Tuesday, May 17, 2016

Monarhiile Asiei - JaponiaShare/Bookmark

Monday, May 16, 2016

MIRACOLE MODERNE-PINK MONDAYS-Gad Elbaz: I Died And Saw The Baba Sali


Pentru cei ce nu stiu engleza, acesta este Gad Elbaz, cintaretul meu preferat din ISRAEL, care povesteste cum i s-a schimbat viata cind, elev fiind, a participat la un maraton in timpul caruia a fost impins de un coleg, a cazut izbindu-se de un gard si a murit-nu mai avea puls.

Tatal sau disperat, a inceput sa se roage, si in citeva minute baiatul si-a revenit. Intrebat fiind ce a patit, el a spus ca a intilnit intr-o camera mare, plina de lumina, un batrin cu barba alba, care i-a spus ca trebuie sa cinte cintari de lauda aduse celui Preainalt. El i-a spus ca este Baba Sali. Apoi baiatul si-a revenit. 

Gad, nu era pe atunci religios, si habar nu avea cine e Baba Sali. Cind mai tirziu a vazut o poza cu el, a inceput sa plinga si nu putea sa se uite la ea-era speriat. Spune ca ani de a rindul nu putea sa se uite la poza....si iata minunile se intimpla, de aceea am pus aceasta intimplare la PINK MONDAYS.

Baba Sali a fost un rabin sefard din Maroc, facator de minuni. Mormintul sau din Netivot, Israel este un loc de pelerinaj, si multi pelerini raporteaza in fiecare an, minuni care li se intimpla dupa ce il roaga pe Baba Sali sa ii ajute....
Sa aveti o saptamina plina de minuni!

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Sali


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites