Saturday, November 27, 2010

ETNOBOTANICELE DUC LA CRIMA

Share/Bookmark

Doi bărbaţi din Maramureş tocmiţi cu ziua să construiască o casă în Constanţa şi-au omorât colegul cu lovituri de pumn. Cei trei colegi de muncă şi de pahar s-au certat din cauza unei ţigări.

Suspecţii le-au spus anchetatorilor că au consumat produse etnobotanice în seara în care şi-au omorât colegul în bătaie. Analizele infirmă spusele celor doi bărbaţi. „Examenele toxicologice rapide nu a fost decelată prezenţa în organismul inculpaţilor a unor substanţe stupefiante“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Pe baza declaraţiilor celor doi bărbaţi şi a martorilor, procurorii au stabilit că cei doi agresori l-au trezit pe colegul lor din somn şi i-au cerut ţigări. Refuzul lui Martiş i-a scos din minţi pe cei doi colegi, care au început să-l lovească pe zilier cu pumnii în cap.

„Suspecţii au lovit victima în mod repetat, de circa 20 de ori cu pumnii, preponderent în zona extremităţii cefalice şi au izbit-o cu capul de un perete, provocându-i astfel grave leziuni cranio-cerebrale care au dus la moarte, survenită în jurul orelor 23.30, la spital“, au declarat procurorii.

Bărbaţii erau tocmiţi ca zilieri la o casă pe strada Oneşti. Duminică seara, Florin Bogdan Lăzărescu (21 de ani), Florin Martiş (32 de ani) şi Gabriel Ion (29 de ani) au băut peste măsură şi au început să se certe.

Martiş a fost luat la bătaie de colegii lui de pahar, care l-au lovit cu pumnii până când bărbatului i s-a făcut rău. O ambulanţă a fost chemată la casa în construcţie şi l-a preluat pe muncitorul bătut.

Maramureşenii le-au spus anchetatorilor că se aflau sub influenţa etnobotanicelor când l-au ucis în bătaie pe colegul lor.

Zilierul a fost transportat la spital, însă loviturile primite i-au fost fatale bărbatului, care a murit la scurt timp. Medicii legişti au stabilit că bărbatul a murit din cauza unui traumatism cranian acut, cauzat de loviturile primite.

Astăzi, cei doi agresori vor ajunge în faţa magistraţilor care urmează să decidă dacă vor emite pe numele lui Lăzărescu şi a lui Ion mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sursa: Adevarul


Alerta la Iasi! Medicii cred ca etnobotanicele contin droguri de mare risc



Share/Bookmark

Tula



Share/Bookmark

ALIEN VS PREDATOR

Share/Bookmark



OMG de cind il caut..multumiri baietilor

sriYantra 3d 5m



Share/Bookmark

Wu Tunan 吴图南 (Full Video)



Share/Bookmark

Shoalin Monk Demonstration Focus & Chi Energy



Share/Bookmark

WEBMAGAZIN UN SITE PARANOIC


Share/Bookmark

Asa precum stiti deja de 2 ani juma de cind ma cititi, nu am copiat niciodata and i mean NEVER vreo portiune de articolas fara sa dau conform legii, linkul si sursa. S-a trezit baiatul Liviu Sandu de la webmagazin de pe siteul caruia am pus citeva articole si filme CU LINK, sa ma atentioneze ca ii copiez de pe site???Oare baiatul are orbul gainilor sau e doar o manevra nesimtita de a-si face reclama pentru siteul lui destul de anonim i should say.

Eu nu am vazut ca filmele pe care el le-a pus si care sint piratate de altfel, unele de pe FYMAA sa aiba linkuri.
Cam atit despre nesimtiti si da, imi pare rau ca l-am bagat in seama.

P.S-"Daca textele le copiati sau faceti un rezumat puteti indica sursele acestor texte cu note bibliografice si astfel nu incalcati dreptul de autor in sensul legii nr. 8/1996 "(avocatonline)

Statul intenţionează să vândă Romtelecom

Share/Bookmark


27 Noiembrie 2010, ora 10:59
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Palatul telefoanelor | foto Romtelecom.roParticipaţia de 46% pe care statul o mai are la compania de telecomunicaţii ar putea ajunge în portofoliul grecilor de la OTE, notează evz.ro.

Statul vrea să scoată la vânzare şi restul acţiunilor pe care le mai deţine în cadrul companiei Romtelecom, a anunţat vineri Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Infor maţionale (MCSI). Oficialii ministerului încă se mai gândesc la cea mai optimă soluţie pentru a valorifica cele 46 de procente pe care le mai deţin din Romtelecom.

Alternativele sunt vânzarea directă câtre Deutsche Telekom sau listarea Romtelecom la Bursa de Valori Bucureşti. Acţionarii Romtelecom sunt OTE - principalul operator de telecomunicaţii din Grecia - cu 54,01% - şi Ministerul Comunicaţiilor - 45,99%. Operatorul german de comunicaţii Deutsche Telekom deţine o participaţie de 30% la OTE.

BAI FRATE CUM POATE STATUL ASTA FUTUT SA SCOATA LA VINZARE CEVA CE NU-I APARTINE????asa pot scoate incet dar sigur si bucati din transilvania, moldova, etc-deja emil constantinesuc a dat startul cu insula serpil;or...si nimeni nu face nimic?

Suntem programaţi să trăim 160 de ani!

Share/Bookmark


27 Noiembrie 2010 | Articol semnat de Alexandra Ariciu
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Nu atingem această varstă din cauza tutunului, a alcoolului a painii albe şi a stresului.

Orice om e conceput să trăiască 160 de ani, susţin geneticienii de la Academia Rusă de Ştiinţe Medicale. Viciile şi stresul fac însă ca speranţa medie de viaţă pe glob să fie de 70-85 de ani. Libertatea îţi arată care sunt principalii factori care consumă din anii de viaţă.

Viciile, mâncarea modificată genetic pe care aproape nu avem cum să o evităm, stresul cotidian şi poluarea din marile oraşe scurtează simţitor din “traseul” fiecărui om, la unii mai mult, la alţii mai puţin.

Diferenţa este dată de amploarea abuzurilor asupra propriului corp, dar şi de rezistenţa celulelor la fiecare “atac”. “Organismul uman se transformă la fiecare şapte ani, îndeplinind, astfel, un ciclu de dezvoltare. Din acest motiv, periodic ni se schimbă fizionomia, construcţia corpului, ne maturizăm şi, în final, îmbătrânim. Este un proces natural. Biologii şi geneticienii au demonstrat că organismul nostru poate îndeplini circa 22 de astfel de cicluri, adică are durată de viaţă de aproape 160 de ani. Aşa se explică faptul că în zone precum Tibet sau Caucaz au fost semnalate cazuri de deces la peste 140 - 150 de ani”, ne-a explicat Ştefan Manea, inginer chimist şi director al firmei de produse naturale Hofigal.

«Faceţi-vă pâinea în casă»

“Din cauza stilului de viaţă însă, perioada la care se produce maturizarea sau deteriorarea celulară se poate scurta, cu alte cuvinte îmbătrânim mai repede. Din acest motiv, unii oameni mor mai tineri, alţii mai în vârstă”, a continuat chimistul. Principala soluţie pe care specialistul o vede pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă este adoptarea unui stil de viaţă echilibrat, în zone nepoluate, o alimentaţie potrivită şi eliminarea totală a viciilor. “Orientarea spre alimentele netratate chimic şi nemodificate genetic nu trebuie să rămână doar o modă, ci să însemne normalitate. Faceţi- vă pâine în casă, dacă se poate neagră şi evitaţi marile aglomerări urbane”, au fost cele mai importante recomandări pe care specialistul ni le-a făcut.

Tutun Fiecare pachet scurtează viaţa cu 4 zile

 Un fumător care consumă în medie un pachet de ţigări pe zi rămâne cu o speranţă de viaţă extrem de scăzută. Asta pentru că 20 de ţigarete zilnic scurtează viaţa cu patru zile. Un calcul simplu arată că în 20 de ani de viciu, o persoană îşi consumă 80 de ani. “Nici un organ sau parte a corpului nu scapă de atacul substanţelor din ţigări”, a spus Ştefan Manea.

Alcool Peste 100 ml pe zi scurtează viaţa cu două zile

“Alcoolul în exces produce pagube semnificative. Consumul zilnic a mai mult de 100 ml de licoare bahică ne ia două zile din anii pe care îi avem de trăit”, apreciază chimistul. Vinul este o băutură recomandată de medici pentru că are o cantitate mare de rezveratrol (substanţă aflată în bobul de strugure), care reglează funcţionarea inimii şi circulaţia sângelui. “Alcoolul care se consumă acum, aproape artificial, tratat chimic, ajunge să facă ravagii în organism”, a explicat Manea.

Pâinea albă şi mămăliga Consumul regulat ne ia 10 ani din viaţă

Pâinea albă şi mămăliga consumate în mod regulat ne reduc viaţa cu 10 ani. Asta din cauza pesticidelor, a îngrăşămintelor chimice cu care materia primă (grâul sau porumbul) a fost tratată, dar şi a  metodelor nocive de preparare şi de păstrare. “Mălaiul degerminat este cea mai mare păcăleală! Practic, nu conţine aproape nimic hrănitor, ba mai mult, la eliminarea germenelui din bobul de porumb se folosesc mai multe substanţe dăunătoare”, ne-a spus Ştefan Manea.

Stres şi poluare Viaţa în marile oraşe ne taie 6 ani

Viaţa în marile centre urbane este nocivă. Aerul poluat inhalat de o persoană cu dezvoltare normală reduce viaţa acesteia cu până la şase ani. “Reziduurile din combustibili şi praful pătrund în plămâni, iar de acolo, prin sânge, ajung să afecteze toate organele. Stresul deteriorează, în primul rând, celulele nervoase, dar ajunge «să ne pună în piuneze» şi ficatul, să ne perturbe şi funcţionarea inimii sau a rinichilor”, ne-a explicat chimistul.

«Studiul vieţii», făcut în Caucaz

Geneticienii de la Academia Rusă de Ştiinţe Medicale din Moscova au pus la punct un studiu despre evoluţia celulară a organismului uman. Ei au cercetat mai multe persoane din Caucaz, care au reuşit să atingă vârsta de 150 de ani. Teoria lor, cum că am fi programaţi să trăim 160 de ani (adică şapte cicluri de reînnoire celulară) a fost editată în cărţile “Studiul vieţii” şi “Cazul din Caucaz”, două materiale de referinţă în literatura de genetică.Ştefan Manea

Cine este Ştefan Manea?

Ştefan Manea (73 de ani) este inginer chimist şi director al fabricii de produse şi suplimente naturale Hofigal. Deschisă chiar la începutul anilor ’90, societatea deţine în acest moment zeci de brevete pentru mai multe tratamente din plante. Ceea ce îl deosebeşte pe Manea de restul producătorilor de suplimente naturale e tocmai atenţia pentru culturile ecologice. Şi-a început cariera ca inginer chimist într-un combinat, ba chiar a participat la patentarea unui pesticid pentru agricultură. Însă a înţeles repede cât de nocive sunt acestea pentru oameni.


MICHAEL BREA-CETATEANUL MANCIURIAN?

Share/Bookmark

Michael Brea: "Nu am omorât-o pe mama, ci am ucis demonul din ea"

26 Noiembrie 2010, ora 12:03
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Actorul Michael Brea: "Nu am omorât-o pe mama, ci am ucis  demonul din ea"Michael Brea, actorul de 31 de ani, care şi-a omorât mama cu o sabie, zilele trecute, a declarat că el de fapt a ucis demonul care pusese stăpânire pe sufletul femeii.

Într-un amplu interviu oferit cotidianului american New York Daily News, Brea a povestit cum l-a visat pe Dumnezeu într-o noapte şi l-a întrebat dacă urmează să moară, iar El i-ar fi spus că zilele lui pe Pământ s-au terminat.

A doua zi, în timp ce se afla la o întâlnire a masonilor, organizaţie din care Michael face parte, cineva i-a dat o sabie şi apoi a început să audă voci care-i vorbeau despre mama lui. "Ştiam că nu o să-mi mai văd mama niciodată", spune actorul, care a mers acasă, a îmbrăţişat-o pe Yannick, după care a început să o lovească cu sabia. "Nu am omorât-o pe mama, ci am ucis demonul din ea. A fost voinţa lui Dumnezeu", a conchis Michael.


MONDO CANE-FILMUL DE WEEKEND

Share/Bookmark

Mondo Cane

poster mondo cane "Pe Planeta Pamant locuiesc niste fiinte ciudate si periculoase, cu obiceiuri ciudate. Aceste fiinte isi spun oameni. Ei au trimis in spatiu o capsula digitala a timpului cu mesaje mincinoase catre civilizatiile universului…" este foarte probabil ca asa ar suna raportul extraterestrului gasitor al respectivei capsule .


Este exact tichia de margaritar de care avea nevoie omenirea. Sa se fi uitat oare de impartirea lumii in bogati si saraci, sa nu fi fost cele doua razboaie mondiale ? Inchizitia, Holocaustul, Hiroshima si Nagasaki… etc. etc. De ce aceste informatii lipsesc din continutul capsulei ?
Poate ca una sau doua secvente din filmul Mondo Cane ar fi meritat sa fie incluse si ele in faimoasa capsula digitala.

——-
"Gliese 581 c" este cea mai apropiata planeta extrasolara ale carei caracteristici de temperatura, suprafata si marime se apropie cel mai mult de cele ale Pamantului. Ipotezele initiale au aratat ca temperatura medie la suprafata acestei planete sunt de 0 ° C si 40 ° C. Acest lucru ar permite existenta unor forme de viata asemanatoare celei terestre.


La data de 10.09.2008, catre Gliese 581 c a fost emis un semnal digital radio. Semnalul este o capsula digitala a timpului si contine 501 mesaje selectionate in urma unui concurs.
Pentru a ajunge la destinatie mesajul trebuie sa strabata 118 trilioane de mile; se asteapta ca mesajul sa ajunga la planeta Gliese in anul 2029.

——-
Caseta film Mondo Cane
Titlul: Mondo Cane – A Dog's Life
Regia: Paolo Cavara
Scenariul: Paolo Cavara
Narator: Stefano Sibaldi

Filmul Mondo Cane
Mondo Cane (O viata de câine, de asemenea, un blestem în limba italiană) este un film documentar italian lansat în 1962 şi regizat de Paolo Cavara, Jacopetti Gualtiero şi Franco Prosperi. Filmul constă într-o serie de documentare scurte despre diferite practici culturale din întreaga lume, cu scopul de a soca sau surprinde publicul predominant vestic, cu un banchet de insecte şi o cargo cult din Pacificul de Sud. Stilul documentar-şoc Mondo Cane a inspirat multe imitaţii, inclusiv "Shocking Asia" şi seria de filme "Faces of Death".


vedeti player filmul Mondo Cane
filmul are traducere in limba romana


-


Friday, November 26, 2010

MINA LUI DUMNEZEU.

OCHIUL LUI DUMNEZEU, IMAGINI FACUTE DE NASA

Share/Bookmark

Arheologii germani sustin ca au descoperit palatul reginei din Saba

Share/Bookmark

Arheologii germani sustin ca au descoperit palatul reginei din  Saba

O echipa de arheologi germani sustine ca a descoperit vestigiile palatului legendarei regine din Saba - amintita in Cartile Regilor si in cartile Cronicilor din Biblie, ca si in Coran - la Axoum, in Etiopia, potrivit unui comunicat emis de Universitatea din Hamburg, Germania.

Ruinele palatului, datand din secolul al X-lea i.Cr., au fost descoperite sub alte vestigii, cele ale unui palat al unui rege crestin, potrivit comunicatului.Palatul reginei ar fi fost distrus de regele Menelek, fiul pe care regina l-a avut cu regele Solomon al Israelului, si reconstruit pentru a fi orientat spre steaua lui Sirius, pe care acesta o idolatriza, potrivit aceleiasi surse.

Sapaturile efectuate la Axoum, in Etiopia, au inceput in 1999. Prin ele se incearca sa se descopere originile Etiopiei si ale Bisericii ortodoxe etiopiene.

Makeda, regina din Saba, este amintita atat in Cartile Regilor si cartile Cronicilor din Biblie, cat si in Coran. Unii arheologi pretind ca miticul regat al acesteia s-ar fi aflat pe actualul teritoriu din Etiopia si Yemen.

Fara sa fie numita in textul biblic, regina poarta numele de Makeda in traditia etiopiana, iar in cea islamica este cunoscuta ca Bilquis sau Balkis. Alte nume asociate reginei sunt Nikaule sau Nicaula.
Potrivit Vechiului Testament, regina din Saba a venit in Israel dupa ce a auzit de intelepciunea regelui Solomon, aducand daruri: aur si pietre pretioase.

Episodul este amintit si in Coran, fara, insa, sa fie dezvaluit numele reginei.Regina din Saba apare inca o data in Evanghelia lui Matei si in cea a lui Luca 11:31, unde Iisus afirma ca, in Ziua Judecatii, aceasta si locuitorii orasului Ninive se vor ridica pentru a condamna pe evreii care au refuzat noua credinta. Traditia Bisericii ortodoxe copte spune ca Solomon a avut un fiu cu regina din Saba, numit Menelik I, care a fost regele Etiopiei.

Sursa: Mediafax

Being Uri Geller. Part 1 of 5

THE SEVEN SLEEPERS-CEI SAPTE TINERI ADORMITI
















a



Share/Bookmark

LEGENDA CELOR SAPTE ADORMITI ESTE COMUNA CRESTINISMULUI SI ISLAMULUI.
In Islam chiar, acestia
sint considerati mari si puternici protectori,(Ashab Al-Kahf).
(amuleta islamica cu cei sapte adormiti ce protejeaza pe mare)

Aflata la Ephesus in Turcia,
grota in care sfintii au fost ziditi de vii si apoi au inviat peste 200 de ani, este un loc de pelerinaj comun celor doua religii.(opaite aduse de pelerini descoperite in grota-erau folosite asa cum folosim noi astazi lumanarile).

In Bucuresti se afla o particica din moastele celor sapte tineri adormiti la biserica Mihai Voda, unde sint pomeniti pe 22 noiembrie.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites