Friday, September 11, 2009

BABELE DE LA BUZIORU

Articol semnat de Sorin Golea

Şi în Buzău există stânci cu forme bizare, chiar mai spectaculoase decât în Bucegi.

Conform tradiţiei din România, formaţiunile geologice numite “Babele” ar fi fost femei care au ieşit cu oile la păscut pe 1 martie, sfidând vremea capricioasă, iar luna Martie, supărată, le-a împietrit.


Nu se ajunge uşor la “Babele” din Buzioru, de aceea este bine să apelaţi la ajutorul unui localnic

Existenţa acestor pietre este legată de ritualurile primăverii, respectiv ale primelor nouă zile din luna martie. Legenda este răspândită pe tot teritoriul României, iar pietre numite “Babe” se găsesc în tot masivul carpatic, cele mai cunoscute fiind în Bucegi. Un alt asemenea ansamblu stâncos, mai puţin mediatizat, este formaţiunea “Babele” de la Bozioru, în munţii Buzăului.

Aici s-a descoperit scrierea unei civilizaţii necunoscute

 Mai multe stânci cu forme neobişnuite, rotunjite, ies din pământ pe un platou situat între Bozioru şi Valea cu Teiu. Aceasta nu este singura ciudăţenie din munţii Buzăului. O legendă spune că aici a locuit cândva un popor de uriaşi. Alta vorbeşte despre un rege care stăpânea ţara şi care se vindeca de orice boală sau rană la un izvor cu apă vie. Dincolo de legende, trebuie menţionat că în zonă există apă curativă (vie?) la staţiunea balneoclimaterică Fişici. Locul mai este cunoscut pentru mulţimea de aşezări săpate în stâncă, unde arheologii au descoperit în anul 2008, printre altele, o piatră gigantică inscripţionată cu semne încă nedescifrate, o scriere aparţinând unei civilizaţii despre care istoricii antici nu menţionează nimic. Piatra a fost îngropată de arheologi, pentru a fi protejată.

Unele stânci au formă de farfurie zburătoare În zona peşterilor rupestre din munţii Buzăului a fost descoperită o scriere ciudată, încă nedescifrată

Charlie Sheen: Bush e în spatele atacurilor din 11/9

Charile Sheen a stârnit un întreg scandal, spunând că, de fapt, guvernul american s-a aflat în spatele atacurilor asupra World Trade Center, petrecute în urmă cu opt ani.

Actorul din Doi bărbaţi şi jumătate spune că întreaga poveste cu teroriştii lui Osama bin Laden, nu este decât o muşamalizare.

În plus, el i-a cerut Preşedintelui Barack Obama, să lanseze o nouă investigaţie asupra atacurilor din New York şi Washington.

„Domnule Preşedinte, poporul american şi lumea întreagă vor adevărul. Dumneavoastră aveţi puterea , dar şi responsabilitatea să iniţiaţi o anchetă reală, independentă asupra evenimentelor din 11 septembrie. Ne vrem ţara înapoi, domnule Preşedinte”, conchide actorul.

Sheen pretinde că administraţia George W. Bush a pus la cale atacurile din 11 septembrie, pentru a-şi putea justifica, mai târziu, invazia din Irak. Ba chiar, actorul indică faptul că, până la momentul atacurilor, Osama bin Laden a lucrat pentru CIA.

Charlie Sheen este cel mai bine plătit star de televiziune de peste ocean. Afirmaţiile acestuia apar cu ocazia unei emsiuni radio intitulată „20 de minute cu Preşedintele”, ce presupune o întâlnire imaginară cu preşedintele SUA.

În 2006, Sheen emitea o părere similară despre atacurile teroriste de la New York: „Cred că povestea cu 19 amatori care deturnează patru avioane folosind cuţite de tăiat hârtie şi care lovesc 75% din ţintele lor, sună a teoria conspiraţiei. Ridică prea multe semne de întrebare.” (C.P.)

REFUZ VACCIN. Dictatura Imbecililor deja a instituit vaccinarea obligatorie a copiilor romani prin injectarea copiilor cu un virus anti-virus A (H1N1)


Bazac vrea vaccinarea obligatorie a copiilor
Iulian Urban spuna ca aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor civile garantate de Constitutia Romaniei

Haideti sa vedem cum functioneaza "fragezirea" romanilor in aceasta problema a vaccinarii obligatorii a populatiei . Cand scriam in primavara acestui an pe acest blog, ca in USA se trece la vaccinarea obligatorie, apareau imediat forumistii de bine care, imi spuneau ca fabulez ca asa ceva nu se va intampla in Romania.
Astazi ziarul Adevarul a detonat o bomba, postand declaratii date de ministrul Bazac, care vorbeste de vaccinarea obligatorie a populatiei asa cum puteti citi mai jos. Haideti sa vedem impreuna cum functioneaza "fragezirea" care are un singur scop : sa asigure vanzarea acestor vaccinuri, adica circulatia unor sume de zeci de milioane de euro, al caror traseu ajunge invariabil in buzunarele unor fundatii ciudate, ale unor firme farmaceutice, cu legaturi in zona politica.

Asadar, Adevarul scrie:

Ministerul Sănătăţii a decis să vaccineze obligatoriu un sfert din populaţie contra noii gripe. Cinci milioane de români vor fi vaccinaţi contra virusului A(H1N1), în încercarea de a răspunde adecvat celei mai mari provocări la adresa sănătăţii publice din anul 2010.El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.

Am pus-o pe sefa mea de cabinet de la Senat sa ia legatura cu Ministrul Bazac sa vedem care este cadrul legal in care s-a luat aceasta decizie. Hop salaul ! MS spune ca nu exista NICI UN COMUNICAT OFICIAL care sa se refere la vaccinarea obligatorie si ca este vorba de o opinie lansata de ministrul Bazac.
Imi confirma acest lucru trimitandu-ma sa vad comunicatul oficial al MS pe care il puteti citi sa vedeti ca NU vorbeste de vaccinari obligatorii
MS mi-a indicat si comunicatul lor pus pe site: http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1783 unde scrie ca e vorba doar un plan....
Asadar, asa functioneaza fragezirea. Una spui oficial, apoi lansezi carligul sa vezi ce reactie va exista.

Reactia mea ca parinte, este urmatoarea d-le Bazac:
Nu sunt vreun sectant amish, nu sunt idiot, si vreau sa am un copil sanatos. Asta nu inseamna insa, ca, intrucat obisnuiesc sa citesc si altceva afara de CanCan, sa ma documentez, sa ma informez, si pentru ca am prieteni medici valorosi, voi accepta sa mi se impuna in mod nelegal si neconstitutional, sa imi vaccinez copilul, sa il supun la consecinte legate de faptul ca acest vaccin NU A FOST TESTAT, nu se stie ce efecte secundare va avea. Adica il voi salva de o banala gripa, si risc sa il transform intr-o leguma ? Vreau ce este mai bine pentru copilul meu asa ca am DREPTUL CONSTITUTIONAL sa refuz , daca voi considera necesar, aceasta vaccinare.

In legatura cu acest caracter OBLIGATORIU al vaccinului. Pai d-le ministru Bazac, in orice varianta ati dori sa creati o piata de desfacere pentru acest vaccin in Romania, va spun ca este NELEGAL si NECONSTITUTIONAL sa limitati prin ordin de ministru sau prin orice fel de alt act normativ, dreptul si libertatea unui cetatean de a alege daca, doreste sa fie vaccinat sau nu. In orice forma ati emite o asemenea dispozitie, va asigur ca o voi ataca la Curtea Constitutionala sau la ICCJ si voi cere suspendarea ei imediata. Nu voi permite sa se creeze un asemenea precedent, pentru ca simt si anticipez monstruos faptul ca, daca acest plan de fraierire a populatiei va prinde, vom avea cate 10-20 de vaccinari pe an, impuse prin lege, ca sa saltam profitul unor firme din industria farmaceutica, carora nu le pasa de consecintele la care se expun copii vaccinati.

sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

Ultimele 20 de preziceri ale lui NOSTRADAMUS!

SFARSITUL LUMII VINE IN 2436, iar mortii vor iesi din morminte!

sursa cancan.ro

La Paris s-au gasit ultimele manuscrise ale marelui prezicator Nostradamus. Acestea au fost tinute secret din dorinta profetului, care a spus ca acum este momentul cand acestea pot fi date publicitatii. Aceste descoperiri sunt extrem de interesante si prezic lucruri sumbre pentru omenire.

Iata cele 20 de preziceri ale lui Nostradamus.
1 VOM VORBI TOTI ACEEASI LIMBA! "Se va creea un nou motor lume, la fel ca inainte de Turnul Babel", a scris Nostradamus.
2 MORTII VOR UMBLA PE PAMANT! "Nu mai tarziu de sfarsitul acestui secol, cand nu va ma fi loc in Iad, mortii vor iesi din morminte"
3 ECONOMIA MONDIALA VA INTRA IN COLAPS! "Averile vor disparea, iar bogatii vor muri de mai multe ori"
4 SOARELE VA DEVENI FRUNIZORUL UNIC DE ENERGIE! "Regele Cerului va primi un satelit care-i va prelua energia si o va da Pamantului"
5 OAMENII VOR TRAI 200 DE ANI! "Medicina se va extinde, iar oamenii vor trai mai mult. O persoana de 80 de ani, va arata ca una de 50".
6 RADIATIILE VOR USCA PAMANTUL! "Regele Soare va fura padurile pamantului. Cerul se va deschide si caldura va arde campiile", aluzie la faptul ca distrugerea padurile va creea o gaura in stratul de ozon care ne protejeaza de radiatii.
7 METODELE VECHILOR CHINEZI VOR INLOCUI MEDICINA MODERNA! "Din Est va veni vindecarea. Chinezii vor fi cei mai buni medici, folosind invataturile strabunilor!
8 OAMENII VOR INVATA SA VORBEASCA CU ANIMALELE! "Telepatia va fi atat de avansata incat cainele va deveni fratele omului"
9 TOATE TAXELE VOR FI ABOLITE! "Oamenii vor refuza sa mai plateasca taxe vreunui rege"
10 VOM AVEA NEVOIE DE LICENTA CA SA DEVENIM PARINTI! "Oamenii vor trebui sa isi arate calitatile emotionale, intelectuale si genetice pentru a fi certificati sa aibe un copil".
11 NUDITATEA VA DEVENI NORMALA! "Fizicul oamenilor se va imbunatatii, iar oamenii vor deveni mai confortabili sa se expune nud in public"
12 INSOMNIILE VOR DEPASII 1 BILION DE CAZURI! "Oamenii vor ajunge sa doarma ca mortii. Cand se vor trezii va deveni foarte neclar pentru ei"
13 NUMARUL HOMOSEXUALILOR SE VA MARI DE 4 ORI! "Numarul barbatilor care iubesc barbati va creste de 4 ori"
14 RAZBOAIELE INTERGALACTICE VOR PROVOCA DEZASTRU! "Estul se va separa de vest. Mii de luminite din cer vor ataca pamantul. Multe lasere vor provoca daune mari"
15 VIITORUL PAPA VA FI ASASINAT! "Noul papa va fi asasinat. Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea"
16 CREDINTA ORGANIZATA VA INCETA SA EXISTE! "Uciderea Papei va duce la un razboi sfant international. Rezultatul va fi disparitia bisericilor asa cum le stim"
17 INGERII VOR TRAI ALATURI DE OAMENI! "Fiii lui Dumnezeu si fiii omului vor locui impreuna pe Terra"
18 ANTICRISTUL VA FI CAPTURAT! " In mijlocul unei paduri intunecate Satan va fi prins. Acest lucru va intarzia Apocalipsa"
19 OAMENII VOR LOCUI PE ALTE PLANETE! "Pamantul va deveni un mit, oamenii se vor extinde si vor locui pe alte planete"
20 SFARSITUL LUMII VINE IN 2436! "Istoria omenirii isi va cunoaste sfarsitul pe 1 octombrie 2436. Dusmanul nostru stravechi va duce la distrugerea Pamantului".

Thursday, September 10, 2009

FLORI, FETE, FILME, SAU BAIETI

Ieri pe la prinz ma jucam cu copiii ceilalti in fata blocului, jocul numit 'flori, fete, filme sau baieti'. Singura mea grija era sa nu ma dau de gol si sa spun tare cu obrajii in flacari numele baiatului care imi placea. Aveam 10 ani si eram in clasa a cincea. Ziua era o frumoasa duminica de primavara.
Spre amiaza m-am casatorit la Ierusalim cu barbatul care ma iubea si in lumina soarelui de apus ne-am jurat iubire vesnica.
La lumina stelelor si in cintecele ce se auzeau pe strada, m-au apucat durerile facerii, si odata cu rasaritul soarelui, sub parfumul greu al iasomiei orientale mi-am nascut fata.
Acum la amiaza, incerc sa-mi dau seama cind a trecut ziua. Ieri abia imi strigam prietenii de joaca si sapam cazemate sub zapada imposibil de groasa. La 7 ani tot ce imi doream era sa explorez lumea, si daca asta insemna ca trebuie sa incep cu spatele blocului, ei bine, asta faceam.
Astept sa vina seara in timp ce imi aduc albumele cu poze si repet cu drag numele filmelor care mi-au placut, ale florilor care mi-au incintat vederea si mi-au mingiiat durerile cu parfumurile lor, si ale fetelor care mi-au stat alturi. Numele baietilor unele, vreau sa le uit, altele sint scrise in inima mea cu singe sau cu foc.
Cind noaptea se va pravali nemiloasa asupra mea, voi inghiti albumul fila cu fila si sper sa-l pot transforma in lumina.
Pina atunci, invat numele vintului.Stiu ca la judecata de apoi nu voi intrebata cite case am, ci daca stiu toate cele 99 de nume ale vintului.

VREAU MASINA ASTA

MI-AM GASIT MASINA IDEALA. ARE COMBUSTIBIL DE CIOCOLATA!MIAM, MIAM!!!

Bolidul poate ajunge la 217,6 kilometri pe oră

Maşina a fost creată pentru a încuraja producţia de automobile ecologice şi pentru a arăta că şi acestea pot avea performanţe.

Cercetătorii de la Universitatea din Warwick din Coventry (Marea Britanie) au inventat un model pentru Formula 3 construit în totalitate din legume şi fructe şi alimentat cu un amestec de praf de cacao şi ciocolată lichidă.

Astfel, caroseria este construită din cartofi şi fibre vegetale, volanul dintr-o răşină specială extrasă din morcovi iar scaunul este construit din soia. Aceasta este prima maşină de cursă construită din materiale eco-compatibile.

Maşina poate ajunge la 217,6 kilometri pe oră şi accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 2,5 secunde. Singura problemă a bolidului este că nu respectă regulile Formulei 3 care prevăd că nicio maşină nu poate avea un mototr biodiesel.

VIDEO:


Wednesday, September 9, 2009

DICTATURA IMBECILILOR. Guvernul Boc a impus o decizie a UE fara nici o baza legala. Afacerea becurilor "ecologice" ucide mediul si tampeste romanii

sursa roncea


Becurile de 100 de wati au fost retrase marti, 1 septembrie, de pe toate rafturile din UE, inclusiv din Romania. Pana in 2011 (ce-o fi cu anul asta?) vor fi eliminate toate becurile normale. Becul lui Edison, cu lumina calda, a fost inlocuit cu un asa zis "bec ecologic", incarcat cu... mercur, care elimina unde cu efecte necunoscute asupra organismului si o lumina rece care-ti distruge ochii si, daca citesti mai mult, iti fug randurile de sub ochi si te trezesti cu ameteli. Evident, ce rost are sa mai si citim?! Ne uitam la televizor si apoi mergem ca vitele la munca si, neaparat, la... vot. Pentru cine? Pentru astia care ne distrug pana si sanatate fara nici un drept de apel?!
Decizia a venit oarecum pe neasteptate, fara nici o pregatire corespunzatoare a populatiei. Azi s-a dat stirea, maine s-a executat. Guvernul nu a binevoit nici o clipa sa ne explice DE CE aceasta decizie obligatorie.

Dupa introducerea obligatorie si fara alternativa a sarii iodate, apoi proiectul plumbului din paine si Codex alimentarius, acum ne-am trezit si victime ale unei decizii UE cat se poate de controversate, impusa peste noapte, tot fara dreptul de a alege, totalmente dictatorial. Din pacate, in Romania, ca vite ce am ajuns sa fim, nu s-a sesizat nimeni public. Sa zica: ba, da' de ce? Iar ziaristii (specie pe cale de disparitie) transformati in I-Pod-uri ale puterii au reprodus ca prostii ce primisera de la CC al UE, respectiv ca: "Interdicţia de comercializare a becurilor incandescente ar putea duce la economii de 40 TWh/an în cadrul comunităţii europene, echivalent cu aproape consumul anual de electricitate al României." Va dati seama? Si daca eu nu vreau sa economisesc si apoi sa orbesc? Ce fac? Putini au mai spus si ca un bec "ecologic" costa cat o lada de becuri normale. Deci, e si o afacere. Pentru unii. Va dati seama, daca maine ne zice UE ca trebuie sa schimbam tot asfaltul din Romania, cu unul" ecologic", verde?!

Si cat de "ecologice" sunt becurile noii afaceri di granda a UE cand functioneaza cu... mercur?! Iar, dupa cum bine observa Radu Portocala, in acelasi timp, tot UE interzice termometrele cu mercur, pentru ca... ati ghicit, "nu sunt ecologice" iar mercurul este toxic si nu poate fi aruncat la gunoi. Dar becurile?

"Becurile ecologice sunt foarte eficiente, dar o dată ce au fost utilizate, devin o bombă biologică cu ceas" a declarat Leonard Robinson, directorul adjunct al Departamentului pentru Controlul Substanţelor Toxice din California, pentru foxnews.com.
Becurile "ecologice" conţin mercur şi nu ar trebui aruncate la coşurile de gunoi obişnuite, la fel ca celelalte becuri, avertizează specialiştii.
Depozitarea mercurului se face prin obţinerea unor forme insolubile, cum ar fi sulfura de mercur (compus inofensiv), însă e otrăvitor în forme solubile, cum ar fi clorura de metil, suntem informati, totusi, de un ziarist care si-a pus intrebari.

Buun, deci nu-l putem arunca la cos. Si? Ne-a spus cineva asta, altcineva decat singurul ziarist care a observat acest lucru? Si ce facem cu el, dupa ce se arde "economicos". Il inghitim?

Avem un Guvern dement? Da! Si mai mult decat atat: nesimtit! De ce? Pentru ca, iata, alt ziarist care pune intrebari (mai exista dintr-astia?!) a reusit sa descopere ca interzicerea becurilor normale NU ESTE LEGALA! Cel putin in Marea Britanie, unde The Telegraph a lansat o mini-campanie in urma careia s-a relevat ca nu exista o baza legala pentru a impune aceasta decizie aberanta a UE.
O sa ziceti, poate, ca-i "mult zgomot pentru nimic". Dar asa incep toate dictaturile, cu un mic "nimic" luat. Un drept, acolo: dreptul de a alege.
Ce mai urmeaza? Pai, vaccinul "anti-gripa"...
Si noi ce facem?
Haideti, fratilor, sa actionam!

Tuesday, September 8, 2009

TOP 10 PIESE DE DANS

IN LUMEA MEA ASTA E TOPUL

1-FARA URMA DE INDOIALA 'HEY MAMMA'

2-ALI G SOOOO WICKED

3-SEAN PAUL IS SO ROLLING DEM

4-PON DE REPLAY

5-GET YOUR FREAK ON YO MISSY

6-FUCK MARTINEZ if u'r bored

7-KEEP IT LOW BABY

8-but PASS THAT DUCTH

9-THE BOY DOES NOTHING in opinia Aleshei

10-SHOW ME YOUR SOUL

SI UN BONUS DE BUNA PURTARE

RUNNING AWAY-HOOBASTANK

http://www.youtube.com/watch?v=maOLKs1b07I&feature=related

verse 1: i don't want you to give it all up and leave your own life
collecting dust. and i don't want you to feel sorry for me. you never gave
us a chance to be. and i don't need you to be by my side to tell me that
everything's alright. i just wanted you to tell me the truth. you know i'd
do that for you.

chorus: why are you running away?

verse 2: ' cause i did enough to show you that i was willing to give and
sacrifice. and i was the one who was lifting you up when you thought your
life had had enough. and when i get close you turn away. there's nothing
that i can do or say. so now i need you to tell me the truth. you know i'd
do that for you.

repeat chorus

bridge: is it me? is it you? nothing that i can do to make you change your
mind. is it me? is it you? nothing that i can do. is it a waste of time?

last chorus: so why are you running away? what is it i have to say to make
you admit you're afraid? why are you running away?

UNA ALTA

Despre tehnici ortodox isihaste asemanatoare cu practicile vipassana din buddhism aici

Salutul AUM si creearea spatiului spiritual interior aici

Purificarea cu apa sarata (buna pentru sinuzita sau detoxificari) aici

Tehnici de protectie yoga aici

Metode simple de purificare şi energizare a apei aici

Inchinare divinitatii si uniunea cu cimpul divin aici

Despre orasele subterane aici

Valea regilor traci aici

EFECTUL DEVASTATOR AL VACCINURILOR ASUPRA COPIILOR NOSTRI



Pentru cei mai multi oameni a se vaccina pe ei si pe copiii lor pare o idee buna. Vaccinarile sint sigure, efective si trebuie sa ne protejeze de infectii virale. Corect? Gresit! Ceea ce nu stiti va poate face rau sau chiar ucide.
In acest film inovator veti vedea:
*adevarul despre pericolele vaccinurilor si relatia lor cu bolile autoimune, infectiile, alergiile, si un numar de afectiuni comportamentale in crestere ce afecteaza copiii, cum ar fi autismul.

*adevarul despre istoria vaccinurilor si cum nu a fost dovedit NICIODATA a fi sigure sau efective pentru oricine.

*marturii despre marea manipulare guvernamentala si cum ii acopera pe cei asociati cu vaccinurile.

*coruptia din interiorul comunitatii stiintifice si cum studiile despre vaccinuri ridica multe semne de intrebare.

*istorii din viata adevarata care va vor rupe inima despre parinti si copii a caror viata a fost afectata de vaccinuri.

CITATE DIN MATRIX

Agent Smith: "Esti vinovat de orice crima legata de computer pentru care avem o lege''
"You are guilty of virtually every computer crime we have a law for"

Morpheus: "They got to you first, but they've underestimated how important you are."
"Ei au ajuns primii la tine, dar ti-au subestimat importanta"

Morpheus: "Don't think you are, know you are"
'Nu gindi ca esti, fii sigur ca esti"

Morpheus: "Come on. Stop trying to hit me and hit me."
"Ei hai. Opreste-te din a incerca sa ma lovesti si loveste'ma"

Cypher: "I know this steak doesn't exist. I know that when I put it in my mouth, the Matrix is telling my brain that it is juicy and delicious. After nine years, you know what I realize? Ignorance is bliss."
"Stiu ca friptura asta nu exista. Stiu ca atunci cind o pun in gura, matricea ii spune creierului meu ca este zemoasa si delicioasa. Dupa 9 ani stii ce am realizat? Ignoranta este extaz"

Cypher [Original Matrix 1 shooting script]: "I'll go back to sleep and when I wake up, I'll be fat and rich and I won't remember a goddamn thing. It's the American dream."
"O sa ma duc sa ma culc si cind o sa ma trezesc, o sa fiu gras si bogat si nu o sa-mi aduc nici un nenorocit de lucru. Asta e visul american."

Neo (the first time he returned to the Matrix): "I used to eat there. Really good noodles. I have these memories from my life. None of them happened. What does that mean?"
Trinity: "That the Matrix cannot tell you who you are."
"Obisnuiam sa maninc aici.Au niste taietei cu adevarat buni. Am toate amintirile astea din viata mea si totusi nimic din toate astea nu s-a intimplat. Ce inseamna asta?
Ca Matricea nu-ti poate spune cine esti cu adevarat."

Agent Smith: "You are a plague, and we are the cure."
"Voi sinteti plaga si noi sintem vaccinul"

Tank: "What do you need, besides a miracle?"
Neo: "Guns. Lots of guns."
'De ce ai nevoie in afara de un miracol?
-Arme. O gramada de arme"

Trinity: "No one has ever done anything like this."
Neo: "That's why it's going to work."
"Nimeni nu a mai facut asa ceva.
-De aia o sa si functioneze"

Neo: "There is no spoon"
"Nu exista lingura"

Oracle: "What do all men with power want? More power."
"Ce vor toti oamenii cu multa putere? Mai multa putere"

Morpheus: "Everything begins with choice."
"Totul incepe cu o alegere"
Merovingian: "No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power, and those without."
"Nu, gresit. Alegerea este o iluzie creeata intre cei cu putere si cei fara"

Smith (taking over Morpheus): "If you can't beat us, join us."
"Daca nu ne poti ingfringe, alatura-te noua"

Architect: "Denial is the most predictable of all human responses."
"Negarea este reactia umana cea mai usor de prevazut "

Neo: "Who are you?"
Bane/Smith: "Look past the flesh and see your enemy"
"Cine esti tu?
-Uita-te in spatele carnii si priveste-ti inamicul"

Mifune: "If we have to give our lives, we'll give 'em hell before we do!!!"
"Daca trebuie sa ne dam vietile, o sa le aratam iadul inainte de amuri"


Gripa porcina,unealta diavolului?


Spionati prin Tamiflu



MASURA. Vaccinarea contra gripei porcine ar putea deveni obligatorie
sursa



Occidentalii se tem ca vaccinul contra gripei porcine ar putea contine un cip prin care populatia va fi monitorizata de politia mondiala.


O informatie socanta a infierbantat recent imaginatia europenilor: vaccinul Tamiflu ar putea contine o asa-numita nano-particula, o piesa microelectronica prin care persoanele vaccinate vor putea fi monitorizate permanent. Informatia vine din Austria, de la inginerul Helmut Pilhar, promotorul Noii Medicine Germane (organizatie controversata in tarile anglo-saxone). Potrivit sursei, microcipul amintit ar functiona ca un hard-disc, pe care s-ar putea stoca o serie de informatii, iar persoanele vaccinate n-ar mai avea nevoie de documente de identitate sau de carduri bancare.
In plus, purtatorii ar putea fi monitorizati de la distanta, usurand munca statisticienilor, dar si a politiei.
Conform sursei, angajatii unui mare producator austriac de medicamente ar sti de existenta cipului, iar vaccinarea, benevola in acest an, ar putea deveni obligatorie din 2010.

Monday, September 7, 2009

SA NE RIDICAM VIBRATIA PENTRU A VISA FRUMOS


:

SOLVEIG`S SONG

The winter may pass and the spring disappear
The spring disappear
The summer too will vanish and then the year
And then the year
But this I know for certain: you'll come back again
You'll come back again
And even as I promised you'll find me waiting then
You'll find me waiting then

God help you when wand'ring your way all alone
Your way all alone
God grant to you his strength as you'll kneel at his throne
As you'll kneel at his throne
If you are in heaven now waiting for me
In heaven for me
And we shall meet again love and never parted be
And never parted be!

Alexadrina Hrisov-Avionul de aur

OK E OFICIAL.M-AM INDRAGOSTITSI CABRAL E DE VINA





E toamna tarzie..
Baby.
Ma cheama Maria..
Maybe.
Mare e bucuria
Sa-ti cant dor.

Lunga e noaptea..
Nu vine somnul la gene..
Ene.
In palme simt bataia inimii tale.

Tu taci si asculta
Daca ai insomnie
Baby
Bea un ceai cu lamaie
Verde cu iasomie
Si eu langa tine
Intinsa usor pe masa
Baby, baby, baby, viata-i frumoasa.
Baby viata-ï frumoasa.

DNA JUDECATOR CARMEN PADURARU AVERTIZEAZA: Suntem in pragul unei dictaturi! Pe noi ne-a intrebat cineva despre integrarea in..."Noua Ordine Mondiala"?


Protestul Justiţiei pe înţelesul tuturor

Pentru marea masa a populaţiei acest protest este de neînţeles şi, eu personal, ca judecator, îi dau perfectă dreptate!
Cum se vede la rece statutul unui magistrat: o persoana ce face parte dintr-o categorie socială privilegiată, care beneficiază de un salariu mare şi care şi-l mai rotunjeşte şi prin metode ascunse şi neortodoxe şi care, de cele mai multe ori greşeşte în loc să facă dreptate cum ar trebui.
In acest context, apare ca absolut firească întrebarea: ce mai vor acum magistraţii?
Intr-o societate care pare nu numai bolnavă ci şi fără leac, eu, poate anacronic, vreau să vorbesc totuşi despre normalitate si despre remedii.
E adevărat ca există printre noi si corupti si oameni slabi, ca peste tot, vorba aceea : pădure fără uscături nu se poate. Numai că aceste cazuri sunt izolate iar noi, cei din breaslă le-am dezaprobat la momentul potrivit, am “roşit de ruşinea lor” iar ei au suportat oprobiul public şi sancţiunile specifice.
Sub aspectul corupţiei, celelalte instituţii ale statului aveau obligaţia să aducă pe cei vinovaţi în faţa opiniei publice si a justiţiei insăşi aşa cum s-a întâmplat de altfel, în multe situaţii şi nu să se facă afirmaţii generice şi fără acoperire inducând opiniei publice ideea corupţiei generalizate.
Această percepţie publică net defavorabilă Justiţiei aduce atingere gravă acelor oameni de bună credinţă, oneşti, care sunt într-o perpetuă şcoală - din cauza modificărilor legislative halucinante – care, în proporţie de 80%, se confruntă cu toată decadenţa societăţii ( minciună, răutate, abuzuri, jafuri, crime, perversiuni sexuale, fraude ) sau au de hotărât în cazuri delicate fiind vorba despre copii şi divorţuri şi care stau de vorbă cu propria lor conştiinţă să afle în ce măsură reuşesc să ţină dreaptă balanţa dreptăţii în astfel de timpuri.Şi de fapt aceştia reprezintă marea majoritate a celor care trudesc în instanţele de judecată.
Sunt acei care muncesc in medie de 10-12 ore zilnic, studiind fiecare caz (dosar) în parte, care nu prea îşi permit viaţă personală sau prieteni sau care se întâlnesc cu copiii lor doar seara iar oboseala şi stresul îi fac incapabili de o educaţie profundă şi corectă lăsându-i de multe ori în braţele alunecoase ale internetului.
Prin volumul de dosare tot mai mare, care a crescut invers proporţional cu lipsa personalului, prin activităţile extrajudiciare date magistratului, legislaţia incoerentă şi stufoasă,în permanentă modificare, s-a dorit ca treptat, judecătorul să devină un simplu funcţionar, căruia nu-i mai este permis să ia atitudine ca un intelectual complet cu privire la toate problemele societăţii, fiindu-i interzis să se asocieze, să-şi spună părerile public, să facă politică sau să comenteze legile.
Din cauza acestor constrângeri deontologice obligatorii, nu a fost cunoscută adevărata faţă a Justiţiei: respectând principiul separaţiei puterilor în stat aceasta s-a limitat la aplicarea legilor date de Puterea legiuitoare – Parlamentul.
Actele normative din ultimii ani au cunoscut o crestere numerica fara precedent ( ex : presedintele tarii intr-o singură zi, 7.07.2009 a promulgat un numar de 23 de ordonante de urgenta si legi de maxima importanta ).
In interval scurt au aparut instituţii juridice si proceduri noi, pe care le-am preluat din mers, am participat activ la învăţământul profesional, la implementarea noilor coduri si principii juridice .Toate acestea le-am înţeles a fi necesare spre o reformare a sistemului judiciar, reformă care se face de aproape 20 de ani!

Şi totuşi,de ce încrederea populaţiei in Justiţie este in continuă scădere? Nu cumva s-a încercat scoaterea castanelor din foc cu mâna Justiţiei creând justiţiabilului sentimentul inadaptării acesteia la realitate ?
Într-o societate ideală, hristică, Justiţia ar fi şomeră. Într-o societate democratică, însă, Justiţia este reperul de normalitate, balanţa de echilibru şi garanţia restabilirii situaţiei în caz de abuz al celorlate puteri.
Precedentul istoric demonstrează că dictaturile au fost posibile pe fondul minimalizării autorităţii judecătoreşti ( Hitler ) sau prin înlăturarea efectivă a oamenilor din justiţie cum s-a întâmplat prealabil instaurării dictaturii comuniste când toată floarea magistraturii şi avocaturii anilor 1947-1948 a fost arestată şi condamnată la temniţă grea doar pentru că au avut demnitate şi un crez mai înalt.

Ceea ce părea de neimaginat cu câteva luni în urmă, se dovedeşte tot mai clar acum că s-a procedat concertat la slăbirea puterii judecătoreşi : mai întâi prin învrăjbirea între Justiţie şi populaţie, inducerea sentimentului că judecătorul este o “căpuşă” care este răspunzător de toate relele din această ţară şi prin micşorarea lefurilor prin ignorarea totală a egalităţii între cele 3 puteri.
Scopul urmărit este, în mod evident, îndepărtarea de bună voie a magistraţilor de carieră, pentru a se crea vidul de Justiţie şi implementarea dictaturii totale în toate păturile societăţii.

De la Codex alimentar la actele biometrice - nici o consultare publica

Iata câteva argumente ale preconizatei dictaturi :


- Parlamentul, în întregul său, nu mai este forul legiuitor care să demonstreze stabilitate, raţiune şi realizarea unui scop comun în interesul oamenilor acestei ţări.Vocile parlamentarilor care au avut curajul să atenţioneze despre acest pericol au rămas din păcate, în minoritate şi fără putere decizională.

- Pentru elaborarea unor acte normative importante pentru a fi corecte si de principiu ar fi trebuit să fie supuse dezbaterilor publice, timp de cateva luni şi să fie respectate specificul, bagajul genetic, intelectual, spiritual şi libertăţile constituţionale.

- Ignorând prevederile Legii privitoare la tehnica de elaborare a actelor normative, s-a creat un haos legislativ : codurile civil şi penal totalizând un număr de aproximativ 3000 de articole au fost adoptate doar prin asumarea răspunderii Guvernului, fără o dezbatere pe articole, în acelaşi timp se dau legi iraţionale cum ar fi legea care obligă la comercializarea sării iodate sau s-a ajuns la trecerea prin Parlament a unor legi de maximă importanţă pentru sănătatea populaţiei de genul Codex alimentar ( Legea nr. 247/2009 ) fără o dezbatere reală şi fără ca opinia publică să fie informată.

- Dispreţ total a manifestat puterea legiutoare dar şi executivul şi preşedintele ţării prin adoptarea legilor privind actele de identitate electronice, faţă de recomandările Consiliului Europei din Regulamantul nr. 2252/2004 privind standardele pentru elementele de securitate şi biometrice integrate în paşapoarte şi documente de călătorie. Conform acestei recomandări ar fi trebuit:
a) să se întocmească un studiu de impact social, economic şi religios
b) să se facă o dezbatere publică timp de 36 de luni.
Or, aceste legi privind permisele de conducere, paşapoartele şi cărţile de identitate biometrice au fost promulgate fără îndeplinirea acestor condiţii.
Anterior alegerilor a fost modificat art.36 din Legea nr. 1/2000 cu privire la tabelele de împroprietăriţi, de mai multe ori,astfel încât s-a dat naştere unor procese succesive, s-a creat pe bună dreptate nemulţumire pentu că în cauze similare, în funcţie de data acestor modificări, s-au dat soluţii diferite.

- Primul ministru vorbeşte apoteotic despre reforma statului care va rezolva criza si va pune pe noi baze aceasta ţară ?! Desi e specialist in Drept constituţional– din pacate nu cunoaşte că de vreo 19 ani această ţară funcţioneaza pe baza unei Constitutii, are instituţii si principii bine definite şi nu era nevoie de intervenţia sa “providenţială” pentru că nu are competenţe în acest domeniu .
Domnia sa, ca Şef al Guvernului, este doar un executant al legilor date de Parlament, e doar un administrator, un gestionar al treburilor statului.
Deciziile la acest nivel sunt nu doar iraţionale dar, mai ales cu încălcarea legii pentru că, in prezent puterea executiva ( Guvernul ) emite legi, suspendă sau abrogă acte normative fără nici o logica sau argumentare raţională, peste noapte ne trezim cu hotărâri de tip dictatorial.

- Un alt înalt demnitar care conduce Senatul României anunţă necesitatea adaptării noastre la integrarea în... "Noua Ordine Mondiala" (!?).Dar pe noi, nu numai ca justiţie ci, şi ca oameni simpli ne-a intrebat cineva, despre aceste planuri? S-a propus cumva revizuirea Constituţiei pentru schimbarea formei de guvernământ, s-au facut dezbateri publice pe aceasta temă si noi am lipsit cumva?!
S-a achitat cumva Consiliul National al Audiovizualului de obligaţia de a garanta dreptul la informaţie prevăzut de art. 31 din Constituţie ?

- Sub pretextul crizei economice, tuturor ni se spune că nu sunt bani şi se impune o solidaritate de sărăcie. Dar pentru fântâni arteziene ridicate peste noapte, concerte şi manifestări cu substrat electoral la nivelul primăriilor, sau pentru derularea unor proiecte de demolare a Centrelor istorice se găsesc resurse financiare? Ce altă raţiune poate să aibă luarea taxelor judiciare de timbru de la bugetul consolidat de stat şi preluarea lor de autorităţile locale!?

In fata acestor orori ale celorlalte puteri, Justiţia, asa cum e ea, a simţit nevoia să strige tuturor că e mare pericol şi dacă nu ne vom uni cu toţii mici şi mari, cu această singură putere care se bucura de luciditate se va ajunge la o dictatură fără precedent.
În acelaşi timp, în apărarea statutului său magistratul strigă în apărarea sa – pentru a nu ajunge vreodată să aplice o Justiţie nedreaptă împotriva poporului, în favoarea unui grup restrâns oligarh.
Pentru că o mână de oameni care conduc azi aceasta ţara a demonstrat ca serveşte unor interese absolut străine acestei ţări, cetaţenilor si instituţiilor ei, noi, ca a treia putere în stat, prin acest protest declarăm ca ne desolidarizăm total de acţiunea inconştientă a acestora până când se vor trezi, vor cere iertare şi îşi vor ispăşi păcatele retragându-se din înaltele demnităţi pe care, din păcate le-au injosit!

Oameni buni ai acestei ţări, încercaţi să inţelegeti ca Justiţia nu vrea bani ci, un statut normal, în beneficiul societăţii şi care trebuie sa funcţioneze corect…

Protestul nostru nu este nici măcar în ideea întreţinerii unui orgoliu profesional ci, este un apel disperat, un strigăt către întreaga societate românească în sensul întoarcerii la adevăr, la normalitate, la recunoaşterea greşelilor şi schimbarea de atitudine a fiecăruia.

CARMEN ELENA PĂDURARU
Judecător la Tribunalul Neamţ

JACKIE CHAN ALTFEL DECIT CUM IL STIM

EXTRATERESTRII SI ILLUMINATI


UN FOST CERCETATOR DE LA NASA ACUM BOLNAV DE CANCER AL MADUVEI SPINARII SPUNE INAINTE DE MOARTE ADEVARUL DESPRE CONSTRUCTIILE DE PE MARTE, EXTRATERESTRII SI MODUL IN CARE CREIERUL UMAN ESTE CONTAMINAT CU UN PARAZIT PRIN UNDELE RADIO/TV

KUT

RITUAL SHAMANIC COREEAN-KUT



FILM TANTRIC-NO MIRES PARA ABAJO


SUBTITRARI IN ROMANA AICI

Secretul tăbliţelor de la mănăstirea Sinaia

Secretul tăbliţelor de la mănăstirea Sinaia

ÎMănăstirea Sinaia a fost prima construcţie din actuala localitate montanăn Sinaia, trei obiective merită întreaga atenţie: munţii Bucegi, Castelul Peleş şi mănăstirea Sinaia. Acestea sunt elementele care au adus staţiunii Sinaia supranumele de “Perla Carpaţilor”. Aici a apărut una dintre cele mai controversate enigme ale istoriei românilor: tăbliţele cu scriere dacică.

În 1875, Carol I hotărăşte să ridice Castelul Peleş din Sinaia. În timpul excavaţiilor pentru clădire, s-a descoperit un tezaur format din 200 de table scrise în relief, în greutate totală de aproximativ 1.500 kg. Plăcile erau acoperite cu inscripţii ciudate, cu figuri umane şi cu animale. În acel moment, România se pregătea să-şi câştige independenţa, intrând în război împotriva Imperiului Otoman.

Pe plăci e scrisă istoria Daciei

În acest context, Carol I hotărăşte să facă pe plumb copii ale tăbliţelor şi să topească tezaurul pentru susţinerea războiului. Copiile tăbliţScrierea de pe tăbliţe este doar în mică parte descifratăelor au fost depozitate la mănăstirea Sinaia, unde au stat ascunse peste o jumătate de secol. În 1947, sunt mutate, fără a fi cercetate, în subsolul Institutului de Arheologie “Vasile Pârvan”, din Bucureşti, unde se află şi astăzi. În anii ’70, o echipă de specialişti primeşte ordin să descifreze scrierea până la 14 iulie anul 1978. Rezultatul muncii lor a rămas însă necunoscut. În 2003, apare o carte despre tăbliţele de la Sinaia.

Puse cap la cap, acestea ar reprezenta o istorie a Daciei, din străvechime până la Decebal. Cartea produce un scandal în mediile academice. Oficial, se spune că toate tăbliţele sunt falsuri realizate dintr-un patriotism exacerbat. Investigaţiile au continuat totuşi, în urma descifrării unor nume de pe tăbliţe. Se ştie azi că placa numărul 21, de exemplu, reprezintă planul cetăţii Sarmizegetusa, de pe vremea lui Burebista.

S-a mai descoperit că pe placă numărul 84 este tot cetatea Sarmizegetusa, dar de pe vremea lui Decebal. Plăcile au fost turnate în secolul al XIX-lea, conform testărilor de laborator. Concluzia: era imposibil ca în secolul al XIX-lea cineva să ştie ce se va descoperi în veacul următor şi să reprezinte aceste date din viitor pe nişte plăci din plumb. Adică, plăcuţele sunt copii ale unor originale antice, făcute de daci.

A fost construită în secolul al XVII-lea

Mănăstirea Sinaia, supranumită “Catedrala Carpaţilor”, datează din secolul al XVII-lea şi este prima construcţie pe acest teritoriu. Fondatorul mănăstirii este Spătarul Mihail Cantacuzino care, împreună cu mama lui, Elena, Aurora Peţanşi cu sora sa, Stanca, a făcut un pelerinaj la Locurile Sfinte (Ierusalim, Nazaret etc.), ajungând cu această ocazie la Muntele Sinai. Impresionat de ceea ce a văzut, s-a hotărât ca la întoarcerea în ţara Românească să construiască o mănăstire în Carpaţi, care să poarte numele Muntelui Sinai. Aceasta este mănăstirea Sinaia.

«Este o zonă ocultată»

“Eu sunt doctor în lingvistică şi am fost cercetător la Academia Română. A trebuit să demisionez, din cauză că susţin teza autenticităţii scrierii de pe tăbliţele din plumb. E o zonă ocultată şi nu înţeleg de ce”, ne-a spus Aurora Peţan (foto), unul dintre cei mai îndărătnici adepţi ai necesităţii studierii cu seriozitate a acestor plăcuţe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites