Saturday, May 18, 2013

LEACURILE PARINTELUI ARSENIE BOCA


As mai adauga, pentru pietre la fiere ori la rinichi si tamaia. Este cea fara miros,alb-galbuie, se ia dimineata pe nemancate , cat un bob de orez intr-o boaba de strugure. Atentie la dinti, sfarama tot ce e calcar. Sa va fie de folos!
 

O femeie avea pietre la fiere si a mers la parintele Arsenie. Era programata pentru operatie inca parintele i-a spus :
" Ma, nu te du la nici o operaţie; tu fa ce-ti spun eu... Cand te duci acasa sa te duci sa iti cumperi si sa iti face ceai de limba cerbului cu coaja de portocala dar neindulcit. Bea asa timp de câteva luni, 2-3 luni, bea asa in loc de apa si apoi du-te la control"
Ceaiul acesta zdrobeşte pietrele si le transforma in nisip.
 O piatra localizata la fiere nu se poate elimina decat zdrobita si cu acest ceai se zdrobeşte pe cale naturala.
Sa încerce toţi care au probleme cu fierea si sa vada cum se vor simti.  
Arsenie Boca - minuni, marturii, sfaturi 
-       Părintele cunoştea medicină şi de multe ori ne spunea că "transpirăm" din cauză că nu ne funcţionează bine rinichii. 
Îi spuneam că îmi cade părul iar el ne dădea remedii, că şi părul trebuie să se hrănească şi ne spunea să facem gălbenuş de ou cu ulei de ricin şi să ne spălăm capul şi să-l clătim cu oţet de mere. Totdeauna ne dădea soluţii la probleme de sănătate.  
-       Altădată a venit un bolnav de plămâni şi Părintele i-a zis să ia hrean plămădit cu miere de albine, spunându-i că "Cel ce a făcut cerul şi pământul e în stare să lipească o piele ruptă".  
-       Cine-i ingust la minte, nu are leac nicaieri. Daca impiedici un guturai prin medicamente il transformi in alte primejdii. Lasa fazele obisnuite ale bolii ca-i cel mai bun leac al ei.(al bolii). Ferirea de frig ajunge. Parca toate lucrurile unui om seamana cu stapanul lor.  
-        Mersese la Părintele o femeie din Făgăraş (d-na Burlea) destul de în vârstă, care avea probleme cu ochii (cataractă) dar ajunsă în faţa lui, femeia a uitat pentru ce a venit la dânsul. Părintele o întreabă: "Care-i baiu' mă femeie?" iar ea îi răspunde: "Păi Părinte, am venit aşa, ca să vă văd,".
 Părintele o întreabă : "N-ai venit pentru asta, mă! Nu ai venit pentru ochi?". Bătrânica îi răspunse: "Vai Părinte, mă iertaţi, dar chiar pentru asta am venit la sfinţia voastră". Părintele Arsenie îi spune: "Mă şi ce ţi-au spus doctorii? Să te duci şi să te operezi. Aşa-i?". "Da, Părinte". "Mă, îi spune Părintele, să nu te duci la operaţie, că o să rămâi oarbă. Să faci ce-ţi spun eu.
 Primăvara, să pui o sticluţă la viţa de vie şi din seva pe care o aduni în sticluţă, să iei câteva picături cu pipeta şi să-ţi pui în ochi şi nu o să mai ai nevoie de operaţie". După un timp m-am întâlnit cu femeia şi cu adevărat nu a mai fost nevoie de intervenţie chirurgicală, pentru că îi trecuse cataracta cu seva de la viţa de vie, precum îi spusese Părintele.  
-        Când eram copil locuiam în Lisa, nu departe de Mânăstirea Brâncoveanu. Eram 10 fraţi (5 băieţi şi 5 fete). Numele de fată îl aveam Andreiaş. Aveam 13 ani când sora mea cea mare, Elena, de 23 de ani, era bolnavă de ochi (o dureau ochii, îi curgeau lacrimile şi îi scădea vederea). Se gândea să meargă la Bucureşti pentru operaţie. Dar într-o duminică, fiind la mănăstire, a ieşit Părintele Arsenie din biserică şi a strigat (era multă lume): "Leana din Lisa, vino-ncoace". 
Când s-a apropiat i-a spus: "Tu eşti bolnavă cu ochii. Să nu te duci la medic la Bucureşti să faci operaţie". I-a adus apă sfinţită: "Cu ea să te speli pe ochi". Aşa a făcut şi boala i-a trecut imediat. De atunci a mers tot timpul la mănăstire şi ne-a luat şi pe noi, surorile. Aşa am ajuns să merg şi eu în fiecare duminică. (Bălan Silvica - Făgăraş)  
-       O fată de 13 ani, oloagă, dintr-un sat din Ardeal, a stat o săptămână la mănăstire. Părintele Arsenie a făcut rugăciuni asupra fetei, ea fiind pusă pe un scaun în faţa altarului. Părintele a întrebat-o : Crezi în Iisus Hristos, în Dumnezeu -Tatăl, în Maica Domnului? Ea a răspuns: Cred din toată inima. La fel i-a întrebat şi pe părinţii fetei care au răspuns că şi ei cred. Părintele i-a zis fetei: Dacă crezi, scoală-te şi mergi! Ea a răspuns că nu poate. 
Atunci Părintele i-a zis iarăşi: Dacă crezi în Iisus Hristos, scoală-te şi vino la mine! Atunci fetiţa s-a sculat pe picioarele ei, ajutată şi a mers spre Părintele Arsenie. Părintele i-a spus că atât cât va trăi să nu se ducă în lume la distracţii, baluri, dansuri şi să se încredinţeze în mâinile lui Dumnezeu. Dar după 2 ani, la 15 ani, fiind frumoasă, a mers la un bal şi astfel la scurt timp fata a murit. 
Părintele Arsenie se izola de lume la izvorul din pădure. Apa de acolo devenise sfinţită prin rugăciunile lui, fiind izvor de mântuire creştinească. Vor fi vremuri grele iar cei ce se vor osteni până acolo vor fi păziţi şi răsplătiţi de Domnul Iisus Hristos şi vor avea putere în credinţă. Mulţi credincioşi vin la acest izvor cu putere vindecătoare de orice boală, depărtând gândurile rele şi duhurile necurate. (Bârsan Elena - Sâmbăta de Sus)   
-        De câte ori mergeam la Drăgănescu, întâlneam o credincioasă, Mariana Dodi din Bucureşti, care pregătea pliculeţe cu mir şi le împărţea la credincioşi. La această femeie Părintele îi spunea mereu că ea are "să scape din toate". Acest lucru s-a adeverit şi cu ocazia cutremurului din 1977. 
Locuind la un bloc cu nouă etaje, foarte vechi, împreună cu o femeie care urma să nască şi pe care o găzduia, în timpul cutremurului au intrat sub tocul uşii, aşa cum se obişnuieşte în asemenea situaţii. Instalaţiile fiind foarte vechi, blocul a explodat, aruncându-le pe amândouă în mijlocul străzii scăpând astfel cu viaţă în timp ce restul locatarilor au murit. S-a scris chiar o carte la Bucureşti care este intitulată "Mariana Dodi". (D-na M.A.)  
-        Un bărbat de vreo 50 de ani se arsese pe faţă cu azot şi era desfigurat. Dar nu pentru asta venise la Părintele, ci doar pentru a-­i înmâna un modest pomelnic. Duhovnicul l-a străpuns cu privirea, după care l-am auzit spunând: "De ce crezi tu, creştine, că te-ai ars chiar pe faţă, ca să fii respingător pentru toată lumea? ". Bărbatul amuţise. 
"Să-ţi spun eu de ce.Ţi-ai bătut joc de o fată în tinereţe, dar nu ai luat-o de nevastă. A rămas singură, până la vârsta asta şi este şi stearpă pe deasupra fiindcă a avortat, ca să evite ruşinea unui copil fără tată, iar de atunci n-a mai putut rămâne însărcinată. Ai păcătuit şi tu, dar ai împins-o şi pe ea spre păcat! Acum plăteşti cu suferinţa asta." Omul îşi plecase ochii în pământ şi plângea înfundat, cu pomelnicul uitat într-o mână.  
-        Eram cu Părintele Arsenie şi l-am întrebat: "Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău". Părintele zice: "Va veni şi mai rău". Zic: "Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm". "Mă, face-ţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit".   
-        Mi-a spus că de sus ne va ajuta mai mult decât de jos şi să-l chemăm aşa: "Preot monah Arsenie, trimite-mi duhul tău paznic şi dă-mi sănătate şi linişte. Depărtează de la casa mea necazurile şi suferinţele, că ai Duh Sfânt". (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)  

SURSA http://rapcea.ro/2013/04/20/din-minunile-parintelui-arsenie-boca//FORMULA AS


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, May 17, 2013

THOMAS TALLISShare

OPRAH'S LAST SHOW-A-MA-ZING

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

THE VAMPIRE DIARIES-FINALE

Share/Bookmark

OJOS DE CULEBRAcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/BookmarkVENITI CU NOI IN ISRAEL! http://www.calatorii-initiatice.ro/pag2/calatorie-unica-in-israel-17-29-august-2013/

Thursday, May 16, 2013

LABOR PAIN SIMULATION-RAZBUNAREA FEMEILORcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

WOMAN ON TOPA lovely movie about goddess Yemanja(Lasiren) influence on the love, wealth and passion of her devotees..as felt by people in Brazil..totally delicious...

HERE, FULL


Un film delicios despre iubire si influenta zeitei marii si iubirii sirena Yemanja asupra celor ce o respecta...cu adevarat incintator

Aici subtitrat

Trailer:cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Monday, May 13, 2013

PINK MONDAYS-PONYO ON A CLIFF BY THE SEA


THE MAGNIFICENT PONYO ON THE SEA BY A CLIFF, A MIYAZAKI WORK OF ART.

FULL HERE


PENTRU O SAPTAMINA VESELA IMPARTITI CU NOI ORICE VA FACE SA ZIMBITI..STAY PINK!MY PINK MONDAYS INCEPE CU UN FILM AL LEGENDARULUI MIYAZAKI, PONYO ON THE CLIFF BY THE SEA-destul de greu de gasit.AICI, SUBTITRAT, povestea unei sirene ce vrea sa devina om. Magnific precum toate creatiile maestrului.Trailer: 

P.S.-cu toate ca, CABRAL nu s-a inscris-evident-la rubrica mea, il listez si pe el deoarece a fost very pink cu haioasa lui postare, si in sync...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Sunday, May 12, 2013

EAT DRINK MAN WOMAN ~ FILMUL DE DUMINICA

EAT DRINK MAN WOMAN ~ karmapolice

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Sfintele Pasti in Tara Fagarasului

Sfintele Pasti in Tara Fagarasului


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites