Saturday, March 5, 2011

Previziuni Generale 5-11 Martie 2011.mp4



Share/Bookmark

SFINTA CAMATA






Share/Bookmark

Citisem ieri parca la visurat ca pe undeva s-a pus bazele unui CAR-casa de ajutor reciporc-popesc.
Omul nu era sigur unde auzise si nu am dat importanta, dar azi am citit la law pe blog cu sursa confirmata(realitatea) stirea. Ii multumesc lui Law, pentru ca io 'tarda cu cifrele cum sint chiar nu mi-as fi dat seama IN VECI cum stau lucrurile. Dar pina sa citez articolul sau am si eu citeva comentarii.

The Hebrew Bible regulates interest taking. Interest can be charged to strangers but not between those who are close to each other.

Deuteronomy 23:19 Thou shalt not lend upon interest to thy brother: interest of money, interest of victuals, interest of any thing that is lent upon interest.

Deuteronomy 23:20 Unto a foreigner thou mayest lend upon interest; but unto thy brother thou shalt not lend upon interest; that the LORD thy God may bless thee in all that thou puttest thy hand unto, in the land whither thou goest in to possess it.[11]

The Old Testament

From the King James Version

[Exodus 22:25] If thou lend money to any of my people that is poor by thee, thou shalt not be to him as an usurer, neither shalt thou lay upon him usury.

[Leviticus 25:36] Take thou no usury of him, or increase: but fear thy God; that thy brother may live with thee.

[Leviticus 25:37] Thou shalt not give him thy money upon usury, nor lend him thy victuals for increase.

[Deuteronomy 23:19] Thou shalt not lend upon usury to thy brother; usury of money, usury of victuals, usury of any thing that is lent upon usury:

[Deuteronomy 23:20] Unto a stranger thou mayest lend upon usury; but unto thy brother thou shalt not lend upon usury: that the LORD thy God may bless thee in all that thou settest thine hand to in the land whither thou goest to possess it.

NEW TESTAMENT:

On the other hand Luke 6:35 says "But love ye your enemies, and do good, and lend, hoping for nothing again; and your reward shall be great".

Jesus referred to wealth as a hindrance to entering the Kingdom of Heaven.

MAI MULTE AICI

QOR' AN: Those who charge usury are in the same position as those controlled by the devil's influence. This is because they claim that usury is the same as commerce. However, God permits commerce, and prohibits usury. Thus, whoever heeds this commandment from his Lord, and refrains from usury, he may keep his past earnings, and his judgment rests with God. As for those who persist in usury, they incur Hell, wherein they abide forever (Al-Baqarah 2:275):


Deci sa inteleg ca noi sintem straini(goimi) pentru Mitropolia CARista?

Baza unui contract de împrumut just este ca ceea ce este restituit să fie egal cu ceea ce este luat cu împrumut, după cum arată şi Sf Părinte Benedict al XIV-lea în anul 1775 în enciclica Vix Prevenit: http://www.papalencyclicals.net/Ben14/b14vixpe.htm

NU MI SE PARE NORMAL CA BISERICA SA-MI SPUNA MIE CE LUAMANARI SA APRIND(sa nu am voie sa aduc lumanari de ceara curata de exemplu) si sa aiba tupeul sa ma amendeze cu 50 milioane vechi daca imi aprind lumanarea mea, asa cum mi se pare strigator la cer sa se apuce de facut imprumuturi cica cu 6% cind de fapt dobinda e de 44%.
CALCULUL FACUT DE LAW
AICI.

Sint curioasa cum anume m-ar amenda pe mine popa ala din punct de vedere legal......

NU MI SE PARE NORMAL CA BISERICA SUPER BOGATA SA NU AIBA NICI MACAR UNUL-UNU-UN CENTRU DE DEZINTOXCICARE DROGURI GRATUIT IN CONTEXTUL IN CARE 89%-CIFRA ADEVARATA- DINTRE ADOLESCENTII DE AZI IAU DROGURI LEGALE, ACTIVITATE SUSTINUTA DE UN MARINAR-SA-I MOARA SI LUI COPILASII CA AI NOSTRI!!!!!!


NU MI SE PARE NORMAL CA BISERICA SA SUSTINA-ASA CUM AM FOST SHOCKATA IN ISRAEL CIND MI S-A SPUS-CA PELERINAJELE ORGANIZATE DE ORICINE ALTCINEVA DECIT DE EI NU SINT BINECUVINTATE.....no shit de parca Sfintul Mormint si celelalte sint proprietatea personala ale bisericii romane
.

Astept cu nerabdare venirea armatelor conduse de MAHDI si IISUS (Maschiah) care impreuna sa restaureze ADEVARATA NOUA ORDINE MONDIALA, AIA IN CARE BISERICILE SA SE FACA PRAF si unitatea dintre noi, adevarata grija fata de aproapele si iubirea(notiune necunoscuta deocamdata decit rarisim) sa domneasca.
IAr cine nu rezista...nashpa!


ROMANII AU TALENT

Share/Bookmark

M-am uitat azi pe siteul PROTV pentru a vedea citiva dintre romanii care au sau nu talent...dupa ce am selectat un entry pentru losers si am ris de am lesinat(cu toate ca tebuie sa-i dau o bila alba doamnei pentru dezinvoltura si pt. ca nu s-a atacat de comentarii), l-am ales pe Valentin dintre multii romani care chiar mi-au placut.


De ce el????M-a atins bucuria lui de viata, bucuria vizibila din ochi, din miscari, pasiunea clara si focalizata cu care si-a urmat visul, simplitatea (nu are fitze in cap cu toate ca are multe premii internationale la o asa virsta) si desigur talentul lui incontestabil. Enjoy!

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Axa Lumii în Masivul Godeanu?

Share/Bookmark




Miturile sumeriene, egiptene, mayaşe, chineze, ca să cităm numai pe cele mai cunoscute, vorbesc despre fluviul ceresc al creaţiei, denumit când coloana de susţinere a cerului, când croodil sau dragon. Cert este că toate aceste denumiri se referă la cordonul ombilical care făcea legătura dintre Cer şi Pământ, fiind o poartă de legătură cu Universul, nimeni alta decât ceea ce anticii o denumeau Axis Mundi (Axa Lumii).


Conform unei teorii controversate, dar nu lipsită de argumente, prin axa lumii, favorizată de puternicul flux energetic au debarcat extratereştrii, creând Oamenii Primordiali. După unii cercetători în frunte cu gen. V. Dragomir, Axa Lumii trece prin maximul energetic al planetei, situat în Masivul Godeanu, după alţii ar trece prin muntele sacru al dacilor – Kogaionon.


Adamclisi, ”pământul lui Adam”, conţine codul genetic


Conform Scripturii, Dumnezeu a creat din lut prima fiinţă omenească, pe Adam, care în limba ebraică înseamnă Om. În 2003, cercetătorii americani şi francezi au ajuns, independent unii de alţii, la concluzia senzaţională că elementele de bază ale vieţii biologice se ascund în pământul obişnuit, confirmând concepţia biblică a originii omului.


Isabela Iorga ajunge la concluzia că, prin numele de Adam se înţelege ADN-ul uman, care conţine însuşi codul genetic al organismului, intrat în subconştientul popoarelor drept Arborele Vieţii.


Scriitorul E. Delcea remarcă pe bună dreptate că respectivul „arbore” este unul dintre cele mai vechi elemente decorative prezente în arta populară românească. Prof. T. Diaconu, pe baza unei metode proprii de analiză a scrierii hieratice (sfinte), scrie despre cuvântul Adamclisi că are două părţi clare, Adam şi Clisi, iar înţelesul este „pământul lui Adam”.
Or, încă din paleoliticul mijlociu (100.000-40.000 î.e.n.), peşterile Cheia (La Izvoare) şi Târguşor (La Adam) din Dobrogea au fost locuite.


Dr. D.D. Farcaş, vicepreşedintele Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate din România, apreciază că prezenţa extratereştrilor pe Terra datează de cel puţin 25.000 de ani. Într-o cronologie discutabilă, E. Delcea coboară „experientele” extratereştrilor în spaţiul carpato-danubiano-pontic, acum 10 milioane de ani, având ca rezultat populaţia „ramani”, toate civilizaţiile terestre având iniţiatori veniţi din „zona stelei Sirius din Constelaţia Orion”.

În sprijinul teoriei că Oamenii Primordiali au fost pe plaiuri mioritice, scriitorul respectiv aduce ca argument „Australopithecus Oltensis” de la Bugiuleşti (Vâlcea) cu o vechime de două milioane de ani, dar aici este vorba numai de oase de animale folosite ca unelte, singura dovadă certă ca vechime (cca 50.000 de ani) fiind falanga de picior a unui om de tip Neanderthal, descoperit la Ohaba-Ponor (Retezat).

Lăsând la o parte controversele legate de subiect, cecetările recente duc către localizarea Edenului inclusiv în Carpaţi şi la Dunăre.


Herculane, cel mai încărcat punct energetic din lume ?


Cercetătorii geneticieni de la Berkeley (California), comparând tipul de ADN mitocondrial – care se transmite numai pe linie maternă – au ajuns la concluzia pe cat de indiscutabilă, pe atât de senzaţională că toţi oamenii de pe Pământ se trag dintr-o singură femeie, care a trăit acum 350-200 de mii de ani.

Deci Eva biblică, a cărei nume înseamnă în ebraică „viaţă”, a existat, completând perfectul echilibru al Creaţiei şi e posibil ca acele fiinţe perfecte de tip Havva (Eva), create din eter şi apă, să fie chiar „îngerii din ceruri”, respectiv cei 144.000 de sori cu care a coborât Dumnezeu pe Pământ.

Adam şi Eva trăiau pe mirificul Eden, unde totul era învăluit într-o lumină roz, rezultată din reflexia razelor pe suprafaţă bolţii de gheaţă din jurul Terrei, devedindu-se experimental că erau asigurate condiţii optime atât pentru conservarea ADN-ului uman în starea iniţială, cât şi pentru dezvoltarea optimă a celulelor plantelor.


Spaţiul cu vegetaţie luxuriantă al Edenului trebuie lărgit la patru fluvii: Ghihon (Nilul), Hidechel (Tigrul), Eufrat şi Pison.
În ce priveşte Pisonul există două variante, dar între Gange şi Dunăre, ambele considerate sfinte, considerăm că varianta corectă ar fi Dunărea, locuitorii antici riverani numindu-se fisoniţi sau dabieni care, în opinia lui Pseudo Cesarius erau foarte cucernici, abţinându-se de la „consumul legitim şi nevinovat al cărnii”.


I. Iorga deduce că ţara Havila se afla la nord de Dunăre, fiind de acord cu scriitorul S. Coryll, care echivalează Havila cu Valahia. Pare o teorie destul de greu de digerat, dar N. Densuşianu, membru corespondent al Academiei, a murit convins că centrul „populaţiunii neolitice din Europa, al oamenilor născuţi din pământ, a fost în zona Porţile de Fier-Munţii Bucegi-Munţii Buzăului.


Marele istoric V. Pârvan scrie că eroul Hercule, de la care îşi trage numele staţiunea Herculane era dac. Celebrul bioenergetician Iulian Urziceanu, primit de însuşi Papa Ioan Paul al II-lea, a constat că „la Băile Herculane la Cascadă, spre 7 izvoare (...) este cel mai încărcat punct energetic din lume”.

În zonă, la Peştera Hoţilor, s-a semnalat prezenţa unor vânători şi pescari acum 10.000 de ani, iar puţin mai departe, la Toteşti în ţinutul Haţegului, au fost găsite brăţări de aur în chip de capete de viperă din specia Amodites, specie comună în tot SV Daciei şi, după cum se ştie, şarpele a fost vârful de lance care a dus în Grădina Raiului, „păcatul de moarte”.

Conform mitologiei Hercule (dac) a avut cu Echidna (tracă) trei fii din care se trag neamurile înfrăţite ale agathyrşilor, gelonilor şi sciţilor, înrudite bineînţeles cu dacii şi tracii. După Homer, sciţii ocupau întreaga regiune de nord a lumii vechi cunoscute sub numele de „Terra antiqua”.

Socotindu-i pe pelasgi drept strămoşi a ramanilor, avâd unul dintre „centre” la Porţile de Fier, se poate lansa supoziţia că Edenul se întindea şi la nord de Dunăre, la Herculane, unde există şi o climă submediteraneană care păstrează până astăzi exemplare endemice a unei flori luxuriante care exista înainte să aibă loc procesul de separare a polilor.


Nu trebuie ignorată complet teoria lui Rene Guenon, unul dintre cei mai mari savanţi sufişti ai sec. Al XX-lea, potrivit căreia Axa Lumii nu coincide în mod necesar nici cu axa de rotaţie şi nici cu axa magnetică a Pământului, deşi acest lucru se poate întâmpla uneori.





Porţi de legătură cu Universul, în Carpaţii româneşti


Întorcându-ne la miturile antice, trebuie specificat că Axis Mundi era canalul de energie cosmică. N. Densuşianu menţionează că „după ideile astronomice şi geografice ale Antichităţii clasice, Polul Nordic, în jurul căruia se învârtea Universul, atingea Pământul lângă Dunăre, pe
teritoriul geţilor, în particular pe Munţii Rhipaei (Carpaţii Meridionali).

Conform aceloraşi idei, osia sau axa în jurul căreia se învârtea Cerul, trecea prin centrul Pământului, deci şi Universul şi Terra aveau o axă comună – Axis Mundi sau Axa Lumii. Cei care susţin că leagănul omenirii se află în spaţiul carpato-danubiano-pontic, localizează axa respectivă pe muntele sfânt al dacilor, Kogaion. Este o problemă controversată.


După patru ani de cercetări asidue, ing. C. Pânculescu este convinsă că Kogaionul, centrul energetic-informaţional al Terrei, se află în Bucegi, mai precis pe vârful Bucura-Dumbrava din apropierea vârfului Omu. Este o ipoteză care trebuie verificată, dar relatările unor personalităţi demne de toată încrederea indică că s-au încărcat energetic pentru o perioadă de timp, după ce au vizitat platoul Bucegilor, iar în jurul Sfinxului, a fost observat un halou de lumină cu efecte benefice asupra organismului.

Este posibil ca datorită fluxului enrgetic favorabil, la primii paşi ai evoluţiei umanităţii prin „poarta Kogaionului” să fi venit reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre, care a îndrumat omenirea.


Alţii localizează această poartă în Peştera Ialomicioarei din Bucegi, unde au loc fenomene paranormale, unul fiind că lămpile se sting în timp ce lumânările rămân aprinse. Mai aproape de realitate sunt cei care localizează Kogaionul în masivul Godeanu, cel mai sălbatic şi mai puţin cercetat dintre Carpaţii româneşti.

Teoria lui Al. Borza care localizează arbitrar muntele sfânt pe Vârful Gugu in masivul Ţarcu (Banat), nerezistând criticii, Gen. V. Dragomir a demonstrat ştiinţific că punctul geografic cel mai înalt din punct de vedere al planetei este Masivul Godeanu. Fenomenul a fost demonstrat de V. Dragomir pe cale astro-geodezică şi gravimetrică în Godeanu creându-se un câmp magnetic atât de puternic încât câmpul gravitaţional capătă ondulaţii.


„Luate-ar Gaia”, o expresie plină de tâlc


Fireşte că, în legătură cu ipoteza existenţei Axei Lumii pe plaiuri mioritice ca poartă energetică spre Univers, viitorul ne va aduce surprize. Miturile dogonilor – mic popor african de pe teritoriul Republicii Mali – povesteau despre venirea pe Pământ, într-o „arcă rotitoare” a unor fiinţe legate de sistemul astral al lui Sirius.


Dogonii stiau că în jurul lui Sirius A se roteşte Sirius C, astru nedescoperit încă. Se presupune doar că Geea sau Gaia antică, Zeiţa Mamă a Pământului primoridal, ar avea biocâmp, comportându-se ca o fiinţă vie.

De la geto-daci, care se credeau nemuritori, ne-a rămas o expresie plină de tâlc: „Luate-ar Gaia”. E bine ca fiecare dintre noi să mediteze la sensurile ei, într-o lume ce face parte dintr-un sistem mai amplu cu organizare de sine-stătătoare, în care mecanismul de corectare este însăşi Axa Lumii.

Petre Dogaru ( Independent)




Zamolxis si Kogaion


Share/Bookmark


De-a lungul timpului, au fost numeroase propuneri ale istoricilor în legatura cu "zona sacra" sau "muntele sacru", în mai tot lantul Carpatilor, cum ar fi Muntii Calimani (M. Sadoveanu) sau Vf. Omu (N.
Densusianu). Împotriva acestor variante de amplasare a Kogaionului- muntele sfânt- s-au ridicat obiectii legate de faptul ca muntele în cauza trebuia sã fie, neaparat,"un munte ascuns", asa cum pretind vechile traditii.

În legatura cu localizarea Kogaionului (Cogaenum, Kogaionon, Gogaionul), trebuie amintit ca majoritatea istoricilor, urmând pe Constantin si Hadrian Daicoviciu, sustin ideea ca muntele "Kogaionon" al dacilor este Dealul Muncelului (Dealul Gradistei), din Muntii Orãstiei, cu complexul sãu de sanctuare.

Istorici de seamã ca C.C. Giurescu si Dinu C. Giurescu par a admite ca Kogaionon ar fi actualul munte Gugu, bazat, în principal, pe existenta unei pesteri situata aproape de vârf, adusa în atentie de naturalistul Alexandru Borza în anul 1942, dar si pe o similitudine de fonetism: Cogheon, Coghen,Gugu, atât pentru munte, cât si pentru apa care curge în preajma lui (amintita de Strabon).


Conform vechilor traditii, o însusire a muntelui sacru trebuia sa fie aceea de a se ascunde privirilor, dar nu într-o banala ceata, care ar exclude ideea de supranatural. Ori, un asemenea fenomen, real, a fost descris:


"...acest cel mai înalt pisc al masivului Godeanu uneori se ascunde. Daca vii din Retezat spre apus si e senin si soarele straluceste în sens avantajos, Gugu poate fi învaluit în ceata, sau cine stie cum si în ce, fiindca pentru vedere apar numai cerul si orizontul, ca si cum muntele ar fi strãveziu. Nu se întâmpla totdeauna aceasta, poate destul de rar, dar uneori muntele Gugu se ascunde." (Victor Kernbach -
"Muntele ascuns al lui Zamolxis", România pitoreasca nr. 7/1972).



Înainte de a da o explicatie acceptului de egalitate între "muntele sacru" si Vf. Gugu, trebuie subliniat ca este vorba de un fenomen optic de totala refractie a luminii, care se produce în anumite conditii meteo. El se datoreazã straturilor de aer, cu densitati diferite, care se "pliaza"
pe versantii estici ai muntilor din zonã, în conditii de calm atmosferic local.

Fenomenul, de o deosebita complexitate, poate fi explicat prin rolul de factor determinant ce-l are "centrul de frig local", generat de prezenta a douã caldari glaciare în imediata apropiere a vârfului Gugu si a vârfului Cracul Pesterii, care modifica densitatea stratului de aer si, implicit, indicele de refractie.

Un alt fenomen asociat acestui "centru" este cel de drenare a nebulozitatii (ceata, nori) de pe versantul estic al celor douã vârfuri sub forma unui condens în albia pârâului Branului. Pe versantul vestic, fenomenul determina precipitatii, care alimenteaza pârâul Izvorul Gugului.



In aceste conditii, mai ales deasupra versantului rasaritean, este frecvent cer senin. Caracteristicile mentionate conferã locului o trasatura de "sacralitate", dar mai ales versantului estic îi oferã conditii ce permit observarea cerului. Conexând cele de mai sus cu afirmatia lui Strabon legatã de faptul cã Zamolxis "întemeiat pe semne ceresti, facea prorociri..", se pot avansa urmatoarele:

- În perioada în care Zamolxis "îi învata pe fruntasii tãrii", în sec VI î.e.n., în zona paralelei 45, clima Europei se racise considerabil (dovada studiile de climatologie istorica, pe baza miscarilor ghetarului Fernau), rezultând si o nebulozitate accentuata si de lunga durata, ceea ce ridica probleme în privinta amplasarii unui observator astronomic.



Zamolxis a cautat un loc, de unde, în ciuda conditiilor neprielnice, sa poata observa nestingherit cerul. Acest loc a fost gasit, era "o locuinta subpamânteana", în fapt o crevasa naturala în apropierea vârfului muntelui, care a fost modificata, pentru a obtine un coridor din care se putea observa cerul într-o anumita dechidere unghiulara.

Dupa ce lucrarea a fost terminata, Zamolxis "dispare din mijlocul tracilor, coborând în locuinta lui de sub pamânt. A trãit acolo trei ani. Tracii doreau mult sa-l aiba, jelindu-l ca pe un mort. In al patrulea an, el le-a aparut si astfel Zamolxis fãcu vrednice de crezare învataturile lui..."(Herodot.IV.95).



Desi vreme de trei ani a lasat sa se creada ca este mort, ca apoi sa apara iar în comunitate, se pare ca Zamolxis nu a urmarit o "reînviere" care sa întareascã învataturile lui despre nemurire, ci cu totul altceva.


Scopul autoizolarii de trei ani a fost observarea unui anumit fenomen ceresc, considerat de o deosebitã importanta.
Locuinta subpamanteana, ca un observator astronomic si poate ca o constructie ce permitea urmarirea astrelor si ziua, pentru ca, desi fantanarii se feresc sa o spunã, se stie ca din fundul fantanilor adânci se poate vedea si ziua licarirea stelelor, datorita reflexiei razelor de lumina sub un anumit unghi de incidenta în mediul dat.

În plus, daca lumina soarelui n-ar "estompa" în timpul zilei cerul, atunci s-ar putea observa cum în 24 de ore constelatiile zodiacului se perinda una dupa alta, la o ora si jumatate, deasupra orizontului.
Terenul ales, un "amfiteatru" cu "amplificare" naturala datorita orografiei locului, ar fi putut sa fi fost incinta sacra, unde, dupa reaparitie, se asista la "revenirile" zeului si de unde acesta îsi facea cunoscute învataturile si prorocirile pe baza observatiilor astronomice.

Referitor la aceste cunostiinte, ele erau extrem de avansate pentru acea epoca, iar Iordanes (sec.VI e.n.), istoric al gotilor, atrage atentia ca geto-dacii, în timpul regelui Burebista si al marelui preot Deceneu, cunosteau :

"teoria celor douasprezece semne ale zodiacului, cum creste si scade orbita Lunii, cu cât globul de foc al Soarelui întrece masura globului pamântesc, sub ce nume si sub ce semne cele trei sute si patruzeci si sase de stele trec în drumul lor cel repede de la rasarit la apus, spre a se apropia sau departa de polul ceresc, eclipsele solare, rotatia cerului, regulile prestabilite ale astrelor care se grabesc sa atinga regiunea orientala si sunt duse înapoi în regiunea occidentala". Este ceva, nu?



Amplasarea "observatorului astronomic" din Gugu, semnalat pentru prima data de Alexandru Borza ("Sanctuarul Dacilor", Publicatiile Institutului Social Banat-Crisana, Timisoara, 1942), permite observarea cerului pe o deschidere de cca. 160 grade, pe directa de la NE la S. În situatia data, în perioada solstitiului de iarnã se putea observa Constelatia Gemenii, care prin orbita ei culmineaza deasupra orizontului de sud.


Cerul nocturn din solstitiul de vara permitea observarea culminatiei Constelatiei Sagetãtorului, tot deasupra orizontului sudic, ea având orbita cea mai joasã dintre toate constelatiile zodiacului. Între orbitele celor doua constelatii, se înscriu orbitele celorlalte constelatii zodiacale. Vârful Cracul Gugului cu "observatorul astronomic" îsi primeste astfel înca o legitimitate.



Trebuie subliniat ca la o încercare, astazi, de a se reconstitui "cerul" observat de Zamolxis, ar aparea probleme majore, datorita procesiei echinoctiilor în timpul celor peste 2.500 de ani trecuti, în care punctul vernal si semnele zodiacului s-au deplasat în sens retrograd cu cca. 28 de grade fatã de constelatiile zodiacale.

In ce priveste "observatorul", acesta este o crevasa amenajata în Vf. Cracul Gugului, dimensiunile fiind: lungime 10 m, latime 2 m, înaltime 2-3 m, coordonatele geografice fiind 45 grade 16 minute 54 secunde latitudine nordica si 22 grade 42 minute 44 secunde longitudine estica, altitudinea fiind de de 2.150 m. Accesul nu este deloc facil, muntele putând fi abordat dinspre vest, dar mai ales dinspre est, unde se gasesc si astazi stanele, care acum doua milenii si jumatate "asigurau" probabil pe cel de la "observator".



Acolo se poate ajunge venind doar pe plaiuri, pe creste, dinspre (fapt semnificativ) Depresiunea Hateg, Valea Jiului sau Valea Cernei. Piscul secundar al vârfului Gugu - Cracul Pesterii - este alcatuit din blocuri de granit dezagregate, peisajul oferit de clivajul rocilor dizlocate si pravalite de climatul aspru de altitudine, fiind spectaculos.

Cu toata inaccesibilitatea muntelui si duritatea rocilor, "pestera" sugereaza o munca titanica de amenajare, intrarea amintind de o poarta megalitica.


Realizarea constructiei subpamântene a marelui preot a necesitat calcule si eforturi, care nu puteau avea decât o motivatie - o credinta intensa, capabila sa mobilizeze energii spirituale si materiale la un înalt nivel.
În afara de acel "confort astronomic" necesar, locul trebuia sa mai contina si unele simboluri ale marelui preot, cum ar fi tringhiul dreptunghic format de cele trei vârfuri, posibile elemente de triangulatie pentru masuratori ceresti.

Mihut Andrei (Civilizatia daca)

Un mister - Varful Gugu din Masivul Retezat - Godeanu

Share/Bookmark




Ziua
de 4 august 1991 are şi o conotaţie mai specială [...] Atunci, în zona Retezatului a avut loc un fenomen care a mai avut replici ciudate dar care nu a fost explicat nici până astăzi. Tocmai de aceea poate că e bine să ne reamintim de celebra poveste a Vârfului Gugu.


Iubitorii traseelor montane din Munţii Godeanu, aflat în vecinătatea Masivului Retezat, au semnalat existenţa în zona Vârfului Gugu a unor energii stranii, absolut inexplicabile. Acest vârf, încărcat de sculpturi megalitice, dispare cu desăvârşire la anumite ore din noapte, timp în care o linişte apăsătoare, grea, resimţită aproape fizic, încremeneşte întreg peisajul, ca într-un tablou.

Un prim episod din aceste evenimente ciudate s-a derulat în noaptea de 4 august 1991, când din tabăra „Comisiei Centrale de Turism Sportiv”, stabilită în preajma Vârfului Gugu, s-a putut observa o „explozie” luminoasă, care părea că iese chiar din munte, în apropierea lacului Bucura.

Culmea este că „explozia” luminoasă, care a ţâşnit spre cer, a luat cu ea şi Vârful Gugu. Cei şapte membri ai taberei nu au mai putut aţipi întreaga noapte, din pricina unor „apăsări atmosferice”, care le provocau o acută surescitare.


Următoarea întâmplare care a dat de gândit parapsihologilor a fost „accidentul” din noaptea de 13 spre 14 august, din acelaşi an, când un avion IL 14 al companiei Tarom s-a „pulverizat” în curmătura Bucurei, din imediata vecinătate a Vârfului Gugu.

A fost sesizat „Centrul de Ştiinţe Perspective” şi „Asociaţia Naţională pentru Cercetări Aplicative Parapsihologice”, ambele cu sediul în Bucureşti, care au trimis un grup de zece persoane, condus de Mihaela Murai. Timp de două zile, între 17 şi 18 august 1991, membrii grupului şi-au stabilit tabăra în preajma Vârfului Gugu.

În această perioadă s-au confruntat cu diverse stări de spaimă fără motiv, dar şi cu senzaţii acute de sufocare, în special noaptea, toate asociate „exploziilor” luminoase, cu liniştea unui peisaj devenit brusc straniu, precum şi impresia că sunt supravegheaţi de „ceva” ori „cineva” cu stăruinţă.


Cea mai mare surpriză le-a fost oferită însă la întoarcere, la Bucureşti, de aparatele de fotografiat şi camerele de luat vederi, pe care fixaseră imagini ale Vârfului Gugu, luate din zeci de unghiuri şi care nu înregistraseră, de fapt, niciun cadru.

Din cauza acestor evenimente, din anul 1992, puţini turişti se mai încumetă să mai poposească în zonă, majoritatea acestora ocolind împrejurimile, nemaiîndrăznind să înnopteze în taberele din vecinătatea Vârfului Gugu.

Cercetătorii în materie sunt puşi şi în faţa unor alt fel de argumente... După cum se ştie, Jules Verne, despre care se spune că a fost „iluminat” de o „inteligenţă cosmică”, şi-a plasat acţiunea roma­nului „Castelul din Carpaţi” exact în zona Gugu, fără ca autorul să fi vizitat vreodată România.

Victor Kernbach, autorul volumului „Enigmele miturilor astrale”, afirmă că Vârful Gugu este centrul unuia dintre „punctele energetice esenţiale” ale Terrei. Până la găsirea unor eventuale explicaţii ştiinţifice a acestor fenomene, facem o invitaţie pentru cei curajoşi şi interesaţi de mistere: vizitaţi Vârful Gugu şi rămâneţi peste noapte în zonă!

Mihaela Petrosan (Ziarul Vaii Jiului)

SFINTA AMENDA

Share/Bookmark

Cincizeci de milioane de lei vechi. Cu această amendă îşi ameninţă un preot enoriaşii. Sfânta pedeapsă îi vizează pe credincioşii care aprind alte lumânări decât cele vândute în biserica lui, din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi.

Preotul recunoaşte că ideea îi aparţine, dar spune că face asta de frica superiorilor de la Arhiepiscopie. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.


Popa Dumitru Cristian Laurenţiu nu s-a mulţumit să-i ameninţe pe enoriaşi. El şi-a pus afurisenia pe hârtie şi a afişat-o în biserică. Ne amestecăm printre credincioşii veniţi cu plocoane şi ne arătăm nedumerirea. La doi paşi de altar, dascălul ne vede cum scoatem snopul de lumânări din buzunar. Ne asigură că nu facem bine. Suntem la uşa altarului şi aprindem câteva lumânări chiar sub nasul preotului. Acesta nu se poate abţine şi îi roagă pe reporteri să nu aprindă lumânărileor. Preotul spune că ar avea probleme dacă vin cei de la Arhiepiscopie în control.


Revenim, de această dată cu camera de filmat la vedere. În faţa evidenţei, preotul ni se spovedeşte: de vină sunt birurile puse de mai-marii bisericii. “Deci vă spun tot: Episcopia trimite oameni pe teren, pe care nu-i cunoaştem, care vin şi se uită şi pe ambalaj. Dacă găseşte lumânări din altă parte, primesc amendă. Decât să primesc eu amendă, mai bine ameninţ credincioşii. Am vrut să-i sperii, să nu-mi facă probleme”, a spus părintele de la Ciocăneşti.




Reprezentanţii Patriarhiei nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul oficial de vedere legat de ciudăţenia de la Ciocăneşti.

sursa revistaperformanta


RITUALURI POPULARE DE ZIUA MUCENICILOR

Share/Bookmark

Mananca mucenici si bea vin rosu ca sa fii sanatos si norocos tot anul



In fiecare an, zilele primavaratice destinate in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos sunt urmate de cea a barbatilor. Pe data de 9 martie, romanii de pretutindeni sarbatoresc cei 40 de mucenici.


Asa-zisa zi a barbatului este un bun prilej pentru curatenie, dar si un semn al venirii primaverii. Obiceiurile din ziua mucenicilor formeaza un ritual specific (prepararea anumitor alimente, protectia magica a casei, aflarea norocului), care se pastreaza si astazi in toate colturile tarii. Iata cateva dintre obiceiurile zilei.

DATINA. Facerea si coacerea mucenicilor in familie aduce noroc si sanatate celor care participa


Povestea mucenicilor incepe in jurul anilor 300. Acesti 40 de mucenici erau soldati in armata unui imparat necredincios, pe nume Licinius, care a domnit intre anii 308-324. Soldatii au fost obligati sa se inchine idolilor, dar au refuzat. Drept pedeapsa au fost intemnitati si batuti timp de opt zile.

Apoi au fost condamnati la moarte prin aruncarea in lacul inghetat al Sevastiei. Un singur soldat a cedat si a iesit din lac, dar a murit pe loc. In acea noapte s-au petrecut lucruri nemaivazute. Lacul s-a incalzit, gheata s-a topit si 40 de cununi care straluceau au coborat din cer asupra soldatilor. Ca printr-o minune, dimineata au fost scosi din apa si inca mai traiau.

La ordinul imparatului pagan, li s-au zdrobit picioarele si au fost lasati sa moara. Dupa trecerea lor in nefiinta, nu au fost inmormantati, ci arsi, iar cenusa le-a fost aruncata in lac. De atunci se obisnuieste ca in aceasta zi sa se mearga la biserica si apoi sa se dea de pomana mucenici pregatiti in diferite moduri.

Ziua se sarbatoreste cu mancare buna, 40 de pahare de vin si curatenie in case. Avand in vedere povestea bravilor osteni, 9 martie este recunoscuta ca fiind ziua barbatilor.


Nu lucra si vei avea noroc la bani


Ca sa ai mai mult noroc la bani, in aceasta zi speciala nu trebuie sa muncesti. Daca esti lacom si muncesti ca sa te imbogatesti, vei pierde toata agoniseala. Exista chiar si o legenda care spune ca un locuitor dintr-un sat semana mazare in ziua de mucenici, iar Dumnezeu l-a iertat pentru acest pacat si i-a dublat recolta.

In anul urmator insa, el nu a tinut cont de rasplata primita si a iesit din nou la camp pe 9 martie. Atunci Dumnezeu l-a pedepsit cu 40 de saptamani de boala.


Figurinele de mucenici iti aduc bunastare si noroc in dragoste


Pe 9 martie, de la nicio masa nu trebuie sa-ti lipseasca micile figurine specifice sarbatorii. Indiferent in ce zona a tarii te afli, este bine sa-ti prepari traditionalii mucenici. Acele 40 de opturi mici preparate din aluat iti vor aduce noroc in dragoste si bunastare in casa. Ele sunt un fel de garantie a multumirii sufletesti si a linistii in familie.


Petrece cu vin mult si vei fi in putere


De 9 martie aduna-ti familia si prietenii si petreceti impreuna cu mancare buna si vin din belsug. Traditia spune ca trebuie sa beti 40 de pahare de vin rosu ca sa fiti sanatosi, puternici si buni de munca tot anul. Se spune ca vinul reprezinta sangele varsat al mucenicilor si iti confera puterea cu care au luptat ei in noaptea osandei pentru dreapta lor credinta.


Tine focul aprins ca sa alungi raul din casa


De mucenici trebuie sa intinzi mese lungi si sa stai cu toti cei dragi sufletului tau in jurul lor, pana la apusul soarelui. De asemenea, ca sa alungi tot raul din casa trebuie sa aprinzi focul. Conform traditiei, iti poti proteja locuinta de spiritele rele dand un ocol al casei cu cenusa provenita de la focul de mucenici.


Rugaciunile te tin departe de farmece si de vraji


Daca esti suparat ca iti merge rau in viata, ziua mucenicilor este una dintre cele mai bune pentru a dezlega farmacele de peste an. Asa ca dis-de-dimineata este bine sa mergi la biserica sa faci rugaciuni impotriva farmacelor si duhurilor rele

. Pentru ca vrajile, farmecele si blestemele pe care ti le-ar putea face cineva rau intentionat sa nu-ti tulbure linistea, trebuie sa-ti purifici casa si membrii familiei stropindu-i cu apa sfintita luata de la biserica.

Tot acum este bine sa-ti pui o dorinta, pentru ca ea are toate sansele sa devina realitate.


Ritualul aducerii caldurii


Ultima zi a Babei Dochia, 9 martie, este ideala pentru observatii si previziuni astrologice. Se spune ca asa cum va fi in aceasta zi, tot asa va fi si de Sfintele Paste. Mai mult, daca vremea primavaratica se lasa asteptata, o poti aduce tu, printr-un ritual specific de aducere a caldurii. Tot ce trebuie sa faci este sa iesi afara si, lovind pamantul, sa spui:

"Patruzeci de sfinti voinici/ Dati cu betele-n pamant/ Sa tune, sa intre frig, sa iasa caldura/ Sa se faca vreme buna."


Friday, March 4, 2011

Valley Of Flowers part 1



PAN NALIN HITS AGAIN.....KARMA, DHARMA AND HOW LOVE DOESN'T GIVE A SHIT ABOUT THEM!

Share/Bookmark

PRINTESA NAKAMARU SI PRINTUL LEO ZAGAMI-DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA

Share/Bookmark


Sint prinţesa Kaoru Nakamaru, am călătorit în 186 de ţări şi am întâlnit majoritatea liderilor mondiali, inclusiv regi şi preşedinţi, persoane din familia Rothschild şi Rockefeller şi alţii. Apoi am aflat că ei sunt un guvern din umbră şi am publicat deja 40 de cărţi despre asta.

Motivul pentru care am putut publica aşa ceva este acela că am avut o experienţă spirituală în 1976 cum că viaţa este eternă şi, de asemenea, Creatorul, Dumnezeu este energia iubirii şi a luminii. O parte a acelei lumini şi energii pe care noi oamenii o avem drept conştiinţă… putem spune o minciună altuia, însă nu ne putem spunem spune nouă minciuni.


Această parte este, de fapt, esenţa spiritului şi aceasta este eternă. Fiinţa umană nu moare niciodată, aceasta este încă o experienţă pe care am avut-o. În budism ei o numesc reîncarnare. Deci aceasta înseamnă că vertical suntem cu toţii fiii şi fiicele lui Dumnezeu şi orizontal noi, oamenii, nu murim niciodată, spiritul nostru continuă să existe.


La Universitatea Columbia unde am absolvit, am învăţat patru limbi străine, dar pe multe dintre limbi nu le-am învăţat, ca de pildă acum 3500 de ani am învăţat greaca sau în vremea Cleopatrei ori pe vremea lui Amaterasu, în Japonia. Existenţa spirituală, aceasta poate veni în interiorul meu iar eu pot vorbi în acea limbă, port un dialog în limba aceea.


Pentru a introduce acest concept, chiar recent, pe 23 aprilie, a murit soţul meu, în clipa în care a murit spiritul lui care ieşea din capul acestuia, la spital, ne vedea, pe întreaga familie şi pe medici. L-am întrebat: cum te-ai întors în „lumea cealaltă”?


El a spus: Printr-un tunel, un tub, foarte rapid, cu viteză spiritul lui a ieşit pur şi simplu. Apoi l-am întrebat: Cine a venit să te vadă atunci? El a spus: tatăl meu şi mama mea au venit şi au spus: „Cu un asemenea corp tu chiar te-ai chinuit” şi l-au primit cu bucurie.


De asemenea, pentru fiecare fiinţă umană, avem strămoşul fizic, precum tatăl şi bunicul şi aşa mai departe, dar în acelaşi timp avem şi strămoşi spirituali. Asta înseamnă că prin reîncarnare ai avut o viaţă anterioară şi acel spirit în sine este strămoşul spiritual. Deci l-am întrebat: I-ai cunoscut pe toţi strămoşii tăi spirituali?


Aici, în Japonia, s-a născut ca Sanutahico (?) şi, de asemenea, unul dintre strămoşii săi spirituali este Sanatokmara (?). El a spus: Da, este mult mai bine ca eu să mă duc pe „lumea cealaltă”, pentru ca împreună cu ei să te protejez, pot să văd toate schimbările, acum putem lucra împreună din ceruri mult mai uşor.


Acesta este conceptul reîncarnării, acesta este motivul pentru care nu mi-a fost teamă de nimic. Tot adevărul pe care l-am aflat l-am pus pe hârtie. Am înţeles că a venit acum un domn din Italia şi aş dori să-l întreb ceva ce m-a frământat mult timp.


INTERVIU cu Prinţesa Kaoru Nakamaru a Japoniei şi prinţul Leon Lyon Zagamani din Santa Elia, Italia


Prinţesa: Vedeţi, dacă oamenii ar înţelege că viaţa este eternă şi oamenii nu mor niciodată. Dacă inima ta este complet neagră şi omori alţi oameni şi aşa mai departe, în mod evident se întorc în partea întunecată a iadului.


Am trecut prin experienţa asta, am văzut multe spirite din iad obsedate de alte persoane, am salvat aceste persoane prin a le da energie şi prin scoaterea spiritului şi chiar am putut să le trimit în lumea luminii. Acesta este motivul pentru care chiar Yuho […] este una dintre aceste persoane, din această „Asociaţie a Universului Federal”, ei vin în mod constant să mă protejeze oriunde mă duc în lume.


Aşadar, nu consideraţi că… Am întâlnit oameni precum Rothschild, David Rockefeller şi alţii, dacă ei acţionează… prin document putem vedea că ei încearcă să folosească acea „cale a puterii”, asta înseamnă să controleze lumea prin puterea militară şi prin bani.



Prinţul: Da, ei încearcă să controleze lumea prin intermediul materiei. Iată ce se întâmplă: adevăraţii Illuminati, în tradiţia occidentală, sunt cunoscuţi drept Rosae Crucis, ei au o educaţie spirituală, ei au ştiut întotdeauna despre nemurire.


Contele Cagliostro a fost un membru al familiei mele, cunoscut drept Contele Cagliostro, dar numele acestuia era Giuseppe Balsamo, a fost arestat de către Inchiziţie, a fost ultima victimă a Inchiziţiei la Vatican, pentru că el a descoperit Dreptul Egiptean al Oamenilor şi a descoperit că noi suntem nemuritori şi dacă te alăturai dreptului acestuia, trebuia să spui că spiritul tău este nemuritor, trebuia să accepţi nemurirea.


Deci acest aspect era cunoscut de către Illuminati, de fapt el a primit de la Adam Weishaupt un rol important înainte de Revoluţia Franceză.

Problema este că familiile Rothschild, Rockefeller şi alţii au pierdut legătura cu partea spirituală a Illuminati care era reprezentată de tradiţia Rosae Cruce. Această ruptură a creat o iubire doar pentru partea vizibilă, tangibilă, pentru iluzie. Pentru că, în realitatea, ceea ce vedem aici este iluzia.


Adevărata lume este lumea spirituală, după cum ştiţi. Aşadar, suntem o singură iubire în univers, dacă ne conectăm cu un Illuminati din tradiţia dvs. sau din tradiţia mea, vom descoperi că nu este nicio diversitate. Diversitatea este construită şi promovată de aceşti oameni, pentru că prin folosirea ignoranţei maselor îi pot oprima, pot continua să facă bani, pot continua să-şi promoveze iluzia şi această iluzie este acea bancnotă de 1 dolar care are simbolul Illuminati.


Dar este o iluzie, pentru că, de fapt, ce este o bancnotă de 1 dolar? Este o bucată de hârtie, noi îi dăm acelei bucăţi de hârtie puterea de a fi o bancnotă de 1 dolar. Dar spune acolo „In God we trust” (credem în Dumnezeu), nu credem în Dumnezeu. Chiar şi această bancnotă este bucată de hârtie, este doar o iluzie. Trebuie să spargem această maya, această iluzie şi să ne plasăm deasupra acesteia.


Şi aceasta este ceea ce adevăraţii Illuminati vor să facă pentru proiectul de pace de 1000 de ani, cunoscut ca „Regatul lui Dumnezeu”, vrem să facem publice aceste secrete pe care le-am păstrat în arhivele noastre, în societăţile noastre secrete timp de sute de ani în est şi dvs. spuneţi tuturor că noi, cei din vest, nu suntem diferiţi, cunoaştem aceste adevăruri, precum dvs. le ştiţi în Japonia, precum le ştiu cei din China de mii de ani.


Pur şi simplu nu am vrut să facem publice aceste adevăruri de teamă de a fi persecutaţi, de aceea Illuminati au fost nevoiţi să păstreze secretul, de aceea o persoană precum Giordano Bruno a fost ars pe rug în anul 1600, în Campo dei Fiori. El voia să aducă aceste adevăruri la Vatican şi să îi facă pe cei de la Vatican să admită că îi asupreau pe oameni.


Iar acum Vaticanul şi-a dat seama că asuprirea aceasta nu mai are nicio valoare, pentru că o religie precum islamismul, spre exemplu, cucereşte întreaga Europă. Dacă nu facem public adevărul, oamenii vor fi asupriţi de o altă dogmă, de o altă închisoare.


Şi noi vrem în schimb ca mintea să fie eliberată, ca acea cale a inimii, a iubirii, care este şi ea celebrată în lumea islamică, dar doar în tradiţia sufistică (dervişii), prin Jalāl ad-Dīn Rumi, care a fost celebrat anul trecut la nivel mondial, Jalāl ad-Dīn Rumi spune că suntem în primul rând o comunitate a spiritului.


Trebuie să fim o comunitate a spiritului, dacă devenim o comunitate a materialului şi ne întâlnim doar la Bilderberg, precum Rockefeller, Kissinger şi ceilalţi din Illuminati pentru a decide cum vom asupri masele anul viitor şi cum vom face mai mulţi bani, ce fel de războaie trebuie să facem pentru a vinde mai multe arme.


Dacă vom continua cu acest gen de… nu vom evolua către următorul pas al civilizaţiei, nu vom ajunge la acea pace mondială şi nu vom obţine acele rezultate ale trandafirului care în sfârşit înfloreşte şi acel miros al tradafirului care este de fapt mirosul lui Dumnezeu, este mireasma Creatorului nostru.


Prinţesa: Deci în mod clar le puteţi separa… Illuminati din tabăra bună şi cei din tabăra rea.


Prinţul: Absolut, au fost separaţi demult. Deja din 1782 a început să fie un conflict, pentru că ordinul oficial al lui Adam Weishaupt a fost fondat în 1776, dar până în 1782 s-a iscat scandalul prin care planurile secrete ale părţii întunecate a Illuminati au fost expuse, aşa că lucrurile au început să se schimbe.


Dar, de-a lungul timpului, planul Illuminatilor originali, care au creat francmasoneria, care au creat toate tradiţiile şcolilor secrete pe care le avem în vest, practic, am ajuns într-un punct în care materialismul predomină, lobby-ul, partea care foloseşte aceste lucruri ezoterice şi coduri pentru a-i face pe oameni să creadă. Trebuie să crezi în această cruce, nu contează ce semnifică această cruce, tu trebuie doar să crezi. Dvs. aţi explicat diferenţa dintre orizontal şi vertical.


Trebuie să explicăm că cele patru laturi ale crucii reprezintă elementele, focul, aerul, vântul, apa. Trebuie să le explicăm oamenilor exact ce înseamnă aceste simboluri, pentru ca aceşti oameni să fie eliberaţi din cuştile lor şi pentru a fi conştienţi de ceea ce îi înconjoară, trebuie să explicăm aceste simboluri.


Washington DC este bazat pe geometrie sacră, dar francmasonii sunt cei care au creat şi Illuminati deasupra lor care le-au oferit acele documente secrete, pentru ca ei să alinizieze acest oraş cu ceea ce se află deasupra.


Aceste mistere trebuie descoperite, de aceea în anii următori, printr-un proces global de conştientizare, care se face prin mass-media, prin filme, prin documentare, prin interviuri precum cel de acum, vom încerca să-i facem pe oameni mai conştienţi de adevăr. Adevărul va fi înţeles de către ei în decursul timpului şi este posibilitatea salvării.


Prinţesa: Asta înseamnă că şi în francmasonerie există partea bună şi partea întunecată.


Prinţul: Absolut. Este un război constant.


Prinţesa: Este important că aţi afirmat foarte clar asta.


Prinţul: Spre exemplu, în Italia, în acest moment este un conflict între vechiul rit scoţian şi ordinul masonilor Marele Orient. Chiar dacă sunt cu toţii parte a instituţiei masonice, este un conflict. Pentru că sioniştii s-au infiltrat cu un interes, un corp spiritual care trebuie să rămână drept corpul spiritual al francmasoneriei. Ordinul îi proteajează pe sionişti în această infiltraţie.


Deci există conflicte interne care nu sunt cunoscute de către oameni, oamenii în general atacă ceea ce nu cunosc. Ei spun că toţi Illuminati sunt răi, toţi francmasonii sunt răi, toate aceste instituţii sunt pur şi simplu malefice.


Ei nu pun la socoteală faptul că francmasonii sau alţii dau mii, milioane de euro pentru a-i ajuta pe oameni, sprijinind spitale de copii, instituţii pentru pace mondială, ei nu văd asta, văd doar partea negativă. Din păcate, oamenii au tendinţa de a vedea partea negativă ca dominantă. Ei bine, noi vrem să schimbăm asta.


Prinţesa: Atunci când vicepreşedintele Gore încă era în funcţie, m-a invitat la Washington şi când le-am vorbit despre Illuminati, despre Guvernul ascuns, cel din umbră, ei mi-au făcut cunoştiinţă cu un membru al familiei… James… din familia Gore, şi el a venit şi a spus că este minunat că aţi aflat asta, dar aş vrea să vă arăt preţul.


Pentru că mass-media este controlată total de guvernele ascunse, deci America ar vrea să se întoarcă în vremea lui George Washington (?).


Deci doar tabloidele, ziarele, ei sunt oamenii care încearcă să spună adevărul şi să-ţi facă cunoştiinţă cu o anume persoană, aşa că m-am dus împreună cu el la subsol şi am descoperit planul de reducere a populaţiei planetei poate până la jumătate până în 2012.


Prinţul: Aceasta era o afirmaţie scrisă? Scrisă în piatră…


Prinţesa: Da. Toate aceste boli: SIDA etc. au fost create, ce instituţie le-a creat [era scris acolo – n.tr.], iar populaţia Japoniei este planificat să fie redusă la jumătate. Am văzut documentul şi apoi am început să mă gândesc la existenţa acestor părţi întunecate.


Prinţul: Partea întunecată coexistă cu cea luminoasă, pentru că este ying şi yang. Vedeţi, până vom avea momentul în care această parte întunecată… vedeţi, acum este dezechilibrată situaţia, pentru că partea întunecată domină partea luminoasă. Încetul cu încetul ying forţează yang să fie minoritatea.


Acum trebuie să rebalansăm lucrurile astfel încât să aducem aceste lucruri la un nivel mai mare de conştiinţă, trebuie să ajungem să depăşim conceptele de rău şi bun, trebuie să le arătăm acestor oameni că prin a face doar rău ei distrug posibilitatea apariţiei luminii, astfel încât cultura nu se va putea naşte astfel.


Doar ignoranţa se poate naşte din întuneric. De aceea societatea cade în abisul pornografiei, drogurilor, războaielor şi distrugerii. Aceasta este o parte dintr-un plan demonic, este stabilit de regatul metafizic despre care vorbeam înainte. Vorbeam despre acele entităţi care pot fi exorcizate, totul este născut în această zonă, apoi se reflectă în plan fizic prin acele fiinţe care devin posedate.


Adică acei oameni care vor să elimine miliarde de oameni prin folosirea SIDA, construind-o într-un laborator, mulţumită lui Ronald Reagan, punând virusul în circulaţie şi omorând miliarde de oameni. Poate ei speră să distrugă trei sferturi din Africa, poate să colonizeze Africa pentru resursele ei, au nevoie de diamante, de petrol, pentru asta o fac. Pur şi simplu pentru asta. Este total malefic, este satanic.


Toate acestea au fost prevăzute de Illuminati acum 2000 de ani, pentru Iisus însuşi a fost un Illuminati. Pentru adevăraţii Illuminati, Iisus este privit ca un maestru al tuturor alchimiştilor, ca un înalt preot al sioniştilor, cineva care a văzut şi a creat, mulţumită sacrificiului Lui, o nouă civilizaţie, bazată pe ceea ce Benjamin spunea mai devreme într-un alt interviu pe care îl dădeam:

„vrei să îi tratezi pe alţii la fel cum vrei să fii tu însuţi tratat”, acesta este un lucru foarte important.


Aceasta este adevăratul temei al creştinismului. Creştinismul nu este diferit de budism, de şiitism sau de taoism, este o problemă de a fi echilibrat, deci trebuie să găsim acest echilibru şi cred că acum avem posibilitatea prin care să-i facem pe oameni să înţeleagă şi să eliminăm toată ipocrizia.


Dar până când vom continua cu ipocrizia şi vom continua cu un grup de corporatişti, cu cravată şi costum, lucrând de la 9 la 17:00 şi, în acelaşi timp, vânzând droguri, impingând spre tot felul de războaie şi apoi câştigând premiul Pulitzer sau premiul Nobel pentru pace, mergând la Oslo şi primind un premiu.


Aceasta este ipocrizia civilizaţiei actuale şi de aceea această civilizaţie este sortită eşecului, are un termen de valabiliate expirat pe care eu personal l-am văzut ca fiind 21 decembrie 2012. Deci oricum este sortită expirării.


Prinţesa: Deci ştii despre 21 decembrie 2012.


Prinţul: Absolut.


Prinţesa: Asta este foarte important, iar mass-media nu menţionează deloc asta. Am scris o carte despre asta, poţi să ţi-o trimit, e în engleză.


Prinţul: Dar ei nu vor să menţioneze asta, nu vor să creeze panică în rândul populaţiei. Acum aceasta se va schimba, începând cu noiembrie 2009, vor lansa primul film bazat pe 2012 [înregistrarea video a fost încărcată pe YouTube în iunie 2009 – n.tr.].


Acest film, o producţie hollywoodiană de mare anvergură, este făcut astfel încât oamenii să înceapă să înţeleagă marile schimbări cu care ne vom confrunta. Fireşte, într-o manieră hollywoodiană, dar aceasta pentru a-i face pe oameni să înţeleagă că nu este o glumă.


Putem bineînţeles să marşăm pe ideea de pace, pentru eliminarea sărăciei, pe ceea ce este pozitiv, dar în cele din urmă rămâne Dumnezeu, natura, care vor protesta şi vor curăţa această materie odată pentru totdeauna.


Dumnezeu va face ca vulcanii să erupă, cerul să se deschidă, şi în acel moment noi, ca oameni, nu putem decât să ne punem în mâinile… ca noi suntem o singură energie, ca să putem supravieţui.


Dacă El vrea ca noi să supravieţuim, bine, altfel mergem la următorul nivel, care este un nivel minunat, pentru că murind din acest nivel material… noi suntem prinşi în capcană aici, spiritul nostru este captiv aici, noi trăim într-o închisoare, putem merge mai departe atunci când murim.

Deci eu nu văd moartea ca ceva care îmi îngrădeşte posibilităţile, eu văd asta ca pe o mare întâlnire cu ceva şi mai grozav.


Prinţesa: Bineînţeles, viaţa este eternă. Iar informaţia pe care o primesc este aceea că de vreme ce ne curăţăm inimile, lumina, energia este acolo. De aceea OZN-urile, sunt aproape 1 milion de OZN-uri care ne înconjoară planeta, ele încearcă să le spună oamenilor în caz că se întâmplă aşa ceva.


Prinţul: Eu am spus mereu, aceste OZN-uri, ele sunt numite OZN-uri, dar în realitate ele au existat mereu, obişnuiam să le numim îngeri, demoni, spirite, le regăseşti în toate tradiţiile antice. Ele nu sunt obiecte neidentificate, pentru cineva ca mine, cu tradiţia mea străveche, şi cred că şi tu poţi înţelege asta, aceste entităţi au fost mereu acolo…


Prinţesa: Da.


Prinţul: Eu nu numesc obiecte neidetificate ceea ce mănânc în fiecare zi. De aceea nu le voi mai spune OZN-uri, pentru că e ca şi cum aş numi OZN bucata mea de pâine pe care o mănânc zilnic, deci este o bucată de pâine, la fel şi cu orezul.


Deci ar trebui să învăţăm să spunem că aceste entităţi au fost mereu cu noi, noi trebuie doar să le redescoperim şi să ne dăm seama că au venit în acest moment pentru că 2012 este marea adunare a acestor energii. Deci ele înconjoară planeta cu aceste mari energii, este o federaţie galactică ce se apropie şi este un comandant care se apropie şi aceasta este ceva ce îi va pune pe oameni faţă în faţă cu o realitate care este măreaţă…


Prinţesa: De aceea am realizat o asociaţie care îi cheamă pe oameni, atâta vreme cât ne curăţăm sufletele şi ne trezim din punct de vedere spiritual. Este foarte important, termenul limită este 2012.


Prinţul: Acesta este termenul limită.


Prinţesa: … Apoi o nouă civilizaţie va începe.


Prinţul: După cum spuneam mai devreme, înainte să ne aşezăm la acest interviu, vor trece 7 ani, vor fi 7 planete, precum 7 zile. Acei 7 ani, din 2012 până în 2019, vor fi momentul critic după 25.920 de ani şi acesta va fi nu 2012, ci 2019 când se va manifesta Regatul lui Dumnezeu şi 400 ani de pace… Dacă Dumnezeu vrea, deci sperăm că aşa se va întâmpla.


Prinţesa: Continuăm. Da.


Prinţul: Mi-a făcut plăcere să vă întâlnesc.

de la iulian


Suhbaatar (Mongolia) - Shaman - 05th April 2010



Share/Bookmark

Tuva the world drum



Share/Bookmark

Ritual in Honor of the Mother-Tree



This is a short sample from the footage of a ritual conducted in honor of the Mother-tree (Eej Mod) in Mongolia in April 2005. A large number of shamans summoned their spirits and made offerings to the Mother-tree as well as to their own shaman-trees nearby. This shamaness is assisted by a friend of her, another shamaness and both of them are Buryats

Share/Bookmark

spirit trance kali shiva krishna baul sufi peace love tantra



Share/Bookmark

SHAMANISMUL-ORIGINI SI CONCEPTE DE BAZA

Share/Bookmark


Shamanismul este termenul pe care occidentalii il folosesc legat de vechile credinte mongole si siberiene. Corect ar fi tengerism deoarece acest term reflecta respect fata de spirite si nu fata de intermediar-shamanul.

Celelalte forme de religii animiste ar trebui denumite in functie de specificul zonei lor; totusi din cauza ca shamanism a devenit un termen generic pentru aceste religii, nu se mai face desobire intre ele.


In Tengerism, plantele, animalele, stincile, apa, totul este viu si poseda spirit. Aceste spirite trebuiesc respectate si ingrijite, sau vor deveni ostile facind pamintul sterp si neroditor.Oamenii sint protectorii mediului si daca uita asta vor arunca toata lumea in haos.


Responsabilitatea personala este un lucru pe care se pune mult accent in tengerism.Ei cred in conceptul de buyan care este acelasi lucru ca si karma. Ca sa fi o fiinta umana completa, trebuie sa iti asumi responsabilitatea propriilor tale fapte.


Echilbrul este un alt lucru pe care fiinta umana trebuie sa-l aduca oriunde merge-intern si extern. A fi in echilibru cu sine, cu comunitatea si cu mediul inconjurator sint din nou, responsabilitatile noastre. Cind lucrurile devin dezechilbrate este nevoie de un shaman, pentru a restabili ordinea fireasca a lucrurilor, ordinea primordiala, ordinea sacra.


Shamanul

In occident el este vazut ca un vrajitor, un vindecator. In credintele mongole si siberiene conceptul este mai complex, existind mai multe tipuri de vindecatori, fiecare specializati in cimpul lor de expertiza.

Astfel exista otoshi (vindecatorii), barishi (ghicitorii in oase), bariyachi (moasele). Mai exista si fierarul magic, care lucreaza instrumentele ce vor fi folosite de cei din trib sau de shaman, binecuvintindu-le, acestea nefiind obiecte obisnuite de gospodarie, ci instrumente magice prin care stihiile, recolta, animalele si oamenii pot fi controlati.Toti shamanii au ajutoare/aliati din lumea spirituala.


Totusi shamanul este stapinul lumii spiritelor. Pe el spiritele il aleg inca de la nastere si un suflet in plus-udha intra in sine.

De aceea NU POTI DEVENI SHAMAN!!!!SHAMAN TE NASTI.

Acest suflet in plus te ajuta sa-ti aduni aliatii spirit pentru a fi protejat si pentru a invata lucrurile de care ai nevoie in vindecare, divinatie, metalurgie sau altceva.Fara protectia aliatilor orice calatorie shamanica, ritual sau vindecare este periculoasa si superflua.



Cea mai importanta functie a shamanului este restaurarea si mentinerea echilibrului in comunitate.Ei conduc rituauri de protectie, de binecuvintare, magia vinatorii si divinatiile.

Exorcismele, alungarile spiritelor rele, blestemele, furtul de suflete sint tot domeniul lor de actiune.

Ca povestitori magici, recreeaza realitatile si pastreaza traditia culturala a popoarelor lor.Prin insasi natura lor complexa au devenit comori vii, adevarate geme ce au pastrat cunoasterea autentica de-a lungul timpului..






THE CALL-CHEMAREA

THE LITTLE PRINCE-MICUL PRINT


MINUNATUL FILM DUPA MINUNATA CARTE A LUI ST EXUPERY..SUBS ENGL.

Share/Bookmark

Cum ne putem apara de hotii de energie?

Share/Bookmark

In primul rand sa nu devenim obiectul atitudinilor de mai sus. Sa devenim constienti ca toate certurile, necazurile si frustarile oamenilor au ca scop aprovizionarea cu energie. Aceasta se petrece la nivel subtil, rareori fiind constienti cei implicati.

Intelegand natura profunda a acestor manifestari putem zambi cand se incearca antrenarea noastra in conflicte, barfe, vaicareli, judecati, etc. Persoanele din jurul nostru arareori constientizeaza ca prin comportamentul lor hartuie energetic pe cei de langa ei.


Adeseori parintii dispun de energia copiilor lor fara sa vrea
. Asta nu inseamna sa inceteze a-si mai corecta copilul cand acesta greseste. Ci doar sa invete s-o faca fara a induce copilului sentimente negative, sa o faca cu detasare, fara a manifesta suparare.


In relatia de dragoste adeseori cedam energie fara sa ne-o ceara nimeni. Nu este responsabil celalalt pentru faptul ca am pus la dispozitia sa o cantitate apreciabila din forta si vitalitatea noastra.

Nici nu-si da seama, apoi, ca dispune de ea simtindu-se bine. Este responsabilitatea noastra sa invatam sa ne mentinem integritatea energetica. Cand ne pierdem tonusul fara ca cineva sa ne agreseze? De exemplu, atunci cand asteptam infrigurati si plini de griji ca partenerul sa vina acasa dupa cateva ore de intarziere.

Orele de asteptare agitata ne-au consumat energia. Pe care vom incerca sa o recuperam. Cum? Prin metodele de mai sus: interogare, indiferenta, plangere, cearta.
Chiar daca suntem justificati in a cere explicatii este importanta atitudinea pe care o avem.

Dar nu putem avea o atitudine constructiva daca in sufletul nostru ne simtim folositi, indepartati, ignorati, respinsi sau desconsiderati (si cum am putea sa ne simtim altfel cand ne-am obisnuit ca starea noastra de bine sa depinda de cantitatea de apreciere si atentie primite de la partener?). Nimic mai fals si ca atare si starile de spirit care sunt traite de partenerii care au asteptari.

Tonul ne va trada teama sau furia.
Iar aceasta atitudine neconstructiva constituie la randul ei un atac energetic la adresa celuilalt, ea indicand modul in care operam in relatie, pozitia fata de partener la acel moment. In mod normal, partenerul se va apara atacand la randul lui sau ignorandu-ne.
Si totul a inceput… de la felul in care am interpretat intarzierea – traducand-o in atac la adresa noastra, desconsiderare, lipsa de iubire.

Noi proiectam asupra partenerilor de viata frustrarile noastre, lipsa de iubire de sine. Semnificatia pe care am dat-o gestului partenerului creeaza in mintea noastra un scenariu. Asteptarea infrigurata amplifica acest scenariu. Si cum iubitii sunt legati prin fire invizibile, cel mai probabil partenerul va simti de pe drum tensiunea care s-a creat.

Poate fara sa-si dea seama, va amana momentul intoarcerii acasa sau soseste (desi iubeste persoana care il astespta) manifestand o iritare inexplicabila. Si jocul poate continua prin cearta, acuzatii, indiferenta, regrete. Si asa unii se imbata, altii se refugiaza la alte femei. Cand oamenii devin constienti de REALITATE jocurile inconstiente si murdare inceteaza.Partenerii devin constienti de frumusetea vietii si au controlul asupra starilor de spirit. Devin Creatori...

De unde ne luam energia fara sa ii „vampirizam” pe cei din jur?


Fiecare om se naste cu rezerve suficiente de energie pentru a trai. Daca uneori insa ne permitem luxul de a o risipi in conflicte, emotii sau ganduri negative, ce ne pun pe minus, atunci trebuie sa invatam sa generam la loc energia de care avem nevoie. Sunt cateva solutii in acest sens:


- rugaciunea, meditatia - rugaciunile de multumire au rezultate. Oamenii sunt invatati sa ceara ceva prin rugaciune. Cand cerem ceva prin rugaciune punem de fapt in evidenta ceea ce nu avem. Si cream conditii sa primi tot mai putin. Cand cerem ceva consideram ca meritam mai mult si il judecam pe Dumnezeu de ce nu ne-a dat. Universul este astfel conceput ca nu primim niciodata mai putin decat meritam.

- bucuria: este o sursa uriasa de energie – rasul, seninatatea, multumirea calma a propriei vieti ne ofera in permanenta vitalitate

- exuberanta, minunarea, incantarea si incitarea pe care le aduc intalnirile frumoase, proiectele care ne inspira, evenimentele ce ne anima

- iubirea: cea mai pura, mai inalta si complexa forma de energie, cu puterea cea mai mare de a crea - vorbim aici de iubirea neconditioanata, care este si singura forma de iubire autentica...

- generozitatea: actul daruirii, al comuniunii create de oferire, ne aduce instantaneu inapoi (prin bucuria celui ce primeste) energia pe care am dat-o si ceva in plus datorita fericirii pe care am generat-o

!!!! aici se arata cat de important este sa multumim.

cand am fost ajutati si de asemenea sa ajutam atunci cand persoana si-a formulat dorinta de a primi ajutor (verbal sau in alta forma) altfel nu se genereaza o reactie autentica de recunostinta; recunostinta nefiind utila orgoliului donatorului ci smereniei demne a celui ce primeste

"Biocampul uman reprezinta o interferenta de cimpuri energetice, care este influentata atit de energia cosmica, cit si de energia pamintului, a mediului inconjurator.

Despre schimbul de energii si asa-zisul "vampirism" energetic, ne-a vorbit terapeutul iesean Sorin Balan, specialist in terapia cu biocimp: "Vibratiile locului variaza dintr-o zona in alta, fiind benefice sau perturbatoare.
Avem in vedere izvoarele subterane, nodurile retelei Hartman, morminte nemarcate. Pamintul pe care calcam emite vibratii cu ritmuri diferite, influentind starea noastra de spirit.

De exemplu, sint locuri care predispun la meditatie, oferind o liniste a mintii, a gindurilor. Noi, oamenii, fiind sisteme deschise, odata ajunsi intr-un alt spatiu geografic, ne acordam in mod instinctiv cu vibratiile locului. Pentru aceasta, fiecare consuma energie – pentru a cobori si pentru a ridica ritmul vibrator al propriului corp energetic".


Cert este ca, spune dl Balan, oamenii percep vibratiile cadrului natural si ale atmosferei vibratorii locale: "De exemplu, la Manastirea Sihastria-Neamt, unde au vietuit parintii sihastri si nu s-a mai mincat carne de 450 de ani, aceste vibratii patrund in biocimpul uman ca un curent placut, inaltind fiinta, imprimind fericire si beatitudine. Intensitatea maxima a acestor energii benefice se simte in biserica, in timpul Sfintei Liturghii".

Acelasi lucru se percepe in prezenta oamenilor buni, care au energii pozitive in aura. Dintre acestia, unii au avut experienta celor mai inalte energii, prin practicarea Rugaciunii lui Isus, numita si Rugaciunea Inimii, in acord cu viata de schivnic.

Prin structura lor sufleteasca, oamenii sint predispusi la schimburi energetice: "Energiile se schimba intre oameni atunci cind ei pornesc o discutie dar chiar si fara comunicare, stind la o distanta de ordinul metrilor. De obicei, transferul se face inconstient dar poate fi controlat sau oprit prin autosugestie sau inchizind circuitele degetelor de la miini si picioare.

Energia trece de la donator la acceptor si invers dar de o calitate inferioara, avantajat fiind doar acceptorul. Pulsul de energie buna primita foloseste insa pentru o perioada scurta de timp. In acest caz, rezolvarea consta in corectarea biocimpului, reechilibrarea aurei, reeducare catre incarcarea cu energie cosmica sau de la natura, asa cum a fost programat omul initial".


Dar exista si schimburi violente. Unii oameni "vampirizeaza" involuntar pe cei deschisi la suflet, darnici, intr-un timp foarte scurt, chiar si daca ii desparte un perete: "Senzatiile percepute de acceptor pot fi o stare generala de bine, de usurare a durerilor, incalzire, cascat, furnicaturi, limpezirea mintii.

Donatorul simte incalzire asociata cu stari neplacute in diferite zone ale corpului, durere, furnicaturi in picioare sau miini, senzatie de rece in picioare, greata si golire a plexului solar, somnolenta, senzatie de nisip in ochi, irascibilitate, tuse repetata. Acest schimb de energie incepe de la corpurile subtile spre circuitul intern – corp fizic.

Schimbul trebuie intrerupt cind se ajunge la durere in zona rinichilor, unde este sediul energiei ancestrale, dozata la nastere pentru intreaga viata. Uneori, organismul dezechilibrat nu reuseste sa mobilizeze propria energie si sa acopere minusul de energie dintr-un organ cu excesul de energie din altul, omul in cauza luind energie de la un semen de-al sau. Necorectarea dezechilibrului va conduce la un comportament energetic reflex, mai dificil de rezolvat".


Schimb de energie, spune dl Balan, este si fenomenul "deochiului". Acesta se poate explica prin trecerea unei energii de calitate inferioara spre aura copilului mai putin protejat (in general spre cei cu aparare slabita) in momentele de uimire, mirare, cind este deschisa poarta spre subconstient, moment in care energiile devin mobile.

Ascultarea necazurilor cuiva predispune, in schimb, la curatirea aurei persoanei care se destainuie pe seama nivelului vibratoriu al celui care asculta: "Acest lucru se simte la spovedanie. Dupa marturisire la preot, oamenii simt ca li s-a luat ceva de pe suflet si au o stare de bine. I

n acest caz, stratul sapte (aflat la exterior) din aura celui care asculta – preotul – din auriu devine auriu cu pete bleumarin sau bleumarin cu pete aurii. De asemenea, prin rugaciunile unui preot sporit se usureaza si unele blesteme cazute pe unii oameni, parte din necuratenie fiind purificata trecind prin inima celui care se roaga, unde filtrul este sentimentul de iubire neconditionata".


Schimburile de energie intre oameni sau intre om si mediu sint inevitabile si necesare. Spre deosebire de cele involuntare, in transferurile constientizate, autoprotectia nu este cea mai buna solutie, pentru ca ea ar putea conduce, treptat, la izolare de ceilalti oameni si chiar de mediu.

In unele situatii dam, iar in altele primim energie, fie ca aceasta este "buna" sau "rea". Important, spune dl Balan, este sa cultivam aceasta energie prin dragostea fata de natura si fata de semenii nostri."


Calea de a pune capat tuturor conflictelor este o cale interioara. Cand se asterne pacea in interior nimic din exterior nu o poate perturba. Nici cea mai puternica furtuna nu poate afecta viata din profunzimile oceanului.Agitatia este la periferie. Daca traiesti la periferie starea ta de spirit este la cheremul vanturilor care vin din toate partile. Ce inseamna sa traiesti la periferie? Sa crezi ca fericirea si bucuria iti vine din afara: din bani, masini, case, functii, partener de viata, etc.

Ar insemna ca Dumnezeu sa dea acces la comori numai unora. Coboara in profunzime si acolo vei gasi esenta vietii: bucuria, pacea, iubirea adevarata, iertarea, implinirea, etc."O viata necercetata nu merita traita", spunea Seneca.Inteleptii nici nu o numesc viata, o numesc somn. Cand Tu nu traiesti Viata, nu ai control asupra a ceea ce traiesti, Viata te traieste pe tine. Esti la cheremul ei.


Acest material aduce o perspectiva diferita asupra relatiilor inter-umane si are darul de a ne trezi pentru a intelege modul subtil in care acestea functioneaza de fapt. Solutia nu este sa fugim din calea "agresorilor" ci sa constientizam ca suntem fiinte de Lumina, sa ne bucuram ca ne putem primi energia necesara, sa multumim Tatalui si sa trimitem ganduri de bine spre toti ceilalti pe ideea faca-se voia ta Doamne.

Cand suntem in mijlocul unei situatii din cele prezentate mai sus, sa constientizam cum vine o ploaie de Lumina si Iubire care trece prin tot corpul, ca niste lasere, ne protejeaza, ne curata, ne vindeca, ne inalta si se duce ca bine si spre cei din jur. Energia IUBIRII si LUMINII, natura Creatorului, nu intra in conflict cu nimeni si cu nimic. Ea purifica tot, curata tot, vindeca tot,inalta tot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites