Saturday, July 4, 2009

SEMINAR NUMEROLOGIE ARABA

PROTECTIE, IUBIRE SI PROSPERITATE PRIN PUTERILE OCULTE ALE ALFABETULUI


In acest curs vom invata sa ne calculam conform numeorologiei arabe, numele ingerului pazitor/gardian.
Acesta este diferit de ingerul de botez si este daruit fiecarei fiinte umane la nastere.El este conectat spiritual cu noi si actioneaza ca intermediar intre noi si lumea ierarhiilor celeste.
Fratele nostru spiritual, ingerul gardian este aliatul nostru, cel ce poate fi folosit ca pazitor, aparator si ajutator in manifestarea dorintelor. Singurul lucru care poate slabi relatia noastra cu el este sa intoarcenm spatele definitv divinitatii.

In lumea antica acesta era primul pas pe care orice cercetator al lumii spirituale il facea pentru a fi ferit de atacuri si a avea un contact rapid cu divinitatea.


CE VOM INVATA IN ACEST SEMINAR:

-calcularea numelui ingerului gardian
-metode de contactare a acestuia

-cum sa facem un talisman personalizat al ingerului pe care il vom imputernici

-cum sa alcatuim o mandala-talisman grafic-al ingerului pe care sa meditam ca sa ne armonizam vibratiile cu ale lui si a primi calitatile sale
-vom invata un ritual secret de imputernicire chemind ingerul; acesta se poate folosi de cite ori avem nevoie sa ne protejam sau sa manifestam ceva
-BONUS-vom invata un ritual pt. obtinerea iubirii si prosperitatii folosind numerologia unui dintre numele secrete ale lui Dumnezeu.

ATENTIE!!

ACEASTA CUNOASTERE NU A MAI FOST PREDATA IN OCCIDENT, FIIND TINUTA SECRETA DE INTELEPTII ORIENTULUI SI SE BAZEAZA PE TRANSMISIE DIRECTA IN LINIA INITIATILOR DIN AFRICA SI ORIENTUL MIJLOCIU!
ACESTE TEHNICI PROVIN CHIAR DE LA MAGII CE L-AU VIZITAT PE PRUNCUL IISUS SI AU FOST PASTRATE ASCUNSE DE GNOSTICII CRESTINI, SUFITII ISLAMICI SI KABBALISTI.


CINE POATE PARTICIPA


-orice persoana indiferent de religie, interesata de:
-intarirea relatiei cu ingerul gardian
-metode de contracarare a magiei negre

-metode de protectie

-manifestarea prosperitatii si iubirii, mai ales cind alte metode au dat gres

-obtinerea/dezvoltarea capacitatilor spirituale


SEMINARUL ESTE GRATUIT PENTRU CEI CE ISI ADUC 3 PRIETENI PLATITORI

PRET-30 EURO
contact: email:cybershamans@gmail.com
/tel.0734169590
SEMINARUL VA AVEA LOC SIMBATA, 11 IULIE, IN ZONA MOSILOR, BUCURESTI, INTRE ORELE 10-16

SEPARATI PE CULORI
How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

Storm.. in the morning light
I feel
No more can I say
Frozen to myself

I got nobody on my side
And surely that ain't right
And surely that ain't right

Ohh, can't anybody see
We've got a war to fight
Never found our way
Regardless of what they say

How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

How can it feel, this wrong
This moment
How can it feel, this wrong

Ohh, can't anybody see
We've got a war to fight
Never found our way
Regardless of what they say

How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong.

NOI, COLORATII

Am lacrimi in ochi. Am citit postul plin de durere al lui CABRAL.
iMI ADUC AMINTE DE...zilele cind maica/mea refuza sa recunoasca ca este evreica.Cind ma facea nebuna pentru ca am auzit ce bine vorbea yiddish...cind copiii de la gradinita o marginalizau pe fiimea pentru ca era cioara..araboaica colorata ca ciocolata ce avea voie sa se joace doar cu tiganii, negrii, turcii si arabii imputiti ca ea, ceilalti, superiorii albi uitindu-se cu dispret la culoarea pielii ei..COPIII DE 3, 4 SI 5 ANI.
Zilele cind era facuta imputita si din satra numai pentru ca soarele stralucise mai mult pe chipul ei.
Zilele cind nu voia sa vorbeasca araba pentru ca ea e romanca si daca pare altfel copiii nu o accepta printre ei.
Si imi amintesc si zilele cind am ajuns prima oara in Israel. O tara in care a fi evreu este o mindrie. Este o fericire. Este recunoasterea singelui tau razboinic.
Si arabii cu care am stat.Care saruta toti copiii de pe strada care au ochi negrii.Care suna dimineata la usile celor saraci pentru a lasa mincare si haine, fugind, ca nu cumva sa fie vazuti.
Si dansurile, cintecele, modul cum soacra mea araboaica ma hranea in gura cu mina ei ca sa-mi arate dragostea si pretuirea ei.
DE CE CRED ALBII CA SINT O RASA SUPERIOARA? Sarmani zombies neluminati de soare, gelosi pe bucuria noastra de a trai...
CEI CE CRED ASTA...O DEDICATIE PENTRU VOI

Reckoner
Can you take it with you
Disavow the pleasure

You were not to blame for
Bittersweet distractors
Dare not speak his name
Did I cater to all you
All your needs?

Because we separate
it ripples our reflections
Because we separate
it ripples our reflections

Reckoner

Did I cater to all you
All your needs?

ASEARA LA B'ESTFEST

THANX GOD THE KLAXONS DIDN'T COME...IN LOCUL LOR AU VENIT GENIILE DE LA US3

INCEPE SA-MI PLACA ROMINIKA DIN CIND IN CIND..

Friday, July 3, 2009

CUM SA FACI LADDU-MINCAREA PREFERATA A LUI SRI GANESH


Parintele Selafiil, invatator al blandetii si al simplitatii neprefacuteUn "pateric viu"

Pentru prima data am intrat in chilia parintelui Selafiil cu totul intamplator, la indemnul unui frate, dupa un an de manastire. Asta pentru ca gluga neagra a batranului si legendele pe care le-am auzit despre schimonahi ma faceau sa ma rusinez de el si, poate, chiar sa ma tem, cum li se intampla, de altfel, tuturor celor care il vad prima oara, multumindu-ma numai sa-l privesc cu admiratie ascunsa de departe.

Crezandu-I vazator cu duhul, ma pregatisem sufleteste sa rabd toate ocarile pe care imi inchipuiam ca mi le va face pentru viata mea nedemna. Am intrat in chilie cu sentimentul ca traiesc un act istoric, fiind, poate, mai sentimental. Mai tarziu, insa, am inteles ca aceasta intalnire a insemnat intr-adevar foarte mult, daca nu pentru istoria intreaga, cel putin pentru istoria mantuirii mele personale, dar poate si a altora, care se vor folosi de cuvintele batranului, adunate din aerul chiliei in aceasta carte.

Am trait atunci o stare intr-adevar minunata. M-am aflat, fara sa exagerez, intr-un nor, daca nu de lumina reala, asa cum relateaza Motovilov despre Sfantul Serafim de la Sarov, caruia i s-a luminat fata de lumina taborica, in timp ce-i vorbea, atunci de un nor de caldura duhovniceasca si dragoste, pentru o vreme din care timpul s-a retras, lasand loc vesniciei.

Batranul era fara schima pe el, intr-un halat vechi, mosnegesc, si, in timp ce-mi vorbea, ma tinea de mana. Aveam impresia ca stau la raze si ca toate gandurile mele dinlauntru vuiesc in urechile batranului, si ca ochii inimii lui, caci cu ochii trupesti nu mai vede de 20 de ani, imi vad toate faptele savarsite de mine vreodata.

Parintele mi-a vorbit atunci despre virtutile pe care trebuie sa le aiba un calugar: blandetea lui David, rabdarea lui Iov, smerenia vamesului si dragostea care niciodata nu cade. Mi-a vorbit despre gandul mortii, dar mi-a povestit si cateva amintiri de-ale lui, chiar hazlii, si zambea, ceea ce descoperea o mare si neprefacuta simplitate.

A fost atat de uman si atat de dumnezeiesc ceea ce mi s-a intamplat in seara aceea, incat mi-am dat seama ca vreme de mai bine de o ora am fost rapit, si mintea mea, de altfel plina de necuratii, atunci nu a avut nici macar pentru o clipa vreun gand strain si necurat. Am inteles ca a fost lucrarea Duhului Sfant care poate sa curateasca toate si ca m-am impartasit de o astfel de stare numai stand langa acest batran si ascultand cuvintele lui.

Am plecat cu senzatia ca am fost in una din vietile Sfintilor, intr-un Pateric. Mi-am dat seama ca lecturile din Pateric, daca nu sunt insotite de un exemplu real, se aseamana cu o limba pe care o inveti din manuale, dar nu ajungi niciodata sa o vorbesti in tara ei de obarsie.

De altfel, chiar in Patericul Egiptean se relateaza cazul unui frate care era chinuit de gandul sa nu mai mearga sa-l intrebe pe batran ce sa faca, pentru ca si asa stia raspunsul. Si i s-a descoperit ca mai bine este sa mearga, pentru ca, atunci cand mergi dupa sfat la un batran, obtii nu doar un raspuns, ci iti castigi si un rugator inaintea lui Dumnezeu.

De atunci, am mai fost de multe ori pe la parintele, simtind aceeasi preschimbare launtrica de fiecare data.

De multe ori, noi, fratii, care suntem tineri si veniti dintr-o societate cum a fost cea sovietica, cand ne ducem la parintele Selafiil dupa vreun sfat sau pur si simplu sa vedem cum se mai simte, glumim, zicand ca mergem la "Patericul nostru", ca avem Patericul nostru viu.

O tentativa de clasificare

Daca ar fi sa-l clasificam cumva pe parintele Selafiil, trebuie sa spunem ca el imbina extraordinar duhul penitential si obsesia mortii al unui Efrem Sirul, de exemplu, cu sociabilitatea si diplomatia Sfintilor de la Optina din secolul trecut, cum sunt Ambrozie, Macarie, dar fara eruditia si aristocratismul acestora.

Poate tocmai pentru ca nu a avut alte studii, ci doar lecturile numeroase din Vietile Sfintilor si Patericuri, parintele Selafiil pare un calugardin secolele IV-V ratacit in zilele noastre. Zic asta nu pentru ca esenta monahismului s-ar fi schimbat cu timpul, ci pentru a-l deosebi pe parintele Selafiil de ceilalti batrani cunoscuti cititorului credincios de la noi, cum ar fi chiar si parintele Cleopa, caruia, pe langa virtutile monahale si simplitatea taraneasca, nu i-au ramas necunoscute terminologia si maniera de expunere a teologiei moderne.

Parintele Selafiil nu numai ca nu este scriitor, dar nu este nici macar predicator, adica nu vei vedea niciodata chilia lui plina de oameni si pe batran graindu-le cu voce tare, asa cum se intampla cu duhovnicii vestiti. Cu toate acestea, parintele este inzestrat cu darul vorbirii si al sfatuirii si doar smerenia l-a ascuns de ochii lumii.

De aceea, l-as incadra pe parintele Selafiil in randul predicatorilor postumi, care au predicat cu fapta mai mult decat cu cuvantul, pe linia Sfantului Pavel, pe care l-a descoperit Sfantul Antonie cel Mare in pestera, chiar inaintea mortii, a Mariei Egipteanca sau a Sfantului Marcu cel din munte, pe care Dumnezeu nu i-a lasat sa moara in anonimat, ci i-a descoperit spre folosul credinciosilor. Parintele Selafiil cred ca este un astfel de caz pentru zilele noastre, pe care Dumnezeu l-a smuls clin smerenia in care a petrecut pana la varsta de 93 de ani, pentru a-l reda unei lumi vaduvite de exemplele demne de urmat.

Smerenia si negrija care izvorasc din gandul mortii

Nucleul si punctul de plecare al trairii parintelui Selafiil, ca si al tuturor calugarilor, este chiar obsesia mortii si a desertaciunii bunurilor acestei vieti, in contrast cu vesnicia si bunurile vietii viitoare. Nu stiu daca s-a intamplat vreodata ca la intrebarea: "Ce mai faci, parinte?" sa raspunda altfel decat: "Ei, ce sa fac, cu osteneala si durere, ca ce zice Psalmistul? «zilele omului sunt 70 de ani, iar de va fi in putere, 80 de ani si ce este mai mult decat aceasta? - osteneala si durere»" (Ps. 89, 10-11).

Petrecerea permanenta cu gandul la moarte da nastere smereniei si a negrijei de cele pamantesti, aduce tacerea si cumpatarea si descopera cunostinta tainelor Dumnezeiesti -Taina invierii, prin care am fost trecuti "din moarte la viata". Gandul la moarte ne duce dincolo de moarte, ne scoate din timp si ne asaza in vesnicie, acolo unde se afla lacasurile Sfintilor si Dumnezeu insusi. intr-un cuvant, cu cat meditam mai mult asupra absurditatii si tiraniei mortii, descoperim maretia iubirii lui Dumnezeu care, El insusi murind, S-a pogorat dupa noi pana la iad ca sa ne izbaveasca de ea. Iar vederea dragostei cu care ne iubeste Cel care a binevoit a muri pentru noi seamana nadejde.

Parintele Selafiil pastreaza in memorie amintirea mortii multor oameni, unii morti pe drum, unii inecati, unii in timp ce mancau, altii prin somn sau in multe alte feluri si foarte des povesteste despre ele. Aceasta descopera si mai evident obsesia mortii care traieste in el.

Nejudecarea

Cel care, prin meditatia asupra mortii, a constientizat darul care i s-a facut, fiind "rascumparat cu sange", iarta cu usurinta datoriile mici ale aproapelui, adica supararile, nu judeca si nu ocaraste, ci propaseste in blandete.

Iubirea

Practicarea blandetii si a neosandirii te aseamana lui Hristos, care este "bland si smerit cu inima", facandu-te chip al iubirii Lui. Iubirea este izvor de fapte bune, energie care nu seaca si nu oboseste. Din aceasta stare izvoraste ravna pentru nevointe, dupa cum mai izvoraste si din teama de chinurile vesnice. Parintele Selafiil insa aproape ca nu vorbea deloc despre iad, ca unul ce "nu se mai teme de Dumnezeu, ci il iubeste pe El, ca dragostea scoate afara frica". in schimb vorbea necontenit despre setea de iertare a lui Dumnezeu si fericirea viitoare, trezind in ascultator dragostea pentru Dumnezeu si dorinta de a-si indrepta viata.

Pacea si dreapta judecata pe care le aduce iubirea

Iubirea te face asemenea cu Dumnezeu, care este Dragoste. Fiind asemenea cu Dumnezeu, ajungi la cunostinta lui Dumnezeu si a purtarii lui de grija. De aici izvoraste rabdarea si negrija cea buna. Un astfel de om nu se tulbura zadarnic pentru pacatele altora, ci ii vede pe toti sfinti, stiind ca Dumnezeu poate sa-i preschimbe pe toti cu harul Sau, daca nu acum, pe viitor. Nu este cicalitor, nu se grabeste sa-i mantuiasca pe ceilalti, nici pe sectanti, nici pe atei, stiind ca aceasta sta in puterea lui Dumnezeu, dar nu a lui. Se roaga pentru toata lumea, crezandu-se pe sine mai pacatos decat toti oamenii. Este aspru cu sine, dar ingaduitor cu ceilalti. in acest fel, omul propaseste si se permanentizeaza in nepatimire si dragoste.

Chezasia pacii, insa, este deasa marturisire a gandurilor, chiar si zilnica, daca se simte nevoia, si cuminecarea cu Sfintele Taine. Marturisirea de chilie, in fata icoanei, in fiecare seara inainte de culcare. Alergarea la Dumnezeu in rugaciune, cu gandul, de indata ce ai savarsit greseala, astfel incat intotdeauna sa porti in inima: "larta-ma, Doamne, ca nimic bun n-am facut, ajuta-ma sa pun inceput bun".

Simplitatea, ca semn al iubirii neprefacute

"Nepatimirea cea mai inalta face gandurile simple"*, la fel si purtarile. Simplitatea copilareasca ajunge sa vorbeasca cu indrazneala lui Dumnezeu si Dumnezeu ii indeplineste dorintele, caci dorintele ei corespund cu voia lui Dumnezeu. De exemplu, aceasta rugaciune copilareasca, dar foarte ajutatoare, impotriva maniei, pe care batranul mi-a spus-o mie: "Doamne, indeparteaza de la mine mania aceasta, ca nu-mi trebuieste ea mie". Alta data, batranul rostea aceasta rugaciune din Pateric: "Doamne, vrei, nu vrei, mantuieste-ma. Tu m-ai zidit, Tu mantuieste-ma". Si celelalte cereri ale parintelui erau tot atat de simple, vadind o mare apropiere de Dumnezeu.

De multe ori, ascultandu-l pe batran cum povesteste si stiind viata lui, ma intrebam daca nu ar putea si el sa raspunda ca avva Antonie, atunci cand a fost intrebat de avva Ammun nitriotul: "Vad ca eu mai multa osteneala am si cum de numele tau s-a marit intre oameni mai mult decat al meu? Zis-a lui avva Antonie: pentru ca eu iubesc pe Dumnezeu mai mult decat tine".

Cam aceasta ar fi teologia pe care am invatat-o pe viu din exemplul parintelui Selafiil. O teologie a seninatatii, a nadejdii nezdruncinate, chiar si pentru cei pacatosi, spre dragostea si setea de iertare a lui Dumnezeu, care este gata sa ne primeasca chiar si pentru un cuvant, numai sa i-L spunem, sa nu ramanem in impietrirea inimii noastre.


Extras din "Dragostea care niciodata nu cade" - Parintele Selafiil de la Noul Neamt
(relatarea apartine parintelui Savatie Bastovoi)


sursa

Thursday, July 2, 2009

NOR ROSU DEASUPRA CAPETELOR NOASTRENorul rosu deasupra capetelor noastre
http://www.punctul. ro/articol/ 6607/norul- ros-deasupra- capetelor- noastre.html
În Europa s-a declansat o adevarata isterie fata de razele ultraviolete care au depasit de aproape zece ori valoarea suportata de piele. La noi, nimeni nu zice nimic, desi zece minute în plin soare pot transforma orice neg într-unul malign. Se întâmpla si în vecini - Austria , Polonia, Ungaria, iar hartile realizate din satelit arata si România sub norul rosu. Deja în tarile europene autoritatile au intrat în alerta, în Ungaria de exemplu jandarmii interzic celor sub 18 ani sa practice sportul în aer liber în perioada de maxima expunere, între 11, 30 si 16.

La noi pace si liniste.
Noi avem criza economica si gripa porcina. S-a sesizat însa doctorul dermatolog Monica Capâlna, îngrijorata de numarul din ce în ce mai mare al bolnavilor care se prezinta la consultatie cu arsuri solare.
De saptamâni întregi este alerta în Europa. Acum doua saptamâni s-a masurat concentratia de UVB deasupra Ungariei si Poloniei si s-a înregistrat valoarea de 9,4, pe o scala de la 1 la 10 , unde 10 este maxim. Aceasta înseamna ca s-au înregistrat radiatii UVB de noua ori mai mari decât poate suporta pielea noastra. Aceasta înseamna ca o expunere de zece minute la soare, între orele 11..30 si 16, produce arsura solara care poate transforma orice neg pigmentar într-unul malign. Doua arsuri solare la copii sub 14 ani duc la înzecirea riscului de aparitie a melanomului malign dupa 20 de ani. Pur si simplu pielea umana nu mai poate suporta radiatiile", ne-a declarat dr. Capâlna.
Verdictul e serios si ar trebui sa avem mesaje de avertizare în toata presa si pe toti stâlpii.

De ce totusi la noi e atât de liniste?
'Pentru ca în România nu se masoara oficial UVB". În aceste conditii, parintii îsi trimit inconstienti copiii la strand în miezul zilei, stau la soare fara niciun fel de protectie, iar apoi alearga la medic cu arsuri, de multe ori mult prea târziu pentru prevenirea cancerului de piele. N-o spunem noi, ci o arata registrele de consultatii ale medicilor dermatologi.
Vin foarte multi pacienti cu arsuri solare. S-au înzecit cazurile de displazie, de stari precanceroase, în care se recomanda deja excizarea. Ar fi bine sa apara mesaje de avertizare în presa, în parcuri, la intrarea în stranduri, ca oamenii sa fie informati si sa nu se expuna radiatiilor" , a sustinut dr. Capâlna.

Pâna la urma depinde de noi
În conditiile în care autoritatile tac mâlc, nu avem ce face decât sa ne protejam din proprie initiativa de razele ucigase. Dr. Capâlna îi sfatuieste pe parinti sa nu tina deloc la soare copiii sub un an, iar cei peste un an, doar cu crema de protectie solara si doar în afara orelor de risc. Esentiala este protectia cu crema de protectie solara adaptata fototipului fiecaruia, dar cu cât factorul de protectie este mai mare, cu atât este mai bine. Pentru copii sunt importante cremele cu factor de protectie 50 sau 50+. Nu trebuie sa uitam de ochelarii de soare, pentru ca razele UVB duc la arsuri de retina. Si, foarte important, ultravioletele UVB trec si prin apa, asa ca cei care stau în bazine sau în mare sunt la fel de expusi ca cei de pe mal.

Dupa arsuri, este esentiala hidratarea, dusurile cu apa rece, iar pacientul trebuie sa se prezinte la medic, mai ales daca prezinta greata sau varsaturi.
Alerta va fi valabila toata vara si abia dupa ce Pamântul se va departa de Soare vom putea rasufla usurati. La sfârsitul saptamânii trecute, în Ungaria se anunta o valoare de 8, pentru razele UVB.

Razele UVB provoaca înrosiri si arderi ale pielii. Efectele lor se limiteaza la epiderma. Ele produc un bronz întârziat, ce apare dupa formarea pigmentului negru al pielii, numit melanina, dupa 48-72 de ore de la expunere. Razele UVB sunt principala cauza a cancerului de piele. Vitamina D3 produsa de razele UVB ajuta la mentinerea în organism a unui nivel sanatos de calciu si fosfor, care contribuie la prevenirea rahitismului si a osteoporozei, la fel ca si la alte afectiuni fizice si cutanate. Razele UVA penetreaza straturile profunde ale pielii, deteriorând astfel fibrele de elastina si de colagen ale dermei. Razele UVA nu ard pielea precum cele UVB, dar produc o pigmentare în minutele urmatoare expunerii care nu este datorata formarii unei noi melanine, ci a oxidarii melaninei deja prezente în piele. Prin razele UVA se produce o bronzare de scurta durata.
(Sursa:
www.netmedic. ro)

Noi oficial nu am primit absolut nimic.
Putem doar recomanda populatiei sa evite expunerea de lunga durata între orele 11 si 16 si sa ia celelalte masuri de precautie. Noi ca institutie nu masuram radiatiile ultraviolete" . Dr. Ovidiu Farcas, medic primar igiena, Directia de Sanatate Publica Mures.
Mai jos aveţi un link interesant.
http://www.idokep. hu/?oldal= uv


Tuesday, June 30, 2009

BUDISM TIBETAN


Va parasesc pina la sfirsitul saptaminii pentru ca ma duc aici:
Va reamintesc ca MAESTRUL TANPAI LAMA RIMPOCHE ACHARYA a hotarat sa continuie invataturile si in zilele de miercuri, 1 iulie 2009 si joi, 2 iulie 2009.


In aceste zile se va preda invatatura POWA-tehnica transferului constiintei

De asemenea Maestrul va preda tehnica pentru deschiderea chakrei coroanei.


Va asteptam cu drag intre orele 18-21

la sediul Universitatii Hyperion din str. Popa Nan nr. 90-92, sector 2 (la intersectie cu Calea Calarasilor, langa Piata Traian)


informatii despre invatatura maestrului se gasesc si pe site urile www.buddhistwarriors.com si www.omahhum.com


NEVERLAND-TARAMUL DE VIS A LUI MICHAEL JACKSON

Monday, June 29, 2009

WALT DISNEY-Interese criminale şi tehnici de programare mentală

Interese criminale şi tehnici de programare mentală

de Eva Teodorescu


Moto: „Dacă lumea ar putea privi cu adevărat

şi ar putea vedea ce este în spatele imaginii lui Walt Disney, l-ar distruge, l-ar bate şi l-ar târî pe străzi. Asta ar face lumea dacă
ar cunoaşte scopul principal al lui Disney.” - declaraţie a unui maestru mason „iluminat”.


Regatul magic al lui Walt Disney, celebrul producător de desene animate, a devenit o instituţie americană care influenţează oamenii din întreaga lume şi îşi pune amprenta asupra vieţilor lor, din leagăn până în mormânt. Dincolo de grandoarea aparentă a lui Disney şi a creaţiilor sale se ascund cele mai groteşti aspecte de ocultism negru pe care le-a văzut lumea până acum.

Cine a fost cu adevărat Walt Disney?

Admirat pe întreg globul, ipostaziat de biografia sa oficială într-un om de o moralitate ireproşabilă, „născut pentru a face lumea să viseze”, Walt Diseny este inventatorul şi cel mai mare producător de desene animate, creatorul Imperiului Disney, care a revoluţionat cea de-a şaptea artă şi industria turismului. Redutabil om de afaceri, „magnatul divertismentului”, a făcut din compania sa un gigant mondial, iar din numele Disney marca de elită a industriei divertismentului şi cea mai respectată marcă din SUA (conform unui sondaj de opinie recent). În 43 de ani de carieră, a produs peste 600 de filme şi desene animate. A primit 950 de premii şi titluri onorifice şi este deţinătorul a 26 de premii Oscar.
Câţi cunosc oare şi faptul că Walt Disney era francmason în Ordinul DeMolay, iar semnătura sa conţinea ocultată cifra 666 ? Că a lucrat mulţi ani ca agent FBI sub acoperire? Sau că a fost acuzat că ar fi pedofil?

Vă prezentăm mai pe larg câteva date din bibliografia sa oficială. Walter Elias Disney (5 decembrie 1901 - 15 decembrie 1966) a fost regizor, producător, animator, scenarist şi antreprenor american. Cofondator (alături de fratele său, Roy O. Disney) al studioului Walt Disney Productions, Walt a devenit unul din cei mai cunoscuţi producători de film din lume. Compania sa, cunoscută acum sub numele de Disney sau The Walt Disney Company, are venituri anuale de peste 30 de miliarde de dolari şi este cotată ca fiind a 48-a companie în topul celor mai mari 500 de companii din lume. Disney deţine la ora actuală cinci studiouri cinematografice, nouă canale de televiziune, inclusiv ABC, 21 posturi de radio, şapte cotidiene, câteva edituri, zeci de hoteluri, câteva aeroporturi şi un lanţ de parcuri de distracţii gigant. Este una din cele mai mari companii de producţie de la Hollywood. Disney a achiziţionat şi studiourile Pixar, astfel luând naştere cel mai mare studio de animaţie din lume, Disney/Pixar.

Disney şi echipa sa au creat filme celebre precum: „Albă ca Zăpada”, „Cartea Junglei”, „Pisicile aristocrate”, „Frumoasa şi bestia”, „Pinochio”, „Fantasia”, „Dumbo”, „Bambi”, „Alice în Ţara Minunilor”, „Peter Pan”, „Cenuşăreasa”, „Doamna şi vagabondul”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „101 dalmaţieni”, „Regele leu,” „Mary Poppins”, „Insula comorii”, „20.000 de leghe sub mări” etc, şi unele din cele mai cunoscute personaje: Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Donald, Tom şi Jerry, Tweety etc. Producţii recente de succes ale studiourilor Disney sunt: „Toy Story”, „Compania monştrilor”, „În căutarea lui Nemo”, „Incredibilii”, „Bolt” şi „WALL-E”.

Haideţi să vedem mai de aproape cine a fost cu adevărat Walt Disney. Christopher Finch scrie în cartea sa „Art of Walt Disney: From Mickey Mouse to the Magic Kingdoms” - „Arta lui Walt Disney: de la Mikey Mouse la Regatul Magic”: „prin definiţie, figurile publice sunt cunoscute tuturor; totuşi chiar şi după discuţiile cu unii dintre cei mai apropiaţi asociaţi ai lui Disney este imposibil să sărim peste concluzia că de fapt nimeni nu l-a cunoscut cu adevărat. Mereu au existat aspecte ale personalităţii sale, care rămâneau ascunse.” Mulţi dintre cei care l-au cunoscut îndeaproape s-au plâns că acesta era „arogant şi refractar”. Finch nu este singurul autor care a vrut să îi avertizeze pe cititori că imaginea oficială a lui Disney este falsă. De asemenea şi Leonard Mosley, unul dintre biografii lui Walt Disney scria în „Disney’s World” - „Lumea lui Disney”: „Împărtăşesc şi eu admiraţia generală faţă de un om ale cărui creaţii cinematografice au fost mereu atât de inspirate şi spirituale, dar diferenţa dintre mine şi cei care îl idolatrizează, negăsindu-i nicio greşeală, este că eu îmi doresc să cunosc faptele, oricât de fantastice ar părea la prima vedere, deoarece ştiu că foarte mult din adevăratul Walt Disney a fost ascuns, în mod intenţionat. Caracterul acestui om avea mari lipsuri.”

disney2

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte

Cum a reuşit Walt Disney să-şi construiască imaginea de om cu o moralitate ireproşabilă? În timp ce Hollywood-ul era frământat de scandaluri, în compania fondată de Walt Disney erau aplicate standarde stricte. În anii ‘30, Disney avea un cod al uniformei, care le cerea bărbaţilor să poarte cravată, iar femeilor fuste de culoare închisă. Dacă vreun bărbat se uita provocator la o femeie la studiourile Walt Disney, risca să fie dat afară imediat. În anii ‘50, dacă vreun angajat era auzit spunând nu contează ce fel de înjurătură era concediat instantaneu, indiferent cine era. Disney nu le permitea angajaţilor săi de sex masculin să aibă păr pe faţă, deşi el însuşi purta mustaţă. Nu era admis să existe alcool în cadrul studiourilor, deşi el însuşi consuma o cantitate foarte mare în biroul său. La început, Walt nu le permitea artiştilor săi să deseneze personaje nud. Aceste reguli stricte nu izvorau dintr-o adevărată convingere morală, ci din necesitatea de a se asigura că reputaţia Disney rămâne nepătată.

Astfel de reguli morale stricte sunt paravanul pentru a ascunde multe, de la un puternic sentiment de vinovăţie, până la ritualuri satanice. De exemplu, Hitler se spăla obsesiv pe mâini de mai multe ori pe zi. Şi despre Disney se povesteşte că se spăla pe mâini de mai multe ori pe oră, în fiecare oră. Walt Disney făcea eforturi mari pentru a menţine o imagine nealterată asupra afacerii sale. De exemplu, el a scris o reclamaţie foarte vehementă atunci când un personaj din desenele sale animate a apărut într-o reclamă la bere. La fel ca şi în cazul lui Billy Graham (cel mai renumit predicator baptist american din prima perioadă a secolului XX, mason de gradul 33), „iluminaţii” şi-au oferit toată susţinerea pentru promovarea lui Walt Disney.

Walt Disney era mason de grad 32. La casa sa de vacanţă din Palm Springs obişnuia să joace golf împreună cu Ed Sullivan şi Bob Hope, ambii masoni de grad înalt. Dacă Disney era atât de nepătat şi bine intenţionat, cum de avea astfel de prieteni apropiaţi?

Alt prieten apropiat al său era Ronald Reagan. Ambii erau masoni de grad înalt şi proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI şi ambii erau implicaţi în abuzuri făcute asupra „sclavilor” controlaţi mental. Walt a susţinut mereu, plin de generozitate, campaniile politice ale lui Reagan, iar acesta din urmă i-a oferit favoruri politice lui Disney, în calitatea pe care o avea de guvernator al Californiei. Ronald Reagan şi prezentatorul TV, „iluminatul” Art Linkletter, l-au susţinut foarte mult în public pe Disney. Printre ocultiştii faimoşi care au susţinut industria Disney pe parcursul timpului se numără: Bob Hope, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra şi familia Clinton. Uriaşul parc de distracţii construit de Disney, Disneyland, a fost vizitat de-a lungul timpului de toţi preşedinţii americani, de la Dwight D. Eisenhower la George Bush Jr., împăratul Akihito al Japoniei, toţi regii „iluminaţi” ai Danemarcei şi ai Belgiei, cel de-al treilea preşedinte al Egiptului - Anwar El Sadat, Robert Kennedy, fostul dictator al Indoneziei - Suharto, şahul Iranului - Mohamed Reza Pahlavi.

Disney a primit de la începutul carierei sale premii de recunoaştere de la multe organizaţii promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonică B’nai B’rith, de la care a primit titlul de „Omul anului”; Camera de Comerţ i-a dăruit în anul 1936 premiul anual „Tânăr remarcabil”; instituţiile Yale şi Harvard i-au dat medalii de onoare. „Cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecţiunii binevoitoare şi al moralităţii ideale,” declară Leonard Mosley în cartea sa „Disney’s World”.

disney3

„În spatele faţadei plăcute a lui Disney se găsesc producţii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituţie, controlul minţii precum şi atragerea mai multor generaţii de oameni către practicile de vrăjitorie”, susţine Fritz Springmeier în cartea „Deeper Insights into the Illuminati Formula”. În America, nimeni nu a mai vândut ocultismul negru şi vrăjitoria aşa cum au făcut-o fraţii Disney. Film după film, acestea au fost aduse în atenţia publicului sub masca aşa-zisei distracţii. De exemplu, „Întoarcerea de pe muntele vrăjitoarelor” a fost una dintre cele mai mari promovări făcute vreodată vrăjitoriei.

Vincent Price a fost unul dintre principalii ocultişti care a introdus în lume multă oroare ocultă prin cărţile şi scenariile pe care le-a scris. A lucrat câteva proiecte pentru Disney şi a fost vocea lui Ratigan din „Marele şoricel detectiv”.

În ce priveşte filmele pentru adulţi, la un moment dat Disney a rămas dator sindicatelor. Pentru a putea plăti datoria, a început în secret să producă o cantitate mare de filme porno. Fritz Springmeier afirmă că directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa de asemenea cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, „care sunt toate create pentru a ascunde producţia de filme pentru adulţi aparţinând lui Disney”.

Walt Disney şi guvernul SUA

Înaintea celui de-al doilea război mondial, FBI şi CIA l-au recrutat pe Walt Disney ca informator. Documentele obţinute recent din arhivele FBI arată clar că Walt Disney a fost agent informator plătit al FBI-ului. Aceleaşi documente secrete dezvăluie faptul că Walt Disney a fost mai târziu promovat într-o funcţie importantă şi alţii îi raportau lui. Şi scriitorul Marc Eliot susţine că, în 1940, şeful FBI din acea vreme, John Edgar Hoover, i-a propus lui Walt Disney să devină informator al serviciilor americane de informaţii interne al SUA. Eliot povesteşte că Disney era un conservator notoriu şi avea slăbiciune pentru tot ceea ce era american. Cu toate acestea, despre Disney se vehiculau şi anumite zvonuri cum că acesta era informator dublu, servindu-i şi pe sovietici.

disney4

Walt nu a avut nicio remuşcare să participe la „vânătoarea de vrăjitoare” declanşată în vremea aceea în citadela filmului împotriva acelora care simpatizau cu comunismul. Aceasta a pus pe jar Comisia pentru Activităţi Antiamericane a Congresului, printr-o interminabilă perindare de martori „prietenoşi” care şi-au denunţat prietenii, acuzându-i de comunism şi antiamericanism şi ruinându-le cariera.

Colaborarea cu FBI i-a servit lui Disney pentru a-şi controla personalul de desenatori cu înclinaţie spre grevă, nemulţumiţi de locul de muncă şi având tendinţa de a se înscrie în sindicat pentru a protesta faţă de salariile mizere oferite de patron. Unul dintre desenatori, care s-a confruntat cu represalii pentru că a participat la o grevă în 1941, a mărturisit că „Disney a refuzat să recunoască talentul desenatorilor săi care au lucrat ore în şir în laboratoarele sale la preţuri scăzute şi care au rămas nişte iluştri anonimi.”

În 1993, atunci când a apărut ştirea că Disney a lucrat ca agent secret pentru FBI, fostul şef al CIA, William Hedcock Webster, a contribuit alături de familia lui Disney la acoperirea acestui scandal. Webster a apărut la TV şi a spus că Walt nu a avut niciodată legătură cu FBI-ul. Unul dintre multele cazuri scandaloase în care era implicat Walt era acela al unei fetiţe de şase ani, Rose Marie Riddle, care fusese abuzată sexual şi dispăruse în 1961. Conform documentelor din arhivele FBI, agentul FBI W. G. Simon fusese cel care se întâlnise cu Walt pentru a discuta despre acest caz. Acelaşi Simon este una dintre persoanele care au declarat mincinos pentru public cum că Disney nu ar fi fost niciodată agent FBI. Ne întrebăm de ce este atât de important pentru FBI şi CIA să ascundă faptul că Walt Disney a fost agent FBI?

Un alt fapt divers interesant este că de-a lungul timpului Disney a folosit în mod repetat metode nu tocmai cinstite, dar sigure, de a obţine proprietăţi în teren. Acesta se înţelegea cu oficialii guvernamentali şi bancherii locali pentru ca familia sa, directorii Disney şi acţionarii Disney împreună cu familiile lor să reuşească să cumpere proprietăţile dorite pe care, după o anumită perioadă de timp, aceştia le vărsau în contul corporaţiei. Un exemplu ar fi Parcul de Istorie Americană din Virginia, din care Disney deţine 1800 de acri (peste 7284,42 hectare).

Mesaje subliminale sexuale în producţiile Disney

Pare greu de crezut că desenele animate cu care cresc copiii noştri abundă de mesaje sexuale subliminale? Vă oferim câteva astfel de exemple, pentru a vă convinge singuri. Internetul abundă de analize detaliate ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale.

În „Mica Sirenă”, unul dintre turnurile castelului (a treia coloană de la dreapta la stânga) prezintă un organ sexual masculin în erecţie.

Chiar şi preotul care oficiază o nuntă în desenul animat intră la un moment dat în erecţie.

În spatele cuvintelor cântecului din Mica Sirenă „Kiss the girl…” se află un grup Jamaican care pronunţă cuvinte africane pentru a blestema fiecare persoană care priveşte.
În filmul Alladin, dacă rulaţi încet filmul el spune foarte repede ca să nu se înţeleagă „good teenagers, take off your clothes” - „dragi adolescenţi dezbrăcaţi-vă”.

Un alt desen animat faimos este “Pocahontas”. Faţă de povestea originală, Disney „a uitat” să precizeze că personajul principal se converteşte la creştinism.

Filmul animat ,,Lion King”- „Regele leu” conţine de foarte multe ori mesajul subliminal cu cuvântul „sex” şi „lie” (lie înseamnă a minţi). Dacă priviţi filmul Regele Leu cu încetinitorul, în multe imagini apare cuvântul sex. Una dintre cele mai evidente este în momentul când leul loveşte cu labele în pământ: În mijlocul particulelor de praf care se ridică, pe mijlocul ecranului, se formează cuvântul „sex”.

Mesaje subliminale cu cuvântul „sex” pot fi găsite şi în „Frumoasa şi bestia”.

“Gargoleys” este un serial de televiziune de desene animate, care este pură demonologie. Ideea principală a serialului este aceea că o rasă de demoni protejează New York City. Unul dintre personaje se numeşte Demona.

În interviul doctorului James Dobson, din cadrul emisiunii TV „Focalizare asupra familiei”, apare Mickey Mouse prezentând ultima producţie a lui Disney: cartea de benzi desenate „Crescând Homosexual”. În prezentarea cărţii „Crescând Homosexual”, purtătorul de cuvânt al Disney îi invită pe toţi adolescenţii de sex masculin să exploreze „frumoasa lume a homosexualităţii”.

disney5

În ziua de azi, Disney promovează întâlnirile anuale „Gay and Lesbian Day at Walt Disney World.” Disney a permis organizatorilor homosexuali să îi portretizeze pe Mickey Mouse şi Donald Duck ca iubiţi homosexuali, iar pe Minnie Mouse şi Daisy Duck ca lesbiene. Disney a extins serviciile de sănătate de care beneficiază angajaţii homosexuali ai companiei care „trăiesc” împreună. Această politică nu se aplică însă şi cuplurilor heterosexuale. Preşedintele Disney, Michael Eisner a declarat că circa 40% din cei 63.000 de angajaţi ai companiei sunt homosexuali. Michael Eisner, care deţine 60% din acţiunile Disney, şi-a părăsit soţia şi s-a căsătorit cu un bărbat homosexual la Disneyworld, în Orlando, Florida.

Filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney - mari amăgiri ale „iluminaţilor”

Prietenul lui Walt Disney, masonul H. G. Wells afirmă în cartea sa „A Modern Utopia” - „Utopia modernă” că vor fi multe „show-uri şi distracţii” pentru oameni în Noua Ordine Mondială. Iată ce se scria despre Disney în „Anuarul Supravieţuirii Viitorului” din 1993, publicat de Societatea „Viitorului Lumii”: “Controlul asupra industriei de entertainment şi accesul neîngrădit la aceasta duce foarte uşor la manipularea populaţiei. America postmodernistă este un mare «circ» de distracţii şi de reclame, fiecare dintre ele cerşind cel puţin un moment din atenţia oamenilor. Lumea comerţului este hrana noastră, iar limbajul entertainment-ului este modalitatea obişnuită a discursurilor publice. Walt Disney World se întinde pe o distanţă de peste 11.000 de km pătraţi în mlaştina şi pădurile din centrul Floridei. Este cel mai important centru de distracţii din lume, fiind vizitat de peste 30 milioane de persoane anual. Putem vedea clar conceptul de «Ţara lui Oz» sau utopia ca afacere profitabilă.”

Disneyland şi Disneyworld sunt faimoase în lumea întreagă, ele fiind o adevărată „mândrie” a Americii. Primul parc de distracţii Disney, din seria care avea să revoluţioneze domeniul turismului, a fost înfiinţat în 1955, în California. Iată ce declara Disney atunci presei: „Disneyland reprezintă idealurile, visurile, eforturile care au stat la baza construirii Americii, dar asta nu înseamnă că nu poate fi şi un simbol universal.”

În cartea lor, „Deeper Insights into the Illuminati Formula”, Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler afirmă: „Se ştie, de asemenea, că Disneyland şi Disneyworld sunt centre deosebit de importante unde «iluminaţii» creează sclavi controlaţi mental. Disneyland este un loc unde se desfăşoară numeroase ritualuri satanice şi activităţi pornografice. În topul marilor amăgiri ale «iluminaţilor», filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney ocupă primele locuri. Aveau nevoie de un loc unde să vină oameni de pe tot globul pământesc, fără a se naşte niciun fel de suspiciuni; acest loc se dorea a fi acoperirea perfectă pentru multe din activităţile lor criminale.”

Tuneluri subterane în Disneyland

Un subiect de conversaţie al personalului din studiourile Disney era comportamentul ciudat al lui Walt. Acesta nu era de găsit până după-amiaza târziu, când ieşea din labirintul de tuneluri subterane, ce erau amplasate sub clădirile studiourilor. Explicaţia pe care el o dădea întotdeauna era aceea că discuta în fiecare zi, timp îndelungat, cu inginerii de la întreţinere.
Potrivit surselor din cadrul CIA, venite de la cei care se opun Noii Ordinii Mondiale, CIA a angajat în 1977 muncitori pentru a construi tuneluri subterane sub Disneyworld. Aceşti muncitori au fost condiţionaţi să ţină secretul şi nu au primit decât informaţii minime cu privire la motivul pentru care CIA se implică în construirea unui parc de distracţii. Sub Lacul Holden a fost construit un mare centru de programare mentală. Acesta se află la numai câţiva kilometri distanţă de Disneyworld. Deşi au fost luate măsuri foarte riguroase pentru a-l ascunde, în decursul timpului au fost intentate numeroase procese (federale şi statale) de către victimele care doreau să dezvăluie existenţa acestor tuneluri şi a centrului de programare. Din această cauză, până la urmă, tunelurile împreună cu centrul de programare mentală au fost închise, iar publicului i-au fost prezentate două tuneluri „noi”, unul pentru control tehnic şi celălalt pentru actori.

disney6

Parcurile Disney au angajat armate de spioni îmbrăcaţi ca şi turiştii, pentru a-şi spiona angajaţii. Mulţi angajaţi au vrut să facă publice măsurile de securitate mult prea exagerate, dar Disney a reuşit întotdeauna să oprească orice publicitate negativă.
O excepţie ar fi articolele publicate în numărul din 4 noiembrie ‘96 în Registrul Nappa Valley sub titlul „Plângeri făcute împotriva Disneyland denunţă măsurile de securitate abuzive care domnesc în Regatul Magic”. Profesorul de drept din cadrul UCLA, David Sklansky, a spus cu privire la regulile Disney: „Una dintre problemele majore pe care le avem este că nu ştim ce fac ei cu adevărat - dacă se opresc vreodată din supravegherea şi interogarea personalului. Conducerea bineînţeles că nu se supune aceloraşi norme de control.”

Întregul sistem mondial s-a unit pentru a sprijini imaginea şi publicitatea lui Disney, cea dorită de francmasoni. Atunci când ceva ce toată lumea consideră a fi perfect legal si moral nu este atacat de sistemul mondial, aceasta ar trebui să îi facă pe oameni să îşi pună întrebări. Învăţământul la domiciliu şi alte activităţi cu scop benefic pentru copii au fost într-un mod malefic atacate şi ridiculizate de mass-media. De ce Disney a rămas totuşi neatins? Programul social America’s Most Wanted are un număr mare de documente despre copiii care au fost răpiţi în timp ce vizitau Parcurile de Distracţii Disney.

Programe de control mental

În 1955, Walt Disney a creat emisiunea Clubul Mickey Mouse, ce putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de obicei la ora la care copiii se întorceau de la şcoală. În această emisiune, 24 de copii îl însoţeau pe Mickey Mouse dansând, cântând şi jucându-se. Clubul lui Mickey Mouse adora acele pălăriuţe cu urechi de şoarece. Începând din anii ‘50, aproape toţi copii care urmăreau emisiunea îşi doreau propriile lor „Urechi de şoarece” şi îşi doreau să devină un „Mouseketeer” adică un „muşchetar şoarece”.
Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler susţin în lucrarea lor „Deeper Insights into the Illuminati Formula” că, de fapt, Clubul Mickey Mouse este, pe lângă o emisiune la televizor, un program în care se aplică tehnici de control mental asupra copiilor.

„Printre celebrităţile care au fost programate mental în cadrul acestor grupuri de «mousketeers» se numără: Britney Spears, Lindsay Lohan, Justin Timberlake, Christina Aguilera. Aceştia, deşi prezentaţi de către mass-media drept staruri şi luaţi drept modele de comportament de către tineri, nu sunt decât nişte biete fiinţe umane care au devenit marionete fără voia lor şi care suferă cumplit căci nu au absolut deloc o viaţă a lor sau posibilitatea de a alege ce e bun sau rău. Un exemplu în această privinţă îl constituie încercarea lui Britney Spears de acum câţiva ani de a se revolta împotriva acestui control abuziv. Se spune că pe la 30 de ani, aceste victime pot avea tentative de a scăpa de sub programul impus până atunci. Toate ziarele de pe mapamond au prezentat ştirea cum că Britney «a luat-o razna», s-a tuns cheală în timp ce striga că vrea ca nimeni să nu o mai atingă. Apoi ea a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, unde şi-a scris pe frunte numărul 666, afirmând că este Antichristul spunând că nu mai vrea să nască monştri. La acea dată, ea avea deja doi copii, iar aceştia intraseră în acelaşi program de control mental ca şi ea.

De îndată ce înţelegem modul de programare mentală, este suficient să ne uităm, de exemplu, la producţia TV «Aventuri în Ţara Minunilor», care este transmisă în fiecare dimineaţă, pentru a ne putea convinge de acţiunea criminală de «mind-control» a lui Disney. În doar câteva minute, într-o dimineaţă, am putut vedea un iepure alb «creând o lume în capul tău» cu un inel - citatul este exact cum era în show! - am privit-o pe Alice trecând prin oglinzi (simbolismul oglinzii este des folosit în tehnicile de mind-control), l-am privit pe Iepurele Alb (care nu este altcineva decât programatorul) citind dintr-o carte unei fetiţe, iar apoi am ascultat mesajul emisiunii: «Iepurele Alb este singura ta şansă!».
Multiplele alter-ego-uri ale sclavilor «iluminaţi», care sunt menite pentru spionaj, şantaj, seducţie, asasinare, sunt programate să trăiască într-o lume de fantezie, de miraj. Ei niciodată nu au priză pe realitatea înconjurătoare. O mare parte din acest tip de programare mentală se realizează la Disneyland,”
susţine Fritz Springmeier.

Brice Taylor, una dintre victimele controlate mental, supravieţuitoare a programului MKULTRA, care a avut norocul să îşi recapete amintirile datorită unui accident de maşină şi a multor ani de şedinţe de psihoterapie povesteşte în cartea sa, „Thanks For the Memories” - „Mulţumesc pentru amintiri”, cum de multe ori a fost dusă la Disneyland. Tot ea afirmă că programatorii ei erau Bob Hope şi Henry Kissinger şi că pe parcursul a zeci de ani ea a fost folosită drept sclavă sexuală prezidenţială şi „computer personal”. Bob Hope împreună cu alţi masoni importanţi au participat la „Marea deschidere a Lumii Disney”, pe 29 octombrie 1971.

disney7

Warren Beatty a jucat împreună cu Madonna în filmul „Dick Tracy”, produs de studiourile Disney. Filmul Dick Tracy foloseşte culoarea într-un anumit mod specific tehnicilor de programare mentală prin culori. Anumiţi sclavi mentali complet „programaţi” au anumite programe, setate după acest film, pentru a găsi şi elimina ţinte (adică oameni). Sora lui Beatty este faimoasa Shirley MacLaine, care a fost folosită de către CIA drept sclav sexual. Numele său adoptiv MacLaine, presupus a fi numele de fată al mamei ei, nu este altceva decât un semn al oraşului McLain, acolo unde agenţii CIA au programat-o. Este o cunoştinţă apropiată a satanistului Stephen Nance.

Shirley Temple Black (Shirley „Templul Negru”) este faimoasa fetiţă care a jucat în producţiile cinematografice Disney. Ea a făcut parte din comitetul de directori al corporaţiei Disney între anii 1974-1975. Filmele ei au fost printre primele folosite ca tehnici de programare, la începutul anilor ‘40 şi ‘50. S-a căsătorit cu un personaj ce făcea parte din elita din San Francisco, pe nume Charles A. Black. Shirley a reprezentat SUA la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite din 1969 şi a fost decorată cu Crucea de Malta. Shirley a arătat semne că ar putea fi unul dintre copiii „iluminaţi” controlaţi mental, care sunt „protejaţi şi susţinuţi” de elita mondială.

Interesul lui Walt Disney pentru copii nu era atât de altruist pe cât părea la prima vedere. Walt i-a instruit pe copii să îl numească „Unchiul Walt”. Cei care cunosc metodele de control a minţii ştiu că programatorii sunt numiţi în mod obişnuit cu apelativul „Unchiul” de către victimele lor.
În cartea sa „Hollywood Babylon 2“, Kenneth Anger, „naşul” cinematografiei experimentale de la Hollywod, scriitor şi magician negru, susţine că Disney era pedofil: „Angajaţii au spus că şeful lor, Walt Disney, se pare că s-a îndrăgostit de băiat. Această afirmaţie este totuşi demnă de luat în seamă…”. Faimosul actor copil Bobby Driscoll, care are propria sa „stea a faimei” pe celebrul bulevard din Hollywood este copilul de care era atras Walt. Acesta era un băieţel foarte talentat, frumuşel şi inteligent, care a jucat în cel puţin două filme faimoase a lui Disney „Cântecul Sudului” şi „Insula Comorilor”. De asemenea, vocea lui Bobby fusese folosită pentru Peter Pan, care era un alter-ego al său (tehnicile de mind-control sunt bazate pe fragmentarea personalităţii victimei). Oare Disney l-a ajutat sau a abuzat de acest copil? Dacă într-adevăr Disney era atât de „curat” şi atmosfera de la studiouri atât de minunată şi inocentă, iar acest mic actor avea toate şansele să reuşească în viaţă cu mult succes, de ce Bobby a devenit dependent de metamfetamină la numai 17 ani şi a murit apoi câţiva ani mai târziu? De ce talentul său recunoscut de toată lumea şi cariera sa începută de mic nu l-au condus la ceva pozitiv, la o viaţă plină de realizări şi împliniri?

disney8

Compania a avut în mod repetat probleme cu autorităţile, deoarece a angajat mai mulţi indivizi, cunoscând faptul că aceştia fuseseră condamnaţi pentru pedofilie. Numeroase cazuri de angajaţi ai parcurilor tematice Disney au fost subiectul unor arestări, chiar repetate, al căror motiv au fost atacurile de natură sexuală si pornografia infantilă. Chiar şi unul din vicepreşedinţii companiei, Patrick Naughton, a fost arestat în anul1999 de către FBI pentru tentativa de corupere a unei fetiţe de 13 ani. Toate aceste cazuri au fost bine ,,îngropate” de către reţeaua de ştiri ABC News, companie TV deţinută de Disney.

Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii

Fritz Springmeier este unul dintre cei mai bine informaţi oameni la ora actuală cu privire la liniile genealogice ale „iluminaţilor” şi tehnicile pe care „iluminaţii” le folosesc pentru a crea sclavi controlaţi mental. El a scris cărţi pe acest subiect, împreună cu fostul programator iluminat Cisco Wheeler, ce conţin detalii foarte riguroase şi sunt foarte exacte. El a ţinut o conferinţă despre „iluminaţi” în anul 1998 la Granada Forum, care a fost considerată cea mai bună şi exactă prezentare pe această temă.

disney9

Iată concluzia sa zguduitoare cu privire la Disney: „După îndelungi cercetări pe care le-am desfăşurat, nu mai există acum niciun dubiu pentru mine că Disney (atât personalitatea care a fost, împreună cu filmele şi parcurile de distracţii) a contribuit foarte mult la prăbuşirea Americii, dincolo de faţada bogat ornamentată şi colorată pe care o avea şi o are chiar şi în prezent. După ce am început să primesc rapoarte de la victimele asupra cărora «iluminaţii» şi-au aplicat tehnicile de control mental, cu privire la faptul că Walt Disney ar fi avut un rol important în programarea lor, am fost deschis către aceste relatări, dar în acelaşi timp mi-am propus să găsesc dovezi tangibile. Din punctul meu de vedere, Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii. Această expunere asupra lui Disney este fără îndoială una dintre cele mai obiective care au fost făcute până acum. Sunt sătul să aud cum îl prezintă creştinii din America pe Disney, ca fiind un model de sfinţenie. Deşi creştinii ar fi trebuit să îşi dea seama de adevăr, totuşi ei au fost înşelaţi de imensa mascaradă a lui Disney. Şi le servesc aproape zilnic copiilor lor o porţie considerabilă de ocultism şi vrăjitorie, deoarece au fost programaţi mental să îl considere pe Disney drept unul dintre cele mai bune produse ale Americii, drept împlinirea visului american. Mulţi dintre cei care au dorit să facă publice faptele lui Disney au fost opriţi înainte să poată publica vreo carte. Aceştia au trebuit să se confrunte cu serioase atacuri personale şi au trebuit să facă faţă şi să lupte împotriva campaniilor publice plătite de Disney. Puterea pe care o deţine Disney, mai bine spus puterea celor care se află în spatele acestei industrii Disney, i-a speriat pe majoritatea celor care au vrut să facă dezvăluiri. Dar este necesar să vorbească cineva şi pentru victimele acestor maşinaţii oculte.”

Sursa:

http://www.yogaesoteric.net

Abuna Pauolos, patriarhul Bisericii Ortodoxe din Etiopia, a anuntat ca va arata lumii intregi una dintre cele mai importante relicve ale crestinatatii, Chivotul Legamantului sau chivotul legii, cel pe care evreii l-au purtat 40 de ani in pustie. Acesta nu a mai fost vazut de milenii, si a reprezentat poate cel mai cautat artefact din istorie, alaturi de Sfantul Graal.

„Cat de curand, lumea va putea admira Chivotul Legamantului, cel in care Biblia spune ca sunt pastrate tablele de lut cu cele 10 porunci, alaturi de o mostra de mana, hrana divina care i-a tinut in viata pe israeliti in lungul lor drum catre Pamantul Fagaduintei”, este declaratia soc a patriarhului etiopian, facuta in timpul intalnirii sale din Italia cu Papa Benedict al XVI-lea.

Anuntul oficial urmeaza sa fie facut astazi la ora 14:00, ora Italiei, la Hotelul Aldrovandi din Roma. Patriarhul Pauolos va fi insotit de printul Aklile Berhan Makonnen Haile Sellassie si ducele Amedeo D’Acosta.

„Chivotul Legamantului se afla in Etiopia de multe secole”, sustine Pauolos. „Ca patriarh l-am vazut de multe ori, dar numai cateva persoane au putut face acelasi lucru, pana in prezent”.

Conform patriarhului, Chivotul este pastrat intr-o biserica a carei locatie este tinuta secreta. Pentru a apara relicva sacra, o copie a chivotului a fost postata in absolut fiecare biserica etiopiana. Prezenta sa in Etiopia este sustinuta si de istorici, cei care atesta faptul ca artefactul a fost mutat in aceasta tara africana inca din secolul VII i. Hr. Invatatii musulmani sustin insa ca el va fi descoperit in ultimele zile ale lumii de catre Mahdi – o figura mesianica din Islam.

Daca Indiana Jones ar trai cu original, si ar dori sa gaseasca Chivotul Legamantului, el ar trebui sa mearga neocolit la Biserica Ortodoxa Etiopiana, spun membri acestei Biserici din Addis Abeba. Orice urma a Chivotului, cufarul sacru pe care l-a construit Moise pentru a tine in el Tablele Legii, a pierit odata cu distrugerea in 587 iC a Templului din Ierusalim.

Biserica Ortodoxa Etiopiana dar, bazandu-se pe traditie, afirma ca cufarul de lemn acoperit cu aur si decorat cu heruvimi, care se afla in grija unui preot ortodox intr-o biserica din Aksum, ar fi Chivotului Legamantului despre care se scrie in Vechiul Testament. Crestinii etiopieni (care reprezinta cam jumatate din populatie, respectiv 31 de milioane), au sarbatorit Chivotul Legamantului saptamana trecuta, la Temket, sarbatoarea botezului lui Isus.

Conform traditiei, Chivotul a sosit in Etiopia multumita lui Menelik, fiul lui Solomon si al Reginei din Saba, care si-a vizitat ca adult tatal la Ierusalim. Aflat in Orasul Sfant, Menelik a furat Chivotul si l-a dus in Aksum, unde a fondat un regat devenind primul suveran al acestuia. Aceasta dinastie a guvernat Etiopia pana la caderea imparatului Haile Selassie, in 1974. "Aceasta poveste a Chivotului nu este sustinuta si de documente", a spus istoricul Richard Pankhurst pentru Associated Press. Pankhurst este fondatorul Institutului pentru Studii Etiopiene, din capitala tarii, Addis Abeba.Etiopia s-a convertit la crestinism in jurul anului 330, dar legenda privind Chivotul a aparut doar in secolul al XII-lea, intr-o proba a dinastiei conducatoare de a se declara urmasa regelui Solomon. In ciuda lipsei unor dovezi istorice, credinta ortodocsilor etiopieni in Chivotul din Aksum continua sa fie puternica. Ei ii atribuie calitati mantuitoare, si chiar si castigarea independentei tarii. Etiopia este exclusiv tara africana care nu a fost colonizarii in sensul strict al cuvantului, desi intre 1936 si 1941 a fost ocupata de fascistii italieni.

In cadrul sarbatorii Temket, credinciosii poarta chivote in procesiune. Acestea sunt din lemn si simbolizeaza Chivotul Legamantului. Toate bisericile dispun de un astfel de chivot. In timpul procesiunii el este transportat acoperit cu un val si nu poate fi vazut de oameni. Credinciosii danseaza si canta in jurul lui, sarbatoarea continuand pana noaptea tarziu. In ziua urmatoare credinciosii sunt stropiti cu apa, din care unii iau acasa. Tinerii si copiii obisnuiesc sa incheie celebrarea facand baie intr-un rau sau intr-o piscina.

sursa razboiul nevazut

COMENTARIUL MEU:

VRAJA IEFTINA

Cine sta la Erez stie clar ca podul aerian din 1990 dntre Etiopa si ISrael s-a facut special pentru ca Etiopia a dat chivotul care ERA acolo de 2500 de ani, dar nu mai e, in schimbul adoptiei evreilor falashmora.

Acum in Etiopia la Santa Maria del Aksum se afla copia si la erez se afla originalul, in sfinta sfintelor, sub orasul vechi, exact unde era acum 2500 de ani altarul Templului lui Solomon.

Diverisune ca sa nu afle lumea ca originalul e deja acasa.

Si baieti, baieti nu-mi dati glontu' inca, ce dracu nu e bine sa stie lumea ca Gloria Israelului va fi restaurata?

Promit sa invat imnul pe dinafara

METODE DE DEZINTOXICARELeacuri populare rusesti.


Spre sfarsitul anotimpului rece, samanii siberieni ii invatau pe tarani cum sa-si primeneasca trupul pentru a rezista schimbarii de clima si alimentatie.

Rinichii sunt organele care filtreaza toate impuritatile luate din exterior, eliminandu-le prin urina. Orice tulburare la rinichi reprezinta un pericol grav si este evident ca trebuie cerut sfatul medicului in toate cazurile grave. Medicina populara ruseasca folosea un numar de remedii care usureaza suferinta. Vom arata aici cele mai importante dintre ele.

Pentru o curatire generala a rinichilor:

sa se fiarba 1 lingura de seminte de in, intr-un pahar cu apa, timp de 5 minute si sa se raceasca. Lichidul rezultat, destul de gros, se poate dilua cu apa calda. Se poate adauga suc de lamaie cand se consuma, dar niciodata sa nu se manance zahar sau miere. Doza: 1/2 pahar la fiecare 2 ore, timp de doua zile consecutiv.

Piatra la rinichi:

se fierbeau la foc mic un pahar de samanta de canepa trecuta prin masina + 3 pahare de lapte proaspat, pana cand lichidul scadea la un pahar. Se strecura si se bea fierbinte, inainte de micul dejun. Procedeul se repeta cinci zile consecutiv, apoi dupa o pauza de 10 zile, se reia tratamentul. Se continua asa timp de un an. Leacul are o reputatie de mare eficacitate, atat pentru rinichi, cat si pentru ficat.

Infuzie de boabe de trandafir salbatic (fara seminte):

o lingurita de boabe la un pahar de apa clocotita se infuzeaza sase ore. Se bea dupa voie.
Infuzie de coji de mere uscate si pisate: o lingura de coji la un pahar de apa clocotita. Doza: un pahar pe zi, impartit in trei parti.

Ficatul


Este un alt organ vital care lucreaza, impreuna cu maduva spinarii, la producerea globulelor rosii din sange. De asemenea produce bila, esentiala pentru digestie. Orice tulburari ale ficatului sunt serioase si trebuie tratate medical. Si aici, regimul alimentar este de prima importanta. La cea mai usoara tulburare, se suprima alcoolul, adesea generator al cirozei, boala foarte grava. Grasimile, fainoasele si zaharurile trebuie evitate, pentru un timp chiar eliminate total. La fel si fasolea, mazarea si varza, iar celelalte legume si carnea se mananca fierte, niciodata prajite. Fructele proaspete, mai ales capsunile, sunt permise, de asemenea produsele lactate, dar din lapte smantanit.

Simptomele tulburarilor la ficat sunt: dureri in partea dreapta deasupra soldului, gust amar in gura, arsuri la stomac.
Este importanta buna functionare a intestinului, folosindu-se la nevoie laxative.
Daca apar dureri puternice, trebuie pus bolnavul la pat si i se aplica comprese calde (cu cartofi fierti in coaja si sfaramati, cat de fierbinti se pot suporta), care calmeaza durerile.
Alte medicatii recomandate
:

Decoct de matase de porumb
-

fiert 15 minute si baut fierbinte, neindulcit.


O ceasca de suc de sfecla pe zi
-
pur sau amestecat cu suc de hrean. Se spune ca acest tratament, urmat cateva saptamani, curata bine ficatul.

Este recomandat si urmatorul amestec de sucuri:

3 parti suc de morcov + 2 parti suc de sfecla + 1 parte suc de telina. Se bea de la trei cesti in sus pe zi.


Amestec de saramura de marar proaspat
, in cantitate egala cu suc de rosii -

era prescris vara de vechii practicieni rusi. Doza: 1/2 ceasca de trei ori pe zi, dupa mese.


Tulpina si frunze de fragi
-

se infuzeaza 15 minute in apa clocotita. Se beau 2-3 cesti pe zi.


Hrean
(mare) ras cu lapte cald.

Se lasa hreanul sa infuzeze 5 minute intr-un pahar de lapte fierbinte, se strecoara si se bea lichidul incet.


Pe langa medicatiile de mai sus, se mai foloseau si alte metode:


Se curata seara intestinul printr-o clisma. Apoi se amesteca 1/2 pahar cu ulei de masline cu 1/2 pahar de suc de lamaie (sau grepfruit) si se bea. (Cel putin doua ore dupa ultima masa.) Apoi pacientul mergea la culcare, intins pe partea dreapta. Dimineata se facea alta clisma. Tratamentul se repeta 5-6 zile, daca era necesar.


Urmatoarea metoda era recomandata pentru tulburarile ficatului, rinichiului si stomacului
:

un cearceaf udat in apa calduta si bine stors se infasura strans in jurul pacientului, de sub brate pana la genunchi, apoi acesta era acoperit cu ceva cald si trebuia sa se odihneasca nemiscat si fara sa vorbeasca o ora si jumatate. Apoi cearceaful era indepartat, corpul sters, si bolnavul se culca pentru noapte, imbracat in rufe calduroase si uscate. Aceasta practica se repeta saptamanal, sau o data la zece zile, vara si iarna. Printre altele, se spunea ca ar calma si insomnia sau starile nervoase.


Vezica biliara


Formarea pietrelor la vezica provoaca dureri mari si neglijarea acestei boli duce inevitabil la cutit. Pietrele, care pot fi maruntele ca nisipul, ajung uneori pana aproape de marimea unui ou.

Se foloseau urmatoarele metode pentru dizolvarea si eliminarea lor:

in primul rand, intestinul si traseul digestiv trebuiau bine curatite, fie printr-un laxativ, fie (preferabil) printr-o clisma puternica sau chiar mai multe. Apoi se aplica urmatorul tratament: orice hrana solida trebuia complet eliminata pe durata tratamentului, care tinea intre 10 zile si doua saptamani. Pacientul trebuia sa stea in pat.
In fiecare zi, bolnavul trebuia sa bea 10 pahare cu apa fierbinte, in care s-a stors zeama de la o lamaie. In plus, trebuia sa se bea 6 pahare din urmatorul amestec: 2 parti suc morcovi + o parte suc de sfecla + 1 parte suc castraveti. Desigur, aceste lichide fac ca pacientul sa urineze des, iar urinatul devine tot mai dureros, pe masura ce nisipul si pietricelele se elimina. (Pot fi necesare calmante pentru dureri.) Dupa o saptamana sau 10 zile, durerile dispar, ceea ce indica eliminarea pietrelor din vezica.

Trei metode de incredere, pentru dizolvarea pietrelor la rinichi, ficat, vezica urinara si vezica biliara
(se spune ca sunt infailibile pentru eliminarea pietrelor):

Timp de 24 de ore, se bea apa si numai apa. Apoi se face o clisma (se pune putin ulei vegetal in apa), care se repeta, daca efectul nu este destul de puternic. O ora dupa scaun, se beau un pahar cu ulei de masline si un pahar cu suc de lamaie sau grepfruit si se sta intins. Pentru evitarea vomei, se mananca o felie de lamaie. Nu se bea apa, in caz de mare sete, ci una sau doua inghitituri de apa sarata, preferabil insa deloc. Dupa 15 minute de la luarea uleiului, este necesara administrarea unui laxativ lichid (in Rusia, se dadea un pahar si jumatate de zeama de varza). In lipsa de altceva, se poate bea apa simpla. Dupa 24 de ore, se repeta procedeul. De data aceasta, pietrele dizolvate incep sa apara in urina, sub forma de picaturi verzui-cafenii, care se depun pe fundul vasului. Procedeul va continua, atata timp cat aceste pete vor continua sa apara. Uneori, sunt suficiente numai trei zile, alteori dureaza mai mult. La sfarsitul tratamentului este bine sa se faca o radiografie, pentru a vedea daca toate pietrele s-au dizolvat.

Adesea, o cura cu suc de sfecla - 3 cesti pe zi, timp de mai multe luni - era considerata suficienta pentru dizolvarea pietrelor mici.
Daca nu se putea procura sfecla proaspata, se fierbea sfecla curatata, pana cand se transforma intr-un sirop gros. Aceasta putea fi pastrata la rece toata iarna, doza fiind de cateva paharele mici pe zi. Pentru o mai mare eficacitate, practicienii medicinii populare recomandau diluarea siropului cu o cantitate egala de infuzie de coada-calului (Equisetum arvense). Aceasta planta era folosita ca panaceu, in mai toate formulele medicinale.


Vezica urinara


Pietre la vezica urinara:

tratamentul se baza pe uleiul vegetal, in special uleiul de in si cel de masline. El consta in luarea uleiului cu o jumatate de ora inaintea mesei. Doza: se pleca de la o jumatate de lingurita, crescandu-se cantitatea treptat, cu fiecare masa, pana la un pahar. Tratamentul dura 2-4 saptamani, si multi practicanti il considerau suficient pentru a se ajunge la dizolvarea si eliminarea tuturor pietricelelor mici existente.


Iritarea vezicii urinare:


cel mai bun remediu consta in a bea in fiecare dimineata 1-2 cesti de ceai de matase de porumb uscata. Unii recomandau sa se adauge si cozi de cirese sau visine.


Inureea (Enurezis):


aceasta boala se manifesta prin urinari frecvente, uneori involuntare, mai ales pe timpul noptii. Cea mai buna medicatie pentru a corecta aceasta stare consta intr-un ceai facut din doua plante: dioc (Erythraca centarium) si sunatoare (Hipericum perforatum). Se foloseau in cantitati egale.

Alt remediu:

un cap de stiuca bine curatat si spalat se usuca si se piseaza marunt. Se bea un pahar de apa fierbinte, in care s-a pus pulberea obtinuta. Se spunea ca efectul dura cateva luni, cand tratamentul putea fi repetat.

sursa formula as

Sunday, June 28, 2009

LOCURI FRUMOASE-islanda,israel, romania


Freedom Is Being Able To Choose Your Master


egoisticA question I received: You always say that man is not free and obeys his genes, instincts, and influence of society. At the age of 20 he is fully formed, like a freshly minted coin, and all his actions are predefined in advance. So is it possible to be a free man, and what does it mean – to be free?

My Answer: To be free means to feel that you are 100% dependent from the Creator, but “of your own free will,” meaning that it is your decision to be so.

Man feels free when he decides, on his own, that he wants to remain under the influence and authority of the Creator, instead of being slave to his egoism.

We can’t imagine what freedom means, because we think of it as the absence of any influence. However, that is an impossibility, as there is no such thing as an empty void free from any influence whatsoever.

Freedom is a balance of forces, achieved through one’s conscious choice and effort.

We can only become free if we rise above our egoistic desire. This does not mean that we involuntarily and completely fall under the dominion of the Creator and the desire to bestow. Instead, it is a choice we make to be governed by the desire to bestow instead of the ego. It is then that we can reside in the balance between the attributes of reception and bestowal. Such a state is called freedom (Klipat Noga).

Totul a fost un vis-intelepciunea Kabbalei

Totul a fost un vis

Cabaliştii ne explică faptul că omul poate percepe realitatea pe două niveluri, şi amândouă sunt complet influenţate de calităţi inerioare:

La primul nivel, însuşirea interioară a fiinţei umane este „egoismul”, care este opus însuşirii Naturii. Această însuşire a egoismului, pe care o posedăm în prezent, ne face să ne simţim separaţi de alţii, şi chiar ne încurajează să ne detasam de ceilalţi. Egoismul este de asemenea raţiunea pentru care imaginea noastră asupra realităţii este una a războiului, luptei, sărăciei şi corupţiei.

Totuşi, cu timpul experienţa noastră de viaţă ne determină să ne dăm seama că percepţia egoistă nu ne aduce satisfacţie adevărată, de vreme ce nu ne poate provoca plăcere de durată.

La cel de-al doilea nivel, mai înalt, însuşirea noastră interioară este iubirea şi dăruirea absolută – la fel ca şi însuşirea forţei Naturii. Cei care percep lumea în acest fel pot vedea cum toţi oamenii funcţionează ca părţile unui sistem, acţionând cu reciprocitate şi creind un cerc de nesfârşită plăcere.

Comform Cabalei, existenţa noastră la primul nivel este doar o fază prin care trecem, şi toată raţiunea acestei etape este de a ne permite să ne schimbăm în mod independent percepţia asupra realităţii. Cabaliştii, care au învăţat cum să îşi schimbe percepţia, definesc existenţa noastră actuală ca fiind „viaţa imaginară” sau „realitatea imaginară”.

Prin contrast, ei denumesc existenţa corectată, întreagă şi perfectă - „viaţa adevărată” sau „adevărata realitate”. Când îşi amintesc de percepţiile lor anterioare egoiste, aceştia le descriu ca pe un vis, spunând: „eram ca acei oameni care visau” (Psalmul 126:1)

Asta înseamnă că în acest moment adevărata realitate este ascunsă de noi. Nu o simţim deoarece noi ne percepem pe noi şi lumea, în concordanţă cu însuşirile noastre interne, care sunt egoiste acum.

În acest moment, nu simţim că toţi oamenii sunt conectaţi ca fiind unul, pentru că noi respingem o asemenea relaţie. Dorinţa egoistă imprimată în noi nu este interesată în asemenea conexiuni, şi acesta este motivul pentru care nu ne lasă să vedem adevărata imagine a realităţii.

Dacă am inversa egoismul nostru cu însuşirea Naturii – iubire şi dăruire – am simţi şi am percepe cu totul alte lucruri în jurul nostru pe care înainte nu le-am observat.

Mai mult decât atât, tot ceea ce vedeam înainte va arăta cu totul altfel – întreg, etern şi având un scop.

Aceasta este semnificaţia pe care o dau Cabaliştii, versului „Am văzut o lume inversată” (Talmudul Babilonian, Tratatul Pesachim).

Gustă şi vezi

Înţelepciunea Cabalei ne învaţă că scopul nostru în viaţă este acela de a ne ridica în mod independent din existenţa noastră prezentă şi limitată la existenţa adevărată şi eternă.

Cum facem asta? Singura cale de eliberare de percepţia egoistă este de a lua contact cu realitatea care există în afara acesteia. Pentru a face asta, avem nevoie de cărţi autentice despre Cabala, pentru că ele au fost scrise de acei care au descoperit adevărata imagine a realităţii. În cărţile lor, Cabaliştii ne povestesc despre realitatea perfectă, care este, de fapt, chiar lângă noi. Avem nevoie doar să ne schimbăm frecvenţele interne pentru "a putea prinde emisiunea".

Pe măsură ce persoana citeşte despre adevărata realitate, ceaţa se ridică treptat de pe simţurile sale şi începe să simtă realitatea. De fapt, Cabaliştii ne explică faptul că nu prin înţelegerea textului ne schimbăm însuşirile. Chiar dacă o persoană nu înţelege ce citeşte, dorinţa lui de a înţelege îi schimbă percepţia.

„Chiar dacă nu înţeleg ceea ce învaţă, prin dorul şi marea dorinţă de a înţelege ceea ce învaţă, aprind în persoana lor luminile care înconjoară sufletul... În acest fel, chiar dacă persoana nu are "vasele", atunci când se angajează în această înţelepciune şi menţionează numele luminilor şi ale vaselor legate de sufletul său, acestea imediat luminează înăuntrul său într-o oarecare măsură...”

Baal HaSulam,
”Introducere în Talmudul Eser Sefirot”


Diferenţa dintre senzaţia actuală a vieţii şi cea pe care am putea să o obţinem este imensă. Ca să o poată descrie într-o oarecare măsură, Cartea Zohar o compară cu diferenţa dintre lumina subţire a unei lumânări şi o lumină infinită, sau cu aceea dintre un grăunte de nisip comparat cu lumea întreagă. Totuşi, dacă vrei să şti cu adevărat ce înseamnă, Cabaliştii îţi recomandă să descoperi tu insuti.

„Gustă şi vezi că Domnul este bun”

Psalmii 34:8

sursa kabbalah romania

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites