Saturday, September 15, 2012

MAGNIFICENT CENTURY

Shakuka: MAGNIFICENT CENTURY: Suleyman Magnificul cu subs in engleza (ep1)... restul episoadelor le gasiti la Kanal D pe youtube

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Britney Spears - Criminal [Official Video]



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

PYRAMID FROM JURASSIC PERIOD FOUND IN CRIMEA !

Friday, September 14, 2012

Tough Lover - HD FULL Movie Clip - Burlesque



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

E vremea dulceţurilor!

Te învăţăm cum să păstrezi aroma fructelor proaspete

sursa libertatea.ro

Dacă vrei să te bucuri de gustul murelor, coacăzelor ori afinelor şi în sezonul rece, e timpul să treci la treaba. Fructele toamnei pot fi transformate în scurt timp şi fără mare efort în nişte gemuri şi dulceţuri delicioase. Îţi recomandăm azi şase reţete uşoare, care nu pun probleme nici măcar gospodinelor începătoare.


De cătină

  • Ingrediente: două kg fructe de cătină, două kg zahăr, două căni de apă, o portocală.

  • Preparare: se fierbe un sirop din apa si zahar circa un sfert de ora. Când siropul începe sa faca bule mari, se adauga în vas boabele de catina cura ate de pe crengu e, spalate i scurse si se lasa la fiert. Se înlatura spuma i se adauga portocala rasa (pentru aroma).

  • Când dulcea a devine lucioasa si are o nuan a de portocaliu închis se stinge focul. Se pune dul cea a caldu a în borcanele spa late si uscate, apoi se lasa la ra cit, fara capac, ca sa prin da crusta. Se pun capace la borcane si se depoziteaza în camara.

De coacăze roşii

  • Ingrediente: 1 kg zahăr,1 kg coacăze roşii cu boabe mari (au mai puţ ine seminţe), 30-50 ml zeama de lamâie, 500 ml apa.

  • Preparare: se pun într-o crati a zaharul, apa i zeama de lamâie, se amesteca pu in i se a aza pe foc. Se fierbe pâna când siropul se leaga un pic, apoi se adauga coacazele desprinse de pe ciorchini i se mai lasa la fiert. Când se va raci, siropul se va întari, formând o masa gelatinoasa împreuna cu fructele.

De mure

  • Ingrediente: 3 kg de mure, 1 kg zahar, un plic de sare de lamâie.

  • Preparare: se spala murele si se scurg. Se presara zaharul peste ele, se amesteca usor si se lasa de seara pâna a doua zi. Diminea- a se adauga sarea de lamâie si se pune amestecul la foc.

  • Când da în clocot se opreste focul si se lasa deoparte pâna seara, când se mai pune o data la fiert timp de o ora. Gemul se pune fierbinte în borcane, care se leaga cu celofan sau se închid cu capace. Se acopera borcanele cu o patura si se lasa asa pâna se racesc.

De afine

  • Ingrediente: 1 kg afine, 450 g zahar, un baton lung de scor isoara, 4 cuisoare (op ional).

  • Preparare: se spala afinele, se scurg, apoi se acopera cu zahar si se lasa o ora la macerat. Se pun la fiert la foc mic la început, pâna îsi lasa sucul si încep sa fiarba (aproximativ 15 minute). Se strecoara afinele de sucul lasat i se lasa cam 10 minute la scurs (ca sa se adune cât mai mult suc).

  • Se strecoara iar sucul si se pune din nou la fiert, împreuna cu scor isoara si cuisoarele. Se mai fierbe 20 de minute si se cura a spuma groasa care se formeaza deasupra. Apoi se pun afinele în sirop si se lasa înca 8 minute la fiert din momentul în care încep sa clocoteasca.

  • Se as aza dulcea ta fierbinte în borcane sterilizate, fierbin i, se pun capacele si se strâng bine. Se întorc borcanele cu gura în jos si se lasa asa 10 minute, sa se faca vid. Se pastreaza la loc racoros, în pivni a sau în camara.

De mere

  • Ingrediente: 1 kg mere, 700 g zahar, doua-trei plicule e de zahar vanilat, o linguri a de scor isoara.

  • Preparare: merele se spala, se cura a de coaja i de sâmburi si se taie cubule e. Se pun într-un vas, se adauga zaharul si se lasa 30 de minute, ca fructele sa lase toata zeama. Se a aza apoi pe foc domol, se adauga zaharul vanilat si scor tisoara.

  • Se amesteca din când în când, pâna începe sa se lege siropul. Atunci se ia crati a de pe foc si se paseaza merele, apoi se mai pun pu in pe foc pâna se leaga bine. Se a aza în borcane curate, care se închid ermetic şi se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

De zmeura

  • Ingrediente: 3 kg zmeura 2,5 kg zahar, un baton mic de vanilie, unt cât o nuca, zeama de la o lamâie.

  • Preparare: se spala si se cura ta zmeura. Se ia o oala sau o crati a mare si cu fundul mai gros, în care se asaza, pe rând, straturi de zmeura si de zahar. Se lasa 3-4 ore deoparte, apoi se pune oala pe foc, cu o tabla mai groasa sub ea, nu direct pe flacara, ca sa nu se prinda dulceat a.

  • Se fierbe la foc mare la început. Când începe sa clocoteasca se adauga zeama de lamâie, batonul de vanilie si untul (acesta are proprietatea de a împiedica dulcea a sa faca spuma). Se fierbe la foc mare circa 30 de minute, apoi se reduce flacara si se mai ine la foc mic pâna se leaga bine siropul.

  • Se toarna fierbinte în borcane si se pun capacele. Între timp se preîncalzeste cuptorul la temperatura mare, apoi se reduce la minimum flacara si se baga borcanele în cuptor, unde se mai lasa 15 minute. Se stinge flacara si se lasa borcanele în cuptor pâna se racesc.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Lu Zijian 117 Wudang Long Men Master Longevity secrets



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

113-year-old legendary martial arts master's strong voice


113 year old legendary martial arts master has strong lung capacity, giving speech about how to make profit in Kungfu and Taichi business invited by Taichi Club in Chinese. He certainly demonstrates his energy to the world. He was born in 10/1893 and still alive today. Please go to youtube and type: luzijian, and you will find his activities when he was younger.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Shirley Temple The Blue Bird.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ARYAN PRIDE-PAGAN SUMMER SOLSTICE CELEBRATION-WEEP N LEARN

Веданъ Колодъ - Что ми шумить



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Bucureştenii sunt aşteptaţi să serbeze zilele oraşului


Astăzi, la 08:30

Zilele oraşului Bucureşti debutează vineri şi vor fi organizate multe manifestări.

Bucureştenii au parte, începând de astăzi până luni, de spectacole de teatru de stradă înPiaţa Constituţiei, Piaţa George Enescu, Parcul Colţea, Piaţa 21 decembrie 1989 (Fântâna de la Universitatea de Arhitectură), Piaţa Unirii, Centrul Istoric şi pe toate bulevardele centrale, potrivit Agerpres.

În Parcul Herastrău va avea loc un târg al meşteşugarilor şi parada târgoveţilor, dar şi spectacole susţinute de ansambluri folclorice, fanfare, comunităţi şi minorităţi naţionale, muzica Bucureştiului de altădată, statui vivante şi animatori pe catalige.

De asemenea, publicul se va putea plimba cu trăsurile şi nu lipseşte nici tradiţionala bătaie cu flori.

Vineri, în Parcul Herăstrău, Târgul meşteşugarilor este deschis între orele 12.00 şi 21.00.

Festivalul Internaţional de Teatru de Strada B-FIT in the Street!, care are loc în aceste zile, va prezenta următoarele spectacole:

"Les Geants du Sud" (Franţa) - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Piaţa Universităţii (13.00 - 13.45) şi în Centrul istoric (18.00 - 18.45), "Planet pas Net" (Franţa) - Piaţa Universităţii - Parcul Cişmigiu - Piaţa Universităţii (13.00 - 13.45 şi 16.00 - 16.45), "Popol-Ulik Prod" (Franţa) - Centrul Istoric (15.00 - 15.30, 17.00 - 17.30, 19.00 - 19.30 şi 21.00 - 21.30), "Het Mobiele Naaiatelier" (Olanda) - Centrul Istoric (Piaţa Sfântul Anton) (15.00 - 16.30, 18.00 - 19.30), "Cirquet Confetti" (Spania) - Centrul Istoric (Franceză - Piaţa Sfântul Anton - Smârdan) (17.00 - 18.15), "Aromatic Company" (Elveţia) - Parcul Colţea (18.00 - 18.25, 20.00 - 20.25) şi în Centrul Istoric (Piaţa Roma) (de la 21.00 - 21.25 şi de la 22.00 - 22.25), "Les Clandestines" (Franţa) - Parcul Colţea (18.00 - 18.50), "Les Enjoliveurs" (Franţa) - Piaţa Universităţii - Parcul Cişmigiu - Piaţa Unirii (18.00 - 19.30), "Fanfare le Snob" (Franţa) - Parcul Unirii (20.15 - 21.00), "Le Choses de Rien" (Franţa) - Parcul Colţea (21.00 - 21.50), "David Moreno" (Spania) - Centrul Istoric (Smârdan - Carada) (21.00 - 21.35), "Senza Tempo" (Spania) - Piaţa George Enescu (21.00 - 22.10), "Entre Terre et Ciel" (Franţa) - Piaţa George Enescu (22.15 - 23.00).


De la ora 17.00, în Parcul Herăstrău, vor concerta Ansamblul Ciprian Porumbescu şi Margareta Clipa, de la 17.50 ansamblul Burnaşul din Teleorman cu Gelu Voicu, de la 18.40 Ansamblul Dor Transilvan din Cluj, urmat de la 19.30 de Ansamblul "Maria Tănase" din Craiova cu Constantin Enceanu şi de la ora 20,30 recital Silviu Biriş, Taraful Cleante, Diana Matei, Ramona Cutina.

Tot în Herăstrău, între orele 17.00 şi 21.00 bucureştenii se vor putea plimba cu trăsurile sau vor putea vedea Parada costumelor de epocă.

Pe strada Franceză, între orele 18.00 şi 22.30 va avea loc Gala Folk You.


sursa mtvr.info

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Pagan March - Vision of the Past


Paganism is an affirmation of interactive and polymorphic sacred relationship by individual or community with the tangible, sentient, and nonempirical. Paganism has neither a central administration nor an ecclesiastical council. But paganism is polymorphic not only in its determination but also in how it perceives the divine. The sacred or spiritual itself can assume many different forms.

This multiformity of the divine might be omniform or pantheistic, or it might simply be multiplex and polytheistic. At the same time, from a pagan perspective, the heterogeneity of divine reality may also be understood as subsumed within or as some kind of monistic unity. But even here, this is not necessary for a perspective to be pagan. In sum, paganism represents a celebration of variety that challenges the very limits of human conception and imagination.

Source: "Pagan Theology: Paganism as a World Religion"
Music: Tom Salta - Final Flight (Instrumental)

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Русские сказки



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Slavs - Documentary [1/3]

Tool - Third Eye (Full Version HD)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

BBC Documentary Climate Wars Episode 1



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tool - Forty Six & 2

Thursday, September 13, 2012

puscifer-vagina mine-MIDNITE PORN



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

HOW TO CELEBRATE ROSH HASHANA

Share/Bookmark

SHANA TOVA!


Honey Cake with Caramelized Pears









If you keep kosher and would like to make dairy-free versions of these recipes, substitute margarine for the butter and soy milk for the regular milk. The cake can be made (without the pears) one day ahead, and stored in plastic wrap at room temperature.

Note: The glistening topping of red Anjou pears lends color and flavor, and the sweet fruit holds its shape well when cooked. The taste of honey comes through in both the topping and cake, and a touch of lemon zest adds little zing to the latter.
Martha Stewart Living, September

  • Yield Makes one 10-inch cake
Add to Shopping List

Ingredients

  • Unsalted butter, softened, for pan
  • 1 3/4 cups all-purpose flour, plus more for dusting
  • 3/4 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1 teaspoon coarse salt
  • 1/2 teaspoon ground cinnamon
  • 2 large eggs
  • 1/2 cup granulated sugar
  • 1/4 cup packed light-brown sugar
  • 1/2 cup plus 2 tablespoons best-quality honey
  • 1/2 cup milk
  • 1/2 cup vegetable oil
  • 1/2 teaspoon freshly grated lemon zest
  • Caramelized Pears
  • Freshly whipped cream, or nondairy whipped topping, for serving (optional)

Directions

  1. Preheat oven to 325 degrees. Butter a 10-inch springform pan. Dust with flour; tap out excess. Whisk together the flour, baking powder and soda, salt, and cinnamon in a bowl; set aside. Mix eggs and sugars on high speed in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment until pale and thick, about 3 minutes.
  2. Whisk together honey, milk, oil, and zest. With mixer on low, add honey mixture to egg mixture; mix until combined, about 1 minute. Add half the flour mixture; mix until smooth. Mix in remaining flour mixture. Pour batter into pan.
  3. Bake until dark golden brown and a cake tester inserted in center comes out clean, about 50 minutes. Let cool in pan on a wire rack 15 minutes. Run a thin knife around edge of cake; carefully remove sides of pan.Transfer cake to a platter. Top with pears. Serve with whipped cream or topping, if desired.
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark




Sfantul Luca din Rusia



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Viata Sfintei Maria Egipteanca



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sf Dimitrie Izvoratorul de mir.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Viata Sfantului Ioan Maximovici



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Viata Sfantului Apostol Marcu part.1/11



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Film Viata Sfantului Serghie de Radonej



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Viata Sfantului Mare Mucenic Pantelimon



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Viata Sfintei Teodora din Arkadia



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sf. Mc. Varvara - film artistic grecesc dublat in romana.avi



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sfânta Mucenită Anastasia



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Ostrovul ( Insula 2006 )



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Filmul Preotul ( 2010) cu subtitrare în româna. Part 1_2



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

3 PILDE Film Ortodox Rus (partea a doua)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

3 PILDE Film Ortodox Rus Tradus in Limba Romana



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Film-Talpa Maici domnului si Minunile din Lavra-Pociaev din Ucraina



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Gradina Maicii Domnului(2)(Sf.Munte Athos).14mar2011.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Filme Ortodoxe Gradina Maicii Domnului Athos



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Film Ortodox Lavra Pecerska - Calea calugarului (tradus in romana)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites