Saturday, March 28, 2009

DARK CITY-SI TOTUSI FILMUL DE WEEKEND


FULL MOVIE HERE.


ORASUL INTUNERICULUI de la new line cinema..haha..cu subtitrari in romana aici.

Un film despre o rasa de alieni ce invadeaza un oras, facindu-i pe locuitori sa doarma in timp ce ei le extrag amintirile, emotiile, energia. Manipulare in masa.

Sounds familiar?Flyers in plina actiune.
Intreg filmul subtitrat, aici

FILMELE COREENE CELE MAI TARI

UN MUSTSEE-bom-yeoreum-gaeul-gyeoul-geurigo (primavara,vara,toamna, iarna si iar primavara) a genialului KIm DUk Ki-l-am cautat peste tot sa-l postez, dar nu exista. Luati-l de pe torente pentru un weekend plin de frumusete spirituala.

CALEA DE MIJLOC

Oamenii o iau prin gard din ce in ce mai mult; o vad, o simt, o miros zilnic. Ma uitam pe forumul de la crestinortodox si iata ce aberatie vad:

Orgasmul este o experienta puternica care are ca urmare diminuarea functiilor spirituale: slabirea simturilor, a ratiunii.
Cu fiecare orgasm fiinta umana înainteaza spre dezintegrare.
Observând batrânii care au avut viata sexuala si cei care nu au avut (calugari si calugarite, preoti catolici) observam o puternica degradare la primii si pastrarea puterilor sufletesti la cei din cealalta categorie.
Cred ca placerea orgasmului trebuie evitata, unirea trupeasca sa fie facuta doar pentru nastere de prunci, cu o lupta contra gustarii placerii.
Ori crezi în spermatozoizi ori în Dumnezeu. Daca Dumnezeu exista, nu are nevoie de orgasme ca sa faca spermatozoizii sa înainteze.

A cauta mântuirea în sexualitate suna a ezoterism pagân si cred ca nu doar suna. COnstiinta sexuala si emotia sexuala nu sunt ontologice fiintei umane, se datoreaza adaosului cultural si împatimirii.
Sunt doua feluri de placeri care vin peste om, unele sunt de la Dumnezeu, sunt nevatamatoare si se manifesta fata ca omul sa trebuiasca sa faca un act trupesc sau la nivelul miscarilor inimii (alegerilor). Si sunt placeri care se manifesta numai daca omul îsi da acceptul, între care si orgasmul. Acestea pot si trebuie sa fie evitate.
Dumnezeu nu are nevoie de spermatozoizi, Hristos le-a spus evreilor ca Dumnezeu poate ridica urmasi lui Avram din pietrele de pe jos
.

Sigur, daca ne aflam la nivelul lui Dumnezeu care prin Duhul Sfint a facut-o pe Fecioara Maria sa fie insarcinata cu pruncul Iisus. Dar nu sintem.
Pina unde se ajunge cu fanatismul si prostia crasa? Din cauza unora ca idiotul de mai sus lumea nu mai crede in Dumnezeu, si din cauza porcilor de preoti care se indoapa si intind mina la parastase, ca apoi sa se faca manga in fata enoriasilor carora le si fugaresc femeile.
Dar asta nu are legatura cu adevarat credinta, cu divinitatea, cu Biserica ce este trup mistic al lui Christos.
La celalalt pol, cretinii de evolutionisti-da, nu cred in evolutionsim, impuscati-ma; is so passe- care au bagat un protest, se ofusca pentru ca exista un astfel de manual, in care se explica creatia omului ca faptura divina. Hello idiotilor?? Manualul NU este obligatoriu-cine vrea il cumpara, cine nu, nu il cumpara. Nimic nu este impus. Desigur pi..a lu' Sexy braileanca, titele lu Eva kent si gura ce cere muik a lu' Marinela nitu SINT oligatorii pentru oricine are proasta inspiratie sa dea un browse pe canalele TV la ore la care copiii urmaresc desene animate. In mod normal. Buci, tite, cur sau cum se spunea MTCG astea da, sint peste tot-afise la metrou, in oras, la TV, in filme, ba chiar subliminale cu penisuri exista in filme ca Ariel micuta sirena. De ce? Ca sa sexualizeze copiii inainte de vreme, sa ii faca sa piarda misterul si puritatea-care apropos sint apanajele primei chakre Muladhara, pe care daca nu o avem bine lucrata nu mai avem nici legatura cu pamintul si mai ales INSTINCT DE SUPRAVIETUIRE. Nu avem instinct de supravietuire, ne bazam pe altii, the BIG BROTHER ca sa ne ajute sa supravietuim. Deci se cauta manipularea la nivel de supravietuire a rasei umane, nu?
Dar sa lasam asta si sa trecem la orele de religie din scoli. Eu nu imi trimit copilul la orele de religie, cu toate ca eu am predat religie la liceu. De ce? Pen'ca doamna profesoara vine cu pantalonii bagati in pi..a cu deget de camila, si urla la copii. Unde mai e morala/exemplul personal? Cum sa intorci copiii la religie cind tu esti primul exemplu negativ?
Oamenii sint chipul divinitatii. Avem aceleasi calitati latente, care trebuie si pot sa fie dezvoltate prin atitea tehnici existente in toate religiile-islamul, crestinismul, hinduismul, budismul. Alegeti oameni buni si mai ales cautati calea de mijloc.
A face dragoste este o experienta divina daca exista iubire intre parteneri, daca se lucreaza cu Lumina divina, daca, daca. Nici fanaticii nici ateii nu sint pe calea ce duce in libertate. Calea de mijloc este calea strimta si grea.

P.S.-de Bing Bang a auzit oare cretinul cu orgasmuL?
P.S.2-ala vrea sa ajungem ca vuzvuzii din Israel care si-o trag doar 9 zile pe luna cind femeia e la data la care trebuie sa conceapa, imbracati in camasa de noapte cu gaura in fata p...lii si pi...i ca sa nu se vada "rusinea". De aia multe femei vuzvuze fugeau cu muncitorii romani lasind enshpe copii acasa si barbatii vuzvuzi ma agatau pe mine pe strada, si fugeau la bordelele din tel Aviv.


VAI CE SHOCK!-SENATORII AU VOTAT PRIN TELEPORTARE


Era si clar ca, din cauza energiei degajate de subiectul pasapoartelor biometrice, se vor produce fenomene paranormale-unde-i multa energie, stim, incep si ESp- urile sa se manifeste. Deci doi dintre senatorii care au votat legea cu cipurile s-au teleportat in momentul votarii, deoarece ei se aflau de fapt in alta parte si nu la senat. Oh, da, vreau si eu un dispozitiv d'ala de teleportare gratis senatorilor. Oops nu se cheama asa, se cheama FRAUDA IN SENAT! mai multe aici

Tibetanii construiesc temple prin forţa sunetului


Cum au reuşit tibetanii să construiască acele mânăstiri din locurile cele mai greu accesibilile? Mânăstirile tibetane ridicate pe stânci înalte sunt un mister pentru inginerii constructori din Occident. Cum au putut fi transportate şi ridicate blocurile mari de piatră pe acele cărări abrupte? Se pare că există o metodă cunoscută doar de unii călugări tibetani care folosesc pentru transportul pietrelor forţa sunetului. În continuare vă prezentăm tehnica de construire a unei asemenea mânăstiri, descrisă de Henri Kjellson, inginer suedez specializatîin aeronautică, care a avut oportunitatea să întâlneasca un călugăr tibetan, păstrător al acestui secret. Locul propus era o stâncă înaltă de peste 100 m. La 250 m de baza ei, pe un mic platou, fuseseră aduse cu ajutorul animalelor blocurile mari de piatră de formă cubică. În centrul platoului se afla o micuţă platformă de piatră, în formă de farfurie, cu diametrul de un m şi adâncă de 15 cm, această platfomă fiind numită „suprafaţa de lansare". În spatele acestui loc, la distanţa de 63, m sunt plasaţi pe circumferinţa unui cerc cu centrul în platforma de piatră 19 „muzicieni", fiind separaţi între ei prin intervale corespunzătoare unui unghi de 5 grade. Astfel ei constituie un „perete muzical" cu o lungime de un sfert de cerc. La 12 m în spatele acestora şi paralel cu ei se află un grup de 190 de călugări, în linie, ca razele unui cerc. Instrumentele celor din prima grupă sunt tobe şi trompete de dimensiuni mari. Şeful „orchestrei”, călugărul arhitect al viitoarei mânăstiri, dă semnalul de începere. Trompetele sună de două ori pe minut, fiind îndreptate către locul unde trebuie pus blocul de piatră. Urmează apoi patru minute de zgomote teribile – trompete şi tobe împreună, într-un ritm cunoscut numai de călugări. Brusc, ca prin minune, blocul care trebuie transportat părăseşte „platforma de lansare” şi zboară până în locul unde trebuie aşezat. Urmează o scurtă pauză pentru odihnă, după care un alt bloc este aşezat pe platformă pentru a-şi lua zborul. Randamentul acestei metode este de cinci-şase blocuri pe oră. Oamenii de ştiinţă nu pot explica acest fenomen, deşi se cunosc astăzi utilizări ale sunetului în alte scopuri decât cel muzical. Inventatorul francez Vladimir Gavreau a făcut experienţe care dovedeau forţa mecanică a utrasunetelor cu ajutorul unui pistolet acustic capabil să emită o radiaţie acustică coerentă (corespondentul laserului în domeniul auditiv), iar în ştiinţă se cunoaşte faptul că o rază perfect concentrată şi subtilă (care nu este percepută de urechea umană), de energie sonoră, poate distruge un perete de cărămidă gros de 30 cm, situat la 500 m depărtare. Dar, cu toate acestea, încă nu s-a găsit o explicaţie ştiinţifică a acestui misterios procedeu tibetan.

sursa interesul public

ORASUL DIN NORI DE LA PIATRA ARSA


TURNUL DE CONTROL DIN CRISTALE

Acum citiva ani eram cu prietenii la Piatra Arsa. Era o vara superba, noi eram veseli si practicam Tensegrity de cite ori ne venea. Intr-o dupa amiaza, am plecat singura la cautat cristale pe platforma ce duce de la Piatra Arsa spre Babele. Am luat-o la dreapta, si apoi usor in jos. Cautind cristale de munte, am ajuns la un moment dat linga o piatra uriasa ce avea forma identica unui fotoliu foarte mare. M-am asezat pe ea si acest "fotoliu" am observat ca este efectiv impanat cu cristale. Mici, mari, ascutite, dreptunghiulare de toate formele. In momentul in care m-am asezat pe el -eram intimplator cu fata spre N si Babele-mi s-a mutat punctul de asamblare instantaneu si am inceput sa "vad"niste nave aeriene cu forme ciudate, care aterizau, sau se ridicau, fiind dirijate de persoana care statea in fotoliul repsectiv. MI-am dat seama ca asta se intimpla cu foarte mult timp inainte, posibil inainte de marele diluviu, si ca fotoliul respectiv facea parte dintr-un complex gen "turn de control" in zilele noastre. Insa navigatia si modul in care navigatorii erau instruiti sa zboare se facea cu ajutorul cristalelor. Faptul ca am intrat atit de brusc in lumea aceea m-a socat putin, dar am continuat sa observ. La un moment dat am rugat cristalele ca, daca vreunul dintre ele doreste sa vina cu mine, sa imi dea un semn si un cristal micut, ascutit la virf s-a desprins, cazind pe pamint. L-am luat si m-am uitat foarte atent unde sint ca sa revin ulterior in acelasi loc.
Bineinteles ca am povestit prietenilor ce s-a intimplat si au vrut si ei sa vada locul, dar cu toate ca m-am chinuit mult sa-l regasesc a fost imposibil. La ce performante reusisera stramosii nostrii sa ajunga? Cit de avansati spiritual si tehnologic erau?

ORASUL DIN NORI

Am meditat mult la aceasta intimplare si,peste citeva zile, am hotarit sa ma duc cu prietenul meu in aceeasi zona, sa admiram apusul. Ne uitam spre valea care duce spre Pestera si brusc, toata valea a fost inundata de o lumina aurie extrem de puternica, lumina soarelui in apus. In acel moment m-am intors din nou spre Babele, si am vazut foarte clar un oras printre nori. Se intindea cam in zona dintre Babele si Omul. Muntele era impartit in doua-o parte era la Babele apoi parca muntele era taiat brusc existind o prapastie imensa, ca apoi un alt munte, geaman, sa il oglindeasca -din el faceau parte virful Bucura si Omul. Intre cele doua virfuri, sau cei doi munti, exista un pod imens, urias, clar construit pentru niste oameni gigantici. De altfel si prapastia propriu zisa era imensa. Muntele care era pe partea cu Omul incepea cu un oras ale carui case, copaci, pina si frunze se conturau foarte clar. toate erau , again, imense, ca pentru uriasi. Ce m-a frapata a fost faptul ca totul era pustiu, cu toate ca pomii aveau frunzele verzi. M-am uitat in case, pe strazi-nu era nimeni. Viziunea era atit de clara incit am incercat sa vad mai departe, de cealalta parte a muntelui, dar nu am putut. In momentul in care soarele a apus complet, toata vederea orasului s-a estompat, palind complet apoi. Am plecat spre cabana, si cind am coborit a inceput o ploaie foarte violenta. Uitindu-ma in urma, virful de platou unde statusem inainte era inca auriu si invaluit in ceata, ceata invaluind apoi tot muntele. Oare pentru o clipa, am ridicat ceturile, ca ceturile din Avalon, fiind martora unui oras vechi, pierdut in timp?

TAXA PE PIRTURILE VACILOR

Am trăit s-o auzim şi p-asta: pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, parlamentarii europeni caută, de două săptămani, o modalitate de a implementa o taxă pe parţurile vacilor, pe motiv că acestea dăunează mediului. Logica e simplă: dacă fabricile sau vehiculele care poluează sunt taxate, de ce ar scăpa vacile? Primele vizate sunt rumegătoarele din Irlanda şi din Danemarca, unde guvernele caut ă din greu o soluţie de a implementa noul bir.

Vacile au fost scoase în faţă şi arătate cu degetul, după ce reprezentanţii Organizaţiei pentru Agricultură şi Alimentaţie a Organizaţiei Naţiunilor Unite au ajuns la concluzia că aceste animale emană 18% dintre gazele cu efect de seră. Mai concret, aceştia susţin că o rumegătoare emite patru tone de gaz metan în fiecare an, faţă de cele “doar” 2,7 tone produse de un automobil.

Bovinele poluează mai mult decât maşinile

Primele state europene unde urmează a fi taxate aceste “scăpări” ale animalelor sunt Irlanda şi Danemarca. Guvernul danez plănuieşte să impună un bir anual de 80 de euro pentru gazele produse de fiecare bovină. De partea cealaltă, ţăranii irlandezi ar trebui să plătească 13 euro pentru fiecare vacă de lapte, 7 euro pentru una care nu dă lapte şi 1 euro pentru fiecare oaie. Cum era de aşteptat, crescătorii de animale şi-au pus mâinile în cap şi au spus că îşi iau vacile şi pleacă în America de Sud.

În România, stat membru al Uniunii Europene, fermierii sunt scandalizaţi de această măsură, iar în satele mici, ţăranii ridică nedumeriţi din umeri: “Eu ce să fac să nu mai dea vaca vânturi? Că şi omul le mai scapă, d-apoi un animal”, spune Maria Pricop (76 de ani) din Vaslui.

Ministerul Mediului din România: «Nu am auzit de aşa ceva»

Din fericire pentru crescătorii de vaci din România, măsura de impozitare a gazelor eliminate de animale este total străină autorităţilor din ţara noastră. “Noi nu am auzit de aşa ceva până acum. Am discutat cu experţii pe poluare din minister, şi toţi cred că e doar o glumă. Pe de altă parte, o astfel de discuţie s-a ridicat cu ceva timp în urmă în Anglia, însă nu credem că Uniunea Europeană va implementa aşa ceva şi, implicit, nici ţara noastră”, ne-a declarat Dragoş Năcuţă, consilierul ministrului mediului, Nicolae Nemirschi.

Ce zic crescătorii de animale

«Ale mele sunt educate,nu dau vânturi»

Eugen Gojnea şi Iuliana Mucileniţa (foto), doi bucureşteni care şi-au înfiinţat o fermă de vaci la Suceava, consideră că o astfel de taxă e o nebunie totală. “Sper sincer că actualul guvern nu va lua în serios această chestiune, care ar putea fi pusă în aplicare în Irlanda şi în Danemarca. Dacă ar fi fost o farsă, ar fi fost amuzant, dar în caz contrar e doar o măsură aberantă. Eu le-aş spune că vacile mele sunt educate şi nu dau vânturi”, afirmă Gojnea.

«Le duc animalul în Parlament, să-i parfumeze!»

“Dacă la noi în ţară s-ar lua o asemenea hotărâre, apoi eu mă duc şi le duc vaca în Parlament! Aşa, ca să-i parfumeze bine! Că ei nu ştiu cât munceşte un om de la ţară ca să crească un animal. Au scumpit tot, abia ne mai putem lucra pământul şi acum asta mai lipsea! Da’ ia să meargă dumnealor pe jos sau cu bicicleta la serviciu! O să vedeţi că va fi mai puţină poluare!”, spune Petru Archip (72 de ani - foto), din satul vasluian Moara Grecilor.

«Parcă nu aveam destule pe cap!»

“Mare prostie şi taxa asta, de parcă nu aveam noi destule pe cap! Până acum vaca era bună, dădea lapte, carne şi acum e sursă de poluare. Să se planteze păduri, să meargă oamenii mai puţin cu maşina şi atunci nu vor mai fi probleme cu poluarea. Până la urmă, eu ce să fac ca să nu mai dea vânturi? Că şi omul le mai scapă, d-apoi un animal”, spune Maria Pricop (76 de ani - foto).

În Argentina, cornutele au saci pentru acumularea gazelorVacile din Argentina poartă pe spate sacii gonflabili în care se strâng gazele

După ce s-a spus că fiecare vacă emite, anual, aproape patru tone de gaze care contribuie la încălzirea globală, în Argentina, unde există 55 de milioane de rumegătoare, animalele cu pricina au început să poarte pe spate saci gonflabili creaţi special pentru acumularea flatulenţelor. Specialiştii de la National Institute of Agricultural Technology din oraşul Castellar au creat un astfel de dispozitiv, care este conectat la aparatul digestiv al animalelor, pentru a studia astfel dacă pârţurile vacilor chiar contribuie la încălzirea globală. ( Andreea Ciocănel)

sursa libertatea

LOVE SICK

foto Northfoto

Cercetătorii de la universitatea americană Brown, împreună cu medicii de la spitalul Miriam au ajuns la concluzia, în urma unui studiu ce a avut loc între 2004 şi 2008, că problemele în viaţa sentimentală sunt la fel de periculoase precum un infarct.

Astfel, se pare că în urma unor certuri, despărţiri sau dacă persoanele iubite au un accident, spre exemplu, ajungem să suferim fizic, simptomele apărute fiind similare celor care apar atunci când are loc un infarct. Astfel, se simt dureri şi înţepături în piept, dureri de burtă şi abdomen, probleme de respiraţie.

Cu toate acestea, din fericire, în aceste cazuri, muşchiul inimii nu e afectat ca în cazul unui infarct. Asta nu înseamnă că persoanele care suferă din dragoste nu trebuie să primească imediat ajutor medical.

O curiozitate e faptul că aceste ”infarcturi false” se manifestă mai accentuat în special primăvara şi vara, iar cele... reale, iarna.

Studiul a avut loc în perioada 2004-008, iar la el au participat 70 de subiecţi.

sursa libertatea

Friday, March 27, 2009

RUGACIUNE PENTRU ORBIREA DIAVOLULUI-ELIZABETH KINDELMANN

O my Jesus,

may our feet journey together,

may our hands gather in unity,

may our hearts beat to the same rhythm,

may our souls be in harmony,

may our thoughts be in unison,

may our ears listen to the silence together,

may our glances melt in one another,

and may our lips beg Our Heavenly Father,
together, to obtain Mercy.


Mother of God, flood the whole humanity with the Blessings of your Flame of Love, now and at the hour of our death. Amen.

Iisuse al meu

fa ca picioarele noastre sa calatoreasca impreuna

fa ca miinile noastre sa se uneasca,

fie ca inimile noastre sa bata in acelasi ritm

fa ca sufletele noastre sa fie in armonie,

si fa ca gindurile noastre sa fie la unison

fa ca urechile noastre sa asculte tacerea impreuna,

si fie ca privirile noastre sa se topeasca una intr-alta

si fie ca buzele noastre sa-L implore pe Tatal

impreuna, pentru a obtine Compasiunea Sa.

Mica Domnului, inunda toata omenirea cu Binecuvintarile Flacarii Iubirii Tale, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.


RUGACIUNE CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, care ai plans pentru Lazar si lacrimi de intristare si de milostivire ai varsat pentru dansul, primeste lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindeca patimile mele.! Cu ranile Tale, tamaduieste ranile mele. Cu Sangele Tau, curateste sangele meu si amesteca in trupul meu mireasma trupului Tau, celui de viata facator. Fierea, cu care vrajmasii Te-au adapat, sa indulceasca amaraciunea cu care potrivnicul m-a adapat. Trupul Tau intins pe Cruce, sa intinda catre Tine mintea mea, cea trasa jos de diavoli. Capul Tau, pe care l-ai aplecat pe Cruce, sa inalte capul meu cel palmuit de potrivnici. Preasfintele Tale maini, pironite de cei faradelege pe Cruce, sa ma traga spre Tine din prapastia pierzarii, precum a fagaduit preasfanta gura Ta. Fata Ta, cea batjocorita cu palmuiri si cu scuipari, sa umple de stralucire fata mea cea intinata in faradelegi. Duhul Tau, pe care l-ai incredintat Tatalui cand erai pe Cruce, sa ma povatuiasca spre Tine, prin harul Tau. Nu am inima plina de durere ca sa te caut; nu am pocainta, nici umilinta, care intorc pe fii la mostenirea lor; nu am lacrimi mangaietoare, Stapane. S-a intunecat mintea mea cu cele lumesti si nu poate sa caute spre Tine cu durere. S-a racit inima mea de atatea ispite si nu poate sa se infierbante cu lacrimile dragostei celei pentru Tine. Ci Tu Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeule, vistierul bunatatilor, daruieste-mi pocainta nestirbita si inima indurerata, ca sa pornesc cu tot sufletul in cautarea Ta; caci fara de Tine ma voi instraina de tot binele. Da-mi asadar, Bunule, harul Tau. Tatal, Care Te-a nascut din sanurile Sale fara de ani si mai inainte de veci, sa innoiasca in mine inchipuirea icoanei Tale. Te-am parasit, Doamne; sa nu ma parasesti. Am iesit de la Tine; iesi in cautarea mea. Du-ma la pasunea Ta. Numara-ma intre oile turmei Tale preaalese. Hraneste-ma impreuna cu ele din verdeata dumnezeiestilor Tale Taine. Caci inima lor curata este salasul Tau si se vede intr-ansa stralucirea descoperirilor Tale. Stralucirea Ta este mangaierea si odihna celor ce s-au ostenit pentru Tine in necazuri si in toate felurile de chinuri. Acestei straluciri ma invredniceste si pe mine nevrednicul cu harul si cu iubirea de oameni a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, in vecii vecilor. Amin.

DUPA CUM NE ASTEPTAM...

OBAMA baga o lege nashpa prin care laptopurile, computerele, mediile de stocare informatii pot fi cautate la cheremul guvernului, atunci cind i se scoala lu' Big Brother, deci fara restrictii.
OOOOh adio ODC, adio torrentz, adio filme cu noi facind sex ca daca vin aia si ne vad?

Acu pe bune aia or sa aiba voie daca tu treci pe strada si li se pune pata, sa te opreasca si sa iti ia orice- as in Ipod, laptop, telefonu' mobil. Tare, nu?

JOIE DE VIVREO llama de amor viva
que tiernamente hieres
de mi alma en el más profundo centro!
Pues ya no eres esquiva
acaba ya si quieres,
¡rompe la tela de este dulce encuentro!

¡O cauterio süave!
¡O regalada llaga!
¡O mano blanda! ¡O toque delicado
que a vida eterna sabe
y toda deuda paga!
Matando, muerte en vida has trocado.

¡O lámparas de fuego
en cuyos resplandores
las profundas cavernas del sentido,
que estaba oscuro y ciego,
con estraños primores
color y luz dan junto a su querido!

¡Cuán manso y amoroso
recuerdas en mi seno
donde secretamente solo moras,
y en tu aspirar sabroso
de bien y gloria lleno,
cuán delicadamente me enamoras

San Juán de la Cruz.

DE-A FI SA MOR AS VREA SA...


O alta leapsa preluata de la lialia dupa o idee originala de aici .

O tema foarte shamanica-asa cum stim in Tensegrity "there is no tomorrow". Fiecare zi trebuie traita impecabil, de parca miine mori. Si cum moartea este cel mai bun sfatuitor, trebuie s-o vedem mereu in stinga, si s-o intrebam atunci cind nu stim ce sa facem. Daca as mai avea 3 luni de trait....

1-as face recapitularea completa a vietii ca Vulturul sa nu ma haleasca cind dau coltul
2-mi-as asigura copiii material

3-i-as scrie fiecaruia de mina o carte cu cele mai frumoase, triste, dure intimplari din viata mea, cu poeziile preferate si la sfirsit o colectie de rugaciuni din toate traditiile, care te scot din orice situatie. As ilustra-o tot eu, cu arhicunoscutul meu talent la desen, prin care reusesc sa fac oamenii sa semene cu extraterestrii. Ca sa rida cu pofta dupa.

4- as invata finally un program de facut muzica si as face muzica pe care am visat intotdeauna sa o fac

5-as dansa zilnic flamenco si belly dance o ora

6-as face bine oricarei persoane care are nevoie
7-as face orice ca sa il mai ating o data pe omul pe care-l iubesc si as vrea
8-sa mor la Ierusalim, pe Muntele maslinilor, in mijlocul ierbei inalte, privind cerul albastru sagetat de razele dure ale vaii Kedronului, ascultind concertul pentru pian nr.2 al lui Chopin.
"SINT DEJA DARUIT PUTERII CE-MI STAPINESTE DESTINUL
SI NU MA AGAT DE NIMIC, ASA CA NU VOI AVEA NIMIC DE APARAT.
NU AM GINDURI, DECI VOI VEDEA
NU MA TEM DE NIMIC, DECI IMI VOI AMINTI DE MINE INSUMI.
DETASAT SI NESTINGHERIT,
VOI TISNI PE LINGA VULTUR
SI VOI FI LIBER"
CARLOS CASTANEDA-INCANTATIE din Darul Vulturului

Nu as vrea sa mor inainte de..a fi consumata de extazul iubirii.

FENG SHUI-SATIRA

Probabil că aţi auzit de Feng Shui, arta de a plasa omul într-un mediu prielnic, care să-i echilibreze qi-ul. Feng Shui este o invenţie creştină, pre furată de la noi de chinezi. Este vorba, dragii mei, despre modul în care să întăreşti credinţa omului şi să-i ţii gândul nesmintit. Asta înseamnă de fapt qi. Pentru aceasta, casa bunului creştin trebuie amenajată în aşa fel incăt să atragă toate energiile care-i vin de la Bunul Dumnezeu, ţinând astfel Satana departe de gospodăria şi familia lui. Voi vorbi astăzi un pic despre Feng Shui la oraş.

Energiile intră în casele noastre prin ferestre, dar mai ales prin balcon. Acestea fiind spuse, trebuie avut în vedere că Domnului îi plac curăţenia dar şi animalele, de aceea balconul trebuie să aibă în primul rând o îngrădire cât de mică în care să avem un cocoş. Astfel ne arătăm iubitori de animale şi - cel mai important, ştim când se crapă de ziuă, ca să ne trezim. Căci la primul cântat al cocoşului trebuie să fim în picioare, Tatălui Ceresc neplăcându-i lenea. Mai mult, astfel trezim şi vecinii, lucru care poate fi comparat oarecum cu munca de apostolat. În lipsa unui cocos este bună şi o bormaşină. Pentru purificarea aerului, trebuie să avem întinse nişte sârme pe care să atârnam hainele spălate. Acestea filtrează aerul prin umezeala din ele, de aceea trebuie atârnate haine potrivite acesui scop. Cele mai eficiente sunt maieurile şi chiloţii de bumbac.

Sufrageria este camera în care Bunul Creştin îşi petrece partea din zi în care stă acasă. Mare atenţie unde puneţi vitrina cu bibelouri! Aceasta trebuie să aibă spatele acoperit cu oglindă şi trebuie pusă la peretele opus televizorului. Avantajele sunt multiple: ştiut fiind că televizorul este una din armele Satanei, oglinda din spatele vitrinei trimite Diavolul înapoi în televizor, apoi acesta iese şi se loveşte iar de oglindă care îl trimite înapoi şi tot aşa. Astfel nu va putea rămâne necuratul în casa ta, cum s-ar întâmpla dacă în faţa televizorului s-ar lovi de o suprafaţă care nu reflectă. Oglinda din vitrină mai are şi efect estetic, bibelourile părând datorită ei mai multe. Şi nu în ultimul rând, la mesele în familie cei aşezaţi la masă cu spatele la televizor vor putea şi ei să urmărească emisiunile.

Mulţumesc gigel.org pentru exemplul incorect de amenajare a vitrinei. Cea din imagine este o vitrină satanică, deoarece nu reflectă Satana din televizor ci - dacă sunteţi atenţi - icoana de pe perete cu bunul Iisus.

Mulţumesc gigel.org pentru exemplul incorect de amenajare a vitrinei. Cea din imagine este o vitrină satanică, deoarece nu reflectă Satana din televizor ci - dacă sunteţi atenţi - icoana de pe perete cu bunul Iisus.

Televizorul. Pe acesta trebuie aşezat un peşte din sticlă, acesta simbolizând înmulţirea painior şi peştilor de către Iisus. (că tot veni vorba, când mai aduceţi peşte la biserică fiţi amabili să-l aduceţi congelat, că altfel pute. Mulţumesc)
Tot pe televizor şi sub peste trebuie pus un mileu. Când televizorul este închis, Satana încearcă să iasă tiptil, ca să ne smintească minţile. Văzând mileul îşi închipuie că este închis şi se duce prin cablul de antenă la altcineva.

La loc de cinste, pe peretele dinspre răsărit, trebuie atârnată sfânta icoana iar într-una din prize trebuie pusă o lampă de veghe înfăţişând o scenă din Biblie. Ideal ar fi ca icoana să fie cu leduri şi s-o aprindem noaptea, astfel încât locul din priză să rămână liber pentru tabloul luminos cu cascadă şi apus de soare.

"SFINTII" DIN GUVERN

by Daniil Pravoslavnic

Astăzi, în sfânta zi a pomenirii sfântului mucenic Codrat, cel din Corint, şi a celor împreună cu dânsul: Ciprian, Dionisie, Pavel, Anecton şi Crescent, a preacuvioasei maicii noastre Anastasia patriciana şi mai ales a sfântului Marcian, care cu lemne fiind lovit s-a săvârşit din viaţă, vreau să vă vorbesc despre o sfântă a zilelor noastre.

Căci ce poate fi asemuit muncii de apostolat, altceva decât dărâmarea sistemului satanic din şcoli, care-i învaţa pe copii limbi străine semicreştine cum ar fi engleză şi franceză? Ce poate fi mai pur şi mai curat decât scoaterea din programa şcolară a oricărei referiri la teoria păgânului numit Darwin?

Omul, după cum bine se ştie, a fost făcut de Dumnezeu din pământ, apoi a suflat asupra lui suflare divină. Molecule, atomi, 80% apa, carbon, astea sunt aberaţii, fii şi fiice ale mele. Nu există. Dacă ar exista, la spălarea oaselor celor duşi la Domnul, aţi găsi groapa udă şi carbon. Găseşte cineva aşa ceva? Niciodată! Găsiţi pământ şi oase, adică piatra. Aceasta este demonstraţia mai mult decât simplă a savanţilor creştini.

icoanaSă revin la munca de apostolat. Acest guvern se vede că e ales de buni creştini, căci fac pe plac Bunului Dumnezeu şi Bisericii. Căci adevărat zic vouă, îşi vor găsi loc în Sinaxar Sfântul Boc care hulit de pagini s-a petrecut şi Sfânta Ecaterina care pre toţi i-a creştinat. Cuviosul Emil s-a dus la BOR ca să întrebe dacă e voie să legalizeze prostituţia. Fireşte că este voie, căci ce poate fi mai frumos decât un cartier echivalent cartierului roşu din Amsterdam, unde să vină Sfinţii Părinţi şi creştinii adevăraţi să exerseze tirul cu bolovani şi bătutul păcătoasei? Eu unul abia aştept, fii şi fiice ale mele, căci sufletul îmi plânge când mă gândesc cum încep să dispară aceste sfinte cutume. Trăim într-o societate atât de smintita de Satana încât nici măcar cărţi în piaţa publică nu mai ardem.

Noroc cu Sfânta Ecaterina, căci datorită ei acele frumoae zile se vor întoarce iar noi, ca naţie, vom fi iar plăcuţi Tatălui Ceresc. Încetul cu încetul, programa şcolară va redeveni ce trebuie să fie, astfel încât orice copil la terminarea şcolii să ştie că în Biserica nu se intra aşa otova, ca în gară. Sfânta Biserică trebuie mai întâi ocolita de trei ori în genunchi, înainte să intrăm în ea. Fetele şi femeile trebuie să înveţe că nu trebuie să se amestece cu bărbaţii în biserică şi mai ales să nu intre îmbrăcate cine ştie cum. Fusta trebuie să fie lungă, ciorapii de lână, peste camasa trebuie să poarte pulover sau vesta împletita iar pe cap musai broboada, iar toate acestea trebuie să fie negre sau cel mult gri sau maro, mai puţin cămaşa. Cu noua programa şcolară trag nădejde că toate acestea vor fi ştiute.

TEXTELE KABALISTICE DESPRE ATINGEREA CREATORULUI


Questions I received on the spiritual meanings of Kabbalistic writings:

Question: Is there a translation of the 613 desires (commandments) of the Torah to the language of the ten Sefirot?

Exista vreo traducere a celor 613 dorinte(porunci) din Torah in limbajul sefirotilor?

My Answer: As one example, see Baal HaSulam’s article, “Pkudin ve Eitin” at the end of the “Preface to the Book of Zohar” (not to be confused with the “Introduction to the Book of Zohar”).

Ca exemplu cititi articolul lui Baal ha Sulam de la sfirsitul cartii "Prefata la Zohar)

Question: The following is a quote from a poem by Baal HaSulam: “And then that special Tower of Oz will appear before you.” What does the Tower of Oz refer to?

Urmatorul este un citat dintr-un poem al lui Baal HaSulam:"si atunci acel turn special al lui Oz va aparea in fata ta". Ce inseamana turnul lui OZ?

My Answer: Oz is a force, referring to the complete revelation of the Creator.

Oz este o forta, ce se referea la revelarea completa a Creatorului.

Question: One of Baal HaSulam’s texts reads: “The Method of Influence Through the Names.” Could you explain what this means?

Unul din textele lui Baal HaSulam spune:"Metodele de influenta prin nume". La ce se refera?

My Answer: Names refer to partial attainments of the Creator, which then combine together to form His one four-letter name, HaVaYaH.

Numele se refera la dezvaluirile partiale ale Creatorului, care se combina impreuna pentru a forma numele Sau alcatuit din patru litere YHWH, HAVAYAH.

Question: The Book of Creation speaks about the seven skies, each of which has seven moons, and the seventh sky has pure souls. And it also mentions “screens.” I would like to know more about this. What do the skies, the moons, and the screens actually mean?

CarteaCreatiei vorbeste despre cele 7 ceruri, in fiecare dintre care exista 7 luni, iar in al 7lea cer sint sufletele pure. Si totodata se mentioneaza niste"ecrane". Ce inseamna toate acestea?

My Answer: All of this refers only to the Sefirot, Parzufim, Olamot, Masachim, Reshimot, and other parts of the desire, which gradually become similar to the Creator. It’s because nothing exists except the Creator and the desire He created. The seven skies are the seven Sefirot of ZON. The seven moons are the Malchut in each Sefira. And so on. See the Ari’s work.

Toate se refera la Sefirot, Partzufim, Olamot,Masachim, Reshimot si alte bucati de dorinta, care in mod gradat devin simlare Creatorului. Asta din cauza ca nimic nu exista in afara de Creator si dorinta pe care El a creeat-o. Cele 7 ceruri sint 7 sefiroti in ZON. Cele 7 luni sint Malchut si fiecare sefira. Citi opera lui Ari.

sursa rav laitman

FRAUDA IN SENAT. Votul in cazul Pasapoartelor Biometrice a fost fals si ilegal si este lovit de nulitate. Sesizare Oficiala a Presedintelui Senatului

Sesizare

Frauda in plenul Senatului la votul final asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr 207/2008 ceea ce atrage nulitatea aprobarii tacite a Proiectului de Lege privind Pasapoartele Biometrice, conferit Camerei Deputatilor, si obliga Senatul la ancheta si reluarea procesului de vot


Stimate Domnule Presedinte al Senatului,

In data de 16 martie a.c., in Plenul Senatului, s-a reluat dezbaterea asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, prin care s-au introdus in Romania pasapoartele electronice, cu incepere de la 1.01.2009.

Dezbaterea asupra OUG a avut loc in urma amanarii procesului de vot, la sedinta precedenta, desfasurata pe 11 martie 2009. 16 martie era, totodata, ultima zi permisa dezbaterii si votarii inainte de adoptarea tacita a Proiectului de lege.

In urma deliberarilor si a repetatelor reluari ale votului asupra proiectului in cauza, votul final a dus la urmatorul rezultat, conform datelor puse la dispozitie de catre aparatul tehnic al Senatului: Prezenta: 86; Total DA: 58; Total NU 18; Total ABT 10; Total NEV: O.

Lista integrala a celor prezenti la vot si a modului in care au votat poate fi consultata la http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/lista-rusinii-votul-din-senat-pentru.html.

Saptamana aceasta am fost contactati de catre unul dintre senatorii Romaniei care apare pe aceasta lista ca a fost prezent si a votat "pentru". Problema este ca senatorul PDL Serban Radulescu, conform propriilor sale declaratii, aflate in posesia noastra, nu a fost prezent pe tot parcursul zilei in Parlament, deci nu avea nici cum sa voteze. Intradevar, consultand filmarile din ziua respectiva am constatat lipsa prezentei sale de la votul din plen, ceea ce ridica, desigur, semne de intrebare si asupra altor voturi similare, "pentru".

Tinand cont de acest posibil nou caz de tipul "nepoata Noricai Nicolai" va rugam sa investigati asupra acestei fraude si sa dispuneti reluarea procesului de vot, in conditii legale, asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr 207/2008.


Cu stima,


Victor Roncea
Presedinte fondator
Asociatia Civic Media

VINDECARE SI SAMANISM cu Dr. ALBERTO VILLOLDODr. JEFFREY MISHLOVE: Salutari si bine ati venit! Eu sunt Jeffrey Mishlove. Astazi, vom explora “Vindecarea si samanismul”. Vom vorbi despre unele dintre cele mai vechi traditii de vindecare de pe aceasta Planeta. Alaturi de mine se afla Dr. Alberto Villoldo, care este co-autor, impreuna cu Dr. Stanley Krippner, al cartii Healing States (Stadiile vindecarii) si al cartii Realms of Healing (Taramurile vindecarii). El este co-editor, impreuna cu Ken Dychtwald, al cartii Millennium: Glimpses into the 21st Century (Mileniul: Viziuni asupra Secolului 21). Este directorul Fundatiei „Four Winds”, din Sausalito, California si este profesor la Departamentul de Studii Interdisciplinare, la Universitatea de Stat din San Francisco.

Fii bine venit, Alberto!

ALBERTO VILLOLDO: Multumesc, Jeff.

MISHLOVE: Este o mare placere sa fiu din nou cu tine.

VILLOLDO: Oh, chiar este, intotdeauna.

MISHLOVE: Vezi, tu ai explorat personal si in mod extensiv practicile samanice, in special in America Latina, dar si in alte locuri, si ai experimentat si ai scris despre fenomene cu adevarat extraordinare. Se pare ca, daca cineva patrunde in profunzimile samanismului, asa cum ai facut tu, are parte experiente realmente de neinteles, din punctul de vedere al viziunii normale a lumii americane vestice; si trebuie sa intre nu numai intr-o alta realitate, dar si intr-o alta mitologie.

VILLOLDO: Bine, este adevarat, in multe, multe feluri diferite. Lasa-ma sa ma intorc putin in trecut. Ceea ce m-a determinat pe mine sa studiez samanismul a fost studiul creierului uman si nu conteaza cum sectionezi acest creier sau cum il pui sub microscop, oricum nu poti gasi mintea. Este imposibil sa o gasesti. Preocuparile mele erau in domeniul studierii mintii si ceea ce m-a dus in Amazon si in junglele Americii de Sud a fost dorinta de a lucra cu barbati si femei care stapaneau maiestria tehnicilor de lucru cu mintea la capacitatea sa maxima, de vindecare si de atingere a unor capacitati extraordinare si de realizare a unor fenomene pe care noi le consideram imposibile. Asadar, nu trebuie sa privim aceste traditii prin prisma culturii noastre, ci sa pasim intr-o alta realitate, in care orice este posibil si totul se poate realiza.

MISHLOVE: Este ca si cum, daca noi ramanem in cultura noastra si tu te duci in jungla amazoniana, sa spunem, ca un vestic, ti se predau cunostinte in calitatea ta de om de stiinta vestic, atunci cand le impartasesti altor oameni de stiinta vestici ceea ce ai observat prin perceptia ta, ceva fundamental ar lipsi. Presupun ca acel lucru fundamental este modul in care ai intrat tu in proces si felul in care acesta te-a schimbat.

VILLOLDO: Absolut! Absolut! Si ceea ce spun samanii este faptul ca, inainte de a putea invata caile lor de cunoastere si putere, primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa invatam cum sa iesim din transa culturala in care noi toti am fost educati, din limitarea aptitudinilor pe care le punem pe seama mintii si care ne limiteaza din punct de vedere sexual, al relatiei cu natura, cu noi insine, cu Divinitatea si care ne deconecteaza de la adevarata putere.Vezi tu, ei definesc cunoasterea in cu totul alt fel decat o facem noi. Pentru samanii, vracii – barbati si femei – pe care i-am studiat, faptul ca noi avem toata aceasta cunoastere academica nu reprezinta decat detinere de informatii si nu o adevarata cunoastere. Adevarata cunoastere este atunci cand o poti exercita cu putere. De exemplu, ei spun ca noi nu putem sti cum functioneaza cosmosul, pana cand nu intelegem cum se petrec lucrurile in firul de iarba, cum clorofila transforma lumina in energie si cum atractia capilara determina clorofila sa circule in sus si in jos prin firul de iarba.

MISHLOVE: Aceasta este viziunea lumii vestice.

VILLOLDO: Aceasta este lumea vestica.

MISHLOVE: Faptul ca noi incepem prin a separa lucrurile in componenele lor mai mici.

VILLOLDO: Absolut. Si ca noi nu putem intelege cosmosul, pana cand nu intelegem cum functioneaza un fir de iarba. Ei bine, vracii samani spun ca nu poti intelege cum actioneaza un fir de iarba, atata timp cat nu intelegi cum functioneaza cosmosul. Este o abordare complet diferita a cunoasterii. Pana cand nu numai ca poti intelege fortele naturii, dar si interactionezi cu ele: aduci ploaia, alungi norii atunci cand cerul este intunecat; pana cand nu-ti poti exercita puterea, toate informatiile sunt inutile si aceasta nu este adevarata cunoastere. Iar aceasta putere se manifesta si in capacitatea de a te vindeca pe tine si pe ceilalti si, in anumite cazuri, de a-i rani pe altii, intrucat aceasta putere poate fi folosita si pentru farmece, magie neagra, pentru a face rau. In cele din urma, totul tine de simtul eticii fiecaruia.

MISHLOVE: Stii, din punctul de vedere al vesticilor, la inceput samanii erau considerati oameni schizofrenici, care erau perceputi, conform culturii noastre, ca fiind nebuni. Apoi, mai tarziu, am recunoscut ca ei nu sunt schizofrenici, ci ei chiar detin puteri extraordinare, prin forta vrajilor, la un nivel primitiv, departe de elevarea spirituala a religiilor noastre vestice. Cred ca am inceput sa inteleg cate ceva, mai ales citind cartile tale, si anume ca samanii se considera nu numai vindecatori ai oamenilor, dar si ai Planetei ca intreg , vindecatori care actioneaza in numele Mamei Pamant, cu care se simt extrem de conectati. Aceasta pare sa fie, din cele citite de mine in domeniu, cel mai tare punct care razbate.

VILLOLDO: Asta este. Asta este baza samanismului: sa devii un ocrotitor al Pamantului. Dar ei subliniaza faptul ca nu poti avea grija de Pamant, pana ce nu esti capabil sa dobandesti si sa iti exerciti puterea personala, restul fiind doar teorie. Astfel, ei au definit o serie de etape, pe care le descriu in roata vindecarii ca pe cei patru pasi catre dobandirea puterii, cei patru pasi pentru a deveni intelept si care se refera la infruntarea fricii, a mortii, a nemuririi si la revendicarea si obtinerea posibilitatii de a avea viziuni, de a descoperi puterea viziunii, care nu este doar abilitatea de a vedea in bresele timpului si spatiului, care constituie una dintre abilitatile pe care ei le cultiva, dar si de a avea viziuni prin care sa vezi ca o alta persoana pe care o vindeci este deja vindecata – nu numai ca trebuie sa patrunzi in interior si sa remediezi ceea ce este gresit (acesta este un mod vestic de vindecare, prin aplicarea mainilor pe un organ sau o zona afectata), ci, mai degraba, sa iti imaginezi persoana respectiva intr-o stare in care vindecarea a reusit. Si atunci cand faci asta, corpul raspunde, se conformeaza acelei imagini a starii de vindecare pe care tu esti capabil sa o invoci. Este similar si in cazul Pamantului; vindecarea Pamantului are de a face cu crearea unei imagini in care acest lucru este posibil, nu probabil (nu prin pasii pe care ii implica vindecarea, ci imaginandu-ti ca acest lucru este posibil). Asadar, in traditiile samanice de vindecare, de exemplu, nu numai ca vrei sa readuci persoana respectiva la starea de vindecare, dar vrei sa o aduci intr-un stadiu de sanatate exceptionala, astfel incat, atunci cand iese din acest proces de vindecare, sa fie chiar mai sanatoasa decat in momentul instalarii bolii.

MISHLOVE: Nu cumva aici apare un paradox? Si eu chiar cred ca unii se pot intreba in mintea lor: daca acesti samani , cu culturile lor, sunt atat de puternici, cum de au permis sa fie invadati de tarile vestice imperialiste?

VILLOLDO: Ei recunosc, de asemenea, ca toate culturile au propriile lor cicluri si multe dintre profetiile vracilor samani vorbesc despre sfarsitul timpului lor. De exemplu, una dintre profetii vorbeste despre sapte ceruri de descrestere a binelui si de noua infernuri de crestere a osandei. Aceasta este o profetie a mayasilor si incasilor, iar fiecare dintre aceste infernuri sau ceruri reprezinta un ciclu al calendarului Aztec de cincizeci si doi de ani. La sfarsitul celui de-al saptelea cer al diminuarii binelui, ca perioada, spaniolii au invadat si au cucerit Mexicul. Si aceasta, conform profetiei, a marcat inceputul celor noua infernuri ale cresterii osandei, de noua ori cate cincizeci si doi de ani. Iar la sfarsitul celui de-al noualea infern, prima bomba atomica a explodat la Hiroshima. Asadar, conform acestor traditii, care sunt impartasite de poporul Hopi, de mayasi si de incasi, se spune ca ne aflam intr-un timp al sfarsitului celui de-al noualea infern si la inceputul renasterii, al intoarcerii Lordului Inceputului, al unui nou mod de gandire, al unui nou salt cuantic pentru umanitate si pentru specia noastra. Iar ei au recunoscut sfarsitul civilizatiilor lor si au privit venirea acestuia doar ca pe unul dintre cicluri, precum caderea frunzelor care parasesc copacul pentru a se intoarce la Pamant.

MISHLOVE: Asadar, activitatea ta, care consta in a duce americani si europeni la samanii din America Latina si de Sud pentru a primi initieri si a fi instruiti de catre acestia, reprezinta, probabil, tot o parte a acestui ciclu mai larg.

VILLOLDO: Intr-un anume fel, este o reintoarcere a acestei cunoasteri catre vest. Munca pe care o facem la Fundatie vizeaza crearea unei punti catre aceasta cunoastere straveche si, de fapt, spre recunoasterea faptului ca nativul american, indianul american, a fost un protector al acestor traditii ale cunoasterii; ei stiu acum ca profetiile lor spun ca noii ocrotitori ai Pamantului vor veni din vest, si, intrucat ei ne daruiesc aceasta cunoastere de indelungata traditie noua, cei care suntem noii ocrotitori ai Pamantului, va trebui nu numai sa o cultivam, dar si sa o ducem in locuri in care ei nu au ajuns.

MISHLOVE: In scrierile tale, Alberto, ai descris evenimente pe care le-as putea numi parapsihologice, dar, fiind eu insumi parapsiholog, as putea spune ca ele depasesc ceea ce vedem noi in literatura de specialitate. Ele depasesc orice limite si pot fi considerate miraculoase. Ma intreb daca ai putea vorbi despre ele, pentru ca, pentru mine, ele conduc la miezul lucrurilor, la vremea cand Lordul Inceputului se va intoarce.

VILLOLDO: Ei bine, ele sunt miraculoase pentru ca sunt straine de modul nostru de gandire. Lasa-ma sa raman la nivelul samanic si la cei patru pasi catre putere. Primul pas este accesarea sudului, care este asociat cu spiritul sarpelui. Inveti cum sa te lepezi de trecut, sa te indepartezi de istoria personala, dar nu in felul in care o facem din abordarea psihologica, prin care lasam sa iasa odata la iveala cate un eveniment dureros din viata noastra, ci sa procedam asa cum se leapada sarpele de pielea sa si, totodata, sa umblam cu buricul legat de Mama Pamant, pentru a fi din nou conectati cu Pamantul. Al doilea pas este accesarea vestului, jaguarul si acolo este locul in care vii sa scapi de frica si poti scapa de frica printr-un ceremonial stravechi de moarte simbolica, in care iti intalnesti moartea; nu vei simti cum ar fi sa mori si nici nu vei fi inchis intr-o lada sigilata si ingropat in pamant pentru cateva zile; ceremonialul are loc intr-un loc de putere. De exemplu, hai sa iti povestesc una dintre experientele mele. Eram in Machu Picchu, aproape de intrarea in Orasul de Lumina al incasilor; conform traditiilor incase, nu poti intra in Machu Picchu pana cand nu ai murit, pentru ca, daca esti o persoana care deja a murit, atunci nu mai exista frica de moarte. In afara orasului, exista o piatra a mortii in forma de canoe, cu varful indreptat catre vest, in care samanii trebuie sa intre si sa stea culcati, separandu-si, de fapt, corpul fizic de corpul energetic; pornesti catre vest, intr-un fel de calatorie intr-o moarte simbolica, purtat de spiritul acestui jaguar, care vine sa te ia; si esti scos din corpul tau si purtat, printr-un cerc complet, in jurul Pamantului, si adus inapoi, din directia estului. Bine, eu am crezut intotdeauna ca acesta era un mit foarte frumos – spiritul jaguarului care vine si te trage de par, purtandu-te catre vest si tu, care iesi in afara corpului.

MISHLOVE: Cam straniu.

VILLOLDO: Este un mit foarte bizar, foarte frumos si mi-ar face face mare placere sa le vorbesc copiilor mei despre el. Eram intins pe piatra, iar un vraci foarte, foarte batran m-a privit si mi-a spus: “Alberto, a crede nu este ceva care se bazeaza pe dovezi, cum este in stiinta voastra. Este ceva pe care il investesti. Cu cat vei investi mai mult din tine, cu atat urmeaza sa primesti mai mult. Sa nu ramai un observator, participa. Indrazneste sa acorzi o sansa”. “OK” – am spus, “ii voi da o sansa”.

Stateam intins pe acea piatra, iar el a inceput sa sa isi puna mainile peste fiecare dintre chakrele mele, cei sapte centri energetici ai corpului meu, si sa incanteze in ele, apoi si-a trecut ambele maini peste corpul meu -- whooooo! – si a facut acest gest de aruncare. Ma uitam cu ochii pe jumatate inchisi. Nu simteam nimic. El a chemat spiritul acestei feline sa vina sa ma ia; nimic. La un moment dat, am simtit ca el a facut ce trebuia sa faca, iar eu m-am ridicat pentru a ma intoarce la locul meu din cercul format de ceilalti oameni de acolo ; am vazut ca toti acei oameni inca priveau piatra; m-am intors, am privit si eu piatra si mi-am vazut corpul fizic intins acolo si pe vraci intorcandu-se catre mine si spunandu-mi : “Vino inapoi aici ; intra acolo”.

MISHLOVE: Intoarce-te in corpul tau si ia-o din loc.

VILLOLDO: Exact. Asa ca am intrat in corpul meu, intrebandu-ma ce se va intampla daca nu mai pot face acest lucru. Vezi tu, eram foarte curios, dar si intrigat si devenisem putin nervos. Am intrat, impleticindu-ma, in corpul meu si vraciul mi-a spus: “OK, acum te poti ridica”. Deci, asa s-a manifestat aceasta experienta in cazul meu – nu acea calatorie mitica, arhetipala, cu un jaguar. Dar, din perspectiva culturii mele, a fost o separare a esentei mele, a esentei energiei mele, de acest invelis material, separare ce are loc doar atunci cand nu te mai temi de moarte. Fiindca moartea este cea care le tine lipite, iar frica, dupa cum spun legendele samanice, este cel mai mare dusman al samanului. Si odata ce te eliberezi de frica, poti incepe, cu adevarat, sa primesti acele lectii de nemurire; pana atunci, totul este doar gand. Daca experimentezi cu adevarat eliberarea de fizic si ramai constient in aceasta stare, atunci orice altceva este doar informatie, nu cunoastere.

MISHLOVE: Deci, acest tip de experiente face parte din traditia samanica aflata in custodia samanilor.

VILLOLDO: Absolut. Iar ei au enorm de multe lucruri pe care sa ni le impartaseasca, asa simt eu, legat de modul in care ne putem trai viata mai deplin, cu mai multa putere si intr-o comuniune mai stransa cu natura si cu Divinitatea. Dar, sunt multe alte experiente care depasesc conceptia noastra despre realitate.

MISHLOVE: Ei bine, ceea ce pari sa spui este faptul ca nu fenomenele specifice reprezinta esenta, care poate fi orice, si sunt declarate foarte multe intamplari, ci faptul ca, intr-un anume fel, este vorba de calatoria individuala a unei persoane catre cunoastere si putere, asa cum ai descris tu, aceasta fiind cheia catre acest pas.

VILLOLDO: Da, absolut. Un alt exemplu se refera la situatiile in care sustinem programe de training la Fundatia “Four Winds”, in care vorbim despre vindecare. Oamenii ne cer sa ii invatam tehnici de vindecare, iar eu le spun ca nu exista asa ceva, ca aceeasi tehnica folosita pentru a vindeca pe cineva o poti folosi pentru a ucide, deci nu tehnica este importanta. Aceeasi energie pe care o folosesti pentru a vindeca pe cineva o poti aplica, cu aceeasi miscare, cu aceleasi gesturi, pentru a omori pe altcineva. De fapt, unii dintre cei mai buni vindecatori cu care am invatat erau preoti voodoo in Haiti. Ei sunt cam ca avocatii din ziua de azi; ei trateaza cazurile, fiind de partea celui care ii plateste mai bine. In mod frecvent, ei chiar pot face voodoo asupra ta, decupland unul dintre centrii energetici ai corpului, astfel incat, sistemul imunitar devine disfunctional; apoi, vor raspandi vorba in comunitate ca ei sunt cei care au actionat asupra ta, astfel incat sa te determine sa te duci la ei pentru dezlegare. Dar tehnica este aceeasi.

MISHLOVE: Cu alte cuvinte, spui ca a lucra cu aceste energii este ca si cum ai lucra cu electricitatea; nu are nimic de a face cu simtul eticii.

VILLOLDO: Absolut. Dar, din perspectiva noastra, care este logica si rationala, noi privim tehnicile crezand ca daca le vom aplica se va produce vindecarea. Si am vazut atatea cazuri in care oameni manati de cele mai bune intentii au inceput sa canalizeze energie pentru alte persoane si au sfarsit prin a face farmece, vrajitorii, ranindu-i pe ceilalti. Pentru ca nu tehnica este cea care conteaza; este vorba despre evolutie, etica si intentia persoanei care face vindecarea. Si daca privesti toate acestea din perspectiva samanului, a femininului, care nu este atat de rational sau logic, nu conteaza tehnica, ci nivelul vizionar si de constiinta pe care il aduci in procesul de vindecare

MISHLOVE: Intr-un anume fel, intentia pare a fi cruciala.

VILLOLDO: Intentia si integritatea.

MISHLOVE: Cu alte cuvinte, daca nu esti cu adevarat, in natura ta, o persoana care se daruieste, tehnicile pe care le-ai invatat nu vor vindeca cu adevarat.

VILLOLDO: Da. De exemplu, imi amintesc ca in urma cu cativa ani lucram cu oamenii mult mai direct. Am lucrat cu un numar de oameni care aveau cancer si care fusesera la un vindecator parapsihiholog, care punea mainile pe ei. Urmarea a fost ca metastaza s-a raspandit in tot corpul, pentru ca aceasta boala iubeste energia. Aici avem, din nou, un exemplu de incercare de a face vindecare spirituala dintr-o perspectiva medicala vestica, alopata. In loc sa luam zece miligrame de medicament, vom aplica mainile timp de zece minute, desi mai bine am cauta cauza acelei situatii.

MISHLOVE: Si cancerul a fost vindecat.

VILLOLDO: Exact. Cancerul s-a vindecat. Este important sa identifici cauzele, in ce fel de calatorie transformatoare trebuie sa mearga persoanele respective pentru a-si redobandi sanatatea, in ce masura pot acestea sa determine auto-vindecarea. Pentru ca in samanism toata vindecarea este auto-vindecare, si, dupa cum stii, orice vindecare adevarata este o auto-vindecare.

MISHLOVE: Deci, samanul are tendinta de a cauta cauza spirituala a bolii.

VILLOLDO: El cauta cauza spirituala si urmareste calatoria samanica pe care persoana ce trebuie vindecata trebuie sa o faca pentru a-si recupera sufletul. Samanii spun ca boala s-a instalat pentru ca ati pierdut o parte a sufletului vostru, undeva, in trecut. Poate fi vorba despre un moment in care ati suferit de spaima, de exemplu, iar sufletul vostru a plecat. Sau, ca sa traducem conform puterii noastre de intelegere, poate v-ati pierdut o parte a spiritului, o parte a esentei voastre, intr-o relatie in urma careia ati ramas frant; intr-un anume fel, v-ati pierdut o parte a fortei vietii; si este benefic sa va intoarceti in acel moment si sa va recuperati acea parte de suflet, inainte ca vindecarea deplina sa aiba loc.

MISHLOVE: Suna ca si cum am dobandi un anume simt al integritatii personale.

VILLOLDO: Nu. Este vorba despre integritatea sustinuta de un simt al responsabilitatii, nu numai in autovindecare, dar si in vindecarea Planetei, protejarea ei. Dar, am descoperit ca acest model despre care am vorbit, cuprinde roata vindecarii si cei patru pasi ai eliberarii de istoria noastra personala – lepadarea trecutului, astfel incat prezentul sa nu mai fie alterat de amintirile trecutului; confruntarea cu frica si cu teama de moarte si puterea de a pasi dincolo de acestea; comuniunea directa cu Divinitatea, accesarea nordului, intrarea in comuniune cu maestrii; renuntarea la a urma pasii altora, urmarea propriei directii, trairea experientei directe a comuniunii cu Divinitatea; apoi, accesarea estului, capacitatea de a fi vizionar, de a sustine imaginea posibilului, pentru voi, pentru comunitatea voastra, pentru specia voastra, pentru Planeta – la acest nivel, nu numai ca sunteti vindecati, dar deveniti un exemplu a ceea ce va deveni, probabil, specia noastra in viitor.

MISHLOVE: Samanii sunt adesea priviti ca vindecatori raniti si, deseori, in procesul de initiere, este necesara propria vindecare. Presupun ca pana ce nu vom actiona cu totii la acest nivel al cunoasterii adevarate, al puterii si curajului, pe care le-ai descris, suntem raniti cu totii, intr-un anume fel. Si toti suntem capabili sa ne ridicam la acest nivel, presupun, prin aceste practici (poate ca practici nu este cuvantul potrivit); prin aceasta intentie.

VILLOLDO: Dar, hai sa vedem un alt exemplu. Eu m-am specializat in psihologie, iar psihologia iti spune ca nu esti un om complet, pana cand nu iti rezolvi problemele cu mama si cu tatal, pana ce nu te reconciliezi cu mama ta si nu o ierti pentru ca te-a abandonat si te-a smuls de la sanul sau.... si toate aceste teorii complicate pe care le cream in jurul acestui subiect. Traditia samanica spune ca nu vei putea niciodata sa te reconciliezi in totalitate cu mama ta, pana ce nu te conectezi cu Marea Mama, cu Mama Pamant. Si nu vei rezolva niciodata problemele cu tatal tau, pana cand nu te conectezi Cu Tatal Ceresc, cu Marele Spirit. Iar samanii au ritualuri de tranzitie, care ne dau posibilitatea de a realiza aceste conexiuni cu Pamantul si de a invata cum sa gandim in mod global si planetar.

MISHLOVE: Am prins sensul si cred ca traditia samanica are, cu adevarat, un model mult mai evoluat de functionare optima a fiintei umane. In psihologie, vorbim de o fiinta umana bine adaptata, care se afla la o distanta ca de la cer la pamant, cred eu, de fiinta umana (barbat sau femeie) plina de putere despre care vorbesc samanii.

VILLOLDO: Da, categoric. Nu este vorba doar de o fiinta bine adaptata, ci de o fiinta care indrazneste sa isi valorifice sansa de a parea nebun. De fapt, eu ma gandesc adesea cum trebuie sa fi fost primul saman – acea prima femeie sau intaiul barbat care, probabil, s-au intors in tribul lor cu un bat aprins, pe care l-au luat dintr-un copac lovit de trasnet, aducand, astfel, focul in comunitatea lor. Circuitul neurologic al acelui om, circuitul creierului sau, s-a reconectat in acel moment, iar tribul sau trebuie sa fi facut un salt cuantic, ce nu s-a mai repetat in urmatorii mii si mii de ani. Si, in mod similar, samanul din trecut, profetul, vizionarul – era un individ care a reprezentat un exemplu pentru ceea ce ar fi putut deveni restul comunitatii peste mii si mii de ani. Ei au fost primii creatori ai miturilor, primii oameni de stiinta, primii observatori atenti ai naturii. Si, pe cata vreme noi am lucrat cu mintea umana de mai putin de un secol incoace, ei au facut acest lucru timp de sute de mii de ani.

MISHLOVE: Deci, in loc sa privim samanii ca pe un fel de vestigii ai unei lumi salbatice si primitive, tu ne sugerezi ca, de fapt, ei sunt vestitorii evolutiei viitoare a omenirii.

VILLOLDO: Absolut. Ei au dezvoltat metode si tehnici nu numai pentru a privi prin aceste fisuri dintre lumi, avand posibilitatea de a privi mecanismele destinului, dar, in procesul observarii acestora, dupa cum atesta mecanica, fizica cuantica, ei, intr-adevar, le pot influenta. Ei incep sa influenteze cursul destinului, iar astazi, dupa cum stii, avem o nevoie extraordinara de vizionari, de persoane care isi pot imagina un posibil viitor, nu viitorul probabil al poluarii si holocaustului nuclear, ci a ceea ce este posibil pentru noi.

MISHLOVE: Ei bine, pe masura ce incepem sa ne confruntam cu probleme ecologice globale, mie mi se pare ca viziunea samanului, in care noi actionam impreuna pentru vindecarea Planetei, intrand in legatura cu simtul nostru tribal de conectare, este o viziune foarte pozitiva pentru omenire.

VILLOLDO: Categoric, daca privim Pamantul ca pe o singura comunitate, care face parte dintr-o comunitate mai mare, si aceasta constientizare exista peste tot – in copaci, in rauri, in munti, in defilee, in marile canioane, dar si in spatiu si in alte comunitati ale unor fiinte mai evoluate decat noi, cu care ne aflam in stransa legatura si la care avem acces, atunci vom putea intra in dialog cu toate acestea.

MISHLOVE: In cultura vestica noi, tipic vorbind, consideram acest aspect ca fiind animism primitiv (spiritism primitiv), dar tu sugerezi ca ceea ce credem noi este, in realitate, o expresie a felului in care suntem noi deconectati, in prezent, de forta vietii, de propria putere.

VILLOLDO: Cuvantul animism este foarte interesant. Animism vine de la “anima”, sufletul, femininul, si se refera la un timp in care lumea era fermecatoare, cand copacii aveau spirite, cand norii aveau spirite si puteai vorbi cu ele, puteai dialoga si puteai interactiona cu ele. Iar prin revolutia noastra stiintifica si educatia simplificatoare pe care le-am avut, am creat o lume care nu mai este de loc incantatoare. Eu cred ca una dintre misiunile pe care le avem de indeplinit astazi este sa facem ca lumea sa fie din nou incantatoare. Si, asa cum spune Morris Berman in cartile sale, nu exista pericolul ca spiritele copacilor, norilor sau stancilor sa ne ia sufletele, intrucat noi suntem dincolo de aceste credinte. Creierul uman a evoluat la un nivel in care nu mai este nevoie sa navigheze in deriva pe marea superstitiilor, asa cum faceau stramosii nostri, pentru ca existau surse uriase de frica, la care am fost si noi expusi, pe care fie ca le numim diavol, fie spirite ale stancilor. Dar acum ne aflam in pozitia de a recunoaste magia Planetei pe care traim, magia propriilor noastre vieti.

MISHLOVE: Tu sugerezi ca, pentru a scapa de fricile noastre fata de aceste puteri psihice, noi am distrus farmecul vietii, in loc sa ne confruntam cu aceste frici in interiorul nostru, proces ce constituie, cu adevarat, arta unui saman.

VILLOLDO: Aceasta este calea, puterea samanului, chiar aici.

MISHLOVE: Alberto, a fost o adevarata placere sa fii aici, alaturi de mine. Trebuie sa iti spun ca admir modul in care ai reusit sa impletesti acest mod de viata stravechi, cu acela al unui cetatean international modern. Iti multumesc foarte mult.

VILLOLDO: Multumesc, Jeff.

sursa editura foryou

Thursday, March 26, 2009

NOUL COD PENAL-MAI PENIBIL DE ATIT SE POATE DOMNILOR???

DECI E OK SA INTRAM CU FORTA ZIUAIN CASA ALTCUIVA

"Parlamentarii din subcomisia care analizează Codul Penal au stabilit, marţi, definiţia pentru legitima apărare, ca fiind acea situaţie în care este respinsă, pe timpul nopţii, pătrunderea fără drept a unei persoane în locuinţa, curtea sau dependinţele altei persoane.

"Legitima apărare este într-o formă care nu a mai existat în România, pentru că îţi protejezi atât propia persoană, cât şi locuinţa, curtea şi dependinţele", a declarat preşedintele subcomisiei parlamentare, Victor Ponta (PSD).

El a spus că, în noul Cod penal, această prevedere reprezintă "un pas important", situaţia de legitimă apărare semănând cu cea văzută în filme.

"Se prezumă că eşti în legitimă apărare atunci când respingi, în timpul nopţii, pătrunderea fără drept a unei persoane în locuinţă, curte sau dependiţe", a explicat Ponta, arătând că în Codul Penal actual "nu era foarte clar" în privinţa prevederii privind legitima apărare.

Parlamentarii din subcomisie au mai stabilit că va fi obligatorie acordarea unui spor de pedeapsă pentru persoanele care comit mai multe infracţiuni.

"Persoana care comite mai multe infracţiuni va primi şi un spor de o treime din cuantumul celorlalte pedepse", a explicat Ponta, arătând că, în prezent, acest spor nu este obligatoriu, ci este la latitudinea judecătorului.

Victor Ponta a mai spus că parlamentarii din subcomisie au finalizat definiţia pentru "infracţiune", care este "fundaţia Codului penal"."

sursa

CREIERUL FEMEII SI THE NOTHING BOX

sursa FYT

Wednesday, March 25, 2009

THE NETWORK-1976(TY MEZTLI)

CLASICUL ANTISISTEM DIN 1976


FEMEILE SI CREATORUL

what-does-a-man-look-for-in-a-woman1Two questions I received on what being a woman means in spirituality:

Doua intrebari despre ce inseamna sa fii femeie in viata spirituala:

Question: You say that in order to advance spiritually, a woman has to help the male part of the world group, and this is how she will obtain her fulfillment. However, when a woman expresses a direct desire “to be like the Creator,” everyone laughs at this. Should a woman be ashamed of this desire if she has it?

Ati spus ca pentru a avansa spiritual, o femeie trebuie sa ajute partea masculina a grupului lumii, si astfel ea va obtine implinirea. Totusi, cind o femeie isi exprima o dorina directa de a fi ca si Creatorul, toata lumea ride de ea. ^Trebuie femeile sa se rusineze de astfel de dorinte?

My Answer: Don’t worry. It’s quite the contrary: all of us, men and women alike - all the souls, are the female part of the Kli. We are all the desire relative to the Creator, who is the male part, the One who fulfills us.

Nu te ingrijora. Este exact contrariul: toti, barbati si femei deopotriva, toate sufletele sint partile feminie ale KLI. Toti sintem dorinte dependente de Creator care este partea masculina, Unicul ce ne umple si ne implineste.

Question: In this life I am female. In my past lives was I always female. If I reach equivalence of form in this lifetime, will I be female in spirituality? If so, will a man also be male in spirituality, or female because he will be filled with Light in his vessel which is female?

In aceasta viata sint femeie. In vietile mele trecute am fost intotdeauna femeie. Daca ating echivalenta formei in aceasta viata, voi fi tot femeie in spiritualitate? Si daca da, un barbat va fi barbat in spiritualitate sau femeie pentru ca va fi umplut cu Lumina divina in vasul sau care este feminin?

My Answer: You were always female and you will be female up until the Final Correction.

Ai fost si vei fi femeie, pina la corectia finala.


sursa rav laitman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites