Saturday, December 27, 2014

Amazing Mongolian Song;POWER FOR THE SOUL



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monday, December 22, 2014

Arsenie Boca a fost eliberat de securişti din închisoare DE FRICĂ

În fiecare noapte sfântul FĂCEA MINUNI

Publicat: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 10:51 // Actualizat: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 17:41 // Sursa: romaniatv.net
Arsenie Boca a fost eliberat de securişti pentru că acestora le era frică de el, de puterile lui mai bine zis. Când frica a atins cote maxime, securiştii l-au eliberat cu domiciliu forţat. Frica celor care îl ţineau captiv pe sfânt a pornit de la faptul că în fiecare noapte, la miezul nopţii, uşile închisorii se deschideau singure. 

La început, Arsenie Boca a fost suspectat că ar fi avut iarba fiarelor, o plantă  care ar fi capabilă să deschidă orice lacăt. Când s-au convins că nu are planta, securiştii s-au înspăimântat şi l-au eliberat. În plus, celula în care a fost închis Arsenie Boca era una specială, precum cele din filme. 
Arsenie Boca
Foto: ziuanews.ro 
 
Securitatea l-a ridicat pe parintele Arsenie de la Sambata pentru ca se stia ca face minuni si vin puhoaie de oameni la el, potrivit mărturiei lui Baglazan Dumitru. În '44, de exemplu, a spus la slujba oamenilor sa-si aduca copiii de la Bucuresti acasa ca va veni un prapad, si la putin timp dupa aceea a fost cumplitul bombardament american.


"Le era groaza ca acum, in timpul comunismului, le va spune oamenilor cu aceeasi claritate care este realitatea. Si din cauza aceasta l-au luat la Securitate si l-au schingiuit mult, saracul de el. 

 Problema era ca desi el nu se misca din fundul celulei, ci sta in genunchi si se ruga, in fiecare noapte la ora 12.00 se deschideau usile inchisorii. Celula era un loc imprejmuit, intr-o sala uriasa ca o hala. Iar in mijlocul acestei hale, statea la o masa, permanent, un subofiter de paza, care-l supraveghea fara incetare", povesteşte Baglazan Dumitru.

L-au scos, l-au batut si l-au facut in fel si chip sa le spuna cum face, caci ei credeau ca are iarba fiarelor, cu care umbla aricii in bot, iar el cum a stat tot timpul in padure la Sambata, a facut rost de iarba aceea si o pune pe lacat. Dar el cum sa puie iarba pe lacat daca statea tot timpul in genunchi in fundul celulei si erau si doua randuri de usi?

Intr-o noapte, au bagat doua iscoade securiste la el in celula ca sa-l vada cum face. Parintele, insa, nu a avut treaba cu ei. Ei il tot intrebau, se tot luau de el, iar el in celula tot sta in genunchi si se tot ruga. Noaptea, la ora 12.00, cand s-au deschis lacatele, pe securisti parca i-ar fi lovit fulgerul lui Dumnezeu, i-a razbit frica si au fugit de acolo.


Si, de la o vreme, nimeni nu mai voia sa faca de paza, pentru ca le era frica. Pe comandant l-a luat si pe el frica si ce-a zis: eu, ca sa scap si sa-mi spal mainile, ii aduc pe toti aici sa vada si pe urma nu il mai tin.
Intr-o seara, unchiul lui Baglazan Dumitru, care lucra în Securitate, i-a spus ca in noaptea aceea o să îl ia cu el sa vadă un calugar de la Sambata, care deschide rugandu-se usile de la inchisoare.

 "Asa ca am ajuns acolo seara, fiind si eu curios sa vad. Toata Securitatea era atunci acolo. Eu am stat pe scari, ca nu am mai avut loc sa intru, si cu totii asteptam sa vina ora 12.00 noaptea sa vedem daca-i adevarat. Si, ce sa vezi, nu asa ca s-a deschis doar un lacat, norocul meu a fost ca m-am tinut de balustrada scarilor, ca la 12.00 noaptea bara de la usa temnitei a sarit cat colo si tot amarul de lume care era jos s-a napustit inspaimantata pe scari in sus.

De frica nu mai stiau ce sa faca, se calcau in picioare. Din ceasul acela, nu l-au mai tinut acolo, i-au dat drumul cu domiciliu fortat. Mie mi-a spus unele din lucrurile acestea unchiul meu. Dar am vazut cu ochii mei lacatele deschizandu-se si bara aceea sarind in laturi si securistii aceia care erau oameni in varsta, nu tineri ca mine, care aveam 18-19 ani, fugind de mancau pamantul.

Multa vreme dupa aceea, cand mai mergeam cu unchiul meu pe la restaurant, prietenii lui securisti numai de asta vorbeau", a mai povestit Baglazan Dumitru.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sunday, December 21, 2014

COLINDE ~ KARMAPOLICE

COLINDE ~ KARMAPOLICE



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Craciunul in Maramures / Noapte Sfanta - integral





 Film documentar TVR1, realizator Cristina Soloc,despre traditiile de
Craciun din Maramures. Film premiat la gala APTR si la festivalul
international Eco Etno Folk Film.





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Fenomenul Tunguska by Natasa Galche. Despre OZN-ul care a salvat planeta Pământ. Pasărea de foc. Graalul rusesc.

Romania Megalitica: Fenomenul Tunguska by Natasa Galche. Despre OZN-ul care a salvat planeta Pământ. Pasărea de foc. Graalul rusesc.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Hubble Spots Thousands of Objects Traveling Faster Than Light | NASA's U...





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites