Saturday, March 12, 2011

Exorcisme islam roqia



Share/Bookmark

Cutremurul din Japonia = Planuri Secrete - HAARP( Dati mai departe )



Share/Bookmark

Cutremurele din China,Japonia,Haiti si Chile produse de Tehnologia HAARP...



MOAAAAAAAAAAAAAAMA CE BUNA SINT..


Share/Bookmark

DEZASTRE "NATURALE"


Share/Bookmark

NU. Nu cred ca cutremurul din Japonia este un dezastru natural, asa cum nu cred ca cel din Chile sau Haiti au fost.
Nici cel din China. Nici tsunami-ul ucigas din Thailanda. Toate scenariile dezastruoase despre pseudo sfirsitul lumii din 2012 trebuie si ele sa fie hranite cu ceva, nu?

Desigur ca geniile matematice mayase au stiut ca al cincilea soare se va termina in 2012 (ceea ce precum stim NU inseamna sfirsitul omenirii, ci sfirsitul omenirii asa cum este acum).

In aceasta infruntare titanica sint citeva forte de care trebuie sa fim constienti:


1- am fost invatati de toate cacaturile new age despre buna, blinda, hranitoare mama GAIA. Loooool....nimic mai fals...baietii astia niu eigiari nu prea le au cu tratatele vechi.


Universul a fost creeat in urma unei imense batalii galactice in urma careia forta primordiala feminina TIAMAT a fost invinsa, spintecata in doua ca un peste PE ORIZONTAL si din cele doua parti UNITE s-au creeat cerurile si pamintul.


Bagati Enuma Elish si veti vedea ce buna, blinda si dragastoasa este Tiamat. Not!
Tiamat dead but dreaming, impreuna cu sotul ei-care a si pornit tot scandalul celest si care a fost ucis primul-dead but dreaming too-stau si viseaza si asteapta sa-si ia revansa.

Cutremurele ADEVARATE nu sint decit visele ei pe care le trimite copiilor sai, pregatindu-i ca luptatori si supravietuitori.Tiamat nu vrea sa-si omoare copiii (mda, oamenii sint si ei copiii ei, suflet rupt din sufletul ei stropit cu singele rasei sale) ci sa-i pregateasca sa fie luptatori si supravietuitori de exceptie.

Este adevarat ca in the process poti sa si mori DAR NICIODATA TIAMAT NU AR DA DIN COADA EI DE DRAGON ATIT DE DES SI DE UCIGAS.NEVER.EVER.NEVER.


Acum ca am terminat cu, si clarificat chestia asta, precum stim HAARP, aceasta preafrumoasa si minunata tehnica extraterestra transpusa in fapte, este capabila sa faca diverse chestii.


Imi aduc aminte pe vremea lui Ceasca-nu mai stiu exact in ce an-ca Gorbaciov a avut la un moment dat extrem de mari probleme cu ARMENIA. Chestia era foarte nasoala pentru ca Gorbi abia venise la putere, era vazut de liderii din vest ca mare eliberator democrat si armenii aia nu si nu ca ei vor eliberarea de sub jugul uresesist.

Gorbi, care se pare ca nu era chiar asa democrat precum se dadea, nu putea sa intre ca Brejnev sau ailalti cu sfintele tancuri in oameni ca deh-aparentele trebuiau pastrate si asa ca s-a gindit ce s-a gindit si a dat cu cutremurul.

Cred ca multi isi mai aduc aminte de devastarea si miile de morti cu care s-a lasat cutremurul produs cu tehnologia sovietica din anii 80(ok 1988-tenchiu sfinte gugal). Chiar si atunci se stia de existenta armelor psihotronice si s-a avansat chiar de catre americani ipoteza ca rusii au produs acest dezastru.


Dar sa revenim la evenimentele recente si preaminunate.
Gaurile din pamint, perfect rotunde care se deschid cu o rapiditate uluitoare in diferite parti ale lumii-printre care si Romania-sint cele mai clare dovezi ale ruperii plasei energetice in care structura pamintului-asa cum il stim- este mentinuta.

Cineva se joaca cu ceva, si cei care au urmarit "experimentele"-my ass- pe care baietii de la Geneva le fac, stiu despre ce vorbeste eu aicea.
Japonia a fost devastata de un cutremur produs, ca si cel din China-numai ca chinezii i-au avertizat pe americani ca daca mai dau cu cutremurul in tara lor, a doua zi americutza nu va mai exista-fapt dovedit rapid de uraganul Ike care nu le-a provocat americanilor decit pierderi de 80 de miliarde de dolari.

De ce se da cu cutremurul?
Nu, principala cauza nu e nici dominatia economica nici dorinta de a distruge un stat pentru ca ti-e dusman. Omenirea evolueaza intr-un ritm rapid (da, stiu din Romania nu se vede, dar este adevarat) si stapinii lumii acesteia NU MAI POT TINE IN FRIU MASELE DIN CE IN EMAI MARI DE OAMENI CARE VOR SA-SI SCHIMBE CONSTIINTA SI SA SE ELIBEREZE.

Se pare ca after all, masa critica mai are putin si va fi atinsa, si atunci ce se vor face baietii??? Din ce se vor mai hrani ei?
DEZASTRELE ASA ZIS NATURALE UCID MII SI MII DE OAMENI.UNDE SE DUC ACESTE SUFLETE?????

Se stie din toate traditiile religioase ca nu este bine sa mori in teroare, sau brusc si nepregatit.Moartea in pat nu este necesara ca sa fim noi inconjurati de cei dragi, ci pentru ca avem timp sa ne pregatim.
Daca in plus si cei dragi sint in jurul nostru, avem o stare de calm si sintem inconjurati de iubire, preotul-la crestini-vine si ne spovedeste, se face iertarea pacatelor si transferarea in paradis cu ajutorul slujbelor de in morminatre.
La fel in toate religiile lumii, cu specificul fiecareia.

In cazurile dezastrelor, oamenii nici nu mai sint gasiti de cele mai multe ori, nu se face nici o slujba personala multi fiind dati disparuti iar familiile sperind sa-i gaseasca, si astfel nu beneficiaza de ghidarea celor 40 sau 49 de zile, absolut indispensalbila pentru a nu se rataci si a nu intra in tarimurile joase.


Da, exista minunati precum KARMAPA care dejoaca planurile pradatorilor si tin slujbe pentru transferul in paradis al victimelor, dar, cu toat ca sint efective si le fura sufletele de sub nas nenorocitilor nu sint personale, necunoscindu-se numele.

Sufletul inspaimintat poate cadea usor in capcanele puse de CEILALTI si devia de la drumul aratat de Karmapa si ceilalti ghizi spirituali.
Teroarea in care cineva moare transfera sufletul ca o sageata in lacasurile terorii, iadurile in care chinurile perpetue ii decimeaza sufletul on and on and on.

Acum nu discutam despre realitatea acestor iaduri si cum se iese din ele, dar aceasta realitate-care este o halucinatie a mintii -este la fel de chinuitoare ca orice lucru vizibil si duce la sfisierea si sfarimarea si consumarea sufletului de catre fortele malefice.


Concluzia este ca aceste dezastre asa zis naturale sint creeate de fortele ce conduc lumea disperate ca isi pierd hrana. Un astfel de dezastru elibereaza rapid si imediat mii si mii de suflete pe care prinzatorii de energie le captureaza intr-o plasa special creeata care sufoca pamintul in acest moment, plasa insa NEPERMANENTA DEOCAMDATA.


Aceasta nu poate fi mentinuta permanent pentru ca nu este creeata complet, dar va fi gata in jurul anului 2012 cind ne ia naiba si nu vom mai putea sari in niciunul dintre paradisele cunoscute decit daca vom fi la nivele extrem de inalte spiritual.

CE SE POATE FACE? Clar e de bine ce se intimpla si nu de rau.Ceilalti sint si ei linga noi chiar daca din ce in ce mai greu perceptibili-nu ati observat ce greu se ridica rugaciunea de citiva ani?

Rugati-va. Faceti fapte bune. Dati pomana. Schimbati-va obiceiurile. Reconstruiti-va. Uniti-va in gind cu toti oamenii de pe pamint. Uniti-va cu stramosii si aprindeti-le lumina, hraniti-i cu tamiie si lumina in casa-ei va cunosc cel mai bine si va pot sprijini. Faceti jertfe-post, renuntati la ceva ce va place si daruiti-l, renuntati la un obicei rau, faceti tapasuri.
Chemati linga voi protectorii-sfintii, buddhasii, eroii, si mai presus de orice vorbiti zilnic cu Tatucul ceresc, care, abia asteapta sa va asculte. FUNCTIONEAZA!!

Finally am gasit cuvintele de la cintecul asta care ma obsedeaza.....dansati cu tatal ceresc, bateti din palme, tipati la el, chemati-l cu zgomot, ca un copil care tipa si cinta si plinge si striga si ride ca sa atraga atentia parintilor
ATA KADOSH

Bid'rachim rabot halachnu
lechapes kurtov emet
lo hasasti milin'gos bo
bema'adan hachet
lo matz'anu et atzmeinu
ein od ta'am lekachesh
hatarbut hazot lo lanu
hi belibeinu esh

Va'ani hakatan
hashefel shebein kulam
omed po nir'ad venid'ham
va'ani hakatan
ha'acharon sheba'am
omed po nir'gash venif'am

Ki atah kadosh
veshimcha kadosh
k'doshim kol yom
Yehalelucha selah!

Bakaleh nif'sad hachomer
nschash hachush od mi'shaker
kshe'otzmim et ha'einaim
sof ha'emet lehitba'er.

Vekasheh lit'fos hasechel,
gam hadimyon po me'achzev
aval yesh shalit la'esek
ve'otanu hu ohev

Va'ani hakatan...


YOU ARE HOLY

There are many paths we travel,
To seek a drop of truth.
I didn't hesitate to nibble
At the delicacies of sin.
We couldn't discover
a single taste to ignore.
This culture wasn't for us,
It was a fire in our hearts.

And I am the child,
The least of everything,
I stand here trembling and amazed.
And I am the child,
The last in the nation,
I stand here flustered and thrilled.

Because you are holy
And your name is holy
Holy every day,
You will be praised, selah!

The temporary material is wasted,
The instinct of the snake is to lie,
When I close my eyes,
Finally the truth becomes clear.

It difficult to comprehend common sense,
And imagination is disappointing as well,
But there is a Leader to do the job,
And He loves us.

And I am the child...


ESTI SFINT

Sint multe cai pe care calatorim

Ca sa cautam o picatura de adevar

Nu am ezitat sa gust

Si deliciile pacatului

SI nu am putut descoperi

nici un gust pe care sa-l ignor

Aceasta cultura nu e pentru noi

ci focul din inimile noastre este.

SI sint un copil

cel mai mic dintre toti

si stau aici tremurind si uluit

Si sint un copil

ultimul din natiunea mea


Stau aici rosu la fata de emotie si incintat

Caci tu esti sfint

si numele tau e sfint

sfint in fiecare zi

Si vei fi adorat in fiecare zi SELAH!

Lumea temporala si materiala se risipeste

Instinctul sarpelui este sa minta

SI cind imi inchid ochii

In sfirsit adevarul devine clar.

Este dificil sa inteleg bunul simt

si imaginatia ma dezamageste si ea

Dar exista un Conducator care face asta

Si EL NE IUBESTE.

Si eu sint copilul Sau.


P.S-citi dintre voi v-ati rugat pentru cei din Japonia? Pe bune.....

G.I. Gurdjieff - Gurdjieff in the monastery



Share/Bookmark

Traditional Jewish music - Idan Raichel Project - Im techfetsa



Share/Bookmark

India.Arie, Dobet Gnahore, Idan Raichel & Blue Miller "Palea"



Share/Bookmark

Idan Raichel's Project - Mima'amakim (Video)


Mi'ma'amakim - From The Depths

Lyrics

Mime'amakim kar'ati elaich boi elai
beshuvech yach'zor shuv ha'or be'einai
lo gamur,
lo ozev t'aamaga beyadaich
sheyavo veya'ir lemish'ma
kol tz'chokech.

Mime'amakim kar'ati elaich boi elai
mul yare'ach me'ir et darkech shuv elai
nifrasu venamsu mul
maga shel yadaich
be'oznaich lochesh sho'el:
Mi zeh kore lach halailah - hakshivi
mi shar bakol elaich - el chalonech
mi sam nafsho shetehi me'usheret
mi yasim yad veyivneh et beitech.
Mi yiten chayav, yasimam mitachtaich
mi ka'afar leraglaich yichyeh
mi yohavech od mikol ohavaich
mi mikol ru'ach ra'ah yatzilech
mime'amakim.

Mime'amakim kar'ati elaich boi elai
mul yare'ach me'ir et darkech shuv elai
nifrasu venam'su mul
maga shel yadaich
be'oznaich lochesh sho'el:
Mi zeh kore lach halailah ...

Translation

From deep depths I called to you to come to me
with your return the light in my eyes will come back
it's not finished,
I am not leaving the touch of your hands
that it may come and light up/wake upon
hearing the sound of your laugh.

From deep depths I called to you to come to me
the moonlight will again light your way to me
they're spread out and melted again
the touch of your hands
I whisper, ask in your ears:
Who is it that calls to you tonight - listen
who sings loudly to you - to your window
who put his soul so you'd be happy
who will put his hand and build you your home
who will give his life, put it underneath you
who will be like dust living at your feet
who will love you of all your lovers
who will save you from all evil spirits
from the deep depths.

From deep depths I called to you to come to me
the moonlight will again light your way to me
they're spread out and melted again
the touch of your hands
I whisper, ask in your ears:
Who is it that calls to you tonight


Share/Bookmark

Friday, March 11, 2011

Music duel: Jewish klezmer vs Gipsy music - Train de vie



Share/Bookmark

Axa pământului s-a deplasat cu 10 centimetri

Share/Bookmark


Efectele cutremurului devastator de 8,9 grade pe scara Ricther se fac încă simţite.

După uriaşul val care a lovit Japonia şi emiterea alertelor de tsunami pe toate coastele Pacificului, oamenii de ştiinţă au descoperit că în urma mişcărilor seismice axa Pământului s-a deplasat cu 10 centimetri.

Hi-Q vs Gica Petrescu - Amanta (Sa dansati, sa va distrati)



Share/Bookmark

FILMUL DE WEEKEND-JONATHAN LIVINGSTON SEAGULL


Share/Bookmark

CLASICUL FILM SPIRITUAL DUPA MINUNATA CARTE A LUI RICHARD BACH

AICI, SUBTITRAT
-FULL MOVIE HERE

RTT6 / RT-technics / tensegrity modification / womb series



Share/Bookmark

SLABICIUNEA MEA

Share/Bookmark

Tocmai cind voiam sa ies si io afara sa mai respir din aerul umed al Berlinului, mai ales ca azi e sfinta zi de piata(revin cu amanunte) enervantii astia de la divercity au pus o alta piesa bestiala cu Lykke Li..ce poate un suflet slab ca mine sa faca altceva decit sa inhale si sa take in the beauty...acum ziceti si voi...
postul lor mai jos



Videoclip: Lykke Li – I Know Places

Postat de lucian // 11 Mar 2011 //

Știu că v-am promis că voi face o recenzie pentru albumul Wounded Rhymes, pe care sper să o termin până duminică, însă deocamdată trebuie să analizăm noul single/videoclip al cântăreței, numit I Know Places.:D Deși clipul a fost urcat pe YouTube de aproape o săptămână, acesta nu a fost promovat în niciun fel, nici măcar pe site-ul artistei și din această cauză am ajuns mai greu la el.;;) De această dată Lykke Li ne surprinde prin simplitate – totul se rezumă la artistă și la band-ul său, alături de care cântă pe Lună, într-un decor ce-mi aduce aminte de anii ‘50-’60:) După cum zicea și karmapolice acum câteva zile, “it’s Lykke fucking genius Li”.


Recenzie album The E.N.D – Black Eyed Peas
Undeva in anul 2008, lumea muzicala primea o veste

Make Your Own Sanctuary-FA-TI PROPRIUL SANCTUAR

Share/Bookmark


Adar II 5, 5771 · March 11, 2011
By Tzvi Freeman



Ultimately, the purpose of all things is not a rational one, but simply G-d's desire to dwell in an ordinary world, the one in which you and I live. Out of His desire comes not only this world, but all worlds and all things within them.

In cele din urma telul suprem al lucrurilor nu este unul rational, ci simpla dorinta a lui Dumnezeu sa salasluiasca intr-o lume obisnuita, cea in care traim. Din aceasta dorinta se naste nu numai lumea aceasta ci toat lumile si lucrurile din ele.


Why does He so desire? The question is meaningless. Reason is a mere creation. G-d just is. There is nothing for Him to gain or risk losing, for G-d lacks nothing. He desires without cause, just to desire.

De ce doreste asta? Nu are importanta. Motivul este doar creatia. Dumnezeu pur si simplu este. Nu exista nimic pentru Sine de a cistiga, sau riscul de a pierde ceva, caci lui Dumnezeu nimic nu ii lipseste. El doreste fara cauza, doar pentru a dori.


And what does He desire? He desires to take a glimmer of Himself and inject it into a physical body, dressing it first within another soul, an earthly one, one very much a part of this ordinary world.

Si ce anume doreste? Sa ia o sclipire din El insusi si sa o injecteze intr-un corp fizic, imbracindu-l inainte cu un alt suflet, unul pamintesc, unul facind parte din aceasta lume obisnuita.


And He desires that this body and its earthly impulses will obscure and negate the G-dly light breathed into it. And that nevertheless, somehow, in the midst of all this struggle, that spark of G-d within will manage to make its mark, filtering away some of the ugliness and refining some of the preciousness of the body, of the animal driving it, and even of its share of this world.

Si doreste ca acest corp si acest impuls pamintesc sa se intunece si sa se ascunda si sa nege lumina divina pe care a suflat-o in el. Si ca in pofida acestui lucru, in mijlocul tuturor luptelor, acea scinteie divina dinauntru sa reuseasca sa lase o urma, sa filtreze uritenia si sa rafineze ceva din pretiozitatea corpului, a impulsurilor animalice ce il conduc si chiar a partii sale din lumea aceasta.


This is the sanctuary that each person makes in his life, a place where an animal is raised up in a G-dly fire. It is here that G-d is found in all Primal Essence, dwelling in an ordinary world.

Acesta este sanctuarul pe care fiecare persoana il creeaza in viata sa, un loc unde animalul este ridicat intr-un foc ceresc. Aici Dumnezeu este gasit in esenta Sa primordiala, salasluind intr-o lume ordinara.


And for this all things were made.

Si de aceea, toate lucrurile au fost creeate.

ॐ प्रमर्दने स्वाहा;Om, Pramardane, Svāhā!



JUST PRAY THIS MANTRA AGAINST EARTHQUAKES AND FOR OUR BROTHERS AND SISTERS AFFECTED BY THE EARTHQUAKE IN JAPAN!


MANTRA IMPOTRIVA CUTREMURELOR...PENTRU PROTECTIE SI PENTRU FRATII SI SURORILE NOASTRE DIN JAPONIA AFECTATE DE GROAZNICUL CUTREMUR CE A AVUT LOC IN JAPONIA..DOAR PUNETI-L SA CINTE SI FACETI O SCURTA DEDICATIE...


Ksitigarbha (Sanskrit: क्षितिगर्भ Kṣitigarbha) is a bodhisattva primarily revered in East Asian Buddhism, usually depicted as a Buddhist monk in the Orient. The name may be translated as "Earth Treasury", "Earth Store", "Earth Matrix", or "Earth Womb."

Ksitigarbha is known for his vow to take responsibility for the instruction of all beings in the six worlds, in the era between the death of Gautama (Shakyamuni) Buddha and the rise of Maitreya Buddha, as well as his vow not to achieve Buddhahood until all hells are emptied.

He is therefore often regarded as outstandingly the bodhisattva of hell beings. Usually depicted as a monk with a nimbus around his shaved head, he carries a staff to force open the gates of hell and a wish-fulfilling jewel to light up the darkness. His mantra is widely chanted by many Buddhists throughout the world.

PUJA IN DIRECT CU KARMAPA PENTRU VICTIMELE CUTREMURULUI DIN JAPONIA

Share/Bookmark

ACUM IN DIRECT PUJA CU KARMAPA PENTRU VICTIMELE SI IMPOTRIVA EFECTELOR NEGATIVE ALE CUTREMURULUI DIN JAPONIA
AICI

Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

Share/Bookmark

Un veteran iese la "raport" -

Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean
- Robert O. Dean, veteran al armatei americane, a fost invitat la Congresul de exopolitica organizat la Madrid in iulie 2010. De mai bine de 20 de ani, el le vorbeste oamenilor despre ceea ce i-a fost dat sa descopere pe cand era in exercitiul functiunii. Acest fost militar de cariera impresioneaza de fiecare data publicul prin precizia si forta marturiilor sale -


Dosarele se deschid


In lunga istorie a relatiilor dintre extraterestri si pamanteni, Robert Dean apreciaza ca exista trei categorii de marturii.

1. Observatiile facute dupa cel de-al doilea razboi mondial, consemnate in marturii ce au fost confiscate de catre autoritatile militare, fiind tinute strict secrete in anii 50.

2. Marturii ce provin de la multe persoane ce pretind ca au fost rapite si utilizate drept cobai de experiente sau drept purtatoare ale unor mesaje de pace sau de avertisment legate de greselile civilizatiei pamantene.

3. Dezvaluiri provenite de la persoane din inalte sfere politice si militare, dupa ce
se retrag din functie. Majoritatea lor au lucrat in servicii guvernamentale ce au legatura cu observarea fenomenului OZN sau chiar au intrat in contact cu extraterestrii.


Marturia si dezvaluirile lui Robert O. Dean apartin acestei ultime categorii: cea a faptelor recunoscute in mod oficial de catre inaltele autoritati militare, de catre NATO sau NASA.

Fapte care au speriat suficient de tare puterile militare, pentru ca ele sa le transforme in "dosare strict secrete". Numeroase persoane ce lucreaza pentru armata au trebuit sa jure ca vor pastra secretul, ele fiind amenintate cu moartea, in caz ca nu se conformeaza.

Se pare ca unele dintre ele chiar au disparut in mod misterios, pentru ca au vorbit prea mult. Dar Robert Dean si-a asumat acest risc, ba mai mult, a amenintat ca va da si nume, daca va fi persecutat. Si nu e singur!

In ultima vreme, tot mai multe marturii ale unor fosti inalti militari vin sa completeze puzzle-ul pe care il reprezinta problema extraterestra. Faptul ca devin obiectul unor campanii de dezinformare si denigrare pare sa nu-i impresioneze prea mult, de altfel, chiar guvernele unor tari precum Anglia si Canada au dezvaluit, recent, dosare secrete legate de OZN.


Dupa zeci de ani de tacere, autoritatile lasa, intr-un fel, sa esapeze problema extraterestra. De ce se deschid aceste dosare oficiale, e mai greu de raspuns. Stiu puterile lumii adevaruri despre extraterestri ce trebuie comunicate inainte de a fi prea tarziu? Sau este vorba doar despre o ceata care trebuie sa adoarma curiozitatea, ascunzand pe mai departe esentialul?



Un secret prea greu de pastrat


Robert O. Dean este astazi pensionar. Asadar, a scapat de controlul direct al superiorilor sai si de juramantul moral al tacerii care i-a fost impus.

In perioada activa, dupa o cariera militara stralucita, confirmata de decoratii primite in razboaiele din Coreea si Vietnam, a fost detasat la Centrul de Comunicare al NATO din Europa (SHAPE) (condus de generalul Lemnitzer, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa), fiind numit analist al observatiilor clasificate drept "Cosmic Top Secret" si, totodata, membru al comandamentului.
Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

Robert Dean

La scurta vreme, i-a fost inmanat un raport ultra-secret in legatura cu o posibila amenintare militara contra fortelor aliate din Europa. Spre stupefactia lui, posibilii atacatori nu erau pamanteni, ci extraterestri, documentele continute in dosar relatand exclusiv despre aparitii si prabusiri de OZN-uri in Europa.

Concluzia era clara: autoritatile militare ale puterilor importante se temeau de un atac extraterestru. Robert Dean relateaza toate aceste lucruri intr-o carte numita "NATO meets ET".


SHAPE a fost alegerea inimii mele. Trebuie sa ai un dosar fara nici un fel de pata si sa treci prin multe teste de securitate, ca sa fii selectat. Mi-am dorit enorm acel post si pana la urma l-am obtinut. Acolo dispuneam de o acreditare "Top Secret Cosmic". Este nivelul de securitate cel mai ridicat de la Nato.

Am fost detasat la centrul operational al comandamentului suprem. La vremea aceea, lucrurile puteau deveni oricand fierbinti, in functie de cum doreau rusii sa joace partida dupa sfarsitul razboiului. Dar cel mai tulburator lucru pentru mine nu erau informatiile stupefiante continute in documente, ci faptul ca aparitiile de OZN-uri continuau, starnind mari probleme.

In mod regulat primeam rapoarte legate de intalnirea cu OZN-uri metalice de dimensiuni mari, pretutindeni deasupra Europei. Ele provocandu-le mari problemele pilotilor. Fusesera semnalate de catre radare si chiar vazute de catre piloti.

Unele zburau in formatie, parand sa vina din Uniunea Sovietica, trecand peste Germania de Est, cea de Vest, Franta, intorcandu-se mai apoi peste Canalul Manecii si indreptandu-se spre nord, disparand de pe radarele NATO deasupra Marii Norvegiei. Aceste obiecte erau foarte mari, se deplasau foarte repede, la altitudini mari, ce nu ne erau accesibile pe atunci, si pareau a fi controlate in mod inteligent".


Februarie 1961



Am constatat, deci, ca evenimentele cuprinse in dosare se petreceau in continuare, iar in februarie 1961 lucrurile luasera chiar o turnura dramatica.
;raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean">Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

Fotografia unui obiect zburator cu o lungime incredibila:3,218 km

Cincizeci de astfel de obiecte au fost detectate pe radar deplasandu-se in formatie dinspre Uniunea Sovietica catre Europa, la o altitudine de aproximativ 3000 de metri. Sovieticii isi inchisesera pe atunci frontierele. Toata lumea a intrat in alerta de gradul zero.

Ne-am gandit cu groaza ca a inceput din nou razboiul. A fost cel mai mare numar de ozn-uri ce au fost observate vreodata. Din fericire, si doar multumita lui Dumnezeu, nu ne-am lansat rachetele si nici rusii pe ale lor. In noua minute, OZN-urile au disparut.


Stiu sigur ca Sir Thomas Pike, comandantul de-atunci al fortelor aliate din Europa, a cerut de mai multe ori informatii, la Londra si la Washington, despre aceste obiecte, dar nu a obtinut nici un raspuns. Am aflat mai tarziu ca reteaua de spionaj "Columbina Topaz", aflata la Paris, intercepta totul si transmitea KGB-ului, care obtinea astfel informatiile secrete inainte chiar ca noi sa le primim.
Pike a decis atunci sa inceapa un studiu intern, pentru a afla daca acele obiecte reprezinta sau nu o amenintare militara.


Alianta impotriva unui dusman comun



In cele din urma, fenomenul OZN a dus la stabilirea unor legaturi si a comunicarii directe intre blocurile din est si din vest, in 1962, lucru pe care il consideram in acelasi timp interesant si ironic. La vremea aceea, stabilisem definitiv ca acele obiecte zburatoare nu erau rusesti, dupa cum si rusii s-au convins ca nu sunt nici americane.

S-a ajuns, astfel, la o intelegere mutuala si a fost deschisa o linie directa intre SHAPE si comandamentul cartierului general al Tratatului de la Varsovia. Cum nu puteai fi sigur niciodata de rusi si se putea foarte bine sa fie vorba despre o capcana, ne-am asigurat de sinceritatea lor prin diferite mijloace.
Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

Obiect zburator sub forma de tigara, fotografiat de Neil Amstrong

Totusi, avand in vedere ca ambele parti erau inarmate pana in dinti si deasupra capului tuturor plana amenintarea unui razboi, s-a considerat ca legatura cu ei ar fi, cu siguranta, un pas in directia cea buna. Urmarea a fost stabilirea unei linii directe intre presedintele Statelor Unite si cel al Uniunii Sovietice, in timpul crizei rachetelor din Cuba. Dovada realitatii ei mi-a ajuns pe birou.


Intr-o noapte de ianuarie a anului 1964, pe la ora doua dimineata, cand totul parea linistit, controlorul centrului de comanda a intrat in camera punandu-mi pe masa un document:

"Aruncati o privire peste el", mi-a spus. Documentul era numerotat cu cifra 3 si era stampilat "Top Secret Cosmic". El continea foarte multe anexe si fotografii. Fusese consemnat in camera blindata de catre colonelul german Heinz Berger, seful securitatii centrului de comanda, si le era destinat sovieticilor, in vederea unui schimb de informatii.

Fusese finantat din fondurile NATO si editat in cincisprezece copii, in engleza, germana si franceza. Fiecare dintre ele era numerotata.


Niste obiecte ce sfidau legile fizicii si ale chimiei



Noul dosar devansa cu mult ce aflasem pana atunci. A fost documentul cel mai ciudat pe care l-am vazut in viata mea. El a fost pus la punct de catre reprezentantii militari ai fiecarei tari NATO, continand si contributia celor mai mari oameni de stiinta ai vremii.

Acele obiecte zburatoare violau toate legile cunoscute ale fizicii, si echipa de cercetare a trebuit sa mearga pe la toate marile universitati ale lumii, pentru a colecta informatii in legatura cu chimia, fizica, fizica atmosferica, biologia, istoria, psihologia, ba chiar si teologia, fiecare dintre aceste domenii fiind tratat in cate o anexa.



Am citit diferite teorii in legatura cu cercetarile lui Einstein asupra campurilor unificate si asupra prezentei unor radiatii puternice in locurile unde aterizasera OZN-uri; am aflat despre observari ale OZN-urilor ce se intindeau din vremea romanilor si pana la intalnirile cu pilotii nostri de pe F-105.
Fusesem sceptic pana atunci, dar acel raport conchidea ca nu era vorba doar de science-fiction.


Intalniri si contacte


Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

Obiect zburator luminos de marimea lunii terestre, fotografiat de satelitul Voyager in timp ce traversa inelele lui Saturn

Anexa care m-a marcat cel mai tare a fost cea intitulata "Autopsii". Am vazut fotografiile unui disc de 30 de metri, ce se prabusise la Timmensdorfer, in Germania, in apropierea Marii Baltice, in 1961. Conform raportului, armata britanica a ajuns prima la fata locului si a instalat imediat un perimetru de securitate.

Aparatul aterizase pe un sol foarte moale si din aceasta cauza nu fusese distrus, chiar daca o parte din el era ingropata in mal. In interior se gaseau corpurile a 12 extraterestri, de dimensiuni mici, morti cu totii. In fotografii se putea distinge ca faceau parte din asa-zisa "rasa gri". Fusesera intinsi pe niste brancarde, iar apoi transportati cu niste jeep-uri.

Doctorii insarcinati cu autopsia au tras concluzia ca pareau "fabricati" , fiind ca niste clone, fara aparat digestiv. Nu ingerau mancare, ca noi, si nu aveau nici un fel de aparat eliminator. Nava lor a fost taiata in sase bucati, instalate pe transportoare si remorcate.

"Scuttlebut" era numele partii atribuite americanilor, ea fiind dusa la baza aeriana Wright-Patterson din Ohio. Ma uitam la acele fotografii si nu imi venea sa cred. Niciodata nu impartasisem ideea ca eram singuri in univers dar, totusi, ceea ce vedeam era greu de admis.


Un raport incredibil



Concluziile raportului NATO erau urmatoarele:

- fusesera identificate, vizual, patru rase extraterestre diferite. Una dintre ele parea identica cu a noastra. O alta avea o statura asemanatoare cu a noastra, dar pielea era foarte gri si aspra.

Cea de-a treia rasa este cunoscuta sub numele de "gri", iar cea de-a patra era descrisa drept reptiliana, cu pupile verticale si pielea ca a soparlelor.

- vizitele extraterestre se derulau de o perioada indelungata, cel putin 200 de ani, poate chiar mai mult.
- extraterestrii nu pareau sa manifeste nici un fel de ostilitate.
- aparitiile si disparitiile rapide de OZN-uri, ca si zborul lor, pareau sa fie demonstratii menite sa le dovedeasca pamantenilor capacitatile lor.
- un program oarecare parea, totusi, sa existe in spatele acestor vizite, zborurile transformandu-se, treptat, in contacte.


Am vazut multe lucruri teribile in viata mea, dar acel raport depasea orice imaginatie. Voiam cu orice pret sa fac o copie dupa acel document. Am facut o fotografie a copertii, dar, de teama, nu am luat notite decat la toaleta, cu foarte mare prudenta.


Sunt constient de riscurile pe care mi le asum incalcand juramantul, dar cred ca aceasta este problema cea mai importanta a epocii noastre. Nu pot sa imi imaginez ceva mai important, iar in toti acesti ani, opinia publica a fost pacalita si tinuta in cea mai crunta ignoranta.

Si, de fapt, ce am de pierdut? Am 64 de ani. Ma vor omori? Eu am spus numai adevarul. Integritatea si credibilitatea sunt dovezile mele.

Un drum lung si grav


Un veteran iese la "raport" - Extraordinarele dezvaluiri ale lui Robert Dean

OZN prabusit in Rusia, in timpul celui de-al doilea razboi mondial

Dupa anii de armata, Dean a avut o cariera de 14 ani in cadrul departamentului serviciului de urgenta al serifului comitatului Pima, din Tucson. In 1990, el a tinut o conferinta la Universitatea din Arizona, unde a vorbit despre ozn-uri.

Declaratiile sale au facut valuri in presa locala. Mai tarziu, i s-a refuzat promovarea in cadrul departamentului serifului pentru ca credea in ozn-uri. Dean a intentat o actiune in justitie si a obtinut despagubiri in 1992.


Din 1990, el a avut interventii la diferite congrese, despre ceea ce vazuse cu ochii lui sau despre ce aflase in urma cercetarilor pe langa anumiti angajati ai serviciilor americane si ale NASA.

Eforturile sale tintesc, in principal, obtinerea unei imunitati care sa le permita vechilor membri ai personalului militar sa marturiseasca ce au vazut sau aflat despre OZN-uri si prezenta extraterestra, in fata unei audiente a Congresului, fara a risca sa isi piarda pensia sau sa fie persecutati, dupa cum se intampla in prezent.

Dean incearca, de asemenea, prin toate mijloacele legale, sa obtina o copie a documentului top-secret al NATO pe care l-a avut in maini; viseaza sa adune intr-un congres despre OZN-uri toate marturiile si informatiile credibile.


Un viceprim-ministru rupe tacerea



Paul Hellyer a fost viceprim-ministru al Canadei si ministru al apararii. In 2005, in timpul unei alocutiuni publice tinute la Universitatea din Toronto, el a declarat:

"Din pacate, ne indreptam cu pasi mari spre distrugerea planetei noastre. De mult timp, vizitatori veniti de pe alte planete ne-au pus in garda asupra directiei pe care am luat-o, oferindu-ne ajutorul. Dar, in loc de asta, noi, sau cel putin unii dintre noi, am interpretat vizita lor ca pe o amenintare si am preferat sa tragem si apoi sa punem intrebarile.

Rezultatul inevitabil este ca unele dintre avioanele noastre au disparut. Dar cate dintre aceste pierderi sunt represalii si cate sunt de fapt rezultatul propriei noastre prostii este un subiect de controversa".

Hellyer a cerut parlamentului canadian sa tina conferinte publice in legatura cu contactele cu extraterestrii.

El a mai afirmat: "OZN-urile sunt la fel de reale ca si avioanele ce zboara pe deasupra capului nostru. A venit timpul sa se ridice valul de deasupra acestui secret".

El a mai propus un program pe zece ani, bazat pe o "educare publica formala, proiecte educative, cercetari stiintifice si elaborarea unei diplomatii necesare intalnirii oficiale si publice cu culturile extraterestre avansate ce viziteaza in prezent Terra".

Hellyer s-a opus vehement politicii lui Bush de a militariza spatiul in vederea unui razboi impotriva invadatorilor veniti de pe alte planete. El a primit Premiul Nobel pentru pace.


Proiectul "Disclosure"



La toate cele spuse se adauga "Proiectul Disclosure". Lansat de catre guvernele american si englez, acesta reuneste marturii de la cel mai inalt nivel militar in legatura cu prezenta extraterestrilor pe Pamant. Organizatia isi are baza in SUA.

Prin intermediul ei, autoritatile accepta sa i se ofere publicului larg anumite informatii ce au fost tinute mult timp secrete. Astfel, pe mai multe site-uri de pe internet, se gasesc documente, marturiii si rapoarte oficiale atestand observarile de OZN-uri si contactul cu extraterestrii.

Guvernul francez a deschis, si el, anumite dosare OZN. Dar se poate foarte bine ca aceastea sa fie, dupa cum crede Robert O. Dean, doar partea vizibila a icebergului. Oare ce se ascunde in partea nevazuta a lui?

Thursday, March 10, 2011

A SACRED DUTY: Applying Jewish Values To Help Heal The World


A Major Documentary on Current Environmental Threats and How Jewish Teachings Can Be Applied in Responding to These Threats.

Produced by Emmy-Award-winning producer, director, writer, and cinematographer Lionel Friedberg, A SACRED DUTY will take its place alongside Al Gore's AN INCONVENIENT TRUTH and Leonardo di Caprio's THE ELEVENTH HOUR as another powerful expose of the dangers of global warming. However, it goes beyond the latter two films, by showing how religious responses can make a major difference and why a shift toward plant-based diets is an essential part of efforts to reduce global climate change and other environmental threats.
Share/Bookmark

SALFATE: Conspiración "La Cueva de Hércules" (1/2)



Share/Bookmark

WAR DANCE - Khorumi - ხორუმი

The Khorumi is a war dance that originated in the region of Adjara, which is located in the southwestern region of Georgia. The dance was originally performed by only a few men. However, over time it has grown in scale. In todays version of the Khorumi, thirty or forty dancers can participate.


Although the number of performers changed, the content of the dance is still the same. The dance brings to life the Georgian army of the past centuries. A few men who are searching the area for a campsite and enemy camps perform the initial "prelude" to the dance.

Afterwards, they call the army onto the battlefield. The exit of the army is quite breathtaking. Its strength, simple but distinctive movements and the exactness of lines create a sense of awe on stage. The dance incorporates in itself the themes of search, war, and the celebration of victory as well as courage and glory of Georgian soldiers.

Since Georgia has seen many wars throughout its history, Khorumi is a call from the past and reminds us that in order to have peace, we must have war .


Share/Bookmark

"GEORGIAN LEGEND" - Samaia - სამაია



Share/Bookmark

VAS-Samaya-Georgian Dance


Samaya, a dance for three women, originally considered to be from the pre-christian era, celebrates a wedding feast. The dance honors King Tamar, the woman king of Georgia's golden age in the 12th-13th Centuries. The women are thought to represent the three muses of Art, Poetry and Music as shown in an ancient fresco in a famous cathedral in Mtskheta /Georgia/.


King Tamar was the king of the United Kingdom of Georgia in 12th-13th centuries and was the first woman king in Georgias history. There are only four frescos that keep the much-revered image of King Tamar. Simon Virsaladze based the costumes of Samaia on the Kings clothing on those frescos.

In addition, the trinity idea in the dance represents King Tamar as a young princess, a wise mother and the powerful king. All these three images are united in one harmonious picture. Moreover, the simple but soft and graceful movements create an atmosphere of beauty, glory and power that surrounded the Kings reign.



The choreography is both monumental and subdued. The dancers' hands silently express the ultimate fluidity found in the three faces.
Dance is performed by The Georgian National Ballet The founders' son Tengiz Sukhishvili is the Artistic Director and General manager of The Georgian National Ballet.

The Georgian National Ballet was founded by Iliko Sukhishvili and Nino Ramishvili in 1945 and was initially named as The Georgian State Dance Company 'SUKHISHVILEBI'.



Song is performed by band VAS, track: Samaya.
Share/Bookmark

SALFATE: Conspiración Remedios que curan, Leyes que matan



Share/Bookmark

TV în România: Dreptul de a te lăsa tembelizat

Share/Bookmark

Scris de : A.H.

„A te uita la televizor a devenit nu doar în România o aventură asumată pe risc propriu. În timp ce mare parte din televiziunile româneşti continuă să manipuleze, politic, grosolan, când nu mint de-a dreptul de să-ngheţe apele, ori de câte ori trebuie asasinat în efigie Traian Băsescu – şi el trebuie ‚asasinat’ permanent şi sistematic – unele din cele occidentale nu se lasă nici ele”, se arată într-un articol publicat de Deutsche Welle.

Televizorul-este-principala-sursa-de-informare-a-romanilor„Varii posturi apusene scornesc şi manevrează mai subtil, dar nu mai puţin periculos. Plăsmuirile lor, întotdeauna pernicioase pentru sănătatea mintală a maselor care cască gura la micile ecrane, sunt adesea apolitice şi comerciale”, remarcă autorul.

El adaugă: „Ce nu face un canal sau altul pentru un record de audienţă, pentru o felie mai groscioară de market share, pentru o coşcogeamitea cotă de piaţă, care să taie în fine răsuflarea concurenţei şi să deschidă cât mai larg băierile pungilor patronilor, înnebunind departamentele lor de PR?”.

„În fond, ce i se poate reproşa unei emisiuni în care mii de tineri se înghesuie în aparenţă să-şi dispute supremaţia în materie de talent muzical sau coregrafic? Nimic! Nici faptul că e vorba, la urma urmei, de un concurs de sex-appeal şi frumuseţe nu ar fi, în sine, nimica rău, dacă producătorii acestor emisiuni nu şi-ar cosmetiza marfa, astfel încât adevărata ei natură să fie cât mai greu recognoscibilă”, se exemplifică în editorial.

„Cruzimea cu care moderatorii, nişte nulităţi intelectuale, moral handicapate, insistă să-i trateze pe candidaţii eşuaţi, ca şi cum ar fi gladiatori, cărora publicul le cere, intempestiv, moartea, spune totul despre gusturile gloatei, satisfăcute de astfel de emisii”, constată autorul, concluzionând: „Trist e, că nu e nimic de făcut. În democraţie, oricine are dreptul inalienabil de a se lăsa tembelizat”.

ziuaveche.ro


Atenţie! Noile becuri sunt periculoase pentru sănătate

Share/Bookmark


i

Prezentate iniţial ca fiind mai economicoase şi cu viaţă mai lungă, noile becuri devenite obligatorii în toată UE prezintă multe riscuri pentru utilizatori.

Noile becuri conţin mercur

Comisia de Securitate a Consumatorilor din Franţa (CSC), atrage, într-un comunicat citat de Le Parisien, atenţia asupra riscurilor pe care folosirea noilor becuri o implică, din cauza conţinutului de mercur şi a nivelului mare al radiaţiilor electromagnetice.

Aceste lămpi, zise şi fluocompacte, sunt prezentate de fabricanţi ca de 4-5 ori mai puţin consumatoare de energie, pentru performanţe echivalente de luminozitate, iar durata lor de viaţă ar fi între 6000 şi 10.000, faţă de numai 1000 de ore pentru un bec clasic. UE a decis ca ele să înlocuiască vechile becuri din raţiuni de protecţie a mediului şi sănătate.

CSC solicită consumatorilor prudenţă în folosirea noilor becuri. La cumpărare, este recomandată “cumpărarea becurilor pe ale căror etichete sunt afişate cantităţile de mercur cele mai mici posibile”.

“În caz de spargere” a unui bec, CSC recomandă aerisirea îndelungată a încăperii şi părăsirea ei în această perioadă, apoi de a aduna cioburile cu grijă, folosind mănuşi şi sugativă, şi a pune cioburile în saci de plastic. În nici un caz nu trebuie folosit aspiratorul, “care ar pulveriza în aer particulele de mercur”.

De asemenea, Comisia sfătuieşte ca, în caz de utilizare prelungită, consumatorul să stea la o distanţă de minimum 30 de centimetri.

CSC face apel către autorităţile fanceze să “determine valorile maximale de expunere la vaporii de mercur acceptabile în aerul ambiant”. Comisia mai cere şi ca “directiva europeană cu privire la limitarea folosirii anumitor substanţe periculoase în echipamentele electrice şi electronice, în vigoare acum, să fie revizuită (…), scăzând nivelul maximal de conţinut de mercur de la 5 la sub 2mg/bec”.

CSC “încurajează producătorii să fabrice (…) becuri cu conţinut de mercur cât mai mic posibil şi cu radiaţii electromagnetice mai reduse”.

Comisia nu face nici o referire la încălcarea flagrantă a dreptului consumatorului de a alege, prin scoaterea de pe piaţă a becurilor normale, incandescente.

Cititorii care au comentat articolul din publicaţia franceză au fost mult mai severi decât autorul articolului:

“Ni se promiteau durate mult mai mari de funcţionare, consumuri miraculos scăzute etc. etc. Foarte bine, dar acum, nu numai că nu avem posibilitatea de a alege şi a reveni la becurile incandescente, dar, colac peste pupăză, toţi am putut constata că aşa zisa lor longevitate este o cacealma, că, în loc să scadă consumul sunt energofage la aprindere (echivalentul a 2-4 ore de iluminare), că sunt poluante şi greu de reciclat. Atunci? Cui îi foloseşte crima? Totul seamănă cu o enormă operaţiune industrială şi comercială savant orchestrată”.

“Un întreprinzător german, profitând de lacunele legilor europene, importă becuri şi le vinde cu 1,69 euro bucata ca lămpi încălzitoare (vezi articolul: http://tinyurl.com/2ddvrjw ).”

“De ce verzii nu zic nimic? Pentru că nu cu lămpile cu consum redus o să-şi instaureze dictatura lor nenorocită. În plus, nici nu intră în aria corectitudinii politice.”

“Se anunţă alte procese cu statul pe chestiuni de sănătate! Facem să dispară becurile inofensive pentru a le înlocui cu unele nocive. Ai dreptul să alegi între a fi otrăvit şi a fi otrăvit!”

“Asta demonstrează că se zice şi se face orice fără vreo cercetare prealabilă (sau, mai rău, ancheta s-a făcut dar noi suntem minţiţi). Ne-au făcut să schimbăm becurile din motive pur mercantile şi pentru a-i satisface pe ecologişti (khmerii verzi) şi pe funcţionarii europeni care nu ies nicioadată din birourile lor”.

“Am refuzat să-mi pun lămpile astea şi factura mea de electricitate nu e mai mare ca a vecinului”.

“În doi ani, un sfert din noile mele becuri s-au stricat. La fel şi la vecinul meu. 10.000 de ore de funcţionare?! Cu ce sunt 100% de acord e că sunt de opt ori mai scumpe”.

“Avertizări de toate felurile: băuturi nocive, mâncare cu E-uri, pesticide, insecticide, becuri cu mercur, medicamente care ucid… Pensiile copiilor noştri vor fi mai uşor de plătit, va fi mai puţină populaţie. Ce grozav progresul!”

“După ce ne-au impus becurile astea, ne avertizează că sunt periculoase. Deja am spart două şi am adunat cioburile ca la cele normale. Trebuie să consult un medic?”

“Ce îi interesează e să ne omoare. Nu mai sunt războaie, prea multă lume, orice metodă e bună”.

“Noroc că am făcut un stoc de becuri vechi. Căci, în afară că poluează, noile becuri ţin mai puţin, fiind foarte sensibile la variaţiile de temperatură şi consumă mult la fiecare aprindere, lumina face să te doară ochii şi s-a descoperit că generează o vibraţie de înaltă frecvenţă care dă dureri de cap”.

“Interzicerea becurilor incandescente nu se bazează pe nici un studiu ştiinţific. Este doar rezultatul lobby-ului agresiv al Osram şi Phillips asupra deputaţilor europeni”.

ziuaveche.ro

Scris de : Adrian Pătruscă

Manuale Kama Sutra pentru copiii de cinci ani

Share/Bookmark
Scris de : Adrian Pătruscă 09-03-2011 16:45 4 comentarii

Planşe, filme şi cărţi cu conţinut explicit vor fi folosite de profesorii britanici pentru a preda educaţia sexuală în şcoli copiilor de cinci ani din clasa I.

Educaţia sexuală frizează pornografiaInstitutul Creştin din Marea Britanie a dat publicităţii un halucinant dosar cu materialele grafice ce vor fi folosite în şcoala primară, care, în Regat, începe la cinci ani. Educaţia sexuală pentru micuţi frizează pornografia. Iar copiii sunt împinşi de sistem spre maturizare sexuală forţată, după modelul animalelor puse la îngrăşat ca să fie tăiate mai repede.

Printre cărţile recomandate se află şi „How Did I Begin?”, de Mika Manning şi Britta Granstrom. Aici există o planşă înfăţişând un cuplu în pat într-o îmbrăţişare intimă, scrie Daily Mail. Desenul este însoţit de o explicaţie, care foloseşte o terminologie adultă directă, a actului sexual. “În timp ce s-au dezmierdat, penisul tăticului tău s-a mişcat delicat în interiorul vaginului mămicii tale şi sperma s-a revărsat.”

O altă carte, “The Primary School Sex And Relations Education Pact”, editat de HIT UK, include materiale care învaţă copiii între 5 şi 11 ani despre diversele poziţii sexuale, despre sex anal sau oral şi despre prostituţie.

“Iată câteva feluri… în care mami şi tati se potrivesc împreună” (“to fit together”, termenul folosit de manual, înseamnă în argou chiar “a ţi-o trage”). Aceasta este explicaţia pentru câteva desene, în care un bărbat şi o femeie, desenaţi în manieră naiv-copilărească, fac sex în diverse poziţii, cu ajutorul unor baloane sau al unor mingi de cauciuc.

Manualele par creaţia unor obsedaţi infantiliÎntr-un alt desen, o fetiţă gâdilă cu un fulg burtica goală a unui bebeluş, care zâmbeşte fericit într-un pătuţ. Explicaţia planşei este:

“Descrierea orgasmului – este o senzaţie greu de descris, dar dacă îţi poţi imagina un fel de gâdilătură plăcută care începe din stomac şi se răspândeşte în tot corpul, asta îţi poate da o idee despre cum este”.

Iată şi un mic dicţionar sexual pentru copilaşii de cinci ani:

Erecţie – când penisul unui băiat sau bărbat devine tare şi drept;

Masturbare – când oamenii se excită sexual frecându-şi organele genitale proprii sau pe ale partenerului;

Orgasm – senzaţia de plăcere la vârful excitării sexuale. Oamenii au de obicei orgasm ca urmare a unui act sexual sau când se masturbează;

Prostituat (ă) – o persoană care este plătită cu bani sau în alte feluri, pentru a face sex cu altcineva”.

În campania de educaţie sexuală a micuţilor va fi folosit şi BBC. Televiziunea britanică a realizat un film educaţional care prezintă nuditate frontală totală, în vreme ce departamentul de educaţie, BBC Active, a realizat imagini generate pe calculator cu organele genitale masculine.

Educaţie sexuală sau pornografie?Dosarul dat publicităţii de Institutul Creştin cuprinde şi o carte, numită “Let’s Talk About Sex”, de Robbie H. Harris, în care există un capitol despre heterosexualitate, intitulat “Hetero sau Homo”, unde scrie: “Uneori, când copiii cresc, băieţii devin interesaţi de alţi băieţi, iar fetele devin interesate de alte fete. Se pot uita unul la corpul celuilalt sau chiar se pot pipăi. Este un aspect normal al informării şi nu are nimic de-a face cu faptul că un băiat sau o fată este sau va deveni heterosexual sau homosexual”.

Multe familii britanice s-au plâns deja de conţinutul exagerat al materialului didactic şi afirmă că acesta contribuie cu consecinţe dramatice la scăderea vârstei la care tinerii îşi încep viaţa sexuală.

Statisticile confirmă: două treimi din adolescentele britanice avortează. Rata avorturilor în rândul adolescentelor a crescut cu 20% în ultimii zece ani.

Mike Judge, de la Institutul Creştin: “Această modalitate de abordare a educaţiei sexuale cere explicaţii din ce în ce mai explicite la vârste din ce în ce mai mici. Dacă autorităţile publice cred că aceste materiale sunt potrivit pentru copii mici, atunci e clar că au o problemă mentală şi atunci e nevoie de mai multă putere de decizie pentru părinţi.”

Educaţia împinge scăderea vârstei de începere a vieţii sexualeDar sistemul de educaţie britanic este încă şi mai ambiţios: în grădiniţele britanice, copiii de patru ani vor fi învăţaţi despre homosexualitate.

Educaţia sexuală de la vârste din ce în ce mai fragede e promovată de Institutul Naţional Britanic pentru Sănătate şi Excelenţă Clinică.

sursa ziuaveche.ro


Living With Wolves Part 1



Share/Bookmark

WHAT IF CANNABIS CURED CANCER?

Share/Bookmark

Dar dacă marijuana a vindecat cancerul ?


What If Cannabis Cured Cancer-complete movie here




Un alt actor celebru, Peter Coyote, de această dată, dând dovadă de o verticalitate exemplară, riscă să prezinte acest excepţional documentar, What If Cannabis Cured Cancer, lansat în vara lui 2010 şi care a câştigat 2010 Stony Award din partea High Times Magazine, premiu ce a fost înmânat luna trecută şi, de asemenea, “Best Documentary” la Williamsburg Film Festival şi “Reel Peace Award” la Berkeley Film Festival, având în distribuţie un grup de doctori şi cercetători minunaţi, ce şi-au asumat curajos sarcina de a dovedi întregii lumi, care sunt virtuţile curative ale hulitei marijuana: dr. Robert Melamede, dr. Sean McAllister, dr. Jeffrey Hergenrather, dr. David Bearman, dr. Manuel Guzman, dr. Raphael Mechoulam şi dr. Donald Abrams.

În 2007, era lansat un alt documentar superb, The Union: The Business Behind Getting High, care argumenta, mai degrabă, stupiditatea impunerii unui regim de prohibiţie, evident neeficient, care nu face decât să îmbogăţească traficanţii şi să subvenţioneze aparatele represive statale, menţinând în funcţiune vaste forţe poliţieneşti, implicate în impunerea "legii" şi imorale închisori private, care storc profit de pe urma celor ce au riscat să sfideze regulile.

Ceva extrem de important părea să fi rămas nespus, pe atunci, vârful aisbergului fiind doar sugerat de efectul marijuanei, asupra unui bolnav de scleroză multiplă, fără a se insista însă pe latura medicinală a canabisului, problemă extrem de complexă, care este elucidată, magistral, de documentarul de faţă.

La fel ca şi în cazul DMT, în interiorul organismului uman dar şi al multor animale, există substanţe înrudite cu ingredientele chimice esenţiale din canabis, încorporate într-un sistem complex, numit sistemul endocanabinoid, ai cărui receptori CB1 (prezenţi în creier, ţesut gras, tract gastrointestinal, ficat şi muşchi scheletic) mediază funcţii importante ale sistemului (reglarea aportului alimentar, implicarea în metabolismul lipidic şi glucidic) blocarea lor pe cale medicamentoasă, aşa cum s-a încercat prin drogul Rimonabant, al firmei Sanofi-Aventis, având efecte dezastruoase, putând induce chiar un comportament suicidar.

Canabisul - un nume generic pentru trei specii înrudite, Cannabis sativa, indica şi ruderalis - s-a dovedit a fi o plantă extrem de complexă, având peste 400 de compuşi chimici, toţi cu efecte mai mult decât benefice asupra organismului uman.

Una dintre componentele de bază, THC sau delta 9 tetrahidrocanabinol, a fost izolată pentru prima dată în 1964, de Yechiel Gaoni şi Raphael Mechoulam (care apare şi în documentar) de la Weizmann Institute of Science, din Rehovot, Israel şi să nu uităm că tot Weizmann Institute - împreună cu două departamente ale Universităţii Bar-Ilan - a analizat şi componentele mirului (Shemen Afarshimon) şi ale tămâiei (Ha Ketoret), folosite în Sfânta Sfintelor (Beit HaMikdash) de către cei care se apropiau de Chivotul Legii, ingrediente descoperite în cavernele din Qumran de Vendyl Jones, pe baza indicaţiilor din Sulurile de Cupru, fiind posibil ca tocmai prezenţa THC, în componenţa mirului sfânt, să fi trezit interesul celor doi cercetători, pentru această plantă extrem de importantă, pentru noi oamenii.

Raphael Mechoulam face o afirmaţie cu care nu sunt de acord, însă, considerând prezenta canabinoizilor într-o plantă, o simplă problemă evolutivă şi din nou mă văd obligat să combat "teoria" masonului materialist Darwin, argumentând prin două experimente ale lui Bruce Lipton, mai mult decât relevante pentru excluderea argumentelor genetice şi aşa-zis evoluţioniste, din orice conversaţie:

1. Un prim experiment, efectuat cu celule stem, genetic identice, dar puse în trei vase de cultură ce au fost supuse la condiţii de mediu diferite, au condus la crearea, de către acestea, a trei tipuri diferite de ţesuturi: osos, muscular şi gras.

Concluzia experimentului exclude ideea predeterminismului genetic, care susţine că ADN-ul, moştenit parental, este cel ce ne dictează din start, evoluţia ulterioară, din moment ce, plecând de la celule absolut identice, s-au obţinut rezultate total diferite, numai datorită factorilor de mediu.


2. Un al doilea experiment, a supus aceleaşi bacterii, aflate în cinci medii identice, la aceleaşi condiţii de mediu, toate dezvoltând exact aceleaşi mutaţii genetice, pentru a supravieţui condiţiilor exterioare.

Experimentul demolează teoria de bază a evoluţionismului darwinist, conform căreia mutaţiile genetice sunt, pur şi simplu, aleatoare, cele mai "reuşite" fiind selectate de evoluţia naturală, pentru a fi transmise ulterior urmaşilor.

O plantă perfect complementară omului, prin întreaga sa compoziţie chimică, într-un moment al civilizaţiei când fiinţa acestuia este copleşită de radicali liberi, poluanţi şi, mai ales, droguri farmaceutice, mi se pare mult prea mult ca să fie o simplă coincidenţă iar, pe de altă parte, sper să fie lămurită cândva şi problema interacţiunilor complexe - tratată tangenţial în documentar - dintre endocanabinoizi şi neurotransmiţătorii despre care am spus, cândva, că sunt înrudiţi cu DMT, dopamina şi serotonina.

Marijuana este prezentă din vremuri imemoriale alături de om, una dintre cele mai vechi atestări, de circa 5.000 de ani, provenind din România, unde au fost descoperite, într-un mormânt antic, un vas cu mangal şi seminţe de canabis, asocierea celor două "articole" spunând multe despre scopul lor, un fapt ce contrazice teoria oficială a răspândirii acestei plante doar în arealul asiatic şi nu este deloc exclus ca, vechii Kapnobatai, să fi folosit fumul marijuanei pentru inducerea unor stări de transă.

Începând din 1937, sub presiunea SUA, corporaţia Satanei, aproape toate ţările din lume au restricţionat sau interzis utilizarea marijuanei şi, nouă muritorilor de rând, nu ne mai rămân decât două opţiuni: fie să sfârşim în chinuri - în condiţiile unei epidemii mondiale de cancer, nerecunoscută însă - fie să riscăm să consumăm şi să trăim sănătoşi... în închisori.

Odată cu marijuana, a fost demonizată şi cânepa, aparent inexplicabil dacă ţinem cont de cele peste 25.000 de produse industriale, ce o pot avea la origine, dacă nu începem să răscolim puţin în viaţa lui Harry Anslinger, fost comisar al Biroului Federal al Prohibiţiei, care nu putea fi lăsat pe drumuri fiind numit, la relegalizarea alcoolului, prim comisar al Trezoreriei şi şef al Biroului Federal al Narcoticelor, post de care, nici un preşedinte american, nu va mai reuşi să-l dezlipească, timp de 32 de ani.

Înalta "competenţă" a impostorului rasist, este dată de un mariaj, inspirat, cu Martha Kind Denniston, nepoata Secretarului Trezoreriei, Andrew J. Mellon, cel mai bogat om al Americii, care făcuse investiţii masive în noua fibră minune a industriei chimice, nylon-ul şi pe care, desigur, concurenţa dată de produsele superioare, din cânepă, îl deranja cumplit.

Unui astfel de escroc nu-i rămânea altă cale, pentru a scăpa de cânepă şi de canabis, decât să inventeze "calităţi" de drog, marijuanei, care devine, subit, din medicament minune, o otravă numai bună de consumat de afro-americani şi latino - în viziunea lui - deşi, cu tot talentul mai marilor lumii la falsificat statistici şi impus minciuni prin mass media, nu s-a putut proba nici un deces produs de marijuana, vreme de mii de ani, toxicitatea ei reală fiind nesemnificativă, după cum veţi constata şi din film.

În fapt, "rata terapeutică" a THC este de 1000:1, incomparabil de mare faţă de alcool (10:1), cocaină (15:1) sau heroină (6:1), toxicitatea THC fiind mult sub cea a cafeinei.

Actualmente, DEA, recunoaşte efectele benefice ale THC (fiindcă altfel nu ar mai primi asasinii chimici, din industria farmaceutică, aprobarea de vânzare a Marinol, care a şi reuşit să omoare câteva persoane, între timp) argumentând, menţinerea prohibiţiei, prin efectele nocive ale fumatului.

Hmmm... oare ce altceva se mai poate fuma şi provoacă 400.000 de decese, anual, numai în SUA şi 5.000.000 în întreaga lume, dar continuă să se vândă la orice colţ de stradă, fără ca mincinoasele guverne "umanitare", să se mai scandalizeze de efectul avut asupra sănătăţii noastre ?

În ce priveşte susţinerea acestei teorii stupide - născută din neant, între 1937 şi 1942, a toxicităţii canabisului rebotezat peiorativ, marijuana - de către aproape întreg aparatul farmaceutic şi medical internaţional - cu excepţiile notabile menţionate în documentar - cred că ne este cunoscută tuturor, autosuficienţa cretină a acelor doctori, care trăiesc cu senzaţia că ştiinţa s-a oprit la ei, cu care, pur şi simplu, nici măcar nu poţi dialoga pe o temă ce ţine de profesia lor, fiindcă nu te consideră calificat şi demn să aduci în discuţie un astfel de subiect.

Am ajuns să simt profundă repulsie, pentru cuvântul ştiinţă şi toate asocierile cu el - "om de ştiinţă", "cercetare ştiinţifică" ş.a.m.d. - fiindcă este mai mult decât evident că, ceea ce se află în cărţile noastre, poate fi catalogat ca orice altceva, dar nu ştiinţă: propagandă, dezinformare, minciună şi toate sinonimele posibile, George Bernard Shaw având perfectă dreptate să afirme:

"De mic am fost obligat să-mi abandonez educaţia... pentru a merge la şcoală."

Vreme de ani de zile, am fost deopotrivă uimit şi întristat, de incapacitatea "ştiinţei" actuale de a descoperi un leac eficient contra cancerului, în pofida fondurilor imense alocate, începând de la declanşarea oficială a "războiului" anticancer, prin OMS şi ONU, pe la jumătatea secolului trecut.

Şi, acum, aflăm stupefiaţi că, aceste lepre academice, nu doar s-au îmbuibat, zeci de ani, pe seama nenorocirii unor condamnaţi, la una dintre cele mai umilitoare şi dureroase morţi, strângând averi şi titluri răsunătoare, dar ei şacalii nemernici - şi să mă ierte bietele animale inocente, cu care fac păcatul de a-i compara - au ştiut dintotdeauna de existenţa unei simple plante minune şi au luptat din răsputeri să o scoată în afara legii lor infecte, umplând închisorile cu cei ce au îndrăznit să le încalce embargoul şi lăsând să moară, în chinuri cumplite, zeci de milioane de fiinţe nevinovate.

Se spune că este creştineşte să ierţi şi să nu judeci şi exact aşa voi proceda... de a doua zi după ce, aceşti criminali demenţi, cu halate albe şi politicienii mizerabili care le fac jocul, vor fi dispărut de pe faţa Pământului, de preferat, de pe urma aceleiaşi boli neiertătoare.

Aşa să ne ajute Dumnezeu !





link2

sursa dezvaluiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites