Saturday, December 20, 2008

TANTI ALEXANDRA BADEA ABEREAZA-ZA MUVI

TANTI ALEXANDRA BADEA ABEREAZACu greu si cu ochii intredeschisi, bagind cafea in sistem ca sa rezist plictiselii de moarte generatoare de somn alinator, am reusit sa citesc orgasmica carte(cacofonie dorita) a lu' tanti alexandra badea lisette, intitulata pomposo-self important "Viata in sfere indepartate pamintenilor". Acu' sa fiu sincera. Pe tantica alexandra badea si lisette nu am putut s-o sufar de prima data de cind am vazut-o la o initiere de gr3 Reiki, la domnul Dumitru Hristenco, care ii preda. Tanti era foarte ocupata de parul proaspat vopsit blond si casca supusa dar vadit plictisita de ceea ce se intimpla acolo. Nu mai zic ca o alta tanti mesteca ciunga, si am rabdat, am rabdat pina cind am inceput sa urlu la ea ca atita nesimtire la INITIERE DE GRADUL DE MAESTRU nu am vazut. Tanti a fugit repede in bucatarie sa scuipe ciunga, speriata probabil ca isi va pierde diploma, nu de alta. Deci sa revenim a nos moutons. Dupa initierea de gradul 3 pe care a trecut-o cam cu atitudinea cu care io ma duc la mall-ah, ba nu- ca io sint entuziasmata de vitrinele cu becuri mici micutze si sclipicioase, pe cind tanti abia astepta sa tisneasca in masina in care o astepta un baiat mai tinar si dragut(nu am nici o problema ca si mie imi place carnea proaspata), asa deci DUPA initiere, am vazut-o pe tanti la diverse emisiuni la teveu. Ce m-a enervat la maxim a fost faptul ca povestea ea acolo cu o falsa modestie mieroso-scirbavnica cum s-a nascut ea cu aptitudini deosebite-atunci ce cautai fa la Reiki? si cum nu pomenea ea de loc despre faptul ca tot antrenamentul ei provenea de fapt de la Reiki. Intre timp, dindu-si seama ca da bine sa ai si o diploma acolo, scrie si spune din virful buzelor si ca e MAESTRU REIKI. No shit bitch, ca sa fii Sensei trebuie sa si respecti preceptele.
Dar sa nu ne departam de la frumoasa carte. Nu va pot lasa in intunericul nestiintei asa ca pun o frumoasa poza a lu tanti ce troneaza pe siteul ei in constructie. Tanti alexandra badea credincioasa ce face lucrarea domnului si prin antiteza, oare, Maria Cimpina vrajitoarea(de care, pe bune, chiar imi place ca le spune pe fata)-cred ca se observa asemanarea de arsenal,nu? Ambele au icoane, poze cu domnu'Iisus, candele etc.(va urma)

REVOLUTIA ROMANA-JURAMINTUL TINERILOR VLAHI

Acum aproae 20 de ani, in 1989 Revolutia Romana incepea. Adevarata revolutie, cea purtata in inimi de toti cei care nu mai suportau tirania, de cei care au iesit sinceri si cu spirit de sacrificiu in strazi, de cei care au murit pentru ca noi sa fim liberi. VOM MURI SI VOM FI LIBERI a fost strigatul Revolutiei si este adevaratul imn al Romaniei, cel scris cu singe in inimile noastre. "Mamaliga romana nu explodeaza" era comanda sintactica repetata over and over ca sa ne modifice ADN-ul, cel ce poarta genele eroilor din vechime. NU, noi nu sintem un popor de lasi, ci un popor de eroi civilizatori, care au dat lumii primul alfabet(vezi tablitele de la Tartaria), primele legi (ale lui Manu), primii zei (cuplul Dheus -Anagkhi),si ai carui urmasi obsedati de onoare si vitejie au impinzit lumea. Ca ofranda pentru toti cei care au murit pentru gloria acestui petec de pamint, care impreuna cu Ungaria si Nordul Bulgariei alcatuieste chakra Anahat a lumii, dupa cum spunea lama Tanpai Rimpoche, reproduc mai jos legamintul tinerilor luptatori vlahi, din secolul12, document ce face parte din Codex Rohonczy.

“O viaţă de om, a Dryadelor băutură pentru jertfă. Urmaşii să ne primească! Sa nu primea­scă vechile proorociri ale Dryadelor anuale. Cavalerii, cu strigăte de biruinţă, în templele din tei ale Soarelui pierdut 1) sa nu primească pizma! În acest fel tămăduirea în templu nici unul dintre cavaleri, pentru urmaşi, să nu o primească! şi a ta căciula, marea ta caciulă 2), a ta şi a marilor insoţitori cu căciula îndoită 3), pe calea păcii tale, ca un munte nemuritor în încercările deosebite şi mari, în acest fel va răspunde mântuitorului mare şi folositor! Jertfa oii la triumful cel mic s-o distrugă! Tinerii la 15 ani, băutura Soarelui, în haine de mătase, să nu o ia! Ofranda lui Bachus să nu o primească! Să nu primească prin Klio jertfa către Soare!4 ). din lemn, templu Soarelui să nu ridice! să nu se jertfeasca în templu pe sine, prin tragere la sorţi! Cu tei, porc-mistreţ sau oaie să nu jertfească cerului în templul de lemn sau să aşeze în templu mirosul marilor ofrande către cer prin mâncare pentru morţi! Strigătul Bacantelor să nu-i momească prin tragere la sorţi pentru moarte! Templul e mort! Aripa unei oştiri are putere dublă dacă nu crede în zeii răsăriteni urăşte vrăjitoria, beţia şi arderea pe sine zeilor; şi fiii nu vor îngrăşa pământul în răsărit şi aripa oştirii nu va avea soarta lui Tityos dacă nu crede în Kotis a cerului, care îmbogăţeşte cu proviziitemplul desrădăcinat, fapt care nu se împleteşte cu puterea armatei. Să nimicim templul, ca să tămăduim sângele otrăvit care ne dezgustă! Convingerea primeşte-o pc calea ispăşirii! Importanta ta hotărâre să-ţi umple calea! Cu strigăt de şoim umple puternic făgăduiala şoimului tău!5) Cu strigăt de şoim umple puternic făgăduiala!6) Adaugă generaţiei tale o inimă sănătoasă făgăduită, ca şoim sănătos, ţării care te-a crescut! Drumul desfrânării să te dezguste a căpăta; umple cu fapte multe calea şoimului; umple cu iscusinţă drumul generaţiei tale şi drumul tău, al generaţiei tale, să fie calea dezgustării de a umple o viaţă de om cu băutura generaţiei Soarelui sau a pune abnegaţie pentru a merge spre unire cu preoţii romani!7)

Şi marea căciulă a păcii, a luptătorului din tine, cum merge în acelaşi timp hrana din aceiaşi mamă, rugăciunea războinicilor ascult-o! În acelaşi timp umple căciula! Soarele loveşte-l! Nimiceşte băutura, jertfirea pe tine insuţi şi marea pază pune-o la cale aici! Ţine căciula, şi marea căciulă va fi cu tine în loviturile importante! Tiara de tei, cuşma Soarelui e
moartă.

Ţine cu ceilalţi căciula înaltă! Fii hotărât!

Dacă strălucita căciulă va fi nehotărâtă, apărarea sa, apărarea sa va fi împotriva sa. Mergi cu fapte în încercări ori cu cavaleria, cu căciuli încercate şi cu strigăt de şoim, cu căciula îndoită!

Importantă caciulă să înlăture băutura de orz pentru generaţia ta! Căciula ta în acelaşi timp să umple apărarea municipiului tău cu toţi deodată şi căciula să aducă folos! Căciula ta împreună cu ai tăi să izbească, aducând folos! Pentru sine să înveţe a nu lovi marea iubire, în­treaga viaţă, Dryadele întunecate ce ameninţă să nu primească marele strigăt al bacantelor, vai, în apărarea sa, a soţiei şi urmaşilor, să nu primească. Vai, ţie, dacă lupţi pe jumătate! Prăpastia vestitei căciuli va fi pe jumătate pentru armată. Atunci, vai, strigătul bacantelor va sfărâma fiii cu vinul fiert, fiii vor sfărâma apărarea lor! Vai, strigătul bacantelor atunci îi va vicleni! Preoţii romani folosesc tragerea la sorţi ca şi sângele stricat. Garanţia alegerii tale este armata şoimilor! Urmaşii să capete îndoială asupra tragerii la sorţi! Soarele loveşte apărarea; sângele stricat e sprijinit pe templul mort; povara templului te convinge să loveşti Soarele îndoindu-te de templu. Preoţii romani folosesc, vai, şi marele templu mort, lovesc în urmaşi, organizează armata, Vai, cu intrebuinţare rea în răsărit pentru templul de lemn, lovind în ai săi. Vai, dacă veţi bea în templu prin tragere la sorţi prin beţişoare! Şoimii templelor născuţi9) să se îndoiască de templu că marele templu e mort! Băutura, povara templului, vai, armata şi marea îndoială, preoţii romani le folosesc ca pe corăbiile cu două rânduri de vâsle, astfel, vai, vai, să bea armata şoimilor! Urmaşi, loviţi tragerea la sorţi! Când templul buciumă, urmaşi, loviţi tragerea la sorţi! Şi puterea obştei să fie judecată de căciula ta în ale tale drumuri fireşti; ogorul tău, din al obştei, să fie importanta ta învăţătura! Adevărata invăţătura să făurească metal pentru şoimi! Obştea atât de însemnată pentru şoimii tăi să fie tot aşa preţuită şi adunarea armatei pentru tine, ca şi semănatul; şi recoltele importante să umple înalta aşezare! Puneţi copaci în apărarea sa! Sa radem loviturile setei semănăturilor aşezate astfel în obştea şoimilor tăi, semănând copaci aspri templului care doreşte ca o viaţă de om, prin Driadele încovoiate, încovoiate să apere Soarele Său”.


Friday, December 19, 2008

SUPERSTITII SI TABU IN FENGSHUI

Uneori, oricit de absurde pot parea, superstitiile ascund ramasite ale cunoasterii vechi ale batrinilor Maestrii....

 1. Oglinda iti fura sufletul

Nu plasati oglinda in fata patului-acesta este si un tabu fengshui, iar explicatia maestrilor este ca aceasta aduce intotdeauna o a treia persoana in casatorie. De asemenea plasata linga pat se spune ca face ca spiritul persoanei ce doarme sa intre in oglinda si sa se rataceasca acolo, nemaifiind capabil sa se trezesasca dimineata. Cu alte cuvinte poti fii prins intre lumi, un viitor infricosator ce se poate intimpla.O alta explicatie ar fi ca oglinda atrage spiritele calatoare care pot veni sa fure constiinta...

2. Cind vizitati un bolnav nu-i oferiti niciodata pere

Se spune ca pacientul va muri. De asemenea aduc ghinion florile rosii, mai ales trandafirii rosii ce inseamna singe. Cele mai bune culori pentru spitale sint alb si galben, culorile vietii, yang. Nu aduceti nici daruri in cantitate de 4. Patru in chineza suna ca si "moarte". Cel mai bun cadou sint cutiile de ciocolata.

 3. Atirnarea rufelor spalate pe sirma, noaptea

Niciodata rufele nu trebuie atirnate sau lasate peste noapte pe sirma. Aduceti-va aminte intotdeauna la apus sa le bagati in casa, altfel spiritele calatoare se vor atasa de ele si pot poseda persoana care le poarta. Exista povesti cu copii care se poarta ciudat dupa ce au imbracat haine lasate noaptea afara, imbibindu-se de energie yin. Daca totusi ati uitat hainele, cel mai bine este sa le aruncati.

4. Bretonul aduce ghinion

Acesta este considerat ca un blocaj al norocului de bani, aplicabil in special la barbati. Fruntea barbatilor se considera a fi partea de corp ce atrage norocul, intelepciunea si succesul. Daca aveti breton, pieptanati-l intr-o parte. La copii nu e problema.

5. Sa te intilnesti cu o inmormintare

Daca te intilnesti cu o inmormintare, mai ales daca te duci la munca, inseamna ca un mare succes te asteapta la slujba. Explicatia este ca un siciru ia cu el ghinionul, lasindu-te cu noroc.

6. Scuturarea norocului

Iata un tabu cu care multi dintre noi sint familiari; obiceiul de a ne scutura picioarele de cite ori ne asezam pe un scaun. Facind acest gest va aruncati norocul si daca faceti asta in mod constant se crede ca toata prosperitatea voastra pleaca de la voi. Asa ca nu are importanta cit de cool vi se pare ca este sa faceti asta, abtineti-va.

7. Ce nu se face noaptea

Exista multe tabu-uri asociate cu orele de noapte. Deoarece acestea sint orele cind energia yin coboara pe pamint, chinezii au mare grija ce fac acum, in special ca spiritele ratacitoare calatoresc liber. Este periculos sa culegem flori noaptea, deoarece evenimente stranii vor urma. Daca sinteti intr-o gradina cu multi copaci si tufisuri, nu trebuie sa chemati tare numele prietenilor sau iubitilor, sau chiar ale animalelor de companie, copiilor, etc, deoarece acestia vor simti nevoia urgenta sa va faca rau. Copiii sint sfatuiti sa stea noaptea, in special in cele neluminate, in casa, deoarece ar fi f. vulnerabili afara. Antidotul intunericului este lumina, de aceea este bine sa tineti lumina aprinsa in gradina, pina la rasarit.

8. Fluieratul noaptea

Evitati sa fluierati noaptea. Puteti de exemplu sa va plimbati si sa va simtit fericiti si inconstient sa incepeti sa fluierati o melodie. Dupa cum spun batrinii, siguri veti atrage astfel atentia spiritelor ratacitoare ce va vor urmari pina acasa. Mai bine folositi un IPOD.

9. Pliculetele rosii cu bani sau portofelele trebuie sa contina un numar par de bani

Este considerat nenorocos sa puneti un numar impar de bani in plicurile rosii cadou-Ang pow . La nunti sau botezuri, banii impaturiti daruiti cadou trebuie sa fie de numar par, si cel mai bine chiar s ase termine cu un 8, de exemplu 118 , 1188, etc. Numerele pare se spune ca aduc moartea.

10. Protejarea norocului de bani

Daca vreti sa fiti siguri ca banii nu or sa iasa din magazinul sau afacerea dvs, fiti siguri ca nu stati jos la biroul unde este plasata casa de bani. Acesta este un lucru foarte ghinionist. De asemenea nu trebuie sa va asezati pe o masa care are pe ea documente importante, sau seiful. Niciodata nu calcati PE pragul vreunei case. Se spune ca pragul este pulsul casei, si a calca pe el distruge esenta si spiritul casei. De asemenea pragul este pus acolo ca sa previna spiritele calatoare sa intre in casa. Daca veti calca pragul, atunci veti distruge protectia casei.

Special pentru barbati

11. Nu va uitati pe furis la chiloteii doamnelor. Obiceiul de a va uita la lenjeria intima a doamnelor pe furis aduce enorm de mult ghinion, si se spune ca viata voastra va fi plina de lupte si suferinte.

12. Barbatii nu trebuie niciodata sa dea de mincare bebelusilor, ca si cum ar avea sini, nici in joaca,nu trebuie sa spele podeaua sau sa spele lenjeria altora. Se pare ca asta aduce ghinion in casa. Totusi, a face asta ca business este ok.

13. Barbatii nu trebuie niciodata sa spele chilotii sau sutienele femeilor, deoarece asta ii va impiedica sa devina bogati. Ei vor deveni de asemenea sclavii nevestei(hm...not bad-n.r.). Barbatii nu trebuie sa mearga imbracati cu lenjerie intima feminina. Acest lucru le va aduce ghinion.

 Pentru copii

14. Elevii si studentii nu trebuie sa-si citeasca manualele scolare la toaleta. Asta implica lipsa de respect fata de Zeul Educatiei si vor merge la examene fara binecuvintarea sa. Ca rezultat copilul va lua note proaste. Daca le permiti altora sa calce peste cartile tale de studiu, chi-ul ghinionului in studii te va urma.

15. Atunci cind copiii maninca, trebuie sa incerce sa manince tot din farfurie

O farfurie goala va aduce rezultate bune la invatatura si o sotie/sot buna in viitor. A varsa orez pe masa este un tabu, caci face mintea neclara.

16. Atentie unde faceti pipi

Puteti din greseala sa faceti pipi pe un spirit calator sau pe un musuroi de furnici sau pe o gaura de iepure. Asta inseamna o insulta adusa spiritului acelui loc si din razbunare el va face ca organul genital sa se umfle si sa devina rosu, veti incepe sa aveti ghinion si sa fiti bolnavi.
Data viitoare cind veti avea nevoie disperata de o toaleta, cautati un loc in care terenul este drept, si nu existas vreun cuib sau musuroi, apoi puneti palmele impreunate si cereti cu smerenie permisiunea spiritului acelui loc sa puteti face pipi.

17. Corbii aduc vesti proaste

Cind o pereche de corbi negri se uita fix la voi de pe un copac sau de pe acoperisul unei case, priviti-o ca pe un semn ca nu trebuie sa semnati nici un act important in acea zi. Contramandati-va toate intilnirile importante imediat, caci corbii va aduc vesti proaste. Totusi, pasarile colorate aduc vesti bune, iar pasarile cu autoritate cum ar fi vulturii va aduc promovari si respect.

18. A vedea un curcubeu

Este un mare noroc sa vezi un curcubeu, de aceea e o idee buna sa te uiti mereu dupa curcubee pe cer, mai ales daca si soarele iese imediat. Daca vedeti un curcubeu dublu este si mai plin de noroc. Oamenii care si-au facut fotografii in care erau la capatul unui curcubeu, au devenit foarte bogati. Puteti sa va folositi aparatul de fotografiat pentru a truca poza astfel incit sa para ca stati la capatul curcubeului-e la fel de eficient. Totusi, daca vedeti in realitate un curcubeu, nu trebuie sa-l aratati cu degetul aratator, caci se spune ca va atrage maduva oaselor si veti deveni cocosati.

19. Nu maturati in afara, maturati inauntru

Conform invataturilor chineze, nu trebuie sa maturati spre in afara magazinului. Trebuie sa maturati spre interior pina ajungeti in spatele magazinului. Asta atrage norocul. De altfel, traditional, fata casei este locul pe unde intra norocul, iar prin spatele casei ghinionul pleaca.
Acest concept este fundamental in fengshui.

20. A calca in rahat

Atunci cind calcati in rahat, va puteti astepta la noroc. Chiar si cind visati un rahat veti avea noroc. Se pare ca asta vine de la faptul ca trupul si karma se elibereaza de negativitati. De asemenea cind o pasare se gainateaza in capul vostru veti primi niste bani neasteptati.

Tabu-uri de nunta

21. Nu fii domnisoara de onoare mai mult de 3 ori. Daca vei fi de multe ori, vei afecta norocul de casatorie si nu vti mai gasi pe cineva sa se casatoreasca cu tine. Multe obstacole se vor manifesta.

O alta regula este ca parintii sa nu cumpere niciodata patul matrimonial inainte de casatorie. Daca vor face asta, logodna se va rupe in mod miraculos, sau fata nu-si va gasi niocdata pe cineva. Cei ce vor sa cumpere paturi antice pentru a le servi de pat matrimonial trebuie sa se abtina, Patul trebuie intotdeauna sa fie nou, si cumparat de miri DUPA casatorie.

22. In timpul mesei de nunta pestele la abur este un fel de mincare sevit traditional la nuntile chineze. Conform tabu-urilor, acest peste nu trebuie intors invers si nu trebuie rupte oasele lui, altfel noii casatoriti vor divorta.

23. Incercati sa nu faceti sex in ziua 1 si 15 a calendarului lunar, acestea fiind zile de luna noua si luna plina. Cu toate ca acestea sint zile pline de noroc, ele sint de fapt zile ale sacrificiului, nu ale sexualizarii.

 24. Un semn rau

Chinezii cred ca spargerea farfuriilor este un semn rau, si daca vi se intimpla trebuie sa spuneti imediat FA HOI FU GUI ce inseamna "Fie ca prosperitatea sa infloreasca". Odata unul dintre membrii staffului de curatenie al casei noastre isi celebra ziua de nastere si cineva i-a dat o farfurie goala peste masa. Intinzindu-se s-o ia, farfuria a cazut pe jos si s-a spart in doua. CInd a ridicat-o de pe jos, i-a cazut din nou din mina si s-a mai spart pe jumatate. In noaptea urmatoare a fost implicat intr-un accident grav, care i-a distrus pe jumatate masina.. Asa ca data viitoare cind vi se intimpla asa ceva, nu uitati sa contra-actionati spunind cuvintele aducatoare de noroc.

La masa

25. Nu infigeti betisoarele perpendicular in bolul de orez, caci acesta este un act de rugaciune catre stramosi, atragind energie yin, spirite si ghinion.

26. Nu aratati cu cana de cafea sau cu ceainicul catre patriarhul casei, caci il veti transforma in inamicul familiei. El va parasi casa si isi va forma o a doua familie in afara caminului. E bine sa nu faceti asta cu nici un membru al familiei, caci il va provoca energetic.

27. Nu atirnati tigaia sau wok-ul cu capul in jos, sau pe dos. Asta semnifica ca nu exista nimic de gatit si aduce saracie. La fel si pentru celelalte vase in care gatiti. Asa ca stilul vestic de atirnare a tigailor cu capul in jos este ingrozitor pentru chinezi.

28. Cind mincati, nu aratati cu cutitul sau cu furculita spre altcineva, caci acesta este un semn ostil si poate cauza un accident persoanei respective.

articol preluat din "Feng Shui World (July/August 2007)"

Thursday, December 18, 2008

SINTEM TOTI ZOMBIE INAINTE DE A INTRA IN LUMEA DE SUS


Ce sa fac, il iubesc pe omul asta asa ca nu ma pot abtine si ii traduc un interviu (este vorba despre Rav Leitman)

Intrebare: Ce trebuie sa facem dupa ce recunoastem raul?

Raspuns: Daca ati recunoscut raul din interiorul vostru, atunci il veti uri atit de mult incit toate eforturile voastre, toata energia voastra va tinti spre eradicarea sa. Asta tebuie sa faceti. Totusi, daca inca nu ati atins intelegerea ca egoismul ESTE raul, atunci veti mai fi capabili sa traiti cu el si veti veni la mine ca sa am intrebati ce sa faceti.

Intrebare: Ce sa fac daca, pe linga marea mea dorinta de a atinge un nivel spiritual, imi e frica sa nu pierd cele citeva putine lucruri bine pe care le mai am in aceasta viata?

Raspuns: Daca mai crezi ca exista ceva bun in actuala stare prezenta, atunci nu ai recunoscut raul.

Intrebare: Inteleg ca toti trebuie sa ne unim intr-o aspiratie comuna catre Creator. Dar cum sa evitam sa devenim zombies?l

Raspuns: Trebuie sa studiati materialele si instructiunile scrise ale kabbalistilor. Urmati-le, invocati influenta Luminii de Sus asupra voastra si Ea va schimba tot ce este necesar in voi.

Lumina actioneaza ascunzindu-se si revelindu-se pe ea insasi. Asa ajuta la cresterea spirituala a unei persoane, eliberind-o. Rezultatul este ca Ea il face Uman- intelegind prin asta intreaga dorinta manifesta(creeata) si tot ceea ce ea umple.

Lumina este denumita Lumina lui Hochma-Lumina Intelepciunii.


Zombies sint toti oamenii care nu au liber arbitru-cei ce se afla in aceasta lume, inainte de a intra in Lumea de Sus. Asta se intimpla deoarece ei au doar o singura natura de receptionare, egoista. Pentru a afla mai multe citit articolul lui Baal HaSulam “The Freedom.”

Intrebare: Este posibil ca unei persoane sa nu-i fie permis de Sus sa studieze stiinta Kabbalei deoarece inca nu a sosit timpul sa atinga nivelul de perfectionare, chiar daca eforturile sale si dorinta sa de a studia sint mari?

Raspuns: Nu exista restrictii de nicaieri pentru nimeni! Priviti in mod gresit obstacolele intentionate de voi ca sa va dezvoltati dorintele, ca fiind obstacole venite de Sus! Ascunderea totala sau partiala a Sa, flirtul Creatorului cu o persoana, cu toate servesc sa-i dezvolte acesteia aspiratia catre telul suprem.

MAREA INTUNECATA A CONSTIENTEI


In Reiki, lucrul cu lumina neagra este cea mai avansata treapta care se preda la gradul3-orice forma de cancer sau sida dispar, daca se lucreaza corect. In Tao, energia neagra este cea mai importanta atunci cind vrem sa ne reprogramam corpul, sa intinerim si sa rupem programul ce ne tine legati de aceasta matrice pradatoare si straina. In yoga tantrica, KALI MA, forta intunecata a timpului este zeitatea suprema, cea care creeaza, mentine si distruge-mai ales-totul. In Tensegrity si shamanismul toltec, Vulturul are emanatiile formate din timp, iar culoarea sa este neagra. Noi, ca luptatori- calatori vom ajunge la sfirsitul vietii, daca sintem antrenati si avem destula energie, sa ne transformam in lumina si sa incepem calatoria finala pe marea intunecata a constientei. Fizicienii afla si ei, ceea ce de mii de ani culturile vechi stiu, aplica si dezvolta. Un articol excelent astazi in Romania libera despre energia intunecata cu link in titlul postului.


Wednesday, December 17, 2008

STUDENTI SI MAESTRII REIKI


traducere dupa Reiki Dharma Newsletter Volume 6, April 4, 2002

STUDENTUL REIKI

Toti sintem studenti Reiki, indiferent de cit demult timp lucram cu Reiki. In lumina eternitatii sintem doar bebelusi! Dr. Usui insusi se considera a fi un student al puterii Reiki si se autonota pe a doua treapta a scarii Reiki, lasind loc pentru propria sa dezvoltare spirituala si a noastra.E bine sa va aminti acest lucru data viitoare cind auziti de Mari Maestrii si Mari Mari Maestrii...
Reiki lucreaza cu noi, curge prin noi- in pofida noastra si nu este nevoie sa-l folosim pentru gratificari ale egoului. Sintem mici si nesemnificativi, dar ceea ce curge prin noi e maretz si etern; este mai presus de ideile noastre, de morala si de concepte. Este viata insasi. Odata ce am fost initiati in Reiki pasim pe poarta spre necunoscut. Nici voi, nici profesorii vostri nu cunosc ce are viitorul pregatit pentru voi. Peisajul cautarii voastre este inca virgin.
Relatia dintre voi si profesorul vostru Reiki este de mare importanta. Poate sa va ajute pe calea descoperirii sinelui, sau poate fi in detrimentul cunoasterii. Desigur, in timp, riul ajunge in ocean. Punind profesorul pe un piedestal este prima reactie de admiratie, dar fiti constienti ca pot aparea proiectii ale propriei voastre minti. Daca ridicati pe oricine pe un piedestal, s-ar putea ca pina la urma sa ajungeti sa-l dati jos de acolo.
Pentru a evita acest lucru trebuie sa aveti 3 lucruri:respectul de sine, respectul fata de profesor si respect fata de invatatura. Intr-un fel profesorul NU este mai important decit invatatura in sine. Daca profesorul dispare, altcineva va aparea si puteti avea incredere in viata ca persoana potrivita va sosi(daca aveti ochi s-o vedeti)

OGLINDA

Daca profesorul a dezvoltat o atitudine interioara sanatoasa si este constient de conexiunea sa cu Intregul, si daca nu cade prada egoului, fiind in prezenta sa vi se vor dezvalui lucruri ce au nevoie de atentia voastra.Puteti deveni foarte nervosi pe el si sa faceti greseala sa credeti ca e vina profesorului, cind de fapt este slabiciunea voastra. Sau puteti sa va indragostit de el/ea proiectind nevoia voastra de iubire asupra sa. Pentru a evita aceste lucruri trebuie sa chestionati orice vine din interiorul vostru si sa-l vedeti asa cum este. Daca sinteti nervosi, duceti-va la radacina miniei si confruntati-o cu sinele vostru superior.

PROIECTII

Tindem sa proiectam dificultatile noastre asupra celorlalti. Aceste dificultati pot fi indepartate preintr-un post mental: opriti-va in a-i judeca pe ceilalti si pe voi insiva! Exista un mare pericol ca emotiile voastre sa se inchide de tot daca sint reprimate.Orice se intimpla in acel moment va avea un mare efect asupra fiintei ca intreg. De aceea in momentul in care simtiti ceva, este bine sa-l si exprimati. Aceasta se numeste emotie primara. Dar daca reprimati emotiile ele mai tirziu vor iesi la suprafata in situatii ce nu cer acea emotie particulara. Si tot ceea ce veti spune va iesi distorsionat. Aceasta se numeste emotie secundara. Cel mai usor mod de a trai in armonie cu emotiile voastre este sa le constientizati cind ies la suprafata, sa le exprimati si apoi sa le uitati.

PROFESORUL REIKI

Ca profesor Reiki aveti mari responsabilitati. Pentru ca Reiki este o cale a realizarii sinelui, veti fi confruntati cu problemele voastre ca si cu cele ale elevilor vostri. Cea mai buna cale de a face fata ambelor este sa fiti plini de compasiune catre ei si constienti de ceea ce atinge inimile si mintile voastre. NU sinteti imuni la cresterea spirituala! Viata continua ducindu-va mereu spre experiente noi si necunoscute.
Interactiunile cu elevii pot scoate la iveala probleme pe care nu le-ati rezolvat in trecut. Fiti recunoscatori acestei ocazii. Rugati-va partenerul sa va atraga atentia daca deviati de pe cale si sa va sustina cind sinteti loviti. O mare sursa de suport si ajutor este ne-cunoasterea. Cind cineva ma intreaba ceva ce nu pot raspunde ii raspund pur si simplu "NU stiu". In acest fel nu sint tentat sa devin o persona diferita de cea care sint cu adevarat.
Ca profesor Reiki puteti intilni urmatoarele situatii:

JOCURI DE PUTERE

Pentru ca multi cred ca sinteti grozavi este tentant ca si voi sa incepeti sa credeti acelasi lucru. Puteti evita asta raminind centrati, observindu-va respiratia, si raminind smeriti. Cind o problema de putere apare, lasati-o sa treaca in acelasi moment-fiti martorii sai.

JOCURI MATERIALE

Cind cantitati mari de bani sint implicate in antrenamentul Reiki (ca in USA unde gradul de maestru este10.000 usd), exista pericolul de a deveni prea interesat de acele bucati mici de hirtie. Exista o cale usoara de a deveni confortabili cu ele, cerind exact suma care va face fericiti si nu lacomi.

TERITORIUL MAESTRILOR REIKI

Multi profesori se comporta ca niste pisici. Ei isi marcheaza teritoriul, ii inspecteaza marginile zilnic, il marcheaza cu mirosul lor si se lupta cu cei ce trec aceste granite. Cea mai usoara cale de a distruge aceasta atitudine este cultivarea sentimentului ca exista destul pentru fiecare. Nu trebuie sa faci nimic ca sa respiri, sa supravietuiesti, sa traiesti. De obicei este un fapt natural!

TRADAREA

Puteti sa va simtiti tradati cind unul dintre studenti va lasa pentru a studia cu altcineva, sau cind incepe sa va vorbeasca de rau. Cel mai bun mod de a face fata acestei situatii este sa aveti atitudinea cerului albastru care nu se schimba niciodata. Norii vin si pleaca, dar voi ramineti simpli ca natura voastra cea mai profunda.

Tuesday, December 16, 2008

MEMORIALUL DR. USUI FONDATORUL REIKI


Memorialul dr. Usui se afla in templul Saihoji din districtul Suginami in Tokyo. Dupa moartea sa, citiva dintre elevi sai l-au ridicat in onoarea sa. Inscriptia este scrisa in japoneza veche de dl.Okata si dl. Ushida ce a devenit presedintele USUI REIKI RYOHO dupa moartea dr. Usui. Traducerea in engleza este efectuata de Frank Arjava Petter in cartea sa REIKI FIRE.

"Memorialul virtutilor lui Sensei Usui
Cine practica din greu meditatia si munceste cu asiduitate pentru a-si imbunatati corpul si mintea de dragul devenirii unei fiinte mai bune este numit "un om cu spiritul mare". Oamenii care folosesc acest spirit maret pentru teluri sociale cum ar fi a-i invata pe ceilalti calea corecta si a face bine colectiv sint denumiti "invatatori". Dr.Usui a fost unul dintre acesti invatatori. El a predat Reiki-ul universului. Nenumarati oameni i-au cerut sa-i invete marea cale a Reiki si sa-i vindece.
Dr. Usui s-a nascut in primul an al perioadei Keio, Keio Gunnen, la 15 august 1865. Primul sau nume a fost Mikao iar al doilea Gyoho(Kyoho). El s-a nascut in satul Yago, districtul Yamagata al prefecturii Gifu. Numele stramosului sau este Tsunetane Chiba, al tatalui sau Uzaemon, iar numele de familie al mamei sale era Kaweai. Din ce se cunoaste, a fost un elev talentat si silitor. Ca adult a calatorit in mai multe tari din Occident si China pentru a studia cu ardoare, dar la un moment dat a inceput pentru el o perioada nefasta. Totusi, nu a abandonat si si-a continuat antrenamentul spiritual cu inflacarare.
Intr-o zi a hotarit sa se retraga pe muntele sacru Kurama pentru 21 de zile de meditatie. La sfirsitul acestei perioade a simtit brusc o mare cantitate de energie Reiki pe crestetul capului si acest evenimet a dus la nasterea sistemului de vindecare Reiki. Prima data a folosit Reiki pentru sine, apoi a incercat si pe familia sa. Pentru ca functionat foarte bine in vindecarea unor boli, a decis sa impartaseasca aceasta cunoastere cu publicul. A deschis o clinica in Harajuku, Tokyo, in aprilie 1922. Nu numai ca a dat tratament nenumaratilor pacienti, dintre care unii veneau de departe, dar a tinut si multe seminarii pentru a impartasi aceasta cunoastere. In septembrie 1923 devastatorul cutremur Kanto a zguduit Tokyo. Mii de oameni au fost ucisi, raniti sau au deveniti bolnavi. Dr. Usui a plins pentru oamenii sai, dar a folosit Reiki pentru a insanatosi victimele ce supravietuisera. Clinica sa adevenit in curind prea mica pentru a face fata sutelor de pacienti, asa ca in februarie 1925 a construit alta in Nakano, in afara orasului Tokyo. Faima sa s-a imprastiat repede in Japonia, la fel si invitatiile pentru a vindeca, de la oameni din departari. Odata s-a dus la Kure, in Hiroshima, alta data era in Saga, prefectura Fukuyama. In aceasta perioada, la Fukuyama, a suferit un atac la inima ce i-a fost fatal, pe 9 martie 1926. El avea 62 de ani.
Dr. Usui a avut o sotie numita Sadako, cu numele de fata Suzuki. Impreuna au avut un baiat si o fata. Baiatul, Fuji Usui a avut grija de afacerea familiei dupa trecerea dr. Usui.
Dr. Usui era o persona extrem de calda, simpla si smerita. Era foarte sanatos si bine proportionat. Niciodata nu se dadea mare si intotdeauna avea un zimbet pe fata; de asemenea era foarte curajos in fata adversitatii. Totodata era o persoana precauta. Avea multe alte talente. Ii placea sa citeasca si avea intinse cunostinte in medicina, psihologie, divinatie, si teologia religiilor lumii. Obiceiul sau de o viata de a studia si a aduna informatii l-a ajutat in mod cert sa paveze calea intelegerii sistemului Reiki.
Reiki nu vindeca numai bolile, dar are efectul si de a echilibra spiritul, a insanatosi corpul si ajuta la gasirea fericirii. Pentru a preda asta celorlalti trebuie sa urmezi cele 5 principiii ale imparatului Meiji si sa le contemplezei in inima ta. Ele trebuie rostite cu voce tare zilnic, o data dimineata si o data seara.
1-azi nu te minia.
2-azi nu te ingrijora
3-fii multumit cu ceea ce ai si recunoscator, azi
4-munceste din greu azi in practica ta meditativa
5- fii bun cu ceilalti, azi
Aceasta este calea ce duce la intelegerea metodei secrete a obtinerii fericirii (Reiki)si la a descoperi astfel vindecarea multor boli. Daca aceste principii sint urmate vei obtine mintea linistita a inteleptilor din vechime. Pentru a incepe raspindirea sistemului Reiki este important sa incepi dintr-un loc apropiat (de la tine), nu incepe de la ceva indepartat, cum ar fi filozofia sau logica.
Stai linistit si in tacere in fiecare dimineata si in fiecare seara, cu miinile impreunate in GASSHO. Urmeaza principiile marete, fii curat si tacut. Lucreaza in inima ta si fa orice din spatiul tacut din interiorul tau. Oricine poate accesa Reiki, pentru ca incepe in interiorul nostru!
Paradigmele filozifice schimba lumea. Daca Reiki se poate raspindi in lume, va atinge inima umana si morala societatii. Va ajuta multi oameni, nu numai in a le vindeca bolile, dar si Pamintul ca intreg.
Mai mult de 2000 de oameni au invatat de la dr. Usui. si mai multi au invatat de la discipolii sai seniori care au dus aceasta disciplina mai departe. Acum, dupa trecerea dr. Usui, Reiki va continua sa se raspindeasca in departari. Este o binecuvintare universala sa fi primit Reiki de la dr. Usui si sa fi capabil sa il impartasesti si altora. Multi dintre studentii dr. Usui au lucrat pentru acest memorial aici, in templul Saihoji din districtul Toyotama. Mie mi s-a cerut sa scriu aceste cuvinte pentru a ajuta la mentinerea operei sale in viata. Apreciez in profunzime munca sa si as dori sa spun tuturor discipolilor sai ca sint onorat ca am fost ales pentru aceasta sarcina. Fie ca multi sa inteleaga marele serviciu pe care dr. Usui l-a adus lumii" .


DE CE CRED IN MOS CRACIUN

PHARR, Texas – Un barbat din Texas a fost arestat dupa ce o fetita de 9 ani i-a scris lui Mos Craciun cerindu-i sa opreasca o ruda care o atingea sexual pe ea si sora sa. Monitorul din Mac Allen raporteaza ca barbatul din orasul Pharr a fost arestat vineri si se afla in cinhisoarea din Hidalgo County.

O plingere inaintata la politie sustine ca fetita a scris scrisoarea la scoala. Autoritatile au intervievat fetita dupa ce consilierul scolii a raportat scrisoarea.

Plingerea spune ca investigatiile au descopeirt ca molestarile dureaza de 4 ani.
Barbatul este acuzat de abuz sexual al unui copil, molestare, si poate face 99 de ani inchisoare.(yahoo news)

Monday, December 15, 2008

AZI E PRIMA ZI DIN VIATA TA

Sunday, December 14, 2008

INTENT SERIES

CAROL TIGGS, TAISHA ABELAR, FLORINDA


INTERVIU TAISHA ABELAR4- BARBATI SI FEMEI

John: Poti sa ne spui daca exista o dihotomie sexuala intre barbatii si femeile vrajitori? Exista ceva asemanator termenului feminism? Poti sa ne dai o descriere a ceea ce este rolul vrajitorilor..face parte dintr-un mediu cultural? Exista vreun fel de ethos, de punct de vedere al lor in termeni de vedere a realitatii? Poti sa ni-i descrii mai profund?

Taisha: Da..Sa incepem cu definitia vrajitoriei care este abilitatea de a percepe mai mult decit ne este permis in lumea in care ne-am nascut. Ei incearca sa extinda perceptia cu ajutorul anumitor tehnici cum ar fi visatul, stalkingul, tehnicile de privire. Toate duc la deplasarea punctului de asamblare si la renuntarea la modul in care vezi lumea, ca sa poti vedea cum este ea de fapt. Este o contradictie dar poate fi facut. Trebnuie sa te abandonezi si sa renunti.

Este ca o maimutica ce isi baga pumnul intr-un borcan cu alune-ea are alunele in mina dar nu isi poate scoate pumnul pentru ca este prea plin. Daca ar da drumul alunelor si-ar putea scoate mina si s-ar putea elibera. Asa si noi trebuie sa renuntam la ceea ce stinem si stim pentru a face loc noului-trebuie sa renuntam la asteptartile noastre. Asta fac tot timpul vrajitorii.

Antrenamentul este acelasi la baza pentru toti, doar ca am mai spus ca C.C. fiind nagual a fost antrenat sa foloseasca plante psihotropice la inceput. Apoi a intrat in recapitularea vietii. Acesta este fundamentul. Uitati de marijuana, de orice drog. Pur si simpu asezati-va si faceti recapitularea si asta va va muta oriunde doriti voi, va va face sa calatoriti.
Recapitularea vietii inseamna a elimina nucile pe care le tinem in mina. Abandonarea lor este foarte dureroasa, pentru ca toata viata am fost invatati sa ne tinem de ele. Cu cit tii mai puternic de ele, cu atit mai multa forta ii dai egoului tau.
Asa ca vrajitorii ne invata opusul. De aceea antrenamentul vrajitoresc se numeste non actiune, pentru ca ei nu predau nimic. Ei doar transforma in non actiuni lucrurile pe care le-au facut toata viata. Cu toate ca este simplicitatea in persoana, foarte putini oameni sint dispusi sa faca asta, cu toate ca multi vor sa faca parte din grupul lui C.C. Si cind incep sa faca parte li se spune sa faca recapitularea, dar citi o fac de fapt? Putini, pentru ca a putea face recapitularea trebuie sa ai energie, energie pe care o iei din viata de zi cu zi, din iesitul la cluburi, din intilniri sau orice altceva te preocupa acum, a privi la TV sau fiind ingrijorat de munca ta sau de tine insuti. Energia recapitularii trebuie sa vina de undeva pentru ca in primul rind trebuie sa iti faci timp pentru ea. Fizic.
Asa ca oportunitatea exista pentru oricine, dar dorinta trebuie de asemenea sa fie balansata de capacitatea de a o face, altfel devine doar un basm frumos.
Toti ne dorim sa fim diferiti, sa putem face asta si aia, dar pur si simplu nu exista energie pentru aceste lucruri. Cu recapitularea ca metoda de antrenament iti iei energie, faci rost de energie, nu mai doresti doar, ci o Intentionezi. Intentia este foarte diferita de dorinta. Intentia este agatarea energiei tale, telului tau de ceva ce exista deja si este alcatuit de vrajitori. Daca te agati de acel ceva prin recapitulare, atunci te va trage spre sine. Dar trebuie sa si faci acest lucru.
O alta tehnica este antrenamentul privirii. La inceput cind am intrat in tarimul lui Don Juan ma uitam enorm de mult la televizor. Ei mi-au spus, ok daca tot te uiti la televizor (noi ne uitam doar 2 ore pe zi-facusera studii si ajunsesera la concluzia ca 2 ore sint ok), macar uita-te cu el inchis. Si iata-ma pe mine in fata televizorului uitindu-ma la el inchis. Acesta este un act de antrenare a privirii si de non actiune. Voi puteti sa va inventati propriile voastre non actiuni-de exemplu cind va uitati la un meci sa inspirati lumina de acolo.
Asa ca am ajuns la concluzia ca uitindu-ma la TV indeplinesc un act vrajitoresc.

Realitatea vietii cotidiene este ca Alcatraz. Nu exista iesire, nu exista evadare. Exista gardieni care fac totul pentru a nu te lasa sa iesi. Asa ca daca cineva vrea sa se aventureze prea departe nu exista nici o garantie ca va ajunge nici macar pina la tarm.
Asa ca ce putem fac in aceasta situatie? Sa practicam stalkingul si sa fim nedetectabili. UN stalker este o persoana care a adus la nivelul de arta invizibilitatea sa in lume. Poti sa ajungi la tarm daca nimeni nu te vede. Nimic nu ne tine de fapt aici daca aruncam alunele din mina. Dar trebuie sa fim siguri ca nimeni nu ne vede, si trebuie sa facem asta in mod gradat. Altfel ei se vor asigura ca o sa ai o carare plina de capcane, garantat.
Deci cum stateam eu la TV si priveam la el defocalizat am observat cum incepe sa se dizolve, sa devine bidimensional. Ideea de spatiu tridimensional este doar o comanda, ceva ce invatam de mici, asa cum sintem invatati ca masinile se misca rapid. Bebelusii nu stiu asta asa ca mama ii invata sa nu treaca strada neasigurati ca sa nu ii calce masinile. Si in timp, ei invata singuri acest lucru, asa cum invata ca daca isi pun degetul intr-o luminare se ard. Dar cu totii sitm ca exista oameni care pasesc pe carbuni incinsi si nu se ard...deci privirea defocalizata intrerupe factualitatea acestei realitati consensuale.

Acum sa vorbim putin despre femei. Eu am fost antrenata de femeile din grupul lui Don Juan, dar si de catre el personal, pentru ca erau anumite lucruri pe care trebuia sa le inteleg, pentru ca situatia noastra era diferita de cea a stalkerilor si visatorilor din grupul lui, din cauza schimbarii regulei. Totusi antrenamentul nostru nu a urmat regula, decit in putine cazuri. Ca si in cazul lui Castaneda, Don Juan urmarea semnele Spiritului, dar acestea ii spuneau sa nu urmeze regula ci sa lase lucrurile sa se intimple-si la fel a procedat si cu noi.
Recapitularea de exemplu are reguli cum ar fi antrenarea in locuri strimte-mie imi placea sa stau in pestera dar pe Florinda Donner Grau sub nici o forma nu puteai s-o tii in pestera. Asa ca ea recapitula cind mergea pe strada sau cind ii trecea prin fata ochilor o amintire- cu totii putem s-o facem oriunde ne-am afla.
Sau pasele magice care sint tehnici, miscari corporale care ne activeaza corpul din vis, dublul. Exista sute de pase, dar fiecare le face pe cele de care are nevoie. Motivul este ca, pentru a-ti muta punctul de asamblare trebuie sa fii sa devii fluid. Nu exista nici o regula rigida a antrenamentului din aceasta cauza. Mie personal mi s-au dat tehnici estrem de dificile din antrenamentul stalkerilor pentru ca puncutl meu de asamblare se misca haotic si aveam nevoie de acel antrenament.
Alti oameni nu au nevoie de acest antrenament, caci au o aplecare naturala pentru ceva, cum avea Florinda Donner Grau pentru visat(vorbeste despre antrenamentul ei in cartea sa Being in dreaming). Punctul ei de asambalare se misca de cite ori se afla in fata mea. Deodata se muta si incepea sa amestec bucati din alte realitati intr-un mod spontan.

Femeile tind sa aiba o facilitate naturala de a misca punctul de asmablre, in primul rind biologic-ele au menstruatie. Corpul lor se schimba totul din punct de vedere chimic ceea ce le da sansa de a ingera noi stimuli. Ele au si pintecul, (uterul, ovarele) care este un organ ce este capabil sa aiba o functie secundara-poate percepe si intelege in mod direct.
Cu totii spunem ca femeile sint mai intuitive decit barbatii, mai sensibile cind sint la ciclu etc. Este un adevar pe care femeile il pot folosi in loc sa se lase calcate in picioare si sa il vada ca pe un lucru negativ. Ele il pot folosi pentru a face vrajitorie, a recapitula, a-si mari concentratia. Ele vor avea mare dificultate in a citi despre fenomenologie la ciclu, dar vor intra cu usurinta in visat.
Al doilea motiv pentru care este mai usor pentru femei este faptul ca societatea nu le cere acelasi lucru pe care il cere de la barbati. Acestia sint crescuti in general de catre mame cu foarte multa atentie, pentru ca ei sint cei ce trebuie sa perpetueze ordinea sociala. Ei sint cei educati ca sa poata perpetua aspectele ce le-au fost inoculate din copilarie, fie ca este vorba despre medicina sau jurisprudenta.
Insa in zilele noastre aceste lucruri se afla in schimbare- femeile intra in cimpuri de munca in care nu au fost primite niciodata inainte si cred din cauza asta ca pot fi ca barbatii, egali cu ei. Din punctul de vedere al societatii este o paradigma functionala- ele isi restabilesc pozitia fiind avocati sau intrind in aramata. Dar din punctul de vedere al vrajitoriei nu este functional penttu ca ele se leaga cu noi legaturi, mai puternice, de ordinea sociala. Acestea sint dezavantajele.
Carol Tiggs are o cunoastere a acupuncturii extraordinare, comparabila cu a oricarui doctor-ea a invatat aceste lucruri prin antrenamentul vrajitoresc, prin vedere, nu prin antrenament academic. Femeile au o sansa mai mare sa dispara din Alcatrazul zilnic pentru ca nimeni nu le va duce dorul atit de mult ca barbatilor. Functia lor de baza este sa perpetueze familia, sa stea linga barbatii lor, sa ii sustina. Sintem antrenate sa ne sustinem casa, familia si tara, si exista limite impuse de educatie. O femeie poate avea mai putine oportunitati decit un barbat. Asteptarile fata de o femeie graviteaza in jurul casei, caminului.
Dar asa cum spuneam aceste lcururi se schimba acum. Si tocmai din acest motiv ele vor avea din ce in ce mai putina energie de a se ocupa de recapitulare, de a isi extinde perceptiile, de a se misca in alte realitati.

Noi am fost invatate ca in loc sa ne plingem de mila stind in pat, pentru ca ni s-a spus ca la menstruatie avem crampe si dureri, sa folosim aceste schimbari ale corpului nostru pentru a muta puncutl de asamblare, a visa si a face stalking.
Deci nu exista neaparat o diferenta intre antrenamentul femeilor si barbatilor, ci mai degraba aceasta diferenta se face tinind cont de predilectia fiecaruia in lumea vrajitorilor.
Asa cum am mai spus, poti sa te duci la universitate, dar stind tot timpul pe acea platforma a vrajitorilor pe care o construisem inainte, care este corpul nostru energetic. Noi actionam in lume conform nebuniei controlate. Femeile au o modailitate naturala de a intra in aceasta stare pentru ca nu au afilieri abstracte ideologice. Femeile sint foarte pragmatice.
Femeile sint mai preocupate de realitatea imediata-familia, copiii, harana-barbatii sint cei ce se ingrijoreaza de pacea globala, ei sint preotii si politiicenii. De aceea nu spun sa va parasiti sotii daca ii aveti, dar daca nu, mai bine nu va casatoriti pentru ca toata grija voastra se va duce pe familie. Si atunci nu veti avea toata energia pentru a va putea ocupa cu vrajitoria pentru ca veti avea prea putina libertate pentru a percepe cealalta realitate.
Si unde este cealalta realitate? intr-un punct de asamblare care este foarte apropiat de cel al realitatii zilnice, denumit punct geaman, cel ce amalgameaza o realitate geamana, dar diferita. Acolo se intra cind iti energizezi dublul, punctul de asmablre ce guverneaza corpul din vis. Iar vrajitorii mentin acest univers prin stringuri ale perceptiei. Este ca un string ce se infasoara in jurul sau pina cind fiecare string devine complet- aceasta bula devine relaitatea in sine.
Noi ne-am nascut in interiorul unei astfel de bule, dar acele stringuri continua si la un moment dat se unesc cu altele, cu alte realitati. Pe acolo putem trece si noi. Acela este primul loc pe care visatorii il cauta si intra, gasindu-se foarte armonios in alta realiitate.
Acesta este si avantajul de a fi femeie-pentru ca noi intram foarte usor. Don Juan si vrajitorii spun de altfel ca universul este cu preponderenta femionin. Energia feminina poate gasi asemanari in orice parti ale universurilor, spre deosebire de energia masculina care este rigida si incapabila de a se abandona si a-si abandona controlul-deoarece barbatii sint programati sa fie in control in orice situatie. De aceea e atit de greu pentru ei sa se abandoneze, sa accepte, sa se lase purtati in alte realitati.

INTERVIU TAISHA ABELAR 3- ASEMANARI SISTEME

Nu poti studia vrajitoria si nu poti intelege ce se intimpla fara sa renunti la ce ai in lumea de zi cu zi, fara sa iti modifici ideile depsre natura a ceea ce esti, si ceea ce faci zilnic....Exista alte arii de studiu-de exemplu filzofiile orientale care au acelasi concept de alterare a altor relaitati, de a fi constient acum si aici. Si ei au termenul de "marea trecere".
De fapt si eu voiam sa-mi denumesc cartea la fel, dar fiind un termen buddhist si nu unul vrajitoresc am renuntat. Cu toate ca cele doua concepte par a fi acelasi lucru, de fapt nu sint. Si ei sint interesati de explorarea perceptiei, dezvoltarea si trezirea corpului din vis. Unele dintre tehnici sint chiar similare, linistind dialogul interior folosind meditatia. Dar diferenta este ca ceea ce un practicant trebuie sa faca este sa renunte la modul linear in care gindeste si pina ce acest lcuru nu este facut atasamentul de tine ca persoana asa cum o stii ramine obstacolul fundamental-si disciplinele orientale vorbesc despre acest aspect. Dar tot ceea ce pot spune este ca noi chiar facem asta, intr-un mod diferit.

Ne petrecem intreaga viata cu aceasta procedura , eliminind atasamentele catre lume in fiecare zi, partea noastra umana, acel punct de asamblare in care ne-am nascut, indepartindu-ne de el si explorind aceste alte dimensiuni. Deci poate ca si conceptele noastre nu sint unice, dar practica cu sigurnata este. Noi traim conceptul la nivel corporal.
Vrajitoria este cu adevarat creeata sa ai experiente corporale, mai degraba decit sa trancanesti filozofic despre ceva asa cum fac filozofii sau fizicienii new age. Eu nu sint fizician dar si ei au intrat in anumite domenii nedeterminate ale limitei perceptiilor, ale luminii, in ceea ce inseamna sa vezi anumite lucruri. De exemplu ei au realizat ca obiectele nu sint solide deloc...deci soliditatea unui lucru se bazeaza doar pe perceptia noastra, modul incare vedem noi lucrurile. Asa ca fizicienii exploreaza limitele realitatii, a ceea ce ea constituie. Exista deasemenea carti ce combina filozofia orientala cu fizica, asa ca aceasta conexiune s-a creeat deja.
Dar nu stiu citi dintre acesti fizicieni practica toate lucrurile pe care le cunosc intelectual...ei inteleg anumite concepte similare vrajitoriei, dar vrajitoria nu este doar un concept.
Vrajitoria este un mod abstract de viata, astfel incit totalitatea fiintei tale devine la fel de abstracta ca aceste concepte. Asa ca atunci cind spunem ca dublul este luminos si ca este compus din filamente fluide, chiar asa este un vrajitor. El nu spune doar aceasta, el ESTE, pentru ca realitatea sa este bazata pe asta, utilizarea filamentelor de lumina.
Un bun exemplu este gasit in cartile lui Carlos Castaneda in care el este martorul unor fapte incredibile efectuate de don GENARO, in care acesta isi foloseste fibrele pentru a zbura peste o cascada. La inceput C.C. nu a inteles ce vedea, dar acum prin practica desigur fiind capabil si el sa isi arunce fibrele de lumina si sa le lege de anumite locuri, a inteles cu corpul. Recapitularea ne face capabili sa realizam aceste lucruri, sa ne aruncam fibrele, raze energetice, inapoi in trecut si sa le legam de anumite lucruri sau dimpotriva sa le dezlegam. De fapt ceea ce facem este sa dizlocam energia care este legata acolo. Deci iata, exista paralele dar nu si in practica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites