Saturday, March 14, 2009

DESPRE PUSTNICI-PARINTELE CLEOPA

Taina Juramantului Trac
























Cateva milenii transformate in piese din aur greu, inconjurate de legende. Fruntile regilor care le-au purtat s-au transformat de mult in pulbere, iar urmele lor au fost risipite in lume de vantul timpului. Galbenul stins al aurului nu are amintiri, insa enigma traieste...



Sala Tezaurului Romaniei de la Muzeul National de Istorie. Cinci-sase trepte de marmura, un coridor scaldat in lumina rosiatica, flancat de doua grilaje uriase, camere de luat vederi si raze infrarosii intretaiate desupra covorului gros, care inabusa orice zgomot. Inauntrul salii, o explozie de aur scanteind langa peretii imbracati in catifea violet. Aici se afla expuse doar o parte din comorile romanesti. Restul se afla in depozite secrete. Obiecte unice in lume prin incredibila lor frumusete, dar si prin vechimea lor. Bijuterii din aur datate 1200 inainte de Hristos, vase si figuri stilizate ciocanite in foaie de aur, rithoni, grifoni, coroane si sceptre batute in nestemate... Cateva vitrine luminate de reflectoare, ascunse aici, intr-un subsol blindat, sub metri intregi de beton, pastreaza unul dintre cele mai ascunse mistere ale istoriei romanesti. O poveste pornita de la cateva vorbe, care ar putea dezvalui realitatea unei civilizatii complexe, aproape necunoscuta lumii de azi. Un neam imbracat in sclipirile aurului, cunoscator al unei arte comaparabile cu a Egiptului faraonic.

Uluitoarea civilizatie traca

Legenda spune ca atunci, la inceputurile istoriei, regii traci, stapanitorii Lanii de Aur din cantecele orbului Homer, domnitori si peste lumea dunareana, erau uniti intre ei de un juramant tainic. O lege a tacerii invelea acest juramant pentru ca dusmanii sa nu stie ca ei isi aparau impreuna pamanturile si comorile. Vorbele vechi spun ca, de fapt, triburile tracice de pe teritoriul Romaniei erau intr-un fel unite prin infratirea regala a conducatorilor, cu mult inainte de marele Burebista. Cei alesi, initiatii in "Taina Juramantului Traci purtau ca semn de recunoastere coifuri de aur sau de argint gravate cu semne anume, numai de ei intelese si stiute. Dar asta ar insemna o rasturnare aproape totala a ceea ce se cunoaste! Sa fi fost spatiul romanesc leaganul unei culturi extraordinare, si asta cu 3.000 de ani inainte de Hristos? O civilizatie avansata, uluitoare, despre care nu se stie inca nimic? Marii regi traci, cu nume uitate prin locurile in care s-a nascut istoria, sa fi fost uniti si prin legaturi de sange? Sa fi existat, poate, o dinastie traco-geta al carei mister nu s-a gandit inca nimeni sa-l dezlege? Iar coifurile din aur sa fi fost intr-adevar semnul primei regalitati din arcul carpato-danubiano-pontic? Cat e legenda aici si cat e adevar? Sa existe oare, ca si in cazul uluitoarei povesti a Troiei lui Schillemann, un sambure de adevar? Am enumerat doar cateva dintre teoriile si intrebarile care nu exista in niciun manual de istorie. Putini stiu insa ca, in Romania, au fost aduse la luimina cateva tezaure ce ar putea contine un raspuns. Au fost descoperite, pe rand, nu mai putin de cinci coifuri tracice, lucrate integral din aur sau argint, care contin, absolut straniu, aceleasi motive si au aproape aceleasi insemne incrustate pe ele. Coifurile din aur au fost gasite la sute de kilometri distanta unul de altul, in locuri diferite, dar toate dateaza din aceasi epoca predacica si au asemanari uluitoare. Primul, cel mai cunoscut dintre ele, coiful de la Peretu, apoi cel din mormantul de la Cotofenesti, inca unul descoperit la Cucuteni, langa Iasi, cel de la Agighiol, dezgropat tot dintr-un mormant regal si ultimul, cel mai enigmatic dintre toate, coiful gasit nu se stie exact cum, pe malul Dunarii, langa Portile de Fier. Acesta a si disparut in mod misterios din tara, pentru a reaparea tocmai peste Ocean, intr-unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Cinci coifuri din metal nobil care seamana ca si cum ar fi fost faurite de aceeasi mana, desi acest lucru este imposibil. Sa fie ele semne ale legaturilor unei civilizatii uluitoare si asupra careia nimeni nu s-a straduit sa se aplece cu destul de multa osardie, exact cum par sa fie si misterioasele cranii din cristal descoperite in sapte parti ale Terrei?

Coifuri cu priviri hipnotice


Fixate pe harta, locurile in care au fost descoperite coifurile din aur formeaza exact un arc de cerc intre Carpati si Dunare, care incepe din capatul sud-estic, de la Iasi, trece prin Tulcea, prin Prahova, apoi Mehedinti si se inchide in coltul sud-vestic al tarii, langa punctul de intrare a Dunarii in Romania, la Cazane. "Existenta unei legaturi stranse intre conducatorii triburilor tracice aflate la nord de Dunare sau chiar si cu cei de pe malul sudic, din Bulgaria de azi, ar putea parea, la prima vedere, speculativai, explica marele arheolog roman, profesorul Vasile Boroneant, cel care a dezgropat tezaurul din aur de la Hinova si al carui elev, Emil Moscalu, supranumit "aventurierul arheologiei romanestii a adus la lumina coifurile din mormintele de la Peretu si Agighiol si a urmarit primul "teoria Juramantului Traci. "Eu cred ca civilizatia traco-getica din zona dunareana existenta aici in urma cu 3.000 de ani era nebanuit de dezvoltata. Atinsese o amplitudine deosebita de ritual specific, religios si razboinic, era stratificata chiar institutional, sunt dovezi uimitoare ca aveau sisteme de comunicare paleoalfabetice, nedescifrate inca, si puteau fara discutie sa fabrice propriile obiecte de podoaba necesare acestor ritualuri. Chiar obiecte absolut deosebite, unicat, cum sunt coifurile si chiar marele tezaur , despre care eu cred ca era de productie autohtona, fiind pradat ulterior de populatiile migratoare care au trecut pe aici, si nu fabricat de acestia, asa cum se crede acum. Dovada complexitatii nebanuite a lumii tracice este existenta obiectelor uimitor de importante si de complexe descoperite in necropolele din acea perioada, cum sunt chiar coifurile din aur si alte piese de tezaur mari, dar si marea asemanare stilistica a motivelor de pe coifuri, mai cu seama ca ele se regasesc intr-un spatiu atat de intins, din Moldova pana in Banatul de azi, pe toata curbura arcului carpatic. Lumea traca avea fara indoiala legaturi cu lumea exterioara, dar existau si legaturi intre conducatorii triburilor, legaturi de ajutor reciproc si de apararei.

Uluitorul coif dezgropat la Peretu este inconfundabil.

Imaginea lui o cunosc si copiii de scoala. Aproape 800 de grame de argint aurit masiv, impodobite cu motive ciudate. Simboluri de animale gravate pe aparatorile obrajilor si pe partea din spate, iar fruntea lata, prelungita de doi ochi mari, fascinanti, si incruntati a neinduplecare. Simboluri a caror semnificatie nu a putut fi inca descifrata. Dar, straniu, aceeasi privire hipnotica data de ochii supradimensionati se repeta identic pe coiful de la Cotofenesti, din Prahova. Un kilogram de aur pur de 24 de karate, parca lucrat de aceeasi mana si folosind aceleasi simboluri. Al treilea coif este tot din aur si are, ca si celelalte, taieturi identice in zona urechilor, aceleasi reprezentari de animale fantastice si, cu toate ca-i lipseste partea din fata, se ghiceste acolo inceputul ochilor uriasi, fabulosi. Acesta a fost dezgropat aproape de capatul nordic al tarii, la Cucuteni. "Eu inca nu cred ca aceste coifuri sunt legate intre ele, cu toate ca, in privinta lor, exista inca teribil de multe necunoscute. Intai ca ele sunt facute din acelasi tip de aur: mai galben, mai deschis la culoare decat aurul transilvan, care era unul roscat, scos din adancul minelor. Acesta e aur de suprafata, din nispuri aurifere, exploatate pe vaile marilor rauri ce coborau dinspre nord si care are similaritati clare cu aurul din marile tezaure dezgropate in Bulgaria, la Varna si Nisipurile de Aur. Eu nu cred ca aria extinderii coifurilor din aur urca de la Dunare catre Moldova, ci dimpotriva, coboara de la munte catre campiei, mai spune profesorul Boroneant.

Stranii ritualuri de inmormantare

Trei dintre cele cinci coifuri (Iasi, Prahova si Teleorman) au fost descoperite intamplator de tarani. La Peretu, Emil Moscalu a dezgropat un mormant traco-getic, vechi de aproximativ 2.500 de ani, care avea doua camere funerare. Intr-una se afla scheletul unui nobil trac de rang inalt si, surprinzator, in cealalta camera, Moscalu a descoperit ca razboinicul nu fusese dus singur pe ultimul sau drum. Il insoteau doi cai si doi caini, precum si mai multe zeci de obiecte din argint placat cu aur, printre care si marele coif. Inmormantare ciudata, cu influente egiptene, nemaiintalnita pana atunci in zona romaneasca si care nu se repeta decat in cazul siturilor din care au fost explorate coifurile. "E clar ca nu erau coifuri de lupta, ci de parada. Nu faci un coif din aur sau din argint ca sa te apere, materialul e prea moale, deci aveau o alta semnificatie decat stricta referire la ispravile de lupta. Iar razboincii ingropati aveau ranguri inalte, erau nobili, poate chiar regi, caci au fost ingropati cu onoruri, ca niste eroii. Emil Moscalu, "arheologul fara odihnai, a descoperit acelasi mod straniu de inmormantare si in cazul coifului pe care l-a adus la lumina prin 1930, la Agighiol, in Tulcea. Regele trac de la gurile Dunarii a fost ingropat avand alaturi coiful sacru, semn, poate, al legaturii secrete cu cei de neamul sau pe care a dus-o in moarte, apoi caii, carul de lupta si sotia. "Cel mai putin se stie despre coiful de aur descoperit la Portile de Fier, prin 1913. Se zice ca un marinar naufragiat l-ar fi gasit, dupa retragerea apelor, pe undeva, prin zona insulei Simiani. Apoi coiful a disparut misterios, in mod sigur scos din tara cu un vas de cursa pe Dunare, si abia jumatate de secol mai tarziu a fost publicata prima fotografie cu el. Ajunsese la Viena, in colectia Trau, si acum se afla in galeriile Muzeului Metropolitan din New York. "Da, Moscalu a urmarit o teorie a unei legaturi clare intre conducatori, plecand de la legendele ce vorbeau despre juramantul regilor traci. Teoria unei uniuni tribale, chiar extinsa, este foarte posibila si chiar Herodot afirma ca tracii se purtau cu cruzime intre ei, dar erau puternic uniti, in mod ciudat, in fata unor dusmani comuni. Eu sunt convins ca ar putea fi sustinuta arheologic, fiindca pamantul acesta mai are inca multe enigme de scos la lumina. Vedeti, tracii aveau constiinta originii lor comune si pe cea a unitatii lor ca popor. Comunicau intre ei si aveau o arta complexa, dezvoltata dintr-o mitologie puternica, si e clar ca o civilizatie cladita pe un astfel de nucleu nu putea sa migreze, sa plece din teritoriul comun traditionali, adauga profesorul Boroneant.

O moarte misterioasa

Soarta lui Emil Moscalu, arheologul atins de febra descifrarii Legamantului Trac a avut un final la fel de enigmatic, parca desprins din povestile despre blestemul faraonilor. Dupa o cariera stralucita, dupa ce a cautat zadarnic secretul "aurului sarbilori, a plecat undeva, pe aproape de Peretu, locul descoperirii marelui coif, unde se spunea ca apar noaptea flacari ale tezaurelor ingropate. Se zice ca, dupa luni de munca, tot ce a descoperit acolo a fost un schelet cu oase rosiatice, parand ca arse in cuptor. Iar cateva saptamani mai tarziu si-a pierdut mintile. Devenise obsedat de hoti si purta tot timpul cu el un rucsac in care toti colegii lui stiau ca ascundea un obiect pretios. Rucsacul misterios i-a disparut intr-un incendiu izbucnit fara explicatie pe santierul unde lucra si astfel nimeni n-a aflat ce continea de fapt. Iar celebrul arheolog a murit in spitalul de psihiatrie, fara sa-si mai fi revenit vreodata...
Galbenul aurului inchis intre peretii de sticla ai Tezaurului nu are amintiri, enigmele sunt inca vii. Enigma unui juramant secret, pierdut in negura mileniilor, a unui arheolog care si-a sfarsit viata in ospiciu, cu mintile arse de fantasme nebune, si mai ales enigma semnului ascuns in coifurile stralucitoare ale regilor traci.

sursa felicia

un alt articol excelent despre coiful de la peretu in formula as

PUSTNICUL BATRIN SI UCENICUL SAU

MUCENICIA MODERNA

Mucenicia moderna nu inseamna a fi ars pe rug, ci pur si simplu a-L marturisi pe Christos, intr-o epoca in care 666 ca pecete a fiarei este ridiculizata, iar cei care isi cer libertatea sint considerati "anacronici"chiar de ierarhii bisericii pe care-i slujesc. Sa-l ascultam pe parintele Filotheu, cibernetician, ucenicul parintelui Iustin de la Petru voda.
P.S.- vazind ce se intimpla si cum maica Ecaterina impreuna cu parintele Ioan, parintele Filotheu si ceilalti sint marginalizati si ridiculizati de patriarhie, imi vine in minte discursul marelui inchizitor din cartea Fratii Karamazov a lui Dostoievski.





MEDICINA ISIHASTA A PARINTELUI GHELASIE

In zilele noastre cind simpla alaturare a numelui parintelui Ghelasie de al vreunui guru, ii face pe naivi sa creada ca au dat de un initiat ce le ia bani apoi pe conferinte de crestinism asa zis esoteric(vezi Guru Mucii), putini sint cei care mai stiu cine a fost parintele de la Frasinei care asa frumos vorbea si care, ne-a redescoperit comorile medicinei isihaste. Eu nu am avut privilegiul de a-l cunoaste decit din carti, pentru ca regula athonita nu permite femeilor sa urce la Frasinei. Cu smerenie, asa cum a trait, a si trecut la cele vesnice, lasindu-ne rodul muncii sale de o viata. Aveti citeva inregistrari cu parintele Ghelasie vorbind despre isihasm si medicina isihasta, mai jos.





FBI TE ANCHETEAZA SI DACA CITESTI CEVA "SUSPECT"


sursa aici



Agenti FBI l-au interogat pe Marc Schultz dupa ce careva l-a "filat" citind dintr-un saptamanal independent alternativ.
Marc Schultz este surprins cand mama sa il suna la serviciu ca sa-i spuna ca il cauta FBI-ul. "Eh, verificari, chestiuni de rutina, nu mare scofala" si-a spus el. Intra doi agenti care doresc sa-i vorbeasca, asigurandu-l ca nu s-a intamplat nimic rau. Cateva momente mai tarziu, Marc nu s-a putut impiedica sa nu se simta straniu intelegand ca...el este subiectul.
Il intreaba despre masina pe care o conduce, daca a fost intr-un anume bar intr-o anume duminica dimineata, si ce anume avea cu el. Se gandeste un moment: "o bomba? un cutit? droguri? Nu, nu se poate, eu nu am asa ceva". Unul din agenti il ajuta: "...ceva de citit? Vreun ziar?" Schultz nu-si poate aminti nimic pe moment - sub privirea fixa a agentului - dar peste cateva minute isi aduce aminte ca citea un articol dintr-un ziar pe care i-l daduse tatal sau. "Un fel de editorial stangist, genul care ma incita totdeauna la manie si disperare in legatura cu starea acestei natiuni."
Nu ii vine in minte pe loc numele materialului, mai ales ca unul din agenti pune paie pe foc si ii spune ca "ar dori sa rezolve treaba, si daca nu se poate, s-ar putea ca el (Marc) sa aiba o problema". Cauta articolul peste tot, in cele din urma il suna si pe tatal sau, care ramane traznit cand aude ca pe fiul lui il interogheaza FBI-ul.
Pleaca "baietii". Dupa ce se calmeaza nitel, Marc si tatal sau stau de vorba si isi dau seama ca articolul cu pricina se chema "Arme de prostire in masa" si era semnat de Hal Crowther, intr-un numar recent din Weekly Planet, un ziar independent editat in Tampa, Florida. Materialul se referea la felul in care "corporate media" in special Fox News si Rupert Murdoch - au otravit opinia publica americana. Consideratii dure despre media americana post 9-11-2001...
FBI a refuzat sa comenteze cazul.

ARTICOLUL PE CARE IL CITEA MARK(ZIARIST SI EL) ESTE AICI

CONGRESUL CELOR 6.6.6 SI PROTOCOALELE DE LA TORONTO


Natiunile unite contra crestinismului
*cei ce dirijeaza cele mai mari 6 banci mondiale
*cele mai mari 6 consortii energetice de pe planeta , dintre care face parte si petrolul
*cele 6 mari consortii agro-alimentare, dintre care face parte si controlul principalelor rute alimentare ale lumii

Serge Monaste - ziarist la " Enquete " martie 1995
(Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte)
Iata un scurt fragment din cartea mai sus mentionata ce se refera la "Guvernul Mondial" ce va urma:

1. "Vom amplifica "Societatea Placerilor".Folosindu-ne de inventarea tehnicii "video" pe care am finantat-o si de jocurile care-i sunt anexate, vom finaliza pervertirea morala a tineretului. Ii vom oferi posibilitatea de a-si satisface, de acum incolo, toate instinctele.

2. "Vom incuraja "contestatiile studentesti: asociate cu toate cauzele privitoare la "ecologie". Protectia mediului ambiant va deveni un atu major, in ziua cand vom fi determinat natiunile-state sa-si schimbe datoria interna contra pierderii a 33% din totalul teritoriilor lor ramase in stare de salbaticie.

3. "Vom umple vidul interior al acestui tineret, initiindu-l inca de la cele mai fragede varste, in universul computerelor. Vom folosi, in acest scop, sistemul de invatamant. Un sclav in slujba altui sclav, care va fi controlat de noi.

4. Pe un alt plan, vom stabili "Liberul Schimb Internatioanl " ca pe o prioritate absoluta pentru supravietuirea natiunilor-state. Aceasta noua conceptie econimica ne va ajuta sa acceleram declinul "nationalistilor" din toate natiunile; sa-i izolam in factiuni diverse si, la momentul dorit sa-i instigam cu salbaticie unii impotriva celorlalti, in razboaie intestine care vor finaliza ruinarea acestor natiuni.

5. Agentii nostri infiltrati deja in Ministerele de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state sa procedeze la modificarea in profunzime a legilor acestor ministere. Prin campanii de presa bine orchestrate asupra opiniei publice din natiunile-state vizate, vom provoca in acestea un aflux important de refugiati care va avea efectul de a destabiliza economia interna si a amplifica tensiunile rasiale din interiorul teritoriului. Vom avea grija sa facem astfel incat organizatiile extremiste straine sa faca parte din aceste torente de emigranti; ceea ce ne va facilita destabilizarea politica, economica si sociala a natiunilor luate in colimator.

6. Acest "liber schimb" ne va ajuta sa semanam discordia in interiorul natiunilor-state, prin escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.

7. Vom transfera incet dar sigur multinationalele noastre in tari noi, cucerite de ideea de "economia de piata ", ca tarile din Estul Europei , Rusia si China, de exemplu. Pentru moment nu ne va interesa daca populatia lor reprezinta sau nu un vast rezervor de noi consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand la o Mana de Lucru Sclavagista - ieftina si nesindicalizata - pe care ne-o ofera aceste tari si cele din Lumea a Treia . De altfel, guvernele lor nu au fost instalate chiar de noi insine? Nu fac apel la ajutorul extern si la imprumuturile de la "Fondul Monetar International" si de la "Banca Mondiala", care ne apartin noua?

8. Aceste transferuri ne ofera mai multe avantaje. Contribuie la mentinerea acestor noi populatii in iluzia unei "eliberari economice" si a unei"libertati politice", cand in realitate le vom domina noi insine, prin pofta de castig si adancirea in datorii pe care nu le vor putea achita niciodata. In ceea ce priveste populatiile occidentale, ele vor fi mentinute in visul "bunastarii economice ", caci produsele importate din aceste tari nu vor suferi nici o marire a preturilor. Dimpotriva, fara ca ele sa-si dea seama de la inceput, din ce in ce mai multe industrii vor fi obligate sa-si inchida portile, din cauza transferurilor pe care noi le vom fi efectuat in afara tarilor occidentale. Aceste inchideri vor duce la escaladarea somajului si vor provoca pierderi importante de venituri pentru natiunile-state.

9. In acest fel, vom pune pe picioare o "Economie Globala " la scara mondiala, care va scapa total de sub controlul natiunilor-state. Aceasta noua economie va fi mai presus de toate; nici o presiune politica sau sindicala nu va avea vreo putere asupra ei. Isi va dicta propriile "politici mondiale " si va obliga initierea unei reorganizari politice, dar in conformitate cu prioritatile noastre la scara mondiala.

10. Prin aceasta "economie independenta " neavand alte legi decat legile noastre, vom stabili o "cultura a masei mondiale". Prin controlul international asupra televiziunii si a mass-media in general, vom institui o "noua cultura", insa nivelata, uniforma pentru toti, fara a ne scapa niciuna dintre "creatiile" viitoare. Artistii viitorului vor fi plamaditi dupa chipul si asemanarea noastra, altminteri nu vor putea sa supravietuiasca. Prin urmare, se va fi terminat cu vremurile in care "creatiile culturale independente " puneau permanent in pericol proiectele noastre mondialiste, asa cum s-a intamplat de atatea ori in trecut.

11. Prin intermediul aceleiasi economii, ne va fi astfel posibil sa ne folosim de fortele militare ale natiunilor-state, cum ar fi acelea a Statelor Unite, in scopuri umanitare. In realitate aceste "Forte" ne vor servi spre a supune vointei noastre tarile recalcitrante. Astfel, tarile din Lumea a Treia si altele asemenea lor nu vor putea fi in masura sa scape vointei noastre de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in sclavie.

12. Pentru a controla piata mondiala, va trebui sa deturnam productivitatea de la principalul sau scop - Eliberarea omului de duritatea Muncii. O vom orienta spre a o intoarce impotriva omului, aservindu-l pe acesta din urma sistemului nostru economic, astfel nu va mai avea incotro decat sa devina sclavul nostru, sau chair un viitor delicvent.

13. Toate aceste transferuri ale Multinationalelor noastre in strainatate si reorganizarea mondiala a economiei vor avea scopul, printre altele, sa escaladeze somajul in tarile occidentale. Aceasta situatie va fi cu atat mai realizabila, cu cat, din start, vom fi privilegiat importurile masive de produse de baza in interiorul natiunilor-state si, din aceeasi lovitura, vom fi supraincarat aceste state prin folosirea exagerat de servicii pe care nu le vor putea plati. Aceste conditii extreme vor inmulti la nivel de milioane masele de persoane asistate social de tot felul, ale analfabetilor si ale celor fara adapost.

14. Prin pierderea a milioane de locuri de munca in sectorul primar, si chiar prin evaziuni fiscale deghizate in capitaluri externe in afara natiunilor-state , ne va fi astfel posibil sa punem in pericol de moarte armonia sociala, prin spectrul razboului civil.

15. Aceste manipulari internationale de guverne si populatii ale natiunilor-state ne vor furniza pretextul de a ne utiliza F.M.I-ul pentru a determina guvernele occidentale sa puna in aplicare "bugete de austeritate ", sub camuflajul reducerii iluzorii a "datoriei nationale", al conservarii ipotetice a "cotei de credit international" si al imposibilei conservari a "linistii sociale".

16. Prin aceste masuri "bugetare de urgenta" vom fractura astfel finantarea Natiunilor-State toate "megaproiectele"lor care reprezinta o amenintare directa la adresa controlului nostru mondial asupra economiei .

17. De altfel, toate aceste masuri de austeriatate ne vor permite sa frangem vointa nationala a structurilor moderne in domeniul Energiei, al Agriculturii, al Transporturilor si al Tehnologiilor noi.

18. Aceleasi masuri ne vor oferi ocazia mult visata de a instaura "Ideologia Competitiei Economice". Aceasta se va traduce, in interiorul natiunilor-state, prin reducerea voluntara a salariilor si demisiile voluntare cu "Remiterea de medalii pentru serviciile prestate", ceea ce ne va deschide peste tot portile pentru instaurarea "tehnologiei de control". In aceasta perspectiva, toti demisionarii respectivi vor fi inlocuiti cu: computere " aflate in slujba noastra .

19. Aceste transformari sociale ne vor ajuta sa modificam in profunzime mana de lucru " politista si miliatara" a natiunilor-state. Sub pretextul necesitatilor de moment si fara a trezi banuieli, ne vom debarasa odata pentru totdeauna de toti indivizii care au o "Cunostinta Iudeo-Crestina". Aceasta "Restructurare a corpului politienesc si militar" ne va permite sa eliminam, fara contestatii, personalul imbatranit, precum si toate elementele care nu vor vehicula principiile noastre mondialiste. Acestea vor fi inlocuite cu recruti tineri, lipsiti de "Constiinta si morala" si deja complet antrenati, cu vederi favorabile fata de folosirea fara scrupule a "tehnologiei retelelor electronice" pe care o vom fi instaurat.

20. In acelasi timp si tot sub pretextul "reducerii bugetare:", vom veghea asupra tranferului bazelor militare ale natiunilor-state spre Organizatia Natiunilor Unite.

21. In aceasta perspectiva, vom actiona pentru reorganizarea "Mandatului International al Natiunilor Unite". De la statutul de "Forta de Pace" fara nici o putere de decizie, o vom determina sa devina o:"Forta de Interventie" in care se vor contopi, intr-o omogenitate deplina, fortele militare ale Natiunilor Unite. Acest lucru ne va permite sa efectuam, fara lupta, demiliarizarea tuturor acestor state, astfel incat nici unul dintre ele, in viitor sa nu mai fie suficient de puternic si independent pentru a ne pune in discutie "Puterea Mondiala".

22. Pentru a a ccelera acest proces de transfer, vom implica forta actuala a Natiunilor Unite in conflicte imposibil de rezolvat. In aceasta maniera si folosindu-ne de mass-media controlate de noi, le vom demonstra populatiilor neputinta si inutilitatea acestei "Forte" in forma sa actuala. Cu ajutorul frustrarii impinse pana la paroxim in momentul potrivit, populatiile natiunilor-state vor fi determinate sa le ceara instantelor internationale formarea cat mai rapida a unei asemenea "Forte Multinationale ", care sa apere cu orice pret "Pacea".

23. Aparitia viitoare a acestei vointe mondiale a unei "Forte Militare Multinationale" va merge mana in mana cu instaurarea, in interiorul natiunilor-state, a unei "Forte de Interventie Multi-Jurisdictionala". Prin aceasta combinatie de "Efecte Politienesti si Militare ", creata sub pretextul amplificarii instabilitatii politice si sociale crescande din interiorul acestor state care se naruiesc sub apasarea problemelor economice, vom dobandi posibilitatea de a controla mai bine populatiile occidentale. Aici, utilizarea fara limite a identificarii si a filtrarii electronice ne va asigura o supraveghere completa a tuturor populatiilor vizate. In cursul cresterii acceptate de catre toti a acestor noi necesitati, va fi imperios necesar sa definitivam cat mai curand controlul mondial asupra armelor de foc in interiorul natiunilor-state. In acest scop, vom accelera "Planul Alfa ", pus in aplicare pe parcursul anilor 1960 de catre anumiti predecesori de-ai nostri. Acest plan, viza la origine, doua obiective care au ramas valabile pana in zilele noastre: "Prin inventarea tragatorilor nebuni", sa se inventeze un climat de nesiguranta in sanul populatiilor, pentru a determina un control mai strict asupra armelor de foc. Actele de violenta se vor orienta astfel incat responsabilitatea lor sa cada in sarcina extremistilor religiosi sau a persoanelor afiliate la organizatii religioase de tendinta "Traditionala", sau, mai mult, a celor care vor pretinde ca intretin comunicatii privilegiate cu Dumnezeu. Astazi, pentru a accelera acest "Control al Armelor de Foc ", vom putea intrebuinta "Decaderea Conditiilor Economice" din natiunile-state, care va antrena dupa sine o destabilizare completa a Socialului - deci, escaladarea violentei. Nu mai este necesar sa va reamintesc, nici sa va demonstrez, fratilor, fundamentele acestui "Control" asupra armelor de foc. Fara el ne-ar fi aproape imposibil sa ingenunchem populatiile din statele vizate.

24. Ultimele etape se raporteaza la "Faza Omega" inceputa cu experientele efectuate la inceputul anilor 1970. Ele cuprind punerea in aplicare, la scara mondiala a "armelor electromagnetice"."Schimbarile climaterice " vor antrena distrugerea recoltelor - si, in aceste conditii, compromiterea terenurilor agricole; denaturarea, prin mijloace artificiale, a produselor alimentare de consum curent; intoxicarea naturii printr-o exploatare exagerata si lipsita de discernamant si utilizarea masiva a produselor chimice in agricultura; toate acestea, Fratilor, vor duce la ruinarea sigura a industriilor alimentare din Natiunile-State. Viitorul "controlului asupra populatiilor" din aceste State trece obligatoriu prin controlul absolut, de catre noi, asupra productiei alimentare la scara mondiala si prin acapararea controlului asupra principalelor "Rute alimentare " ale planetei". Pentru a realiza aceste deziderate, este necesar sa se intrebuinteze electromagneticul, printre altele, spre a destabilza clima celor mai productive state pe plan agricol. In privinta intoxicarii naturii, ea va fi cu atat mai accelerata, cu cat escaladarea ratei demografice o va forta fara restrictii.

25. Utilizarea electromagneticului pentru provocarea "cutremurelor de pamant" in cele mai importante regiuni industriale din natiunile-state va contribui la accelerarea "prabusirii economice " a celor mai amenintatoare state la adresa noastra, ampificand de asemenea obligatia de a institui Noua Ordine Mondiala impusa de noi.

26. Cine va putea sa ne banuiasca? Cine va putea sa aiba vreo suspiciune cu privire la mijloacele folosite? Aceia care vor indrazni sa se ridice impotriva noastra, difuzand informatii privitoare la existenta si la continutul "conspiratiei" noastre, vor deveni suspecti in ochii autoritatilor si ai populatiilor din natiunile lor. Gratie dezinformarii, minciunii, ipocriziei si individualismului pe care le vom fi creat in sanul populatiilor natiunilor-state, omul va fi devenit un dusman al omului. Astfel, acesti "indivizi independenti", care sunt cu atat mai periculosi pentru noi tocmai din cauza "libertatii" lor, vor fi considerati de ceilalti ca fiind inamici, nu eliberatori.

Sclavia copiilor, jefuirea bogatiilor din Lumea a Treia, somajul, propaganda pentru libertatea drogurilor, abrutizarea tineretului natiunilor, ideologia "respectului de libertati individuale " difuzata in sanul Bisericilor iudeo-crestine si in interiorul natiunilor-state, obscurantismul considerat ca baza a mandriei, conflictele interetnice si ultima noastra realizare, "restrictiile bugetare ", toate acestea ne permit in sfarsit sa asistam la implinirea ancestrala a "visului" nostru, instaurarea " Noii Ordini Mondiale".

SFARSITUL documentului, datat in ultima parte a lunii iunie 1985,
SERGE Monaste, editura SAMIZDAT

sursa aici

PARINTELE FILOTHEU SI VICTOR RONCEA LA NASUL B1TV

Friday, March 13, 2009

Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental

„Tehnologia ce urmează a fi utilizată pentru controlul minţii în Proiectul Blue Beam include un transmiţător care emite pe frecvenţa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena, California. Laurel este unul dintre colaboratorii apropiaţi ai Aviaţiei Americane şi a lucrat mult în domeniul construirii unor arme care să implementeze mesajul direct în mintea inamicului. Aparatul utilizează radiaţii electro-magnetice şi frecvenţe extrem de joase şi a fost utilizat pentru a tortura fizic şi mental oamenii de la distanţă. Arme de acest tip au fost aplicate în anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau împotriva prezenţei unor rachete americane în baza aeriană Greensam Common Air Base. Această armă poate induce o totală privare senzorială auditivă şi acţionează direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere încât îi blochează victimei inclusiv capacitatea de a-şi auzi propriile gânduri. Exact ca în vechea zicală care spune: „e aşa mult zgomot aici că nu mă pot auzi nici pe mine gândind.”

Dovezi despre existenţa unor astfel de tehnologii există inclusiv în publicaţii ale Departamentului American al Apărării. Căpitanul Paul E. Tyler semnează o lucrare având ca titlu „The electromagnetic spectrum and low intensity conflict” (Spectrul electromagnetic şi conflictul de intensitate joasă) inclusă în colecţia „Low intensity conflict in modern technology” (Conflictul de joasă intensitate în tehnologia modernă) publicată în 1986 de Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama. Aici se vorbeşte despre microunde care generează senzaţii auditive care pot fi auzite doar de individul ţintă. Tehnologia este relativ simplă şi poate fi folosită doar având la dispoziţie un banal radar de poliţie. Fascicolul de microunde generat de aparat este modelat în frecvenţe audio şi transmis direct în creier de care este receptat ca o voce, deşi nu a fost emis nici un sunet. Exact ceea ce se va petrece în proiectul Blue Beam.

În cartea sa „Corpul electric,” Robert Becker, nominalizat la premiul Nobel, descrie o serie de experimente conduse la începutul anilor ‘60 de Olenfree, în cadrul cărora s-au obţinut astfel de fenomene. Olenfree a mai descoperit şi cum poate să încetinească, să accelereze sau chiar să oprească inima unei broaşte prin sincronizarea pulsului cu frecvenţa unor microunde. De aici până la provocarea unor atacuri de cord unor fiinţe umane este doar un pas.

Tot în aceeaşi lucrare, Robert Becker menţionează cercetările dr. Joseph C. Sharp de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, care a realizat teste pe propria persoană. În timp ce se afla într-o cameră perfect izolată fonic (deci prin pereţii căreia nu puteau pătrunde sunete) a auzit cuvinte ce i-au fost transmise prin simpla generare a unor unde electromagnetice cu vibraţie analoagă cuvintelor receptate de el. Concluzia a fost: „un astfel de aparat poate fi în mod clar aplicat în anumite operaţiuni în care se doreşte ca ţinta să ajungă la nebunie sau să îi transmiţi instrucţiuni nedetectabile de altcineva.”

Şi James Lin explica în 1978 în cartea sa intitulată „Microwave Auditory Effect and Application” (Efectul auditiv al microundelor şi aplicarea lui) cum poate fi auzită o voce transmisă direct către creier fără a exista o vibraţie sonoră.

Pe 21 septembrie 1977 CIA a prezentat rezultatele studiilor sale în faţa subcomisiei pentru sănătate şi cercetare ştiinţifică a Senatului american. Doctorului Sidney Gottlieb care conducea programul MK Ultra la acea vreme i s-a cerut în mod explicit să discute despre cercetările CIA privind acţiunea de la distanţă asupra organismului uman prin mijloace electronice.”

Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”

Subliniem aici că tema unui atac extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să îi ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic. Şi aceasta este tot o formă de control mental.

„Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.

Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”

Soluţia pentru a contracara proiectul Blue Beam

Pare un tablou sumbru şi înfricoşător. Poate că acesta este şi scopul pentru care astfel de dezvăluiri sunt lăsate să apară. Cunoscând ceea ce ni se pregăteşte putem lua însă măsurile necesare pentru a nu se ajunge acolo. Dezvoltarea discernământului, conştiinţa de sine, cultivarea rezonanţei cu aspectele benefice, divine, meditaţia, rugăciunea, practica spirituală asiduă sub ghidarea unui maestru autentic anihilează aceste influenţe malefice. Acest lucru este binecunoscut de cei care doresc să controleze întreaga planetă şi de aceea de mii de ani şcolile spirituale în care oamenii învaţă astfel de practici sunt prigonite, distruse sau deturnate. Vom încheia citând tot din prezentarea lui Serge Monaste care demonstrează că slujitorii Noii Ordini Mondiale exact aceasta ne împiedică să facem.

„În numărul din decembrie 1980 al US Army Journal, într-un un articol semnat de lt.col. John B. Alexander sub titlul „The new mental battlefield, beam me up Spock” (Noul câmp de luptă mental, radiază-mă Spock), acesta scrie: „Voi da mai multe exemple care să ilustreze progresele făcute în acest domeniu. Avem acum abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boală de la distanţă, inducând boala sau moartea fără cauze aparente. A fost raportată şi posibilitatea de modificare telepatică a comportamentului, care include abilitatea de a induce stări hipnotice de la o distanţă de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zonă care merită a fi exploatată. Ea va permite ca agenţii noştri să fie implantaţi subconştient cu programul pe care trebuie să îl execute, astfel încât nu va mai fi nevoie să utilizăm telefonul. Dacă vor fi perfecţionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gândurilor de la o minte sau grup de minţi la o audienţă ţintă. Receptorul nu va fi conştient că i-au fost implantate gânduri, va crede că sunt gândurile lui. Este posibil să introducem gânduri artificiale într-un computer şi apoi să le transmitem prin intermediul unui satelit, astfel vom putea controla întreaga planetă. Limitele acestui sistem sunt doar cei care îşi vor pune permanent întrebări cu privire la motivaţia care stă în spatele gândurilor lor şi nu le vor da curs automat. Este evident că televiziunea, filmele, publicitatea şi diferite forme de presiune socială au grijă să elimine pe cât posibil această categorie de oameni. Informaţiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate ridicole tocmai pentru că ele nu se vor conforma cu viziunea asupra realităţii pe care chiar noi o inducem; doar mai există şi în zilele noastre oameni care cred că pământul este plat”.

Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”

Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul şi al sateliţilor din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvenţă (LF), foarte joasă frecvenţă (VLF) şi extrem de joasă frecvenţă (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălţime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer şi semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spaţiului şi îi vor face pe adepţii ardenţi ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.

“Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine şi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.”

Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariţii să se creeze o mare dezordine socială, în care milioane de susţinători fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susţinătorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai văzut până acum. Pare de domeniul fanteziei, însă mijloacele pentru a realiza aceasta deja există.

„Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaţii despre proprietăţile electrice, chimice şi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaţiilor auditive şi vizuale. Au fost stocate de asemenea şi date despre toate limbile şi dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înţelesul oricui. Existenţa unor astfel de computere este menţionată şi într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile şi în SUA şi Europa. Încă din anii ‘70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice şi a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acţioneze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea şi transportarea sunetului şi fără ca persoana expusă la astfel de influenţe să aibă vreo şansă de a controla fluxul informaţional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponenţial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică aşa ceva ar trebui să îşi utilizeze simţul critic şi discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină.”

Vorbirea artificială asigură controlul mental

„Existenţa unor astfel de tehnologii ţine de a treia direcţie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizează comunicarea telepatică şi electromagnetică prin unde de joasă, foarte joasă şi extrem de joasă frecvenţă care îi va face pe oameni să creadă că îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliţilor şi vor interacţiona cu gândirea naturală, făcând să apară ceea ce se numeşte „vorbire artificială”. Acest gen de tehnologie există încă din anii ‘70 şi a fost perfecţionată prin cercetări ulterioare privind relaţia dintre creierul uman şi computer.

În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinţa intitulată „Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferinţă erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente şi a căror utilizare ar fi permis oricărei fiinţe umane să îşi menţină şi la vârste înaintate aceleaşi funcţii de la tinereţe. Autorul lucrării în cauză trăgea un semnal de alarmă asupra pericolului ca astfel de cercetări să fie deturnate de la scopul lor iniţial şi să fie folosite împotriva oamenilor. El afirma că astfel de echipamente sunt operaţionale în cadrul CIA şi FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura şi omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obişnuit se numeşte „candidat manciurian”.blue_beam_hologram

Avem date care arată că astfel de experimente au loc şi în Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania şi Finlanda. Agenţiile guvernamentale şi corporaţiile care lucrează mână în mână cu ele sunt gata să facă orice pentru a-şi atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, dacă terorizezi populaţia şi o faci să se teamă pentru siguranţa şi viaţa sa, îţi va fi mai uşor să implementezi un sistem draconic, să o supraveghezi, să o dezarmezi şi apoi să îi spui că totul este pentru protecţia ei. În al doilea rând pentru că aşa este mai uşor să promovezi un nou sistem politic şi social, în locul celui vechi care pare să nu mai funcţioneze. Evident că alternativa este pregătită de multă vreme şi se numeşte Noua Ordine Mondială. Frica a fost mereu utilizată ca un instrument cu care Elita a controlat şi a subjugat masele. Vechea zicală „Divide et impera” (Dezbină şi stăpâneşte) a fost aplicată în toate colţurile planetei pentru a avea siguranţa că oamenii sunt speriaţi, se tem pentru siguranţa lor şi îşi pierd încrederea în ceilalţi oameni. Şi aceasta este tot o formă de control mental.”

Subliniem faptul că Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare şi a unor reguli stricte de supraveghere a populaţiei sub pretextul asigurării siguranţei acesteia.

„Controlul mental de astăzi presupune mult mai mult, arată Serge Monaste în continuare. Iată ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzorială cu drogurile, hipnoza şi manipularea prin recompensă-pedeapsă pentru a câştiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid şi cu destulă eficienţă un fel de spălare a creierului care duce la schimbări dramatice de comportament şi personalitate. Ar trebui să dăm o nouă formă societăţii astfel încât să fim cu toţii antrenaţi încă de la naştere să facem ceea ce societatea vrea ca noi să facem. Avem tehnologia necesară pentru a face aceasta. Nimeni nu este stăpânul propriei personalităţi. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeşte, deci nu are nici un motiv de a refuza să dobândească o nouă personalitate, dacă cea veche pe care o are este anti-socială”.



sursa biserica secreta

PROIECTUL BLUE BEAM-CONTINUARE

Vă prezentăm în continuare extrase din prezentarea realizată de Serge Monaste în 1994 în care demască proiectul Blue Beam. Traducerea după înregistrarea audio a fost completată cu comentariile noastre privitoare la o serie de evenimente ce confirmă parcurgerea unora dintre etapele acestui proiect.

“International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizaţie politică, ci o agenţie de presă independentă care realizează investigaţii. Suntem specializaţi în investigarea şi publicarea de rapoarte speciale şi casete audio care demască dedesubturile implementării unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este să îi ajutăm pe oameni să realizeze că venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis şi nici o presupunere paranoică. Este un proiect satanic în curs de desfăşurare. Care este scopul lui? Să distrugă religiile tradiţionale şi mai ales religia creştină şi să le înlocuiască cu o religie mondială unică, bazată pe cultul omului. Să abolească familia aşa cum o ştim noi astăzi şi să o înlocuiască cu indivizi (cetăţeni mondiali, oameni universali n.n.) care lucrează fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Să distrugă orice formă de creativitate artistică sau ştiinţifică pentru a putea implementa o singură viziune, cea a guvernului mondial. Să implementeze apartenenţa obligatorie la un stat mondial condus de o forţă militară unică, de o Justiţie mondială, de o singură lege comercială, să îi oblige pe oameni să trăiască într-o pace falsă şi să impună o nouă religie şi o nouă cultură mondială.”

“Blue Beam (raza albastră) este un proiect al NASA care presupune patru direcţii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Această religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru că fără aducerea omenirii în această sclavie spirituală dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibilă.“

False descoperiri arheologice pentru a submina credinţa

“Primul pas în acest proiect vizează discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunoştinţelor religioase de până acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, în care s-a presupus mereu că se ascund secrete importante, se va urmări scoaterea la lumină a unor aşa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul cărora se va “dovedi” că doctrinele marilor religii sunt false.“

Ne vom opri mai mult asupra modului în care această etapă este deja pusă în aplicare, pentru că am asistat de curând la un astfel de „cutremur”… de data aceasta mediatic. În seara zilei de 26 februarie 2007 pe toate posturile TV româneşti şi internaţionale James Cameron anunţa lumii că a descoperit «sarcofagul lui Iisus» şi al familiei sale. Iniţial am crezut că este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de ficţiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta însă James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologică, despre dovezi ştiinţifice, despre teste ADN şi statistici care puneau la îndoială chiar bazele religiei creştine. Arheologii găsiseră 10 cutii cu oase pe care se aflau inscripţionate nume. Pe şase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua - Iisus, Maria, Iosif, Meriem - Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atâta semnificaţie religioasă, James Cameron nu a amintit însă nimic.

A susţinut doar că are dovada că acestea sunt oasele lui Iisus, ale mamei sale Maria, ale tatălui său Iosif, ale Mariei Magdalena (Meriem) - soţia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor şi fiului lor – Iuda. Testele ADN puteau într-adevăr dovedi că oasele respective aparţineau unui cuplu care avea şi un copil, însă nu dovedeau că aparţin lui Iisus. În plus numele respective erau ceva comun în Ierusalimul acelor vremuri. Erau întâlnite la fel de des cum am întâlni noi acum numele de Ion, Maria şi Gheorghe. Pentru a elimina şi acest impediment din calea mistificării sale Cameron invocă părerea unui expert în probabilităţi, Andrey Feuerverger. Acesta calculează ce şansă există ca cele şase nume găsite pe sicriele de la Ierusalim să fi făcut parte din familia lui Iisus. O falsă problemă pentru că în realitate nu are cum să existe un sicriu al lui Iisus şi chiar dacă ar exista, statistica nu este relevantă pentru a o rezolva. Răspunsul expertului contrazice teoria regizorului: statistic şansa este 1 la 600. Iar acesta, în loc să spună că în proporţie de 99% nu are cum să nu fie vorba de familia lui Iisus, spune că există totuşi o şansă!

În plus această manipulare atât de intens mediatizată este infirmată chiar de cel care a descoperit osuarele, arheologul Amos Kloner. Într-un interviu publicat în Jerusalem Post, dar nu atât de intens mediatizat el spune: „Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric. Nu există un mormânt al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormânt, astfel încât să cuprindă persoane care au murit în locuri diverse, la distanţe mari în timp.” Cine are interesul ca lui James Cameron să i se acorde minute în şir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentând de fapt o ficţiune? Cine are interesul să mediatizeze atât de intens o aşa-zisă descoperire care atacă credinţa creştină? Aceiaşi care au conceput şi proiectul Blue Beam, la a cărui punere în practică vedem că participă acum celebrul regizor.



Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii Ordini Mondiale

Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile.

„Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu. Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.”

Paul Warburg - membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), declaraţie făcută în februarie 1950 în faţa Senatului american.

„Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

David Rockeffeler – preşedinte de onoare al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaraţie făcută în septembrie 1994

În 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu şi bine documentat material despre Proiectul NASA Blue Beam. Distrugerea credinţei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificări în care se va simula prin proiecţii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasă frecvenţă pentru controlul mental. Sunt doar câteva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.

Fost ziarist la publicaţia canadiană L’Enquete şi fondatorul unei agenţii de presă independente - International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondială. Serge Monaste a murit în condiţii suspecte. Încă din 1994 el spunea într-un interviu că a fost ameninţat în mod repetat de primul ministru canadian şi de Vatican. Sub pretextul că nu are voie să îşi educe copiii acasă, autorităţile l-au arestat şi i-au sechestrat familia. Întors acasă, Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma căruia a murit. La scurtă vreme, un alt jurnalist care îl ajuta în investigaţii a murit tot în urma unui atac de cord, la fel de suspect. În dezvăluirile sale Serge Monaste arată pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.

sursa biserica secreta

Enigma marii sarate de sub Vilcea

“S-a crapat pamantul si o lumina a tasnit in noapte”

In anul 1992, mina de la Ocnele Mari era inchisa dupa mii de ani de exploatare. La nici 10 ani, un deal intreg era inghitit de pamant si forma un val de saramura care inunda casele localnicilor. A fost inceputul unui Armaghedon care s-a abatut asupra oamenilor. Unii au plecat, s-au mutat cu totul in zone mai protejate. Altii insa, nu vor sa paraseasca locul unde stramosul a batut primul tarus si a pus prima caramida. Dar acesti ultimi curajosi, putini, traiesc o poveste de groaza permanenta. Pentru ca pamantul freamata. Se misca la propriu, de parca cineva ar zgudui subteranele. Oamenii sunt speriati. Spun ca asta s-a inrtamplat doar in ultimii ani si ca pamantul de acolo ar fi blestemat sa inghita tot ce e viu.

“Domnule, am 63 de ani si am vazut multe. Nu ma pierd usor cu firea. Dar acolo, in maruntaiele pamantului se petrece ceva rau si nimenea nu poate face nimic”, spune domnul M. D., care a lucrat mai bine de 20 de ani la ocnele de sare. Dumnealui spune ca in 1986, la o surpare de teren, a aparut din adancuri un cadavru ciudat, aproape perfect conservat de sare.

“L-am vazut cu ochii mei. In noaptea aia eram de serviciu si imi amintesc totul de parca s-ar fi inrtamplat acum. La un moment dat s-a auzit un zgomot infernal, de parca s-ar fi deschis o usa metalica. Scrasnea pamantul de parca era fier pe fier. Apoi o data s-a crapat pamantul si o lumina a tasnit in noapte. Cand ne-am uitat sa vedem ce e, am vazut un barbat ciudat. Avea in jur de 2 metri si ceva si era imbracat ciudat. Pielea era de o culoare aproape aurie. Ceea ce ne-a uimit pe toti a fost senzatia ca acel barbat era inca viu. Avea ochii larg deschisi iar fata sa, desi cu trasaturi frumoase, inspira teroare. Unul dintre colegii mei chiar a facut o gluma si spunea ca asa trebuie sa fi aratat Stapinul Intunericului dupa caderea sa pe Pamant. Nu stiu daca a fost o simpla coincidenta sau mai mult, dar la cateva zile dupa, pe colegul asta l-au descoperit mort. La autopsie medicii au spus ca avea toate organele interne imprastiate, ca si cum ceva ii explodase in interior”.

Lucrarile au fost sistate imediat. La cateva ore, o echipa de la Bucuresti s-a prezentat la fata locului. Au izolat zona si au inceput sa faca cercetari. Nimeni nu stie ce au cautat si nici daca au gasit sau nu ceea ce au cautat, dar lucratorii din echipa care facuse prima descoperire a fost amanuntit anchetata de Securitate.

“Ne-au intors pe toate partile cu tot felul de intrebari despre familie si prieteni. S-a zvonit atunci ca mortul era un sppana si ca de asta era implicata Securitatea, dar eu sunt convins ca nu e asa. Ce sppana vine imbracat cu haine care pareau vechi de sute de ani, isi pune un inel imens pe deget si poarta un pumnal incrustat cu pietre scumpe? Ca noi ne-am si mirat de pumnalul ala care nu avea pe el nici un pic de rugina”.

“Moartea nu ii atingea”

Oamenii nu au aflat nimic despre identitatea celui aruncat afara, dar de atunci au aparut tot felul de variante si povesti legate de identitatea sa. Domnul Catalin Vornicu, pasionat de istorie, are o teorie proprie. Domnia sa spune ca, in urma cu peste 3.000 de ani, Vilcea facea parte dintr-un ansamblu religios pelasg.

“Imperiul era condus de o dinastie de natura divina. Toti regii aveau si titulatura de si purtau acelasi nume, respectiv Salmos (I, II s.a.m.d. pana la XXVI). E posibil ca barbatul descoperit sa fi fost unul dintre vechii regi sau poate ca facea parte din vechiul ordin de lupta zamolxian. A existat un astfel de ordin de lupta care sprijineau centrul politic de la Sarmizegetusa. Pentru ca Sarmisegetusa a fost mostenire pelasga. Egiptenii insisi au fost ingroziti de faptele de arme ale unui astfel de grup de cavaleri, la atacul cetatii Aqad. Se spunea despre ei ca au puteri supranaturale si ca moartea nu ii atingea. Multi au inteles prin asta ca erau nemuritori, dar eu sunt convins ca era vorba de faptul ca trupurile le ramineau intacte dupa moarte”.

Diavolul din adancuri

Alte teorii nascute intre timp, sustin ca locul a fost dintotdeauna ciudat. “Pe vremuri, aici erau adusi raufacatorii, cei care trebuiau sa plateasca pentru relele facute, cei blestemati de societate. Stiti care era primul lucru pe care il faceau ocnasii cand patrundeau in subterane? Se rugau. Se rugau sa iasa teferi de acolo. Nu pentru ca le-ar fi fost teama pentru sanatatea lor. Ci pentru ca unii dispareau fara urme acolo, de parca s-ar fi evaporat. Nu era vorba de vreun accident ci de lucruri pe care oamenii nu si le puteau explica. De aceea, printre ocnasi, se spunea ca subteranele de acolo sunt stapanite de Diavol iar diavolul isi lua din cand in cand obolul”.

Intr-o cronica de la 1812, se vorbeste despre un preot trimis de la Tismana ca sa-i spovedeasca pe ocnasi. Acestia refuzau sa mai patrunda in adancul pamantului dupa ce mai multi tovarasi de-ai lor fusesera luati pur si simplu de langa ei. Intr-un raport catre staretul sau, preotul descria teama ocnasilor si dadea detalii precise despre ceea ce vazusera oamenii in adancuri. Diavolul era descris ca un print al adancului, care se plimba prin subteran fara sa paseasca si care putea face sa dispara, doar cu suflarea, pe oricare dintre cei de dedesubt. Cei care au incercat sa i se impotriveasca au disparut fara sa mai apara vreodata. Dar, cu toate acestea, preotul era sceptic in privanta acestor aparitii satanice. El spunea ca ocnasii au halucinatii din cauza hranei neindestulatoare si a aerului imbacsit. Cat despre disparitiile ciudate, era convins ca e vorba de ceva mai lumesc, adica de razbunari, de lupte intre ocnasi, pentru supravietuire, iar mortul era ingropat in imperiul de sare.

Pamantul viu de la Valcea

Oamenii spun ca pamantul este viu, la propriu. Ca se cutremura si apar crapaturi in el pentru ca sa dispara aproape instantaneu. Maria Leuca, povesteste. “Eram cu sotul meu si ne intorceam de la o fina a noastra. Sa tot fi fost in jurul prinzului, dumineca. La un moment dat, cand am trecut pe langa o sonda parasita, cand am simtit cum ni se misca pamantul sub picioare, de parca ar fi fost o coala de hirtie batuta de vant. Abia am apucat sa ne prindem de schela, ca au si aparut crapaturi de jur imprejurul nostru. Iesea un fel de abur albastru, urat mirositor, ca a trebuit sa ne tinem respiratia. A durat cateva minute si apoi crapaturile s-au astupat de parca n-ar fi existat si totul a reintrat in normal”. Sotul femeii a fost puternic impresionat de ce li s-a intamplat. “Cand s-a crapat pamantul, am avut impresia ca cineva ne priveste din adancuri. I-am auzit respiratia si am simtit o senzatie de moleseala si-mi venea sa dorm. Dar ceva ma tinea treaz. Poate ca era instinctul de conservare, nu stiu ce sa zic. Dar ceva era acolo, in adancuri”, a incheiat omul, facandu-si cruce. Altii spun ca uneori, la diverse ore, se aud mugete din strafundurile pamantului. “Cand se intampla asta stim ca undeva, pamantul se va surpa. Si ne rugam sa nu fie pamanturile noastre si nici cele pe care avem casele ridicate. De cele mai multe ori nu sunt victime, dar sunt si cazuri in care animale si uneori chiar oameni sunt inghitite de adancuri”.

Marian Petrea si-a vazut casa inghitita cu tot cu animalele din batatura. Isi aminteste si acum cu groaza de moment. “Era spre asfintit si dadusem de mincare la vite si la porci. Numai deodata ce se inroseste cerul si devine singeriu. Cand am vazut asta am zis ca nu-I lucru curat. Apoi au inceput vitele sa se agite si sa mugeasca, iar ciinele sa urle si sa se repeada in lant. Mi-am dat seama imediat ca vine cutremurul si am luat-o la fuga spre capul satului cand a inceput sa se scufunde pamantul. Facea un uruit ca de moara, de nimenea nu mai auzea nimica. Am vazut cum toata agoniseala mea se scurgea in adancuri, dar nu-mi era gindul la asta ci la cum sa scap de acolo”.

Timp de trei zile si trei nopti, prin crapaturile ramase au iesit flacari. “Or fi ars lucrurile mele sau altceva, nu stiu. Dar stiu ca in zona noastra nu sunt acumulari de gaze. Iar cei care au venit sa analizeze dupa au pus totul pe seama golurilor de sub pamant. Hai ca inteleg surparea din pricina golului, dar e normal ca dupa surpare sa ramina groapa acolo, nu?! La mine nu s-a intamplat asta, ci pamantul s-a inchis pur si simplu la fel ca inainte, de parca nu s-ar fi crapat vreodata. Atunci unde s-a dus ditamai casa cu tot cu gospodarie?! Asta nu o pot intelege. Ca dupa am adus un excavator si am sapat vreo 8 metri, dar n-am gasit nici o urma, de parca n-ar fi existat niciodata”. Referitor la asta, domnul Ion Mateescu, geolog, spune ca e posibila o oarecare explicatie logica.

“In Vilcea, dupa cum se stie, exista acei celebri trovanti, acele formatiuni formate pe fundul marilor ancestrale si care s-au ridicat o data cu fundul marii, ajungind la suprafata, pe dealurile din zona. Ridicarea acelui fund de mare nu s-a facut constant, centimetru cu centimetru, ci au fost fortate de modificarile geologice. Cand doua straturi geologice aflate in expansiune, se intilnesc, se imping una pe cealalta. Pana la urma cea mai puternica trece deasupra iar cea mai slaba trece dedesubtul primeia. Asta cred ca se intampla si in zona Ocnele Mari, dupa cele pe care mi le-ati spus. Deci acea casa nu a disparut pur si simplu, ci se afla in adancuri, sub placa puternica care a iesit la suprafata”. Dar localnicii sunt sceptici si spun ca stiinta nu poate da un raspuns adecvat. “N-om avea noi multa carte, dar stim si noi ca acele intilniri dintre doua placi geologice nu se petrec in cateva minute ci sunt proces a mii de ani sau chiar mai mult. Ori la noi totul se petrece la nivel de minute”.

Dincolo de superstitii

Cel mai greu le-a fost localnicilor in 2001 si apoi in 2004, cand doua valuri de saramura au maturat zona, lasand in urma lor un mic desert de sare. Ei spun ca de cand acea mumie a fost scoasa la suprafata, nimic nu mai e cum trebuie sa fie. “o fi fost vreun mare rege de demult si blestemul lui ne-a lovit, asa cum este cu blestemul faraonilor. Ca de atunci toate s-au stricat pe la noi si oamenii saracesc pe zi ce trece iar unii dispar fara urma. Domnul S.D. inginer chimist, spune ca blestemul a fost adus de cei care au exploatat sarea.

“Domne, traim in secolul satelitilor, nu mai puteti crede in superstitii. Ce blestem domne?! A fost din cauza ca aia au vrut sa faca economie de motorina. Ca aici stiti cum se scotea sarea? Se introducea apa in subterane si apoi era extrasa saramura. Ori, ca sa nu se surpe peretii, se baga si o pelicula protectoare de motorina. Cum n-au mai bagat motorina, ca voiau sa faca economie, cum s-a ales praful de tot. Au inceput sa se surpe galeriile si sa inghita case si toate alea… . Pai asa se vad si focurile alea. Sunt produse de motorina veche. SI se vad pana arde complet motorina. Hai domne ca sunteti oameni seriosi, nu va mai luati dupa unii si altii cu blesteme si faraoni si mai stiu eu ce”, incheie dumnealui.

Marea din adancuri

Dincolo de ipotezele deja existente, mai exista una, care poate parea fantezista daca nu ar fi opinia unui cercetator. Domnul Nicoara Rusescu, geolog, a fost mereu pasionat de modul de formare a reliefului din România, in special din zona Vilcei, de unde este dumnealui de fel. Si desi opinia sa nu este imbratisata de nici un alt geolog, sustine ca el are dreptate si ca evenimentele din urmatorul mileniu ii vor confirma teoria.

“Stim deja cu totii ca teritoriul României a fost o mare ancestrala. Unii spun ca fundul marii s-a ridicat treptat, iar marea s-a retras. Eu insa stiu ca nu este asa. Da, e adevarat ca mare parte din mare s-a retras in fata uscatului, dar in zona asta, lucrurile s-au petrecut altfel. Aici nu avem de-a face cu o ridicare a fundului ci cu o suprainaltare geologica. Placa geologica care a format dealurile dimprejur s-a ridicat, pur si simplu, peste ultima bucata de mare. Ce vreau eu sa spun e ca bucata asta de mare din Vilcea inca exista la adancimi foarte mari, iar cavernele de sare nu sunt decit mici portiuni din acea mare sarata, prinsa intre roci”. Nu stie daca Vilcea este in pericol de a se scufunda si nici nu-si poate sustine teoria cu dovezi puternice. Singura lui “proba” consta din componenta straturilor geologice din Vilcea care sunt complet diferite fata de cele din preajma judetului sau. “Diferenta geologica nu poate fi explicata decit prin teoria mea. Iar disparitiile ciudate de case arata doar ca placa este inca activa si ca in adancuri se petrec transformari bizare. Inca”.

De jur imprejurul Ocnelor Mari, exista lacuri imense cu apa sarata. Totul se intinde pe zeci de hectare. Oamenii deja nu se mai tem ca intr-o zi ar putea fi inghititi de pamant. Se uita cum vin tot felul de straini pe acolo, cu tot felul de aparate care mai de care mai ciudate. Toti fac calcule si masuratori. Si toti angajeaza ghizi dintre localnici pentru a ajunge in diverse zone. “Nimenea nu ne spune pentru ce vin. Zic unii ca vor sa consolideze terenurile, dar cine sa-I creada? Noi stim ca pe ei ii intereseaza ce-I acolo, in adancuri, acoperit de sare, nu viata si bunastarea noastra. Nu pentru noi vin ei si sapa si fac masuratori si tot cauta ceva, numai Dumnezeu stie ce o fi in adancuri. Dar se vede treaba ca ce cauta ei merita, pentru ca nu se uita la bani”, incheie doamna Leuca.

In ultimii ani, un peisaj al disperarii s-a lasat peste intreaga zona. Totul pare lipsit de viata. Pentru ca pofta de viata a disparut din inimile celor de acolo. “Domnule, noi traim intre doua lumi. Noi suntem pe pragul dintre viata si moarte, dar nici asa nu plecam de aicea. Ca aicea este viata noastra si daca Bunul Dumnezeu asa o vrea, aicea o sa fie si moartea noastra, alaturi de cei dragi”.


sursa razboiul nevazut

MAESTRUL DE DIAMANT SHI HAI DENG

Viata si ispravile sale au fost subiect de filme, de piese de teatru, dezbateri televizate, obiect de analiza in universitati si institute de investigare ale capacitatilor umane. La un moment dat, a fost solicitat sa predea chiar si temutelor unitati de elita ale seviciilor secrete chinezesti. Spre apusul trecerii sale prin aceasta lume, Hai Deng a castigat respectul si admiratia tuturor. Hai Deng a fost personificarea idealizata a marilor luptatori sacri din China antica. In plus, acest luptator spiritual, cu statura mica si aparenta stearsa, a fost un Bodhisattva, fiinta din panteonul budist despre care se crede ca a ajuns in pragul desavarsirii spirituale, fiind vreo de eliberarea karmica, in pragul starii de Buddha. Considerat, dupa preceptele canonice budiste, drept un Bodhisattva desavarsit, Hai Deng s-a ridicat la inaltimea profetiei prin destinul sau. Cei care i-au stat in preajma se considerau norocosi ai sortii pentru noroc de a fi intrat, macar o timp, in contact cu el.

Hai Deng intruchipa perfect dictonul martial chinezesc, "pumni de otel si inima de aur". In ciuda abilitatilor sale neintrecute in lupta, micutul calugar se detasa printr-o blandete sufleteasca de care nimeni nu ar banui, in mod normal, un om pregatit sa ucida un urs cu o exclusiv lovitura de palma. De fapt, puterea inexplicabila pe care o declansa in timpul luptelor sau demonstratiilor nu era depasita decat de umilinta si bunatatea de care dadea dovada in preajma unei fiinte vii, fie ea pasare, insecta sau om. Mintea sa cuprinzatoare memorase tot Canonul Budist, o culegere oficiala ale preceptelor si sfaturilor lui Buddha, care insumeaza peste 8 000 de volume... Ca o incununare a realizarilor sale, forul conducator al Templului Shaolin il numea conducator al acestui lacas de lupta si cunoastere. La insistentele calugarilor, umilul maestru accepta, devenind astfel al 32-lea devia din istoria seculara a Templului.

S-a nascut in anul 1902, undeva in satul Jiangyoushen din provincia chineza Sichuan, ca un copil obisnuit in cadrul unei familii sarace. Destinul parea ca-i rezerva o viata de pescar, fermier pe plantatiile de orez sau, in cel mai bun caz, de negustor de maruntisuri in bazar centrala a satului. Dar karma micutului aveau sa curga spre alte directii...Numit de parintii sai Fang Qinghe, baiatul are parte de o copilarie scurta si dura, mama sa imbolnavindu-se si murind chiar in ziua in care Fang implinea cinci ani. Alaturi de tatal sau munceste ca zilier pe campurile de orez. La scurt timp dupa implinirea varstei de 12 ani, tatal sau este ucis de un grup de banditi care il confundase cu un bogatas local. Zdrobit de durere, Fang este insensibil la sfaturile bunicului care se temea pentru viata sa, si hotaraste sa-si razbune tatal. Inarmat cu o secure, el a urmarit grupul de banditi pentru ca, dupa circa doua saptamani, profitand de faptul ca liderul grupului se oprise pentru a bea apa, Feng il ucide, disparand inainte ca strigatele muribundului sa-i alerteze pe ceilalati nelegiuiti.

Nu se cunosc date despre activitatea sa inainte de implinirea varstei de 19 ani, moment in care Feng devine student al Universitatii din Sichuan, institutie de invatamant pe care este nevoit sa o abandoneze in scurt timp datorita dificultatilor financiare. Tanarul se refugiaza, in schimb, in studiul Kung Fu-ului, pasiunea sa pentru artele martiale chinezesti fiind de-a dreptul incredibila. Datorita acestui fapt, intra in atentia fortelor de politie din Sichuan, fiind deseori solicitat sa intervina pentru aplanarea conflictelor din barurile si cluburile locale. Conform memoriilor sale, Feng a fost nevoit sa renunte la slujba de politist dintr-un fapt bizar... munca il impiedica sa-si dedice suficient timp antrenamentelor.

Pasii nestiuti ai karmei sale il aduc inca o timp in satul natal, acolo unde hotara sa se calugareasca in Templul Budist din Jiangyshou, moment in care numele sau este schimbat. Calugarul superior selectiona pentru Feng numele de Hai Deng – Lumina Oceanului, in traducere aproximativa, cu trimitere directa catre lumina cunoasterii budiste care, in conceptia adeptilor acestei religii, este atotcuprinzatoare precum Oceanul cel nesfarsit! Karma-i zambeste iar, maestrii sai fiind doi calugari aparte, refugiati in urma incendierii Templului Shaolin de catre capetenia razboinica Shi Yousan, eveniment marfa in anul 1928.

Sub indrumarea acestor maestri, Hai Deng este initiat in studiul Tongzigong, o forma particulara de Qi Gong, exercitii care odata ce sunt practicate, duc nu doar la trezirea capacitatilor latente ale trupului uman, ci si la mentinerea tineretii pana la varste incredibile. Unul dintre stilurile sale favorite era Meihuazhang – Stilul Posturii Florilor de Prun, o forma de lupta particulara ale carei aplicatii sunt pe deplin intelese dupa cel putin 10 ani de antrenamente zilnice. Tot aici, Hai Deng deprinde secretele Degetului Chan, cea mai dificila dintre cele 72 de Abilitati ale unui Shaolin, o serie de tehnici specifice care, odata stapanite, duc la realizarea de fapte aparent paranormale.

Hai Deng era un budist practicant convins, motiv pentru care a evitat intotdeauna sa dea curs provocarilor la lupta care veneau din partea numerosilor practicanti de Kung Fu din intreaga China. Cand unii dintre acesti luptatori deveneau agresivi si cautau sa-l provoace in fel si chip, Hai Deng obisnuia sa-i umileasca sfaramand in fata acestora, cu mainile goale, pietre enorme, busteni sau chiar ziduri de cladire. Provocatorilor stupefiati le propunea, privindu-i fix, sa-l provoace la lupta atunci cand, la randul lor, vor fi pregatiti de performante asemanatoare.

Hai Deng nu si-a folosit forta incredibila decat o exclusiv oara in viata, atunci cand un taur turbat atacase un grup de tarani adunati pentru o petrecere estivala. In fata bestiei dezlantuite, Hai Deng a eschivat scurt si a lovit o exclusiv soroc in toracele acesteia. Taurul a cazut ca secerat. Satenii care au autopsiat ulterior animalul au fost uluiti cand au descoperit ca inima, plamanii si ficatul acestuia aratau precum o pasta de carne amorfa, in ciuda faptului ca pe corpul sau nu se vedea niciun hematom sau urme de oase rupte. Organele animalului aratau ca dupa o implozie. Aceasta era dovada stapanirii renumitei Palme de Diamant, sau "lovitura care vibreaza", dupa cum era cunoscuta in filmele comerciale de Kung Fu din Hong Kong.

Omenirea a aflat recent de universul Shaolin, cu tot ce reprezinta acest nume: templu, stil, scoala, traditie, demonstratii publice, budism, meditatie, arme, Kung Fu si Qi Gong. Pentru prima data, Occidentul a intrat in contact cu maiestria calugarilor Shaolin cu ocazia turneului efectuat de catre delegatia oficiala a Templului Shaolin in Statele Unite la inceputul anului 1991.Cu asta prilej, calugarii Shi Deqian si Shi Yanming au primit acceptul conducerii templului de a deschide intaiele scoli de Shaolin Quan din America. Putini isi mai aduc, dar, aminte de vizita intreprinsa de Hai Deng in Statele Unite, cu ocazia invitatiei facute de catre Venerabilul Maestru Hsuan Hua, unul dintre pionierii budismului pe pamant american.

Hai Deng traia preceptul budist al non acumularii de bunuri in fiecare moment al vietii sale. La sosirea pe aeroportul din San Francisco, membrii delegatiei au observat cu stupoare ca maestrul venise in America doar cu roba portocalie de calugar budist si cu o punga de plastic goala pe care si-o luase cu el pentru a se adaposti in caz de ploaie... Surpriza membrilor delegatiei americane a fost inca mai mare, atunci cand s-au dus spre zona destinata receptiei bagajelor pentru a lua valiza lui Hai Deng. Ajunsi la sectiunea bagaje, acestia au primit o cutie mica de care era prins un bilet cu numele maestrului Shaolin. Inauntru era doar o periuta de dinti!

Pentru a-i face o surpriza maestrului Deng, gazdele sale l-au invitat pentru prima oara in viata sa la cinema, acolo unde rula o pelicula din Hong Kong care avea ca subiect artele martiale. Intrebat la sfarsitul filmului ce opinie i-au facut salturile spectaculoase, luptele acrobatice, cascadoriile pe muchie de cutit si tehnicile actorilor, Hai Deng a raspuns sobru: "asta nu este Kung Fu. Adevaratul Kung Fu nu este spectaculos, este chiar urat de privit. O lupta reala nu dureaza mai mult de un minut. Este vorba de multa durere, sange si oase rupte...Filmele acestea aduc mai mult rau artelor martiale. Lupta este o chestiune de secunde, de viata si moarte. Lupta trebuie evitata cu orice pret."

Stagiile sustinute de maestru in cadrul scurtei sale vizite in America, au prilejuit inca mai multa uimire gazdelor sale, care nu se asteptau ca un calugar Shaolin original sa se comporte intr-un mod atat de straniu.
In timpul antrenamentelor, Hai Deng punea accentul pe tehnicile de Qi Gong in detrimentul celor de lupta. "Aceste exercitii sunt pentru cultivarea energiei Qi, fluxul vital din orice fiinta vie. Qi Gongul este o arta impartita in doua mari directii, exercitii pentru cresterea longevitii si tehnici de mentinere a sanatatii. Puneti sanatatea pe primul loc. Cum va puteti inchipui ca, fara o sanatate de fier, veti avea vreo noroc sa castigati o lupta?", declara maestrul la sfarsitul unei sesiuni de antrnament din San Francisco.

In urma insistentelor gazdelor sale, Hai Deng a performat unele tehnici de lupta in fata lor. Auditoriul a ramas perplex. Miscarile maestrului pareau stangace, fortate si nenaturale. Cei care au incercat dar sa lupte in joaca cu el au avut un soc. In fata ilustrului spirit Shaolin intruchipat de batranul de 1,50 metri, luptatorii declarau ca au simtit o groaza inexplicabila, concomitent cu senzatia fizica a unui camp magnetic invizibil. O alta abilitate stapanita de Hai Deng era controlul perfect al absorbtiei loviturilor adversarului. In cadrul demonstratiilor sale publice din China natala, Hong Kong sau Statele Unite, abatele Shaolin fusese lovit de nenumarate ori, cu toata puterea, de pumnii si picioarele a nenumarati sceptici. Batranul zambea sub ploaia de lovituri in timp ce martorii neconvinsi initial de forta maestrului, erau cuprinsi de stupoarea inexplicabilului. Batranul maestru parea un diamant incrustat intr-o carcasa de otel, tot acest ansamblu fiind invelit intr-un val delicat de matase.

Cel ce statea intr-un exclusiv deget

Hai Deng a fost singurul om care a trait in secolul trecut, in stare sa stapaneasca la perfectie abilitatea Degetului Chan. In cadrul acestei tehnici, paracticantul trebuie sa-si sustina initial toata greutatea corporala in maini asemenea unui atlet de circ sau a unui gimnast. Dupa acest nivel, practicantul trebuie sa stea in pumni, apoi in degete, dupa care trebuie sa reduca numarul de degete in care sta, literalmente, pana cand reuseste sa stea intr-un exclusiv deget al unei singure maini! Calugarul care stapaneste abilitatea Degetului Chan, poseda o adevarata arma alba. Degetele sale sunt atat de puternice incat poate injunghia cu ele abdomenul sau cutia toracica a adversarului. Maestrul Hai Deng obisnuia sa demonstreze abilitatile Degetului Chan strapungand, in fata numerosilor martori oculari, pielea cruda, groasa si special de tare a unei vaci sau a unui cal.

Hai Deng a fost hirotonisit devia al Templului Shaolin in urma unei retrageri intr-una dintre pesterile Muntelui Songshan, acolo unde, sub supravegherea maestrilor examinatori, a intrat intr-o meditatie profunda care a durat patru zile si patru nopti. Atunci a primit numele complet de Shi Hai Deng. Heng Sure, maestrul care l-a cunoscut pe Hai Deng si s-a ocupat de intocmirea biografiei acestuia, ne transmite un fapt captivant.
Hai Deng a fost un adept complet si dedicat al ordinului budist monastic de la Shaolin. Conform maestrului Sure, lumina stranie care inconjura corpul lui Shi Hai Deng in timpul in care medita, era o dovada, in planului vizibil, a virtutii maestrului.

Abatele de la Shaolin nu a avut contact sexual cu nici o femeie de-a lungul intregii sale vieti. A fost fidel juramantului de castitate depus de orice calugar budist care isi dedica viata autoperfectionarii si iluminarii spiritului. Spre sfarsitul vietii sale, maestrul Deng incepuse deja sa arate semnele unei maladii care, intr-un final, a dus la moartea sa. Deloc tulburat de nemiloasa sa afectiune, Hai Deng declara ca maladie nu este altceva decat rezultatul pacatului facut in tinerete, atunci cand l-a omorat pe ucigasul tatalui sau. Karma negativa, declansata in acel moment, s-a evidentiat abia la sfarsitul vietii sale.

In dimineata zilei de 11 ianuarie 1989, Hai Deng acumula toti calugarii din templu in curtea centrala dupa care, izbucnind intr-un hohot de ilaritate putenic, a exclamat : "Vedeti? asta este cel mai mare secret al vietii!" Cateva minute mai tarziu, maestrul parasea cesta lume.

sursa descopera


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites