Saturday, February 5, 2011

Fantoma unui calaret al Apocalipsei a aparut in luptele de strada din Egipt

Share/Bookmark


Fantoma unui calaret al Apocalipsei a aparut in luptele de strada din Egipt

Pare de domeniul fantasticului. Insa o televiziune serioasa a captat pe o inregistrare a revoltelor din Egipto imagine ce pare fantoma unui calaret. Ce trece prin mijlocul demonstrantilor.

Si nu numai ca trece, dar pare ca-i si supravegheaza. Egiptul a fost totdeauna un taram al misterelor, spun reporterii de la MSNBC, care au surprins joi noapte imaginile respective.


Interesanta este si culoarea calului, cu o tenta galbui-verzuie, ceea ce i-a facut pe multi sa remarce o asemanare cu unul din calaretii Apocalipsei: "Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal galben-verzui şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ." (Capitolul 6)


In imaginile de mai jos se poate vedea secventa respectiva, despre care scepticii au spus ca este o lumina reflectata, probabil de la anumite flacari care ar fi fost prezente in imagini, iar obiectivul le-a captat:

"Extraordinar este faptul ca in imaginea respectiva, calaretul fantomatic poarta o gluga si pare a fi infasurat intr-un soi de giulgiu, exact ca si in reprezentarile imaginilor apocaliptice. Probabil ca multi vor spune ca este un trucaj, ca sunt suprapuneri, desi ca,era este una digitala, deci este exclusa o suprapunere cum ar fi fost posibila la o caseta cu banda magnetica.


Se vorbeste si despre o reflectie a luminii, sau a unor flacari dimprejur. Ramane sa fie analizata de specialistii in tehnici video. La fel de interesant este si textul biblic ce descrie acest calaret si contextul respectiv, parfe a fi exact ceea ce se intampla acum, iar a patra parte a pamantului ar putea fi intreaga lume islamica", comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, expert in paranormal si in misterele lumii actuale.


sursa agentia.org

MESAJ 2011 PENTRU NOUL AN DE LA KARMAPA

OZN???


Share/Bookmark

Polar bears and dogs playing



Share/Bookmark

DE CE NU PARTICIPA ROMANII LA PROTESTE

Share/Bookmark

ZICE LIBERTATEA:

Un studiu arată că românii nu participă la proteste de frica jandarmilor

4 Februarie 2011, ora 16:29
Mareste fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

Foto: Libertatea / Românii se tem foarte mult de jandarmiConform unui studiu realizat de Platforma Civică, românii nu participă la greve de teama violenţelor organelor de ordine, informează Antena3.ro.

Barometrul atitudinii civice realizat la sfârşitul anului 2010 arăta că unul dintre principalele motive pentru care românii ezită să ia parte la acţiunile de stradă organizate de sindicate este teama de agresivitatea organelor de ordine. Frica românilor este cu atât mai îndreptăţită cu cât Jandarmeria a decis să achiziţioneze puşti, pistoale mitralieră şi grenade fumigene.

Alte motive invocate se referă la înăsprirea legislaţiei, dar şi la frica de a nu fi dat afară dacă protestează împotriva guvernanţilor.

Realizatorii studiului subliniază faptul că atitudinea ostilă a guvernanţilor faţă de caracterul revedincator al grevelor, precum şi abordarea agresivă a actualului regim faţă de manifestările de protest ce au avut loc în cursul anului trecut - inclusiv în cazul ciocnirilor violente dintre pensionari şi jandarmi - ridică serioase semne de întrebare asupra motivelor pentru care există o intenţie de înarmare a Jandarmeriei cu aproape 5 milioane de cartuşe.



IO SINCER NU CRED. Io cred ca romanu nu participa la proteste de lene. si de lasitate. Nu de frica. Pur si simplu sint lenesi si lasi si nu au chef sa se bage in nimic ce le deranjeaza asa zisa liniste sufleteasca. Bineinteles ca, asa cum spune zicala populara, dupa cum iti asterni asa dormi.

Si bineinteles ca gena traca din noi mai iese din cind la suprafata demonstrind lumii ca cei mai buni luptatori din lume sint ai nostri (vezi revolutia, legiunea, sumanele negre, etc)

Daca nici mortile copiilor din cauza drogurilor legale- afacere personala a lui base si a curvei/ tiganca/ vrajitoare de udrea nu trezeste romania, nici micsorarea slariilor, NIMIC nu cred ca mai poate trezi aceasta natie amortita.

A WORD OF ADVICE for sheeps tho':

Become Lions!




David Icke - HUMAN RACE, GET OFF YOUR KNEES : A Project Avalon Interview...



Share/Bookmark

David Icke - Dincolo de hotar 1/12 ( Trebuie vazut si dat mai departe ! )



Share/Bookmark

SA REVEDEM - Cartea Tibetana A Mortilor P 1/2.( subtitrare in romana )



Share/Bookmark

Seceta din padurea amazoniana scoate la iveala urmele unei civilizatii necunoscute


Share/Bookmark


Joc Descopera Romania
din aceeasi categorie
OAMENI STRÂNGĂTORI: urmăreşte poveşti uluitoare despre persoane obsedate să strângă lucruri încontinuu!

OAMENI STRÂNGĂTORI: urmăreşte poveşti uluitoare despre persoane obsedate să strângă lucruri încontinuu!

TLC te invită să urmăreşti un nou program incitant - despre persoane obsedate să adune tot soiul de lucruri, fără a renunţa la nimic.

Americanii sunt convinşi că mănâncă sănătos

Americanii sunt convinşi că mănâncă sănătos

Nouă din zece cetăţeni americani sunt convinşi că dieta lor zilnică este, de fapt, una foarte sănătoasă, reiese dintr-un recent sondaj de opinie efectuat de către...

Secetele din Amazon provoacă panică în rândul oamenilor de ştiinţă

Secetele din Amazon provoacă panică în rândul oamenilor de ştiinţă

Cele două perioade de secetă severă ce au lovit în ultimii ani zona Amazonului ridică semne de întrebare despre viitorul regiunii ca filtru al emisiilor de carbon.

stiri asemanatoare
A ieşit din ou ”24”, puiul lui ”Jag” şi ”Ka Brianne”

A ieşit din ou ”24”, puiul lui ”Jag” şi ”Ka Brianne”

O nouă rază de speranţă pentru specia celei mai rare acvile din lume s-a materializat sub forma ultimului pui eclozat în condiţii de captivitate, într-un centru de...

A existat o civilizatie veche de 100.000 de ani in Golful Persic?

A existat o civilizatie veche de 100.000 de ani in Golful Persic?

Jeffrey Rose, arheolog in cadrul Universitatii din Birmingham, sustine ca Golful Persic ar fi fost locul ideal care sa gazduiasca o civilizatie straveche, cu o istorie de...

go4it citeste pe go4it
Cerinţele de sistem pentru Crysis 2 (Jocuri)
Cerinţele de sistem pentru Crysis 2 (Jocuri)

Cei de la Crytek au fost foarte drăguţi să ne ofere cerinţele minime de sistem pentru cel mai aşteptat joc al anului, Crysis 2. Fanii sunt familiari cu nevoile de procesare...

mediafax citeste pe intrefete
Fashion songs: Melodii inspirate din moda
Fashion songs: Melodii inspirate din moda

Colectii de moda au fost influentate de anumite melodii sau curente muzicale, dar se pare ca functioneaza si invers, moda inspirand melodii ce devin hit-uri...

mediafax citeste pe mediafax
Băsescu, întrebat despre arestarea vameşilor de la Siret: Nu vreţi să răspund pe la sfârştiul lunii?
Băsescu, întrebat despre arestarea vameşilor de la Siret: Nu vreţi să răspund pe la sfârştiul lunii?

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, vineri, la Bruxelles, după reuniunea Consiliului European, în legătură cu arestarea vameşilor de la Siret, el...

Seceta din padurea amazoniana scoate la iveala urmele unei civilizatii necunoscute

O serie de gravuri cu vechime de circa 7000 de ani a fost descoperita in plina jungla, in apropierea orasului Manaus din Brazilia. Descoperirea vine la putina vreme dupa ce un pescar a identificat gravuri asemanatoare pe Rio Negro, un afluent al Amazonului. Acoperite de apa timp de milenii, artefactele ies la lumina pe fondul celei mai acute secete si a celor mai scazute debite ale Amazonului din ultimii 100 de ani.

Arheologii care au identificat petroglifele - ce reprezinta chipuri umane si serpi - sunt convinsi ca aceasta este dovada ca jungla amazoniana a fost gazda unor civilizatii infloritoare si bine structurate, in ciuda conceptiei impamantenite ca jungla era mult prea dura pentru a gazdui mai mult decat triburi nomade de vanatori.

"Intotdeauna am auzit ipoteza conform careia padurea amazoniana a fost un loc salbatic, din care a lipsit, in cea mai mare parte, elementul uman. Ei bine, aceasta teorie este incorecta. In multe parti ale junglei am descoperit dovezi ale unor stravechi asezari umane foarte dezvoltate", declara Eduardo Neves, presedintele Societatii Arheologice din Brazilia.

In ultimii ani, arheologii au scos la iveala, in jungla amazoniana, urme ale unor culturi vechi de milenii, ale unor veritabile orase, cetati care ar putea echivala cu cele europene din Evul Mediu si drumuri care legau asezarile intre ele. Insa problema oamenilor de stiinta este reprezentata de distrugerile masive efectuate de fermierii si crescatorii de vite care prefera sa ascunda sau sa distruga astfel de urme care le-ar putea afecta veniturile. Astfel, oamenii de stiinta duc o adevarata cursa contracronometru pentru a inventaria si prezerva artefactele unice prin valoarea lor.

Sursa: Guardian/descopera.ro


Napoleon Hill The Law of Success in 16 Lessons - Personal Statement - Au...



Share/Bookmark

Napoleon Hill The Law Of Vibration And Attraction



Share/Bookmark

India în sărbătoare. Povestea a două festivaluri

Share/Bookmark

India în sărbătoare. Povestea a două festivaluri

Poţi să priveşti India ca un spectacol exotic, o încântare pentru simţuri, o evadare din cunoscut. Cum te uiţi la un documentar. Sau poţi să iei experienţele care te uimesc şi să afli ce se ascunde în spate. La primul nivel, accepţi că există o altă lume decât cea cunoscută de tine, însă rămâi spectator în ea. Rămâi în lumea ta. La al doilea nivel, explorezi, păşeşti tot mai adânc în această nouă lume. Curios, deschis, dornic de a înţelege înainte de a judeca.

Dacă rămâi la primul nivel o să vezi, în unele situaţii, un popor primitiv, care venerează maimuţe, elefanţi şi zei însetaţi de sânge. Dacă treci de aparenţe, o să ai surpriza descoperirii unei cunoaşteri profunde şi holistice a vieţii, a unei înţelepciuni milenare.

În India, fiecare zi, fiecare săptămână e prilej pentru o nouă sărbătoare. Ritualuri vechi de când lumea fac parte din viaţa de zi cu zi a oamenilor. Şi, dincolo de explozia senzorială de culori, arome, sunet şi mişcare, fiecare ritual are o semnificaţie.

Experienţa ashramului mi-a oferit "bonus" două festivaluri consecutive şi complementare ca scop: Sat Chandi Mahayajna şi Yoga Poornima, sărbători dedicate lui Shakti şi Shiva, mama şi tatăl Universului.

Yajna

Din cele mai îndepărtate timpuri, înainte de apariţia religiilor, ritualul focului a făcut parte din civilizaţiile multor popoare antice: incaşi, azteci, babilonieni etc. Dacă aceste ritualuri au dispărut în alte zone de pe glob, în India ele sunt practicate zilnic.

Prima mantră din Rig Veda vorbeşte despre Agni, zeul focului: Agnimide purohitam yajnasya devam ritvijam; hotharam ratna dhatamam ("Îi ofer rugăciunea mea umilă lui Agni, divinul absolut, cel care trezeşte energia interioară şi oferă prosperitate"). În textele vedice, Agni era considerat legătura dintre planul uman şi cel divin, dintre microcosmos şi macrocosmos. Soarele (Surya) este sursa cosmică de lumină, căldură şi viaţă. Oamenii îl adorau dimineaţa şi seara, prin rugăciuni. Noaptea, focul (Agni) oferea, în locul lui Surya, căldură şi lumina. Astfel, legătura a fost făcută între Surya, care trăieşte în ceruri şi Agni, printre oameni.

Apoi, oamenii au înţeles că manifestările zeităţii luminoase pot fi întâlnite în toate formele de viaţă. Focul, ca parte din cele 5 elemente de bază, este cel care digeră alimentele, transformând hrana în nutrienţii care oferă corpului energie. Focul are puterea de a transforma apa în vapori, care se vor aduna formând nori, aducând, în cele din urmă, ploaia pe pământ. Astfel, s-a născut ideea că darurile oferite focului sunt purtate către cer, ajungând la Surya.



Prima yajna este chiar crearea universului. Imnul vedic Purusha Sukta spune povestea divinului infinit care se transformă, se sacrifică pe sine pentru a da naştere lumii finite, materiale. Spiritul sacrificiului este, astfel, considerat sursa oricărei creaţii, iar dinamica Universului este exact această transformare permanentă dintr-o formă în alta. Pentru a supravieţui, fiecare formă de viaţă devorează o altă formă de viaţă. Fiecare formă de viaţă este, pe rând, hrana şi devoratorul.

Aşadar, yajna reprezintă legătura omului cu divinul şi simbolul sacrificiului permanent care este baza Universului. În timpul yajna, focul, simbolul divinului, e hrănit cu un amestec de lemn, plante aromatice şi medicinale, seminţe, fructe ş.a. Cu fiecare gest, se rosteşte mantra swaha (ha=a oferi, swa =pe sine). Swaha reprezintă, simbolic, sinele care se oferă pentru a renaşte. Vechiul sine este oferit pentru a fi purificat şi transformat.

Yajna oferă beneficii pe mai multe planuri. Exterior, purifică atmosferă prin vaporii şi fumul rezultate din arderea plantelor aromatice şi antiseptice. Toate darurile care sunt sacrificate în foc trebuie să fie pure. Nu se foloseşte nimic artificial sau industrial. Până şi focul este aprins pe cale naturală. Intern, cei prezenţi la yajna beneficiază de pe urmă vibraţiei mantrelor care se rostesc de la începutul până la sfârşitul ritualului şi de pe urma aromelor care sunt eliberate în aer.

Dincolo de experienţa extraordinară, din punct de vedere senzorial, a participării la acest ritual vechi de milenii, dincolo de beneficiile datorate prezenţei într-un mediu purificat, încărcat cu energie pozitivă, yajna, din punct de vedere ezoteric, e un prilej şi un proces de transformare interioară.

Văzând de aproape, pentru prima dată, acest ritual, mi s-a părut ireal, din altă lume. Fascinant!



Sat Chandi Mahayajna

Primul festival la care am participat a fost dedicat mamei cosmice, Devi Chandi. Suntem obişnuiţi să ne raportăm la Dumnezeu ca EL. Totuşi, din cele mai vechi timpuri, când oamenii au început să îşi pună întrebări despre ei înşişi şi despre Univers, au văzut divinul ca pe o energie maternă. Natural, fără că vreo religie să le impună această idee. Mama este cea care oferă protecţie, hrană, siguranţă, susţinere şi iubire fără limite. Ea este singura care poate da viaţă.

Devi e mama Universului. Devi e în toate, de la grăuntele de nisip până la fiinţa umană. Este energia manifestată în orice creaţie , la fel cum aurul prinde contur în diferite bijuterii, la fel cum apa se regăseşte sub diferite forme în corpul uman, râuri, lacuri, frunze, nori. Devi este Shakti. Energia.

În India, Devi e adorată sub nenumărate forme - Durga, Kali, Saraswati, Lakshmi, Parvati şi multe altele.



Durga este cea mai populară formă a divinului feminin în India. Creată de către zei într-un moment de criză, Durga are puterea de a echilibra şi a readuce la normalitate Universul. Prezentată ca având 8 sau 10 braţe, călăre pe un leu, Durga este mereu învingătoare în lupta cu demonii şi forţele răului.

Kali cea neagră este complet dezbrăcată, sălbatică, însetată de sânge, feroce. Simbolic, Kali este timpul, care distruge totul, fără discriminare. Kali ne transmite că forţa care ne conduce la eliberare este înfruntarea fricilor şi a aspectelor negative.

Saraswati este zeiţa cunoaşterii şi a înţelepciunii, a creativităţii, muzicii şi artelor. Îmbrăcată în alb, cântă la sitar şi este mereu însoţită de o lebăda (lebăda simbolizează viveka, discernământului dintre bine şi rău). Cele 4 mâini simbolizează aspectele personalităţii umane: Manas (minte), Buddhi (intelect), Chitta (memorie) şi Ahamkara (ego).

Laskshmi este zeiţa prosperităţii şi a împlinirii materiale sub toate formele.



Yoga Poornima

Dacă primul festival a fost dedicat aspectului feminin al divinului, Yoga Poornima l-a avut ca "invitat special" pe Shiva, cel dintâi yoghin, ascetul desăvârşit.

Trinitatea Brahman, Vishnu, Shiva (trimurti) însumează în Hinduism aspectele esenţiale ale divinităţii: creaţia, susţinerea şi distrugerea. Shiva este forţa cosmică care distruge şi reface permanent Universul. Distrugerea trebuie înţeleasă, în acest context, nu ca un lucru negativ, ci ca o transformare firească, proces ciclic prin care orice formă de viaţă se naşte, creşte, are o perioadă de declin şi pe urmă dispare. De la începutul Universului, Shiva este cel care coordonează acest dans cosmic. Distrugerea este, de fapt, o iluzie. Nimic nu dispare, totul se transformă. Doar forma este supusă morţii, dispariţiei. La fel cum, dacă topeşti un inel de aur, dizolvi forma acestuia şi poţi să creezi ceva nou, care arată altfel.



Mărturii şi impresii

În fiecare zi, programul a cuprins yajna sau havan, ritualul focului. Panditi aduşi direct din Varanasi au hrănit în permanenţă focul, recitând în acelaşi timp, mantre în sanscrită: Aim Hrim Klim Swaha; Om Tryambakam Yajamahe / Sugandhim Pushtivardhanam / Urvarukamiva Bandhanan / Mrityor Mukshiya Maamritat.



Spaţiul festivalului e format dintr-o scenă, un loc special pentru ritualuri (yajnashala) şi mai multe locuri amenajate pentru participanţi, care stau pe jos (aşa se întâmplă în India la astfel de festivaluri desfăşurate în aer liber). Spaţiile sunt delimitate prin structuri din lemn de bambus, îmbrăcat în material colorat. În India, culorile sunt folosite cu generozitate, fără restricţie. Totul străluceşte în nuanţe de roşu, portocaliu, auriu şi albastru.

Simbolurile Om şi Swastika sunt foarte des incorporate în elementele de decor. Le întâlneşti în taxiuri, pe casele oamenilor, în temple, la festivaluri şi nunţi. Om sau Aum este mantra principală şi cel mai sacru simbol hindus, reprezentând sunetul primordial, vibraţia atomilor care compun universul. AUM însumează creaţia, susţinerea şi distrugerea, trinitatea Brahman, Vishnu, Shiva. "A", sunetul rostit cu buzele deschise reprezintă începutul. "U" înseamnă susţinerea, echilibrul Universului, iar "M", rostit cu buzele închise, înseamnă sfârşitul.



Swastica este crucea cu patru braţe îndoite la un unghi de 90 de grade, către dreapta (spre deosebire de swastica folosită de nazişti, care este spre stânga). Suntem obişnuiţi să ne gândim la Hitler de fiecare dată când vedem acest semn, însă puţini oameni ştiu că swastica e un vechi simbol, folosit de oamenii din toată lumea, însemnând bunăstare şi prosperitate.

Peste 1000 de copii (kanya şi batuks) din Rikhia şi din satele învecinate au luat parte la festivaluri. O parte din ei au fost cu adevărat organizatori: au direcţionat traficul, au prezentat desfăşurătorul programului, au ajutat cu partea logistică. Unii au cântat, alţii au dansat, alţii au participat pur şi simplu. Am menţionat deja că ashramul îşi asumă, dincolo de un rol spiritual, unul social, implicându-se în empowerment-ul oamenilor din împrejurimi, nu doar oferindu-le cele necesare existenţei zilnice, ci arătându-le noi perspective şi redându-le încrederea în forţele proprii. Copii care acasă au puţin primesc încredere şi oportunităţi pentru a se exprimă creativ şi a fi apreciaţi de către oameni. Sunt scoşi în faţă şi arătaţi lumii întregi. Primesc mâncare, zi de zi, în timpul festivalului. Învaţă să cânte mantre în sanskrită, învaţă dans, calculatoare şi engleză. Pentru mine a fost extraordinară întâlnirea cu ei şi nu am încetat să mă minunez de cât de frumoşi şi plini de viaţă pot fi.

Toţi participanţii au primit prasad (dar binecuvântat): sătenilor le-au fost date oale şi ustensile pentru bucătărie, pături şi alimente. Copiii au primit, în fiecare zi, un nou set de îmbrăcăminte, pe care îl purtau în ziua următoare, dând naştere unui spectacol vizual unic. În fiecare zi vedeai în faţa ochilor o mare de roz, albastru sau portocaliu. Vizitatorii ashramului şi swamii au primit cărţi şi eşarfe. Toată lumea a primit ceva.


Pentru mine, cele două festivaluri au fost mixul perfect între implicare şi participare, între a dărui cu inima deschisă şi a primi cu bucurie, înţelegere şi recunoştinţă ceea ce ţi se oferă. Mi-au oferit o lecţie despre cum ritualuri şi credinţe vechi de când lumea sunt aduse şi prezentate în faţa a mii de oameni, sub formă de evenimente extrem de bine organizate, prin implicarea şi dăruirea tuturor.

Autor: Iulia Nalatan

Iuila Nalatan face parte din proiectul viajoa.ro - premiat la RoBlogFest 2010 categoria Travel si totodata este main organiser Namaste India - festivalul culturii indiene.


Iulia multumeste pentru sustinere Jet Airways, Crumpler si restaurantului Agra Palace


You want something. Go get it. Period.



Share/Bookmark

will smith strong words from a great mind



Share/Bookmark

Friday, February 4, 2011

Jack Canfield On Using EFT with the Law of Attraction



Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites