Friday, November 1, 2013

Avicii vs Lenny Kravitz - Superlove

EGIPTUL MISTIC-O CALATORIE SPIRITUALA IN FEBRUARIE 2014

EGIPTUL MISTIC-O INCURSIUNE IN VECHILE RITUALURI VINDECATOARE ALE EGIPTULUI ANTIC

IDEC va invita INTRE 31 IANUARIE-12 FEBRUARIE 2014 la o calatorie spirituala unica in care vom participa la ritualuri antice de vindecare egiptene.



ZIUA 1-PIRAMIDELE SI SFINXUL
Sosirea la Cairo, noaptea. Ne intilnim cu reprezentantul agentiei din Egipt, si sintem condusi la hotel pentru cazare si somn. Dimineata vom lua micul dejun (bufet intre ora 7 si 10) si ne vom indrepta cu autobuzul cu aer conditionat catre faimoasele piramide din Giza, singurele minuni ale lumii antice ce au supravietuit. CEI CE DORESC POT INTRA IN PIRAMIDE.
In Giza vom vizita si Sfinxul ce vegheaza desertul de mii de ani, apoi vom avea o vizita interesanta la o fabrica de uleiuri naturale, unde ne vor fi explicate vechile secrete ale egiptenilor antici de vindecare cu ajutorul uleiurilor, florilor si plantelor, si corespondenta acestora cu cele 7 chakre. 
Ne intoarcem la hotel pentru prinz, apoi vizitam fabrica de cartuse-veche arta egipteana (numele faraonilor erau scrise artistic in aceste cartuse). Cina si innoptam la hotel.

ZIUA 2- MUZEUL EGIPTEAN SI RITUAL DE VINDECARE IN CAIRO
Dupa ce luam micul dejun ne indreptam spre celebrul Muzeu Egiptean unde vom vedea artefacte din lumea misterioasa a faraonilor. Dupa prinz ne odihnim (cei ce doresc pot participa la o sedinta de yoga egipteana cu insotitorul de grup), si ne pregatim pentru evenimentul serii - participarea la ritualul ZAAR de vindecare. 
Acest vechi ritual este specific Africii si imbina muzica ce este cintata doar de muzicieni special antrenati in muzica vindecatoare(ce schimba frecventa organelor si a creierului astfel incit sa permita vindecarea) cu dansul si incantatiile. Muzicienii sint acompaniati de femei initiate ce prin miscari, dans si rugaciuni cheama sfintii vindecatori sufiti ce vor exorciza bolile sau necazurile noastre. Fiecare va fi diagnosticat in functie de momentul in care se ridica pentru a dansa, de aceea este important ca atunci cind vom simti nevoia sa dansam, sa o facem. PARTICIPAREA LA ACEST RITUAL ESTE INTERZISA STRAINILOR, de aceea este un eveniment unic faptul ca am obtinut permisiunea de a intra.
Cina si innoptam la hotel.

ZIUA 3- SAQQARA-SERAPEUM-LUXOR
Dupa ce luam micul dejun la hotel, ne indreptam catre piramida in trepte a lui Djoser de la Saqqara(cea mai veche piramida in piatra din Egipt), si anticul spital ce functiona linga piramida.
 Vom vizita Serapeum-ul(site ce este inchis publicului) situl sacru preotilor egipteni ce se initiau aici in tainele reinvierii sufletului. Vom face o meditatie pentru ca sufletul nostru sa fie purificat.
Vom vizita mai departe Piramida lui Unas, Piramida Rosie si cea Curbata din zona.
Dupa prinz ne indreptam catre trenul ce ne va purta spre Luxor. Cina si innoptam in tren.

ZIUA 4-KARNAK-TEMPLUL LUI SEKHMET-LUXOR
Dupa micul dejun din tren, ajungind in Luxor ne vom caza la hotel si vom porni spre templul din Karnak. Cei ce doresc vor vizita si uluitoarea capela a zeitei Sekhmet, unde vom face o meditatie antica de vindecare si protectie. Acesta este unul dintre siturile inititatice cele mai importante din Egiptul antic. 
Dupa prinzul local ne intoarcem la hotel, iar seara vom vizita superbul templu din Luxor. Cina si innoptam la hotel.


ZIUA 5-ABYDOS-OSIREION-DENDERA
Dupa micul dejun ne indreptam spre Abydos unde vom vedea templul lui Seti 1 si Osireion-ul. Osireionul este fabulosul site ce se spune ca este de fapt locul unde miticul rege si mai tirziu zeu Osiris a fost ingropat. In acest loc magic vom face o meditatie antica egipteana.
Ne vom imbarca in autobuzul nostru cu aer conditionat pornind spre Dendera pentru a vizita templul lui Hathor, zeita vindecarii, vietii si a artei, si vom face o  meditatie pentru a fi binecuvintati de aceasta forta cosmica.
Inapoi la Luxor ne vom imbarca pe vapor pentru a incepe superba croaziera pe Nil de 3 zile. Cina si innoptam la bord.

ZIUA 6-VALEA REGILOR-EDFU
Dupa micul dejun la bord, ne indreptam spre unul dintre cele mai mari situri antice din lume, VALEA REGILOR, cu cele 64 morminte ale vechilor faraoni(printre care si Ramses al 2-lea). Cei ce doresc vor vizita frumosul mormint al faraonului Tout Ankh Amoun, apoi ne indreptam spre templul lui Amoun (construit de marea regina Hashepsut, mama lui Moise) si vom privi prin istorie la vechile coloane ale lui Memnon. Ne indreptam spre fabrica de alabastru, iar apoi ne intoarcem la bord unde vom lua prinzul si ne vom indrepta spre Edfu, admirind frumoasele peisaje. Cei ce doresc vor participa la o sedinta de yoga egipteana cu insotitorul nostru de grup. Cina si innoptam la bord.

ZIUA 7-EDFU-KOM OMBO-ASWAN
Micul dejun la bord, apoi vom vizita templul antic din Edfu, purtati de carute cu cai, ca in Egiptul antic. Inapoi la bord vom lua prinzul apoi ne indreptam spre Kom Ombo, anticul templu dublu ptolomaic, dedicat lui Sobek, zeul creator al lumii si unul dintre zeii fertilitatii. Meditatie de vindecare. Ne intoarcem spre vas si navigam spre Aswan. Seara sedinta de yoga egipteana pentru cei ce doresc.

ZIUA 8-ASWAN-TEL EL AMARNA
 Vom vizita templul de pe insula Philae de la Aswan, unul dintre temple cele mai sfinte din Egiptul antic, dedicat lui Isis si Osiris. In antichitate nici pasarile nu aveau voie sa zboare deasupra templului datorita sfinteniei sale. Ne indreptam apoi spre manastirea Sf. Simeon, vizitam satul din Elephantine si templul lui Khnum. Vom lua trenul spre Tel el Amarna. Cina la pachet si innoptam in tren.

ZIUA 9- TEL EL AMARNA
Ajungem in oras si ne vom caza la hotel luind micul dejun, apoi vizitam celebrul site cu ruinele faimosului oras al faraonului Akhenaton, cel ce a incercat sa introduca pentru prima data in lumea antica religia monoteista. Vom vizita mormintele regilor inruditi cu neobisnuitul faraon, apoi necropola din Tuna el Gebel si dupa prinz Beni Hassan templul taiat in stinca, construit de regina Hatshepsut si dedicat zeitei Pakhet(Artemis egipteana).
Ne intoarcem la Cairo si ne cazam la hotel unde vom lua cina si vom innopta. 


ZIUA 10-MUNTELE DE CRISTAL-DESERTUL NEGRU-VALEA INGHETATEI
Dupa micul dejun ne indreptam spre oaza Baharya cu autobuzul nostru cu aer conditionat. Aici ne vom urca in jeepuri pentru a trece dunele de nisip catre DESERTUL NEGRU si a vizita Muntii Impartiti, apoi muntele El Zogag unde vom urca pentru a admira extraordinarul peisaj al intregului Desert Negru. Ne indreptam apoi spre izovarele reci si fierbinti din micul sat beduin El Hez si vom pleca spre Muntele de Cristal cu celebra sa pestera de cristal.
Mai departe vom vedea area Agabat cu florile sale de piatra, Valea Ciupercilor si Valea Inghetatei. Vom face fotografii la apus in Desertul Alb, iar apoi vom participa la o petrecere beduina cu gratar si ceai. Innoptam in tabara beduina sub stelele desertului.

ZIUA 11-VECHIUL CAIRO-ROMANIA

Dupa un mic dejun beduin in desert, ne intoarcem la Cairo unde vom vizita orasul vechi cu celebra Moschee de Alabastru si zona coptica cu Biserica Agatata, Biserica Sf Serghie si Biserica construita pe locul unde era casa Sfintei Familii-locul unde au locuit cind Maica Domnului si Sf iosif au fost nevoiti sa fuga cu Pruncul Iisus din Israel. Cei ce doresc vor participa la o petrecere de ramas bun pe un frumos vapor pe Nil, linga Turnul din Cairo, cu show si muzica specifice egiptene, iar apoi noaptea ne vom indrepta spre aeroport.

PRETUL EXCURSIEI ESTE DE 1350 euro PT UN GRUP DE 20 PERSOANE. Daca se inscriu mai multe, va scadea in concordanta cu numarul persoanelor.

PRETUL INCLUDE avionul, transferul de la si spre hotel cu autobuzul cu aer conditionat, calatorie cu trenul in cuseta, calatoria cu jeepuri in Desertul Negru, calatoria cu trasura in El Menya, croaziera de 3 zile pe Nil, intrarea la Muzeul Egiptean, BACSISURILE OBLIGATORII de 44 euro/persoana, petrecerea beduina, 3 mese pe zi, cazarea la hoteluri de 4 stele, sedinte de yoga egipteana, meditatiile la situri, si participarea la Ritualul de Vindecare din ziua a 2 a.

NU SINT INCLUSE Optionalele:
Intrarea in Marea Piramida-12 euro
Show-ul pe Nil din ultima seara-35 euro/persoana
Capela lui Sekhmet la Karnak-7 euro/persoana(minim 10 persoane intra)
Intrarea in Serapeum-13 euro
Vizitare mormint Tutakhamon-10.5 euro

DE CE SA CALATORITI CU NOI?

Veti participa la ritualuri de vindecare ce sint interzise turistilor, vom avea acces la situri care de obicei sint inchise, vom partipa la sedinte de yoga egipteana-o arta necunoscuta in Europa, si vom medita conform practicilor antice ce s-au pastrat doar in anumite case initiatice.

IMPORTANT DE STIUT

SECURITATEA VA FI MAXIMA SI ASIGURATA DE POLITIA EGIPTEANA DACA ESTE NEVOIE. NU VOM INTRA DECIT IN LOCURI ASIGURATE DE OFICIALI.

Vremea in ianuarie-februarie este OPTIMA in EGIPT, datorita temperaturii placute de 21-24 grade.

Este bine sa avem la noi o pereche de pantofi de sport inchisi, haine decente, din materiale naturale, si un acoperamint de cap pentru femei.

Zilnic este indicat sa bem 2 litri de apa, pentru a ne pastra hidratarea organismului.

Trebuie sa avem la noi o mini trusa de prim ajutor ce sa cuprinda, plasturi pt rani, aspirina impotriva racelilor sau insolatiei, o folie de antibiotic, o folie de Furazolidon sau alt medicament impotriva diareei, Emetiral pt cei ce au rau de masina, spray impotriva tintarilor, medicamente impotriva alergiei daca sinteti alergici la praf sau altceva.

CONTACT: TEL-0733324215; EMAIL-cybershamans@gmail.com

AVANSUL in valoare de 650 euro se poate plati pina pe 1 dec.2013.
Completarea pina pe 10 ianuarie.





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark 







Prietenul meu, ingerul



L-am mai pus dar a fost scos, un film extrem de frumos despre ingerii care coboara printre noi-cu subs in romana


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark



Bless the woman (cu subtitrare in limba romana)



UN film frumo despre iubirea dintre o tinara si un soldat mai in virsta decit ea...emotionant si filozofic, un film deosebit.

Thursday, October 31, 2013

AMERICAN HORROR STORY COVEN-LA CE SA NE UITAM LA NOAPTE

  1. American Horror Story Sezon 3 Ep 1
  2. American Horror Story Sezon 3 Ep 2
  3. American Horror Story Sezon 3 Ep 3
  4. American Horror Story Sezon 3 Ep 4

UN EXCELENT SERIAL DESPRE VRAJI SI JUST THE RIGHT AMOUNT OF HORROR.TRULY EXCELLENT. O pletora de artisti talentati printre care Jessica Lange, Angela Basset in rolul lui Marie Laveau si exceptionala Kathy Bates.







TRAILER:




cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0



Share/Bookmark




HAPPY SAMHAIN!-Michael Jackson - Thriller

Wednesday, October 30, 2013

Dragonu - Povesti de familie (feat. Cedry2k si Johnny King) (Videoclip)

http://www.youtube.com/v/AzxghTQDSfY?version=3&autohide=1&feature=share&showinfo=1&autohide=1&attribution_tag=tysujgGRosBWfDYzojnsPg&autoplay=1

The Man Who Planted Trees

http://www.youtube.com/v/aY_zuNtf3_g?version=3&autohide=1&showinfo=1&autohide=1&feature=share&autoplay=1&attribution_tag=P9-K2wJH7CSaU9xYZWQICA

This is a wonderful animation of the fictional short story by the French writer Jean Giono about Elzéard Bouffier, a shepherd who single-handedly reforested a desolate region of France. The acclaimed film was directed by Frédéric Back.

This is truly a memorable film.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Man_



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0



BBC Documentary | A 17th Century History for Girls - Harlots, Housewives...

http://www.youtube.com/v/uMLHBVrVE8E?autohide=1&version=3&attribution_tag=6HVsgxWjN9K6bJ6UFlSFTw&showinfo=1&autohide=1&autoplay=1&feature=share

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark



02/04. Discovery: Conquerors: Suleyman the Magnificent.

http://www.youtube.com/v/jez9B1UvxAw?version=3&autohide=1&showinfo=1&autohide=1&autoplay=1&feature=share&attribution_tag=uxk1PlVyQRG8j78sq9XGjQ

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark





Hurrem Sultan's daughter Mihrimah Sultan - The Great Love of Sinan The G...

http://www.youtube.com/v/7PL6zTJKjS8?version=3&autohide=1&feature=share&autoplay=1&autohide=1&attribution_tag=dpk2vtTqw5sb4nVXH1c_tg&showinfo=1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites