Saturday, December 21, 2019

A CHRISTMAS CAROL

Fabulos, reinventat cu Andy Serkis genial, nu am cuvinte cit de mult mi.a placut. Gothic.
Aici

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, December 20, 2019

An Arabic Christmas Carol (Byzantine Hymn of the Nativity)-Provocare muzicala

Intr.o perioada in care celebrarea religioasa a Craciunului este cu adevarat o provocare, si in care Craciunul este dezbracat de cele sfinte si transformat intr.un halloween cu mosi grasi, acesta este raspunsul meu. Enjoy!
Carmen vine cu propunerea aceste provocari..cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark
Carol of the Bells with Lyrics

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark
Wednesday, December 18, 2019

Misterul lui Tutankhamon - Misterul lui Tutankhamon

Misterul lui Tutankhamon - Misterul lui Tutankhamon: Acest film documentar explorează viața și moartea misterioasă a lui Tutankhamon, unul dintre cei mai faimoși conducători ai Egiptului Antic.cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark
Monday, December 16, 2019

Istoria necunoscută a Egiptului – Tunelurile secrete de sub Platoul Gizeh

Istoria necunoscută a Egiptului – Tunelurile secrete de sub Platoul Gizeh: Filmul spune povestea uimitoare a tunelurilor misterioase de sub Platoul Gizeh, menționate în texte arabe antice și descoperite abia acum 10 ani.cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark
Sunday, December 15, 2019

Primul flim vazut la cinematograf


Am vazut la Diana, care a gasit la Stefrof, o leapsa, care m.a bagat in butoiul cu amintiri. 
Primul film pe care l.am vazut la cinematograf, a fost Alladin si lampa fermecata”, (Il puteti vedea in link, daca va simtit nostalgici)o productie ruseasca minunata, pe care am cauta.t.o sa o revad si mi.a facut o mare mare placere sa o regasesc, dupa atitia ani . L.am vazut cu Nana mea, la un cinematograf care acum nu mai exista in Bucuresti, Aurora. Ce minunatii mi s.au dezvaluit atunci, si fundatia, care era pusa deja din cititul celor o mie si una de nopti, pentru lumi magice, jinni si sufism, s.a cristalizat clar prin vizionarea acestui film. 
Ma gindesc deseori ce sansa fabuloasa am avut noi cei ce am trait vremea lui Ceausescu, ce copilarie minunata, in ciuda tuturor restrictiilor, sau tocmai din cauz lor, de a trai in a magical bubble de a intilni oameni fermecati ca parintele Galeriu, parintele Cleopa, sau profesorul meu de romana Anton Chevorchian. 
Auld land syne
...
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

serpentwithfeet - bless ur heart-Provocare muzicala

Provocarea muzicala e initiativa lui Carmen. Ma uit la un serial francez Mortel pe Netflix, care are un soundtrack bestial. Melodia asta are o poezie absolut fantastica, si imi place si ca sound, am vinat-o online, pina am gasit-o. Fabuloasa poezie, excelenta muzica.Enjoy!

Lyrics here

 
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites