Saturday, September 17, 2011

Braden Parallel



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

93



Share/Bookmark

Ancient Aliens - The Cygnus Mystery



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Ganja White Night ft. Simon - Buddha

Philosophy A Guide To Happiness Episode 2 - Epicurus on Happiness



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Hollywood MK Deception (pt.13) Endorsement Re Enforcement



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Strugurii – fructe divine


reiki pentru oameni ocupati: Strugurii – fructe divine


Share

ROMANIA PITOREASCA-PELISORUL

Istoricul Castelului Pelisor

Castelul Pelisor, iarna

Castelul Pelisor, iarna

Castelul Pelisor a fost deschis publicului vizitator in februarie 1993. Muzeul, cu o valoare inestimabila, ce cuprinde o valenta istorica, o alta memorialistica si una artistica, constituie o importanta componenta a zestrei culturale a poporului roman.

Acest edificiu este parte integranta a vastului ansamblu arhitectonic creat de regele Carol I pe valea paraului Peles, intr-o perioada ce se suprapune practic intregii sale vieti traita in Romania.

In paralel cu castelul Peles, au fost construite in apropiere Casa Cavalerilor, Economatul, Casa Corpului de Garda, Casa Arhitectilor, Casa Gradinii, iar mai tarziu, intre 1899 – 1902, Castelul Pelisor, un dar oferit de regele Carol I principilor moştenitori.

Arhitectul şef al castelului Pelisor, Karel Liman, respecta cerintele comanditarului pentru arhitectura exterioara, cu elemente ,,Fachwerk”, adaugand insa si elemente romanesti, ce dau cladirii o notă vesela: cele doua turnuri acoperite cu olane de gresie colorata, aidoma turlelor de biserici din Bucovina.

Camera de aur

Camera de aur

In ceea ce priveste arhitectura interioara, K. Liman a folosit, fara indoiala la cererea principesei Maria, alaturi de elemente de ,,Arta 1900”, elemente romanesti: ocnite specifice Vaii Prahovei, divizarea spatiului prin folosirea elementelor brancovenesti, amplificarea functionalitatii prin compartimentarea spatiului in plan orizontal.

Caci, prin treptata intelegere a naturii poporului roman, cu care a ajuns sa se identifice ca nici un alt personaj regal, Maria a inteles necesitatea cuprinderii functiei ,,nationale” in resedinta regala.

Decoratia interioara, conceputa de Maria in diverse perioade, 1902 – 1903 si 1925 – 1928, ilustra crezul ei in materie de frumos.

In testamentul moral adresat ,,Tarii si Poporului roman” Regina marturisea: ,,daca toate cele frumoase va vor aminti de mine, voi fi pe deplin rasplatita pentru dragostea ce v-am purtat-o, caci pentru mine frumosul a fost un crez.”

Cutezatoarele demersuri artistice ale Mariei nu au avut, ca la Carol I, pretentii civilizatoare sau de exemplaritate, ele au fost manifestarea spiritului sau nonconformist, deschis catre nou, doritor de libertate.

Dormitorul de aur

Dormitorul de aur

Ca şi Palatul Cotroceni, Pelisorul va cunoaste mai multe etape ale decoratiei, ce vor ilustra evolutia sentimentelor si a gustului reginei Maria.

De la ,,cuiburile aurite”, unde printesa mostenitoare, ranita de lumea reala, se putea refugia pentru a visa departe de cruda realitate, pana la epurarea severa a liniilor, la geometrismul Modern Style-ului sau la includerea in stilul personal a elementelor de arta romaneasca, expresie artistica a identificării Reginei cu durerile si bucuriile neamului romanesc.

Aceasta este replica pe care ,,Regina tuturor romanilor” a dat-o, peste ani, regelui Carol I si germanitatii sale nezdruncinate.

Castelul Pelisor dezvaluie, prin decoratia sa interioara, personalitatea romantica, misterioasa, indrazneata, promotoare a unei arte noi si insolite a reginei Maria, caci, stilul ales de ea pentru aceasta ,,casa de vis” este ,,Arta 1900”.

sursa

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

PICASSO


THE POWER OF ART:PICASSO, DOCUMENTARY ABOUT THE AMAZING ART OF PABLO PICASSO, HERE


Un film documentar online subtitrat despre viaţa şi opera lui Pablo Picasso, pe numele său complet Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso.

Artistul s-a născut pe 25 octombrie 1881 în Malaga (Spania) şi a trăit majoritatea vieţii în Franţa. Unul din cei mai celebri şi apreciaţi artişti ai tuturor timpurilor, Picasso a fondat mişcarea cubistă în pictură şi a contribuit la dezvoltarea multor altor stiluri.

Artistul a demonstrat încă de mic un imens talent artistic, pictând în stil realist în perioada copilăriei şi adolescenţei.

În prima parte a secolului XX, Picasso şi-a schimbat stilul, experimentând diverse teorii, tehnici şi idei. Printre cele mai faimoase tablouri semnate de Picasso se numără „Les Demoiselles d’Avignon, Guernica, ce are ca temă bombardarea oraşului Guernica de către germani în timpul Războiului Civil Spaniol.

Picturile sale celebre au adoptat succesiv mai multe stiluri. Înainte de 1901, Picasso a adoptat stilul realist, urmând apoi „perioada albastră”, „perioada roz”, perioada cu influenţe africane, cubismul, clasicismul şi suprarealismul. Aflaţi mai multe despre biografia lui Picasso din filmul de mai jos.

Vizionare online film documentar subtitrat Picasso


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0Share/Bookmark

Friday, September 16, 2011

Did zombies roam medieval Ireland? Sleep on it

H.H. Karmapa on cultivating compassion



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Karmapa:How can we deal with everyday distractions?



Share/Bookmark

calling karmapa



Share/Bookmark

Ancient Aliens - Aliens and Lost Worlds - Full Length seas...


Mysterious legends and crumbling ruins are all that is left of our planet's lost worlds. But could there be proof of ancient alien visitors hidden among the artifacts of civilizations that have long vanished? Strange carvings suggest the Mayan city of Copan was ruled by the descendants of otherworldly beings.

And some believe the ancient Nazca people altered their bodies--and their lands--to signal the star gods to return. Are the astounding accomplishments of lost civilizations merely the products of ancient folklore--or could they have been something... out of this world?


Share/Bookmark

Valeriu Popa la Facultatea de parapsihologie si stiinte cognitive

reiki pentru oameni ocupati: Valeriu Popa la Facultatea de parapsihologie si stiinte cognitive

Share

| CODUL LUI ORESTE | 23.IUL.2011 | ANTENA 2 HD | L I V E



Share/Bookmark

baba zula "iskender" "alexander the great"



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Philosophy A Guide To Happiness Episode 1 - Socrates on Self-Confidence



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

VV-SA MAI SI RIDEM

VINEREA VESELA ESTE IDEEA LUI LAW, SI BOY WE NEED IT!

*** După primul zbor în afara dulapului, molia mică este întrebată de mă-sa:- Ei? Cum a fost?
- Bine, lumea se bucura de mine, toţi aplaudau.


*** Maria către Ion:- Ioane, ai auzit? Se scumpeşte băutura.
Ion către Maria:- Asta e, Marie. O să mâncăm mai puţin.


*** Fericirea e ca şi cum ai face pipi pe tine. Toată lumea vede, dar doar tu simţi căldura...


*** - Eu ieri în pădure am strâns 3 căldări cu ciuperci pentru mama soacră...
- Şi dacă sunt otrăvitoare?
- Cum adică "dacă"?'


*** O familie de viermi traia intr-un rahat. Micul vierme o intreaba pe mamasa:
- Mama, noi am putea trai intr-un mar?
- Da, fiule, am putea trai intr-un mar.
- Mama, noi am putea trai intr-o banana?
- Da, fiule, am putea trai intr-o banana.
- Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat?!?
- Pentru ca suntem patrioti si asta e tara noastra, fiule!


*** Pesimistul vede într-un tunel întunericul, optimistul vede luminade la capătul lui, realistul vede luminile trenului care vine...... Mecanicul de locomotivă vede trei idioţi pe şine.


*** Trei ardeleni vin cu trenul de la Bucuresti la Cluj. Pe la Ploiesti unul zice:
- Oof!
Pe la Sibiu al doilea zice:- Oof! Oof!
Pe la Alba-Iulia al treilea zice:
- Oof! Oof! Oof!Ajung la Cluj si primul zice:
- No, bine c-am ajuns ca, iaca, tat drumul vorbiram numai politica!


*** La un team building, echipele de IT, vanzari si daune se distreaza. La un moment dat, echipa de daune intra intr-un desis si iese de acolo cu un iepure spunand: avem de un gratar!
Mai stau ce mai stau, intra echipa de la IT in desis si ies si ei tot cu un iepure, spunand: uite si de o friptura!
Echipa vanzatorilor, un pic iritata si privind de sus (ca de obicei), intra in padure si... liniste...liniste... deodata urlete, crengi rupte, vanzoleala, echipa de vanzari iese buluc din desis cu un urs dupa ei. Din fuga, striga catre cei de la daune si de la IT:
- Noi vi l-am adus, voi descurcati-va!!!


*** Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva în gramajoare mici. Il intreaba pe pusti cu un aer sever:
- Ma, ce faci tu aici?- Vand samburi de mar domnule!
- Si la ce sunt buni astia?
- Fac minte domnule!
- Bine da-mi si mie de 2 lei. Ia samburii si pleaca mestecand cei cativa samburi pe care i-a dat baiatul. La un moment dat se opreste si se intoarce la baiat luandu-l la rost:
- Ma smechere cu 2 lei cumparam un kil de mere si aveam mai multi samburi!- Vezi nene, nici nu ai mancat bine samburii si ti-a si venit mintea!


*** O femeie suna disperata la medicul veterinar:
-Domnule doctor, pisica mea a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc.Ce credeti ca s-a intamplat?
Sta medicul si se gandeste apoi raspunde calm:
- O fi ramas fara benzina ?…

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

True Blood Bill and Sookie Closer

Isang Litrong Liwanag ADVERTISEMENT



Share/Bookmark

MIDNIGHT PORN-Whiskey Bar


A group of commissioned illustrations based on real life and also on classic erotic drawings.
Music by Kurt Weill, Lyrics by Bertolt Brecht

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, September 15, 2011

Karl Renz - Enlightment in 70 seconds.wmv



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

FIRST DREAM-WEDDING OF THE SPIRIT FOXES

Share/Bookmark

POWER OF RUNES


Hitler and Stalin were greatly interested in the magic of ancient runes - English pravda.ru

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

DOCUMENTARUL DE AZI-Eugenia globală -Folosirea medicinei pentru a ucide

GLOBAL EUGENICS-USING MEDICINE TO KILL-FULL MOVIE HERE



În 2008, B.A. Brooks, un regizor specializat între timp la New York Film Academy în crearea de filme digitale, îşi lansa primul documentar realizat în exclusivitate din videoclipuri descărcate de pe Youtube, tehnică de care s-a folosit cu brio şi în realizarea filmului de faţă, Global Eugenics - Using Medicine to Kill.

Filmat in 2009, abordeaza în peste două ore de filmări,o gamă extrem de largă de subiecte:

gripa porcină şi aviară şi posibila manipulare genetică a acestora, vaccinurile şi campaniile agresive statale de vaccinare, originile SIDA/HIV, legea marţială, ştirile medicale, apa, G.D. Searle şi alimentele modificate genetic, Agenda 21 - impunerea "dezvoltării durabile", H.R. 875 - legislaţia de impunere a Codex Alimentarius în SUA ş.a., toate putând fi grupate sub o unică emblemă - politici eugenice.

Filmul lansat în 2008, era denumit sugestiv "The Decline and Fall Of America" şi a fost urmat, în afară de documentarul căruia i-am dedicat acest articol, de "The American Matrix - Age Of Deception" şi "Sex, Drugs and Religion", ambele având titluri la fel de inspirate.

B.A. Brooks
B.A. Brooks declara cândva:

"Îmi place să descopăr adevărul din spatele minciunilor, fiindcă orice minciună ascunde un adevăr."

O sarcină nobilă, bună să-i dedici o întreagă viaţă, în speranţa iluzorie de a zgâria superficial suprafaţa muntelui de minciuni, ridicat în mii de ani de "civilizaţie" umană prin grija ocultei mondiale, care ne-a fost predat chiar şi în şcoli sub numele de "istorie".

Termenul de "eugenie", ce tronează în titlul documentarului, ascunde un domeniu enorm de vast al nemerniciei instituţionalizate umane - fiindcă nu poţi practica genocidul decât cel puţin la nivel de guvern sau naţiune - ce nu poate fi epuizat cu uşurinţă, fiind fundamentat în epoca modernă de darwinism şi de ideile unui alt mason, văr primar cu Darwin, Sir Francis Galton, care au dat apă la moară teoreticienilor supremaţiei rasiale sau social-elitiste.

Originile practicilor eugenice se pierd însă în negura vremii, fiindcă indiferent de epocă istorică, elitele lumii au practicat cu ferocitate genocidul, contra oricărui grup populaţional care nu se încadra, cumva, în planurile lor imperialiste oligofrene.

Secolul XX, din nefericire, este şi mai aproape de memoria noastră altminteri tare comodă şi, în acelaşi timp, a oferit ocultei mondiale mijloacele tehnologice perfecte pentru a-şi pune în aplicare practicile demente, în umbra unor lideri de faţadă, aparţinând aparent tuturor ideologiilor posibile, ca Hitler, Lenin, Stalin, Pol Pot ş.a.m.d.

Dar nu vă lăsaţi păcăliţi, fiindcă lista nu este deloc exhaustivă şi cei fideli acestui blog este posibil să-şi amintească din documentarul dedicat populaţiei indigene nord-americane The Canary Effect, că SUA a fost în fruntea acestui fenomen, de lichidare a unor întregi rase umane, încă de la înfiinţare.


George. H.W. Bush era chiar autorul unei practici "moderne" de sterilizare, aplicată grupurilor populaţionale de altă culoare decât "albul pur" al drapelului american.

Având astfel de origini "sănătoase", nu este de mirare că la început de secol XX, 27 de state americane adoptau prevederi legislative eugenice, California devenind, în 1909, al treilea stat care se conforma obsedantului stereotip nordic, din cele 60.000 de sterilizări forţate practicate în SUA, până la al doilea război mondial, jumătate fiind practicate în California, care chiar în perioada postbelică a continuat să deţină recordul, cu o treime din totalul procedurilor chirurgicale sau radiologice de acest gen.

Eugenia ar fi rămas fireşte la nivelul unor dispute "intelectuale" stranii, dacă nu ar fi beneficiat din plin de banii masoneriei mondiale, viraţi prin intermediul unor instituţii percepute ca filantropice, cum ar fi Carnegie Institution sau Rockefeller Foundation.




Fundamentarea teoretică a aparţinut desigur marilor şi prestigioaselor universităţi americane, generatoare de viitori lideri sociopaţi, ca Stanford, Yale, Harvard şi Princeton, ai căror "academicieni" au expus teoriile rasiale, falsificând sau răstălmăcind date ştiinţifice, în încercarea disperată de a oferi o bază ştiinţifică unor asemenea elucubraţii.

Preşedintelui Stanford, David Starr Jordan, îi datorăm noţiunea de "rasă şi sânge", din epistola sa rasistă din 1902, "Sângele unei naţiuni", în care "savantul universitar" decreta că orice condiţie sau calitate umană se transmite numai pe cale genetică, dând ca exemplu atât talentul cât şi sărăcia.

Şi înainte de a abandona acest subiect, pentru ca nimeni dintre voi să nu se mai grăbească să-i acuze numai pe nazişti pentru cele mai inumane practici posibile, voi mai da câteva exemple, sper eu edificatoare:

- În 1904, Carnegie Institution a înfiinţat un complex de laboratoare la Cold Spring Harbor pe Long Island, unde erau stocate fişe biografice detaliate pentru milioane de americani, cercetătorii urmărind distrugerea lentă a acelor linii de sânge.

În baza acelor arhive, avocaţii murdari ai ocultei au agitat legislaturile americane, pentru a adopta măsuri eugenice.

- Familia Harriman a subvenţionat vreme de zeci de ani New York Bureau of Industries and Immigration, în căutare de evrei, italieni sau alţi imigranţi, din metropole, pentru a-i putea deporta, închide sub acuzaţii false sau steriliza.


- Organizaţiile eugenice californiene Human Betterment Foundation din Pasadena şi American Eugenics Society, şi-au coordonat eforturile cu Eugenics Research Society din Long Island, făcând propagandă deschisă nazistă, până în preziua intrării SUA în război, în decembrie 1941.

Plecând de la aceste informaţii, cred că nu vă va fi greu să intraţi în atmosfera filmului şi să înţelegeţi mai bine motivaţiile deloc ascunse, ci mai degrabă insuficient popularizate momentan, ale elitei mondiale, când ordonă paiaţelor guvernamental-parlamentare ale lumii să ia măsuri de reducere a populaţiei globale, sub masca filantropiei şi a ajutoarelor umanitare şi, mai ales, a medicinei.

Anul 2009 era marcat de repetarea isteriei generalizate din 1918 şi 1976, prin declararea de către oficina masonică, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi sora ei americană mai mică, Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), a unei pandemii originare din Mexic, provocată de un virus H1N1 ce a fost botezat "porcin", deşi s-a recunoscut, sub presiunea publicării datelor unor cercetători oneşti, că se prezenta ca un amalgam al unor tulpini virale: gripă aviară, gripă umană şi gripă porcină eurasiană.

În România, vaccinul Pandemrix a fost pus cu promptitudine la dispoziţia guvernului, de către binecunoscuta organizaţie criminal-farmaceutică, GlaxoSmithKline, cu care v-am făcut cunoştinţă în primul documentar dedicat drogurilor psihotrope.

Pandemrix conţinea cel puţin două componente dubioase, blamate de comunitatea medicală internaţională, thiomersal, un compus organic al mercurului, ce putea provoca intoxicaţii cu mercur, depăşind bariera placentară sau bariera sânge-creier, fiind implicat în declanşarea autismului la copii şi squalene, un alt compus organic extras din uleiul de ficat de rechin, care a fost asociat declanşării unei boli ce a rămas o enigmă până azi, sindromul Războiului din Golf, deşi s-a dovedit că o suspensie de squalene în apă, inducea invariabil lupus sau alte boli autoimune la cobai.

În aproape toate războaiele moderne ale SUA, soldaţii şi-au acuzat guvernul că i-au folosit pe post de cobai, în tot felul de experimente stranii (gen deversarea de Agent Orange peste propriile trupe, în timpul războiului din Vietnam), aşa că de ce ar diferi cu ceva războaiele acestui secol, din moment ce marile aglomerări umane din timp de război, sunt ocaziile perfecte pentru masonerie, de a-şi derula experimentele criminale cu arme de nimicire în masă.

Trebuie să recunosc că nu mi-am imaginat niciodată, că un astfel de vaccin ar putea declanşa o boală cu manifestări atât de stranii, ca la fosta majoretă a Washington Redskins, Desiree Jennings, ale cărei simptome debusolau neurologii, fiindcă nu semănau deloc cu cele provocate de nervi lezaţi.

Deşi în film se afirmă că boala ei este incurabilă, fiind considerată o distonie atipică, se pare că a fost vindecată între timp printr-o terapie "de eliminare a toxinelor", folosită de regulă în cazul aterosclerozei dar şi a... intoxicării cu metale grele - chelaţie.

Să fi avut oare legătură cu mercurul din thiomersal ?

Cert este că nici până azi nu există o definiţie clară a viruşilor, o încadrare concretă undeva în regnul vegetal sau animal, fiindcă natura lor reală nu este nici acum pe deplin înţeleasă şi, cu toate acestea, "savanţii" susţin cu impertinenţă că sunt capabili să-i transforme în vaccinuri, în care aceşti viruşi devin dintr-o dată blânzi şi utili, uitând să mai atace organismul uman.

Caracteristicile foarte ciudate ale acelui virus, evident de sinteză şi nu natural, care ataca selectiv, evitând tocmai categoriile de vârstă cu cele mai slabe sisteme imunitare, copii şi adulţii de peste 60 de ani, împreună cu elementele constitutive ale acelui vaccin dubios, despre care marea majoritate a comunităţii medicale susţinea că nu a fost testat suficient, nu părea să deranjeze cu nimic "vigilenţii" noştri guvernanţi cu neuroni portocalii, care se raliau fără rezerve politicii iresponsabile internaţionale,.

Ei susţin furibund campania de vaccinare şi chiar proferâ ameninţări la adresa populaţiei şi a personalului medical care s-au dovedit a fi destul de lucizi, încât să vadă capcana din spatele acelei propagande medicale.

Ghidându-mă după regula infailibilă că orice campanie de vaccinare gratuită, susţinută de stat, are conotaţii criminale, în 2009, în plin scandal al vaccinării contra gripei porcine, am afirmat la un post de radio local că şi campania de vaccinare contra cancerului de col uterin, aflată în plină desfăşurare pe atunci, trebuie să aibă scopuri malefice, fără a avea nici cea mai mică dovadă în acest sens.

Iniţiativa curajoasă a unui euro-parlamentar german, de a investiga interesele financiare din spatele întreţinutei campanii de vaccinare a GSK, mi-a distras atenţia de la fenomen, considerând pe atunci că a încăput în "mâini mai calificate", deşi eram perfect convins că acea cruciadă se va dovedi a fi, într-un final, un foc de paie, ca de altfel orice iniţiativă politică, aparent cinstită.

Ca atare, nu am făcut nici cea mai mică investigaţie în acest sens, dar veţi afla şi singuri, din documentar, cât de periculos este, de fapt, unul dintre cele două vaccinuri pentru cancerul de col uterin, aflate pe piaţa românească: Cervarix fabricat de... GlaxoSmithKline, desigur şi Gardasil de la Merck.

În privinţa "chemtrails", a dârelor chimice prezente pe cerul tuturor ţărilor NATO actualmente există circa şase teorii, care încearcă să ofere o explicaţie coerentă acestui fenomen,.

Guvernele se întrec unele pe altele în a face pe proştii - ceea ce nu ar trebui să le fie prea greu, de altfel - ignorând toate dovezile evidente, în condiţiile în care zborul unei aeronave pe cerul oricărei ţări este înregistrat cu rigurozitate şi supus chiar unor aprobări draconice, mai ales după 11 septembrie 2001.

Şi exemplific:

1. Pot fi totuşi dâre de condensare aşa cum sugerează cei mai mulţi sceptici.

Personal, fiindcă deţin o oarecare calificare în domeniul aviatic, vă pot spune cu certitudine că aceste dâre chimice doar seamănă cu dâra de condensare produsă de un avion cu reacţie.

Aceasta din urmă are o durată de viaţă infimă, fiind o simplă aglomerare temporară de vapori de apă, concentraţi în jurul particulelor ionizate ce funcţionează ca centri de condensare şi le puteţi urmări zilnic şi singuri, cum se dispersează cu repeziciune pe cer, de parcă s-ar deplasa cumva cu avionul în sine, păstrând o oarecare lungime.

Chemtrails se dezvoltă în timp, ocupând suprafeţe din ce în ce mai mari pe cer, unindu-se cu alte dâre, până când provoacă, de regulă, un plafon compact de "nori" chimici, care persistă vreme de câteva ore.

2. Pot fi produse de pulverizarea de substanţe de natură biologică sau chimică peste zone populate, ca experimente din cadrul unor programe de dezvoltare a armelor biologice şi chimice.

După cum veţi vedea şi din documentar, există suficiente cazuri ce sunt tratate de autorităţi cu o indolenţă soră cu nesimţirea, care ar putea confirma o asemenea ipoteză, comunităţile vizate suferind ulterior de diverse boli stranii.

3. Pot fi doar teste de acoperire şi rate de coborâre ale unor agenţi chimici, ce vor fi folosiţi ca vectori purtători pentru viitori agenţi biologici şi chimici, pe timp de război sau împotriva propriei populaţii, în timp de revolte civile.

4. Pot fi folosite la modificarea tiparelor meteo şi ar putea conţine nuclee de condensare sau poate componente metalice, ce reacţionează cumva cu radiaţia electromagnetică folosită în experimente de genul HAARP.

Voi detalia acest subiect, dacă voi descoperi un documentar dedicat HAARP.

5. Pot fi experimente cumulate SUA/ONU/NATO pentru a rezolva mitica problemă a încălzirii globale sau diminuarea stratului de ozon atmosferic.

Explicaţia mi se pare puerilă, fiindcă mă îndoiesc că elitele mondiale sunt chiar atât de tâmpite, încât să ajungă să creadă propria minciună a încălzirii globale şi să aloce resurse financiare considerabile pentru rezolvarea ei. În privinţa ozonului, m-aş fi lăsat convins mai uşor dacă nu ar mai exista gravitaţie pe Terra, deoarece conţinutul acelor dâre se depune invariabil pe sol, afectând populaţia şi nu o ia razna spre cosmos.

6. Pot face parte dintr-un program defensiv global, de a crea un scut deflector împotriva unor eventuale radiaţii din spectrul electromagnetic, provenind de la focoase nucleare detonate la limita atmosferei terestre, în caz de război.

Şi ar mai putea fi, desigur, o combinaţie a tuturor celor expuse anterior sau nici una dintre ele, fiindcă deocamdată în absenţa sprijinului guvernamental şi a unor dovezi concrete, nu ne rămâne decât să speculăm.

Nu voi mai detalia mare parte din problemele atinse de documentar, fiindcă acest articol riscă, pe de o parte, să se transforme într-o carte, iar, pe de altă parte, unele probleme cum ar fi cea a Bisfenolului sau SIDA sau G.D. Searle au fost deja tratate pe blog.

Mă voi rezuma doar la a spune, în concluzie, că explicaţiile date în problema spinoasă şi dureroasă a educaţiei deficitare a generaţiilor actuale de copii şi tineri, se datorează unei perceperi eronate a fenomenului:

sistemele educaţionale curente nu dau rezultate slabe numai din cauza incompetenţei clare a guvernelor, care au efectuat tot felul de experimente simplificatoare cu programele de învăţământ şi a unor slabe alocări de fonduri, ci din contră, s-au alocat exact atâtea fonduri câte erau necesare, pentru a obţine rezultatul planificat şi dorit - generaţii de indivizi slab pregătiţi, incapabil să gândească critic şi analitic, numai buni ca sclavi ai noii ordini mondiale, ce va fi instalată prin iniţiative politice gen Agenda 21.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites