Saturday, May 26, 2012

Tina Turner - Sarvesham Svastir Bhavatu - "Children Beyond" - HD Clip 2011



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Woodkid - Run Boy Run (Official HD Video)


Woodkid - Iron

Sunday, May 20, 2012

Mis Viajes por la Historia: La isla de San Borondon



Despre insula mitica a sfintuluil Brendan ce apare si dispare, o relicva a Atlantisului...

Mis Viajes por la Historia: La isla de San Borondon


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

LIFE IN PICTURES- Cáde shucár




O INITIATIVA A LUI COSTIN COMBA

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Florence + The Machine - Breath Of Life



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

CHEMAREA SUFLETULUI PERECHE

Un articol foarte frumos, chiar daca new ager(not my dish) vazut pe blogul trezirea constiintei

Suflete Pereche - chemarea sufletului tau pereche




1. Deoarece in timpurile noastre există mult mai multe suflete pereche o persoană poate avea multe de suflete pereche, de diferite vârste, forme, şi mărimi. Un individ are mai mult de un singur suflet pereche compatibil.

2. Inainte să ceară un suflet pereche, individul trebuie să se iubescă intai pe sine. Odată ce ai cerut un suflet pereche, nivelul tău de dezvoltare ca si persoană, îţi va dicta sufletul pereche de la Forţa Creativă.

3. Unii oameni sunt atraşi unii de alţii din cauza energiei negative pe care o au în comun, precum şi din cauza celei pozitive. Trebuie să îndepărtezi cat mai multe convingeri negative şi sa lucrezi la convingeri pentru a atrage către tine persoana cea mai potrivită.

4. O scânteie geamănă este cineva exact ca tine. Se oglindeşte în tine şi asta s-ar putea sa nu fie foarte bine.

5. Atunci când îţi chemi sufletul pereche spre tine prin Tehnica Theta sau prin orice altă tehnică, nu uita că vei atrage şi alte persoane, deoarece chakra ta sexuală este deschisă.

6. Trebuie să specifici dacă vrei pe cineva de sex diferit sau de acelaşi sex, in funcţie de preferinţa.

7. Fă o listă cu criteriile pe care sufletul pereche trebuie să le îndeplinească şi rosteşte lista completă atunci când adresezi comanda.

8. Un suflet pereche compatibil va zbura alături de tine. Te vei „prinde" cu el cu puţine sau chiar fără divergente. De obicei, veti lucra la convingeri in acelaşi timp.

9. Viaţa înseamnă alegeri. Dacă vrei să te desprinzi de relaţia pe care o ai în prezent, acest lucru trebuie făcut între tine şi Creator. Intrebă-1 dacă relaţia ta poate (ar trebui) fi salvată şi în ce fel. Apoi decide dacă vrei un nou suflet pereche.

10.Nu cere un suflet pereche perfect, deoarece poate fi "prea" perfect pentru tine. Cere mai bine un suflet pereche compatibil cu tine.

11.Familiile pereche sau sufletele pereche sunt oameni ale căror spirite le recunoaştem din alte locuri sau timpuri. Ni se pare că-i cunoaştem deja şi putem să le citim gândurile foarte uşor. Familiile pereche au tendinţa de a călători prin timp împreună.

12.Dacă ai o preferinţă în ceea ce priveşte încrederea din punct de vedere sexual, specifică atunci când faci comanda, ca sufletul pereche să aibă o genă monogamă, lucru întâlnit numai la unele persoane.



Chemarea sufletului pereche potrivit

1. Centrează-te în inima ta şi imaginează-ţi cum cobori către Pământul Mamă, parte a "Tot Ceea ce Exista".

2. Vizualizează energia urcând prin picioarele tale, deschizând în acelaşi timp toate chakrele. Continuă ieşind prin chakra coroana, într-o sfera frumoasa de lumină, până in Univers.

3. Treci de Univers, de luminile albe, de lumina neagră, de lumina alba, de substanţa gelatinoasă ce reprezintă Legile, până la lumina alba, iridescentă si perlata, până in cel de-al VII-lea Plan al Existenţei.

4. Adresează comanda:"Doamne Dumnezeule,Tatal Ceresc , este comandat ca sufletul pereche care se potriveşte cel mai bine cu mine să fie adus şi să aibă următoarele atribute (numeşte atributele). Mulţumesc! Este realizat! Este realizat! Este realizat! Arata-mi!"

5. Fii martor în timp ce sufletul pereche care se potriveşte cel mai bine cu tine este chemat.

6. Imediat ce procesul s-a terminat, curăţă-te cu lumină şi revino în spaţiul tău. împământează-te si lasa energia sa treacă prin toate chakrele, până la chakra coroana. Fă o pauză energetică.



Fragmentarea Sufletului: recuperarea şi returnarea fragmentelor sufleteşti.

Fragmentele sufleteşti reprezintă energia "esenţei" altui individ pe care ai luat-o sau ai îndepărtat-o. Aceste schimburi sunt fie pozitive, fie negative. Indiferent de acest lucru, ele pot fi epuizante pentru suflet. Fragmentele sufleteşti pot fi motivul pentru care încă ne gândim la anumite persoane după ani întregi si nu ne putem desparţi de ele.

Fragmentele sufleteşti pot fi pierdute în următoarele situaţii:

-In relaţiile cu o natură pozitivă sau negativă, în care a intervenit pierderea unei persoane iubite, cu care am împărţit multe lucruri şi în relaţii sau căsătorii în care am pus mult suflet. Arunci când iti recuperezi fragmente ale sufletului dintr-o relaţie anterioară, toate schimburile de ADN dintre cele două părţi vor reveni de asemenea.

Când cineva este bolnav, putem da o parte din noi acestuia, în mod conştient sau inconştient, dintr-un efort instinctual de a-l vindeca.


Fragmentele sufleteşti: Procedeu

Există două modalităţi. O modalitate pentru a aplica procesul pe altă persoană, iar cealaltă modalitate pentru a face procesul pe propria ta persoană,.

1. Centrează-te în inima ta şi imaginează-ţi cum cobori către Pământul Mamă, parte a "Tot Ceea ce Exista".

2. Vizualizează energia urcând prin picioarele tale, deschizând în acelaşi timp toate chakrele. Continuă ieşind prin chakra coroana, într-o sfera de lumină, până in Univers.

3. Treci de Univers, de luminile albe, de lumina neagră, de lumina alba, de substanţa gelatinoasă ce reprezintă-Legile, până la lumina alba, iridescentă si perlata, până la cel de-al VII-lea Plan al Existenţei.

4. Adresează comanda:

(Pentru altă persoană) "Doamne Dumnezeule,Tatal Ceresc , este comandat ca toate fragmentele sufleteşti din toate generaţiile şi eternităţile din (numele persoanei) să fie eliberate, curăţate şi returnate către (numele lor). Este comandat ca toate fragmentele sufleteşti aparţinând lui (numele individului) să fie eliberate, curăţate şi returnate. Mulţumesc! Este realizat! Este realizat! Este realizat! Arata-mi!"

(Pentru persoana ta) "Doamne Dumnezeule,Tatal Ceresc , este comandat ca toate fragmentele sufleteşti din toate generaţiile şi eternităţile din (numele persoanei) să fie eliberate, curăţate şi returnate mie, (spune-ţi numele). Este comandat ca toate fragmentele sufleteşti aparţinând (numele persoanei), să fie eliberate de (spune-ţi numele), curăţate, şi returnate aşa cum se cuvine. Mulţumesc! Este realizat! Este realizat! Este realizat! Arata-mi!"

5. Fii martor în timp ce fragmentele sunt returnate.

6. Imediat ce procesul s-a terminat, curăţă-te cu lumină şi revino în spaţiul tău. Impământează-te şi lasa energia sa treacă prin toate chakrele, până la chakra coroana. Fă o pauză energetică.



Manifestările

Tehnica Theta, aduce conceptul de „manifestare” reprezintă Convingerea conform căreia este posibil să creăm ceva în psihicul nostru, folosind puterea Creatorului Dumnezeu,Tatal Ceresc .

Fiecare replică, gând, acţiune se reflectă în tot ceea ce manifestăm în viaţă. Fiecare decizie este făcută în concordanţă cu ceea ce dorim să creăm. Gândurile şi vorbele au o influenţă directă asupra manifestărilor noastre, dacă sunt spre binele nostru sau nu. Dacă spui în mod constant că eşti sărac, vei fi sărac. Dacă spui şi crezi în mod constant că eşti bogat, vei fi bogat. Cel mai important este să te axezi pe un sistem de gândire pozitiv.

Când decizi pentru ce vrei să te manifeşti în viaţă, cea mai mare provocare este să decizi ce vrei cu adevărat. Mulţi oameni nu ştiu ce vor în viaţă şi ca urmare, nu realizează niciodată nimic. Aţi oameni cred că viaţa îi conduce pe ei şi nu viceversa. Genul acesta de oameni se lasă duşi de val şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla.

Adevărul este că noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea de a manifesta tot ceea ce este mai bun în lume. Trebuie să decizi ceea ce iti doreşti in viaţa ta.

Elemente ale manifestării

1. Noi ne creăm propria realitate, noi ne creăm propria realitate, noi ne creăm propria realitate!

2. Nu poţi manifesta ca cineva specific să te "iubească! (acest lucru ar interfera cu liberului arbitru al persoanei respective)

3. Ai grijă ce-ţi doreşti, se poate să ţi se îndeplinească!

4. Ai voie să manifeşti numai în legătură cu aspecte din viaţa ta.

5. Poţi folosi manifestările pentru a-ti aduce aproape noi spirite îndrumătoare.

6. Fii foarte clar cu ceea ce vrei; felul în care lucrurile sunt dezvăluite poate ajuta dar şi răni în acelaşi timp.

7. Fii clar atunci când ceri ceva! Dacă ceri un milion de dolari, asigură-te că nu îi vei primi sub forma unei asigurări de sănătate după ce un pian a căzut peste tine. Cere intotdeauna numai inspre binele tau suprem.

8. Fii sigur de ceea ce vrei!

9. Ai grijă cu vorbele rostite şi cu gândurile exprimate direct, deoarece ele pot aduce manifestări în viata ta, si bune si rele.Fii conştient de faptul că la anumite niveluri pot exista unele blocaje, în legătură cu ce vrei tu să manifeşti. Dacă manifestările nu se îndeplinesc, acest lucru poate fi cauzat de anumite programe de la Nivelul Central, Genetic, Istoric sau Sufletesc. Testeaza-te pentru aceste blocaje si inlocuieste ca atare.

10. Cuvintul rostit are efect în 30-40% din cazuri. Vizualizarea are efect în 50% din cazuri.

11. Manifestarea prin unde Theta are efect în 80-90% din cazuri. Acesta este cel mai bun mod de manifestare.







Tehnica de manifestare a Planurilor de Existenţă

1. Centrează-te, începe cu o împământare în centrul Pământului Mamă, parte Tatal ceresc. Ridica energia prin picioare, în corp şi apoi prin toate chakrele.

2. Treci de Univers, de luminile albe, de lumina neagră, de lumina albă, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, până ajungi la lumina alba, iridescentă si perlata, până ajungi în cel de-al VII-lea Plan al Existeţei. Conectează-te cu Tatal Ceresc din Cel de-al VII-lea Plan al Existenţei. Adresează următoarea comandă:

3. “Doamne Dumnezeule,Tatal Ceresc , este comandat să am parte de acest lucru în viaţa mea, acum (numeşte manifestarea). Mulţumesc! Este realizat! Este realizat! Este realizat! Arata-mi!"

4. Din punctul de inceput al co-creaţiei, imaginează-ţi viaţa ca pe un balon imens, iar tu, un uriaş a cărui mână coboară de la Tatal Ceresc , în balon, si amesteca viaţa/fluxul/energia pentru a crea schimbarea.

5. Când ai încheiat procesul, curăţă-te cu lumină, revino în spaţiul tău si fa o pauza energetica.







Aplicaţie practică: Procedura de respiraţie Hawaiian Manna



Următorul exerciţiu de respiraţie îţi va permite să acumulezi cantităţi mari de forţă vitală, pe care hawaianul Kahunas 1-a numit "Manna".

Pentru a realiza acest exerciţiu, va trebui să alegi un lucru pe care vrei să-1 manifeşti. Incepe prin a te aşeza cu picioarele neincrucisate. Relaxează-te. Apoi urmează următorii paşi care includ 6 respiraţii importante.


Elimină tot aerul din plămâni.

începe prin eliminarea a cât mai mult aer posibil. Apoi, cu ajutorul unor expirări pufăite uşoare, scoate pur şi simplu tot aerul din plămâni. Acest lucru va îndepărta tot aerul vechi şi va face loc pentru o cantitate mare de manna.



Prima respiraţie:

Trage aer în piept, împingând aerul adânc în stomac. Aceasta este numita respiraţie din abdomen.

Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Menţineţi aerul în stomac. Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

Menţineţi aerul pentru aproximativ 10 secunde. Expiraţi.



A doua respiraţie:

Trage aer adânc în piept.

Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

Menţine aerul pentru aproximativ 10 secunde. In timp ce îţi ţii respiraţia, imaginează-ţi energia manna pătrunzând în fiecare celulă a corpului tău. Expiră.



A treia respiraţie:

Trage aer adânc în piept.

Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

Menţine aerul pentru aproximativ 10 secunde. In timp ce îţi ţii respiraţia, imaginează-ţi energia manna instalându-se în corpul tău. Expiră.



A patra respiraţie:

Trage aer adânc în piept.

Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

De data aceasta, întinde-ţi mâinile în faţă şi imaginează-ţi o minge de energie formându-se între mâinile tale. Menţine aerul pentru aproximativ 10 secunde. Expiră.

A cincea respiraţie:

Mai trage odată aer adânc în piept. Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

Imaginează-ţi mingea de energie devenind din ce în ce mai puternică. Menţine aerul pentru aproximativ 10 secunde. Expiră.



A şasea respiraţie:

Trage pentru ultima dată aer în piept. Femei: Menţineţi aerul în stomac.

Bărbaţi: Mai inspiraţi o dată pentru a umple piepul cu aer.

In cea de-a şasea şi ultima respiraţie, imaginează-ţi mingea de energie ţinută între mâini, cum devine din ce în ce mai puternică. Pe măsură ce te apropii de final, imaginează-ţi mingea de energie îndreptându-se spre plexul solar. Apoi, trimite-o până la inima, până la gât, pâne la chakra coroana şi în cele din urmă până la Sinele suprem, la doi metri deasupra capului. Eliberează aerul şi respiră normal. Spune-i Sinelui Suprem ce Doreşti.



Manna este trimisă către şinele suprem împreună cu o imagine şi o descriere a ceea ce doreşti. Pentru a face acest lucru, stai liniştit şi trimite imaginea cu o săgeată plină de energie. Săgeata cu energie face parte mai mult din puterea manna, pe care ai creat-o şi care este trimisă acum împreună cu imaginea spre şinele suprem. Acum, rosteşte-ţi dorinţele pe care şinele suprem trebuie să le îndeplinească. Nu pleda. Pur şi simplu spune ce vrei să facă pentru tine. Apoi mulţumeşte sinelui suprem pentru îndeplinirea dorinţei.



Adresează comanda: "Este comandat ca acest lucru să fie făcut. Este dorinţa mea.

Am rostit cuvântul." Asistă la îndeplinirea dorinţei!

După ce ai adresat comanda, rosteşte aceste cuvinte tare şi cu putere:

"S-a făcut, aşa să fie. Mi-am dorit acest lucru cu toată puterea sufletului."





sursa: http://www.laurmanea.ro

cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

James Morrison - I Won't Let You Go-excellent video



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

QUOTE OF THE DAY

HAFIZ

Link'I will not bow to the wheel of fate i will destroy it if it doesn't turn at my will'-Hafiz( from the movie 'Poulet aux prunes', Azrael saying)


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

A IESIT ROSTOPASCA

Rostopasca

Rostopasca

Se spune ca forta ei este egala cu a soarelui

Darul cerului - Rostopasca. Alchimistii visau s-o transforme in aur. Pretul ei se afla insa in alta parte: puterea fenomenala de-a vindeca .

Greu sa mai gasesti in natura o imperechere asa de desavarsita intre modestie si forta. Banala ca infatisare, cu floricica ei galbena pusa-n cruce, rostopasca este una dintre cele mai puternice plante de pe pamant.

Nu degeaba credeau alchimistii ca pot scoate aur din petalele ei. Se spunea ca are o forta egala cu a soarelui si de asta romanii au botezat-o "Chelidonium", "darul cerului", iar vracii o culegeau numai in crucea zilei, cand soarele era in zodia Leului.

Dar si faimosii botanisti ai antichitatii i-au acordat rostopascai mare consideratie. Paracelsus facea o analogie intre laptele ei de culoare portocalie si secretia biliara, folosind-o in vindecarea ficatului, a bilei si-a fierii.

Chiar si Hahnemann, fondatorul homeopatiei, isi vindeca bolnavii de ficat cu rostopasca, in vreme ce cu mult inaintea lui, Dioscoride o recomanda pentru vindecarea cataractei si a conjunctivitei. O confirmare "istorica" a calitatilor ei ii apartine marelui pictor german Albrecht Durer, care a imortalizat-o intr-o pictura, dupa ce cu ajutorul ei s-a vindecat de ficat.

Astazi, rostopasca este recomandata ca remediu in peste 150 de afectiuni, de la dermatoze banale, la temutul cancer sau la infectiile virale, inca imposibil de tratat cu medicamentele actuale. Dar sa-i cunoastem mai indeaproape "minunile".



Cum se culege si cum se pastreaza rostopasca

De la rostopasca se culege partea aeriana a plantei, adica tulpina, frunzele si florile, cu grija pentru a nu dezradacina planta, care va da apoi alte tulpini. Culesul se face pe timp frumos, insorit, in zile fara ploaie (ploaia favorizeaza brunificarea plantei, ceea ce duce la degradarea principiilor active).

Imediat dupa culegere, tupinile de rostopasca se pun la uscat in strat subtire, intr-un loc umbros si lipsit de umiditate. Dintr-o jumatate de kilogram de planta proaspata rezulta aproximativ o suta de grame de planta uscata.

In stare proaspata, tulpinile de rostopasca lasa un suc (latex) portocaliu, care are proprietati medicinale foarte importante, pe care planta uscata nu le mai pastreaza.

Patru retete de preparare a rostopascai:

1. Pulberea
Se obtine prin macinarea cat mai fina a tulpinilor uscate de rostopasca cu rasnita electrica de cafea. Depozitarea pulberii se face in borcane de sticla inchise ermetic, in locuri intunecoase si reci, pe o perioada de maximum 3 saptamani (deoarece principiile active se oxideaza rapid). De regula, se administreaza de 3-4 ori pe zi cate un sfert de lingurita (aproximativ 1 g), pe stomacul gol.

2. Tinctura
Se pun intr-un borcan cu filet, 15 linguri de pulbere de rostopasca, peste care se adauga doua pahare (400 ml) de alcool alimentar, de 50 de grade. Se inchide borcanul ermetic si se lasa la macerat vreme de doua saptamani, dupa care se filtreaza, iar tinctura rezultata se pune in sticlute mici, inchise la culoare. Se administreaza de patru ori pe zi, cate 50-100 de picaturi, diluate in putina apa.

3. Infuzia combinata
Se pun 3-4 linguri de rostopasca maruntita la macerat in jumatate de litru de apa, vreme de 8-10 ore, dupa care se filtreaza. Preparatul rezultat se pune deoparte, iar planta ramasa dupa filtrare se fierbe in inca jumatate de litru de apa, vreme de cinci minute, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza.

In final, se amesteca cele doua extracte, obtinandu-se aproximativ un litru de preparat, care se foloseste mai ales extern, sub forma de comprese, gargara si bai.

4. Cataplasma cu rostopasca
O mana de frunze maruntite de rostopasca se lasa timp de 1-2 ore sa se inmoaie in apa calda (40-50gr.C). Se aplica apoi pe locul afectat, acoperindu-se cu un tifon. Se lasa sa actioneze vreme de 1 ora.

Tratamente de uz intern


Spasmele digestive - sunt eficient combatute de catre tinctura de rostopasca, din care se iau cate 3-4 lingurite pe zi. Tratamentul se face simptomatic, de cate ori apar spasme, anumite substante continute de aceasta planta (alcaloizi) relaxand prompt musculatura neteda a tubului digestiv.

Diskinezia biliara - un grup de cercetatori romani, condusi de dr. Hriscu A., a demonstrat efectele exceptionale ale rostopascai in combaterea tulburarilor biliare, inclusiv a diskineziei. Se administreaza pulberea, cate un varf de cutit luat de trei ori pe zi, la orele 8, 13 si 19.

Acest tratament se face vreme de 30 de zile, urmate de 10 zile de pauza, dupa care se poate relua. Are o eficienta greu de egalat de orice medicament de sinteza. Tratamentul este foarte eficient si pentru prevenirea litiazei biliare.

Indigestia si dispepsia - conform cercetarilor medicului german J.C. Bauman, nu exista medicament mai eficient ca rostopasca in tratarea problemelor legate de digestie.

Jumatate de lingurita de tinctura de rostopasca, administrata de 4 ori pe zi, diminueaza senzatia de greata, stimuleaza puternic producerea de sucuri gastrice si de bila, elimina starea de disconfort, de greutate in stomac, ce apare in cazul indigestiei. Fiecare doza de rostopasca se ia cu 10 minute inainte de masa. Se tin cure de cate 3 saptamani.

Migrena biliara, migrena in general - se ia o lingurita rasa de pulbere de rostopasca pe stomacul gol, in doza unica, pentru 24 de ore.

Efectele sunt de-a dreptul spectaculoase: in mai putin de o ora, bila este drenata, durerile de cap si senzatia de greata dispar, la fel ca si sensibilitatea excesiva la zgomote, la lumina si la mirosuri. Tratamentul se face ocazional, atunci cand apar durerile de cap si celelalte simptome specifice migrenei.

Pancreatita - iata o reteta care face adevarate minuni in
Rostopasca

Rostopasca pictata de A. Durer

aceasta afectiune periculoasa si greu de tratat: cinci grame de rostopasca uscata si maruntita se oparesc cu un litru de apa clocotita si se lasa sa se infuzeze 12 ore, intr-un vas smaltuit (extractul nu trebuie sa intre in contact cu metale).

Ideal este sa se prepare infuzia la ora sase seara si sa se strecoare la sase dimineata, cand se mai adauga 200 de grame de miere de salcam sau poliflora (nu de alt soi) si se amesteca bine. Se ia o lingura din acest preparat, din ora in ora, inainte sau dupa ce mancam. Dupa 2 luni de tratament, simptomele bolii dispar.

Boli de ficat - ceea ce medicina populara stie dintotdeauna, a fost confirmat si pe cale stiintifica: rostopasca este un extraordinar stimulent al functiei hepatice. Se administreaza sub forma de pulbere, cate un varf de cutit (aproximativ 0,5 grame) de 4 ori pe zi, in cure de 21 de zile, cu 7-10 zile de pauza.

Este un remediu excelent, pentru persoanele cu afectiuni ale ficatului aparute in urma intoxicatiilor si a otravirilor, a infectiilor cu virusul hepatitei.

Herpesul bucal si herpesul genital - se combat eficient, atat intern, cat si extern, cu ajutorul tincturii de rostopasca. Intern, se administreaza cate o lingurita de tinctura de trei ori pe zi in cure de 12 zile.

Pentru utilizarea externa, se combina tinctura de rostopasca, in proportii egale, cu tinctura de propolis, si se aplica prin picurare (nu prin tamponare cu vata) pe zona afectata, de 4-6 ori pe zi. Efectele sunt rapide si de durata.

Cancerul - rostopasca este pe cale sa provoace o puternica disputa in lumea specialistilor, legata de tratarea bolii canceroase. De "vina" sunt cercetatorii din spatiul ex-sovietic, care au studiat efectele rostopascai asupra cancerului vreme de mai multe decenii si au creat chiar un medicament de semi-sinteza, derivat din ea: "Ukrain".

Din cercetarile lor rezulta ca sucul de rostopasca aplicat pe zonele afectate de cancerul de piele, dar si pe tumorile exteriorizate, face adevarate minuni, in timp ce pulberea administrata intern amelioreaza starea bolnavilor de cancer. Se ia un sfert de lingurita de pulbere de rostopasca de 4 ori pe zi, in cure de doua luni, cu 3 saptamani de pauza.

Este un remediu cu efecte imunomodulatoare certe (ajuta la distrugerea celulelor maligne de catre sistemul imunitar) si cu o posibila actiune citostatica directa. Conform cercetatorilor rusi si ucraineni, substantele active din rostopasca sunt eficiente in cancerul pancreatic, ovarian, faringian, ano-rectal, de colon, de san, de ficat.

Tratamente de uz extern


Tuse convulsiva - gargara cu infuzie combinata de rostopasca are efect calmant foarte eficient. Se fac 4-6 gargare pe zi, cu infuzie calduta.

Faringita, laringita, infectii in gat in general - se amesteca intr-un pahar de infuzie combinata de rostopasca o lingurita de sare marina. Cu acest preparat se face gargara - 3 reprize pe zi, a cate 3 minute fiecare. Cercetatorii rusi afirma ca acest preparat are efecte antibiotice si antivirale extrem de puternice, eliminand prompt infectiile de la nivelul gatului.

Rani infectate - se pun comprese cu tinctura de rostopasca pe zona afectata si se tin vreme de 30 de minute. Se fac 2-3 aplicatii pe zi. Eficienta lor este imediata. Studiile cercetatorului rus Vladimir Molochko demonstreaza ca rostopasca distruge bacteriile patogene din zona tratata, dar reuseste si sa penetreze tesuturile in profunzime, vindecand astfel infectia complet.

Eczeme infectioase - se aplica, vreme de o ora pe zi, cataplasme cu rostopasca. Tratamentul se face vreme de 3-4 saptamani si are efecte excelente, daca dupa aplicatia cu rostopasca se spala zona tratata cu tinctura de propolis nediluata.

Hepatita virala - fitoterapeutul francez Maurice Messegue a tratat foarte eficient aceasta boala, intr-un mod mai putin obisnuit: cu bai cu infuzie combinata de rostopasca.

In fiecare seara, se fac bai de maini si de picioare cu apa fierbinte, in care se pun 1-2 litri de infuzie combinata de rostopasca. Se tine fiecare membru vreme de 15 minute in baie, apoi se tamponeaza usor cu un prosop (nu se clateste si nu se sterge).

Este un tratament bland si eficient, prin care principiile active ale plantei sunt preluate de catre circulatia sanguina periferica si sunt transportate in ficat, unde isi exercita actiunea terapeutica.

Sucul de rostopasca

Se obtine prin stoarcere, din tulpinile de rostopasca proaspat rupte. Se obtine un suc portocaliu, extrem de activ terapeutic, ce
Rostopasca
are o multitudine de aplicatii medicale populare, mare parte dintre ele fiind validate si de catre stiinta. De regula, sucul de rostopasca se foloseste extern, intern el avand un potential toxic mult mai mare decat rostopasca uscata si fiind ca atare foarte greu de folosit.

Negi - dimineata si seara, se pune pe zona afectata suc de rostopasca, de mai multe ori succesiv, la intervale de jumatate de minut. Locul nu se spala, ci se lasa sucul sa actioneze in profunzime. De regula, in 2-6 saptamani de tratament zilnic, negii dispar. Remediul si-a dovedit eficienta si in vegetatiile veneriene.

Cataracta - se ung pleoapele inchise cu suc de rostopasca, care se lasa sa actioneze vreme de 15 minute, apoi se spala. Aplicatia se face seara, si are o eficienta terapeutica surprinzator de mare, in cazul cataractei, dar si al ochilor obositi si al hipermetropiei.

Cancer de piele si tumori exteriorizate - se pune suc de rostopasca pe zona afectata si apoi se acopera cu o bucata de nailon, asa incat apa din latex sa nu se evapore. Tratamentul se face vreme de jumatate de ora - o ora pe zi, cat mai des posibil (ideal ar fi zilnic). Principiile active citostatice ale rostopascai actioneaza in profunzime, inhiband si distrugand celulele maligne.

Chist ovarian, chisturi - se unge pielea din zona ovarelor (sau din alta zona afectata) cu suc proaspat de rostopasca si apoi se maseaza foarte usor, circular. Intreaga procedura dureaza 10 minute si se face dimineata.

Contraindicatii
Aceasta planta nu se va administra copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau care alapteaza.


Precautii in utilizarea rostopascai

Administrata in supradoza (peste patru grame de planta uscata, luata zilnic, de catre un adult de 75 de kilograme) rostopasca provoaca gastroenterita, tuse, probleme de respiratie, spasme digestive. In doze foarte mari, poate da paralizie temporara si tulburari cardiace.

In cazuri rare (pana in anul 2006 fusesera raportate 30 cazuri in toata lumea), care tin de o sensibilitate individuala, rostopasca poate da si tulburari hepatice, mergand pana la hepatita.

Aceste probleme au aparut chiar in cazul administrarii in doze normale, motiv pentru care tratamentul cu rostopasca va fi inceput gradat, cu doze mici, si va fi intrerupt imediat ce apar simptome cum ar fi greata, inapetenta, marirea in volum a ficatului, colorarea in rosu a urinei ori ingalbenirea corneei.

Aplicata pe piele, rostopasca (mai ales sucul) poate produce alergie, motiv pentru care, inainte de inceperea tratamentului se va face mai intai un test pe o suprafata mica de tegument si abia apoi se va folosi in cantitate mare.

SURSA FORMULA-AS.RO

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Florence + The Machine - Never let me go ( The Vampire Diaries )



Share/Bookmark

Mystery of the Canary Islands


Who left the mummies and pyramids on the Canary Islands?

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Pre-Columbus American Artifacts



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ANNUNAKI/NEPHILIM PALE BLUE EYED GIANTS WERE ELITE ROYAL BLOODLINE OF T...



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

White Egypt - The Final Proof



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

DNA of the Pharaohs of Egypt


The truth about the ancient Egyptian God-Kings, King Tut's DNA results, Aryan invasions of pyramid-building, sun worshipping caucasians from the area near mount Ararat after the flood.

Share/Bookmark

Aryan Atlantis



Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites