Tuesday, June 9, 2009

Lichidat de mafia kung fu





Incomod. Familia actorului sustine ca David Carradine stia prea multe despre mafia kung fu
Avocatul actorului american sustine ca acesta a fost ucis de o organizatie secreta de arte martiale pentru ca ar fi amenintat ca le va face publice secretele.


Mona Bica

O societate secreta de kung fu "i-ar fi inchis gura" starului David Carradine, mort saptamana trecuta in conditii suspecte intr-un hotel din Bangkok, din cauza ca acesta ar fi amenintat ca le face publice secretele, sustine avocatul familiei actorului. Intr-o rasturnare de situatie demna de filmele de actiune, avocatul Mark Geragos a declarat public faptul ca David ar fi fost ucis pentru ca stia prea multe despre mafia artelor martiale, cu care se pare ca avea legaturi stranse.
"David era un om misterios, cu multe secrete periculoase", a declarat fosta sotie a actorului, Marina Anderson. Atat avocatul cat si familia acestuia refuza sa creada ca starul a murit pur si simplu in timpul unui joc sadomasochist, chiar daca acesta a fost descoperit de politie dezbracat, cu o funie legata de gat, incheieturi si de penis. Familia lui Carradine a cerut FBI-ului sa se implice in ancheta desfasurata de autoritatile din Thailanda. "David cerceta indeaproape societatile secrete de arte martiale si avea de gand sa scoata multe lucruri incomode la iveala", a explicat, la emisiunea "Larry King Live", Geragos, care este un avocat faimos la Hollywood si care i-a avut clienti pe Michael Jackson, Winona Ryder sau Chris Brown. Societatile secrete kung fu dateaza de secole si au aparut initial ca grupuri umanitare, care luptau cu dinastiile corupte din China. Insa, in ultimii 200 de ani, majoritatea s-au transformat in societati mafiote.



20 iulie 1973. Bruce Lee a murit pe platourile de filmare de la "Enter the Dragon"
31 martie 1993. Brandon Lee a fost impuscat accidental in timpul unei scene la ultima sa pelicula, "Corbul"
Bruce si Brandon Lee, alte victime



Ipoteza conform careia David Carradine a fost ucis de mafia kung fu scoate la lumina teoriile conspiratiei in cazul mortii legendarului Bruce Lee. Desi autoritatile au declarat, in 1973, ca Bruce Lee a murit la 32 de ani in urma unui atac cerebral, exista numeroase voci care sustin ca acesta ar fi fost ucis de fapt de triadele chinezesti. Si fiul acestuia, Brandon Lee, a murit in urma unui "accident" pe platourile de filmare, cand a fost impuscat "din greseala" cu un pistol care, in loc sa fie incarcat cu gloante oarbe, avea gloante adevarate.

sursa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites