Monday, June 8, 2009

Leaganul Civilizatiei si-al Nemuririi












Civilizatia si istoria au inceput acolo unde locuieste azi neamul romanesc.
(W. Schiller, arheolog american)


Noi, suntem Leaganul Civilizatiei Europene, am fost Leagan Suprem Superior al Spiritualitatii Divine, aici s-au " nascut " si deprins initiatoarele Invataturi ale lui Zalmolxe, aici, Preotii Pelasgi au fost Initiati si-si potoleau setea cu Apa Vie, in grote, din izvoare tamaduitoare, mai apoi Vracii au profetit in oglinda apelor vii si-au gasit leacuri pentru trup si suflet de-a lungul timpului, aici la noi a existat si zic ca inca mai exista credinta in nemurire, mostenirea noastra dacica.

Devenirea, la noi, in spatiul mioritic, " in perioada feudala, alchimistii din Ţarile Romane au urmarit realizarea elixirului care in basme promova tineretea fara batranete si viata fara de moarte ", si tot aici, pe pamantul Zeului Stancii, al Fulgerelor, in Tara Lupilor, e Vf Omu si Osia Cerului, Axa Lumii.


Despre Axa Cerului, Crucea Cerului, Axa Lumii, s-au scris si s-au facut numeroase studii si cercetari. Desi fiecare analiza, cercetare-n parte, prin vocea celor ce argumenteaza si vin cu dovezi de tot felul, inclusiv descoperiri ce intaresc afirmatiile in sine, sustin ipoteze, locatii si teze fascinante la prima vedere, toate au ca numitor comun acelasi subiect, teorie : existenta Axei Lumii in spatiul carpato-danubiano- pontic, pe plaiuri mioritice, aici, la noi, in tara noastra, Dacia Nemuritoare.

Gradina Edenului e " semnalata " ca existand in sud-vestul Daciei, din nou descoperirile arheologilor vin in sprijinul acestei ipoteze : bratari de aur in chip de capete de vipera din specia Amodites, pescari si vanatori grota Hotilor (vechime de 10 000 de ani ), Adamclisi ( Adam Clisi :" pamantul lui Adam, Pamantul Omului, Adam=om, tradus din ebraica ), pesteri locuite cu zeci de mii de ani i.e.n ( 100 000 :" 40 000 ani i.e.n. ), teoria ce sustine existenta Evei-Havva pe Vale si la nord de Pison ( rau Sfant ) identificat ca fiind Dunarea, deci in regiunea Havila-Valhia, respectiv, Dacia Nemuritoare, Dackha-stramosul oamenilor s.a.m.d.


Maximul Energetic al Intregului Pamant, prin care trece Axa Lumii e localizat de istorici, cercetatori, arheologi, oameni de stiinta, etc, de pe intreg cuprinsul lumii si care s-au aplecat de-a lungul anilor si istoriei, numeroaselor studii in materie, ca existand pe teritoriul nostru. Fie in Muntii Bucegi pe Vf Omu, fie in Masivul Godeanu, Mehedinti, in Muntii Buzaului sau in Vf Gugu din Masivul Ţarcu (Banat ).


Cele mai pertinente ipoteze sunt cele sustinute si argumentate de catre :

- N Densusianu : "centrul populatiunii neolitice din Europa, al oamenilor nascuti din pamant, a fost in zona Portile de Fier-Muntii Bucegi-Muntii Buzaului. "

Axa Cerului, Crucea Cerului :" Vf Dumbrava-Bucura, langa Vf Omu, in jurul Sfinxului exista un halou de Lumina uneori vizibil, si in intreaga zona s-au semnalat fenomene inexplicabile aparent, precum incarcarea energetica cu efecte absolut si incontestabil benefice organismului, aici fiind localizat Muntele Sacru Kogaionul, Poarta Kogaionului facand legatura cu Universul.


- Herculane :" Cel mai puternic punct energetic din lume ": istoricul V Parvan, bioenergeticianul Iulian Urziceanu, gen V Dragomir care a demonstrat existenta acestui fenomen pe cale astro-geodezica si gravimetrica in Godeanu creand un camp magnetic atat de puternic incat campul gravitational capata ondulatii.

Apa Vie, Apa Nemuritoare a Dacilor, Apa Vietii, Apa Pura, este existenta pe teritoriul tarii noastre ( Manastirea Sambata de Sus, Fantana din Runc-Alba, Muntii Bucegi-Kogaion- intre Lacul Bolboci si Scropoasa, Barlad, 7Izvoare Herculane, Comarnic-Prahova, etc ) prezinta un scop ridicat pentru intreaga lume, dovada imbutelierea secretizata a Celei mai Pure Ape din Europa in Valea Prahovei, de catre o firma din Campina si experti NATO din Berlin, dovada proprietatile terapeutice demonstrate in timp ale acestei Ape.

" Se vorbeste in legendele romanesti de o populatie misterioasa, blajinii, rohmanii, rucmanii, despre care se spune ca: "sunt blajini, sunt sfinti, locuiesc la capatul lumii ("dincolo de Boreas") aproximativ linga apa Sambetii; toti sunt sihastrii; tara lor se numeste Macarele (Macaron nesoia?" adica Insulele Preafericitilor). Portile raiului sunt aproape.La Rohmani se gaseste apa vie si apa moarta."


" Pe versantul estic al muntilor Bucegi in zona Cheile Scropoasa, la 1300 m altitudine, se gaseste una din cele mai mari surse naturale de apa minerala naturala necarbogazoasa din lume. Sursa este cunoscuta de peste 2000 de ani sub denumirea de "7 Izvoare".
Legenda spune ca de aici au baut apa Zalmoxe si dacii cei puternici.


Aceste 7 izvoare au fost considerate multa vreme "izvoare ale nemuririi". "
" Da, am zis-o si o voi repeta pana voi putea fi auzit, ca misiunea noastra este sa dam stiintelor arheologice pe omul Carpatilor preistoric, anteistoric. "
(Cezar Bolliac)

sursa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites