Saturday, December 27, 2008

MAI NOI, MAI BUNI

Pentru un inceput de an care sa va faca sa va schimbati in bine, si sa va innoiti.

Birds flying high
You know how I feel
Sun in the sky
You know how I feel
Reeds driftin' on by
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

Fish in the sea
You know how I feel
River running free
You know how I feel
Blossom in the tree
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know
Butterflies all havin' fun you know what I mean
Sleep in peace when the day is done
And this old world is a new world
And a bold world
For me

Stars when you shine
You know how I feel
Scent of the pine
You know how I feel
Yeah freedom is mine
And I know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me

And I'm feeling good

Thursday, December 25, 2008

GOD REST YOU MERRY GENTLEMAN



God rest you merry, gentlemen,
Let nothing you dismay,
Remember Christ our Savior
Was born on Christmas Day;
To save us all from Satan's power
When we were gone astray.
O tidings of comfort and joy,
Comfort and joy,
O tidings of comfort and joy!

From God our heavenly Father
A blessed angel came;
And unto certain shepherds
Brought tiding of the same;
How that in Bethlehem was born
The Son of God by name.

"Fear not, then," said the angel,
"Let nothing you affright;
This day is born a Savior
Of a pure virgin bright,
To free all those who trust in him
From Satan's power and might."

Now to the Lord sing praises,
All you within this place,
And with true love and brotherhood
Each other now embrace;
this holy tide of Christmas
Doth bring redeeming grace.

LA BETHLEHEM COLO JOS

COLINDUL MEU PREFERAT

COLINDE MADRIGAL




COLINDE - Corul Madrigal (9 colinde romanesti)
Asculta mai multe audio Muzica »

CUM SA MINCAM DE SARBATORI-DACA VREM SA FIM SANATOSI


get another Whatever Joke »

Nu-mi plac aceste aspecte ale sfirsitului de an, nu numai din cauza frivolitatii perioadei, ci si pentru ca acum politia mincarurilor te arata cu degetul daca maninci prea mult si iti da tot felul de sfaturi despre cum sa te mentii in forma, cum si ce sa maninci.

1. Despre morcovi. Fereste-te de ei.Oricine pune morcovi pe masa de Craciun nu stie nimic despre spiritul Craciunului. De fapt, daca vezi morcovi, paraseste casa imediat. Du-te la vecini unde servesc tort cu rom.

2. Bea cit de multe cocktailuri poti. Si repede. Cum ar fi scotch single malt care este rar. Mai rar decit whiskey single malt. Poti sa-l gasesti oricind in timpul anului dar nu si acum. Asa ca bea-l cit mai e. Cui ii pasa ca are 10.000 de calorii pe sorbitura? Nu e de parca te-ai transforma brusc intr-un dependent de whiskey single malt sau ceva. Este o ocazie. Bucura-te de ea. Bea si pentru mine. Chiar de doua ori. E deja foarte tirziu. Este Craciunul!

3. Daca vreun fel de mincare apare cu sos, foloseste-l. Asta si e poanta sosului. El nu poate fi folosit singur, asa ca pune din belsug peste tot. Fa un vulcan din pireu. Umple-l cu sos. Maninca vulcanul. Repeta!

4. In ceea ce priveste pireul, intotdeauna intreaba daca este facut cu lapte degresat sau nu. Daca e cu lapte degresat nu merita sa-l maninci.De ce sa te mai deranjezi? E ca si cum ai cumpara o masina sport cu transmisie automata.

5. Nu minca gustari inainte de a te duce la petrecere intr-un efort de a-ti controla apetitul acolo. Toata poanta mersului la o petrecere de Craciun este sa maninci mincarea altora pe gratis. Multa. Alooo..Iti aduci aminte de facultate?

6. Sub nici o forma nu trebuie sa faci sport de acum pina dupa anul nou. Poti sa faci in ianuarie cind oricum nu ai ce sa faci. Acum e timpul relaxarii prin sieste, de care oricum o sa ai nevoie dupa ce ai dat ture bufetului carind farfuria cu 5 kile de mincare si halba de bautura.

7. Daca gasesti ceva deosebit la masa de sarbatori, cum ar fi prajiturele de Craciun in forma de mos Craciun, pozitioneaza-te linga ele si nu ceda locul. Ia cite vrei inainte de a deveni centrul atentiei. Ele sint ca o pereche frumoasa de pantofi. Nu poti sa le lasi in spate si sa le abandonezi. Ca nu le mai vezi.

8. La fel e valabil si pentru prajituri. Cu mere. Cu dovleac. Cu carne. Ia o bucata din fiecare. Sau, daca nu-ti plac cele cu carne ia doua cu mere si dovleac. Mai bine trei. Cind o sa mai ai un desert pe cinste? De ziua Recunostintei?

9. A zis cineva tarta cu fructe? OK e scrisa pe lista cu calorii bune, dar totusi evit-o. Adica pastreaza-ti standardele, frate.

10. Si un pont final: daca nu te simti rau cind parasesti petrecerea sau cind te ridici de la masa, inseamna ca nu ai fost atent la mine. Citeste din nou ponturile. Incepe din nou. Dar repede. Ianuarie cea fara prajituri de pindeste dupa colt!

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128546

MAGIA CRACIUNULUI SA VA CUPRINDA SI SA RAMINA IN INIMILE VOASTRE!

Monday, December 22, 2008

CIUCUR VERDE DE MATASE




SOBORUL SFINTILOR LA USILE NOASTRE



Colinde cu arome medievale intr-o tara cu inima inghetata. Primiti cu dezghetul?

TOACA

COLINDE TRADITIONALE-CIT MAI EXISTA

FILME CU INGERI

In traditia orientala casatoriile inter-rasiale sint cunoscute ca fiind posibile de mii de ani. Si prin inter-rasial nu ma refer la cele dintre galbeni si albi sau alte combinatii de culori, ci dintre doua persoane de rase diferite, cum sint oamenii si jinnii. 

In afara de povestile traditionale ce pot fi auzite peste tot prin Africa, India, sau Indonezia, sau de relatarile din 1001 de nopti, exista tratate intregi de magie ce se ocupa cu facerea sau desfacerea acestor casatorii. Ca si in Luceafarul, "Valley of flowers" sau "City of angels", sfirsitul este uneori trist. Dar fericirea, fericirea iubirii pure......


CITY OF ANGELS, CU SUBS IN ROMANA AICI
FULL MOVIE HERE


VALLEY OF FLOWERS MY FAV MOVIES OF ALL TIMES:


ANGEL-A, FULL HERE(CU SUBS IN ROMANA)

MESAJ DE CRACIUN DE LA JASMUHEEN


Intelegeti ca orice joc alegeti sa jucati, se afla in puterea voastra creatoare de a-l face sa devina real? Voi sinteti maestrii creatiei asa ca daca doriti sa va angajati intr-un joc in care exista entitati de vibratie joasa ce va sug energia, daca doriti sa jucati jocurile Stapinilor intunericului, al fortelor satanice, al fortelor pe care sa le etichetati ca nefiind perfect aliniate cu divinitatea, atunci cum ginditi asa va si fi, caci acesta este jocul pe care hotariti sa-l jucati.

Jocul pe care va incurajam sa-l jucati insa, este acela care va da cheia de la usa celei de a cincea dimensiuni care este urmatoarea matrice energetica cu care fiintele voastre, ca si constiinta de masa vor fi in relatie si experienta directa. Cheia catre aceasta poarta este manifestarea instantanee, cu ajutorul abilitatilor voastre de fiinte creatoare. Asa ca, datorita acestor noi energii ce bombardeaza planeta, orice doriti sa imputerniciti prin intermediul formelor voastre gind, va deveni real instantaneu, si veti simti efectele energetice ale unui asemenea act. Nu mai sinteti fiinte limitate, decit daca voi permiteti acest lucru..Daca doriti sa va imaginitati ca fiinte care au trecut prin mii de incarnari avind un bagaj imens emotional si mental, atunci aceaea va deveni realitatea voastra.Va veti identifica ca fiind fiinte de lumina avind un bagaj pe care il carati in spate. sau puteti decide sa va asumati divinitatea, completa perfectiune, traindu-va viata in excelenta, imbratisind perfectiunea ei in aceasta realitate, realitatea voastra. Asa ca vizualizati aceste bagaje karmice disparind instantaneu de pe spatele vostru in timp ce imbratisati paradigma cea noua si permiteti-i sa devina realitate, astfel incit universul sa se rearanjeze pentru a acomoda noua rama a realitatii, caci aceasta este una dintre cele mai magnifice calitati pe care le are universul, si voi.

Urindu-va cele mai fericite momente
cu iubire si mult ris
Jasmuheen

ARBORELE GENEALOGIC-STALKING THE SELF


“Vei incepe sa-ti faci lista(recapitularii) astazi"spuse Don Juan. Imparte-o in ani, in slujbe, aranjeaz-o in orice ordine vrei, dar fa-o secventiala incepind cu cea mai recenta persoana pe care ai cunoscut-o, mai intii, si terminind cu Mama si Tata. Aminteste-ti totul despre ei. Nimic mai mult decit atit. Cu timpul, practicind, vei realiza ceea ce faci"-Latura activa a infinitului

Dragi practicanti
Pentru vazatorii din Mexicul antic recapitularea si lista sa actioneaza ca obiect mnemonic-un obiect ce ajuta la aducerea aminte a totalitatii sinelui-toate evenimentele crescindu-ne egoul socializat si afectind memoria luminozitatii noastre.
Pentru ca urmatorul seminar se va referi exact la prima parte a acestui proces-descoperirea tiparelor socializarii, in mod special recunoasterea celor pe care le-am primit de la Mama si Tata, va cerem ca un exercitiu de stalking preliminar sa incepeti sa va construiti Arborele genealogic.
Includeti in el toate evenimentele importante cum ar fi ordinea nasterii, numarul de copii, casatoriile, infidelitatile, educatia, ocupatia, sanatatea, etc a membrilor familiei.
Pentru a include informatii cit mai complete va veti aminti conversatiile cu parintii, membrii familiei si puteti contacta familia pentru a va furniza detalii, sau sa cautati radacinile familei voastre in arhive sau online.

Cea mai buna Intentie sa va acompanieze cautarile!
Instructorii tensegrity
P.S.-in momentul in care ati terminat lista, combinati cu exercitiul de stalking the self pe care l-am dat inainte pentru a va identifica tiparele,si incepeti recapitularea si schimbarea lor.

Sunday, December 21, 2008

UN EXERCITIU DE STALKING


La nastere venim pe lume cu o una din doua configuratii energetice. Sintem sau stalkeri, si in zona abdominala prezentam protuberante energetice, fiind capabili sa fixam punctele de asamblare a realitatilor, sau luptatori neinfricati, dreameri-visatori, cei ce au in zona abdominala filamente. In timpul seminariilor Tensegrity la care am fost, instructorii nostri, elevi ai lui Carlos Castaneda ne-au invatta un exercitiu de stalking-timp de 2 luni, de 3 ori pe zi la ore fixe trebuia sa ne scriem intr-un jurnal(Navigator's log) dialogul interior. Avind in vedere ca era doar al nostru si nimeni nu l-ar fi putut citi, trebuia sa fim absolut sinceri cu noi, si oricit de cretin sau pornografic sau redundant era dialogul trebuia sa-l redam exact. In doua luni urma sa se contureze un tipar, care era tiparul mintii noastre ce daduse nastere vietii noastre asa cum o traiam. Dupa aceea, prin exercitii de not-doing urma sa distrugem acel tipar si sa-l inlocuim cu sintagme shamanice, constructive si eliberatoare. Mai jos public o experienta personala a unui practicant Tensegrity legat de stalking the self (vinarea egoului). Are cuvintul Meztli "Un luptator se poate ingrijora si poate gindi inainte de a lua o decizie, dar odata ce a luat-o, el merge pe calea sa, lipsit de griji sau ganduri; vor fi un milion de alte decizii care il vor asteapta. Aceasta este calea luptatorului." Tatal meu a fost intotdeauna ingrijorat ca sunt prea neglijent, prea iresponsabil, prea visator si ca nu voi putea face fata vietii adevarate. Imi spunea intr-una, pe un ton deosebit de grav, ca viata este precum o jungla si ca oamenii se mananca unul pe celalalt fara scrupule, in permanenta, ca niste animale salbatice. Asa ca, incepand cu varsta de aproximativ 13 ani, tatal meu a decis sa ma pregateasca pentru viata. Orice responsabilitate de la scoala sau orice sarcina primita in casa, avea o importanta deosebit de mare. Sarcina in sine era acompaniata de amenintari si deseori de 'inspectii', din partea tatalui, pentru a ma verifica daca intr-adevar fac ceea ce trebuie sa fac. Atunci cand nu reuseam sa-mi indeplinesc sarcina, aveam parte de o cearta monstruoasa. Acestea au devenit atat de frecvente si coplesitoare,incat am ales sa inventez scuze sau sa ascund faptul ca nu am terminat ce aveam de terminat. Stresul era coplesitor. Nu mai reuseam sa ma concentrez pe nimic, nici pe actiunile pe care trebuia sa le finalizez, si am devenit, incetul cu incetul, tot mai focusat pe scuzele pe care le fabricam, atunci cand trebuia sa-mi raportez situatia. Singurele momente de liniste, le aveam atunci cand tatal meu simtea nevoia sa se odihneasca sau era intr-o stare deosebit de buna. Primind aceasta educatie de la tatal meu, am invatat sa ma ingrijorez in permanenta. Am inceput sa ma ingrijorez inainte sa plec undeva, inainte sa spun ceva unei persoane, inainte sa finalizez un lucru, de frica unui posibil conflict sau din frica de a nu face pe plac. In loc sa finalizez normal ziua de lucru sau de scoala, o conversatie, o relatie sau aproape orice sarcina pe care o aveam de indeplinit, nu exista prea des o incheiere sau o concluzie, iar eu ma aflam intr-o neliniste continua in ceea ce priveste viitorul meu apropiat. La un moment dat, am decis sa plec de acasa dar acest obicei m-a urmat peste tot pe unde am umblat, fara sa fiu constient de modul in care actionez. Patru ani in urma plecarii de acasa, dupa realizarea unui exercitiu de stalking in care am trasat arborele meu genealogic, documentand pe scurt viata (focusandu-ma pe aspectele sociale) fiecarui membru pana la – inclusiv– strabunicii mei, am devenit constient de o vedere de ansamblu asupra intregii mele familii si am observat faptul ca anumite trasaturi comportamentale din familia mea erau mostenite de la parinte la copil, pana la parintii mei. De asemenea, am observat cum parintii mei au invatat sa se comporte in felul in care s-au comportat in viata, de la proprii lor parinti si tutori. In consecinta, m-au invatat ceea ce ei insisi au luat ca atare. Astfel, am inteles faptul ca tatal meu a incercat sa ma pregateasca sa intampin viata in singurul mod in care stia sa o faca: fara sa ia deciziile necesare in momentul in care acestea trebuiau luate si ingrijorandu-se in permanenta pentru ceea ce urma sa se intample. Realizarea faptului ca parintii mi-au indus un comportament luat ca atare, a schimbat totul. In primul rand, aceasta realizare, a dizolvat in mare parte tensiunea pe care o aveam fata de ei. Dupa ce am eliberat energia care era irosita in a-mi apara punctele de vedere fata de ei (spre exemplu, il consideram pe tatal meu un tiran violent si obsedat de control si eram focusat in permanenta sa fiu calm; consideram acest aspect singura diferenta cruciala dintre mine si tatal meu), am inceput sa-mi observ tiparele mostenite: acele moduri aparte de a face fata situatiilor din viata de zi cu zi, erau foarte similare cu felul in care parintii mei se comportau. Am inceput sa ma uit in jur, la alti oameni care se comportau diferit si am inceput sa imi conturez puncte de referinta pentru a-mi corecta propriile obiceiuri. Am inceput prin definirea unei tehnici foarte simple: am decis sa iau decizii, sa planific si sa execut. In timpul dintre luarea deciziei si executarea propriu-zisa a planului, nu imi faceam nici un fel de griji si abandonam orice gand referitor la planurile sau deciziile luate anterior. In momentul in care trebuia sa execut, ma focusam exclusiv pe acea sarcina. Suna ca si un concept simplu dar pentru mine, a fost un calvar. Nu eram obisnuit sa ma concentrez pe luarea unei decizii, era mult mai convenabil sa nu fac nimic si sa raman la vechiul mod de a fi, asteptand momentul in care trebuia sa fac fata unui lucru. In timpul acestui exercitiu, am observat ca un obstacol deosebit de puternic in a-mi executa planurile, era faptul ca intotdeauna eram obisnuit sa imi atribui mai multe sarcini decat eram capabil sa execut (fapt provenit din obisnuinta de a fabrica scuze si minciuni pentru tatal meu, in urma presiunilor sale; minciuni pe care trebuia sa le cred intr-o masura, altfel nefiind destul de convingatoare). Cand tatal meu ma intreba daca am terminat ceva de facut, il minteam si ii spuneam ca da, si ca de fapt am trecut la sarcina urmatoare. Dupa ce eram lasat in pace, plonjam intr-un efort supra-uman de a realiza ambele sarcini intr-un timp record. Devenind constient de acest obicei, am inceput sa ma focusez pe actiunea de a-mi crea un context cat mai placut in care imi puteam desfasura sarcinile, planificandu-mi actiunile din timp si raportandu-mi progresul la valoarea sa reala. Desigur, m-am lovit de alt obstacol in cazurile in care imi planificam o actiune pe o perioada mai lunga, fiind obisnuit sa execut totul la final, crezand in continuare ca sunt capabil sa fac asta cu orice ocazie. Astfel, am inceput sa-mi segmentez fiecare actiune de lunga durata in pasi mai mici, si sa execut, dupa tehnica initiala. La inceput, rezultatele efortului de a ma debarasa de aceste lucruri invatate de la parintii mei, au fost greu de observat. Dar, perseverand, am reusit sa renunt la ele si sa-mi planific/execut actiunile cu o exactitate tot mai mare. Dupa ce am devenit destul de sigur pe mine si detasat in a lua decizii, am inceput sa imi adaptez planurile dupa ce am luat o decizie, in functie de schimbari care puteau sa apara. As denumi aceasta tehnica o ajustare a primei tehnici: prima m-a ajutat sa iau decizii cu incredere iar a doua, m-a ajutat sa-mi finisez executia unui plan. Don Juan i-a spus o data lui Carlos: „nimic in viata aceasta nu ne este oferit ca si cadou; tot ceea ce exista pentru a fi invatat, trebuie invatat din greu”. Un luptator nu alege sa actioneze numai atunci cand rezultatele sunt usor de obtinut, ci urmeaza ceea ce Spiritul ii indica. Deseori aceste actiuni sunt cel mai greu de realizat pentru ca tin de ceea ce fugim sau catalogam ca si imposibil, dar un luptator accepta aceste semne cu bucurie pentru ca el traieste pentru a se elibera iar eliberarea inseamna sa faci fata cu seninatate si voiosie celor mai incredibile provocari."

SOLSTITIUL DE IARNA-MEDITATIE DE LA LYNN



Astazi, cind celebram 19 ani de la Revolutia din decembrie, sa meditam un pic asupra datei la care aceasta a inceput OFICIAL. Nimic nu este intimplator si data a fost aleasa special pentru a da potentialitate acestui eveniment. Solstitiul de iarna, marcheaza cea mai scurta zi a anului, renasterea Soarelui si reintoarcerea luminii. Toate popoarele vechi aveau ceremonii pentru a celebra acest eveniment. De aceea va propun o meditatie pe care maestra mea shaman Lynn Andrews ne-a dat-o pentru a fi facuta azi. ACEASTA ESTE O MEDITATIE DOAR PENTRU FEMEI!

"Dragii mei ucenici si prieteni

Va multumesc ca faceti parte din viata mea. Am studiat impreuna de mult timp aspectele Caii Sacre si iata, devenim pazitorii intelepciunii.

Ginditi-va la constienta voastra ca la o fiinta inteligenta alcatuita din lumina, aflata in globul glorios al creatiei, aceasta viata paminteasca. Ginditi-va la soarele care produce o astfel de lumina extraordinara in fiecare dimineata a vietii voastre. Ginditi-va la propria voastra galaxie a creatiei personale; daca sinteti singure, asta inseamna ca ati uitat ca aveti o adevarata casa in Pleiade si ca aceasta viata este o manifestare a visului vostru sacru si magnific. Pleiadele va ureaza bun venit!

Deseori am vorbit despre trezirea Marelui Zeu Visator. Aceasta s-ar putea sa fie ultima sarbatoare in care Zeul Visator va asista. Ne creem visele noastre personale si trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru aceasta. Nu aveti de ce sa va simtiti vinovati sau rusinati pentru ceea ce sinteti. Nu exista decit iertare.

Imaginati-va stind intr-un cerc, cu toate facind parte din acest cerc-Fratia Scuturilor, fiecare dintre noi in plina constiinta. Imaginati-va ca in centrul acestui cerc este mintea galaxiei voastre interne. Vreau sa meditati asupra acestei Minti. Vorbiti cu ea, intrebati-o ce nelamuriri aveti. Cereti-i sa va invete ce doriti din marile libararii ale constiintei care acum va stau la dispozitie. Aduceti-va aminte ca o sarbatoare este o celebrare a acelui suflet central al intregii creatii.

Imaginati-va prin ce trece acel suflet, acel Spirit, acea minte creativa ca sa emane in exterior toata energia necesara acestei celebrari si sarbatori. Acesta este un timp sacru al anului, un timp in care ne intindem miinile prin zidul barierelor personale si acceptam, iubim, ne bucuram de darurile universului constient. Primim darurile luminii, vietii, relatiivitatii care ne da marele Invatator, si actele noastre de putere.

Celebrati persoana care sinteti. Aduceti-va aminte de cine sinteti acum cind stati in marele cerc. Sinteti inconjurate de iubire si de persoanele care tin la voi. Dar pentru a permite acestei iubiri sa ajunga la voi, trebuie si voi sa daruiti grija si iubire. Nu uitati cine sinteti cu adevarat. Aduceti-va aminte de Zeul si Zeita care ati devenit si atingeti-va, incercati sa ii simtiti pe toti membrii acestui cerc sacru. In centrul sau se formeaza acum imagini ale confuziei, nemultumirii, polaritatilor voastre. Priviti-le cum se topesc in marea constientei, acolo unde toti devenim Unul.

Acesta este un timp al bucuriei. Oriunde in lume traiti, oricare ar fi modalitatea voastra de celebrare, bucurati-va cu cea mai profunda parte a fiintei voastre. Aduceti-va aminte sa daruiti cu tot ce aveti. Daruiti iubire! DAruiti intelegere si comunicati dulceata spiritului vostru, asa cum Marele Spirit da inapoi tot ceea ce are.

Cu lumina si binecuvintari ale acestei celebrari

Lynn si Fratia"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites