Saturday, May 7, 2016

Monday, May 2, 2016

DIN NOU DESPRE LUMINA SFINTA DE LA IERUSALIM

M-am enervat din nou de nu am mai putut pentru ca de Pasti am auzit chestia ca LUMINA SFINTA DE LA IERUSALIM este o inselatorie, si ca vezi doamne au aparut clipuri pe iutiub care arate frate stiintific ca NU E ADEVARAT, ci ca e facuta de popii ortodocsi.
OK daca e pe iutiub atunci e adevarat, ma inclin.

Nu conteaza faptul ca:

1- de O MIE SASE SUTE DE ANI EXISTA ANALELE SFINTULUI MORMINT documentate milimetric in fiecare an-cind a venit, cum a venit, unde a venit lumina sfinta-da, nu vine mereu in biserica, ci acolo unde e tinuta slujba ortodoxa, si unde vin BAHYIN SYRIANI, 

ca in anul cind a crapat coloana de marmura de la intrare, ce se vede si azi, pentru ca ortodocsii au fost dati afara din biserica de armeni, si lumina totusi a venit in curte


2- nu conteaza ca LUMINA VINE DIN AFARA ceea ce se poate observa daca stai afara ca mine, acum citiva ani care am vazut cum sfera de lumina s-a pogorit din cer(nu, nu doar eu am vazut ci intreg grupul de rusi cu care eram)-mai jos o poza din 1900


3- nu conteaza ca LUMINA SFINTA NU ARDE IN PRIMELE TREI MINUTE- daca te dai cu ea pe fata sau corp, si ARDE DUPA AIA ca era sa-mi dau foc la par si la rochie pentru ca nu m-am uitat la ceas


4- nu conteaza ca SE FAC VINDECARI MIRACULOASE cu ea.

5-nu conteaza si ca vine in fiecare an in mod diferit-uneori se pogoara DE SUS DIN ORIFICIUL DIN ACOPERIS facut special, ca un porumbel de lumina, alteori ca o ploaie sfinta, alteori ca un val, alteori ca mii de stelute-astea sint formele pe care le-am vazut doar eu, de-a lungul anilor cind am participat la ceremonie.






6-nu conteaza ca se aprind in fiecare an, spontan, lumanari in MAINILE PUTINILOR ALESI care vad ei, si cei din jurul lor, cum cele 33 de lumanari in manunchi, sint atinse de Focul Sfint si din nimic, izbucnesc in flacari.
In poza vedem in centru in arcada, lumina sfinta ce aprinde candela unui calugar armean in 1994

A ARATAT FRATE PE YOUTUBE DECI NU EXISTA!
Si un preot de la Sfintul Mormint a scris asa in THE TELEGRAPH ca a zis el ca e escrocherie-pe bune? cine e preotul ala? cum il cheama?exista?


Vreau sa mai adaug citeva cuvinte si clarificari.
In Ierusalim, arabii care locuiesc acolo si NU SINT CREDINCIOSI-atentie nu e vorba de crestini sau musulmani ci de credinta personala-NU CRED CA LUMINA SFINTA VINE SI NU AU FOST NICIODATA LA CEREMONIE.
Vecina mea, crestina, nu credea ca vine. Cind am intrebat-o daca a fost, a zis ca nu e nebuna sa se inghesuie in biserica si sa fie calcata in picioare. OooooK.

Am intilnit arabi musulmani CARE CREDEAU CA LUMINA SFINTA VINE, pentru ca participau in fiecare an la ceremonie si vedeau cu ochii lor. O alta vecina musulmana se ducea zilnic la Sfintul Mormint sa se roage la Maica Domnului ca o batea barbatsu de o rupea. Pina la urma ala a murit.

Prietenii mei evrei NU CRED  ca Lumina Sfinta vine, pentru ca atunci cind sint inrolati in armata, li se face un tur al Sfintului Mormint si li se explica cum ca lumina e aprinsa cu fosfor de preotii ortodocsi, da sa-i lasam domne in pace ca ne aduc flux de turisti la Israel, deci e ok, plus ii pazim noi de Paste, sa nu iasa harababura. Am vorbit IERI cu un prieten care mi-a zis exact asta cind l-am intrebat despre lumina.

Exista arabi care vin de departe pentru a asista-musulmani-acum din ce in ce mai putini din cauza razboiului din zona-pentru ca ei cred ca Iisus este o fiinta divina si in general civilizatia miracolului este cea in care au crescut-nu li se pare nimic neobisnuit sa vina o lumina din cer, cind ei de mici au inteles pentru ca au fost educati asa -ca LA DUMNEZEU TOTUL E POSIBIL, darmite un mic miracol ca acesta.

La sfirsit vreau sa spun ca eu cred in punctele de asamblare si un credincios, isi muta punctul de asamblare intr-o lume magica, unde orice este posibil-ferice de ei, iar un necredincios isi muta punctul de asmblare si traieste intr-o lume goala, fada, in care nici un miracol nu exista, in care ingerii nu il umbresc cu aripile lor si stelele nu cinta.
MUST SUCK sa traiesti acolo.

Iata si Articolele din trecut legate de subiect pe care la repostez la cererea lui MIHAELA:

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2011/04/o-minune-vie.html

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2012/04/jerusalem-addiction-de-pasti.html

http://traditiicrestine.blogspot.co.uk/2011/02/stiinta-confirma-minunile-de-la-sf.html

https://www.youtube.com/watch?v=znxSw9HlEK4 (mie mi-a disparut de pe blog..prin vraja)

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2009/04/de-ce-iisus.html

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2012/04/life-in-pictures-holy-fire.html

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2012/04/lumina-sfanta-2012.html


http://cybershamans.blogspot.co.uk/2012/04/focul-sfant-de-la-ierusalim-minunea.html


AICI se vede ce l mai bine cum coboara lumina ca niste flashuri-deosebindu-se de flashurile aparatelor ce fac poze:

http://cybershamans.blogspot.co.uk/2009/04/coborarea-sfintei-lumini-la-ierusalim.html





CHRISTOS A INVIAT CU ADEVARAT SI TOT EL NE TRIMITE LUMINA SA DIVINA SA NE FIE BALSAM IN ACEST VREMURI TULBURI!



UN ARTICOL FOARTE DOCUMENTAT IN ENGLEZA DESPRE AUTENTICITATEA SFINTEI LUMINI-MERITA CITIT AICI

SI un film excelent cu dovezi si marturii grecesc, cu subtitrare in engleza, AICI


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites