Saturday, February 25, 2012

American Folkloric Witchcraft: The Sarf Ruth

American Folkloric Witchcraft: The Sarf Ruth: The Sarf Ruth is the Cornish term for "Fire in the Land". It is the dragon energy in the land -- also known as ley lines -- that flow to an...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ALIENS UFO : IRREFUTABLE EVIDENCE FOUND & PRESENTED BY SCIENTISTS...NO M...



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Blood mystery solved: Two new blood types identified

Blood mystery solved: Two new blood types identified

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monsanto, and GMO Terminator Cannabis

Monsanto, and GMO Terminator Cannabis

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Walt Disney UFO Documentary: Full Uncut Version



Share/Bookmark

ATENŢIE! De la 1 martie, Google ştie TOT CE FACI! Află cum să-ţi ştergi urmele până nu e prea târziu Mai mult: ATENTIE! De la 1 martie, Google stie T

În mai puţin de o săptămână, Google va aplica schimbările controversate ale politicii sale de confindeţialitate care vor permite companiei să obţină, să stocheze şi să folosească informaţii personale despre utilizatori.

De la 1 martie, nu vei mai avea voie să foloseşti Google fără să completezi datele necesare noii politici de confidenţialitate, care vor ajuta la crarea unui profil permanent, ce va conţine, numele vostru, sexul, localitate şi chiar şi orientarea sexuală.

Înainte însă de acea dată, mai puteţi face un singur lucru: să vă ştergeţi istoria de browsing din Google pentru ca din momentul aplicării noii politici să nu puteţi fi monitorizat decât din acel moment înain

Libertatea.ro vă oferă paşii pe care îi aveţi de făcut pentru a vă şterge istoria de căutări Google:

1. Mergeţi pe site-ul Google şi logaţi-vă în cont. Apăsaţi pe numele vostru, în dreapta sus, şi selectaţi din meniul dropdown "Account Settings" sau "Setările contului".

2. În noua fereastră care vi se deschide, găsiţi în secţiunea "Services" sau "Servicii" un link către "View, enable, or disable web history" sau "Vizualizaţi, activaţi sau dezactivaţi Istoricul web"

3. Acum puteţi elimina tot Istoricul web de pe google apăsând pe butonul Remove all Web History sau Eliminaţi tot Istoricul Web. Odată ce aţi făcut acest lucru, istoria va rămâne dezactivată până în momentul în care veţi dori să o reporniţi.

Atenţie, însă! Chiar dacă vă veţi dezactiva istoria web, asta nu îi va opri pe cei de la Google să adune şi să stocheze informaţiile legate de căutările voastre şi să le folosească în scopuri interne. În acest caz, Google trebuie însă să şteargă datele în 18 luni.

DACĂ nu aveţi cont pe Google, nu aţi scăpat monitorizare. În cazul în care nu vă veţi loga, fie pentru că nu aveţi cont, fie pentru că nu doriţi să vă faceţi unul, căutările vă vor fi monitorizate prin IP-ul computerului.

Chiar dacă deocamdată nu se ştie exact cum va folosi Google această combinaţie de informaţii pe care le obţine despre noi, politica de confidenţialitate a fost criticată pe întregul mapamond.

"Lucruri pe care le făceai până acum într-o relativă anonimitate, vor fi de aici înainte asociate cu numele tău, faţa ta, numărul tău de telefon. Dacă foloseşti servicii Google, trebuie să fii de acord cu această politică", a declarat Mat Honan, specialist la site-ul Gizmodo.

Intră AICI pentru a citi ÎN ÎNTREGIME politica de confidenţialitate Google, care va intra în vigoare de la 1 martie 2012!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, February 24, 2012

DE DRAGOBETE

De pe bloguri adunate şi-napoi la lume date

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

tatanka-manantial



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, February 23, 2012

Leacuri vechi, pentru bolile iernii

Leacuri vechi, pentru bolile iernii
- Reumatism, raceala si gripa -

* Despre farmacistul Ion Bobaru ati aflat dintr-un reportaj publicat anul trecut in "Formula AS". Un "poticar" cam ciudat, care se incapataneaza sa prepare medicamente acasa, cu o masina veche de sute de ani. Detinator al unor retete stravechi, bazate in majoritate pe plante pe care le cultiva in curtea casei, ne-am gandit ca acum, la vreme de iarna, potiunile, hapurile si alifiile lui ne-ar fi, tuturor, de folos *

Pe masa din lemn masiv cu blat de marmura, farmacistul ION BOBARU a aliniat mai multe flacoane mari din sticla colorata. Le scoate dopurile rotunde, toarna rapid substantele in cilindrul de dozaj, amesteca rabdator si adauga alte substante. Apoi priveste cu ochi critic precipitatul din uriasul balon de sticla.

Din cand in cand, consulta atent un manuscris cu file galbene, acoperite de scrisul inflorit al secolului XIX. Este unul dintre numeroasele codexuri din arhiva farmaciei sale, o adevarata comoara de preparate farmaceutice vechi de peste 100 de ani.

Din acest tezaur cu leacuri uitate, Ion Bobaru alege formulele cele mai potrivite pentru tratarea bolilor. In anotimpul rece, spirtul de oase, trochistii, siropul de tuse din plante medicinale sunt leacurile pe care farmacistul le prepara de mana, respectand intocmai litera cartii si regulile de buna practica farmaceutica.



Secretul spirtului de oase

Pe vremea cand in Romania se deschideau primele spiterii, spirtul de oase era un leac cunoscut, aflat la "mare catare", mai ales iarna, cand umezeala si frigul sporeau durerile reumatice. Treptat, emulsia tamaduitoare a fost data uitarii si inlocuita de noile descoperiri ale industriei farmaceutice. Insa trecerea timpului nu a facut decat sa confirme ca potiunea alb-galbuie, cu un miros pregnant de amoniac si camfor, este un adversar puternic al durerilor de oase.
Leacuri vechi, pentru bolile iernii

Spirtul de oase

La farmacia Faltis din Braila, in lunile de iarna, spirtul de oase este unul dintre medicamentele cele mai solicitate. De indata ce frigul si umezeala isi fac aparitia, Ion Bobaru pregateste ingredientele necesare pentru prepararea emulsiei antireumatice.

Formula cunoscuta de farmacistii cu experienta a fost imbunatatita de Ion Bobaru cu un ingredient pe care "maestrul alchimist" il pastreaza secret. "Spirtul de oase este denumirea arhaica, empirica, putem spune chiar babeasca, a linimentului amoniacal.

Una din componentele spirtului este amoniacul, si pentru ca acesta este usor volatil, i se spune si "liniment volatil". Reteta este prevazuta in primul manual de farmacie, Farmacopeea Romana, editia I, din anul 1863, aparuta sub indrumarea farmacistului brailean Constantin Hepites. De-a lungul timpului, i s-au adus imbunatatiri, la formula initiala adaugandu-se camfor, ulei de lavanda, de rozmarin si de ienupar.

La farmacia Faltis, formula e completata cu esenta de wintergreen, o planta ce ramane verde iarna, cu multiple calitati terapeutice. Spirtul de oase este folosit ca antireumatic, in artroze, gonartroze, sciatica si diferite dureri de oase. Cu toate ca pentru afectiunile reumatice exista cateva zeci de produse de medicatie topica, acestea nu sunt intotdeauna eficiente.

Bolnavii care vin in farmacie si solicita acest preparat au incercat inainte alte medicamente tipizate care, in cazul lor, s-au dovedit a nu avea un efect multumitor", ne spune Ion Bobaru, atent sa nu divulge secretul care face din preparatul sau un leac unic.

Actiunea spirtului de oase este intregita de crema Benzofenil forte, preparata conform formulei si indicatiilor descoperite in aceeasi arhiva. Cu efect antiinflamator si analgezic, unguentul completeaza cu succes actiunea antireumatica a spirtului de oase.

Plasturele omului sarac

Leacuri vechi, pentru bolile iernii
Atent ca un arheolog aflat in preajma unui tezaur stravechi, Ion Bobaru intoarce una dupa alta paginile unui registru vechi. Se opreste asupra unei etichete pe care sta scris cu litere mari: "Plasture de om sarac. Remediu suveran impotriva durerilor reumatice".

"Era un leac pentru buzunarul omului sarac, mai ales pentru cei care depuneau un efort fizic, cum ar fi hamalii, pescarii, muncitorii in constructii. Plasturele se obtinea printr-un procedeu foarte simplu: se imbiba o bucata de tifon cu tinctura de ardei iute, se lasa la uscat si apoi se lipea pe un suport adeziv, cum ar fi azi leucoplastul simplu, explica farmacistul, bucuros ca discutia a ajuns pe terenul remediilor naturale.

Usor de preparat acasa, tinctura din ardei iute este un bun combatant in lupta cu durerile reumatice. Dupa ce ardeiul iute a fost macinat mai groscior, peste pulbere se adauga alcool de 70 de grade. In 100 de mililitri de alcool se pun 10 grame de pulbere de ardei iute. Apoi se toarna intr-un recipient de sticla, care se pastreaza inchis ermetic, timp de doua saptamani.

Prisnitele sau compresele cu ardei iute se pun de doua ori pe zi si se tin pe zona afectata aproximativ 30 de minute. Ele pun sangele in miscare, au efect antireumatic si analgezic.

"Tinctura de ardei iute preparata la noi este diferita de cea facuta in casa. Pentru a-i asigura calitatea, folosesc numai plante cultivate in sera farmaciei si respect intocmai indicatiile unei formule pe care am testat-o in timp. De curand, am perfectionat si formula spirtului de oase, in compozitia caruia adaug tinctura de ardei iute, imbunatatind astfel calitatile terapeutice ale emulsiei".

Prajituri pentru dureri in gat

Leacuri vechi, pentru bolile iernii

Repertoar farmaceutic

"Trochistii" sau cofeturile sunt hapurile care, pe vreme de iarna, nu lipsesc niciodata din farmacia Faltis. Preparate si modelate manual, bomboanele medicinale alina durerile provocate de afectiunile bucofaringiene.

Sunt obtinute dintr-un amestec de substante antiseptice, anestezice si antiinflamatoare, peste care se adauga tinctura de propolis si de benzoe, ulei volatil de eucalipt si menta. Ca un adevarat cofetar, farmacistul nu uita cat de important este gustul si picura peste "aluatul" din mojar si cativa stropi de miere, pentru ca "prajiturile" sale sa fie dulci si sa aiba puteri sporite.

"Trochistii bucofaringieni sunt mentionati in prima Farmacopee Romana, sub denumirea de "cofeturi", nume neobisnuit pentru un medicament. Obtinerea lor in laborator este un exemplu de pura manufactura, farmacia Faltis fiind printre putinele, daca nu chiar singura, care mai produce vechile bomboane medicinale.

Procesul de preparare a fost filmat si va ramane in arhiva farmaciei, insa ma tem ca in viitor, odata cu disparitia traditiei de a prepara medicamentele manual, vor disparea si cofeturile.

Deja au fost inlocuite de faringosept si alte produse industriale, care nu contin atatea ingrediente naturale, dar sunt mai usor de gasit. Trochistii sunt insa eficienti, fapt recunoscut si de medicii ORL-isti, care trec si acest remediu pe retetele pacientilor", spune Ion Bobaru, multumit ca remediului stravechi i s-au recunoscut meritele.

Un alt leac recomandat pentru simptomele de raceala si gripa este Solutia pentru laringe. Pastrand denumirea explicita pe care a descoperit-o in manuscrisele vechi, Ion Bobaru prepara vechea doctorie din amestecul unor uleiuri volatile. Solutia pentru laringe poate fi administrata sub forma de picaturi, gargara sau inhalatii, completand actiunea terapeutica a trochistilor.

Alifia pentru nas infundat

Leacuri vechi, pentru bolile iernii

Din arhiva lui Faltis

Unul dintre cele mai suparatoare semne de raceala, nasul infundat, isi gaseste inamicul tot intr-o formula din scriptele vechi. Unguentul nazal preparat manual la farmacia Faltis este un compus de mentol, camfor, esente volatile din ulei de eucalipt, la care se adauga componente antiinflamatoare, antialergice, vasoconstrictoare si cicatrizante.

Amestecand cu pricepere in mojar toate aceste ingrediente, farmacistul obtine un unguent recomandat pentru combaterea rinitelor, sinuzitelor si pentru calmarea polipilor nazali. "Povestea unguentului pentru nasul infundat incepe in medicina populara, cand era preparat cu mijloace empirice.

Intr-un vas cu ceara de albine, cu seu sau cu untura de porc, erau fierte mai multe plante medicinale, care contineau uleiuri sau esente volatile: menta, melisa si eucalipt.

Dupa ce fiertura calda era trecuta printr-o sita, se lasa la racit si, prin solidificare, era obtinuta o alifie cu care se ungeau narile. Prima formula farmaceutica de unguent nazal apare in Formularul farmaceutic intocmit de farmacistul Emil Belcot, la inceputul secolului XX".
Leacuri vechi, pentru bolile iernii

Ion Bobaru prepara Benzofenil


Nascute cu doua veacuri in urma, hapurile si potiunile preparate de Ion Bobaru au fost supuse unui test decisiv: regulile de buna practica farmaceutica ale timpurilor moderne. Si toate au trecut proba, demonstrand ca, odata descoperite, devin aliati de nadejde in lupta pentru dobandirea sanatatii.

Iar farmacistul cu dragoste de trecut este fericit ca valoarea comorii pe care a descoperit-o a fost recunoscuta: "Desi aceste medicamente pot fi considerate remedii complementare si mai rar alternative, ele amelioreaza considerabil simptomele unor afectiuni frecvent intalnite, vechi, si ele, de cand lumea. Imi amintesc mereu sfatul pe care l-am primit in facultate, de la regretatul profesor Victor Stanescu.

Mi-a spus ca daca vreau sa fac ceva remarcabil ca farmacist, trebuie sa invat sa prepar medicamente in laborator, pentru ca va veni o vreme cand oamenii se vor satura de hapurile industriale. Si uite ca vremea a venit!"


Ion Bobaru poate fi gasit la Farmacia Faltis din Calea Galati nr. 29, Braila, tel. 0239.61.59.31, e-mail: farmaciafaltis@yahoo.com

Informatii despre produse pe www.farmaciafaltis.ro

Farmacia sa detine "Certificat de buna practica farmaceutica pentru prepararea medicamentelor", acordat de colegiul Farmacistilor din Romania.

SURSA FORMULA AS

cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

First Of The Year (Equinox) - Skrillex [OFFICIAL]



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Scrisoare din Polonia - Asasinarea lui Lech Kaczyn...

Dezvăluiri !: Scrisoare din Polonia - Asasinarea lui Lech Kaczyn...: Regizorul Mariusz Pilis , în colaborare cu postul olandez de televiziune " vPro ", a realizat acest documentar, Letter from Poland , în 2011...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Harlan Ellison -- Pay the Writer



sugerata de groparu

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Last King/Charles II The Power and The Passion 1



Charles II: The Power and the Passion is an award-winning British television mini-series, broadcast on BBC One in 2003. More info: http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_II:_The_Power_and_The_Passion and http://www.imdb.com/title/tt0364800

Wednesday, February 22, 2012

The Fifth Element-INVA MULA



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Echo Game

The Gandreigh

American Folkloric Witchcraft: The Gandreigh: A gandreigh is a riding pole used to fly out astrally to access different realms . The gandreigh can be a broom , a staff , a stang , or ev...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, February 21, 2012

UFO's - 'ATTACK GROUP' FORMATION - Melbourne Australia.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Lord Save Us From Your Followers Part 1


Uploaded by

The humorous, provocative and moving examination of the Culture Wars and faith in America. Featuring interviews from all sides of the issues, the film is a balanced, challenging and entertaining foray into the most divisive and difficult topics in our culture.

Includes interviews with Al Franken, Sen. Rick Santorum, Dr. Tony Campolo, Sister Mary Timothy, Michael Reagan, Ron Luce as well as rousing man-on-the-street interviews with director Dan Merchant dressed as Bumpersticker Man, a wild Culture Wars game show pits a Liberal Media Elite team against a team of Young Conservatives and a powerful "reverse Confession Booth" at a Gay Pride event provides unexpected emotion.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monday, February 20, 2012

KARMAPOLICE-ASTAZI SFINTUL SPIRIDON


Dragi suflete,

Eu sunt Sfantul Spiridon. Eu sunt un sfant al iubirii de oameni si al miracolelor.

Cand sunteti in nevoie amintiti-va de mine si rugati-va mie sa va dau putere, rabdare si daruri de izbanda.

Va astept in locurile mele pentru binecuvantare si ocrotire.


ENUF SAID! asa isi incepe o tipa prezentarea si marketingul penibil pentru a atrage prostii intr-o excursie in Grecia la manastirile dedicate sfintului Spiridon.

INCREDIBIL cit de jos au ajuns unii! Ea este un suflet evoluat ce face channeling si prin ea vorbeste sfintul Spiridon ce ne indeamna sa ne inscriem in excursia ei spirituala.....cred ca dracusorii rid si cu curu'

Postul aici.

Suprem!

(evident nu este responsbailitaea celor de la fymaa care ne-au incintat cu postarile lor minunate si autentice, ei doar publicind aceasta reclama cretina si nesimtita)

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

PINK MONDAYS=PINK ROSES











LA MULTI ANI IULISA!!! SA FII FERICITA SI INCONJURATA DE IUBIRE!






cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Iranian Ninja Women



Share

Sunday, February 19, 2012

Glandele si rolul lor in taoism


Sursa: http://www.eva.ro/sanatate/medicina-alternativa/glandele-si-rolul-lor-articol-4341.html

Vechii taoisti au inteles ca organismul uman nu poate exista decat daca un flux continuu de qi (energie) ii alimenteaza tesuturile si organele. Si-au dat seama ca o persoana este sanatoasa atunci cand energia ce circula in organismul ei este in echilibru, dar ca ea devenea vulnerabila in fata bolii de indata ce energia ei se epuiza sau scadea.

O mare parte din energia de care avem nevoie provine din alimentele pe care le consumam si din aerul pe care il respiram. Asemenea unei masini de lux, organismul nostru trebuie sa fie perfect reglat pentru a functiona si a profita la maxim de aceasta energie.

De-alungul secolelor s-a inteles incetul cu incetul ca cele sapte glande din organism erau centre de energie a caror functie era sa regleze fluxul de energie in diferitele sisteme ale corpului uman. Aceste sapte glande,in ordine ascendenta in organism, sunt urmatoarele:

1. Glandele sexuale - prostata si testiculele la barbat, ovarele,uterul, vaginul si sanii la femeie. Aceste glande raspund de secretiile de hormoni, de energia sexuala, de raspunsul sexual si de reproducere. Adeseori glanda sexula este denumita “cuptor” pentru ca ea este “focul” sau producatorul de energie care alimenteaza celelalte sase glande. Ansamblul acestor glande este numit “casa esentei”.

2. Glandele suprarenale - situate la extremitatea superioara a rinichilor. Ele participa la functiile rinichilor, oaselor, maduvei osoase si ale maduvei spinarii (cortizonul distruge glandele suprarenale si provoaca anemia si slabirea oaselor). Ansamblul glandelor suprarenale este numit “casa apei”.

3. Pancreasul - numit si “casa transcendentei”, joaca un rol important in controlul intregului sistem digestiv, ceea ce inseamna, intre altele, controlul temperaturii corpului si al nivelului glucozei in sange.

Diabetul face ca persoana bolnava sa devina dependenta de injectiile cu insulina; aceste injectii neutralizeaza glucoza din sange dar nu contribuie in nici un fel la activarea sistemului digestiv in sfarsit, cum cele sapte glande depind unele de altele, o functionare proasta a pancreasului determina un dezechilibru al glandelor suprarenale,iar acest dezechilibru afecteaza la randul lui glandele sexuale si rinichii.

4. Timusul - guverneaza inima si sistemul circulator. Putem sa ii verificam starea exercitand o apasare asupra unui punct situat intre cele doua mameloane. Daca punctul este sensibil, timusul nu functionaza normal,ceea ce inseamna ca nici circulatia nu este normala. Aceasta glanda este numita “casa inimii”.

5. Glanda tiroida - vegheaza asupra metabolismului celulelor din organism si controleaza cresterea. Aceasta este numita “casa cresterii”.

6. Hipofiza – pituitara - guverneaza memoria, intelepciunea, inteligenta si gandirea. Este numita “casa inteligentei”.

7. Epifiza – pineala – actioneaza direct asupra celorlalte glande prin intermediul secretiilor sale (melatonina). Este numita “casas piritului”. Situata in centrul capului, aceasta glanda reprezinta centrul psihic si spiritual al omului. Intuitia si constiinta sunt indeobste asociate acestei glande.

Starea de slabiciune sau predispozitia la boala apare atunci cand un sistem al corpului (in cazul de fata sistemul endocrin, una din glandelede mai sus) este lipsit de energie dintr-un motiv oarecare.

In acest caz trebuie nu numai sa restabilim echilibrul fluxului de energie pentru a depasi starea de slabiciune, dar trebuie si sa stimulam acest flux de energie astfel incat sa ridicam nivelul de energie al intregului organism la punctul sau maxim.

Echilibrarea si ridicarea energiei pana la nivelul cerut, prin intermediul sistemului endocrin (al celor 7 glande), combinate cu practica exrcitiilor interne taoiste, reprezinta modul taoist de intarire a sistemului imunitar.

Dr. Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel, declara ca sistemul glandular este o “roata a vietii”. La capatul unor experinte exhaustive,dr.Carrel a ajuns la concluzia ca orice celula este, la origine,nemuritoare.

Dupa opinia lui, ea ramane asa atata timp cat nu este otravita cu aer poluat, printr-o lipsa de oxigen, cu alimente poluate sau o cantitate prea mare de acizi in organism. Printre altele, acizii se acumuleaza in organism atunci cand mancam dulciuri (care se transforma apoi in acizi).

In consecinta, detoxifierea este secretul longevitatii, iar exercitiile taoiste interne constituie secretul unui sistem endocrin (glandular)sanatos si puternic care favorizeaza detoxifierea.

In cazul in care una din aceste glande este indepartata pe cale chirurgicala, organismul s-ar afla in stare de lipsa sau dezechilibru permanent. Medicina occidentala considera ca cele sase glande sunt individuale si independente, deci disociabile.

In filozofia taoista, amputarea unei glande este perceputa ca o crima pentru ca ea dezechilibreaza intregul organism, ceea ce deschide cutia Pandorei, de unde se vor revarsa mii si mii de probleme de sanatate.

Totusi, chiar si atunci cand o glanda este inlaturata,exercitiile taoiste interne pot continua sa joace un rol important in alimentarea organismului cu energie si cu hormoni, opunandu-se astfel ca slabirea sa ia amploare.

Novicele taoist intelege ca nu poate obtine rezultate spectaculoase intr-un timp scurt, el trebuie intai sa-si detoxifieze organismul. Incet incet isi pregateste corpul pentru a putea inmagazina mari cantitati de energie si in acelasi timp invata cum sa lucreze cu aceste energii. Pentru aceasta insa trebuie ca organele si glandele lui interne sa fie sanatoase,puternice si echilibrate din punct de vedere emotional.

Pentru a ne detoxifia glandele si intregul corp avem la dispozitie unul din elementele cele mai importante de pe pamant, fara de care nu ar exista viata pe planeta, si anume apa. 70 % din suprafata Pamantului este acoperita de apa, la fel si corpul uman al unui adult este format din 70%apa.

Reglarea metabolismului apei si permanenta primenire a cantitatii de apa ne pastreaza puternici si sanatosi. Toti doctorii vin si spun ca un adult are nevoie de 2-3 litri de apa pe zi, mai ales in timpul verii,pentru a ne pastra sanatatea.

Taoistii explica intr-un mod simplu si eficient necesitatea consumului de apa zilnic. Ei spun ca atunci cand suntem bolnavi de fapt noua ne este sete. Asta inseamna ca nu avem suficienta apa in corp pentru a scoate toxinele si reziduurile din interiorul nostru iar aceste depozite de toxine si de deseuri ne creeaza problemele de sanatate.

In momentul in care aducem o mare cantitate de apa in corp, aceste toxine si deseuri pe care celulele noastre le tin depozitate in interiorul lor, sunt deversate in apa iar apa le scoate afara din organism. Simplu. Problema este cum,cat si cand bem aceasta cantitate de apa.

Cand? Dimineata, intre orele 5-7, cand intestinul gros are maximul de activitate, iar rolul lui este de a scoate rezidurile din corp. Pe langa faptul ca aceasta cantitate de apa ajuta intestinul gros sa-si indeplineasca sarcina (eliminand constipatia) ea mai scoate si toxinele din organele si glandele noastre interne (in special din ficat).

Actioneaza ca un gunoier foarte eficient care nu lasa deseurile sa se adune cu zilele ci in fiecare dimineata trece si ia tot ce se aduna din ziua precedenta.

Cum? Punem apa de cu seara intr-o sticla si o lasam peste noapte in camera in care dormim. Dimineata luam sticla si o agitam de 120 de ori pentru a incarca apa cu propria noastra energie. Aceasta agitare oxigeneaza si improspateaza apa, o energizeaza si o face usor de asimilat de catre corp. Atentie, nu se bea apa rece din frigider.

Cat? Incepeti cu o cantitate care nu va deranjeza, 0,5 litri (cam 2-3pahare obisnuite), pe masura ce corpul dumneavoastra se reobisnuieste cu consumul de apa cresteti gradat cantitatea de apa pana la 2 litri.

Cei care aveti diferite afectiuni (renale, cardiace) nu va grabiti, dati timp apei sa va rezolve problemele de sanatate, aceasta tehnica nu are limita de timp, puteti ajunge sa beti 2 litri de apa dimineata abia dupa un an de zile, nu conteza, aduceti-va aminte ca practicile taoiste nu se fac fortat, nu ne agresam corpul, doar prin perseverenta si intr-un mod relaxat reusim sa-l educam si sa-l vindecam.

Cei care nu avem mari probleme de sanatate putem creste cantitatea deapa pana la 3 litri femeile si 3,5 litri barbatii. Nu va speriati de aceste cantitati, corpul dumneavoastra le poate asimila, dupa cum v-am spus treptat, in timp, si nu dintr-o data, singura problema este ca timp de 3-4 ore dupa aceea veti elimina apa cam din jumatate in jumatate de ora si deci trebuie sa aveti o toaleta prin preajma.

P.S.-Informatia este usor eronata in sensul ca in mod corect cura japoneza cu apa cum este cunoscuta ne sPune ca trebuie sa ajungem la o cantitate de 3, 5 litri in decursul a 3 luni si apoi sa mentinem aceasta cantitate.Ea vindeca orice boala including cancer.
Succes!(karmapolice)


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon Official Video HQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites