Saturday, January 10, 2009

UFO IN CHINA


IMI ADUC AMINTE DE CELE VAZUTE DE NOI IN 1999 LA MANASTIREA PETRU VODA, 3 NOPTI CONSECUTIV.

LAMA TANPAI RIMPOCHE-MAHAMUDRA


AZI SI MIINE LA UNIVERSITATEA HYPERION DIN BUCURESTI, INTRE 10-18, LAMA TANPAI RIMPOCHE DESPRE MAHAMUDRA-INTRAREA LIBERA

www.buddhistwarriors.com

BUDDHA BAR-TEARS INSHALLAH

Monday, January 5, 2009

ASA DA!




SCOLI AUTENTICE DIN ROMANIA(cele pe care le-am descoperit deocamdata dar lasam spatiu liber)




1-scoala lui lama Tanpai Rimpoche Acharya-buddhism tibetan autentic de la un GURU ADEVARAT! linia karma kagyu, avind lider pe HH KARMAPA URGYEN TRINLEY DORJE
www.omahhum.com
www.buddhistwarriors.com
www.spirit-tibet.com


2-scoala de wudangshu in care predau elevii maestrului Yuan Xiu Gang-pentru cei ce doresc sa studieze KUNG FU, TAO YIN, WUSHU, QIGONG traditional
www.wudangshu.com (scoala romaneasca)
www.www.wudanggongfu.com (scoala din China)

3- scoala de dzogchen a maestrului Chögyal Namkhai Norbu
http://www.dzogchen.ro/

4-scoala de KABBALAH autentica a lui rav. Laitman
http://shanti-spirit.ro/

5-scoala lui OSho din Brasov- condusa de Ma Punita JIvan(siteul in constructie)-cu toate ca mai sint si alte scoli ale lui OSho in Romania, cei ce le modereaza sint, in general, niste scirbe egotice-in special Bodhi Sarango din Deva.

6-scoala de QIGONG a maestrului Lin Kai Ting-excelenta linie, pacat ca nu se mai vorbeste despre maestrul direct al lui Lin Kai Ting.
http://www.qilingong.com/ro/

7-Reiki-dnul Dumitru Hristenco (nu si multi dintre elevi lui din pacate care au uitat de unde au plecat)

8-scoala zen ce pastreaza linia lui Taisen Deshimaru
http://www.mokushozen.ro/

si cam atit for now. Cind mai gasesc ceva va anunt.

2009 DEPINDE DE NOI




Rav. Laitman: Sa vedem cum ni se schimba opiniile in 2009. Pentru prima data in istorie anul ce vine depinde de noi. Asta se intimpla pentru ca este prima data in istorie cind am atins nivelul de a fi capabili sa ne corectam propria natura. Toata istoria noastra de pina acum a fost doar o evolutie a dezvoltarii egoismului care ne-a propulsat inainte neincetat. Dar acum am ajuns la un moment in care trebuie sa ne oprim: egoismul si-a atins dezvoltarea maxima si ni s-a revelat interconectivitatea noastra absoluta prin formele sale mutileate, ura mutuala. Singurul lucru care ne-a mai ramas este sa corectam egoismul prin forta(calea suferintei)sau prin Lumina Divina(calea Kabbalistica). Alegerea este a noastra.

O intrebare care mi s-a pus: Ce va fi diferit in noua epoca de dupa anul 2008?
Raspuns: Am revelat ruperea sufletului comun in mai multe suflete, sau in alte cuvinte, ni s-a revelat conexiunea noastra egoista unul cu celalalt.Vom simti din ce in ce mai multe probleme, dar vom vedea ca ele ne sint date cu un scop: ele sint intentionate pentru a ne face sa realizam ca egoismul este RAUL SI PINA LA URMA SA CORECTAM CONEXIUNEA DINTRE NOI.

www.laitman.com

Sunday, January 4, 2009

FRATIILE SECRETE CONFORM KABBALEI


Intrebare: In aceste zile auzim multe despre societati secrete care ne influenteaza societatea-cum ar fi Cavalerii Templieri, Rosicrucienii si Masonii. Ce spune Kabbalah despre aceste fratii? Sint invataturi in concordanta cu Kabbalah? Este bine sa ne alaturam lor? Sau sint doar agenti care isi urmeaza propriul ego?

Raspuns: Le consider jocuri de copii. Toata secretomania este doar pentru a-si inflama importanta de sine. Exista o posibilitate de a influenta Creatorul si astfel sa guvernezi lumea, si este la indemina tuturor- in masura in care o persoana devine aliniata la vointa divina(corectia) asa incit sa fie bun cu toti ceilalti.

www.laitman.com

PRETUL TACERII (ty adi)

Asculta! Acestea nu sint doar cuvinte tatuate pe hirtie. Zidurile inchisorilor, gardurile granitelor, torturile, nu vor opri pledoaria noastra! Nici o piatra, nici o pata nu va murdari riul demnitatii noastre. Copilul meu pentru tine, azi, vocea noastra se imprieteneste cu vinturile. Asculta! Ridica-ti vocea la cer, pretul tacerii e mult prea mare!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites