Saturday, June 30, 2012

Resurrection Dance Theatre of Haiti - DrumsAYIBOBO!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Krishna- History or Myth.mp4

ESTAMBUL. Dimitrie Cantemir: "El libro de la ciencia de la música" - Con...


ESTAMBUL. Dimitrie Cantemir: «El libro de la ciencia de la música» y las tradiciones musicales sefardíes y armenias - Concierto de Jordi Savall.
("In memoriam" Montserrat Figueras).

Intérpretes: Hespèrion XXI con músicos invitados de Turquía, Armenia y Bulgaria - Director: Jordi Savall.


[Concierto celebrado el 7 de diciembre 2011, en el Ateneo Rumano de Bucarest - (Rumanía)].

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MUSIC FOR MAGNATES AND MONARCHS - THE SIXTEEN.wmv

Pe muzică barocă, neuronii capătă un ritm specific geniilor!

http://karmasmusic.blogspot.ro/2012/06/best-of-baroque.html

Preferinta pentru muzica de calitate nu tine cont doar de educatie, ci mai ales de inteligenta, iar ascultarea muzicii are aproape numai efecte benefice. Profesorul Iamandescu a realizat primele studii de muzicoterapie din Romania, in cadrul catedrei de Psihologie Medicala si Psihosomatica a UMF “Carol Davila” din Bucuresti.
Este adevarat ca muzica ne poate face sa simtim mai putin durerea?
Muzica joaca un rol mult mai important decat am putea crede. in Antichitate se mergea chiar pana la folosirea flautului in dreptul zonei afectate de lumbago. Dincolo de asta, muzica si-a dovedit posibilitati terapeutice in plan psihologic si somatic.

De exemplu, efectul antalgic, de combatere a durerii, a fost evidentiat intr-un mod spectaculos la femeile care faceau chiuretaj uterin. Cele care au ascultat numai muzica au simtit mai putin durerea decat cele care au luat calmante. Muzica se utilizeaza foarte mult in ginecologie, acum si in chirurgie
.
Ati studiat efectele muzicii asupra organismului si ati scris un tratat de muzicoterapie in acest sens.
Am scris primul tratat de muzicoterapie receptiva, iar peste o saptamana-doua va aparea o noua editie a acestui tratat, care a fost imbunatatit prin contributia a noua personalitati din domeniul muzicoterapiei internationale.

Aceste personalitati m-au ajutat sa largesc cadrul acestei abordari si sa incerc sa introduc muzicoterapia la noi in tara ca specialitate muzicala, lucru care este pe cale sa se realizeze si cu ajutorul cadrelor didactice de la Universitatea de Muzica din Bucuresti si al mai multor psihologi.

Numai ca este un domeniu foarte pretentios, care cere cel putin trei ani de formare si acum este o tatonare in aceasta directie. Cartea despre care va vorbesc se adreseaza in primul rand melomanilor.
Este eficienta orice melodie care ne place sau gusturile se discuta?
Orice muzica este eficienta, in mod sigur, dar s-a dovedit ca piesele din repertoriul clasic si romantic activeaza cel mai mult creierul. Chiar daca exista asa-numita muzica preferata (unul vrea romante, unul vrea rock), exista tomografia cu emisie de pozitroni care arata cum muzica lui Mozart activeaza 99%-100% din scoarta cerebrala.

Si, in general, muzica simfonica si de camera activeaza creierul in proportie de 90%, spre deosebire de muzica usoara sau tangoul, de exemplu, care activeaza creierul in proportie de 50%.

Mai mult, nicio muzica nu poate depasi pragul pe care il atinge muzica baroca, de exemplu, ale carei unde sonore au frecvente care se inscriu in zona de activare optima a activitatii cerebrale.

Daca ascultam muzica baroca, neuronii capata un ritm de activitate ciclica intre 8 si 12 cicli pe secunda, ceea ce se intampla numai in cazul geniilor! Numai ca geniile il au permanent, in vreme ce omul care asculta muzica il are doar cat asculta muzica, dar este suficient, pentru ca imbunatateste memoria.
Inseamna ca ar trebui sa ascultam muzica in timp ce invatam?
Da, muzica in stil baroc in special, adica Bach, Telemann, Handel. O doctoranda a mea, psihologul Liliana Neagu, a dovedit ca persoanele care invata folosind acest fundal sonor obtin performante cu 40% mai mari la testele de memorie.

Poate ca mai tarziu se va putea ca in salile de clasa sa se puna muzica in surdina ca fundal sonor, care sa nu distraga atentia, dar care sa favorizeze memoria.
In afara de stimularea memoriei, ce alte efecte mai are muzica? Si ce tipuri de muzica clasica sunt cele mai indicate?
Muzica baroca are efecte foarte bune, slava Domnului, si pentru relaxare, si pentru terapie, dar aici, sigur, ii putem include si pe Mozart, pe Beethoven, pe Wagner. De asemenea, efectul antalgic este mare si la muzica preferata. in studiile mele, am pus muzica pe care a vrut-o fiecare, chiar si muzica populara gen “Uhai, bade”.

Si aceasta a avut efect antalgic. Dar am pus si muzica clasica si aceasta a avut mai mult succes! Stiu acest lucru pentru ca am avut un aparat care te ciupea si provoca durere, iar intensitatea senzatiei era inregistrata, aparatul spunea cat te doare.

Eu va pot spune ca am avut Zona Zoster, cu dureri mari localizate la ureche, am crezut ca am otita. Am ascultat la casti “Amurgul zeilor” de Wagner – sase ore, de la ora doua la opt dimineata. Ma mai durea foarte putin cand am ajuns la medicul ORL-ist.
In alta ordine de idei, o cercetare recenta a colectivului nostru a demonstrat o scadere considerabila a glicemiei pe fondul auditiei muzicii clasice.

Toate aceste cercetari nu au alt rol decat sa convinga marele public, dar si lumea medicala, de valoarea muzicoterapiei si sa pregateasca atmosfera in tara noastra pentru introducerea muzicoterapiei ca specialitate complexa, pe care trebuie sa o practice fie un muzicolog cu pregatire de psihologie, fie un psiholog cu educatie medicala, fie un medic care sa aiba o cultura muzicala deosebita si notiuni de psihologie.
Se spune ca plantele cresc mai bine, ca vacutele dau mai mult lapte pe muzica de Mozart. Este adevarat?
Da. Si nu numai Mozart, muzica clasica, muzica armonioasa. Pe de alta parte, ascultand un discurs al lui Hitler, plantele s-au chircit, s-au ofilit.
Difera impactul pe care il are muzica asupra noastra daca o ascultam in cadrul unui concert la Ateneu, de exemplu, sau acasa, la casti?
La un concert, efectul este maxim, deoarece sunt trei factori implicati: in primul rand, concentrarea este mult mai buna, te duci la concert ca sa asculti muzica. Pe de alta parte, este vorba de actiunea sunetelor asupra corpului, intregul corp este invaluit de aceste efluvii sonore la modul direct.

Si apoi, conteaza caracterul emotiei colective. Este vorba de fenomenul de contagiune emotionala care potenteaza trairile. Si caracterul de eveniment pe care il are participarea la un concert este important.
Sunt artistii, in general, si persoanele care canta, in special, mai sanatosi, mai fericiti sau mai putin stresati decat ceilalti?
Aici este vorba despre muzicoterapia activa pe care eu nu am analizat-o, deoarece este mult mai putin la indemana oricui sa cante in casa, sa cante la un instrument chiar, poate cel mult sa cante intr-un cor.

Nu sunt studii foarte exacte in acest sens, inca nu avem o statistica si in stiinta nu poti sa mergi numai pe impresii. Dar se pare ca muzicienii traiesc mai mult – cu unele exceptii regretabile, desigur.

Uitati-va la marii zei, Herbert von Karajan, Arthur Rubinstein, la 94 de ani canta la pian, Pablo Casals. Muzica stimuleaza imunitatea, iar cine are o imunitate mai buna traieste mai mult. Cel putin din punctul acesta de vedere se poate spera. Dar ascultand muzica, efectele sunt cu siguranta benefice.
Sa revenim la gusturile muzicale.
Vreau sa retineti un lucru. Nu exista obstacol pentru a beneficia de efectele muzicii asa-zise grele. Nu este valabila ideea ca-ti trebuie neaparat o educatie muzicala. O educatie muzicala favorizeaza un contact mai usor cu aceasta muzica, dar oamenii care sunt foarte inteligenti apreciaza un astfel de gen indiferent de cultura lor muzicala.

Dovada stau notele pe care ei le dau pieselor din repertoriul simfonic si de camera. Cele mai noi cercetari pe care le-am facut pe plan international sunt in domeniul muzicodiagnosticului, este un concept prin care reusesc sa imbogatesc examenul psihologic prin felul in care bolnavul descrie, pe baza impresiilor personale, ce ii sugereaza muzica pe care o asculta, fara sa stie cine este compozitorul sau cum se numeste piesa.

O sa va dau un exemplu: o femeie de serviciu, cand a ascultat un fragment de Wagner, “Calatoria lui Siegfried pe Rin”, o muzica accesibila, frumoasa, a fost extrem de impresionata si a descris exact ce a vrut sa spuna Wagner, dar intr-o forma modificata, adaptata secolului: si-a amintit de o calatorie a ei nu cu luntrea, ci cu autobuzul, in care vedea locuri frumoase.

I-am spus ca are un nivel de inteligenta ridicat si mi-a zis ca a fost buna la carte, dar n-a putut sa continue. insa copilul ei este olimpic! Deci avea gena aceasta, dar nu s-a putut realiza.
”Muzica lui Mozart activeaza aproape 100% din scoarta cerebrala.”
Ritmul trezeste instinctele, melodia emotiile, iar armonia inteligenta
Ce le transmiteti tinerilor care asculta muzica “suparata”, zgomotoasa?
Sa nu abandoneze o astfel de muzica, dar sa nu devina prizonierii ei, sa incerce si altceva. Sa o asculte la petreceri, mai ales muzica usoara de buna calitate, muzica de film. Si mai ales, sa cante ei insisi, intr-un cor, la un instrument. Ii dezvolta mult. Anihileaza efectul stresului si le finiseaza personalitatea. Ii face mai complecsi.
Dar manele?
Manelele, daca vreti, sunt foarte bune pentru exacerbarea instinctelor. Si am spus tot. Dar exacerbeaza si instinctul de agresivitate, nu doar pe cel sexual, care e bun. Muzica manelelor activeaza toate organele si aparatele “de la buric in jos”, ca sa zic asa, in timp ce muzica cealalta – “de la buric in sus”.
De ce se intampla asa?
Manelele inseamna in primul rand ritm, iar ritmul stimuleaza instinctele. Melodia stimuleaza afectivitatea, emotiile, le rafineaza, iar armonia sonoritatilor, orchestratia stimuleaza inteligenta.

“Bolero”-ul lui Ravel, dupa parerea mea, este exemplul de muzica completa: are un ritm obsedant, este melodic si are o orchestratie care creste progresiv. Acesta este exemplul de muzica in care gasesti toate cele trei trasaturi.
Risca sa devina oarecum “autisti” cei care asculta muzica la casti in mijloacele de transport si in toate momentele in care vor sa evadeze?
Nu inseamna ca muzica ii face autisti, ci ca aceia care au aceasta inclinatie spre introversie se izoleaza cu ajutorul muzicii. Unii evadeaza si pe calculator. Si eu zic ca in lumea muzicii e mai bine decat in cea a calculatorului.

Iar muzica poate fi un ecran foarte folositor pentru studiu, dupa cum spuneam. Revenind insa la casti, atentie la riscul hipoacuziei! in Germania, o treime din tineri sunt hipoacuzici, iar Germania nu este o tara din lumea a treia, ca noi.
Aveti un compozitor preferat?
Imi place foarte mult Haydn. Mi se pare un rezervor de optimism extraordinar, o baterie care te incarca. Preferintele acestea sunt insa si in functie de starea de spirit si de activitatea pe care o faci.

Sigur, si Mozart, si Bach, si Wagner. Beethoven ramane insa Beethoven. Reprezinta omul cu toate dimensiunile lui, cu toate calitatile si cu toate defectele lui. Pe langa el, toti ceilalti sunt ingeri. Iar Bach este… cum sa zic. Bach este infinitul.
”O educatie muzicala favorizeaza un contact mai usor cu muzica grea, dar oamenii care sunt foarte inteligenti apreciaza acest gen indiferent de cultura lor muzicala.”
”Manelele exacerbeaza instinctele. Activeaza toate organele si aparatele , ca sa zic asa, in timp ce muzica cealalta actioneaza . ”
Una din doua
- Instrument sau voce? Ce preferati sa ascultati?

Instrument. Dar si opera sau liedul.

- Muzica clasica sau ambientala? Care ne relaxeaza mai bine?

Muzica clasica (pe cei inteligenti!).

- Concert in sala sau la casti?

Ambele, cu preferinta pentru concertul in sala.

- Beethoven sau Mozart? Care compozitor ne ajuta sa ne concentram mai bine?

Bach (rade). Poate si Mozart.
http://karmasmusic.blogspot.ro/2012/06/best-of-baroque.html

CV
- Medic si psiholog
- Data si locul nasterii:11 decembrie 1942, Bucuresti
- Studiile si cariera:
- Licentiat in medicina si in psihologie
- Presedintele Societatii de Psihosomatica Aplicata si Medicina Comportamentala din Romania
- Seful catedrei de Psihologie Medicala si Psihosomatica a UMF “Carol Davila” din Bucuresti pana in martie 2011, actualmente profesor asociat
- Medic primar alergolog la Clinica Gral Medical Colentina
- Autor a 22 de carti in domeniul psihosomaticii generale si psihoneuroalergologiei

- Autorul monografiei “Muzicoterapia receptiva”(foto) in 2004, reluata si imbogatita impreuna cu un colectiv interna­tional in 2011

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UFO hits Romanian fighter jetcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UFO Alien Technology Found In Aztec Pyramidcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Vimanas- ancient flying machines of Indiacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Terence McKenna: Television Is A Drugcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Strange Phenomena In The Land Of The Incacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Machining Technology Prior To The Pharaohs Of Egypt?cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Red Haired Royal Cone Head People Of Paracas Perucybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Alien Hybrid Human Baby Found In Peru?cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UFO Alien Weapon Found In Russiacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Alien Base Found Under Lake Titicacacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UFO Alien Temple Found In Indiacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Parallel Universes - BBC Horizon


Everything you're about to read here seems impossible and insane, beyond science fiction. Yet it's all true.

Scientists now believe there may really be a parallel universe - in fact, there may be an infinite number of parallel universes, and we just happen to live in one of them. These other universes contain space, time and strange forms of exotic matter. Some of them may even contain you, in a slightly different form. Astonishingly, scientists believe that these parallel universes exist less than one millimetre away from us. In fact, our gravity is just a weak signal leaking out of another universe into ours.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

King Tut's DNA Resultscybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Giant Mummies and Pyramids of Chinacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Discovered nazi base in Antarctica 3/4 Hohle Erdecybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

RUSSIA TOP SECRET ( VIDEO UFO )cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ALIEN ARTEFACTS FROM THE TOMB OF ALEXANDER THE GREAT

Share/Bookmark

Baltic Sea UFO disables electronics?cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

BLACK VLACHS

BLACK VLACHS

THE MORGETS

Morgetia, meaning black (Moro) Getia, was an ethnical center inhabited by the Morgets (black Gets or Getae), an prehelenic community which remained unchanged until the arrival of Romans.

Robert Leighton, a specialist in Italian prehistory at Edinburgh: "it does not seem possible to distinguish with any accuracy or confidence between Ausonians, Morgetians or Sikels on a purely archaeological basis".

Later, in Latin sources are mentioned the Nigri Latini - Black Latins! They are the ‘Maurovlachs’ or Black Latins, who lived west of Macedonia, in the ranges from Mount Sar to Mount Pindus.

The Morlachs (Mavrovlachi) described as Nigri Latini are mentioned as inhabiting the coast of southern Dalmatia and the mountains of Montenegro, Herzegovina and southern Albania (c.1150).

Morgantina (eastern Sicily) was already inhabited in the prehistory. The oldest ruins which have been found up to now are on the hill of the Cittadella and are dated back to the 13th c. BC.

According to the historical data, during this period the central part of Sicily was occupied by the Morgets, a people coming from the mainland. Morgantina is located off Route 288 near Aidone, in the province of Enna, Morgantina may have been settled by a certain King Morges who arrived with colonists from central Italy around 1300 BC.

The early Morgetian culture was therefore somewhat distinct from the native Siculian civilisation. Excavations on the slopes of the Cittadella settlement at Morgantina have revealed nearly seventy tombs dating from the late eighth to the mid-fifth century B.C.

Often reused for multiple inhumation and cremation burials, these tombs provide significant documentation of the critical period when immigrant Greeks interacted with the substantial indigenous community, introducing foreign objects and practices that modified the local Iron Age funerary rite.

THE MORS

In 1979 the famous Jat historian B.S.Dehiya published a paper entitled "The Mauryas: Their Identity", Vishveshvaranand Indological Journal, Vol. 17 (1979), p.112-133. In this now classic treatise, B.S.Dehiya proved several points, including the following:

  • The Mauryas, Muras, or rather Mors, were Jats, and hence Scythian or East Iranic in origin.
  • The clan name of these people was Mor (pronounced as English more) and, coincidentally, Mor also meant a peacock in Indian languages. But the name is not Indian at all, it is from Central Asia, and means "head" (p.113).
  • The primordial Jat religion was that of the original Iranic race, namely monotheist Sun-worship, which they and their Maga priests carried wherever they migrated (p.119, 128).
  • The Jat immigrants are close kin of the ancient Gutians of Sumeria (p.131), and the Goths or Gots (p.125), known in Latin as Getae.

Also there is not any proof that the Mors were the same with the Morgets, this hypotesis can't be ruled out either. When the Ottomans conquered the Balkan peninsula, they found the descendants of the Mors or Morgets (literally meaning black Gets), whom they named Kara-Ulaghi or black Vlachs.

Turks used a similar name for Armenians, while Armenia was called Karabakh which is a compound of the Turkish word for black (kara) and a Persian word for garden (bakh).

KARAULA, THE BLACK GUARDS

Some of the Vlachs were named "Kara-Ulaghi" by Turks and "Kara-Ulak" by Serbs and Bulgarians meaning "Black Vlachs". Their land was named "Kara-Iflâh" by the Turks (kara=black, Iflâh=land, in Turkish).

In today's Romanian, "kara-ula" means guard. Probably, the black Vlachs were used as guards.

There are accounts about the "Black King" or "Negru Voda", in Romanian. He is a legendary figure, identified by the historians with "Black Radu".

The principality of Wallachia was established in 1290, by Radu Negru (Black Radu) or Rudolf the Black.

Câmpulung, on the southern watershed of the Transylvanian Alps (Prahova River Valley) was Wallachia's first capital. Curtea de Arges was the second. By 1310, when Basarab the Great came to the throne of Wallachia as the second prince of the line, a state in being had definitely been established.

Many Aromanians originating from Greek side of Macedonia have their names beginning with "Kara". In Greek, "kara" means "head", just like "mor" in central Asian languages.

It is possible that the names of the persons beginning with "kara" to originate rather from "head" than from "black". Looks like the original meaning of the word "kara" was "head", just like in to the case of the word "mor".

Because the populations using these names for themselves had darker skins, the meaning of both words was changed to "black".
A part of Cincari are nomadic herdsmen known by various names: Karavunci, Karaguni, Karakacani, Kucivlasi.

MORLACHS FROM MONTENEGRO

Vlachs known as Morlachs, or Mavrovlachi, Greek "Mavrovlachos", meaning "black Vlach" (mavro=black, in Greek), inhabited areas in the mountains of Montenegro, meaning "Black Mountain" in Italian, Hercegovina, and northern Albania as well as on the southern coast of Dalmatia, where they founded Ragusa (modern Dubrovnik). In the 14th century some Morlachs moved northward into Croatia.

Here is what the Yugoslav Encyclopedia (Enciklopedija Leksikografskog Zavoda, Zagreb, 1968, book 4) tells about them:

“Morlaki, (Murlaki; from Ital. Morlacco, being shortening of Greek form Mauroblahos - mauros - black, Blahos - Vlah;

Maurovlasi or Morovlasi, in latin sources called Nigri Latini - Black Latins), name used for shepherds of Roman origin or romanized, that kept themselves in Balkan peninsula mountains after Slavic colonization in 6th century, keeping some linguistic and somatic characteristics.

Morlaki (Morovlasi) are called those Romanian shepherds that, running from Turks towards west, settled in mountains from Skadar lake [on border of Montenegro and Albania] to Velebit [in northern Croatian coast].

So, a group of them came to island Krk 1450-80 (villages Dubasnica and Poljica) where some words and roots of Romanian language, interwove with Slavic words (as in the prayer "Our father"), were kept until beginning of 19th century.

Some groups of those Romanians came to Trieste [on Italian-Slovenian border], and very long held themselves in some villages in Istria. The Italian form Morlacco is used already in 15th century, and in 16th century that is the name for (any) local people living in mountains from Kotor [in Montenegro] to Kvarner [around city of Rijeka].

Lots of Morlaks was in Velebit mountains, so that region was by Venetians called Morlachia. The Velebit mountain was called Montagne della Morlacca, and sea way under the mountain, closed by the islands, was Morlakian channel (Canale della Morlacca).”

Prof. John G. Nandris from the University College of London, writes in Ethnoarchaeology and Latinity in the mountains of southern Velebit (in Transhumant pastoralism in Southern Europe -1999):

"The Morlachs were a Mediaeval population, whose name has now vanished but is historically attested from Dalmatia. They were Latin speakers, and we can probably equate them with the Aromani (Vlachs, Cincari) of the Balkan peninsula south of Danube (..)

It was confirmed during the 1985 fieldwork that although the shepherds of Velebit are Croat speakers, they still employ a system of Latin numerals to enumerate sheep.

These are identical to the Romanian or Aromanian numerals. This legacy indicates that the population from whom the present shepherds learned the techniques of pastoralism were certainly Latin speakers."

According to Buschan "Die Volker Europas'', c. 1910, the Maurovlachen (Maurovlachians) were black Vlachians; they were nomadic shepherds, like the Aromunen and Turkish shepherds.

Their name was mentioned in the 10th century in the Byzantine empire; in the 11th century in Bulgaria and in later times in the western part of the Balkan peninsula.

Krajina region was an area first settled by a pastoral, nomadic people known as Vlachs, or Morlachs because they had darker skin than their Slavic neighbours.

From the 16th century, the Austrians invited them to settle the Vojna Krajina (military frontier) where they were free of serfdom in return for defending the border (roughly that of present Bosnia) against the Turks. By this time most of them were Orthodox.

In 1630 Ferdinand II issued the "Statuta Valachorum"; (Law of the Vlachs), which defined the status of the Vlachs.

Allers Illustrerede Konversations-Leksikon' (Copenhagen 1906-10) says that the Morlaks are some of the best sailors in the Austrian navy.

The Croatian census of 1991 revealed 22 persons who declared themselves as "Morlachs"…

source angelfire

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MORNING COFFEE-SEASON OF THE WITCHcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, June 29, 2012

Dacians - Unsettling truths - Full movie 2012 [ENG sub]cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Zamolxe şi Peştera Polovragi - partea 1 /5Share

Feng Shui: Living In Harmony (Full Program)


This film looks at the roots of feng shui with masters demonstrating how the ancient Chinese science is still deeply rooted in the everyday lives of people living here. To them feng shui is much more than simply a new trend in interior design.

The influence feng shui has on their lifestyle and the mentality of Hong Kong people is told through comical, unusual and everyday stories. For example, you will see an apartment building, in the Aberdeen quarter, that has 400 square meter hole in the front, so that the "mountain dragon" still has a view of the ocean.

Share

Un moment trist din istorie- 28 iunie 1940

De pe bloguri adunate şi-napoi la lume date: Un moment trist din istorie- 28 iunie 1940: O imagine impresionantă "Ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov – tratatul de neagresiune semnat la 23 august 1939 intre Germania si Uni...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

GERMAN INSPIRATION

This building is from a city in Germany..when it rains, the pipes play a joyful tune..I find it inspiring!!!


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Premiera ABSOLUTA: "Dacii - Noi dezvaluiri" - documentar - 29.06.2012

Ieşirea Din MATRIX: Premiera ABSOLUTA: "Dacii - Noi dezvaluiri" - documentar - 29.06.2012

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

432HZ-8HZ - The sound of YOU !


432hz vibrates on the principals of natural harmonics and unifies the properties of light, time, space, matter, gravity and magnetism with biology, the DNA code and consciousness.

432hz Natural Tuning has profound effects on consciousness and also on the cellular level of our bodies.

Energy is a truly indestructible force.
It never dies or diminishes, it merely transmutes form through rates of vibration and mediums.
The energy that makes up you and I have always been, and always shall be present in the universal "all" of things.

The energy in the form of atoms in your body was at one point, part of a star or galaxy and it is a scientific fact
that you completely change all of your body's atoms every seven years, replenishing the source from where you came from.

This exchange of energy is in a constant inflow and outflow state throughout the "All" of creation both in the micro and macro planes of the universe.
Everything is in electromagnetic vibration. Nothing escapes this basic universal law.

The vast majority of what we understand as electromagnetic vibration is largely invisible and only accessible through the recent rediscoveries of the true nature of energy on a quantum level.

Of the measurable side of energy we can only perceive less than ten percent of the electromagnetic spectrum in the form of Matter, sound, light and past our crude senses, are the frequency realms of radio waves, ultraviolet light, gamma rays and x-rays.

The narrow band of visible light and audible sound are directly related in the form of frequency harmonics.

Sound is measured in cycles per second (or hertz), which humans can perceive from around 20 cycles per second to around 20000 cycles per second. Light is measured in the trillions of cycles per second.

From a theory standpoint, if you double the wavelength of sound by forty times you start to reach the vibrational frequencies of light.
If you had a piano that was forty octaves long you could surpass tone and play the visible colours of the spectrum.

Like wise if you had a piano that moved in the opposite direction the slowest frequency waves would form into matter.

These are the extremes of visible electromagnetic vibration, which states that if something moves fast or slow enough it can seem at rest.
If I could spin a bicycle wheel fast enough, not even a bullet could penetrate the space between the spokes of the wheel.

The universe that we perceive is not really solid, it is only vibrational attractions of energy at their highest and lowest forms.
Everything is in a constant cosmic dance from the smallest quantum sub particles to the majestic waltz of stars and galaxies.

Thought plays an important role in the universe for it too, is also a measurable range of vibrational frequency.
The body also is generating its own magnetic frequency fields, in the form of electrical energy.

Each cell in your body is vibrating the electrical equivalent of 1.7 volts.
When you add up how many cells are in the body you reach an estimated energy potential of seventeen trillion volts per person.

Dr George W Crile from Cleveland discovered That small amounts of matter now called "radiogens" within protoplasm are producing light and heat in excess of 3,000° and 6,000° C

There seems to be exhibiting the same behavior and groupings of star clusters and galaxies within our bodies. This brings further solidity to the hermetic axiom "As above so below".

Thought can regulate how the rest of the body vibrates and subconscious thought pilots the spin of the body's energy chakras.

There is a fundamental principal involved with vibration, which involves a correspondence called sympathetic vibration.

In other words a vibration wave when doubled or halved produces a sympathetic resonance vibration in the medium.


Share

MORNING COFFEE- "The Desert Lounge °"
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, June 28, 2012

FACIAL MASSAGE POINTS

reiki pentru oameni ocupati: FACIAL MASSAGE POINTS

Share

PROTV MAI TIMPIT DECIT PERMITE LEGEA


SAU ESTE DOAR O ALTA MANIPULARE ANTIROMANEASCA???????

DACA NU STITI VA SPUN EU CA STRAMOSII MEI SINT DE ORIGINE CUMANA INTR-ADEVAR DAR CUMANII NU ERAU UN TRIB DE SORGINTE TURCA, CI STUDIIND AND=UL LOR SINT UN TRIB SCIT(DECI TOT TRAC) CE S-A AMESTECAT CU TRIBURILE DIN STEPELE ASIEI SI A TRECUT LA CREDINTELE ACESTORA CA SA SUPRAVIETUIASCA..

DECI MIRCEA, VLAICU AU FOST ROSCATI(
The Cumans' name in Russian and German means 'yellow', in reference to the color of the Cumans' hair) INALTI SI NICIDECUM MARUNTI SI NEGRICIOSI....O RUSINE, DIN FERICIRE SE VOR CLARIFICA TOATE O DATA CU REZULTATELE ADN, CARE, SPERAM SA FIE CELE ADEVARATE NU MISTIFICATE
M-AU LUAT NERVIIP.S-CE COINCIDENTA CHIAR AZI CITEAM PE SITEURILE RELATED TO ANCESTRAL DNA DESPRE MIRCEA SI CUMANI, SI FARA SA MAI ASTEPTAM CELEBRELE REZULTATE VA SPUN EU CA CUMANII AVEAU R1Acybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL


UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE FILME PE CARE LE-AM VAZUT IN ULTIMUL TIMP, CU MARI ACTORI SI O INTELEPCIUNE INFINITA..UNUL DINTRE RARELE FILME ADEVARATE..DESPRE VISAT.....SUBTITRAT AICI

EXCELLENT MOVIE, GREAT ACTORS, DEEP AND INSPIRING, FULL HEREcybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

HEX


In sfirsit serialul meu preferat de vrajitorie SUBTITRAT...AICI..de la distanta cel mai tare, cu tehnici si adevaruri ezoterice prea tari-drept pentru care a fost si oprit(never mind prezentarea de pe site e pe linga..)
AICI CU SUBTITRARI IN ROMANA

MY FAV WITCHCRAFT SERIES, AND BY FAR THE BEST ESOTERIC KNOWLEDGE I SAW IN A SERIES...FULL HERE

Cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The 36th Chamber of Shaolin


The 36th Chamber of Shaolin (少林三十六房, Shào Lín sān shí liù fáng), also known as The Master Killer and Shaolin Master Killer, is a 1978 Shaw Brothers kung fu film directed by Liu Chia-liang and starring Gordon Liu.
The film follows a highly fictionalized version of San Te, a legendary Shaolin martial arts disciple who trained under the general Chi Shan, portrayed by the director's adopted brother Gordon Liu.
36th Chamber of Shaolin is widely considered to be one of the greatest kung fu films and a turning point in its director's and star's careers. It was followed by Return to the 36th Chamber, which was more comedic in presentation and featured Gordon Liu as the new main character with another actor in the smaller role of San Te, and Disciples of the 36th Chamber.

Share

The Dragon Chronicles The Maidens of Heavenly Mountians


The one who solves Hermit Ding's chess game will learn the secrets of becoming the grand master of martial arts...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

五郎八卦棍 - 8 Diagram Pole Fighter (1984)cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

倚天屠龍記 - Heaven Sword and Dragon Sabre, part I (1978)Share/Bookmark

naeem khan asian bridal makeupShare/Bookmark

La porţile ceriului - Grigore Leşe - Cu Nastasia Bloga, în Cupşeni, jude...cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

La porţile ceriului - În Dobrogeacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Grigore Lese (Interviu cu Ion din Valea Rohiei-1 )Share

The Illusionist (Full Movie) 30 subtitles


GREAT MOVIE

Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites