Saturday, June 4, 2011

HAPPY WEEKEND-MIKA - Lollipop



Share/Bookmark

Cracking the Maya Code


The ancient Maya civilization of Central America left behind a riddle: an intricate and mysterious hieroglyphic script carved on stone monuments and painted on pottery and bark books. Because the invading Spanish suppressed nearly all knowledge of how the script worked, unlocking its meaning posed one of archaeology's fiercest challenges. Until now.
Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Ancient Refuge in the Holy Land


Armed with high-tech equipment and ingeniously improvised devices, NOVA and archaeologist Richard Freund embark on a fascinating detective story that may rewrite Holy Land history.

Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Lost Treasures of Tibet



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Vajra Sky Over Tibet.SubEsp.flv



Share/Bookmark

Friday, June 3, 2011

WATER FOR ELEPHANTS-APA PT ELEFANTI, FILMUL DE WEEKEND


Share/Bookmark

WATER FOR ELEPHANTS, IN ENGLISH WITH ROMANIAN SUBS-FULL MOVIE HERE

SPLENDID SPLENDID SPLENDID FILM

APA PENTRU ELEFANTI
, IN ENGLEZA CU SUBS IN ROMANA...FILMUL AICI


P.S-JEGOSII DE PE FB NU MA MAI LASA SA POSTEZ DIN CAUZA CA DAU LINKURI...LINKURI, DA? LA FILME..NU-I NIMIC EXISTA O SOLUTIE LA TOATE

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Pink Glove Dance


Our employees put together this video to generate breast cancer awareness throughout our hospital system. We had a ton of fun putting this together and hope it inspires others to join in the cause
Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Ernesto Sabato - Inainte de tacere



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

SALFATE: Profecías de San Malaquías



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

H.H. 17th Gyalwang Karmapa Teachings: "The Middling Stages of Meditation"



Share/Bookmark

O CĂLĂTORIE PÂNĂ LA LUMINĂ ŞI ÎNAPOI

Share/Bookmark




Povestea unei experienţe în preajma morţii, de Mellen-Thomas Benedict

Din cartea sa Journey Through the Light and Back

Mellen-Thomas Benedict

Mellen-Thomas Benedict spune:


În 1982 am murit de cancer în faza terminală. Boala mea era inoperabilă şi orice fel de chimioterapie pe care mi-ar fi prescris-o nu ar fi făcut altceva decât să mă transforme, din ce în ce mai mult, într-o legumă. Mi se dăduseră între şase şi opt luni de viaţă.


În anii ‘70 eram un consumator ahtiat de informaţii şi mă întristam din ce în ce mai mult din cauza crizei nucleare, a crizei ecologice şi aşa mai departe. Aşa că, în lipsa unei baze spirituale, am început să cred că natura făcuse o greşeală şi că noi eram, de fapt, asemenea unui organism canceros aflat pe planetă. Percepeam oamenii că fiind un soi de cancer şi cu asta m-am ales.


Asta m-a ucis. Aveţi mare grijă cum vedeţi lumea. Acest lucru se răsfrânge asupra voastră, mai ales dacă viziunea voastră este negativă. Acest lucru m-a dus pe mine la moarte. Am încercat diverse metode alternative de vindecare, dar nimic nu mi-a folosit.


Aşa că am stabilit că totul era, de fapt, între mine şi Dumnezeu. Nu mă mai confruntasem niciodată până acum cu Dumnezeu, de fapt nu avusesem niciodată de-a face cu El. Nu aveam niciun fel de preocupări spirituale la vremea respectivă, dar am început o călătorie pentru a afla despre spiritualitate şi despre modurile alternative de vindecare.


M-am apucat să citesc tot ce se putea despre subiectul respectiv, pentru că nu voiam să am vreo surpriză dincolo. Aşa că am început să citesc despre diverse religii şi filosofii. Toate erau foarte interesante şi mi-au dat speranţa că exista ceva dincolo. Ajunsesem în grija permanentă a unei infirmiere.


Îmi amintesc că m-am trezit într-o noapte, acasă, pe la 4:30 şi am ştiut că venise timpul.


Asta era ziua în care aveam să mor. Aşa că mi-am chemat câţiva prieteni şi mi-am luat la revedere. Mi-am trezit îngrijitoarea şi i-am spus. Făcusem o înţelegere cu ea că îmi va lăsa cadavrul în pace şase ore, pentru că citisem că se întâmplă tot soiul de lucruri interesante atunci când mori. Am adormit la loc.


Următorul lucru pe care mi-l amintesc este începutul unei experienţe tipice în apropierea morţii. Dintr-o dată, am fost perfect conştient că stăteam în picioare, dar corpul meu era aşezat în pat. În jurul meu era un fel de întuneric. Mă simţeam mai viu în afara corpului decât în viaţa obişnuită. Totul era atât de viu, încât puteam vedea fiecare cameră din casă. Puteam vedea şi acoperişul casei, împrejurimile ei şi chiar dedesubtul casei.


Era o Lumină care strălucea. M-am întors spre Lumina, care era foarte asemănătoare celei descrise de alţi oameni în experienţele lor din apropierea morţii. Era atât de minunată. Este tangibilă, o poţi simţi. Este ademenitoare; vrei să te duci spre ea, aşa cum te-ai arunca în braţele tatălui sau mamei tale ideale.


Pe măsură ce am început să mă mişc către Lumină, am ştiut intuitiv că, dacă merg către Lumina, voi muri. Aşa că mergeam spre Lumină şi spuneam: „Te rog să aştepţi un minut; stai doar o secundă. Vreau să mă gândesc la asta, aş vrea să-ţi vorbesc înainte să plec”. Spre surprinderea mea, în acel punct, întreaga experienţă s-a oprit. Vă puteţi controla experienţa de după moarte. Nu vă aflaţi într-un vârtej incontrolabil.


Aşa că dorinţa mea a fost respectată şi am avut o discuţie cu Lumina. Lumina lua permanent diferite forme, Iisus, Buddha, Krishna, mandale, imagini şi semne arhetipale. Am întrebat-o: Ce se întâmplă aici? Te rog, Lumină, explică-mi. Chiar vreau să ştiu care este realitatea situaţiei. Nu pot pune exact în cuvinte, pentru că era un fel de comunicare telepatică.


Lumina mi-a răspuns. Informaţia care mi-a fost transferată era că, în timpul experienţei tale de după moarte, credinţele tale sunt cele care dau forma feedback-ului pe care îl primeşti în faţa Luminii. Dacă eşti budist sau catolic sau fundamentalist, primeşti feedback legat de ceea ce era credinţa ta. Ai ocazia să o priveşti şi să o examinezi, dar majoritatea oamenilor nu o fac. După cum mi-a revelat mie Lumina, mi-am dat seama că ceea ce vedeam cu adevărat era matricea Sinelui nostru Superior.


Cu toţii avem un Sine Superior, sau o parte suprasufletească a fiinţei noastre. El mi s-a revelat în cea mai adevărată formă energetică a sa. Singurul fel în care o pot descrie cu adevărat este că Fiinţa Sinelui Superior este mai mult un canal.


Nu arăta aşa, dar este o conexiune directă la Sursă, pe care o avem fiecare dintre noi. Suntem direct conectaţi la Sursă. Aşa că Lumina îmi arăta matricea Sinelui Superior. Eu nu eram angajat în nicio religie anume. Prin urmare, asupra acestei stări de fapt primeam feedback în timpul experienţei mele după moarte.


Continuând să cer Luminii să mă lămurească, să-mi explice, am înţeles ce este matricea Sinelui Superior. Avem o reţea în jurul planetei, la care sunt conectate toate Individualităţile Superioare.


Este precum o companie grozavă, un nivel următor, subtil de energie care ne înconjoară, nivelul spiritului, ca să spunem aşa. Apoi, după câteva minute, am mai cerut lămuriri. Chiar doream să ştiu despre ce este vorba în Univers şi, de data asta, eram gata să plec. Am spus: Sunt gata, ia-mă.


Atunci, Lumina s-a transformat în cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată: o mandala de suflete umane de pe aceasta planetă. Adusesem aici viziunea mea negativă a ceea ce se întâmplă pe planetă. Aşa că am întrebat Lumina, rugând-o să mă lămurească şi am văzut, în această mandala magnifică, cât de frumoşi suntem cu toţii în esenţa noastră, în nucleul nostru. Suntem cele mai frumoase creaţii.


Sufletul uman, matricea umană pe care o formăm împreună este absolut fantastică, elegantă, exotică, orice. Nu pot spune destul despre felul în care mi s-a schimbat părerea despre Fiinţele umane în acel moment. Am spus: O, Doamne, nu ştiam cât suntem de frumoşi. La orice nivel, sus sau jos, în orice formă v-aţi afla, voi sunteţi cea mai frumoasă creaţie.


Revelaţiile primite de la Lumina continuau fără oprire. Apoi am întrebat Lumina: Asta înseamnă că Omenirea va fi salvată? Atunci, asemenea unei explozii de trâmbiţe cu o ploaie de lumini spiralate, Marea Lumină a vorbit: Ţine minte asta şi nu uita niciodată; voi vă salvaţi, voi vă răscumpăraţi şi voi vă vindecaţi. Aţi făcut-o întotdeauna. O veţi face întotdeauna. Aţi fost creaţi cu puterea de a face asta, încă dinainte de începutul lumii.


În acea clipă am înţeles şi mai mult. Am înţeles că AM FOST DEJA SALVAŢI, şi ne-am salvat pe noi înşine, pentru că am fost proiectaţi să ne autocorectăm, asemenea întregului Univers al lui Dumnezeu. La asta se referă "a doua venire". I-am mulţumit Luminii lui Dumnezeu, din toată inima. Cel mai bun lucru pe care am putut să-I spun au fost următoarele cuvinte simple de mulţumire: O, dragă Dumnezeule, dragă Universule, dragă Sine Superior, Îmi Iubesc Viaţa.


Lumina părea să mă aspire şi mai profund. Era ca şi cum Lumina m-ar fi absorbit complet. Lumina Iubirii este ceva de nedescris. Am intrat într-un alt tărâm, mai profund decât cel precedent, şi am devenit conştient de ceva mai mult, mult mai mult. Era un şuvoi enorm de Lumină, vast şi plin, adânc în Inima Vieţii. Am întrebat ce era.


Lumina mi-a răspuns: Acesta este FLUVIUL VIETII. Bea din această apă bogată, după dorinţa inimii. Aşa am făcut. Am luat înghiţituri, una după alta. Să bei Viaţa însăşi! Eram în extaz.


Atunci Lumina a spus: Ai o dorinţă. Lumina ştia totul despre mine, trecutul, prezentul şi viitorul. Da! am şoptit.


Am cerut să văd restul Universului, dincolo de sistemul nostru solar, dincolo de toate iluziile omeneşti. Lumina mi-a spus atunci că pot să merg odată cu Şuvoiul. Am făcut-o şi am fost purtat prin Lumină, către capătul tunelului. Am simţit şi am auzit o serie de explozii sonice foarte blânde. Ce mai goană!


Dintr-o dată, mi s-a părut că sunt lansat de pe planetă, pe acest şuvoi de Viaţă. Am văzut Pământul dispărând. Sistemul solar, în întreaga lui splendoare, a trecut uşor pe lângă mine şi a dispărut. Cu o viteză mai mare decât cea a luminii am zburat prin centrul Galaxiei, absorbind din ce în ce mai multă cunoaştere, pe măsură ce înaintam.


Am aflat că aceasta Galaxie şi întreg Universul sunt pline de diferite forme de VIAŢĂ. Am văzut multe lumi. Vestea bună este că nu suntem singuri în Univers!

Pe măsură ce călătoream pe şuvoiul de conştienţă prin centrul Galaxiei, şuvoiul se desfăcea în extraordinare valuri fractalice de energie. Supraaglomerările Galaxiei, cu toată înţelepciunea lor străveche, zburau pe lângă mine. Primul gând a fost că mergeam undeva, chiar călătoream. Dar apoi mi-am dat seama că, pe măsură ce şuvoiul se mărea, propria mea conştienţă se extindea şi ea, pentru a cuprinde tot ce era în Univers! Toată creaţia trecea pe lângă mine. Era o minune de neimaginat! Eram cu adevărat un Copil Minune; un prunc în Lumea minunilor!

În acel moment, m-am regăsit într-o tăcere profundă, dincolo de limitele liniştii. Puteam vedea sau percepe VECIA, dincolo de Infinit.

Eram în Vid.


Eram în pre-creaţie, înainte de Big Bang (Marea Explozie). Trecusem dincolo de începutul timpului/ Primul Logos/ Prima Vibraţie. Eram în Ochiul Creaţiei. Am simţit că atingeam Faţa lui Dumnezeu. Nu era un sentiment religios. Pur şi simplu, am fost una cu Viaţa şi Conştienţa Absolută.


Când spun că am putut vedea sau percepe veşnicia, spun că am putut experimenta modul în care Creaţia, în întregimea ei, se autogenerează. Era fără început şi fără sfârşit. Acestea e un gând care îţi lărgeşte mintea, nu-i aşa?


Oamenii de ştiinţă percep Big Bang-ul asemenea unui eveniment unic, ce a dat naştere Universului. Am văzut, în timpul experienţei mele de viaţă după moarte, că Big Bang a fost doar unul dintr-un număr infinit de alte Big Bang-uri care creează Universuri, încontinuu şi simultan. Singurele imagini care se pot apropia oarecum de asta, în termeni umani, ar fi acelea create de supercomputerele ce folosesc ecuaţii de geometrie a fractalilor.


Oamenii din antichitate ştiau toate astea. Ei spuneau că Dumnezeu crease periodic noi Universuri, expirând şi recrease alte Universuri, inspirând. Aceste epoci erau numite Yuga. Ştiinţa modernă a numit asta Big Bang. Mă aflam în conştienţa absolută, pură.


Puteam vedea sau percepe toate marile explozii Big Bang sau Yuga, cum se creau şi se recreau. Am intrat instantaneu, simultan, în toate. Am văzut că absolut fiecare părticică a creaţiei are, la rândul său, puterea de a crea. Este foarte dificil de explicat. Încă nu am cuvinte să descriu lucrul ăsta.


Mi-au trebuit ani întregi, după ce m-am întors din experienţa mea în preajma morţii, să găsesc cuvinte care să descrie experienţa Vidului. Pot să vă spun acum aşa: Vidul este mai puţin decât nimic şi totuşi, mai mult decât orice există! Vidul este zero absolut, haosul ce dă naştere tuturor posibilităţilor. Este Conştienţa Absolută, cu mult mai mult decât Inteligenţa Universală.


Vidul este golul sau nimicul dintre manifestările fizice. Este SPAŢIUL dintre atomi şi componentele lor. Ştiinţa modernă a început să studieze acest spaţiu. Ea îl numeşte punctul Zero. Ori de câte ori se încearcă să fie măsurat, instrumentele depăşesc scala, sau, cum s-ar spune, tind spre infinit. Până acum nu a fost găsită o modalitate de a măsura, cu precizie, infinitul. În corpul vostru şi în Univers există mai mult spaţiu zero decât orice altceva!


Ceea ce misticii denumesc Vid, nu este un vid. Este atât de plin de energie, un alt fel de energie, care a creat tot ceea ce suntem. Totul, începând de la Big Bang, este vibraţie, de la primul Cuvânt care este prima vibraţie. Biblicul EU SUNT în realitate are un semn de întrebare după el.


EU SUNT- Ce sunt eu? Astfel, creaţia este Dumnezeu care explorează Sinele lui Dumnezeu, în orice fel imaginabil, într-o explorare continuă prin fiecare dintre noi. Am început să văd, în timpul experienţei mele în preajma morţii, că tot ceea ce există este Sinele, literalmente Sinele vostru, Sinele meu.


Totul este marele Sine. De aceea ştie Dumnezeu chiar şi atunci când cade o frunză. Lucrul acesta este posibil pentru că, oriunde te-ai afla, acolo este centrul Universului. Oriunde se află orice atom, acela este centrul Universului. Există Dumnezeu în acela şi există Dumnezeu în Vid.


Atunci când exploram Vidul, în timpul experienţei mele în preajma morţii, şi toate acele Yuga sau creaţii, mă aflam complet în afara timpului şi spaţiului, aşa cum le cunoaştem noi. În această stare extinsă am descoperit că, de fapt, creaţia înseamnă Conştienţa Absolută Pură, sau Dumnezeu, care intră în Experienţa Vieţii, aşa cum o ştim noi.


Vidul însuşi este lipsit de experienţă. Este înaintea vieţii, înainte de prima vibraţie. Dumnezeirea înseamnă mai mult decât Viaţă şi Moarte. Prin urmare, există chiar mai mult de experimentat în univers decât Viaţa şi Moartea!


Când am înţeles acest lucru, încheiasem cu Vidul şi doream să mă întorc la Creaţia sa, sau Yuga. Părea lucrul cel mai normal de făcut. Atunci m-am întors brusc prin cea de-a doua Lumină, sau Big Bang, şi am auzit mai multe explozii de catifea.


Am mers pe şuvoiul conştienţei, înapoi prin întreaga Creaţie, şi ce mai călătorie a fost! Supraaglomerările Galaxiilor au trecut prin mine, aducându-mi şi mai multă înţelegere. Am trecut prin centrul Galaxiei noastre, care este o gaură neagră. Găurile negre sunt marile procesoare sau reciclatoare ale Universului.


Ştiţi ce se află de cealaltă parte a unei găuri negre? Suntem noi; Galaxia noastră, care a fost reciclată dintr-un alt Univers. În întreaga ei configuraţie energetică, Galaxia arăta asemenea unui oraş fantastic al luminilor. Toată energia de pe această parte a Big Bang-ului este Lumină.


Fiecare subatom, atom, stea, planetă, chiar şi conştienţa însăşi sunt alcătuite din Lumină şi au o frecvenţă şi/sau o particulă. Lumina este vie. Totul este alcătuit din Lumină, chiar şi pietrele. Aşa că totul este viu. Totul este alcătuit din Lumina lui Dumnezeu; totul este foarte inteligent.


Atunci când eram purtat pe şuvoi, am putut vedea, în cele din urmă, că se apropia o Lumină imensă. Am ştiut că era Prima Lumină; Matricea Luminoasă a Sinelui Superior a Sistemului nostru Solar. Apoi, întregul nostru Sistem Solar a apărut în Lumină, însoţit de una dintre exploziile acelea de catifea.


Am putut vedea toată energia pe care o generează acest Sistem Solar şi este un spectacol incredibil de Lumină! Am putut auzi Muzica Sferelor. Sistemul nostru Solar, asemenea tuturor corpurilor cereşti, generează o matrice unică de Lumină, sunet şi energii vibraţionale.


Civilizaţiile avansate de pe alte sisteme stelare pot detecta în Univers Viaţa, aşa cum o ştim noi, după amprenta energetică şi vibraţională a matricei. Este o joacă de copii. Copilul minune al Pământului (Fiinţele umane) face chiar acum o grămadă de zgomot, asemenea copiilor care se joacă în curtea Universului.


Lumina mi-a explicat că nu există moarte; suntem Fiinţe nemuritoare. Suntem vii dintotdeauna! Am înţeles că facem parte dintr-un sistem natural viu, care se reciclează permanent. Nu mi s-a spus niciodată că trebuie să mă întorc. Am ştiut că va trebui. Era firesc, după tot ceea ce văzusem în timpul experienţei mele în preajma morţii.


Nu ştiu cât timp am fost cu Lumina, în timp uman. Dar a venit momentul în care am înţeles că toate întrebările mele îşi primiseră răspuns şi că întoarcerea mea era iminentă. Când spun că toate întrebările mele căpătaseră răspuns dincolo, chiar asta vreau să spun.


Toate întrebările mele au primit răspuns. Fiecare om are o viaţă diferită şi întrebări diferite, la care caută răspuns. Unele dintre întrebările noastre sunt universale, dar fiecare dintre noi explorează acest lucru pe care îl numim Viaţă în felul său personal unic. Aşa se întâmplă cu orice formă de viaţă, de la munţi, până la orice frunză din vreun copac.


Acest lucru este foarte important pentru noi, cei din acest Univers. Pentru că totul contribuie la Imaginea Generală, la deplinătatea Vieţii. Noi suntem, literalmente, Dumnezeu care explorează Sinele lui Dumnezeu, într-un Dans infinit al Vieţii. Unicitatea noastră sporeşte întreaga Viaţă.


Când am început întoarcerea către ciclul vieţii, nu mi-a trecut nicio clipa prin minte, nici nu mi s-a spus, că mă voi întoarce în acelaşi trup. Am avut încredere deplină în Lumină şi în procesul Vieţii. Atunci când şuvoiul s-a unit cu marea Lumină, am cerut să nu uit niciodată revelaţiile şi sentimentele legate de ceea ce am învăţat dincolo.


A urmat un da. L-am simţit ca şi cum sufletul mi-ar fi fost sărutat.


Apoi am fost dus înapoi prin Lumina în tărâmul vibraţional. Întregul proces s-a repetat, cu şi mai multe informaţii care mi-au fost transmise. M-am întors acasă şi mi s-au dat lecţii din experienţa mea în preajma morţii, legate de mecanismul reîncarnării. Mi s-au dat răspunsuri la toate micile mele întrebări: Cum se face asta? Cum se face ailaltă? Am ştiut că mă voi reîncarna.


Pământul este un mare procesator de energie şi conştiinţa individuală se dezvoltă din asta, în fiecare dintre noi. Mă gândeam la mine ca devenind om pentru prima dată, şi eram fericit să fiu aşa. Din ceea ce am văzut, aş fi fericit să fiu şi un atom în acest Univers. Un atom.


Aşa că, să fiu o parte umană a lui Dumnezeu‚ asta este cea mai minunată binecuvântare. Este o binecuvântare dincolo de orice ne închipuim noi că poate fi o binecuvântare. Pentru fiecare dintre noi, să fim partea umană a acestei experienţe este ceva teribil şi magnific. Fiecare dintre noi, oriunde şi oricum ar fi, ratat sau nu, este o binecuvântare pentru planetă, exact în locul în care se află.


Am trecut prin procesul reîncarnării, aşteptându-mă să ajung un bebeluş undeva. Dar mi s-a dat o lecţie despre cum evoluează identitatea şi conştienţa individuală. Am fost atât de surprins când am deschis ochii. Nu ştiu de ce, pentru că o înţelesesem, dar a fost totuşi o surpriză atât de mare să mă întorc în acest corp, înapoi în camera mea, cu cineva care mă privea, plângând în hohote.


Era infirmiera mea. Ea renunţase să mai spere după o oră şi jumătate după ce mă găsise mort. Corpul meu era rigid şi inflexibil. S-a dus în cealaltă cameră. Atunci m-am trezit şi am văzut lumina afară. Am încercat să mă ridic şi să mă duc spre ea, dar am căzut din pat. Infirmiera a auzit zgomot, a venit în fugă şi m-a găsit pe podea.


Când mi-am revenit, am fost foarte surprins şi, în acelaşi timp, plin de veneraţie faţă de ceea ce mi se întâmplase în timpul experienţei mele în preajma morţii. La început, toate amintirile călătoriei mele pe care le am acum, încă nu existau. Continuam să alunec din lumea asta şi întrebam într-una: Trăiesc?


Lumea asta părea mai ireală decât cealaltă. După trei zile mă simţeam din nou normal, mai clar şi totuşi diferit de felul în care mă mai simţisem vreodată în viaţă. Amintirile experienţei mele au revenit mai târziu. Nu vedeam nimic rău în nicio


Fiinţă umană pe care o văzusem vreodată. Înainte, eram cu adevărat plin de prejudecăţi. Credeam că mulţi oameni erau nişte rataţi. De fapt, credeam că toţi, în afară de mine, erau nişte rataţi. Dar acum am scăpat de toate astea.


Cam după 3 luni un prieten mi-a sugerat să fac nişte analize, aşa că m-am dus să mă scaneze şi aşa mai departe. Mă simţeam cu adevărat bine şi mă temeam să nu primesc veşti proaste. Mi-l amintesc pe medicul de la clinică privind scanările dinainte şi cele după, zicând: Ei bine, nu mai este nimic aici. Am spus, Cu adevărat este un miracol. El a răspuns Nu, astfel de lucruri se mai întâmplă, se numesc remisii spontane. Părea destul de neimpresionat. Dar aici era vorba de un miracol şi eu eram impresionat, chiar dacă nimeni altcineva nu era.

În timpul experienţei mele în preajma morţii am coborât în ceea ce s-ar putea numi Iad şi a fost foarte surprinzător. Nu am văzut Satana sau răul. Coborârea mea în Iad a fost o coborâre în mizeria umană, în ignoranţa şi întunericul lipsei de cunoaştere.


A părut a fi o eternitate jalnică. Dar fiecare dintre milioanele de suflete din jurul meu avea o mică stea de Lumină, care îi stătea oricând la dispoziţie. Dar nimeni nu părea să-i acorde atenţie. Erau atât de prinşi în propria durere, traumă şi suferinţă. Dar, după ceea ce mi-a părut o eternitate, am început să chem Lumina aceea, asemenea unui copil care îşi strigă părinţii în ajutor.


Atunci, Lumina s-a deschis şi a format un tunel care a venit direct la mine şi m-a izolat de toată frica şi durerea. Asta este, în realitate, Iadul. Aşa că, ceea ce facem este să învăţăm să ne ţinem de mână, să ne apropiem unii de alţii. Porţile Iadului sunt acum deschise.


Ne vom uni, ne vom prinde de mâini şi vom păşi împreună afară din Iad. Lumina a venit la mine şi s-a transformat într-un Înger auriu, imens. Am spus: Eşti Îngerul Morţii? Mi-a transmis că era suprasufletul meu, matricea Sinelui meu Superior, o parte foarte veche a noastră. Apoi am fost dus în Lumină.


Curând, ştiinţa noastră va cuantifica spiritul. Va fi minunat, nu-i aşa? Reuşim să facem acum dispozitive care sunt sensibile la energia subtilă, sau la energia spiritului. Fizicienii folosesc acceleratoare de particule pentru a zdrobi atomii şi a vedea din ce sunt formaţi.


Au ajuns până la nivelul quarcilor şi aşa mai departe. Ei bine, într-o bună zi vor ajunge până la acel lucru mic ce ţine totul laolaltă şi îl vor numi: Dumnezeu. De abia acum începem să înţelegem că şi noi creăm, pe parcurs ce avansăm.


Cum am văzut aievea, în timpul experienţei mele am ajuns pe un tărâm unde există un punct în care ne transmitem întreaga cunoaştere acumulată şi începem să creăm următorul fractal, următorul nivel. Avem puterea de a crea, pe măsură ce explorăm. Acesta este Dumnezeu, care se extinde prin noi.


De la întoarcerea mea, am trăit experienţa Luminii în mod spontan şi am învăţat cum să ajung în acel spaţiu aproape oricând în timpul meditaţiei mele. Fiecare dintre voi poate face asta. Nu este nevoie să muriţi sau să aveţi o experienţă în preajma morţii pentru a face acest lucru. Sunteţi dotaţi pentru asta, aveţi deja tot ce vă trebuie.


Corpul este cea mai minunată Făptură de Lumina din câte există. Corpul este un Univers de Lumină incredibilă. Spiritul nu ne forţează să anulăm acest corp. Nu asta se întâmplă. Nu mai încercaţi să deveniţi Dumnezeu; Dumnezeu devine voi. Aici.


L-am întrebat pe Dumnezeu: Care este cea mai bună religie de pe planetă? Care este cea corectă? şi Dumnezeirea a spus, cu multă iubire: Nu-mi pasă. A fost o graţie incredibilă. Când Dumnezeirea a spus nu-mi pasă, am înţeles imediat că e treaba noastră să ne pese.


Este important, pentru că noi suntem Fiinţele cărora le pasă. Contează pentru noi, iar în asta rezida importanţa. Aici avem ecuaţia energiei în spiritualitate. Dumnezeului Absolut nu îi pasă dacă eşti protestant, budist sau orice altceva.


Toate reprezintă faţetele unui întreg. Mi-aş dori că toate religiile să-şi dea seama de asta şi să se lase unii pe alţii în pace. Nu e vorba de sfârşitul religiilor, ci că vorbim despre acelaşi Dumnezeu. Trăiţi şi lăsaţi-i şi pe alţii să trăiască. Fiecare are o altă viziune. Şi toate fac parte din imaginea globală; toate sunt importante.


Am trecut dincolo, în timpul experienţei mele în preajma morţii, plin de temeri legate de deşeurile toxice, rachetele nucleare, creşterea explozivă a populaţiei şi de distrugerea pădurii amazoniene. M-am întors, iubind fiecare problemă. Iubesc deşeurile nucleare. Iubesc norul uriaş în formă de ciupercă; acesta reprezintă cea mai sfântă mandala pe care am manifestat-o până acum, ca un arhetip.


El, mai mult decât orice religie şi filozofie de pe Pământ, ne-a adus împreună, dintr-o dată, la un nou nivel al conştienţei. Ştiind că am putea arunca planeta în aer de 50 de ori, sau de 500 de ori, realizăm în cele din urmă, poate, că ne aflăm cu toţii aici, împreună.


Pentru o perioadă de timp, a fost nevoie să se adune mai multe bombe. Atunci am început să spunem: nu mai vrem aşa ceva. Acum ne aflăm, de fapt, într-o lume mai sigură decât a fost ea vreodată, şi va deveni şi mai sigură.


Aşa că m-am întors din experienţa mea în preajma morţii iubind deşeurile toxice, pentru că ne fac să ne apropiem unii de alţii. Aceste lucruri sunt atât de mari. După cum ar spune Peter Russel, aceste probleme sunt acum de dimensiunea sufletului. Avem soluţii de dimensiunea sufletului? DA!


Tăierea pădurii amazoniene va încetini şi, în cincizeci de ani de acum încolo, vor fi mai mulţi copaci pe planetă decât au fost demult. Dacă vă ocupaţi de ecologie, faceţi-o în continuare; sunteţi acea parte din sistem care devine conştientă. Faceţi-o cu toată puterea, dar nu fiţi deprimaţi. E o parte din ceva mult mai mare.


Pământul se află în plin proces de îmblânzire. Nu va mai fi niciodată un loc atât de sălbatic cum era altădată. Vor rămâne locuri sălbatice măreţe, rezervaţii în care natura să prospere. Grădinăritul şi rezervaţiile vor constitui preocupările viitorului. Creşterea populaţiei a ajuns foarte aproape de optimul energetic care să determine o schimbare a conştienţei. Aceasta schimbare în conştienţă va conduce la schimbări în domeniul politicii, banilor şi energiei.


După ce am murit o dată, trecând prin experienţa în preajma morţii şi întorcându-mă, respect cu adevărat viaţa şi moartea. În experienţele noastre cu ADN-ul s-ar putea să fi deschis poarta unui mare secret. În curând, vom putea trăi în acest corp cât de mult vrem.

După ce veţi fi trăit în jur de 150 de ani, veţi simţi intuitiv că vreţi să schimbaţi canalul.


Să trăieşti o veşnicie într-un singur trup nu este la fel de creativ ca şi reîncarnarea, că şi transferul energiei în acest vortex fantastic de energie în care ne aflăm. Vom vedea cu adevărat înţelepciunea Vieţii şi morţii şi ne vom bucura de ea. După cum stau lucrurile, suntem vii dintotdeauna.


Acest corp în care vă aflaţi a fost viu dintotdeauna. El vine dintr-un şuvoi de Viaţă care îşi are originea în Marea Explozie (Big Bang) şi chiar dincolo de ea.

Acest corp dă viaţă vieţii următoare, atât ca energie densă, cât şi subtilă.

Acest corp este viu deja de o veşnicie.


http://spiritus.128pro.net/viata-spirituala/mellen-thomas.htm



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Conspiraţie mondială: Şeful FMI, arestat pentru că a aflat cea mai mare fragilitate a SUA

Share/Bookmark

Strauss-Khan  riscă ani grei  de puşcărie

Strauss-Khan riscă ani grei de puşcărie

Un raport emis către prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin, de către Serviciul Federal de Securitate (FSB), susţine că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, "lipseşte sau/şi nu a fost inventariat".


De asemenea, în mod cel puţin ciudat, şi un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, căruia DSK îi împărtăşise această descoperire, a fost reţinut pentru aceleaşi acuzaţii ca şi şeful FMI.


Potrivit acestui raport secret al FSB, Strauss-Kahn a devenit "din ce în ce mai îngrijorat", la începutul acestei luni, după ce Statele Unite au început "să tragă de timp" în legătură cu promisiunea de a livra către FMI 191,3 tone de aur (acord din Al Doilea Amendament semnat de către Comitetul executiv în aprilie 1978) care urmau să fie vândute pentru a finanţa ceea ce se numeşte DST (drepturi speciale de tragere), conceput ca înlocuitor al standardului aurului, potrivit The European Union Times.


Potrivit raportului FSB, Strauss-Kahn şi-a exprimat la acea vreme îngrijorările faţă de oficialii guvernamentali americani apropiaţi de preşedintele Obama. Se pare că surse din CIA (Central Intelligence Agency) i-ar fi furnizat şefului FMI dovezi certe că tot aurul deţinut de SUA "a dispărut".


După ce a primit aceste informaţii din partea CIA, DSK a făcut imediat aranjamente să părăsească SUA, cu destinaţia Paris, însă a fost anunţat de către agenţii care lucrează pentru Direcţia Generală pentru Securitate Externă din Franţa (DGSE) că autorităţile americane vor să îl captureze, aşa că a fugit la aeroportul JFK din New York. Fostul şef FMI a urmat sfaturile agenţii de la DGSE de a-şi lăsa telefonul mobil la hotel, pentru ca poliţia SUA să nu-i poată afla locaţia exactă.


Ajuns în siguranţă în avionul Air France cu destinaţia Paris, Strauss-Kahn a făcut greşeala fatală de a suna la hotel şi de a le cere angajaţilor să îi trimită telefonul mobil, pe care îl lăsase în cameră, la reşedinţa sa din Franţa. Astfel, agenţii americani i-au dat de urmă şi l-au putut aresta.


Cu două săptămâni înainte de arestarea sa, Strauss-Kahn i-a împărtăşit bunului său prieten, un bancher egiptean, Mahmoud Abdel Salam Omar, dovezile pe care le are de la CIA privind aurul din SUA.


Omar, asemenea prietenului său, a fost arestat în 30 mai 2011, aducându-i-se acuzaţia de agresiune sexuală împotriva unei angajate a unui hotel de lux, o acuzaţie clasificată de FSB drept "dincolo de imaginaţie", având în vedere faptul că Omar are vârsta de 74 ani şi este un musulman foarte credincios.


După ce Putin a citit acest raport al FSB, a ordonat ca acesta să fie postat pe site-ul Kremlin-ului devenind astfel primul lider mondial care susţine faptul că şeful FMI este o victimă a conspiraţiei Statelor Unite.


"Este dificil pentru mine să evaluez motivele politice ascunse dar nu cred că situaţia iniţială prezentată este cea adevărată. Ceva nu sună bine", a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.


Interesant de remarcat cu privire la toate aceste evenimente este faptul că unul dintre primii membri ai Congresului Statelor Unite, candidat prezidenţial în 2012, Ron Paul şi-a exprimat cu mult timp în urmă convingerea că guvernul american a minţit cu privire la rezervele sale de aur depozitate la Fort Knox.


Parlamentarul Ron devenise atât de îngrijorat de faptul că Rezerva Federală şi Guvernul SUA ascund adevărul despre rezervele de aur, încât a prezentat un proiect de lege la sfârşitul anului 2010, pentru a forţa întocmirea unui bilanţ, însă a fost ulterior învins de către forţele regimului Obama.


Când a fost întrebat de reporteri dacă este de părere că nu a existat niciodată aur în Fort Knox sau în Rezerva Federală, congresmanul Paul a dat o replică incredibilă: "cred că acesta este o posibilitate".


O altă înformaţie interesantă este cererea lui Ron Paul, cu trei zile înainte de arestarea lui Strauss-Kahn, către SUA de a vinde toate rezervele de aur, declarând: "Având în vedere preţul mare care e acum, şi problema datoriilor colosale de acum, în toate sensurile, vindeţi tot".


"În octombrie 2009, China a primit un transport de lingouri de aur. Aurul este în mod regulat schimbat între ţări pentru a plăti datoriile şi a stabili echilibrul comerţului. Mare parte a aurului este stocate în tezaur sub supravegherea unei organizaţii speciale cu sediul în Londra, London Bullion Market Association (sau LMBA). După ce s-a efectuat tranzacţia, China a cerut să se facă nişte teste speciale pentru a demonstra puritatea aurului şi greutatea lingourilor.


Funcţionarii au fost şocaţi să afle, după efectuarea analizelor, că lingourile erau false. Ele conţineau tungsten şi doar un strat de aur adevărat. Mai mult de atât, aceste lingouri de aur, care conţin numere de serie pentru urmărire, proveneau din SUA şi au fost stocate în Fort Knox ani de zile. A fost raportată existenţa a 5.600 - 5.700 de lingouri, a câte 11,34 kilograme", scria publicaţia ViewZone.Com în 2009.


Din ultimele informaţii din SUA reiese că Strauss-Kahn nu are de gând să renunţe la acest "război" şi şi-a angajat o echipă formată din foşti spioni ai CIA, detectivi particulari şi consilieri mass-media pentru a-l proteja.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Thursday, June 2, 2011

Get Out of Debt Fast! FREE Abundance Webinar from David Childerley



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Chakra Healing: Crown Chakra

Chakra Healing: Root Chakra



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Toccata and Fugue in D Minor - Fantasia (1940)



Share/Bookmark

We will not let you sleep - subtitled english



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Benjamin Fulford. The Black Pope & The Khazarian Zionist.



Share/Bookmark

Monks in the Laboratory - How it all Started (60min)



Monks in the lab is a story of human and scientific adventure. Monks in the lab enables viewers to explore the frontiers of scientific research, personal health and mind and spirit. Why is contemporary science interested in meditation? Why is meditation good for your health? Why are Buddhist monks allowing Western researchers to use technology to probe their brains and bodies?


Buddhists have been studying the human mind and spirit with no technological tools at all for 2500 years. They have developed meditation techniques that increase mindful attention and transform the emotions. But these techniques have been long unknown or ignored in the West.


But today’s scientific researchers have more and more to deal with the nagging and universal questions of the nature of the emotions and the mind. Buddhist experience and knowledge are of increasing interest. Just what are “emotions”? What do we mean by “mind”?


The scientists of the project “Mind and life” who are studying the meditative states are pioneers in their field. They try to understand the mechanisms by which the mind influences the body and explore the extraordinary plasticity of the brain.



Share/Bookmark

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor» (2)

Share/Bookmark


Interviu cu Benjamin Fulford realizat de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Proiectul Camelot, Tokyo, Japonia
[Articol extras din Nexus Magazine, Anul VI, Numărul 14 (ianuarie – martie 2010)]
Citiți aici prima parte a interviului

Societăți secrete occidentale și orientale



Kerry Cassidy: Deci acest individ trimis de Takenaka, care a venit la tine și ți-a făcut această ofertă – de a fi un francmason, de cine a fost trimis?


Benjamin Fulford: Ei bine, Takenaka a fost un discipol al lui Henry Kissinger. Iar Henry Kissinger lucrează pentru David Rockefeller. L-am acuzat pe Takenaka de a fi vândut sistemul financiar japonez lui Rockefeller.


Dacă vă imaginați o piramidă, la primul nivel al piramidei sunt cei naivi, neinformaţi. Clubul Rotary se află deasupra celui de-al patrulea nivel. În acest caz era vorba despre nivelul cel mai înalt deoarece atunci când mi-au propus să intru în francmasonerie mi-au spus: „Deasupra nivelului 33 mai sunt 13 niveluri“. Iți amintești dolarii?


Piramida de pe ei? Ochii îi reprezintă pe aceia care au pus rasa umană să construiască piramidele. Este vorba despre o piramidă neterminată. Deasupra celor 33 de niveluri mai sunt încă 13. Acesta este grupul intern de aproximativ 10.000 de oameni care controlează Occidentul. Mi-aș dori să pot afirma că majoritatea oamenilor din acest grup de elită sunt oameni buni, cu inimă bună, care doresc să facă lucruri bune pentru această planetă.


KC: Deci ai primit această ofertă. Ce ai făcut în continuare?


BF: Ei bine, ceea ce s-a întâmplat mai departe a fost că, exact în ziua următoare, am primit un telefon de la un director de film japonez, care mi-a spus că vrea să vorbească ceva cu mine. Când m-am întâlnit cu el mi-a spus: „Aş dori să te întâlneşti cu o anumită persoană“. Așa că am mers în altă cameră de hotel.


Se pare că preferă camerele de hotel atunci când vor să discute lucruri importante. Am înregistrat și această discuție, deși nu aș face niciodată publică această înregistrare. Cel cu care m-am întâlnit mi-a spus că reprezintă o societate secretă asiatică care are şase milioane de membrii, incluzând aici 1,8 milioane gangsteri și 100.000 de asasini profesioniști.


Aşa cum am menţionat anterior eu am o diplomă în studii asiatice, cu o specializare în zona chineză. Citisem despre această societate în cărțile de istorie. Știam despre ei. Este vorba despre Roșii și Verzi... Imperiul Ming, care la un moment dat al istoriei atinsese un înalt grad de civilizaţie s-a prabusit s-a prăbușit în fața dinastiei Manchu. Armata şi flota Ming au devenit o organizație secretă.


Așa că Roșii și Verzii reprezintă armata și flota navală, Verzii sunt de asemena şi cei care efectuează activităţile de birou. Prin urmare, cei 1,8 milioane sunt gangsteri. Ceilalti 4,2 milioane sunt intelectuali cu un grad ridicat de inteligenţă. Planul lor a fost să-i răstoarne pe Manchu și să restaureze imperiul Ming.


Ei au fost iniţiat răscoala boxerilor, unul din obiectivele acestei rebeliuni fiind eliminarea consumului de opiu. Iar cei ce vindeau opiumul – și asta e foarte interesant – erau Skull&Bones! Prin urmare s-au luptat cu această societate secretă încă din anul 1800, cel puțin.


KC: Bine, dar nu au fost britanicii cei care au introdus opiumul?


BF: Da, au fost și britanicii. Dar Skull&Bones, pe lângă faptul că au fost neguțători de sclavi, au fost şi comercianţi de opium. A fost aşa-numita „reţea” chinezească. Deci fost vorba și de unii și de alții.


KC: Deci, erai în această cameră de hotel...


BF: Ei bine, mi-au spus că și-ar dori să îmi ofere asistență deoarece scrisesem o carte despre SARS și armele biologice. Mi-au mai spus că „acești oameni încearcă să te omoare și va trebui să faci ceva în privința asta“.


Toate acestea s-au petrecut pe parcursul unei singure săptămâni. Și era vorba despre lucruri complet ieșite din comun. Mi-a luat ceva timp până le-am digerat. Primul lucru la care m-am gândit a fost: „


Ei bine, am putea urmări filme ale evenimentelor din 11 septembrie în Chinatown sau ceva de acest gen“. Însă le-am spus: „Lăsați-mă să revin după ce mă să mă gândesc la aceste lucruri“. Și mi-am petrecut aproape o lună de zile gândindu-mă la toate acestea.


M-am gândit: „Hei, de ce nu am ținti chiar ochiul piramidei?“ Pentru că majoritatea occidentalilor nici măcar nu știu că există. Sunt foarte înfricoșați acolo la vârf. Vreau să zic că ucid atât de mulți oameni, atât de des, încât sunt pur și simplu speriați. Aceste lucruri sunt foarte secrete. Înainte de apariția Internetului, nimeni nu știa nimic de toate acestea. În mod sigur nici eu nu aș fi crezut mai nimic dacă nu aș fi avut un contact direct cu ei.


Din nou, dacă urmărești aceste fundații și pe cei care le controlează, vei vedea că Rockefellerii deţin controlul asupra circulaţiei monetare a aproximativ 10 trilioane de dolari.


Însă societatea secretă orientală are șase milioane de membri, iar societatea secretă occidentală... ei bine, în vârf se afla doar 10.000 de oameni. Prin urmare este vorba despre șase milioane împotriva la 10.000. În momentul în care am realizat aceasta mi-am spus fulgerător: „Asta este! Îi avem la mână pe acești ticăloși.“. Și acesta a fost momentul în care am început să dezvălui pe internet, pe Rense, toate acele informaţii.


KC: Bine. Deci probabil ai intrat în acest grup, ţinând cont că nu ești mort.


BF: Ei bine, am fost în Taiwan, m-am întâlnit cu șefii lor. Și m-am alăturat acestei grupări. Sunt primul occidental care li s-a alăturat în ultimii 500 de ani.


KC: Și atunci Rockefeller, sau, nu știu dacă vrei să spui „Rockefeller“, oricum, capul francmasonilor, a trebuit să te lase în pace?


BF: Chinezii sau asiaticii au spus că: „Noi nu vom face prima mișcare“. Dar ce s-a întâmplat a fost că am început să scriu despre Takenaka și Rockefeller. Și am primit amenințări cu moartea de la acest ninja. Îmi spunea: „Îți expiră timpul“. Oamenii care cred că nu vor muri sunt cei care sfârșesc în golful Yokohama. Mulți... Am emailuri. Am dovezi ale acestor amenințări cu moartea.


KC: OK. Și acum că ai intrat în acest grup... cred că a fost o adevarată știre bombă când s-a aflat.


BF: Ce s-a întâmplat a fost că am trimis un email în care am scris:
Dacă mă omorâți, fiecare membru al familiei Rockefeller, Rothschild, Schiff etc. va muri“. Știi, există câte 600 de asasini pentru fiecare dintre ei dacă vrem. Dacă regula este crima, atunci toți pot fi omorâți...


De atunci am încercat să îmi fac o imagine mai clară în legătură cu ceea ce se petrece. Și în sfârșit am restrâns totul la oamenii care au monopolul asupra petrolului și la cei care controlează FED. Ei sunt sursa problemei. Monopolul asupra petrolului...


Americanii consideră controlul asupra petrolului ca fiind cheia puterii lor geopolitice. Dar ei au pierdut acest control deoarece Putin i-a dat afară din Rusia. Nu mai controlează Iranul, sau poate că îl controlează – nu știu asta. Cred că s-ar putea ca Ahmadinejad și Bush să lucreze pentru același rege; nu sunt sigur. Iar Venezuela este și ea liberă. Deci americanii pierd monopolul asupra petrolului.


Celalalt lucru care s-a petrecut este că, teoretic, nu mai au capacitatea militară de a învinge restul lumii. Armata SUA nu poate învinge China. Au făcut multe încercări, dar de fiecare dată americanii au pierdut. Poporul chinez este pregătit să lupte și să câștige un război nuclear.


Își pot adăposti întreaga populație sub pământ și pot lovi SUA cu 300 de rachete, distrugând astfel aproape fiecare oraș din SUA. Americanii pot rade de pe suprafața pământului toate orașele Chinei, dar chinezii se vor afla în tot acest timp în adăposturi subterane. Iar ei (chinezii) le pot distruge portavioanele și sateliții.


Prin urmare nu mai este posibil să fie invinși din punct de vedere militar. Singura șansă a Pentagonului – și eu știu asta – este de a obține puterea „blândă“, și pentru a face acest lucru au nevoie de banii japonezilor pentru a finanța o campanie de eliminare a sărăciei și stopare a distrugerii mediului înconjurător. Și asta este propunerea pe care am făcut-o....


KC: Dar la modul fundamental tu vrei să aduci împreună chinezii și japonezi, care credeam că sunt vechi inamici, pentru a lupta împotriva Rockefellerilor și a celor care dețin...


BF: Ei bine, când creează arme biologice care ucid doar asiatici...


KC: Atunci au un dușman comun.


BF: Adică: „Uite, vor încerca să ne ucidă. Ce vom face?“ Pentru a ne întoarce înapoi la istoria lor, împăratul Meiji i-a ajutat să-l înfrângă pe Qing și să îl instaleze pe Yat-Sen ca și președinte al Republici Chineze. Astfel că împreună au ajutat la eliberarea Chinei. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, această societate - din Japonia și din alte țări asiatice - a lucrat în armonie.


Președintele Mao a fost finanțat de către sovietici, o subsidiară Rothschild. Astfel că Roșii și Verzii au apărut ultima dată în cărțile de istorie în 1949, luptând cu comuniștii în Shanghai și apoi au dispărut. Dar în 1967, i-au alungat pe Iluminati din China. Din cauza aceasta a existat o mare ruptură între sovietici și chinezi, când Uniunea Sovietică și China au fost la un pas de un război nuclear.


Chinezii s-au pregătit în secret. Au construit sub pământ aceste uriașe orașe pentru a fi gata pentru un război nuclear. Atunci i-au dat afară și astfel China a devenit din nou liberă de aceste bănci centrale occidentale aparținând familiilor...


Cutremure și controlul banilor


KC: Bine, și unde intră HAARP în toată povestea asta?


BF: Când am publicat pe internet câteva eseuri despre Iluminati și Rockefeller, despre istoria secretă a grupării Iluminatilor, am primit un telefon de la acel ninja. Mi-a spus:


Oh Doamne, ai încurcat-o. Acum va fi un cutremur în Niigata. Americanii au de gând să își utilizeze dispozitivul de produs cutremure.“ Și boom, în ziua următoare, au avut loc două cutremure identice, de 6,8 grade, sub cel mai mare reactor nuclear japonez. Și exact acest lucru mi l-a spus și Takenaka:


Motivul pentru care a trebuit să cedez sistemul financiar a fost că ne-au amenințat cu dispozitivul lor de produs cutremure“. Imaginează-ți așa ceva! Să lovești reactorul nuclear al unui aliat care ți-a finanțat armata cu un dispozitiv de declanșat cutremure. Ce fel de comportament e ăsta?


KC: Bine. Dacă au așa ceva, atunci cum pot afirma aceste societăți secrete că se pot lupta cu un astfel de dispozitiv? Deoarece tu vorbești despre arme scalare – sunt sigur că știi acest lucru.


BF: Ei bine, nu poți opri un asasinat cu un dispozitiv de produs cutremure. Occidentalii nu știu nimic despre liderii lor, despre adevărații lor lideri. Deci tot ce trebuie să faci este să îi ucizi. Nu poți preveni așa ceva cu un cutremur. Aceasta înseamnă să țintești ochiul.


Însă poți de exemplu să le faci o ofertă generoasă. Așa că le spun celor de la Pentagon: „Trebuie să salvați planeta și veți primi și mai mulți bani decât până acum. Gândiți-vă la lucrul acesta.“ Au cheltuit 600 miliarde de dolari să fure petrol din Irak și drepturile asupra conductelor de petrol din Afganistan. Pentru 600 miliarde dolari ar fi putut să aibă un om pe Marte, ar fi putut să aibă chiar și o bază pe Marte! Așa că le vom oferi și mai mulți bani decât primesc de la acești idioți care controlează petrolul.


KC: Dar dacă ei tipăresc banii, de ce ar mai avea nevoie de bani?


BF: Ei bine, aici este șmecheria și din cauza aceasta se prăbușește toată povestea acum. Încă din perioada celui de Al Doilea Război Mondial ei au spus diverselor națiuni: „Uitați, acesta este petrolul pe care îl puteți lua și aici sunt dolarii voștri“.


Sprijinul dolarilor era controlul asupra petrolului și controlul acestei mașinării de război gigantice – amenințarea cu violența. Există 53 de trilioane de dolari în circulație. Din nou, guvernul SUA datorează americanilor 66 trilioane de dolari.


Guvernul SUA trebuie să împrumute aproape un trilion de dolari pe an doar pentru a putea merge mai departe... Pot amenința cu violența? Nu, deoarece dacă se va ajunge la așa ceva americanii vor pierde. Nu mai pot utiliza amenințarea cu violența pentru că altfel și-ar pierde monopolul asupra petrolului.


Deci, dacă ești la Pentagon, te gândești: „Ei bine, singurul lucru pe care îl putem face este să-i aducem pe toți cei care nu fac parte din Asia de partea noastră“. Și pentru a face acest lucru trebuie să fi calm.


Trebuie să lupți împotriva sărăciei și să salvezi mediul înconjurător; îi ajuți să salveze planeta. Le oferi o cale de ieșire. Ceea ce s-ar putea face ar fi înlocuirea dolarului cu o altă monedă. S-ar putea să fie necesară existența unei monede internaționale unice, dar nu așa cum se gândesc acești indivizi – controlată în secret de către o elită.


Este necesar ca banii să fie controlați de către populație... Cheia democrației este următoarea: banii să fie controlați de către populație, nu de către o elită secretă. Banii sunt cei care contează. Dacă pierzi controlul asupra banilor și acesta ajunge în mâna unor oameni pe care nu îi poți vedea, ești un sclav.


Trebuie să vă amintiți lucrul acesta. Niciodată să nu permiteți unei elite secrete să preia controlul banilor.

(va urma)


Citiţi şi:

Despre mașinațiunile administrației americane în cazul războiului din Irak (prima parte)

Istoria secretă a imperiului american


yogaesoteric
30 mai 2011


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Wednesday, June 1, 2011

Video: A Logo for Human Rights - Fill the Gap, Create a Symbol



Share/Bookmark

UN FILM CARE TREBUIE VAZUT-FLOAREA DESERTULUI






Share/Bookmark

WARIS-FLOAREA DESERTULUI-
O POVESTE ADEVARATA DESPRE INCREDIBILA DETERMINARE A UNEI MICI SOMALEZE DIN DESERT, CARE AJUNGE NU NUMAI UNUL DINTRE TOP MODELELE LUMII DAR SI AMBASADOARE U.N. IN AFRICA......DUPA FILMUL ASTA MI-E RUSINE DE MINE....VIATA NOASTRA E USOARA SI TOT NE PLINGEM

AICI-FULL MOVIE HERE

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

The Heart of the Jewish People



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

MIRACOLUL BRACO

Share/Bookmark




În Croaţia, în Zagreb, există un om pe care mii de oameni îl solicită zilnic să-i ajute. Numele lui este Iosif Gotbarac cunoscut de toţi ca Braco din Srebreniak. Acest economist de 38 de ani se deosebeşte complet de sute de mii de alţi "vindecători" din toată lumea. Acest om nu a dat niciodată vreun interviu la televiziune, presă sau radio. El nu a dat vreun anunţ publicitar şi nu şi-a publicat lucrările în vreun fel. Totuşi, mii de oameni vin zilnic la Srebreniak şi în fiecare săptămână Braco petrece 3 zile călătorind prin Balcani şi Europa ca să întâlnească oamenii care doresc să-l vadă dar nu pot să meargă la Zagreb.
Braco
Pentru mine, Braco radiază o anumită căldură, energie... iar eu obţin putere pentru săptămâna care vine. Simt căldură... ...energia bucuriei... ...ceva perfect, pur... ...bucurie, fericire, totul... ...tărie, siguranţă, o credinţă mai puternică... ...am simţit aşa o energie puternică încât aproape că am leşinat. Şi a trebuit să merg undeva să mă aşez şi să mai scot căteva haine de pe mine bentru că energia era intensă...


"Eu nu sunt un Guru, nici şeful vreunei secte", spune Braco. "Eu sunt aici pentru cei care au sau vor avea nevoie de mine chiar dacă ei nu ştiu încă." "Nu caut nicio răsplată pentru că şi eu sunt un om cu propriile sale tristeţi şi bucurii."

"Eu pot vorbi doar despre acţiunile care trec prin mine şi care uneori mă uimesc şi pe mine de lucrurile pe care ele le pot face." Acestea sunt cuvintele unui om care veghează asupra noastră şi ne dezvăluie sufletul său... ca acea spusă a lui Aristotel "Ochii sunt oglinzile sufletului."


Se spune că el a eliberat mii de oameni de sub durere şi stres fără a-i atinge şi fără a spune o vorbă. Tot ce face el e să se concentreze asupra lor în linişte...
Lucrul interesant despre Braco e că el e foarte tânăr. De obicei, oamenii care se ocupă cu aşa ceva sunt mai bătrâni, în jur de 60, 70 sau 80 de ani. Dar în opinia mea, el are un nivel de conştiinţă de la care e capabil să ajute oamenii.


A fost foarte frumos. Energia venea în valuri Dinspre el venea multă energie. Prin intermediul sufletului meu am trecut problemele mele spre Braco ca să le rezolv.


Am văzut oameni când calmi, când tremurând, când plângând... În sală era o atmosferă greu de descris... ...după această şedinţă mi-am recăpătat, în sfărşit, vigoarea datorită acestor energii puternice prezente aici m-am simţit de parcă nu mai eram în pielea mea şi apoi, dintr-o dată, am redevenit Eu-cea-adevărată...


Obişnuiam să vin aici cu sora mea... Noi purtam o poză a unui băiat de 3 ani care avea 5 fisuri pe creier şi hepatită B. În 20 de zile fisurile au dispărut, iar hepatita a dat înapoi. ...şi după ce s-a mai întremat a putut merge la doctor


Sora mea s-a născut copil normal, a mers bine până la vârsta de 11 ani. După aceea n-a mai putut merge 14 ani şi încă e în scaun cu rotile. Când am auzit de Braco, am luat o poză şi am venit aici, pentru că sora mea nu putea călători. După aceea, când m-am întors acasă rezultatele au fost vizibile. Sora mea a început să se ridice să meargă la toaletă... Ea chiar a început să spele vasele.


Eu am purtat o poză a fratelui meu, care trăieşte în America. El nu l-a văzut niciodată pe Braco. El avea inima slăbită, iar prin poza pe care am purtat-o eu, el a fost complet vindecat... acolo, în New York. Inima lui e acum complet vindecată.


Am avut probleme mari cu rinichii. Două operatii, tractul urinar obturat. Doctorii nu m-au putut ajuta, dar Braco m-a ajutat.
Am astm... aveam crize, aveam glicemia ridicată... Am probleme de familie... Mulţumesc lui Dumnezeu, Toate s-au rezolvat. Aveam 30% din muşchiul inimii mort. Nu era clar dacă voi mai trăi... darămite să mai şi merg... Dar mulţumită lui Dumnezeu sunt aici.


Doctorii mi-au spus că am cancer hepatic şi intestinal. Prima oară când l-am întâlnit pe Braco, aici în Srebreniak, m-am simţit comple diferit... durerile au dispărut. Am făcut din nou toate analizele şi nu mai am nimic, ca şi cum ar fi fost luate cu mâna. Doctorii nu puteau înţelege cum vine asta...


Am o tumoare pe creier. După prima şedinţă cu Braco mi-am făcut analizele. Şi nu mai aveam nimic...
Acea putere creşte cu fiecare zi şi o poţi simţi. O poţi vedea în această mare de oameni care vin aici, în poveştile şi credinţa lor care sunt, de fapt incredibile. Şi totuşi, toate cazurile sunt documentate medical ceea ce face din ele dovezi absolute.

Dovezi despre ajutorul pe care îl dă Braco atâtor oameni sunt menţionate în aproximativ 20 de cărţi şi 50 de casete şi DVD-uri. Aceşti oameni sunt martorii unor vindecări miraculoase restabiliţi după cele mai serioase boli. Soluţii pentru probleme rare şi particulare şi aceştia sunt toţi oameni din Srebreniak, Croaţia... de pe cuprinsul Germaniei, Elveţiei, Austriei, Sloveniei, Bosnia-Herţegovina, Serbia şi Muntenegru, Macedonia şi cine mai ştie de pe unde...

Ce m-a interesat pe mine în mod special a fost abordarea sa morală faţă de toate acţiunile sale în privinţa capacităţilor sale, datorită faptului că este tânăr şi de nivel intelectual ridicat.


El crede în terapia sa. Problema e că noi, terapeuţii, experţii medicali, noi nu credem aşa cum crede Braco. Noi nu suntem siguri că terapia noastră este eficientă. O analiză asupra lucrării majorităţii vindecătorilor din lume arată o scădere semnificativă a interesului oamenilor după 3-5 ani. Totuşi, chiar şi după 10 ani de activitate, numărul vizitatorilor lui Braco este în creştere.


Am avut probleme femeieşti, am avut fisuri pe ovare am venit aici de 7 ori, iar azi e pentru prima oară când nu mai am fisuri pe ovare.
Când eram mai tânără am avut osteoporoză şi sinuzită. Dar când am început să vin la Braco, totul era din ce în ce mai bine iar acum totul e bine.


El a fost născut prematur, la 7 luni şi suferă de tulburări cerebrale. La vărsta de 2 luni a avut o operaţie la ochi şi datorită lui Braco el poate vedea acum normal. În special cu ochiul drept, cel care rămăsese nedezvoltat şi se spera să fie recuperabil. Sunt încântată, deoarece el a început să meargă puţin Înainte nu vorbea. Acum poate vorbi, mulţumită lui Braco.


În privirea lui Braco se trezeşte ceva despre care noi nici măcar nu ştiam că există. Ne dezvăluie ceva ce noi nu putem stăpâni în mod conştient. Ceva care ne vindecă, ne rezolvă problemele, şi aduce înapoi dragostea. Poate asta fi adevărat? El este cu adevărat o persoană care nu seamănă cu vindecătorii obişnuiţi. Totuşi principiul este probabil acelaşi, deoarece fiecare vindecător încearcă să surprindă omul la cel mai înalt nivel al fiinţei umane.


"Nu vreau nimic de la voi", spune Braco, "decât ca voi să fiţi deschişi. Pentru că, cu cât sunteţi mai deschişi, cu atât mai puţin forţele întunecate vă apasă spiritul. Iar forţa pe care v-o dau eu vă va întări. Nu încercaţi să fiţi deschişi. Pur şi simplu fiţi deschişi! Nu încercaţi să faceţi fapte bune, doar făceţi-le! Şi nu doar când veniţi la mine sau când încercaţi să ajungeţi la mine de la distanţă, faceţi asta în fiecare zi. Nu contează cât de minor sau nesemnificativ ar părea."

Traducerea şi adaptarea: dumison

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites