Monday, June 8, 2009

David Carradine, ucis de o sectă Kung Fu

Actorul David Carradine a fost omorât de membrii unei secte Kung Fu, susţin rudele acestuia, citate de tabloidul englez The Sun.

Starul din „Kill Bill”, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit fără viaţă joi, în camera sa de hotel, din Bangkok, legat cu frânghii de gât, încheieturi şi organele sexuale.

În timp ce poliţia crede că este vorba de un accident, avocatul Mark Geragos a afirmat, duminică seară, la o emisiune TV, că decesul a fost cauzat de încercarea actorului de a scoate la lumină societăţi secrete practicante ale artelor marţiale.

Declaraţia face referire, cred ziariştii britanici, la moartea lui Bruce Lee, victimă în 1973 a Triadelor, organizaţii secrete din China.

David Carradine a jucat în aproximativ 100 de filme şi a lucrat alături de regizori precum Martin Scorsese, Ingmar Bergman şi Hal Ashby.

Carradine a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy.
Cel mai cunoscut rol al său a fost cel al lui Kwai Chang Caine, din seria TV "Kung Fu", difuzată în anii 1970. În 2003, actorul a atras din nou atenţia publicului cu rolul din "Kill Bill"

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites