Saturday, October 25, 2008

STEAUA LUI DAVID SI ALTE STELE

MOTTO: "Googalaiz it!" (din zicerile lui Zoolander)
Fac ce fac si mai citesc siteuri "spiritiste"si iar ma enervez-deh, ce sa-i faci meteahna dragonilor. Deunazi citeam un blog interesant de altfel si chiar dragut-incepusem chiar sa sper cind opaaa iata ce gogoasha depistez-"Steaua cu 5 colţuri, numită steaua lui David, este o manifestare directă a luminii divine, a puterilor centrale ce domnesc asupra Universului, cu care se identifică sufletul mistic. Se hrăneşte cu scântei de bucurie şi de cunoaştere." Ok kids sa va explice mama cu frumosul-steaua cu 5 colturi dragilor NU ESTE STEAUA LUI DAVID,(v-o spun eu evreica din neam in neam). Repet again and again and again and again. EXISTA GOOGLE! Pentru cei ce nu l-au descoperit inca este acel motor de cautare unde, atunci cind nu ne pricepem la ceva-si nu e nici o rusine ca nimeni nu le stie pe toate- cautam ca sa ne desteptam. Daaaaaaaaa si precum spuneam si precum spune si traditia kabbalistica-care iar imi pare rau sa va dezamagesc dar degeaba va tot duceti la diverse cursuri ca nu aveti transmisia-asta este, steaua cu 6 colturi este altceva. In Israel transmisia se da numai celor de religie iudaica si dupa multe teste la care au fost supusi de catre rabinul initiat in kabbalah (ca nu toti sint). Deci nu va mai amagiti pe la seminariile scumpe care va "initiaza"in kabbalah. Ah si sa nu uit-in functie de rasa noastra exista si o anumita configuratie energetica. Exemplu-rasa alba are din nastere configuratia arborelui Ygddrasil, indienii configuratia kashmiriana pe chakre (cine stie cunoaste) tibetanii au doar 5 chakre principale iar initiatii ajung la 21, chinezii..cititi despre Micul Circuit Celest ca sa va lamuriti, iar evreii, da ati ghicit arborele sefirotic. Da, se poate sa ne schimbam configuratia energetica atunci cind trecem de la o religie la alta, dar asta este o procedura dureroasa care nu este recomandata decit celor foarte infipti pe cale. Si precum povesteam, MAGEN DAVID-adika steaua lui David este acea forma geometrica pe care o gasiti aici- http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Leningrad_Codex_Carpet_page_e.jpg

Nu o sa incep acum sa vorbesc despre simbolistica sa extrem de bogata, dar o sa spun totusi ca una dintre ele mai vechi inscriptii pe piatra pe care le-am vazut cu steaua lui David se afla in Romania la Sinca Veche. Cititi si voi daca va intereseaza aici-http://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_David. Iar despre steaua cu cinci colturi dragii mei, sincer, nici macar nu incepeti sa credeti ca cunoasteti de unde vine acest simbol. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Haykal-Bab-2.gif. Cea mai aproape de adevar interpretare o gasiti tot pe wiki la baha'i.Nu, nu este wiccan, si nu are tangenta cu vrajitoria sau satanismul. Si nu accept comentarii despre acest simbol decit de la cei care au citit Necronomicon sau Sham al Ma'arif sau sint initiati in magia araba. Concluzia este: "nu va bagati nasul unde nu va fierbe oala" ca s-ar putea sa dati de ceva prea HOT. Ca in clipul de mai jos

Sunday, October 19, 2008

SEMINAR SHAMANIC-motto:*Neoshamanism is like spiritual masturbation*

ATINGEREA TOTALITATII SINELUI PRIN METODE SHAMANICE

In acest seminar vom discuta despre conceptul de om intreg, reintegrarea fiintei umane in univers, ordinea universului conform credintelor shamanice mongole si vom efectua citeva ritualuri simple pe care le veti putea face apoi singuri. Nu veti deveni shamani pentru ca a fi shaman nu este o stiinta ce se invata . Shaman esti sau nu esti prin nastere. Conform traditiei noastre shamanul este acea pesoana ce se naste cu un suflet in plus. Toate seminariile ce va ofera certificate de shaman sint FALSE. Veti putea insa sa va folositi de cunoasterea transmisa noua si prin integrarea in ordinea cosmica veti capata hiimori (putere personala) si buyan (binecuvintarea cerului). Toate ritualurile si tehnicile pe care le veti experimenta vor fi tehnici autentice bazate pe transmisie, nu ritualuri invatate la cursuri sau prin carti. NU EXISTA shamanism fara aliati, asa cum NU EXISTA magie fara aliati, de aceea veti invata sa va conectati la casa stramosilor si cum sa vinati aliatii ce va vor folosi in intreprinderile personale. Shamanismul nu este o stiinta ce contravine credintei dumneavoastra intr-un Dumnezeu unic, ci este pur si simplu o stiinta clara si concisa ce integreaza fiintele simtitoare care ne inconjoara, din alte regnuri decit cele umane, facind pace astfel cu natura si ajutindu-va sa va recapatati ceea ce in occident se numeste noroc (dar nu este decit o unitate energetica ce creste atunci cind sintem in armonie cu universul, sau descreste daca sintem aruncati voit sau involuntar-prin magie neagra-in afara ordinii cosmice.)

Iata citeva din subiectele pe care le vom discuta la acest seminar.

1-corpul fizic si corpul din vis- cele doua parti ale fiintei umane

2-ce energie hraneste corpul din vis

3-cele 3 tipuri de suflet in shamanismul mongol

4-ce sint aliatii si cum pot fi folositi-tipuri de aliati-vinarea aliatilor

5-intentia si vointa

6-visatul si secretul manifestarii in shamanism

7-intoarcere in casa stramosilor-deedes-stramosii ca aliati-syld-sufletul ancestral

8-aflarea si vindecarea animalului nagual

9-construirea spatiului de refugiu si putere

10-exercitii- imputernicirea corpului din vis, roata timpului, tacerea interioara

11-cum sa creem o roata a timpului-cele 4 directii-DURVUN ZUG-chemarea elementelor, chemarea fortelor cosmice aliate

12-construirea unui scut de protectie personal in roata timpului

13-cutia amintirilor- purificarea trecutului

14-ritualul scheletului-moartea initiatica

15-creearea unui ongon- obiect de putere ce adaposteste aliatii

16-purificarea spatiului

17-imputernicirea unui obiect

18-alcatuirea universului-cele 3 lumi, cele 3 suflete ale omului, centrul lumilor-GER- casa ca loc de putere, Riul Lumii(Apa Simbetei)

19-puterea personala-hiimori; buyan-puterea binecuvintarilor cerului

21-tenger-steaua personala;stelele si planetele sacre

22-protectia personala.

23-ceremonia de inchidere in care veti cere o favoare legata de restaurarea balantei karmice (doar cereri legate de atac magic, calomnie, tradare) si protectie.

In afara de acestea, in functie de cum curge energia se vor putea ivi si alte subiecte si/sau ritualuri.

Ce sa va aduceti

1-un caiet si ceva de scris

2-o centura din material natural (poate fi un batic din matase, bumbac, fular de lina, casmir care sa va inconjoare mijlocul, dar NU o centura cu catarama)

3-o mica sculptura/bibelou din lemn sau o piatra mare (nu cristal). Este recomandat o piatra de riu, de munte, de la mare sau culeasa dintr-un loc pur energetic.

4-o foaie de desen si citeva carioca

5-ofrande-faina, o sticla mica de vodka sau tuica, unt, lapte, ceai negru, o bucata mica de argint (poate fi un inel rupt, un lant stricat, oricit de mic)

6-obiectul pe care doriti sa il imputerniciti (poate fi un cristal, un medalion, o bijuterie)

Pretul seminarului-125RON

Data- 1,2 noiembrie (simbata de la 12, duminica de la 10 a.m.)

Pentru locatie si alte informatii –email -inannaenki@yahoo.com, tel.0723294632-Carmen Stefanescu)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites