Saturday, November 28, 2015

mozart in egypt / موزارت المصرى





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, November 27, 2015

IMPERII ANTICE PROSPERE ȘI PAȘNICE, CONDUSE DE FEMEI, DESPRE CARE ISTORICII NU VORBESC


Tema articolului de față nu este nicidecum utopică, fiind bazată pe o realitate istorică a relațiilor interumane pe Terra. Au existat perioade în istoria omenirii, în care nu au fost războaie regionale și mondiale, cu milioane de victime nevinovate și cu distrugeri iraționale de bunuri  produse prin inteligența și eforturile fizice ale unei mase largi de oameni. 
Au existat epoci istorice în care era asigurat un climat propice dezvoltării omenirii, în mod pașnic și prosper. Sunt epoci ale matriarhatului, în care femeile conduceau lumea. În matriarhat, femeile dețineau prerogative de conducere ale societății umane, iar armele pe care le dețineau au fost folosite pentru a ține cumpăna dreaptă între femei și bărbați. Cu alte cuvinte, pentru a disciplina masculii când aceștia o luau razna. 
La finele ultimei epoci matriarhale au fost purtate războaie crâncene între femei și bărbați, aceștia din urmă considerând că puterea li se cuvine, întrucât dispuneau de mai multă forță fizică, în dauna informațiilor precare existente pe ”hard disk”-ul cerebral masculin. 
Și au venit bărbații la conducerea planetei Pământ, cu armelor lor de distrugere în masă, cu poluarea solului, a subsolului, a apei pe care o bem, a aerului pe care îl respirăm și metode malefice de extincție a speciilor terestre, inclusiv ale speciei umane. Acestea sunt limitele raționamentului uman masculin.

Sub raportul conexiunilor cerebrale, creierul feminin este mai performant decât cel masculin

Din punct de vedere funcțional, creierul feminin este mai evoluat (cu excepțiile de rigoare) decât creierul masculin. De pildă, în urma unor cercetări făcute la Universitatea Stanford (SUA), s-a demonstrat pe cale experimentală că detaliile-imagine stimulează la femei 9 centri nervoși, dispuși în ambele emisfere cerebrale. În creierul masculin la analiza detaliilor-imagine se activează numai 2 centri nervoși, într-o singură emisferă cerebrală. 
În creierul feminin există mai multe conexiuni și mai solide între cele două emisfere cerebrale decât în cel masculin. Experimentele efectuate la City University of New York, au arătat că bărbaţii întâmpină dificultăţi în a percepe corect culorile galben, verde şi albastru. 
Profesorul care a condus studiul, dr. Israel Abramov, afirmă că diferenţele înregistrate sunt la nivelul creierului uman. Totodată, s-a descoperit că femeile au capacitatea de a memora mai multe detalii decât bărbaţii. Alt studiu, publicat în jurnalul ştiinţific Biology of Sex Differeces, revelă faptul că femeile au simţul auzului, simțul gustului și  simţul mirosului mai fine decât ale bărbaţilor. 
De exemplu, o femeie din Scoţia, Joy Milne, poate diagnostica după miros maladia Parkinson - lucru confirmat de cercetătorul dr. Tilo Kunath, de la Universitatea din Edinburgh. (Sursa: BBC) 
Prin urmare, a fost demonstrat pe calea cercetării științifice că femeile sunt mai bine dotate din punct de vedere cerebral, sunt mai inteligente și abile decât bărbații, putându-se vorbi chiar de două specii diferite.

Enigme ale creierului feminin

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină Harvard au ajuns la concluzia,  că porțiuni din lobul frontal – responsabile cu luarea deciziilor și rezolvarea problemelor curente - și cortexul limbic ce se implică în reglarea emoțiilor, sunt mai extinse la femei decât la bărbați. Iar zona creierului ce ține de memoria pe termen scurt și orientarea în spațiu, este considerabil mai vastă la femei. (Sursa: New Scientist). 
Creierul feminin este capabil de adevărate miracole, datorită conexiunilor sale neuronale. De pildă, indiencei Shakuntala Devi, ce a fost supranumită computer uman pentru capacitatea extraordinară a creierului său, în anul 1980  i s-a pus întrebarea la Imperial College din Londra, cât face 7686369774870 înmulțit cu 2465099745779. 
A răspuns în 28 de secunde: 18947668177995426462773730. Cele 28 secunde au inclus calculul și răspunsul la întrebare. Iar în anul 1988, Shakuntala Devi fost testată de profesorul de psihologie dr. Arthur Jensen, de la Universitatea din California. Printre alte teste, a fost întrebată cât face radical din 61629875, sau să afle ce număr ridicat la puterea 15, face 170859375.
 Ea a calculat mai repede decât a reuşit profesorul Jensen să copieze răspunsurile date de computer. A se consulta și articolulMiracole ale creierul uman, apărut în Jurnal Paranormal.
Diferențe semnificative în favoarea femeilor se înregistrează și la comunicare verbală. Femeile sunt mai pricepute să comunice verbal cu interlocutori femei și bărbați. Femeile care au suferit un atac vascular cerebral își recapătă funcțiile vorbirii mai rapid decât bărbații în aceeași situație. Există diferențe neuroanatomice certe intre femei și bărbați. 
Femeile folosesc ambele emisfere ale creierului când vorbesc și procesează informații orale, în timp ce bărbații se folosesc de o singură emisferă. Din perspectivă patologică, bărbații suferă în număr mare de autism, dislexie, schizofrenie, sindromul Tourette, deficit de atenție. (Sursa: Dr.Margaret McCarthy, Universitatea Maryland, Baltimore)
Chiar și femeile dotate mai modest sub aspect cerebral, ce au ales o cale ușoară de abordare a vieții parazitând bărbații milionari, vădesc că sunt mai istețe decât majoritatea bărbaților. În timp ce bărbații lor înfundă pușcăriile (mă refer la unii dintre milionari din Europa de Est), tinerele lor neveste rămân cu averea, ce a fost  agonisită nu rareori prin furt și înșelăciune. 
Vreți exemple în acest sens? Priviți la foștii noștri milionari, ce își fac veacul în cele temnițe ale patriei și la soțiile lor (sau la fostele lor soții), ce se distrează în cluburi exclusiviste.
Telescopul spațial Hubble. A fost reparat în extremis de cosmonauți trimiși în spațiu în acest scop, cheltuindu-se în plus zeci de milioane de dolari. 

Aceste revelații științifice sunt trecute cu vederea de către NASA, în problema zborurilor spațiale - sector în care activează prioritar bărbați. În acest mod, NASA cheltuiește de-a surda sute de milioane dolari pentru remedierea unor scăpări ale creierului uman masculin. 
De exemplu, un defect la oglinda telescopului Hubble nu a fost observat în timpul construcției sale și a fost necesară trimiterea unei noi misiuni spațiale, pentru remedierea acestei situații tehnice, telescop care a costat sute de milioane de dolari.
 Defectul tehnic la oglinda telescopului Hubble ar fi fost lesne de observat pe Pământ, înainte de lansare în spațiu, prin includerea unor femei în echipa de montaj. De ce preferă NASA numai bărbați la construcții spațiale și la urmărirea navelor care evoluează în cosmos, rămâne o enigmă ce se cere a fi rezolvată în viitorul apropiat.
Papa Paul al II-lea a emis ipoteza potrivit căreia Dumnezeu ar putea fi femeie.
Papa Paul al II-lea a emis ipoteza potrivit căreia Dumnezeu ar putea fi femeie. Femeile dau naștere vieții; bărbații o distrug prin războaie și poluarea mediului înconjurător. Omenirea este în acest sens în contradicție cu legile firii. 
În cadrul speciilor de animale sociale, femela are rol conducător, iar masculii se ocupă de protejarea familiei. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela alfa este cea care conduce turma, pentru că beneficiază inteligență şi simţ responsabil faţă de familie, superioare masculilor. 
Masculii rivali ucid, în primul rând puii femelelor, ce reprezintă viitorul speciei. Când se întâlnesc doi masculi întotdeauna se iau la luptă, pentru a dovedi unul altuia supremația fizică, fără a se sinchisi de ravagiile pe care le fac în jurul lor în timpul încăierărilor. 

Acest comportament aberant este specific psihologiei animale masculine. Din păcate, bărbații nu au renunțat la acest obicei sângeros, făcând de-a lungul preistoriei și istoriei omenirii milioane de victime colaterale și distrugând bunuri materiale de importanță majoră pentru civilizația umană.

Războaie crâncene purtate în antichitate de bărbați împotriva femeilor

Realitatea istorică a fost contrafăcută de către bărbați, prin distrugerea dovezilor preistorice și istorice pe toate continentele globului, ce atestau epoci ale matriarhatului și a imperiilor conduse de femei. Prezentăm în acest sens, câteva dintre vestigiile rămase, pe care istoricii bărbați le-au decretat că  sunt  legende.
Friză de la Mausoleul din Halicarnas (353 î.e.n), una dintre cel șapte minuni ale lumii antice, pe care este redată lupta grecilor cu amazoanele. Conform lui Herodot, amazoanele după ce au fost învinse de greci, s-au refugiat în nordul Mării Negre. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia). În urma unor  cercetări  arheologice internaționale efectuate în sudul Ucraniei, au fost descoperite mai multe necropole cu vechimea estimată la 4500 de ani, în care sunt înhumate amazoane, având armele asupra lor. Se confirmă astfel, că informațiile transmise posterității de Herodot despre amazoane nu sunt simple legende.

Detaliul unei metope din structura monumentului antic de la Adamclisi, pe care este redată lupta cu amazoanele de la Dunărea de Jos, în epoca bronzului. Istorici români și străini s-au grăbit să declare, în absența oricăror mențiuni documentare, că monumentul de la Adamclisi este un monument triumfal roman și a fost înălțat în anul 109, e.n.(?) de împăratului Traian, pentru a celebra victoria romanilor asupra dacilor.
 Istoricii nu a ținut cont de însemnele funerare existe pe monument – gorgone și lei funerari – ce atestă fără tăgadă că este vorba de un edificiu  funerar de tip mausoleu și nici că armamentul figurat pe metope este specific epocii bronzului. Contrastează și concluzia superficială la care a ajuns un istoric român, cu nume grecesc, potrivit căruia metopa ar reprezenta “un soldat roman, ce vânează un dac cățărat într-un copac”!

Alte dovezi arheologice, ce redau luptele purtate în antichitate de bărbați împotriva femeilor

Războiul cu implicații mondiale împotriva femeilor, nu s-a terminat cu preluarea prerogativelor de conducere a Terrei de către bărbați. Luptele continuă în zilele noastre, la alt nivel tehnic. 
De exemplu, în India se practică uciderea fetușilor de sex feminin, lăsând să se nască numai băieți. Pentru acest lucru abominabil, medicii indieni folosesc ecografia pentru controlul femeilor însărcinate, pentru a le determina să avorteze fetuși de sex feminin. 
Concomitent, bărbații continuă războiul împotriva femeilor prin varii mijloace, grosiere sau vădit sofisticate. De pildă, bărbații a decretat că religiile sunt apanajul lor, în dauna adevărului istoric.

Bărbați în straie femeiești

Apetitul unor bărbați pentru a purta straie femeiești și să se declare, cu de la sine putere, reprezentanții lui Dumnezeu pe Pământ, înzorzonându-se cu odăjdii care mai de care lucitoare, este un obicei anacronic al speciei umane masculine. 
De la un timp, prelații ortodocși au deprins obiceiul de la politicieni, să dea pe față cu fond de ten și pe gene cu rimel, și să-și vopsească sprâncenele, părul și barba, pentru a arăta mai virili. Ce are a face virilitatea masculină, cu credința în Dumnezeu? 
În Evul mediu, inchiziția dictată de papi în numele creștinismului, dintre care cei mai mulți nu credeau în Dumnezeu și în Iisus Cristos (a se vedea în acest sens și Enciclopedia Catolica), a dus la uciderea, prin arderi pe rug, a zeci de mii de femei nevinovate. 
Patriarhul Daniel, înzorzonat cu straie cusute cu perle și fir din aur, purtând nenumărate bijuterii, a dat și el în patima politicienilor. A pus cu nemiluită fond de ten pe față, și-a vopsit sprâncenele ca să pară mai viril, a aplicat un machiaj grosier pe mustăți, barbă și perciuni. Cum se împacă chipul său sulemenit, cu modestia de care ar trebui să dea dovadă un patriarh creștin?

Prelații ortodocși îndeamnă laolaltă femei și bărbați - în special femei -  către practici religioase medievale, lipsite de logică, prin închinare la moaște, adică la resturi biologice aflate în descompunere, infestate cu bacterii patogene ale unor oameni obișnuiți, ce au fost canonizați pentru a spori influența clerului asupra turmelor de credincioși pe care le păstoresc. 
BOR a transformat în afaceri bănoase cultul moaștelor, încasând numai de pe urma exploatării moaștelor Sf. Parascheva din anul în curs, peste 5.000.000 euro, venit neimpozabil. Să ne mai mire fapta scandaloasă a mitropolitul Moldovei, care și-a cumpărat recent un model nou de automobil marca BMW seria 7, al cărui preț de cumpărare trece de 100.000 de euro? (Sursa: Ziarele)

Medicamente produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați

Cercetări recente realizate de neurologi, relevă că medicina viitorului va trebui să elaboreze medicamente separate pentru bărbați și pentru femei, din cauză particularităților genetice cerebrale și a modului diferit de procesare a substanțelor chimice. S-a descoperit că unele antibiotice, de pildă, pot vindeca bărbații dar în cazul femeilor au efect nul sau negativ. 
O echipă de cercetători de la Universitatea Johns Hopkins din SUA, ce a efectuat studii asupra 3000 de pacienți, a dovedit diferențe surprinzătoare în procesul îmbătrânirii inimii la femei și la bărbați. În cazul bărbaţilor, muşchiul cardiac ce înconjoară ventriculul stâng creşte şi se subţiază odată cu înaintarea în vârstă, în timp ce la femei dimensiunile aceluiași mușchi rămân neschimbate sau se diminuează. 
“Rezultatele obţinute sunt o demonstraţie frapantă a conceptului că bolile cardiace pot avea diferite fiziopatologii la femei şi bărbaţi, ceea ce înseamnă că au nevoie de tratamente adaptate care să abordeze aceste diferenţe biologice importante”, a declarat cercetătorul João Lima, de la Universitatea şi Şcoala de Medicină Johns Hopkins. (Sursa: Mail Online). 
În concluzie, reacția la medicamente este diferită la femei și bărbați, diferențele neuroanatomice influențând eficiența și efectele adverse ale medicamentelor.

Machiaje și articole de parfumerie otrăvesc femeile

Se știe că organismul uman absoarbe prin piele circa 60% din substanțele ce se depun pe suprafața sa. Potrivit unei estimări făcute de Grupul de Activități pentru Mediu din SUA, din cele aproximativ 10.500 substanțe chimice care intră în compoziția produselor cosmetice, numai 11% au fost testate și declarate, cam cu jumătate de gură de către producători, inofensive pentru sănătatea omului. 
Restul de chimicale nu au fost testate și reprezintă un pericol potențial cotidian pentru specia umană, îndeosebi pentru femei. A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Produsele cosmetice – un cocktail mortal de chimicale.

Guvernele păstrează tăcere absolută în privința abilităților extrasenzoriale ale omului

Savanții recunosc simțuri și supersimțuri superioare omului la speciile de animale, dar se feresc să spună același lucru și despre ființa umană. De ce procedează astfel, este simplu de înțeles: dată fiind diferența genetică între bărbați și femei, dacă vor fi activate supersimțurile și la femei, există riscul asumat ca femeile să dezvolte capacități senzoriale și extrasenzoriale superioare bărbaților și să-i domine, avându-se în vedre că au creierul mai performat, cu mai multe conexiuni neurale. 
Neurologii au descoperit faptul, deloc neglijabil, că la femei în cadrul procesării informațiilor captate pe căi extrasenzoriale, se activează simultan mai multe zone cerebrale. Prin urmare, femeile sunt mai apte decât bărbații pentru dezvoltarea unor abilități extrasenzoriale, deși în acest domeniu de frontieră și bărbații pot realiza performanțe incredibile.

Rolul mass-media în spălarea creierelor femeilor

Întrucât mijloacele de comunicare în masă sunt conduse îndeobște de bărbați, aceștia dețin controlul și asupra mijloacelor subliminale folosite în mass-media, pentru abaterea a atenției femeilor de la problemele importante ale omenirii. 
Rolul mass-media în acest caz este de spălare,   pur și simplu, a creierelor femeilor și atragerea lor nu spre dezvoltarea  cerebrală cum ar fi firesc, ci spre nimicuri: machiaje, parfumuri, modă, injecții faciale cu botox ce le desfigurează chipul, se face reclamă în tabloide la sâni implantați cu silicon, la fesele posteriorului unor femei, la lungimea picioarelor, etc. În privința inteligenței femeilor nu se amintește nimic, fiind promovate drept exemple de urmat numai femei cu inteligență submediocră.

Ce ne așteaptă în viitorul apropiat

Tot mai multe voci autorizate susțin, inclusiv de la NASA, că civilizația umană va fi distrusă în viitorul apropiat de extratereștri, din vina exclusivă a beligeranței masculine. Rasele extraterestre, care se pare că sunt conduse de către femei, au trimis nenumărate avertismente întru potolirea instinctelor războinice ale omenirii: asteroizi ce intersectează orbita terestră și lunară, care pot distruge viața într-o clipă pe Pământ, molime care fac milioane de victime, cutremure violente și uragane, inundații catastrofale, etc. 
Potrivit unui comunicat al NASA, începând din anul 2017 – deci, peste mai puțin de doi ani! - Pământul va fi bombardat de peste 400 asteroizi gigantici. Oamenii de știință nu exclud posibilitatea, ca viitoarele bombardamentele cu asteroizi asupra planetei noastre să fie controlate de rase extraterestre, ce dispun de tehnologia necesară de a schimba traiectoriile unor asteroizi puși pe dezastre planetare.
 Până ce își vor pierde răbdarea extratereștri și se vor hotărî să bombardeze cu arme nucleare omenirea, asemănător nimicirii speciei umanoide din trecutul planetei Marte. 

Se poate opri extincția speciei umane în viitorul apropiat – extincție ce a fost decretată de savanți ca fiind inevitabilă

Se poate salva specia umană de la autodistrugere, prin curmarea războaielor între națiuni. Acest deziderat poate fi atins prin reducerea progresivă a cheltuielilor militare, până la un nivel apropiat zero și alocarea fondurilor bănești destinate războaielor în folosul educației, a sănătății, a prosperității speciei umane și a refacerii mediului ambiant, pentru a deveni propice vieții și pentru generațiile viitoare. 
Omenirea nu își  mai poate permite, în ceasul al doisprezecelea, să-i lase pe bărbați să administreze în continuare Pământul și decidă soarta noastră și a celorlalte specii terestre. 
Procedeul dictat de guverne în privința împuținării populației planetei prin războaie, prin poluare chimică, electromagnetică, radioactivă, prin bulversarea climei terestre, prin medicamentele care ucid, prin orele care schimbă metabolismul și induc boli grave organice și psihice asupra ființei umane, sunt motive suficiente pentru a stopa supremația bărbaților și trecerea la organizarea socială matriarhală modernă pe Pământ.
Știu că prin acest articol am deschis o rană veche, niciodată cicatrizată, a speciei umane. Sunt conștient, totodată, că am deschis Cutia Pandorei cu resentimente masculine împotriva acestei idei. Presupun că bărbații nu îmi vor purta ranchiună pentru acest demers, prin care tind să îndrept lucrurile pe drumul lor firesc, întru salvarea omului de la autodistrugere.
 Este și în interesul bărbaților ca faptele noastre să fie analizate în raport cu psihologia și fiziologia omului și să fie puse pe un făgaș natural. Și să urmăm o altă cale, pașnică și prosperă în dezvoltarea civilizației noastre. Cum se poate ajunge în timp scurt la acest deznodământ, vom vedea în articolul următor.
Notă. Președintele Adunării Generale a ONU, danezul Mogens Lykketoft, a declarat recent, că va examina cu atenție candidaturile feminine pentru  postul de secretar general al ONU, în situația în care mandatul lui Ban Ki-moon se încheie la finele anului 2016. 

”Sunt convins că există un anumit număr de candidate potențiale care au toate competențele cerute și chiar mai multe pentru acest post”, a spus Mogens Lykketoft în Consiliul de Securitate. (Sursa: AFP, preluată de Agerpres). Prin urmare, lucrurile încep să se miște în sens constructiv și din perspectivă masculină. 

SURSA RUDAN.RO


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites