Saturday, September 5, 2009

2012: Stiinta sau superstitie?



“2012: Stiinta sau superstitie” este unul dintre cele mai bune documentare spirituale aparute in ultima vreme. Este vorba de un documentar care analizeaza evenimentele ce ar trebui sa aiba loc pe data de 21 decembrie 2012, atat din perspectiva stiintifica, cat si spirituala. Oare se va petrece ceva la aceasta data? Conform credintelor mayase, da, pentru ca atunci se va sfarsi un lung ciclu de timp, ce dureaza 5.125 de ani, pentru a face loc altui ciclu. Pentru stravechea civilizatie mayasa aceasta miscare ciclica a timpului este ca o lege, diferentiindu-se astfel de viziunea liniara a timpului care este prezenta in lumea occidentala si stiintifica. Foarte multi au inteles ca pe 21 decembrie 2012, atunci cand Soarele se va alinia perfect cu centrul galaxiei Calea Lactee, va avea loc pur si simplu sfarsitul lumii. Insa, tot maya ne linisteste, caci aceasta data e nu numai sfarsitul unui ciclu, ci si inceputul altuia, in care lucruri minunate se vor intampla fiintelor umane. Intr-adevar, lumea nu va mai fi la fel, asa cum o stim noi astazi, si poate ca schimbarea cea mai mare va avea loc asupra constiintei umane, ce se va expansiona si va intelege altfel Universul si materia

In documentar sunt prezentate opiniile mai multor autori ai “fenomenului 2012″, dintre care ii amintim pe John Major Jenkins, Robert Bauval, Alonso Mendez sau Alberto Villoldo, cercetatori care sustin cu tarie ipoteza mayasa a anului 2012, cu ajutorul unor argumente foarte pertinente. Desigur ca in acest documentar exista si opinii contrare, ca cea a dr. Anthony Aveni, astronom si antropologist, care considera ca mania privind anul 2012 a aparut din necesitatea cautarii unei explicatii pentru evenimentele catastrofice ce se petrec in ultima perioada pe Pamant. Totodata, se observa un lucru interesant, si anume acela ca nu toti cei care sustin “teoria 2012″ sunt doar scriitori, oameni spirituali sau filozofi, ci si oameni de stiinta, ca de exemplu astrofizicianul Lawrence Joseph, care a calculat faptul ca in anul 2012 furtunile solare vor atinge apogeul. Si totusi care e adevarul? Greu de spus la ora actuala, caci, daca veti urmari acest documentar fascinant, veti gasi argumente si de o parte si de cealalta a taberei, argumente care va vor pune serios pe ganduri. Totusi, daca e sa fim obiectivi, argumentele taberei “pro 2012″ sunt mult mai consistente. De aceea, nu ne mai ramane decat sa mai asteptam cativa ani pana pe 21 decembrie 2012, si atunci vom afla cu siguranta raspunsul pe care il cautam cu atata ardoare

Va invitam sa urmariti acest documentar spiritual de exceptie si va dorim vizionare placuta!




sursa

Friday, September 4, 2009

LUMEA SPIRITELOR


SPIRITWORLD (2007) via matrix

Continuăm astăzi să vă prezentăm un nou film din colecţia ENIGMA CHANNEL, produs de acelaşi Chris Everard.

"Un documentar care expune tehniciile magice folosite de societăţiile secrete, şamani, mediumi şi oameni de ştiinţă, pentru a vorbi cu morţii."

Din aceeaşi colecţie ENIGMA CHANNEL mai face parte seria de documentare "ILLUMINATI" (prima parte - click aici), a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici) şi a III - a parte (Ucişi de monarhie) şi seria "SECRET SPACE" (partea I - - The Illuminati Conquest Of Space şi partea a II-a - The Alien Invasion).


VEZI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:


JERUSALEM

DO YOU TAKE THIS MAN?


I'm very disappointed in you
and I don't handle disappointment well
I'd like to say I could forgive you
But I can never forgive; just forget

Now it would take me ten long years to forget,
That's 12 months of the year
four weeks of the month
and seven days a week
Well that's a very tall order, I got to say--
I don't have that much time to FORGET
That's a whole lot of hard and lonely time
When we could be together

Husband with this knife
I do you adore
I take you out of ths world baby
with a lot of feeling
and with this feeling I do bestow upon you
all my wordly gifts

Vreau câinele ăsta!


Scris de VisUrat

via

Thursday, September 3, 2009

CIPUL IMPLANTAT IN CREIER A DEVENIT REALITATE

GATA!BAIETII NU AU JENA..SUB PRETEXTUL AJUTORARII HANDICAPATILOR BAIETII VESELI AU INCEPUT SA BAGE CIPURI IN CREIER

Englezii au inventat un dispozitiv pentru a putea deschide televizorul prin telepatie!

joi, 03 septembrie 2009
Un grup de cercetatori britanici au inventat un cip cu ajutorul carora vor putea fi controlate majoritatea aparatelor electrocascnice. Acest dispozitiv functioneaza pe baza de telepatie si se monteaza la suprafata scoartei cerebrale. Cipul va transmite semnalele pe care le primeste de la celulele nervose catre un dispozitiv wireless.

"Incercam sa ii ajutam pe oamenii care au probleme care au probleme serioase de comunicare sau pe cei care sufera un handicap locomotor. Creatia noastra le-ar permite sa controleze un computer numai cu ajutorul gandurilor. Scopul final este ca acest sistem sa functioneze corect, pentru a servi oamenilor care au nevoie de el", a declarat cel care a coordonat acest proiect Jon Spratley.
sursa

WHAT THE BLEEP!? - Down The Rabbit Hole (2006)


Ce Naiba Ştim?! - Coborând în Vizuina Iepurelui

" Ce stim noi cu adevarat? In continuare veti putea urmari un documentar revolutionar despre fizica cuantica si implicatiile descoperirilor din acest domeniu in spiritualitate.
Cercetarile stiintei demonstreaza spiritualitatea? De ce suntem aici, cum gandim, ce sunt emotiile, ce este realitatea, ce este Dumnezeu, ce este sufletul... sunt cateva din Marile Intrebari pe care autorii acestui documentar ni le adreseaza. " - comentariu preluat de pe AUM - PORTAL PENTRU EVOLUŢIA TA SPIRITUALĂ

Acest documentar este o reeditare a primului documentar "What The Bleep Do We Know" , doar ca sunt prezentate mult mai multe detalii (1 ora si jumatate in plus de film) care ofera o si mai mare profunzime celor expuse anterior.
In acest documentare ni se prezinta un gen de informatie care ne ajuta sa intelegem legatura dintre spirit si materie, dintre stiinta si religie, dintre fizica si metafizica, dintre aspecte aparent disparate. Acest documentar ne ajuta sa intelegem Teoria Unificarii tuturor aspectelor, aparent fara legatura, ale vietii.
Poate că cel mai important mesaj al acestui film este faptul că noi suntem Dumnezeii realităţii noastre, ideea că noi ne creem realitatea aşa cum este, îi dăm formă şi o schimbăm cum vrem noi. Trăim un vis comun.
Acest film merită văzut chiar şi numai pentru simplu motiv că îţi dă de gândit. De aceea vă recomand să fiţi perfect odihniţi când vizionaţi acest documentar deoarece multitudinea informaţiilor prezentate în scurt timp s-ar putea să vă solicite mai tare decât de obicei.

"Succesul filmului What the Bleep Do We Know!? a fost doar începutul calatoriei. Multi români au vazut deja acest film, desi în mod oficial el nu exista în România. Modul în care a circulat („underground”) graieste el însusi despre setea de cunoastere a românului, dar si despre cât de mult era asteptat un asemenea film. Este un film care zguduie din temelii perceptia si atitudinea umana, un film care a creat fani printre toate nivelurile de receptare, inteligenta si cunoastere.
Acest documentar foloseste ideile, conceptele si stiinta care sondeaza si scormoneste mintea omeneasca precum minerul într-o mina, dar reprezinta doar un punct de pornire de unde poate începe explorarea în profunzime a noii paradigme. Fizica cuantica a proceselor noastre interioare si granitele exterioare ale universului cunoscut sunt cele ce trebuie recunoscute. Desfacatorul de conserve pentru constiinta este reprezentat de însasi actiunea de a pune Marile Întrebari.
Necesitatea schimbarii paradigmei actuale într-una noua, care sa cuprinda constiinta printre factorii care influenteaza viata si realitatea pe Pamânt, pare sa fie una din cele mai importante concluzii pe care privitorul o poate avea la finele vizionării acestui documentar.

What the Bleep - Down the Rabbit Hole contine o stiinta uluitoare. Cu ajutorul a mai mult de o duzina de oameni de stiinta, cercetatori renumiti si teoreticieni, pornesti într-o calatorie având pe nas ochelarii fizicii cuantice; pornesti într-un univers care este mai bizar si mai viu decât ne-am imaginat vreodata. Apoi, esti dus mai departe, la marginea exterioara a granitei cunoasterii noastre stiintifice despre constiinta, perceptie, chimia corpului si structura creierului. Din ce este facut gândul? Din ce este facuta realitatea? Si, cel mai important, cum poate schimba un gând natura realitatii?
Aceasta stiinta ne conduce nu doar în lumea materiala, ci într-un tarâm profund al spiritualitatii. Daca observatia afecteaza rezultatul, atunci noi nu doar facem parte din univers, ci suntem participanti în el. Daca gândurile sunt mai mult decât intersectii electrice neuronale întâmplatoare, atunci constiinta este mai mult decât un accident anatomic. Exista o putere mai mare, dar este cu adevarat acolo, în afara noastra? Unde este linia de demarcatie dintre acolo, afara si aici, înauntru? " - articol preluat de pe divin.ro

VEZI FILMUL AICI:
(cu subtitrare în limba română, în premieră pe ţară complet)

PRIMA PARTE:



A II-A PARTE:

PRAF

In anii '80 cind Arafat a introdus drogurile in Israel ca o contramasura disperata la ce se intimpla in teritorii, s-a inregistrat o totala debulosare a tineretului israelian. In anii '90 israelienii au introdus praful, drogurile bazate pe heroina de slaba calitate in teritorii si tineretul palestinian a inceput sa se drogheze la greu.Cine a cistigat? Cine a pierdut?

Cind Ceausescu era la putere praful cu care ne drogam erau cartile lui Eliade, Yoga facuta pe ascuns sau reprezentatiile subversive de la Tetrul Mic. Ceausescu a crapat, cartile sint la liber, piesele de teatru au din ce in ce mai multe tite si pasarici goale. Sintem liberi. Praf in ochi. Cine a cistigat? Cine a pierdut?

Realizatorul de documentare Christian Poveda a fost asasinat în El Salvador. Documentarul lui LA VIDA LOCA despre gastile in care se infiltrase, de traficanti de droguri, i-a adus sfirsitul.

Documentarul este senzational si arata viata obisnuita-pentru ei-a unor tineri ce se nasc si mor fara nici o speranata, prinsi in hatisul unui razboi fabricat de altii, pe care nu si l-au dorit dar pe care nu au cum sa il refuze, oameni ce iubesc, nasc, omoara si sint ucisi, fac trafic de praf ca sa-si creasca copiii si sa aiba ce minca, pentru ca altii sa se imbogateasca.

Cine cistiga? Cine creeaza razboaie peste tot in lume pentru a scoate bani din piatra seaca? Cine trafica international praful obtinind averi fabuloase pentru care mii si mii de tineri mor ca sa-l vinda pe nimic? Inca o victima, un documentarist care stia prea multe. PRAF in vint..

Mami, ce inseamna virgin?

Fata cu uleiul, mama cu sexul. Oricum, cea mai tare definitie pentru «virgin».



HERUVIMI IN CALDURI


Mi-a placut la nebunie expresia asta pe care am auzit-o din gura unui prieten cind vorbea despre sex.












In general cautam iubirea aia absoluta cu care sintem indoctrinati din copilarie-printul pe un cal alb, sufletul pereche, si simtim ca nu sintem intregi, ca nu sintem impliniti decit daca o atingem.


Cind mai crestem incercam sa ne dam valoare tragindune-o cu cit mai multi. Calitatea sexului nu conteaza, numar sa fie.
Fufele imboldite de la spate de cotidiana massmedia se plasticizeaza, punindu-si boturi noi, tite mari si cururi apetisante, tot pentru a atrage ceea ce acum, cind sint'mature' se considera o partida buna, adica un prost cu bani.
Baietii nu se lasa mai prejos si au carnetele cu scorurile lunare.Valoarea lor e data de numarul de gagici celebre cu care si-o trag, chiar daca in foarte multe cazuri ei o au mica, sau nu prea pot.


Foarte putini cauta acea prietenie spirituala si fizica prin care isi doresc sa calatoreasca pe marea constientei alaturi de cineva care sa le fie oglinda, aratindu-le greselile si neajunsurile.

Si mai sintem si noi heruvimii in calduri care considera ca o relatie exista numai daca sexul sublim exista. Desigur, majoritatea din 'talente' sau doar prostie socializata nici nu concep ca iubirea nu e altceva decit chimie. Si totusi, daca studiem mai bine, vom vedea ca pasiunile fierbinti care au dus la crime si nebunii nu sint decit urmari ale unor reactii chimice extraordinare ce se petrec in creier.

Citi vor sa recunoasca faptul ca iubirea e bazata pe sex, i.e pe chimie?
Si nici macar nu e un lucru rau.Sintem ceea ce sintem si cimpurile fine si splendide si luminoase de energie din care sintem alcatuiti, atunci cind facem dragoste devin si mai stralucitoare si mai intense si mai luminoase. Si ne dorim din nou acea senzatie unica, acel extaz in care mintea se anuleaza, acea melodie suava pe care numai trupurile noastre o pot auzi in acele momente.
SEX egal love. Si care orice heruvim in calduri eu una nu am nici o indoiala.

Wednesday, September 2, 2009

Din fața prostului și din spatele calului trebuie să te ferești


via VisUrat

Dovada:


L-au gasit pe yeti in Polonia

ENIGMA. Expertii nu au reusit sa-si dea seama daca povestea este reala sau este facatura
Mona Bica

O adolescenta a fost urmarita la plaja de ciudata creatura in muntii Tatra, la doar o saptamana dupa ce un turist a filmat, in aceeasi zona, un animal care semana izbitor cu acela descris de tanara.
Justyna Folger, din Polonia, a povestit pentru Bild ca facea plaja pe malul unui rau din muntii Tatra cand a observat ca, dupa o stanca, era privita de o creatura ciudata. Uitandu-se mai atent, fata, in varsta de 19 ani, a observat ingrozita ca era vorba despre o creatura care semana cu legendarul Yeti, cunoscut si sub numele de Bigfoot, Omul Zapezilor.
Initial, cat statea pe loc, am crezut ca este un urs. A stat mult si bine uitandu-se insistent la mine. Mai tarziu, cand a luat-o la fuga, alerga ca un om. Nu mi-a venit sa cred ce vedeam, a povestit, inspaimantata, Justyna. Cu doar o saptamana inainte de acest incident, Piotr Kowalski, in varsta de 27 de ani, din Varsovia, se afla in excursie, tot in muntii Tatra, cand a vazut o capra neagra. Acesta a scos imediat camera video, insa a observat ca, la doar cateva zeci de metri, o alta creatura se ascundea printre stanci. Era ceva ca o gorila uriasa care se ascundea dupa pietre. Am fost socat de cat de mare era, dar mi-am pastrat cumpatul si am reusit sa o filmez, a declarat Kowalski. Polonezul a dat inregistrarea Fundatiei Nautilus, care cerceteaza fenomenele inexplicabile. In inregistrare se vede clar ca acolo e "ceva" care merge in doua picioare si care este mult mai mare decat un om, este de parere presedintele fundatiei, Robert Bernatowicz, care a promis ca va face totul sa elucideze misterul. De-a lungul anilor au existat mai multe marturii despre aparitia acestui personaj bizar in Polonia, iar acum experti din intreaga lume organizeaza o expeditie in zona pentru a incerca sa captureze creatura.

Unde a mai fost vazut


In general, numele lui Bigfoot sau Yeti este asociat cu zone precum Himalaya sau Tibet, unde s-au si organizat, de zeci de ani, expeditii care erau menite sa dea de urma creaturii, dar care nu au avut niciun rezultat. Bigfoot a fost vazut prima oara in 1921, in Himalaya, de catre exploratorul Charles Howard-Bury, insa s-au inregistrat aparitii si in SUA.

Tuesday, September 1, 2009

TWILIGHT

REGULILE BARBATILOR


FEMEI INVATATI-LE!

Femei invatati sa lucrati cu scaunul de la toaleta. Sinteti fete mari, daca e in sus, lasa-l jos. Noi il vrem sus, voi jos. Nu ne auziti pe noi ca ne plingem ca il lasati jos de fiecare data.

Zilele de nastere, Sfintul Valentin si Aniversarile nu sint considerate de noi oportunitati ca sa vedem daca va gasim darul perfect. Din nou!

Uneori nu ne gindim la voi. Invatati sa traiti cu ideea asta!

Duminica = sport. E ca si luna plina sau mareele. Ceva natural si inevitabil.

Nu va taiati parul. Niciodata. Parul lung este intotdeauna mai atractiv decit cel scurt. Unul dintre marile motive pentru care tipilor le e frica sa se casatoreasca este ca imediat dup casatorie femeile se tund, si atunci deja e prea tirziu sa te mai desparti.

Cereti ce doriti. Insinuarile subtile nu functioneaza. Insinuarile pe fata nu functioneaza. Spune tare ce vrei!

Nu ne amintim datele. Punct!

Cei mai multi barbati au maximum 3 perechi de pantofi. Ce va face sa credeti ca sintem buni in a alege care pereche din 30, ar arata bine cu rochia asta?

DA si NU sint raspunsuri perfect acceptabile la fiecare intrebare.

Veniti la noi cu o problema numai daca vreti sa v-o rezolvam. Asta facem noi. Simpatia este lucrul pentru care exista prietenele voastre.

O durere de cap care dureaza 17 luni este o problema. Duceti-va la doctor.

Orice am fi spus acum 6 luni este inadmisbil ca argument. De fapt, orice comentariu devine nul dupa 7 zile.

Daca nu va imbracati ca modelele din Victoria's secret, nu va asteptati sa ne purtam ca barbatii din telenovele.

Daca credeti ca sinteti grase, probabil sinteti. Nu ne intrebati pe noi. Am mai fost pacaliti odata!

Daca ceva ce am spus poate fi interpretat in doua feluri, si unul dintre ele va face triste sau minioase, atunci cu siguranta am vrut sa spunem cealalta varianta.

Ne puteti cere sa facem ceva, sau sa ne spuneti cum vreti sa fie facut. Nu amindoua. Daca stiti mai bine decit noi, faceti singure acel lucru.

De cite ori e posibl, spune-ti ce aveti de spus in timpul reclamelor de la teve.


Toti barbatii vad doar 16 culori, ca si settingurile de la windows. Piersica de exemplu e un fruct, nu o culoare. Dovlecel inseamna o leguma. Nu avem nici o idee ce inseamna lila.

Daca ne maninca ceva, ne scarpinam. Da, o facem.

Nu ne intrebati la ce ne gindim, decit daca sinteti pregatite sa discutati subiecte ca formatii de tragere, camioane monstru sau ultimele jocuri video.

BEREA e la fel de excitanta pentru noi ca o geanta noua pentru voi.

Mersi ca ai citit asta. Da, stiu la noapte o sa dorm pe canapeaua din sufragerie, da' nu stiai? E ca si cum as merge in camping.

via zoso

Vaccinul impotriva gripei porcine, suspectat ca provoaca o boala neurologica rara

Vaccinul impotriva gripei porcine, suspectat ca provoaca o boala neurologica rara Flickr/ALTO CONTRASTE Edgar AVG

Autoritatile sanitare britanice au avertizat neurologii sa fie in alerta la momentul declansarii campaniei de vaccinare imporiva gripei porcine, amintind ca un vaccin similar este suspectat ca a provocat o boala neurologica rara si decesul a 25 de pacienti in SUA, in 1976.

Avertismentul este continut intr-o scrisoare a Health Protection Agency din Marea Britanie trimisa in 29 iulie unui numar de 600 de specialisti in neurologie, afirma saptamanalul Mail on Sunday. Scrisoarea avertizeaza ca un vaccin similar impotriva gripei porcine testat in 1976 in Statele Unite era asociat sindromului Guillain-Barre, boala ce ataca nervii periferici, provocand paralizie si incapacitatea de a respira putand fi fatala, arata NewsIn.

Presedintele american de atunci, Gerald Ford, a aprobat vaccinarea in masa pentru ca cercetatorii credeau ca tulpina virusului gripei porcine aflata in circulatie este similara celei a gripei spaniole din 1918-1919. In cateva zile de la administrarea vaccinului, 500 de persoane s-au imbolnavit de sindromul Guillain-Barre, iar 25 au murit de insuficienta respiratorie cauzata de paralizie severa. Doar o persoana a murit de gripa porcina.

Riscul incidentei bolii neurologice ar fi fost marit de opt ori de vaccin. La acea data, vaccinul a fost retras dupa zece saptamani, cand legatura cu sindromul neurologic a devenit clara, iar guvernul american a fost nevoit sa plateasca milioane de dolari celor afectati. Pana la momentul sistarii vaccinarii, peste 40 de milioane de americani fusesera imunizati.

Scrisoarea intervine pe fondul temerilor deja existente ca noul vaccin nu a fost suficient testat si ca efectele, in special asupra copiilor, nu sunt cunoscute. Vaccinul va fi administrat unui mare numar de oameni din toate tarile in toamna acestui an. In Marea Britanie, Unitatea de supraveghere neurologica, British Neurological Surveillance Unit (BNSU), a fost solicitata sa monitorizeze indeaproape numarul de cazuri de sindrom Guillain-Barre, dupa inceperea campaniei de vaccinare.

Desi noul virus al gripei porcine si, deci, si vaccinul este diferit de cel din 1976, temerile ca acesta ar provoca sindromul raman.
sursa 9am

Podul lui Dumnezeu

Există un pod în România atât de rezistent, încât nu a necesitat niciodată reparaţii. Este vorba despre o stâncă masivă, sub formă de arc de cerc, pestre care trece un drum, în comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi. Legenda spune că podul ar fi fost construit de Dumnezeu pentru Sfântul Nicodim, ca să treacă spre Tismana, după ce oamenii din Ponoarele l-au alungat din comună

Despre Nicodim, o parte din legendă e reală. Pe la anul 1370, călugărul era în căutarea cascadei ce i s-a arătat în vis, deasupra căreia trebuia să construiască o mănăstire. S-a oprit la Ponoarele, în locul de unde izvorăşte acest pârâu, dar două familii înstărite din localitate l-au făcut să plece, acu- zându- l că ar fi furat două găini.

Pe aici a trecut Sf. Nicodim

Nicodim, umilit, a plecat la Tismana, unde a ridicat mănăstirea visată. Nu înainte însă de a blestema apa de la Ponoarele: să se zbuciume, să fie fără peşti şi să o înghită pământul. Ceea ce s-a şi întâmplat, pentru că pe cursul ei s-au construit opt mori (zbucium), în ea nu trăieşte nici o vietate, iar la un moment dat pământul o înghite, la propriu, pentru că traiectoria albiei sale trece peste o peşteră. Apa intră în cavitatea subterană brusc şi dă impresia că e înghiţită de pământ.

Accidentele rutiere din zonă nu au avut victime

Mai există poduri naturale în Franţa şi în SUA, dar singurul din lume deschis traficului rutier e cel de la Ponoarele. La Podul lui Dumnezeu s-au produs accidente rutiere, dar niciodată nu au fost victime omeneşti. În apropiere se află o pădure de liliac sălbatic, monument al naturii.

.sursa libertatea

Monday, August 31, 2009

Falsificatorii de carduri care au furat 400 de milioane de lei au fost eliberati!


Cei cinci tineri care faceau parte din banda de falsificatori de carduri au fost eliberati.
Procurorii timisoreni ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorismului nu i-au pus sub arestare pe cei cinci care au falsificat peste 50 de carduri, reusind sa fure aproximatic 40.000 de lei.
"Asupra lui G.J, de 29 ani, R.M.V, de 23 ani, M.I.C., de 24 ani, T.P.L, de 28 ani si F.E.I, de 24 ani au fost identificate 53 carduri bancare contrafacute, suma de 40.000 lei si mai multe doze de marijuana", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Timis, inspectorul Sergiu Rus.

MA INTREB DE CE OARE UNII SINT MAI EGALI DECIT ALTII..

ISTORIA MASONERIEI


Tenacious D - Fuck her Gently

CUM ARATA GERMANIA PE VREMEA LUI HITLER












S-a descoperit cum părăseşte aura trupul, atunci când murim



Omul de ştiinţă rus Konstantin Korotkov, care ani de-a rândul s-a ocupat cu studierea efectului Kirlian a reuşit să descopere cum aura, care ne înconjoară trupul în timpul vieţii, dispare în momentul în care murim.

foto simbol NorthfotoCu ajutorul tehnicii GDV, care măsoară nivelul energiei din corp, şi a fotografiei Kirliene (wikipedia: Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune şi frecvenţă. În imaginile astfel obţinute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom), Korotkov a reuşit să surprindă momentul în care aura dispare, atunci când murim.

Astfel, potrivit site-ului life.ru, în cazul persoanelor care mor într-un mod calm, care se sting încet, aura dispare mai întâi din zona stomacului - coşul pieptului -, apoi din zona capului, urmată de zona inimii şi în final de zona abdominală.

În cazul morţilor violente, aura "se întoarce" noaptea în trup

În cazul în care o persoană a suferit o moarte violentă, aura dispare brusc, parcă se disipează. Mai mult, timp de câteva zile, aura "se întoarce" în jurul trupului, mai ales în timpul nopţii. Este vorba, bineînţeles, despre energie neconsumată, care a rămas blocată în trupul neînsufleţit şi care dispare încet.

Sunday, August 30, 2009

SOLUTIA PERFECTA

O soluție

Scris de VisUrat

MINGI DE ROM

Rum Balls Recipe
Reteta:
8 biscuiti zdrobiti
1/2 cana stafide
1 conserva lapte condensat
1/2 cana cocos fulgi
2 linguri cacao
2 lingurite rom

Mixati ingredientele uscate, apoi adaugati laptele condensat si romul, amestecind f.bine. d Lasati la frigider jumatate de ora. Rulati in fulgii de cocos mici mingiute de compozitie. Puteti adauga ciocolata zdrobita. Lasati la frigider pina mincati.

GUACOMOLE

Guacomole Recipe
Guacomole:
Ingrediente
1 avocado mare sau 2 mici
1 lingura suc lamaie
1 ceapa mica taiata fin
1 catel usturoi zdrobit
1 rosie taiata in bucati mici
2 ardei iuti
1 lingura sos worchestershire
1 lingura maioneza
1/4 lingurita boia iute

Amestecati avocado cu sucul de lamie, facind pireu avocadoul. Adaugati ceapa, rosia, ardeii iuti si usturoiul.Mixati cu sosul, maioneza si boiaua cu sare dupa gust. Acoperiti cu un celofan si refrigerati pina cind il folositi.

MINUNE. Maica Domnului a plans azi, de tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, la Schitul Huta. FOTO si MARTURIE







Minunea Maicii Domnului de la Schitul Huta
În 29 august Biserica Ortodoxă prăznuieşte tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea este marcată în zona Beiuşului prin hramul Schitului Huta. După terminarea slujbei religioase dintr-o icoană a Sfintei Fecioare a izvorât mir frumos mirositor. Credinciosii aflaţi la faţa locului au rămas până târziu cântând cântece inchinate Sfintei Fecioare.

Sâmbătă 29 august 2009, la hramul Schitului Ortodox Huta, au participat peste 300 de persoane venite în pelerinaj din Oradea, Alba, Cluj, Arad şi localităţile invecinate. Schitul Huta are două hramuri, primul este al Sfintei Teodora de la Sihla iar cel de al doilea hram este închinat Sfântului Ioan Botezătorul.
Slujbele religioase au început din ajun cu privegherea de noapte după rânduiala Sfântului munte Athos continuând sâmbătă dimineaţa cu celelalte rânduieli urmate de Sfânta Liturghie. După terminarea Sfintei Liturghii, în timp ce unul dintre preoţii prezenţi împărţea anafora, o credincioasă a observat că din ochiul drept al unei icoane curgea mir frumos mirositor. Icoana respectivă este o litografie lipită pe lemn, copie după icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Kazan (Ukraina). Iniţial preoţii au crezut că din greşală cineva s-a atins de icoană şi a uns-o cu mir. După ce au sters icoana mirul a început să izvorască din nou. După ce au sters-o de mai multe ori au observat că mirul nu încetează a curge. Văzând aceasta, o parte dintre credincioşii prezenţi, s-au adunat în jurul icoanei cântând imne dedicate Maicii Domnului moment în care din retină curgea tot mai mult mir.
Pentru credincioşii prezenţi această minune a fost un moment de bucurie duhovnicească în timp ce vieţuitorii schitului consideră că e un semn pe care maica Domnului îl dă: „Ne aşteaptă vremuri grele. De cele mai multe ori când vine o prigoană sau o perioadă grea se întâmplă astfel de minuni, cum a fost şi în cazul icoanei de la Nicula şi altele.” zice părintele Eftimie Mitra continuând: „acum e bine să ne bucurăm de tot ce poate fi duhovnicesc că nu se stie cât vom mai putea face acest lucru. Aceasta poate fi o întărire si o încurajare din partea Maicii Domnului pentru vremurile ce vor urma. Dacă va fi aşa sau altfel, vom vedea în viitor.”

Prof. Cristian Marc

O călugăriţă a tras cu părul opt maşini

Zhang Ting Tang, o expertă în kung-fu din Kaifeng, China, a demonstrat că e o femeie puternică. Sau, măcar, are un păr sănătos.

Femeia de 52 de ani a tras cu părul opt maşini, remorcate una de cealaltă, pe o distanţă de 80 de metri. Potrivit BBC News, iniţial, femeia voia să tragă automobilele pe o distanţă de 100 de metri, însă nu a reuşit. Cu toate acestea, ea a fost mulţumită de prestaţia ei.

După ce s-a încheiat demonstraţia, Zhang şi-a tăiat părul, deoarece urmează să devină călugăriţă budistă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites