Saturday, October 5, 2013

DACIA Original map of Europe from 1480cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Din istoria aurului Daciei 'From the history of Dacia's gold' (Rosia Mon...Share

“România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de țară!”


0-38188-isarescu_006
Cei care conduc destinele Romaniei dupa 1989 sint tradatori de tara. Dupa asasinarea Ceausestilor Romania este in stare de ocupatie nedeclarata si plateste tribut. 
Cum altfel explicati distrugerea economiei sistematic, din ordinul si cu supervizarea celor aflati la putere, instrainarea avutiei nationale pe comisioane luate de cei cu drept de semnatura si stampila, recunoasterea holocaustului care a avut loc in Romania, plata pretentiilor israelului  de despagubiri de 60 miliarde dolari, din care Basescu si Isarescu au dat o treime,etc. In Romnia nu se mai produce nimic.
Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu
Isarescu a fost adus la BNR prin intermediul marelui tradator de tara Iulian Vlad si Iliescu.
In ianuarie 1990, Isarescu a refuzat sa semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate in diverse locuri in lume,lasindu-le arestate in porturi si pierdute de Romania pentru neplata taxelor portuare. BNR detinea peste doua miliarde de dolari in rezerve. 
Iliescu a stiut si a fost de acor cu acest jaf. Isarescu a fost primul care a pus umarul la disparitia flotei. Au urmat Basescu si alti   ministri la transporturi in cirdasie cu reprezentanti marcanti ai partidelor de guvernamint.
Isarescu era primministru in timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu ,Becovici Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation . Emil Cazbici Constantinescu, dar si toti cei din conducerea Partidului Democrat au capatat actiuni la Gold Corporation ,la fel ca si multi reprezentanti ai guvernului de atunci.
Dupa 1944,la liceul internat Bratianu devenit Horia Closca si Crisan din Pitesti, Emil Cazbici, zis si minuta, (fiindca are o mina atrofiata) batea elevii in calitate de sef UTM, amenintind ca el e nascut in Uniunea Sovietica .
In mandatul de presedinte al lui Emil Cazbici Constantinescu, acesta, in cirdasie cu directorii SRI si SIE, au decis vinzarea pe sestache si pe comisioane mici a intregii documentatii privind prospectiunile geologice si zacamintele de aur ale Romaniei , aflate in camerele  seifuri de la institutul de Geologie. 
Intr-o noapte au fost scoase din Instituul de Geologie toate documentele si au fost scoase din tara. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timis,din Canada sa cesioneze nu numai Rosia Montana dar si alte  mari zacaminte de aur .
Mai mult, se stia ca zacamintele respective contin si metale rare, mult mai pretioase , nu doar aur si argint. Actualmente , intreaga documentatie privind pospectiunile geologice si rezervele de aur ale Romaniei umplu rafturile intr-un birou evreiesc de avocatura din Toronto,la etajul 52 din blocul Turn. In cirdasie cu interesele jidovesti ,Isarescu a sistat  cumpararea   aurului extras din minele de aur  din Romania .
Mugur Isarescu a trimis aurul Romaniei din BNR in banci straine,pentru o dobinda mica, si la apoi s-au facut presiuni ca Basescu si Isarescu sa faca imprumutul de 20 miliarde euro , imprumut neaprobat in parlament indatorind populatia Romaniei pentru multe generatii. In conditiile in care nu mai avem productie (a fost distrusa economia prin asa zisa privatizare strategica),nu mai cream plusprodus, vom vedea aurul inapoi ca pe tezaurul de la Moscova.
Din ordinul lui Ceausescu,in minele de aur,atunci cind se dadea de un filon, se sigila capatul filonului de aur si se punea sigiliul Bancii Nationale a Romaniei. Exploatarea filoanelor era interzisa. 
Periodic erau trimise echipe care verificau daca sigiliile puse erau la locul lor si se treceau in inventar si filoanele nou descoperite.In minele de aur din Romania sunt zeci de mii de filoane de aur sigilate in vremea lui Ceausescu.Inainte de 1990 ,periodic erau delegate echipe de securisti care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.
Anual numai din aluviuni, erau inregistrate la Banca Nationala peste zece tone de aur.Aurul colectat din aluviuni in 1989 nu a mai fost inregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isarescu, fiind scos lingou cu lingou din tara de persoane sub directa supraveghere a lui Stanculescu si Chitac. Din pricina ca un lingou a disparut,a avut loc crima din Precupetii Vechi.
Dupa ce Ceausescu a anuntat in martie 1989 plata datoriilor externe si in aprilie a sters toate datoriile CAP-urilor si IAS-urilor, in fiecare saptamina soseau pe aeroportul Otopeni lingourile din aur cu care Romania garantase imprumuturile externe.
Mai mult,statului roman revenindu-I foarte putin din zacamint , inseamna sa dam aurul pe gratis. Mai ales cu contributia lui Isarescu, cel care spune ca Romania si BNR  nu au nevoie de rezerve de aur . Intrebati-va de ce nu face referiri la dezvoltarea durabila…
Cand a venit pentru cesionarea zacamintelor de la Rosia Montana ,Gold Co,a spaguit in mod special pe reprezentantii puterii ,mai ales membrii PD , care au actiuni la firma,mai multe decit statul roman .
Cum explicati ca in 2004 Berceanu a zis ca exploatarea de la Rosia Montana trebule sa continuie, la fel si Basescu,care in vizita la Rosia Montana, chiar inainte de alegeri a zis acelasi lucru. Director pe bani multi si cu actiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel  Dumitrascu .
Cum au mai facut averi colosale cei cu functii? Un mic exemplu.Era pe vremea cind prim ministru era Stolojan, Basescu ,ministru la transporturi l-a trimis pe frate-sau pe o nava  , pentru reparatii in Japonia,( ca noi n-am fi avut santiere navale),cu 3.000.000 dolari. 
Ajuns acolo, Mirciulica a trimis un fax lui frate-sau la minister cum ca ar fi necesari inca 3.000.000 dolari pentru reparatii , fara nota justificativa sau deviz de lucrari .Frate-sau Traienica a dat aviz favorabil, fara nici o nota justificativa si a trimis-o lui Stolo. 
Stolo, fara a solicita lamuriri ori nota justificativa, a semnat favorabil si a trimis-o lui Isarescu , cel care a aprobat trimiterea in contul lui Mirciulica a inca 3.000.000 dolari . Poate asa inteleti de ce Draga Stolo si isarescu sint asa de mediatizati ca tehnocrati. La corpul de control al guvernului lucra atunci Ionel Blanculescu si va poate confirma.
In dec 1989,in CC era un metru cub de dolari care au fost depozitati intr-o camera si paziti de Pluto si Furdea Dumitru,In camera au fost initial depuse si trei mape din piele continind conturile secrete ale Romaniei in strainatate.La citeva ore dupa depunerea acestora, a venit Petre Roman si a cerut cele trei mape si i-a spus lui Furdea sa zica daca e intrebat, ca nu stie nimic despre mape……
Crin Antonescu la nunta cu Vladean, a primit cadou de nunta de la Dinu Patriciu actiuni la Rosia Montana de 100.000 euro. Si Daciana Sirbu, europarlamenter ca si Vladean, sustin deschiderea exploatarilor la Rosia Montana.
Credeti cumva ca refuzul lui Isarescu de a mai inregistra la BNR  aurul din exploatari,a fost intimplator.Asta a dus la inchiderea minelor de aur. Tot Isarescu a dispus vinzarea rezervelor de argint ale Romaniei.
Rezervele de aur ale Romaniei sint pentru generatii , iar cei care au devastat Romania , in scimbul unor comisioane personale, substantiale, au avut si au dreptul de semnatura si stampila .
Iulian Vlad si Securitatea nu l-au tradat pe Ceausescu ,au tradat Romania. Nu Ceausescu a subminat economia nationala ci ai ce au luat fraiele puterii, au pastrat dreptul de semnatura si stampila ca sa isi umfle buzunarele si conturile din strainatate. 
Ceausescu nu a avut conturi personale in strainatate ,dar cei care au pastrat dupa 1990 functiile la stat, sunt multimiliardari , pentru ca si-au insusit drepturile de proprietate ale romanilor si au instrainat tot ce se poate ,determinind se tineri si pe cei apti de munca sa paraseasca tara, ca ei sa jefuiasca linistiti.
Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro imprumutati nu se fac nici un fel de investitii pentru a avea productie,dar vindem tot .Ei stiu doar sa vinda ce nu le apartine .
Strainii stiu cit de corupti sint cei ce ne conduc si ii sustin in ticalosiile lor si se folosesc de ei
ZACAMINTELE DE AUR SINT ALE ROMANILOR !!! N-au ce cauta strainii .
Puteti cere NATIONALIZAREA
Verificati daca nu credeti!
Dati mai departe si trimiteti pe retele informatiile,
Formulate cit mai multe plingeri penale la Parchet,DIICOT si DNA  !
Nota redacției: Mă pregăteam să scriu un text pe subiectul Emil Constantinescu și Roșia Montană. De ce nu se aude vocea, opinia legitimă a geologului, a primului geolog din România? 
Au circulat despre nevrednicul nostru președinte acuzații că a avut, înainte de 1990, probleme cu securitatea, suspectat fiind că a vîndut secrete de stat privind zăcămintele prețioase din subsolul României. Se cam leagă lucrurile.
Personal am avut o mirare: cum de a făcut Emil Constantinescu două facultăți la zi? Legile de atunci nu dădeau voie să faci a doua facultate decât la FF – la Fără Frecvență. A făcut mai întâi facultatea de drept, apoi pe cea de geologie! Cumva cu misiune?
Ce se știe sigur este că mama lui Emil vorbea stricat românește. Asta am aflat de la un coleg de grupă al neisprăvitului… Se trăgea dintr-o familie de evrei expulzați din Elveția pentru activități anarhiste, teroriste, inspirate de isprăvile evreilor din Rusia. 
Ajunși în Rusia, bunicii lui Emil al nostru, dar mai mult al altora, s-au stabilit în Basarabia!… N-a avut curajul să spună că bunicii săi erau franțuji, minciuna ar fi fost prea mare, ci a zis că erau francofoni!…
Sursa: Ion Coja

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI.

 Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLIIDescoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

- Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.
Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal.Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.
Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.
Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investighezeistoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. 
Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.
Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.
Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.
Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.
Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa(pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).
Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. 
Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”

Regula de Fier a Cancerului:
Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau)care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.
La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:
a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice,determina organul in care va aparea boala.
b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.
Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.

Originea bolilor este în creier

Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit”.

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.
Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.
Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului” , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate; pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; 
un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii.
Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca,atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice 
(In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii).
Dupa impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondentcare, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari.
In timp ce „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele legate deconflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul de sine.
Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie, pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent.
GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.
Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS).

EXEMPLE

Cancerul de plaman

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara.
Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului.
Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul de san

Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte.
 O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora.
Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare.
Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi(a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).
Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. 
Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta.

Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier

In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. 
Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.
In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara.
Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa.
Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. 
Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. 
Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. 
Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului.

Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iardesfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica).
In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.
Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului.
Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale suntextremitatile reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. 
Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.
Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. 
In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.
Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.
De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negativede genul “Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. 
Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.
Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.
Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. 
Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.
Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…
Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare,programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). 
Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza caldasi, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.
Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific.
O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.
Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.
Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.
In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. 
Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.
In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. 
Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. 
Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare.

Principiile pentru VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine ’stapanul absolut’ al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi.
B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.
C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC.
*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare.
* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional, insa pot fi benefice si psihoterapia, terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel.
Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe langa cel existent. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme.
O persoana sanatoasa, bine hranita, odihnita,relaxata,cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive, va face mult mai usor fata orcarui conflict, si de asemenea se va lovi de mult mai putine.
* Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)
La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.
A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice
Rezultatul cercetarilor doctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru).
 Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.
In 1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face.
 Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale.
La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. 
In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.
Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina.
Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. 

Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer.

 Sursa : financiarul.ro

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark 
ReBRAND ROMANIA . CUCUTENIcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/BookmarkFriday, October 4, 2013

“ARMATA DE OCUPATIE” A INCEPUT EXPERIMENTELE PE NOI.

Daniel Roxin: “ARMATA DE OCUPATIE” A INCEPUT EXPERIMENTELE PE NA...: Intreaga clasa politica, incluzind, bineinteles, opozitia tacuta si speriata, in frunte cu Presedintele Jucaus si Premierul Pisicut, EI ...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/BookmarkDacii Liberi
"Voi spirite viteze a' marilor Străbuni
Aflaţi că-n ţara noastră noi mai suntem Români,
Îl mai purtăm în suflet pe bravul Decebal
Şi n-am cedat cu toţii l-al cotropirii val!

Slaviti străbuni ai noştri din vremuri de lumini.
Noi suntem încă oameni, noi mai suntem stăpâni.
Şi dârji ne ţinem încă pe plaiul românesc
În legea cea străbună si-n dreptul strămoşesc.

Inimă aprinsă a marelui Străbun
Luminează viaţa neamului român!
Inimă vitează, inimă de foc,
Dă-ne fericire, pace şi noroc.

O Doamne mult slăvite, din moşi şi din străbuni,
Ascultă-a noastră rugă: Noi vrem să fim români.
Să-i ardem dintre neamuri pe Iuda şi Cain
Să ne spălăm de ură, de teamă şi venin.

Trezeşte-te române şi nu mai sta-n genunchi,
Eşti rodul cel mai mândru născut din vechiul trunchi,
Ridică-te române,fecior din Decebal,
Ridică-te Moldovă, ridică-te Ardeal.

La focul care-nvie veniţi de vă-nchinaţi
Români de pretutindeni, veniţi surori şi fraţi.
Pe inima speranţei, jurati feciori, nepoţi,
O viaţă-n libertate, sau moarte pentru toţi."

(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark

Revealing Pictures From 1972 Rothschild Illuminati Ball

Revealing Pictures From 1972 Rothschild Illuminati BallShare
Thursday, October 3, 2013

Mafia transpartinică din domeniul energiei: Afacerea “eolienilor” este finanţată de români prin factura de curentUna dintre cele mai mari escrocherii de după vînzarea Petrom către OMV este cea legată de afacerea „eolienilor”, adică transferul producţiei de energie electrică de către statul român către diverşii investitori privaţi, în majoritatea lor străini. Afacerea lor este finanţată de către fiecare român care plăteşte curentul consumat!

Este de neimaginat cum s-a putut pune pe baze legale această escrocherie, fără ca populaţia să reacţioneze, deşi ea este victima acestei grozăvii, plătind sume uriaşe către nişte afacerişti veroşi. Numai faptul că afacerea aceasta este transpartinică poate fi explicaţia pentru tăcerea tuturor şi acceptarea tacită a unei situaţii atît de explozive.

În mod normal, dacă vrea cineva să investească în această producţie alternativă de energie electrică, ar trebui să scoată din propriul buzunar banii necesari, să-i împrumte de la o bancă sau să încerce, ca toată lumea, să-i ia de la Uniunea Europeană pe baza unui proiect acceptat.

Ei, bine, pentru „eolieni”, guvernanţii ultimilor ani au inventat altceva: toţi românii să pună mînă de la mînă şi să adune lunar banii de care au nevoie „investitorii eolieni” pentru a demara uriaşa lor afacere! De ce trebuie noi să le finanţăm investiţia, iar apoi să le plătim pentru curentul pe care ni-l vînd?

Românilor li se iau banii cu forţa din portofel

Factura de curent reprodusă mai jos este primită de fiecare cetăţean român. Să privim cu atenţie datele înscrise în acest formular:Factura este emisă de CEZ Târgu Jiu pentru un consumator din Craiova care a folosit 1547 kW, pentru care avea de plătit suma de 541,74 RON, din care plătise anticipat 306,13 RON, rămînînd un rest de plată de 235,61 RON.

În locul acestei sume care reprezintă consumul efectiv de curent electric, abonatul este somat să plătească suma de 402,08 RON, în care sînt incluse „REZERVARE/ABONAMENT”, „CONTRIBUŢIE COGENERARE”, „ACCIZĂ NECOMERCIALĂ”şi… „CERTIFICATE VERZI”! Toate acestea însumînd 166,47 RON, adică 41,4% din factura reală! După cum se vede din Factură, „CERTIFICATELE VERZI” sînt trecute şi pe Factura estimată pentru următoarele luni, deşi la regularizare se vor încasa încă o dată pe Factura respectivă!

O escrocherie care pune în pericol sistemul energetic naţional

Cum să explicăm faptul că toate guvernele succedate în ultimii ani nu au observat această hoţie, dacă nu printr-un fel de complicitate ce trebuie să fie urgent lămurită?

Din Factura de mai sus observăm că, numai la rubrica „CERTIFICATE VERZI”, abonatul are de plătit 143,22 RON, adică un adaos la curentul efectiv consumat de 60,8%, pentru ceva ce nu ţine de relaţia cetăţeanului nici cu producătorul energiei, nici cu distribuitorul acesteia, ci doar cu viitoarele investiţii în „eoliene” ale firmei CEZ din Cehia!

De ce trebuie ca toţi românii să finanţeze investiţia firmei din Cehia, plătind în mod arbitrar o sumă ce nu are de-a face cu consumul de energie? Dacă firma CEZ vrea să-şi dezvolte o afacere în domeniul producţiei de energie electrică, să-şi folosească banii săi, căci şi profitul rezultat îi rămîne în conturi!

În politica energetică anunţată şi de actualul guvern, Victor Ponta a spus naţiunii că acest tip de energie verde ar oferi populaţiei curent electric mai ieftin şi o protejare a mediului. Ei, şi? Dacă lucrurile stau aşa, înseamnă că firmele „eoliene” îşi vor recupera investiţia foarte repede şi vor ocupa în mod natural un loc important pe piaţa energiei.

Se pare, însă, că dezvoltarea acestui tip de afacere îi preocupă pe guvernanţi mai mult pentru foloasele personale pe care aceste firme le oferă pentru a intra pe piaţă! Una dintre metode o reprezintă falimentarea şi scoaterea de pe piaţă a producătorilor tradiţionali (cum este C.E. Oltenia, care ocupa toamna trecută 30% din piaţă).

Aşadar, statul încurajează dezvoltarea afacerii cu „eoliene” pe seama falimentării Complexurilor de Energie din ţară, tolerînd ca firmele acestea să încaseze de la populaţie sume uriaşe, a căror destinaţie nu o mai urmăreşte nimeni!

În acest timp, Complexurile Energetice, unde statul este majoritar, sînt obligate să funcţioneze la parametri care-i vor duce într-un faliment sigur, numai pentru a acoperi fluctuaţiile din sistemul eolian!

O adevărată crimă socială care va trimite în şomaj aproape 100.000 de oameni! Ca să nu mai vorbim de faptul că, prin distrugerea sistemului naţional de energie, însăşi siguranţa României va putea fi pusă în pericol!

Escrocheria „eolienilor” este protejată chiar de către ANRE, adică agenţia statului care reglementează piaţa de energie!
sursa: http://www.cotidianul.ro/afacerea-eolienilor-este-finantata-de-romani-prin-factura-de-curent-213421/


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0Share/Bookmark PAST LIFE OF BUDDHAShare/Bookmark

MIDNITE PORN-Britney Spears - Work B**chcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark


Wednesday, October 2, 2013

MIERCUREA FARA CUVINTE-NASA SE INCHIDE

POSTEZ LA WW ACEST ARTICOL PENTRU CA EFECTIV M-A LASAT FARA CUVINTE

CARMEN ESTE CEA CARE NE ADUCE SAPTAMINAL ACEASTA RUBRICA...


Site-ul NASA a fost desfiintat. Agentia va fi inchisa. TEST sau A INCEPUT?

Posted in NASASUA by saccsiv on octombrie 2, 2013

Site-ul NASA (www.nasa.gov, Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu a SUA) a fost desfiinţat, iar agenţia urmează a fi închisă.
Internauţii se întreabă acum cine-i va ţine la curent cu apropierea cometei Ison de Pământ şi alte evenimente din spaţiu.
NASA se află pe lista instituţiilor şi serviciilor federale care urmează a fi închise după ce, la 1 octombrie, Congresul SUA nu a reuşit să cadă de acord asupra proiectului de buget pentru anul 2014, determinând intrarea guvernului federal într-un blocaj parţial.
“Peste 700.000 de angajaţi federali vor rămâne acasă, iar parcurile naţionale, muzeele, instituţiile şi serviciile federale vor fi închise în cea mai mare parte până la reglementarea situaţiei”, explică Agerpres, care citează BBC.
NASA, înfiinţată la 29 iulie 1958, este agenția reponsabilă de programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și de cercetarea aerospațială civilă și militară pe termen lung.
“Toate instituţiile publice americane aflate în sbordinea şi finanţate direct de guvernul federal – şi nu din fonduri locale din fiecare stat – sunt afectate de blocajul din Congres (…) Printre acestea se numără Poşta, agenţia pentru protecţia mediului, NASA, unele departamente ale armatei, unităţile de învăţământ şi multe altele”, scrie Adevarul.ro.
Publicaţia citată oferă următoarele detalii despre situaţia actuală a NASA:
Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu este finanţată direct de guvernul federal şi lucrează acum cu personal redus.
Practic, mai multe grupuri de experţi, clădiri şi operaţiuni NASA au fost sistate, altele închise publicului.

Totodată, toate programele educaţionale derulate de NASA în insituţii de învăţământ sau în media au fost oprite, iar publicul nu mai are acces la operaţiunile până acum televizate ale NASA, nici la operaţiunile de programming de pe website-ul Administraţiei.
Vor fi trimişi în şomaj tehnic toţi angajaţii care lucrează cu jumătate de normă sau drept consilieri.
Comentariu saccsiv:
   Studiati va rog si:
   Scriam in articolul acesta ca SISTEMUL are deja legile iar fortele de represiune sunt pregatite. CE MAI TREBUIE? Un dezastru, un atac terorist sau orice eveniment ce va putea fi folosit ca motiv … Sau un cumul de evenimente, declansate evident de aceiasi aflati la butoane.
Iata un motiv:
   Iata-l si pe al doilea?
Legat de NASA, ce mare economie au facut prin inchiderea site-ului? Ce iepure vor sa mai impuste cu ocazia asta? Chiar a inceput marele tambalau sau inca doar vorbim de un soi de exercitiu repetitie generala?
SURSA SACCSIV

Cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark 

Thum Muang na Temple - The celestial cave temple of Thailandcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/BookmarkPlanurile sinistre ale Google referitoare la ADN-DNA OF HUMAN/ANIMAL BEING CHANGED

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Lauren Moret a fost om de ştiinţă la Laboratorul Nuclear Lawrence Berkeley timp de 5 ani şi expert în geologie şi radiaţii internaţionale, deseori a lucrat la documentare pentru canalele History şi Discovery. Ea spune:
Moret: Aşa că ceea ce au făcut – Microsoft a fost înfiinţat din dorinţa de a exista un sistem de operare global  pe care Departamentul de Trezorerie al SUA: Guvernul avea acces la breşele de securitate, la toate computerele din toate colţurile lumii.
Reporter: Aşa este.
Moret: Apoi, guvernanţii au înfiinţat Google ca motor de căutare, şi haideţi să aruncăm o privire în culisele celor doi băieţi care se prespune că au dat startul la tot.
Reporter: Sergey Brin şi Larry Page..
Moret: Da. Sergey Brin s-a născut în Rusia, aşa că provine dintr-o familie de imigranţi. Dar ascultaţi asta: tatăl său a fost matematician şi a lucrat pentru Universitatea din Maryland, iar mama lui pentru NASA.
Reporter: N-am ştiut asta.
Moret: Şi acesta este locul exact unde Brin şi Page şi-au parcat avioanele private.
Reporter: Corect.
Moret: – la instalaţiile NASA. Da, chiar aşa. Larry Page este american. Părinţii lui au fost amândoi profesori de informatică la Michigan State University. Tatăl său a fost unul dintre cei mai buni experţi din SUA în Inteligenţă Artificială. Sergey Brin s-a căsătorit cu o americancă de origine poloneză pe nume Anne Wojcicki şi chiar în ziua căsătoriei, soţiei lui Brin i s-au oferit milioane de dolari la fuziunea capitalului.
Reporter: Da, a obţinut 20 de milioane de dolari pentru început.
Moret: Da.
Reporter: Staţi puţin. Lauren Moret este invitata noastră din această seară, de mult timp o prietenă bună a oamenilor. Peste tot în lume munca ei referitoare la cercetările de uraniu sărăcit nu cunoaşte graniţe şi nici nu are nevoie de prea multă introducere. Vorbim despre Google şi ADN şi control. Data viitoare când veţi auzi de funcţiile de căutare ale Google, ţineţi minte că degetele voastre fac mai mult decât doar să caute informaţii. Ajutaţi la crearea unui monstru în lume, este o fiară. Este de necrezut ceea ce se întâmplă.
Moret:. Da. Este de necrezut. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că Google, Microsoft, Facebook
Reporter: Toate.
Moret: Da, şi toate celelalte reţele de socializare pe internet, Ebay, Skype, Google Mail, Yahoo Mail, PayPal – sunt de fapt aceeaşi entitate. Toate sunt integrate, cumpărate, vândute şi comercializate în întreaga lume. Toate sunt operaţiuni militare şi navale ale SUA.Acuma, cunosc un fizician care mi-a spus că aceşti guvernanţi urmăreau oameni în laborator folosind frecvenţa electromagnetică emisă de ADN-ul fiecărui individ. În alte cuvinte, orice fiinţă vie este o antenă care transmite şi primeşte informaţii. Noi suntem sisteme electrice iar ADN-ul în orice fiinţă vie are o frecvenţă şi un semnal care sunt unice. Şi asta folosesc ei, pe asta se concentrează şi cu aceste informaţii se luptă să ne ţină cu totul sub control.
Proiectul Genomului Uman ADN a fost îndeplinit la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley unde am făcut şi eu parte din echipa de management de proiect timp de 5 ani. Dar, Laboratorul Lawrence Livermore, Laboratorul Naţional Los Alamos – toate erau laboratoare de arme nucleare – au fost şi ele implicate. Aceasta înseamnă armata, pentru că laboratoarele de arme nucleare există pentru Pentagon iar Pentagonul există pentru companiile petroliere. Aşa că, Proiectul Genomului Uman a fost înfiinţat şi finanţat pentru a experimenta, cerceta şi descrie genomul uman.
Acuma, cum vor folosi guvernaţii toate aceste informaţii? Ei bine, ceea ce ştim despre Google este că se fac examinări ADN din spaţiu. De asta se ocupă NASA şi Marina. NASA este condusă de Marină. Guvernanţii au urmărit şi identificat populaţii isolate – de exemplu, în Amazon – care nu au luat niciodată contact cu oamenii din Vest. Aceşti oameni izolaţi care încă îşi trăiesc viaţa în mod tradiţional ca vânători nu au văzut până acuma niciun om din Vest.
Şi asta nu este omenesc. Se fac şi examinări pe specii. Am urmărit acest procedeu timp de 2 ani şi am observat că multe specii noi sunt descoperite; se pare că sunt într-un sistem de coordinate. Astfel că, se fac examinări din spaţiu şi s-a ajuns până la Coasta de Vest a Americii de Sud şi până la Coasta de Est, iar acuma se fac cercetări în Asia de Sud-Est. Dacă urmăriţi ştirile, aproape o dată pe săptămână, apare un nou articol cu fotogragii despre speciile noi descoperite.
Aceasta este o parte din programul Agenda 21 a Naţiunilor Unite care are scopul de a identifica toate speciile şi de a face un inventar global complet al omului şi animalelor; ceea ce David Rockefeller a spus despre Agenda 21 este că: “ într-un final vom avea câte un cip pe fiecare persoană iar oamenilor li se va permite doar să scoată din sistem ceea ce au inserat. Dacă munciţi 12 ore pe zi, vi se va permite să luaţi 12 ore din sistem, dar nimic altceva.”
Reporter: Hmm.
Moret: Ce se petrece? Institutul J. Craig Ventor, acolo unde mi-aţi trimis articolul, are misiunea de a “falsifica noile forme de viaţă”. Şi aceşti oameni sunt deasemnea implicaţi în manipularea codului de calculator pe ADN. Ce înseamnă aceasta? Ei bine, Dr. Helen Wallace, de la Gene Watch, a spus în 2002: “Suntem în mare pericol” şi ea descrie această uriaşă bază de date AND prin breşe de securitate.
Reporter: Acuma, din punct de vedere sociologic, începe să se creze un sistem închis, pe care deja îl avem dar, ăsta este un mod diferit în care se face. Nu ştiu unde va duce totul dar este clar că este foarte înfricoşător, dacă înţelegi potenţialul de control aici.
Moret: Şi ceea ce fac guvernanţii este să folosească calculatoarele, medicina, tehnologia şi statul poliţienesc pentru a forma de fapt ceea ce o oligarhie ştiinţifică totalitaristă crează. Scopul lor este să obţină informaţii şi să le folosească în programe discriminatorii unde cei bogaţii au beneficii, iar cei săraci se izbesc negativ de aceste programe. Şi cea de-a doua parte a agendei este reprezentată de iniţiativele de depopulare.
Şi un bun exemplu despre această bio-piraterie… acuma, i-am luat un interviu Dr. Win Parker şi în timpul emisiunii în direct vorbea despre uraniul epuizat şi despre legătura nemaipomenită pe care o are cu AND-ul şi mitocondrie (n.tr – (Biol.) Organit citoplasmatic la plante şi animale alcătuit din proteine, lipide şi enzime care asigură celulei energia necesară) pentru că structurile de urnaniu şi fosfat au o relaţie de dragoste în întreg universal – şi aceasta înseamnă că atunci când oamenii sunt expuşi la particule de uranium din războaiele din Irak, Afganistan şi Iugoslavia – şi apropo, este aici în două săptămâni, în SUA, şi noi îl inhalăm în tot acest timp.
Reporter: Da, este aici tot timpul.
Moret: – acest urnaniu se lipeşte de AND-ul nostru şi de mitocondria noastră care asigură toată energia corpului.
Reporter: Cineva a luat decizia de a merge mai departe şi de a folosi uraniul împotriva oamenilor din Iugoslavia şi Irak ştiind foarte bine ce se poate întâmpla. Şi aceşti indivizi mi-ar plăcea să-i văd pedepsiţi, oricare ar fi aceştia.
Moret: Şi cum stăteam acolo şi-i descriam toate acestea Dr. Parker, vorbeam şi despre HAARP (n.tr – High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvenţelor aurorale active desfăşurat pe teritoriul Statelor Unite, lângă localitatea GakonaAlaska) totul integrat în sistemul HAARP… Ştiam că Dr. Parker nu era numele său real. Ştiam că era un om de ştiinţă al CIA. Ştiam că a lucrat în perioade diferite pentru Guvernul SUA, pentru Departamentul Apărării, pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi pentru Naţiunile Unite; şi ştiam că era un microbiolog care studia întreg domeniul pentru a afătui guvernul. Şi am zis doar: „Dr. Parker care este aplicabilitatea acestei descoperiri şi anume că nano-particulele sunt emităţori? Şi, i s-a oprit brusc răsuflarea şi a spus: „Ei bine, aplicabilitatea este să reconstruim genomul uman.”
Reporter: Asta-i tot, nu?
Moret: Da, asta-i tot.
Reporterul: Vor să creeze o nouă specie  – despre asta vorbesc.
Moret: Să creeze orice doresc. Să repete orice îşi doresc. Este vorba despre această bolnavă oligarhie ştiinţifică totalitaristă condusă de psihopaţi şi aceşti guvernanţi fac ceea ce vor.
Reporter: Până acuma n-a fost nimeni în preajmă să-i opreasscă.
Moret : Acuma, ce este emisia şi recepţia ce ne înconjoară? Dar despre telefoanele mobile?
Reporter: Hmm.
Moret: În bandă de frecvenţă megahertz. Sunt doar câteva noţiuni abstracte ale căror titluri vi le voi citi. În 1996: lanţul unic şi lanţul dublu al AND-ului se rupe în celulele din creierul şobolanilor după expunerea acută la radiaţii electromagnetice de radio frecvenţă. (Şi au folosit frecvenţe de telefon mobil). Lanţurile de DNA se rup în celulele din creierul şobolanilor… şi se vorbeşte despre sterilitate, cancer şi despre alterarea comportamentului oamenilor. Şi scannerele de la aeroport fac acelaşi lucru.
Reporter: Nu mă uimeşte. Sunt totuşi surprins  se acordă foarte puţină atenţiei reţelei electrice. Te înconjoară pe tine şi pe toţi cei pe care-i cunoşti 24 de ori pe zi. Acasă, la serviciu, nu contează. Este ca şi cum ai avea instalaţie electrică în pereţi. Iar acesta-i serviciul electric de 60 de hertz pe care te poţi baza pentru a-ţi prepara bunătăţile şi care poate fi folosit pentru a îndeplini orice fel de servicii de telecomunicaţii pe care ţi le poţi imagina, dar şi alterări ale minţii şi comportamentului, în egală măsură.
Moret: Este foarte simplu să se facă asta pentru că noi suntem sisteme electrice şi transmitem şi primim la fel ca orice altă antenă.
Reporter: Noi suntem fiinţe electrice.
Moret: Aşa este. Şi multe au fost descrise în discursurile din anii 1930 pe care Bertrand Russell le-a ţinut la Oxford University. Şi doresc să citesc un paragraf:
Reporter: Da, avem trei minute aşa că trebuie să te grăbeşti.
Moret: Da. “Un guvern totalitarist cu o aplicaţie ştiinţifică poate face lucruri care nouă să ni se pară înfiorătoare. Naziştii eram mult mai ştiinţifici decât conducătorii actuali ai Rusiei şi erau mai înclinaţi spre atrocităţi. [Se spune că cei care au condus Rusia – nu ştiu cu ce adevăr – au folost prizioneri în lagărele de concentrare ca material pentru diferite tipuri de experimente, unele au dus la moarte după multă durere.] Dacă au supravieţuit, atunci probabil că se va ajunge la reproducere ştiinţifică. Orice naţiune care adoptă această practică – în cadrul unei generaţii – va beneficia de mari avantaje militare. “Sistemul, poate cineva să presupună, va fi cam aşa: cu excepţia poate a aristocraţiei guvernatoare, toţi, 5% dintre bărbaţi şi 30% dintre femei, vor fi sterilizaţi. Se aşteaptă ca 30% dintre femei să îşi petrească anii de la 18-40 în reproducere pentru a asigura carne de tun (trupe de sacrificiu). Ca regulă, inseminarea aritificială va fi preferată în detrimentul metodei naturale. Cei nesterilizaţi, dacă doresc plăcerile dragostei, vor trebui să îşi găsească parteneri sterilizaţi.” În alte cuvinte Jeff…
Reporter : Hmm.
Moret :… mesajul lui Bertrand Russell este că alegerea reproductivă nu mai este demult o opţiune.
Reporter : Da.
Moret : Aşa că, de fapt, guvernanţii au bugete nelimintate, un corp ştiinţific nelimitat în universităţi pentru a face toată această cercetare, iar astăzi peste 50% in banii alocaţi cercetării ştiinţifice în universităţi sunt de la Pentagon.
Minute din video
02:56 eBay vinde Skype unui grup de investitori privaţi.eBay are în plan vânzarea serviciului de voce Skype unui grup de investitori privaţi. The New York Times a publicat pe site-ul său citând persoane din companie. Afacerea ar putea fi anunţă joi cel mai devreme, a spus reporterul.
Se pare că mai multe grupuri de investitori sunt implicate în achiziţionare, inclusiv Andreessen Horowitz, Index Ventures şi Silver Lake Partners, a mai spus reporterul. Andreeseen Horowitz este condusă de partenerii Marc Andreeseen, co-fondatorul Netscape şi Ben Horowitz. Andreessen este deasemenea membru în bordul director al eBay.
3:19 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:25 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:33: A fost lansat noul centru naţional al genomului. Un nou centru naţional al genomului din Marea Britanie este deschis oficial astăzi 3 iulie de laureatul Premiului Nobel şi pionier al genomului profestorul Sir John Sulston şi de Lord-Lieutenant al Norfolk. Centrul Naţional al geomului va promova capacitatea Marii Britanii în genomică – ştiinţa înţelegerii geneticii organsimelor şi diferenţele genetice care există între indivizi.
6:46: Avertisment asupra genei “cardurilor de identitate”. Codul genetic complet al indivizilor va putea fi în curând scanat şi înregistrat pe un card mic, spune un om mare de ştiinţă. Dar, grupurile de presiune spun că aceste “carduri de identitate genetică” pot să ducă la discriminare fără prea multe beneficii în favoarea cetăţenilor. Sir Paul Nurse, director
6:55 ref. la articolul din “Science Magazine”: Cercetărorii sunt primii care leagă celula bacteriană de genomul sintetic
7:00 Site online art. Ref.: Om de ştiinţă acuzat că s-a jucat de-a Dumnezeu după ce a creat viaţă artificială dintr-un microb fabricat la întâmplare  – poate asta şterge umanitatea? De Fiona Macre. Ultima revizuire: 3 iunie 2010. Oamenii de ştiinţă din zilele de astăzi s-au aliniat pentru a-şi expune temerile cu privire la genomul uman care a creat viaţă artificială în laborator. Într-un cuvânt, care i-a alarmat pe mulţi, biologul nonconformist şi antreprenorul miliardar Craig Venter a construit o celulă sintetică dintr-o rămăşită.
07:10: “Viaţa artificială” anunţată de oamenii de ştiinţă de Victoria Gill. Celula sintetică este identică cu “tipul sălbatic”. Oamenii de ştiinţă din SUA au reuşit să dezvolte prima celulă vie controlată în întregime de ADN-ul sintetic.
7:30 Ref. la GeneWatch UK. GeneWatch UK este un grup non-profit de interes public şi cercetare politică. Noi investigăm modul în care ştiinţa genetică şi tehnologiile vor avea impact asupra mâncării noastre, sănătăţii, agriculturii, mediului înconjurător şi societăţii noastre. Aceste obiective şi principii explică de ce GeneWatch există şi ceea ce încercăm să obţinem.
8:10: “Bertrand Russel [ateist] a scris în 1952 în “impactul ştiinţei asupra societăţii” că: Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor amesteca de la o vârstă fragedă pentru a produce un fel de caracter şi credinţe pe care autorităţile le consideră de dorit, şi orice critică serioasă asupra acestor puteri în devenire va fi psihologic imposibil.
8:43: CNN Ştiri “Defecte la naştere în Fallujah”
8:56: Diagramă: Ce este uraniul sărăcit?
9:02: 2/19/06 Titlu de primă pagină din Times of London: “Radiaţiile din Marea Britanie cauzate de scuturile din Irak”
9:16: Titlu: Uraniu găsit în aprovizionările cu apă  potabilă din Kansas
Titlu: Oazele din deşertul Navajo conţin uraniu
9:27http://www.apfn.org “Alertă uranium sărăcit”
9:40: Titlu: Creierul unui militar American prăjit de urnaiu
9:45: HAARP
10:16: Mai mult de 20 de microbiologi renumiţi au fost ucişi din 2002 încoace, cei mai mulţi în SUA şi Marea Britanie. Aproape toţi lucrau la dezvoltarea armelor biologice cu specific etnic (a se vedea Smart Dust, Roboflies). Din 2004 si continuarea.
10:27: În această carte din 1931 “Scientific Outlook”, Bertrand Russell scria: “Poate, prin intermediul injecţiilor, medicamentelor şi a altor chimicale, populaţiei i se va aplica tot ceea ce vor decide
10:41: În cartea lui Huxley “Minunata lume nouă”(1932), clasele de jos sunt expuse la o varietate de chimicale înainte de a se “naşte” pentru a le reduce inteligenţa şi înălţimea ca adulţi şi pentru a-i pregăti pentru rolul pe care-l vor îndeplini când vor creşte. Ref. articol: http://davidrothscum.blogspot.com/2009/07/biochemical-manipulation-of-humanity.html (legătura la articol)

10:53: Alcoolul este folosit, clasele de jos primesc mai puţin oxigen şi sunt expuse la raze X. clasele de jos sunt expuse deasemenea şi la anumiţi hormoni pentru a-i face infertili. 70% dintre femei sunt expuse în pântec la hormoni masculini şi transformate în aşa-zise “femei infertile” – femei sterilizate care au comportament masculinizat şi disfuncţii ovariene.
11:13: Articol care se referă la: Deteriorarea creierului prin telefonul mobil: Partea a doua
11:23: Fotografii cu telefoanele mobile electrice pe oameni
11:33: Referinţă la: telefoane mobil “distrug celulele de sânge”
-11:45: Creierul nostru este foarte vulnerabil la orice tehnologie care transmite unde ELF (n.tr – unde cu frecvenţă foarte joasă)  pentru că începe imediat să rezoneze la semnalul exterior printr-un efect de marcator de frecvenţă. Descoperirea experimentată de Puharich 7.83 Hz (rata de pulsare a pământului) a făcut o persoană să se simtă bine – şi a produs un comportament alterat.
10.80 Hz cauzează un comportament turbulent, iar 6.6 Hz duce la depresie. Puharich a făcut ca undele ELF să schimbe ARN şi ADN, să rupă legăturile de hidrogen şi să facă o persoană să aibă o vibraţie mai mare. Ref.HAARP articol la: http://www.haarp.net/mindcontrol.htm
12:02: Ref. la Scannerele de la aeroport
12:32: Ref. article: Lista cu tortura şi hărţuirea electronică 2/26/09-12/24/09
14:18. Lawrence, Kansas, 11/28/08 articol. Elementul radioactiv de uranium a fost descoperit deasupra limitelor federale în rezvervele de apă potabilă ale celor 9 comunităţi din Kanasas, spune Don Whittemore, un geochimist la Centrul de Cercetare Geologică din Kansas. Acuma, aceste comunităţi trebuie să găsească soluţii pentru a reduce nivelele de uraniu.
14:29: Ref. Google acuzată de bio-piraterie.

sursa SACSSIV
DNA OF HUMAN/ANIMAL BEING CHANGED

Lauren Moret was a scientist at Lawrence Berkeley Nuclear Laboratory for five years, and is a geological expert and int'l radiation expert, often on the History or Discovery Channel documentaries. She says:

MORET: So, what they've done is - Microsoft was set up so that there would be one global operating system that the US T: Gov't had a back door into, for all computers everywhere in the world. Then, they set up Google as a search engine; and let's just look at the background of the two guys who supposedly set it up (Sergey Brin, Larry Page).

Sergey Brin was born in Russia. His father was a mathematician that worked for the Univ of MD, and his mother worked for NASA. And that is exactly where Brin and Page park their private jets - at the NASA facility.

Larry Page is an American. His parents were both computer science professors at Michigan State University. His father was one of the top experts in the US on Artificial Intelligence (AI).

Sergey Brin married a Polish American woman, and as soon as she married Brin she was given millions of dollars in venture capital the day they married.

What I want to emphasize is that Google, Microsoft, Facebook, and all of the social networking websites, Ebay, Skype, Google Mail, Yahoo Mail, PayPal - these are all the same entity. They're all integrated; they get bought and sold and traded around. These are all US Navy and military operations.

Now, I know a physicist who told me that they were tracking people in the lab by the electromagnetic frequency emitted by individual DNA. In other words, every living thing is an antenna that transmits and receives. We are electrical systems, and the DNA in every living thing has a unique frequency and signal. That is what they're using, what they're focusing on, and what they're weaponizing to completely control us.

The DNA Human Genome Project was carried out at the Lawrence Berkeley National Lab, where I was a staff scientist for five years. But, the Lawrence Livermore Lab, Los Alamos National Lab - these are all nuclear weapons labs, were also involved. That means the military, because the nuclear weapons labs exist for the Pentagon and the Pentagon exists for the oil companies. So, the Human Genome Project that was set up and well funded to experiment and to research and to describe the human genome.

Now, how would they use that? Well, what we know about Google is that they are doing DNA surveys from space. This would be NASA and the Navy. NASA is run by the Navy. They have been tracking and identifying isolated populations - for instance, in the Amazon - who have never had contact with Western people. These isolated people who are still living their traditional hunter-gatherer lives, and they've never seen a Westerner.

That's not just human. They are also doing a global species survey. I've been tracking this for two years and notice that MANY new species are being discovered, and it seems to be on a grid system. So, they're doing a survey from space, and they went down the West Coast of South America, and then came up the east coast; and now they're in Southeast Asia. If you watch in the news, about once a week they come up with a new article and photo on new species they've discovered.

This is part of the United Nations Agenda 21 program, which is to identify all species and to do a complete global inventory of human and animals, and what David Rockefeller has said about Agenda 21 is that "in the end we're going to have a chip on every person and they will only be allowed to take out of the system what they put into it. If you work 12 hours a day, you're allowed to take 12 hours of something of value out of the system, but nothing more.

What is going on? The J. Craig Ventor Institute, which you sent me the article, has their mission as "to forge new life forms." And they are also involved in manipulated computer code on DNA.What does this mean? Well, Dr. Helen Wallace, from Gene Watch, in 2002 said: "We are in great danger," and she described this as a massive DNA database by the back door.

What they're doing is using computing, medicine, technology, and the police state to converge into basically what is creating a totalitarian scientific oligarchy. Their purpose is to get this information and use it in discriminatory programs where the rich benefit and the poor are impacted negatively by these programs.

// Bertrand Russell wrote in 1952 in "the impact of science on Society," that: Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible.//

And the second part of that agenda is depopulation initiatives.

A really good example about this bio-piracy ... now, I did an interview with Dr.Win Parker, and on the air I was talking about depleted uranium and the tremendous affinity it has for the DNA and mitochondria, because uranium and phosphate structures have a love affair all through the universe - and that means that when people are exposed to uranium particles from these wars in Iraq and Afghanistan and Yugoslavia ... and by the way, its over here in two weeks, in the US, and we're inhaling it all the time... it sticks to our DNA and our mitochondria that provide all the energy for the body.

INTERVIEWER: Somebody made the decision to go ahead and use it against the people of Yugoslavia and then Iraq, knowing full well what would happen. And that's a party I would like to see brought to justice.

MORET: So as I was sitting there describing all of this to Dr. Parker and I was talking about HAARP... this is all integrated into the HAARP system...I knew that Dr Parker was not his real name. I knew that he was a CIA scientist. I knew he worked for the US Gov't, for the Dept of Defense, for the World Health Organization, and the UN at different times; and I knew that he was a microbiologist to view the whole field because he had to advise the government. And I just said, "Dr Parker, what is the application of this discovery that nano particles are transmitters?"

And, he caught his breath, and he said, "Well, it's to redesign the human genome." That's all.

INTERVIEWER: To create a new species is what they're talking about.

MORET: It's to create anything they want to. It's to repeat anything they want to. It's this insane totalitarian scientific oligarchy that's run by psychopaths, and they can do anything they want to.Now, what is transmitting and receiving, that's around us? How about cell phones? In the Megahertz frequency band. These are just some abstracts that I'm just going to read the titles of. This is 1996: Single and double strand DNA breaks in rat brain cells after acute exposure to radio-frequency electromagnetic radiation. (And they used the cell phone frequencies.) DNA strand breaks in rat brain cells ... so they're talking about sterility, about cancer, and about altering people's behavior. And the airport scanners are doing the same thing.

INTERVIEWER: There's very little attention being paid to the electric grid. It is surrounding you, and everybody you know, 24 hours a day. Your home, your office, it doesn't matter. It's called wiring in your walls. And that's 60 hertz electric service that you rely on to power your goodies, can also be used to carry any kind of telecommunication business you can imagine, and mind and behavior altering and control platforms as well.

MORET: It's very simple to do because we are electrical systems, and we transmit and receive just like any other antenna. We're electrical beings. And a lot of this was described in the 1930s in the lectures that Bertrand Russell gave at Oxford University.And I would like to read a paragraph:

"A totalitarian government with a scientific bent might do things that to us would seem horrifying. The Nazis 
were more scientific than the present rulers of Russia and were more inclined to the atrocities that I have in mind. [They were said - I do not know with what truth - to use prisoners in concentration camps as material for all kinds of experiments, some involving death after much pain.] If they had survived, they would probably have soon taken to scientific breeding. Any nation which adopts this practice will, within a generation, secure great military advantages.
"The system, one may surmise, will be something like this: except possibly in the governing aristocracy, all but 5% of males and 30% of females will be sterilised. The 30% of females will be expected to spend the years from 18-40 in reproduction, in order to secure adequate cannon fodder. As a rule, artificial insemination will be preferred to the natural method. The unsterilised, if they desire the pleasures of love, will usually have to seek them with sterilised partners. "

In other words, Bertrand Russell's message is that choice in reproduction is no longer an option. So, basically, they have unlimited budgets, an unlimited scientific body in universities to do all this research, and today over 50% of scientific research money in universities comes from the Pentagon.

__________________At specific points on video:
3:19 Chart: The Electromagnetic Spectrum
3:25 Chart: Electromagnetic Spectrum
6:55 Reference to Science magazine article: Researchers Are the First to "Boot Up" a Bacterial Cell with a Synthetic Genome
7:00 Mail Online site article Reference: Scientist accused of playing God after creating artificial life by making designer microbe from scratch - but could it wipe out humanity?
7:30 Ref. to GeneWatch UK
8:10: "Bertrand Russel [atheist] wrote in 1952 in "the impact of science on Society," that: Diet, injections and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the 
authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible.
8:43: CNN News Flash "Birth Defects in Fallujah"
8:56: Chart: What is depleted uranium?
9:02: 2/19/06 Times of London headline: "UK radiation jump blamed on Iraq shells"
9:16: Headline: Uranium Found in Kansas Drinking Water Supplies
        Headline: Oases in Navajo desert contained a witch's brew (uranium)
9:27: www.apfn.org "Depleted Uranium Alert"
9:40: Headline: GI's Brains Fried by Military Dispensed Nose Candy (uranium)
9:45: HAARP
10:16: More than 20 world-class microbiologists have been murdered since 2002, mostly in the US and the UK. Nearly all were working on development of ethnic-specific bio-weapons (see Smart Dust, Roboflies). From 2004 & continuing.
10:27: In his 1931 book, the Scientific Outlook, Bertrand Russell wrote: "Perhaps by means of injections and drugs and chemicals the population could be induced to bear whatever its scientific masters may decide to be for its good."
10:41: In Huxley's Brave New World (1932), the lower classes are exposed to a variety of chemicals before they are "born" that reduce their intelligence and adult height and prepare them for the role they will fulfill when they grow up. Ref. article:
http://davidrothscum.blogspot.com/2009/07/biochemical-manipulation-of-humanity.html (Link to Article)


10:53: Alcohol is used, lower castes receive less oxygen, and they are exposed to x-rays. The lower castes are also exposed to certain hormones to make them infertile. 70% of women are exposed in the womb to male hormones, and turned into so called "free martins," sterilized women who exhibit masculine behavior.
11:13: Ref. article: Cell Phone Brain Damage: Part Deux
11:23: Pix of cell phone electricals on human
11:33: Ref: Mobile phones 'harm blood cells'
11:45: Our brains are extremely vulnerable to any technology which sends out ELF waves, because they immediately start resonating to the outside signal by a kind of tuning-fork effect. Puharich experimented discovering 7.83 Hz ('earth's pulse rate') made a person 'feel good' - producing an altered-state.


10.80 Hz causes riotous behavior, and 6.6 Hz causes depression. Puharich made ELF waves change RNA and DNA, breaking hydrogen bonds to make a person have a higher vibratory rate. Ref. HAARP article at: http://www.haarp.net/mindcontrol.htm
12:02: Ref. to Airport Scanners (pose low risk by themselves; it's the constant bombardment from everywhere that's the problem)


12:32: Ref. article: Electronic harassment and electronic torture list 2/26/09-12/24/09


14:18. Lawrence, Kansas, 11/28/08 article. The radioactive element uranium has been found above federal limits in the drinking water supplies of nine Kansas communities, says Don Whittemore, a geochemist with the Kansas Geological Survey. Now these communities must devise solutions to bring down the uranium levels.


14:29: Ref. Google accused of bio-piracy.cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites