Saturday, June 2, 2012

Adevărul despre daci

Daniel Roxin: Adevărul despre daci: Dacii înseamnă cu mult mai mult decât vor istoricii sistemului să credem. Dacii erau bogați și puternici, erau curajoși și drepți. D...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Classical and Folk Tantra

Aghor Pir - Musings of a Tantrik Sorceror: Classical and Folk Tantra:     Hindu Tantra in India, especially of the Shakta variety can be classified into two main categories: classical tantra and folk tantra....

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

CONFESSIONS-FILMUL DE SIMBATA




Confessions (2010)
Kokuhaku (original title)

UN FILM PSIHOLOGIC LA NIVELUL PSYCHO AL LUI BATTLE ROYALE, CHIAR DACA NU LA FEL DE BLOODY, A MUST SEE FOR THE AMATEUR OF THE GENRE..
AICI SUBTITRAT IN ROMANA

In alta ordine de idei o demoonstratie-daca mai era nevoie-ca copilashii sint satanici in proportie de cel putin 50% si merita stirpiti de mici cind incepi sa te prinzi.














cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MEDICUL CASEI

reiki pentru oameni ocupati: MEDICUL CASEI

Share

Friday, June 1, 2012

WE ARE ONE

WHEN SHIVA WENT TO TEXAS..



DAKSHINESHWAR, MA KALI TEMPLE(NU, NU E O BISERICA ORTODOXA CU TOATE CA SEAMANA FOARTE MULT, SE VEDE DE UNDE VIN ARHITECTII ORIGINALI AI BISERICILOR)



EVEN THE TREES SING PRAISE TO GANESH



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Daniel Roxin: Sarmisegetuza si hotii de comori-IN DIRECT DELA 10 P.M.

Daniel Roxin: Sarmisegetuza si hotii de comori: Intr-un areal extrem de important – cel al cetatilor dacice din Muntii Orastiei - cercetat arheologic intr-un procent mai mic de 5%, hot...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

THE STRANGE CASE OF ANGELICA


An interesting dreamlike movie about a photographer who falls inlove with his model..only she is dead and appears to him only in dreams..a must see of Manuel Oliveira.
SUBTITLES HERE...
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

HOT IN CLEVELAND



Full comedy series here(and best of all)

Stiti serialele alea la care oamenii sint pusi sa rida in audienta ca sa marcheze momentul comic care in 90% din cazuri NU este comic deloc?
Ei bine HIC a devenit rapid serialul meu de comedie preferat.

Pot spune cu mina pe inima ca este SINGURUL serial la care am ris in hohote, iar risul celor din audienta a fost slab comparat cu al meu.
Vi-l recomand cu caldura pentru dupa amiezele ploioase si serile cind dupa acreala sefilor vreti sa va destindeti.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MAI SINTEM COPII? LAUREL AND HARDY EPISODES

LAUREL AND HARDY EPISODES, FULL HERE


RASPUNSUL ESTE DA, DACA NI SE MAI PAR AMUZANTE EPISOADELE DIN STAN SI BRAN. LA MULTI ANI COPII!


LISTA CU TOATE EPISOADELE, DACA DORITI SA LE REVEDETI, AICI. HAVE FUN!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

THE ILLUSION OF TIME-INTERVIEW

hidden realities, secret knowledge, powerful interviews | revelations | unknowncountry

Share

PROFETIILE LUI PETER DEUNOV




"Si cand El va sufla in cornul sau, vechi lumi vor muri si altele se vor naste."
Cunoscut sub numele sau spiritual de Beinsa Douno, maestrul bulgar, Peter Deunov (1864-1944) a fost fiul unui preot ortodox si destinat a deveni si el cleric. A studiat teologia, dupa care a urmat cursurile de medicina in Statele Unite, insa dupa intoarcerea sa in Bulgaria, in 1895, nu si-a mai gasit locul in contextul rigid al institutiei si dogmelor Bisericii Ortodoxe.

Din 1900 a inceput sa tina prelegeri publice ce au adus un suflu nou doctrinelor traditionale crestine. Deunov se spune ca a avut un inalt nivel de constiinta si a fost de-a lungul intregii sale vieti un model de puritate, intelepciune, inteligenta si creativitate. De asemenea, a fost un foarte bun violonist care a compus sute de melodii pe care le-a folosit, pe urma, drept exercitii in cadrul scolii sale - Fratia Alba - pe care a fondat-o la trecerea anilor in secolul al XX-lea.

Timp de multi ani a locuit aproape de orasul Sofia, inconjurat de numerosii sai discipoli. Se spune ca Deunov a trezit spiritual sute de suflete atat din Bulgaria, cat si din Estul Europei. Peter Deunov a fost maestrul spiritual al lui Omraam Mikhael Aivanhov Filosoful Rene Guenon spunea despre Deunov astfel:

„El este cel mai mare magnet spiritual de pana acum venit pe Pamant. El isi va magnetiza discipolii cu magnetismul iubirii, iar acestia la randul lor vor transmite acest magnetism intregii omeniri". Paramahansa Yogananda intrebat in timp ce vizita Grecia daca intentioneaza sa deschida un ashram in Bulgaria a spus: "

Pot sa merg doar pana aici, Spiritul Adevarului este deja activ acolo". Jiddu Krishnamurti a declarat la Congresul mondial al teosofiei din Olanda ca Maestrul Lumii se afla la acea data in Bulgaria. Albert Einstein: "Toata lumea imi transmite mie omagii iar eu transmit omagiile mele Maestrului Peter Deunov din Bulgaria".

In zilele dinaintea mortii sale Deunov a intrat intr-o profunda transa mediumica. Fiind in aceasta transa a facut o profetie extraordinara cu privire la timpurile noastre zbuciumate - o profetie despre „Sfarsitul Timpului" si apropiata venire a „Noii Epoci de Aur a Omenirii". Iata ce i s-a transmis din astral (in 1944):

„De-a lungul vremurilor constiinta omului a traversat o lunga perioada de intuneric. Aceasta perioada pe care hindusii o numeau „Kali Yuga" e pe terminate. Astazi ne aflam la frontiera dintre doua epoci: cea a Kali Yuga si cea a Noii Ere in care intram. O usoara imbunatatire se intampla in gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar in curand fiecare va fi supus Focului Divin, care ii va purifica si pregati pentru noua era.

Astfel, omul se va ridica la un nivel superior de constiinta, indispensabil intrarii sale in noua viata. Este ceea ce unii inteleg prin „inaltare". Cateva decade vor trece, inainte ca acest Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate. Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda intregul Pamant.

Toti cei care vor incerca sa se opuna vor fi inlaturati si dusi altundeva. Cu toate ca nu toti locuitorii acestei planete sunt la aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi si aceasta transformare nu va atinge doar Pamantul si intregul Cosmos.Cel mai bun si singurul lucru pe care omul il poate face acum este sa se intoarca inspre Dumnezeu si sa devina mai bun constient, sa-si ridice nivelul vibrational astfel incat sa ajunga in armonie cu puternicul val ce in curand il va inghiti.

Focul despre care vorbesc si care insoteste noile conditii oferite planetei noastre va intineri, purifica si reface totul in calea lui. Materia va fi rafinata, inimile voastre vor fi eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase. Totul va fi imbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele si faptele negative vor fi distruse.

Viata voastra de astazi este sclavie intr-o grea inchisoare.Intelegeti-va situatia si eliberati-va din ea. Va spun acest lucru: „Iesiti din inchisoarea voastra!" E asa de mare pacat sa vezi atat de multa inducere in eroare, atat de multa suferinta atat de multa neputinta in a intelege unde se afla adevarata fericire. Tot ceea ce va inconjoara se va prabusi si va disparea in curand.

Nimic nu va mai ramane din aceasta civilizatie perversa. intregul Pamant va fi scuturat si nici o urma nu va ramane din cultura sa gresita ce-l mentine pe om in chingile ignorantei. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este si cel de a trezi mintea si inima oamenilor, astfel incat ei sa se poata elibera de ei insisi, de greselile si nebuniile lor si sa ajunga sa inteleaga ca nu sunt singuri in Univers.Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a Cosmosului unde o constelatie ce a fost distrusa si-a lasat pecetea - praful ei. Trecerea printr-un astfel de spatiu contaminat e o sursa otravitoare nu doar pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru cei ai celorlalte planete din galaxia noastra.

Doar sorii nu sunt afectati de influenta unui mediu atat de ostii . Aceasta zona e numita „A 13-a regiune", unii o numesc „Zona contradictiilor" . Planeta noastra a fost prinsa in ea timp de sute de ani, dar in sfarsit ne apropiem de iesirea din acest spatiu al intunericului si suntem pe punctul de a atinge o regiune mai spirituala, unde traiesc fiinte mult mai evoluate.

Pamantul are acum o miscare ascendenta si fiecare ar trebui sa se straduiasca sa se armonizeze cu aceste curente de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestui drum vor pierde avantajul bunelor conditii ce ii vor fi oferite in viitor pentru ca ei sa evolueze. Ei vor ramane in spate in ceea ce priveste evolutia si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani pentru ca valul acesta ascendent sa revina.

Pamantul, sistemul solar si Universul - totul este redirectionat de Impulsul Iubirii. Multi dintre voi considerati Iubirea drept o forta derizorie, dar in realitate este cea mai mare dintre forte! Banii si Puterea continua sa fie venerate, ca si cand destinul vostru ar depinde de ele. In viitor, totul va fi stapanit de Iubire si toata lumea i se va supune.

Dar prin suferinta si necazuri constiinta omului va fi trezita. Teribilele profetii ale profetului Daniel scrise in Biblie povestesc despre epoca ce va veni. Vor fi inundatii, uragane, focuri gigantice si cutremure ce vor matura totul in calea lor, sangele va curge din abundenta, vor fi revolutii, teribile explozii vor rasuna in numeroase locuri de pe Pamant.

Acolo unde este Pamant, apa va veni, acolo unde este apa, pamantul va sosi. Dumnezeu e Iubire si cu toate acestea avem de-a face cu prigoniri. O replica a naturii impotriva crimelor repetate de om inca din noaptea vremurilor impotriva mamei sale: Pamantul.

Dupa aceste suferinte, cei care vor fi salvati, elita, vor cunoaste Epoca de Aur, armonia si frumusetea infinita. Asa ca pastrati-va pacea si credinta in timpurile ce vor veni si vor aduce suferinta si teroare pentru ca e scris ca nici un fir de par nu se va misca de pe capul dreptilor.

Nu fiti descurajati. .. urmati-va doar lucrarea de perfectionare a voastra. Nu aveti idee cat de maret e viitorul ce va asteapta. Un NOU PAMANT va vedea in curand lumina zilei, in cateva zeci de ani, munca va fi mai usoara si fiecare va avea timpul sa se dedice activitatilor spirituale, intelectuale si artistice.

Problema raporturilor dintre barbat si femeie va fi in curand inchisa in mod armonios, fiecare dintre ei avand posibilitatea sa-si urmeze propriile aspiratii. Relatia dintre cupluri se va baza pe respect si stima reciproca, oamenii vor calatori prin diferite campii stelare si vor reusi sa atinga spatiul intergalactic.

Omul va studia felul in care functioneaza si astfel va reusi foarte repede sa cunoasca Lumea Divina si sa se uneasca cu Stapanul Universului. Noua era este cea a celei de-a Vl-a rase. Predestinarea voastra este sa va pregatiti pentru ea, sa o intampinati si sa o traiti. Cea de-a Vl-a rasa se va construi in jurul ideii de fraternitate.

Nu vor mai fi conflicte interpersonale, singura aspiratie a fiecaruia va fi sa se conformeze LEGILOR IUBIRII. A Vl-a rasa va fi cea a IUBIRII. Un nou continent se va forma pentru ea. Se va ridica din Pacific, astfel incat divinitatea sa-si poata stabili Sanctuarul pe aceasta planeta. Fondatorii acestei noi civilizatii vor fi cei pe care-i numesc „FRATIA OMENIRII", sau „COPIII IUBIRII".

Ei vor fi lucratorii de nezdruncinat in slujba binelui si vor reprezenta un nou tip de oameni. Oamenii vor forma o mare familie si fiecare popor va reprezenta un organ al acestui trup imens. In noua rasa, Iubirea se va manifesta intr-o asemenea masura incat omul din ziua de astazi nu-si poate imagina decat cu greu.

Va ramane inca teren favorabil pentru lupta, dar fortele intunericului se vor retrage si planeta noastra va fi eliberata din sclavia lor. Oamenii, vazand ca nu exista alta cale, se vor angaja ei insisi pe drumul NOII VIETI, CEA A MANTUIRII. In mandria lor necugetata, unii vor spera sa-si duca pana la sfarsit viata pe care ORDINEA DIVINA o condamna, dar chiar si acestia vor intelege, in cele din urma, ca directia in care se indreapta lumea nu apartine acestui drum.

O noua cultura va vedea lumina zilei; va avea trei piloni fundamentali. ELEVAREA FEMEII, A CELUI UMIL si PROTECTIA DREPTURILOR OMULUI. LUMINA, BINELE Sl DREPTATEA, vor fi un fapt; e doar o chestiune de timp. Religiile trebuie sa fie purificate, fiecare contine parti din invataturile MAESTRILOR LUMINII, insa acestea au fost ascunse de necontenitul chin al aberatiilor umanitatii.

Toti credinciosii vor trebui sa se uneasca si sa fie de acord, la unison, ca Principiul Iubirii trebuie sa fie baza fiecarei credinte, oricare ar fi ea. IUBIREA si FRATERNITATEA sunt fundatia a TOT Sl TOATE!Pamantul va fi in curand maturat de valurile extrem de rapide ale energiei cosmice. Peste cativa zeci de ani fiintele care sunt malefice si care-i duc pe cai gresite pe altii nu vor mai putea sa-si sustina facutele.

Ei vor fi astfel absorbiti de FOCUL COSMIC, ce va consuma si stinge tot ceea ce e rau in ei. Atunci, acestia se vor cai pentru ca e scris: „Fiecare bucata de carne trebuie sa-L preamareasca pe Dumnezeu".Mama noastra, Pamantul, se va debarasa de oamenii care nu accepta NOUA VIATA.

Ea ii va alunga precum un fruct stricat, asa ca acestia in curand nu vor mai fi in stare sa se reincarneze pe aceasta planeta - inclusiv criminalii, ci doar cei care au IUBIRE in El vor fi demni de aceasta. Nu exista loc pe Pamant care sa nu fi fost murdarit de sange de om sau animal; asa ca ea trebuie sa dea drumul unei purificari.

Din cauza aceasta, unele continente vor trebui scufundate si altele ridicate din apa. Oamenii nu-si dau seama la ce pericole sunt expusi, ei continua sa alerge dupa scopuri usuratice si sa caute placere. Opus acestora, cei care vor face parte din a Vl-a rasa vor constientiza demnitatea rolului lor si respectul pentru libertatea fiecaruia.

Ei se vor hrani doar cu fructe si legume. Ideile lor vor putea sa circule la fel de libere precum o fac aerul si lumina, in zilele noastre. Cititi capitolul 60 din Cartea lui Isaia si veti vedea acolo relatari despre venirea celei de-a Vl-a rase, RASA IUBIRII. Dupa aceasta vreme de restriste, oamenii vor inceta sa mai pacatuiasca si vor gasi din nou calea virtutii.

Clima planetei noastre va fi moderata pe tot globul si schimbari violente nu vor mai exista. Aerul va fi din nou pur, la fel si apa. Microbii vor disparea. Oamenii isi vor aduce aminte de reincarnarile lor trecute si vor fi incantati sa-si dea seama ca sunt in sfarsit eliberati din conditia lor anterioara.

In aceeasi masura in care cineva se debaraseaza de paraziti si frunzele moarte din livada, la fel o vor face si Fiintele, pentru a-i pregati pe oameni sa-L slujeasca pe Dumnezeul Iubirii. Le vor crea conditii bune pentru ca ei sa se dezvolte si celor care vor dori sa-i asculte le vor spune: „Nu va fie frica! Mai rabdati putin si totul va fi bine. Sunteti pe calea cea buna!".

Multumita ideii de fraternitate, Pamantul va deveni foarte curand un loc binecuvantat, dar inainte de aceasta mari suferinte vor fi trimise pentru a trezi constiinta. Pacate acumulate de-a lungul miilor de ani, vor trebui sa fie sterse. Valul arzator ce emana de la Divinitate, va contribui in stergerea karmei oamenilor, eliberarea nu mai poate fi intarziata.

Umanitatea trebuie sa se pregateasca pe ea insasi pentru mari judecati ce sunt de neocolit si care vin pentru a pune capat egoismului. Sub Pamant se pregateste ceva extraordinar. O grandioasa si total de neconceput revolutie se va manifesta cat de curand in mijlocul naturii. Dumnezeu a decis sa vindece Pamantul - si o va face! Este sfarsitul unei epoci. O noua ordine o va inlocui pe cea veche, o Ordine in care Iubirea va domni pe Pamant."

primita pe email, daca stiti sursa va rog sa mi-o spuneti

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Guvernul Fantomă



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

НЛО. Наиболее интересное видео-UFOS



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

NANO TECHNOLOGY AND THE NWO BRAIN IM...



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, May 31, 2012

MIERCUREA FARA CUVINTE-MEMORIES OF A DREAM






WW porneste de la CARMEN


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Reptilians of Ancient Egypt



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Ancient Aryan settlement discovered-ARKAIM



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ANCIENT EGYPT KAMA SUTRA OF HATHOR - ARYAN GODDESS MAKOSH



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Winnetou - Old Surehand(SUB.RO)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Winnetou (1963)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Vikings (1958) (whole movie)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

A day in Calcutta: Courage to Rise



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, May 29, 2012

Battle of Evermore - Led Zeppelin


Queen of Light took her bow, And then she turned to go,
The Prince of Peace embraced the gloom, And walked the night alone.

Oh, dance in the dark of night, Sing to the morning light.
The dark Lord rides in force tonight, And time will tell us all.

Oh, throw down your plow and hoe, Rest not to lock your homes.

Side by side we wait the might of the darkest of them all.

I hear the horses' thunder down in the valley bElow,
I'm waiting for the angels of Avalon, waiting for the eastern glow.

The apples of the valley hold, The seeds of happiness,
The ground is rich from tender care, Repay, do not forget, no, no.
Dance in the dark of night, sing to the morning light.

The apples turn to brown and black, The tyrant's face is red.

Oh war is the common cry, Pick up your swords and fly.
The sky is filled with good and bad that mortals never know.

Oh, well, the night is long the beads of time pass slow,
Tired eyes on the sunrise, waiting for the eastern glow.

The pain of war cannot exceed the woe of aftermath,
The drums will shake the castle wall, the ring wraiths ride in black, Ride on.

Sing as you raise your bow, shoot straighter than before.
No comfort has the fire at night that lights the face so cold.

Oh dance in the dark of night, Sing to the morning light.
The magic runes are writ in gold to bring the balance back. Bring it back.

At last the sun is shining, The clouds of blue roll by,
With flames from the dragon of darkness, the sunlight blinds his eyes.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites