Saturday, March 23, 2013

Gardiners World - Odin and the God Kings of England and over the Sea

Phil Gardniner talks to Professor Hugh Montgomery about god kings in Europe and across the seacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

VODOUN

Cu toate ca toti o cunoastem ca VOODOO, denumirea corecta a celei mai vechi religii din lume este VODOUN. Din ea au primit influente si crestinismul si iudaismul si islamul. Fara discutie este CEA MAI VECHE RELIGIE MONOTEISTA DIN LUME.Ma veti intreba cum este monoteista cind toti sitm ca lucreaza cu zeci de puteri.

Well, la fel ca religia hindusa care crede intr-un singur dumnezeu care insa fiind incomprehensibil se manifesta in lume prin intermediul puterilor divine manifestate(e ca si cum spunem ca un om are o mina, un picior, ochi samd dar de fapt toate il alcatuiesc pe om) la fel si hinduismul sau vodoun pot fi consideratre fara grija monoteiste, cu toate ca denumirea acestui tip de religie data de antropologi este HENOTEISM-un dumnezeu cu mai multe manifestari.

Daca sintem onesti cu noi si iudaismul este henoteist in aceeasi masura, ba chiar si crestinismul. VODOUN crede intr-un singur Dumnezeu, BONDYE(creolul pentru Bon Dieu-Bunul Dumnezeu) care salasluieste in tarimurile celeste de sus, indepartat absorbit de creatie si alte lucrari sfinte. Din cauza faptului ca este practic de neinteles pentru fiinta umana, se manifesta pe pamint-ati ghicit -prin puterile sale speciala. Acestea sint denumite lwas- sint cele carora li se inchina practic devotul- si sint repet manifestari ale Dumnezeului unic.

Ca in toate religiile si in Vodoun exista satanisti, vrajitori denumiti BOKOR.La acestia se duc oamenii pentur a face magie neagra ca la noi la vrajitoare.
Preotii in VODOUN sint denumiti MANBO-daca sint femei, si HOUNGAN-daca sint barbati. Exista doua tipuri de preto-surpwen-cei care servesc un singur lwa-si cei care servesc toti lwasii si sint considerati cei mai avansati.

Pentru ca este o religie foarte veche-de mii de ani-are practici shamanice. In timpul liturghiei(exact asa se numeste) se incepe cu INVOCAREA fortei divine ce deschide drumurile si face conexiunea cu lumea de dincolo, lumea spiritului, deschizind o poarta prin care sa se manifeste puterile ceresti invocate in acea slujba specifica.

Primul pas este o ora, doua de incantatii religioase CRESTINE-Tatal nostru, Ave Maria, Crezul spuse de sute de ori pina cind se simte ca este timpul pentru invocarea lwas-ului ce deschide portile. In acest moment incep tobele ce incanteaza un ritm specific(fiecare lwas are un ritm de tobe specific, o culoare specifica si un veve ce este desenat pe pamint-ca o mandala, acesta fiind practic poarta prin care puterea respectiva se manifesta pe pamint).

Apoi se invoca lwasii pentru care se face liturghia respectiva. Lwasii trebuie hraniti si fiecare are o hrana specifica, de cele mai multe ori carne-porc, pui, capra-iar in acest moment animalul respectiv este sacrificat pentru a-l hrani pe lwas caruia i se pune pe farfurie si un buchet de banane sau fructe-in functie de ce anume prefera. Carnea apoi este impartita la sfirsitul slujbei membrilor ce au partipat si mincata, fiind considerata ca este sfintita.

CEL MAI DISCUTAT punct al liturghiei VODOUN este posesia.
Posesia NU APARE NICIODATA DACA LWAS-UL NU A FOST INVITAT, NU I S-A FACUT VEVE PRIN CARE SA INTRE, NU A FOST ONORAT CU HRANA SA PREFERATA SI NU I S-AU ADUS DARURI. Cel posedat este considerat a fi onorat de lwas si membrii comunitatii ce sint atinsi de el sint considerati binecuvintati-deseori el le spune anumite secrete despre cum sa-si rezolve problemele si ce anume trebuie sa faca pentru a se vindeca de exemplu. In general persoana ce suporta posesia este preotul ce oficiaza slujba, dar uneori se intimpla ca si alti membrii ai comunitatii sa fie onorati.

In tot acest timp lumanari in culoarea specifica fortei divine invocate trebuie sa stea in permanenta aprinse.
Prin posesie persoana atinsa(sau calul cum este denumit) este binecuvintat iar la sfirsit capata o noua forta sau primeste daruri de putere cum ar fi in unele cazuri clarviziune, visat sau sanatatea se restaureaza, etc.

NICIODATA UN LWA NU POSEDA UN CAL DACA NU ESTE INVITAT. Chiar si cind este invitat daca nu-l considera DEMN DE EL refuza sa se urce.

Acestea sint citeva consideratii despre VODUN-de introducere-pentru ca sa nu va speriati de aceasta religie frumoasa si profunda, atit de neinteleasa datorita lipsei de cultura in Romania si in general in lume.

Ea a fost demonizata de imperialistii americani si de cei francezi, prin mass media in general(cu filme horror in care se aratau fapte ale BOKORILOR-vrajitori de magie neagra) datorita faptului ca printr-o ceremonie uriasa la care AU PARTICIPAT TOTI LOCUITORII HAITI-ULUI francezii au fost alungati de pe insula si Haiti si-a capatat independenta.

Aceasta s-a putut infaptui desigur cu mult singe varsat in special a celor doua preotese ce au inceput revolutia si care u fost torturata in public, taite cu cutitul pe fata si corp, apoi limba si apoi intr-un sfirsit li s-a dat foc. AMERICANILOR SI FRANCEZILOR le e frica de moartea de VODOUN pentru ca au dovedit ca sint practici extrme de puternice.

De aceea in HAITI se da mereu cu HAARP pentru a avea cutremure, inundatii etc si soldatii americani(stiu de la prietenii mei din HAITI)impart ajutoare contaminate exact ca spaniolii ce le dadeau pe vremuri indienilor paturi contaminate cu varsat de vint pentru a-i decima(in cazul asta e vorba de ciuma)
AYIBOBO!Clipul de mai jos nu are legatura cu VODOUN dar l-am pus ca-mi place Sully Erna(sexy mofo)


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, March 22, 2013

INCENDIAR – Fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea: “nu limba română este o limbă latină, ci limba latină este o limbă românească!!!”

 
Miceal_LedwithSecretele Vaticanului încep să iasă la lumină. Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, fost  decan al Sf. Petru Diocescan College din Wexford, fost  președinte al Conferinței șefilor de universități irlandeze și fost membru al Biroului de conducere al Conferinței Rectorilor Universităților Europene (CRE), face o declarație șocantă:

“Chiar dacă se știe că latina este limba oficială a Bisericii Catolice, precum și limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puțină lume cunoaște că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, și nu invers. 
 
Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Așadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munții Bucegi, din Brașov, din București. Voi sunteți cei care ați oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină).” (această declarație șocantă o puteți vedea în înregistrarea de mai jos, începând cu minutul 52:21)
 
Oare această declarație făcută acum câteva luni de o personalitate occidentală, care nu are interese personale în România, să aibă legătură și cu faptul că Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei în țara noastră, din anul 1999, că România este “Grădina Maicii Domnului”? Ce știu cei de la Vatican iar noi nu știm? Ce documente secrete se ascund în buncărele Vaticanului?
 
 S-ar putea răsturna multe dintre lucrurile pe care le știm noi despre istoria umanității, dacă acestea ar fi făcute publice? Cu siguranță că da! Din ce în ce mai multe dovezi ne arată că spațiul carpato-danubiano-pontic este Vatra Vechii Europe…Despre faptul că istoria este falsificată sau prost înțeleasă au vorbit multe personalități în decursul timpului.
 
 Haideți să vedem ce ne spun și alții despre limba română si limba latină, despre pământurile Vechii Dacii…
- „Colhii și dacii mă cunosc, ei vorbesc o limbă barbară, de idiomă latină” (Horațiu, marele poet roman (65 î. Chr. – 08 î. Chr.) – Odele, I, 20 (afirmație făcută cu aproape un secol și jumătate înaintea cuceririi unei părți din Dacia).

- „Civilizaţia şi istoria au început acolo unde locuieşte azi neamul românesc.”
(W. Schiller, arheolog american)

- “Limba lor [românilor] n-a putut fi extirpată deşi sunt aşezati în mijlocul atâtor neamuri de barbari şi aşa se luptă să nu o părăsească în ruptul capului, încât parcă nu s-ar fi luptat atâta pentru viaţă cât pentru o limbă.”
(Antonio Bonfini)


- „Latineasca, departe de a fi trunchiul limbilor care se vorbesc azi s-ar putea zice că este mai puţin în firea celei dintâi firi romane, că ea a schimbat mai mult vorbele sale cele dintâi si dacă nu m-aş teme să dau o înfăţişare paradoxală acestei observaţii juste aş zice că ea e cea mai nouă dintre toate, sau cel puţin a aceea în ale cărei părţi se găsesc mai puţine urme din graiul popoarelor din care s-au născut. Limba latinească în adevăr se trage din acest grai, iar celelalte limbi, mai ales moldoveneasca, sunt însuşi acest grai.”
 
(D`Hauterive, Memoriu asupra vechei si actualei stări a Moldovei, Ed. Acad., p 255-257, 1902)

- „Locul acesta unde este acum Moldova şi Ţara Muntenească este drept Dacia, cum şi tot Ardealul şi Maramureşul şi cu Ţara Oltului. Aste nume mai vechi decât acesta, Dacia nu se află, în toţi câţi sunt istorici.”
(M.Costin:1632-1691, De neamul Moldovenilor)


- „De aceia, măcar că ne-am deprins a zice că limba română e fiica limbii latinesti, adeca acei corecte, TOTUŞI DACĂ VOM AVEA A GRĂI OBLU, LIMBA ROMÂNEASCĂ E MUMA LIMBII CEI LATINEŞTI.”
(Petru Maior, Istoria pentru începutul românilor în Dacia, p 316, 1812)
 
- „Acești volohi nu sunt nici romani, nici bulgari, nici wölsche, ci vlahi, urmaşi ai marii şi străvechii seminţii de popoare a tracilor, dacilor şi geţilor care şi acum îşi au limba lor proprie şi cu toate asupririle, locuiesc în Valachia, Moldova, Transilvania şi Ungaria în număr de milioane.”
(Schlözer, Russische Annalen- sec XVIII)- 
 
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI, NICI CREDE…”
(Constantin Cantacuzino, 1639-1716)- 
 
Românii despre care am mai spus că sunt daci.”
(Bocignoli, 29.6.1524, la RăgusaIată doar câteva citate ce ar trebui să-i pună pe gânduri chiar și pe cei mai incompetenți istorici români sau să le dea un pic de fiori celor care ne falsifică istoria sau se fac complici la falsul istoric. Adevărul va ieși la lumină! Iar adevărul este că NU suntem urmașii Romei și că limba noastră este mai veche decât latina vorbită de invadatorii romani!cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Vision, Documentar artistic dedicat lui Shri Mataji Nirmala Devi - F...

The Vision - documentar artistic realizat în 1995 de sahaja yoghinii americani și dedicat vieții, muncii și mesajului adus Umanității de Shri Mataji Nirmala Devi -- Fondatoarea Sahaja Yoga ( 21.03.1923 -- 23.02.2011).

Filmul prezintă Viziunea lui Shri Mataji pentru transformarea globală a umanității, pe care Sahaja Yoga o poate aduce. Transformarea indivizilor în proporție de masă, prin procesul trezirii spirituale cunoscut ca Realizarea Sinelui poate conduce la transformarea societății în ansamblu. Timp de peste 35 de ani Shri Mataji a călătorit în întreaga lume pentru a dărui această trezire spirituală căutătorilor adevărului de pretutindeni.
Producția și regia: Mark & Wendy Tickell

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Egypt's Golden Empire - The Warrior Pharaohs


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Rameses - Wrath of God or Man? 1/2

Rameses II is considered to be the greatest of all pharaohs but his life still remains secretive for the most of it part. During 66 years of reign he expanded Egyptian kingdom becoming one of the ancient world superpowers. He is also the one that is supposed to be responsible for the Israelis exodus from Egypt and the one who adopted Moses as a baby and raised it..cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Who Really Discovered America ?


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Qabalah Codex Video (Full version)


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

RETETE DE POST

AICI
DAR MAI ALES AICI
SI AICI

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Ukraine's Got Talent : Pole Dancers !


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

REFLEXII IN OGLINDA

O INITIATIVA A LUI SORIN

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, March 21, 2013

RAMANA LEVITATINGcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sabina Elena - Romania te saluta!cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

CARTE CU RETETE DE HRANA VIE(RAW VEGAN)
  Bun venit pe cea mai mare carte cu retete raw vegane!
Aceasta colectie, pentru care am luat la rand zeci de bloggeri si bloguri, contine 545 de retete – 62 de bauturi, 34 de aperitive, 15 mic dejun, 79 de salate, 23 de gustari si lactate, 23 de supe si ciorbe, 24 de painici, 26 de sosuri, 138 de feluri principale si 121 de deserturi. 
Multumiri autoarelor si autorilor necunoscuti pentru munca depusa si sutele de retete preparate.

Bauturi

 1. Sucul de dimineata-theCUCCHIAIO
 2. Suc mar-kiwi-portocala-Bucataria Vie
 3. Lapte de migdale-Bucataria Vie
 4. Ceaiuri macerate si sucuri acidulate prin fermentatie naturala- Bun si sanatos
 5. Suc de mere verzi si lime-Bun si sanatos
 6. Bautura din migdale sau “Lapte din migdale”-Bun si sanatos
 7. Suc acidulat de portocale-Bun si sanatos
 8. Proiect Smoothie- Corina Bacalu
 9. Vit C tonic super smoothie-Corina Bacalu
 10. Suc de afine si catina-Corina Bacalu
 11. Compot de fructe raw ( Raw fruit compote)-Corina Bacalu
 12. Pink Smoothie-Corina Bacalu
 13. Voda’n Loboda!-Corina Bacalu
 14. Purrrrple zmuti-Corina Bacalu
 15. Capuccino energizer-Corina Bacalu
 16. Lapte de susan – Sesame milk-Corina Bacalu
 17. Popeye’s Spinach-Corina Bacalu
 18. Sucul serbet de lamaie-Crazy Good Raw
 19. Combo probiotic-Crazy Good Raw
 20. Sucul pasiunii-Crazy Good Raw
 21. Sucul pentru gurmanzii sanatosi-Crazy Good Raw
 22. Lemon & Ginger Zinger-Crazy Good Raw
 23. Un suc. Un super suc-Crazy Good Raw
 24. Lapte de migdale- Crud si Sanatos
 25. Smoothie de banane cu ghimbir (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 26. Smoothie cu plante salbatice-Mimi Walter
 27. Smoothie cu fragi si plante din flora spontana-Mimi Walter
 28. Lapte de cocos -Doina Oprea
 29. Lapte de migdale/nuci-Doina Oprea
 30. Lapte din nuci cu fructe de acai -Doina Oprea
 31. Lapte din nuci cu valente terapeutice-Doina Oprea
 32. Ambrozie cu gojie berries-Doina Oprea
 33. Kombucha – Ceaiul Zeilor -Doina Oprea
 34. Kombucha cu fructe -Doina Oprea
 35. Nectar de pere cu capsuni si portocale-Doina Oprea
 36. Cocktail verde cu suc de portocale -Doina Oprea
 37. Suc verde “Inceput de primavara”-Doina Oprea
 38. Suc verde “Kale si portocale”-Doina Oprea
 39. Suc verde “Primavara” -Doina Oprea
 40. Iarba de grau -Doina Oprea
 41. Piure de kale cu citrice -Doina Oprea
 42. Smoothie din frunze de patrunjel cu aroma de zmeura-Doina Oprea
 43. Suc de legume “Eroica” -Doina Oprea
 44. Lapte de susan-Ramona Chivereanu
 45. Smoothie cu spanac şi măr-Ramona Chivereanu
 46. Nici o zi fara “Green Smoothie”-Raw is fun
 47. MăCeșele-sursa de vitamina C-Arawma de viata
 48. Green Kids?- uite ca se poate-Arawma de viata
 49. CUM SE FACE REJUVELACUL-Raw style
 50. NECTAR ENERGIZANT CU CATINA, GOJI SI GHIMBIR-Raw style
 51. CUM SE FACE OTETUL DE MERE CU MIERE-Raw style
 52. APA DE ARGILA, APA DE TARATE SI APA DE LEGUME-Raw style
 53. Raw Energy Drinks (Multumesc Corina!)-Raw style
 54. Cum se face hidromelul ? -Raw style
 55. ARTA CEAIULUI RAW-Raw style
 56. Nectar de dovleac-Raw style
 57. Un Nectar Divin-Raw style
 58. Milk-shake de exceptie-Raw style
 59. Cum se face borsul?-Raw style
 60. Smoothie super cremos-Raw lifestyle
 61. Smoothie dulce-acrișor cu zmeură-Raw lifestyle
 62. Lapte de susan-Raw lifestyle

Aperitive

 1. Drob de naut umplut cu dovlecei-Bun si sanatos
 2. Crema de tofu cu verdeata-Bun si sanatos
 3. Castane coapte-Bun si sanatos
 4. Biscuiti sarati din soia-Bun si sanatos
 5. Rulouri din tofu si castravete-Bun si sanatos
 6. Salata de mazare cu acritura-Bun si sanatos
 7. Tartine cu pasta de fasole-Bun si sanatos
 8. Cartofi uscati-Bun si sanatos
 9. Salty Cake (Appetizer)-Corina Bacalu
 10. Macadamia Cheese-Corina Bacalu
 11. Pate aromat si racoros-Corina Bacalu
 12. Spanac – supa crema/ pate/dressing-Corina Bacalu
 13. Purrrrrpleeee-Corina Bacalu
 14. Salata de floricele cu ulei de catina-Corina Bacalu
 15. Ciuperci cu maioneza-Mimi Walter
 16. Reteta fermecata – sos de salata, pateu, icre….-Mimi Walter
 17. Piure de conopida-Mimi Walter
 18. Zacusca raw-Mimi Walter
 19. Crema pasta din seminte de floarea soarelui cu crackers din seminte de in si malai-Mimi Walter
 20. Bruschete raw -Doina Oprea
 21. Ciuperci cu maioneza de caju-Doina Oprea
 22. Ciuperci Shiitake cu smantana si marar-Doina Oprea
 23. Guacamole-Doina Oprea
 24. Mini gogosari umpluti cu pateu din seminte-Doina Oprea
 25. Mini Pizza-Doina Oprea
 26. Pasta de dovlecel zucchini cu seminte si ulei de dovleac-Doina Oprea
 27. Pasta de primavara cu leurda-Doina Oprea
 28. Pasta picanta din cartofi dulci-Doina Oprea
 29. Pasta picanta din dovleac si avocado-Doina Oprea
 30. Pateu din seminte de pin cu busuioc-Doina Oprea
 31. Salata de icre din seminte de chia-Doina Oprea
 32. Salata de spanac cu maioneza de mustar-Doina Oprea
 33. Tahina-Doina Oprea
 34. Zacusca-Doina Oprea

Salate

 1. Mini-maratonul SALATE: Salata cu alge waka me-theCUCCHIAIO
 2. Mini-maratonul SALATE: Salata cu … loboda-theCUCCHIAIO
 3. Mini-maratonul SALATE: Salata cu maioneza vegana-theCUCCHIAIO
 4. Salata din frunze de gulie-theCUCCHIAIO
 5. Salata cu andive-theCUCCHIAIO
 6. Salata cu andive, versiunea imbunatatita-theCUCCHIAIO
 7. Salata de brocoli- Bucataria Vie
 8. Salata de avocado-Bucataria Vie
 9. Lasagnia-Bucataria Vie
 10. Pizza Primavera-Bucataria Vie
 11. Spaghetti Carbonara-Bucataria Vie
 12. Tabbouleh– reteta imbunatatita-Bun si sanatos
 13. Salata verde cu ciuperci si telina-Bun si sanatos
 14. Salata de rosii cu mazare noua-Bun si sanatos
 15. Salata de brocoli cu gulie-Bun si sanatos
 16. Salata de avocado cu hrisca-Bun si sanatos
 17. Salata de stevie cu germeni de grau-Bun si sanatos
 18. Salata iute de alge (bucatarie japoneza)-Bun si sanatos
 19. Salata de fennel cu grefe-Bun si sanatos
 20. Salata de iarna cu varza si germeni-Bun si sanatos
 21. Salata iute-acrisoara de iarna-Bun si sanatos
 22. Salata de telina-Bun si sanatos
 23. Varza marinata (Bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 24. Rucola cu salata creata-Bun si sanatos
 25. Andive cu castraveti-Bun si sanatos
 26. Tabbouleh (bucatarie arabeasca)-Bun si sanatos
 27. Salata de brocoli cu conopida-Bun si sanatos
 28. Salata de ciuperci cu struguri-Bun si sanatos
 29. Salata de telina cu alune-Bun si sanatos
 30. Salata de spanac-Bun si sanatos
 31. Salata de avocado cu mar si rosie-Bun si sanatos
 32. Salata de gulii sau “cartofi prajiti”-Bun si sanatos
 33. Salata verde cu papadie si susan-Bun si sanatos
 34. Salata de brocoli cu stafide-Corina Bacalu
 35. Salata Viareggio-Corina Bacalu
 36. Salate diverse cu leurda.-Corina Bacalu
 37. Salata de varza rosie-Corina Bacalu
 38. Salata de ciupercute-Corina Bacalu
 39. Salata Joy-Corina Bacalu
 40. Salata insorita-Corina Bacalu
 41. Salata de alge cu nuci-Corina Bacalu
 42. O, ce salata minunata!!!-Crazy Good Raw
 43. Salata Garbo-Crazy Good Raw
 44. Salata de varza with a twist-Crazy Good Raw
 45. Salata completa de avocado-Crazy Good Raw
 46. Salata frantuzeasca-Crazy Good Raw
 47. Salata de Craciun (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 48. Salata de toamna-iarna (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 49. Crema de ‘branza’ cu salvie si seminte de mac-Crud si Sanatos
 50. Salata vegana de icre-Mimi Walter
 51. Salata cu linte incoltita-Mimi Walter
 52. Salata de fasole Azuki-Mimi Walter
 53. Salata de rosii si ardei cu “branza” de hrisca-Mimi Walter
 54. Salata de varza murata cu frunze de papadie-Mimi Walter
 55. Salata de iarna-Mimi Walter
 56. Salate cu plante din flora spontana-Mimi Walter
 57. Lahanosalata. Salata greceasca de varza -Doina Oprea
 58. Salata de avocado -Doina Oprea
 59. Salata de cruditati cu varza de Bruxelles, ciuperci marinate si smantana de caju-Doina Oprea
 60. Salata de fennel cu sos picant de avocado -Doina Oprea
 61. Salata de kale cu morcovi baby si gulii -Doina Oprea
 62. Salata de sfecla rosie cu hrean si seminte de pin -Doina Oprea
 63. Salata de radacinoase cu iz tropical -Doina Oprea
 64. Tzaziky-Doina Oprea
 65. Salată de morcovi-Ramona Chivereanu
 66. Salată cu spanac-Ramona Chivereanu
 67. Salată cu rucola şi roşii-Ramona Chivereanu
 68. O salată delicioasă-Ramona Chivereanu
 69. Salată de rădăcinoase-Ramona Chivereanu
 70. Salată verde cu praz-Ramona Chivereanu
 71. Salată de broccoli cu stafide şi seminţe-Ramona Chivereanu
 72. Salată Simfonia culorilor-Ramona Chivereanu
 73. Salată de dovlecei-Ramona Chivereanu
 74. Salata din flori de papadie-Raw is fun
 75. Varza murata fara sare-Raw is fun
 76. SALATA PORTOCALIE SI FISTICHIE IN STIL MAROCAN-Raw style
 77. SALATA CU FETICA (VALERIANA) SI CIUPERCI-Raw style
 78. Salată verde cu semințe de dovleac-Raw lifestyle
 79. Salata Romanăcu semințe de cânepă-Raw lifestyle

Gustari si lactate

 1. Popcorn din conopida-theCUCCHIAIO
 2. Mix box-theCUCCHIAIO
 3. Coarne (ati mai auzit de ele?)-theCUCCHIAIO
 4. Cătina-theCUCCHIAIO
 5. Unt raw-vegan din ulei de masline-theCUCCHIAIO
 6. Chipsuri din cartofi dulci-Bucataria Vie
 7. Pop-corn-Bucataria Vie
 8. Ceapa deshidratata-Bun si sanatos
 9. Uleiul de porumb si reteta de raw popcorn-Bun si sanatos
 10. Branza crema de caju-Doina Oprea
 11. Branza cu busuioc -Doina Oprea
 12. Branza cu zucchini si chimen-Doina Oprea
 13. Branza de caju-Doina Oprea
 14. Branza de migdale-Doina Oprea
 15. Branza de migdale cu ardei si rosii-Doina Oprea
 16. Branza dulce din nuci de macadamia -Doina Oprea
 17. Branza picanta de caju -Doina Oprea
 18. Cascaval din nuci de macadamia -Doina Oprea
 19. Crema de branza-Doina Oprea
 20. Parmezan din seminte de pin-Doina Oprea
 21. Smantana din caju -Doina Oprea
 22. Branzica si Laptic Raw-Raw is fun
 23. Ciuperci cu frunze curry (reteta proprie)-Raw is fun

Supe si ciorbe

 1. Supe rapide-Bun si sanatos
 2. Supa-crema de avocado si rucola-Bun si sanatos
 3. Bors rece de sfecla si dovlecei-Bun si sanatos
 4. Supa de urzici crude-Bun si sanatos
 5. Gazpacho (bucatarie spaniola)-Bun si sanatos
 6. Bors rece de spanac-Bun si sanatos
 7. Bors rece de varza-Bun si sanatos
 8. Supica de telina-Corina Bacalu
 9. Supa de “rawsii” sau Supei la plic ar trebui sa-i fie frica, foarte frica!-Crazy Good Raw
 10. Supica picanta de broccoli-Crud si Sanatos
 11. Supa de rosii, ardei si castraveti-Mimi Walter
 12. Bors rusesc-Mimi Walter
 13. Gazpacho-Doina Oprea
 14. Supa crema de dovleac-Doina Oprea
 15. Supa crema de legume cu chimen-Doina Oprea
 16. Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju -Doina Oprea
 17. Supa de rosii -Doina Oprea
 18. Supa de rosii cu mazare verde-Doina Oprea
 19. Supa miso-Doina Oprea
 20. Supă cremă de dovleac-Ramona Chivereanu
 21. Supă cremă de avocado şi spanac-Ramona Chivereanu
 22. SUPA CREMA DE TELINA CU USTUROI-Raw style
 23. Supa cremă cu lapte de susan-Raw lifestyle

Painici

 1. Sa uit si alta nu de crackers-urile raw…-theCUCCHIAIO
 2. Painici cu malai-Bun si sanatos
 3. Painici din hrisca – fara gluten-Corina Bacalu
 4. Painici din seminte-Corina Bacalu
 5. Painici din inulici-Corina Bacalu
 6. Turtite din ovaz-Corina Bacalu
 7. Painici cu praz-Crud si Sanatos
 8. Painici cu ceapa-Crud si Sanatos
 9. Crackers de in-Crud si Sanatos
 10. Painici de hrisca (RAW.z)-Crud si Sanatos
 11. Turtite de hrisca si seminte de in-Mimi Walter
 12. Crackers -Mimi Walter
 13. Biscuiti de hrisca cu legume si usturoi-Doina Oprea
 14. Foi din nuca de cocos -Doina Oprea
 15. Paine de grau si secara-Doina Oprea
 16. Paine de hrisca si migdale -Doina Oprea
 17. Paine din seminte de in-Doina Oprea
 18. Paine Mediteraneana -Doina Oprea
 19. Paine rustica -Doina Oprea
 20. Pâinici de in-Ramona Chivereanu
 21. Pâinici cu ardei si usturoi-Ramona Chivereanu
 22. Pâinici din seminţe-Ramona Chivereanu
 23. Pâinici cu ciuperci-Ramona Chivereanu
 24. Pâinici din hrișcă germinată-Arawma de viata

Sosuri

 1. Branza “topita”-Bucataria Vie
 2. Sos din seminte de floarea-soarelui-Bun si sanatos
 3. Sos de spanac si usturoi-Bun si sanatos
 4. Sos de rosii in stil italian-Bun si sanatos
 5. Me back! Green Tahini or Sesame Pesto?-Bun si sanatos
 6. Sos Tahini-Bun si sanatos
 7. Sos de castraveti-Bun si sanatos
 8. Guacamole (bucatarie mexicana)-Bun si sanatos
 9. Sos acrisor din naut-Bun si sanatos
 10. Sos Hummus-Bun si sanatos
 11. Sos de dovleac si mar copt-Bun si sanatos
 12. Un guacamole perfect-Crazy Good Raw
 13. Raw Vegan Gourmet-Crazy Good Raw
 14. Sos de usturoi-Crud si Sanatos
 15. Guacamole-Crud si Sanatos
 16. Sos marinara-Crud si Sanatos
 17. Pesto de patrunjel / busuioc-Crud si Sanatos
 18. Mustar si maioneza vegana-Mimi Walter
 19. Dressing Misso-Doina Oprea
 20. Maioneza de avocado -Doina Oprea
 21. Mustar raw -Doina Oprea
 22. Pesto de busuioc -Doina Oprea
 23. Pesto de masline -Doina Oprea
 24. Sos de smantana cu marar -Doina Oprea
 25. Sos de usturoi din dovlecei si caju -Doina Oprea
 26. Untul de caju-Raw lifestyle

Feluri principale

 1. Shaorma vegana si de post-theCUCCHIAIO
 2. Retete cu avocado-theCUCCHIAIO
 3. Guacamole-o noua reteta cu o noua intrebuintare :)-theCUCCHIAIO
 4. Ardeiul imbuibat - Bucataria Vie
 5. Chiftelute vegetale-Bucataria Vie
 6. Piure de spanac- Bucataria Vie
 7. Pastai cu sos de rosii-Bun si sanatos
 8. Fasole graffiti-Bun si sanatos
 9. Legume la tigaie-Bun si sanatos
 10. Mancare din linte germinata si orez-Bun si sanatos
 11. Mancare din cartofi si mazare germinata-Bun si sanatos
 12. Turte din morcov si mazare-Bun si sanatos
 13. Mancare de soia cu varza rosie-Bun si sanatos
 14. Orez cu urzici-Bun si sanatos
 15. Mancare din germeni mung (bucatarie indiana)-Bun si sanatos
 16. Mancare de praz cu cirese de pamant-Bun si sanatos
 17. Tocana de naut cu varza creata-Bun si sanatos
 18. Bureti iuti cu telina si alge (bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 19. Chiftele din cartofi cu naut-Bun si sanatos
 20. Dovlecei indesati-Bun si sanatos
 21. Sote de vinete cu varza si ghimbir (bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 22. Mancare de linte cu malai-Bun si sanatos
 23. Fasole scazuta (bucatarie romaneasca)-Bun si sanatos
 24. Chiftele de linte cu sos de rosii-Bun si sanatos
 25. Ciuperci umplute-Bun si sanatos
 26. Ceapa umpluta cu naut-Bun si sanatos
 27. Tofu cu usturoi (Bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 28. Ciuperci in aspic-Bun si sanatos
 29. Orez cu legume-Bun si sanatos
 30. Bushes-Bun si sanatos
 31. Zacusca-Bun si sanatos
 32. Mancare de legume la cuptor-Bun si sanatos
 33. Mancare de cartofi cu dovlecel si paste (bucatarie italiana)-Bun si sanatos
 34. Sote de vinete si ciuperci cu struguri-Bun si sanatos
 35. Mancare de ardei copti-Bun si sanatos
 36. Galusti cu sos verde-Bun si sanatos
 37. Sarmalute in foi de vita de vie-Bun si sanatos
 38. Tofu sau “branza din soia”-Bun si sanatos
 39. Painici de cartof-Bun si sanatos
 40. Mazare curry (bucatarie indiana)-Bun si sanatos
 41. Sote de pastai-Bun si sanatos
 42. Sote de ciuperci cu morcovi-Bun si sanatos
 43. Frigarui vegetarine-Bun si sanatos
 44. Cartofi copti pe grill-Bun si sanatos
 45. Cus-cus cu masline si ciuperci-Bun si sanatos
 46. Sote de ciuperci cu brocoli-Bun si sanatos
 47. Sfeclim ceva?-Corina Bacalu
 48. Brocoli cu avocado-Corina Bacalu
 49. Mancare din telina-Corina Bacalu
 50. Namaste!-Corina Bacalu
 51. Mancare cu rosii colorate-Corina Bacalu
 52. Spicy veggies stir-nonfry-Corina Bacalu
 53. Chiftelute Awsome!-Corina Bacalu
 54. Pilaf cu taitei-Corina Bacalu
 55. Sarmale cu maligutza raw-Corina Bacalu
 56. Say Cheeese!-Corina Bacalu
 57. Tabouleh-Corina Bacalu
 58. O gustare grozava pentru sistemul imunitar!-Corina Bacalu
 59. “spaghete” cu nuca si miere-Corina Bacalu
 60. Pesto de masline Cristina Barascu-Corina Bacalu
 61. Papardelle veselle-Corina Bacalu
 62. Guacamole (a la Madaly)-Corina Bacalu
 63. Paste Bianco-Corina Bacalu
 64. Varza si ciupercute high-Corina Bacalu
 65. Telina cu maioneza vegana-Corina Bacalu
 66. Barcuta cu pate si ciupercute prietenoase.-Corina Bacalu
 67. Raw French Fries-Corina Bacalu
 68. Ciupercuta Sandwich-Corina Bacalu
 69. Tagliatelle cu sos de rosii-Corina Bacalu
 70. “Orez” cu avocado-Corina Bacalu
 71. Spanac cu avocado-Corina Bacalu
 72. I would like a RAWMBURGER-Corina Bacalu
 73. Brocoli cu nuci si ciupercute-Corina Bacalu
 74. Me like sushi!-Corina Bacalu
 75. Pizza per favore!-Corina Bacalu
 76. Pizza Salad-Crazy Good Raw
 77. Exista fast food dupa raw vegani?-Crazy Good Raw
 78. Paste raw din dovlecei-Crazy Good Raw
 79. Chiftelute pentru ex-carnivori-Crazy Good Raw
 80. Paste cu ciuperci salbatice-Crazy Good Raw
 81. Curry cu broccolli-Crazy Good Raw
 82. Sote picant de broccoli asezonat cu “orez” gustos-Crazy Good Raw
 83. Chiftelutze din cartofi dulci (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 84. Piure de conopida (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 85. Sarmalutze crude-Crud si Sanatos
 86. ‘Cartofi prajiti’ (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 87. PIZZA-Mimi Walter
 88. Spaghetti raw – variatiuni pe aceeasi tema-Mimi Walter
 89. Chiftelute raw vegan -Mimi Walter
 90. Sarmale -Mimi Walter
 91. Pseudo-orez indian -Mimi Walter
 92. Ciuperci Shiitake umplute cu branza de migdale-Doina Oprea
 93. Dovlecei zucchini cu crema de usturoi -Doina Oprea
 94. Hrisca cu ardei si mirodenii-Doina Oprea
 95. Hrisca cu ciuperci Piciorul Caprioarei-Doina Oprea
 96. Humus din seminte de floarea soarelui-Doina Oprea
 97. Humus din dovlecel si pasta de susan -Doina Oprea
 98. Lasagna -Doina Oprea
 99. Orez de legume cu legume-Doina Oprea
 100. Pasta de varza murata si nuca -Doina Oprea
 101. Piure de broccoli cu usturoi verde -Doina Oprea
 102. Pizza Raw -Doina Oprea
 103. Sarmale fara foc (raw)-Doina Oprea
 104. “Piure de cartofi” din conopida si rozmarin-Doina Oprea
 105. Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii -Doina Oprea
 106. Spaghete din dovlecei cu sos de rosii-Doina Oprea
 107. Sushi Nori cu sparanghel si telina-Doina Oprea
 108. Ciuperci marinate-Doina Oprea
 109. Biluţe din migdale aromate cu verdeţuri-Ramona Chivereanu
 110. Hrişcă bătută-Ramona Chivereanu
 111. Pateu din seminţe şi leurdă-Ramona Chivereanu
 112. Paste colorate cu sos alb-Ramona Chivereanu
 113. Sărmăluţe-Ramona Chivereanu
 114. Varză acră cu nuci-Ramona Chivereanu
 115. Pateu de caju şi spanac-Ramona Chivereanu
 116. Frigărui-Ramona Chivereanu
 117. Spaghete cu sos de roşii-Ramona Chivereanu
 118. Shaorma-Ramona Chivereanu
 119. Ciuperci umplute-Ramona Chivereanu
 120. Piure de broccoli-Ramona Chivereanu
 121. Sarmalute crude-Raw is fun
 122. Sushi-raw fast food-Arawma de viata
 123. Pătrunjelul – sursă de vitamina B12-Arawma de viata
 124. Flori de dovlecei umplute cu branză-Arawma de viata
 125. SUPA ENERGETICA ANN WIGMORE-Raw style
 126. BRANZICA DE CAJU CU REJUVELAC-Raw style
 127. MANCARE SAU/SI CIORBA RAW-Raw style
 128. PATEU DE MASLINE KALAMATA-Raw style
 129. BROCCOLI MARINAT CU SOS CREMOS DE BRAWNZA-Raw style
 130. CHIFTELUTE MARAWNATE-Raw style
 131. “CARTOFI PRAJITI” DIN TELINA-Raw style
 132. Supersalata delicioasa de paste-Raw style
 133. Hamburgeri raw-Raw style
 134. Ne-spaghete cu sos de roșii-Raw lifestyle
 135. Rulouri din castraveți cu nuci și legume-Raw lifestyle
 136. Biscuiti raw vegani din susan-Raw lifestyle
 137. ”Chiftele” vegane crude-Raw lifestyle
 138. Spaghete “Green Delight”-Raw lifestyle

Desert

 1. Brownies vegane si delicioase!-theCUCCHIAIO
 2. Bomboane din caju-theCUCCHIAIO
 3. bomboanele Bombocina-theCUCCHIAIO
 4. Tartă raw cu fructe-theCUCCHIAIO
 5. American Pie -Bucataria Vie
 6. Budinca de banane cu capsuni-Bucataria Vie
 7. Praline cu alune de padure-Bucataria Vie
 8. Tort “Simfonia Gustului”-Bucataria Vie
 9. Tort cu fructe de padure-Bucataria Vie
 10. Salata de pepene galben si papaya-Bun si sanatos
 11. Tarta de nuci cu fructe-Bun si sanatos
 12. Prajitura cu migdale, caju, nuci si fructe-Bun si sanatos
 13. Bomboane spiralate-Bun si sanatos
 14. Turte din susan-Bun si sanatos
 15. Inghetata de banane-Bun si sanatos
 16. Bomboane din curmale-Bun si sanatos
 17. Mini-tort din migdale si cocos-Bun si sanatos
 18. Bomboane din caise uscate-Bun si sanatos
 19. Bomboane de ciocolata cu migdale-Bun si sanatos
 20. Budinca de ciocolata-Bun si sanatos
 21. Mucenici dietetici-Bun si sanatos
 22. Mini pan-cakes (fara ulei)-Bun si sanatos
 23. Frigarui Antilles (Bucatarie Caraibiana)-Bun si sanatos
 24. Orez cu portocale-Bun si sanatos
 25. Congee cu nuca si banane-Bun si sanatos
 26. Vis de vara – tort raw-Cornelia Marin
 27. Inimioare cu inima de ciocolata pentru mic dejun-Cornelia Marin
 28. Urasc inghetata asta pentru ca este divina!!-Cornelia Marin
 29. In tinuta eleganta, bomboane satioase si sanatoase-Cornelia Marin
 30. Bomboane Dara. Bomboane speciale pentru o zi deosebita-Cornelia Marin
 31. Chips-uri de mere–ultima mea pasiune-Cornelia Marin
 32. Un altfel de musli. Pentru copii si nu numai-Cornelia Marin
 33. Tort cu afine, lamaie si mere-Cornelia Marin
 34. La cererea clientilor Fibrio… Branza din migdale! O nebunie!-Cornelia Marin
 35. Rosyllium-Corina Bacalu
 36. Bomboane Milky Way-style-Crazy Good Raw
 37. Almond cupcakes-Crazy Good Raw
 38. Raisin Truffles-Crazy Good Raw
 39. Delicioasele bomboane cu cocos-Crazy Good Raw
 40. Bomboane RAW-Crazy Good Raw
 41. Almond cupcakes-Crazy Good Raw
 42. birthday cake for the birthday girl-Crazy Good Raw
 43. Budinca de chia (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 44. Budinca de cioco cruda-Crud si Sanatos
 45. ‘Placinta’ cu mere (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 46. Prajiturici de Craciun-Crud si Sanatos
 47. ‘Placinta’ cu pere (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 48. Tortuletz in 3 culori-Crud si Sanatos
 49. Clatite de banane cu sirop de cioco-Crud si Sanatos
 50. Bombonici cu morcov si scortisoara-Crud si Sanatos
 51. Bombonici de caju cu miere-Crud si Sanatos
 52. Bombonici de cocos cu lamaie-Crud si Sanatos
 53. Baton de cereale cu dovleac (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 54. “Compot” de struguri cu ghimbir (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 55. Gem de caise si gem de capsuni-Mimi Walter
 56. Gem de caise, crud si fara zahar-Mimi Walter
 57. Ciocolata fara zahar -Mimi Walter
 58. Tarta(tort) de fructe -Mimi Walter
 59. Trufe raw cu cocos şi curmale -Doina Oprea
 60. Budinca de chia cu afine-Doina Oprea
 61. Budinca de chia cu lapte si aroma de vanilie-Doina Oprea
 62. Budinca de chia si ciocolata-Doina Oprea
 63. Budinca simpla de banane cu cacao -Doina Oprea
 64. Ciocolata alba cu ghimbir -Doina Oprea
 65. Ciocolata Black&White -Doina Oprea
 66. Ciocolata energizanta -Doina Oprea
 67. Ciocolata raw -Doina Oprea
 68. Ciocolata cu menta -Doina Oprea
 69. Ciocolata cu migdale -Doina Oprea
 70. Clatite de capsuni cu crema de ciocolata si cocos-Doina Oprea
 71. Crema de banane si curmale -Doina Oprea
 72. Crema de capsuni cu banane -Doina Oprea
 73. Fructe Uscate -Doina Oprea
 74. Inghetata de banane si capsuni-Doina Oprea
 75. Lapte crema cu ciocolata -Doina Oprea
 76. Prajitura cu migdale si mere -Doina Oprea
 77. Salata de fructe cu mango -Doina Oprea
 78. Tiramisu -Doina Oprea
 79. Tort cu crema de vanilie si capsuni-Doina Oprea
 80. Tort de migdale cu fructe -Doina Oprea
 81. Tort de migdale cu crema de ciocolata si fructe de merisor-Doina Oprea
 82. Tort de nuci cu ciocolata si vanilie -Doina Oprea
 83. Îngheţată cu afine-Ramona Chivereanu
 84. Tort fin cu zmeură-Ramona Chivereanu
 85. Banane învelite în ciocolată-Ramona Chivereanu
 86. Prăjitură din fructe-Ramona Chivereanu
 87. Budincă de fructe-Ramona Chivereanu
 88. Bomboane colorate-Ramona Chivereanu
 89. Bomboane de ciocolată cu cocos-Ramona Chivereanu
 90. Tortuleţ cu dovleac-Ramona Chivereanu
 91. Bomboane cu cocos-Ramona Chivereanu
 92. Bomboane sănătoase şi delicioase-Ramona Chivereanu
 93. Tortul de ziua mea-Ramona Chivereanu
 94. Clătite cu vişine-Ramona Chivereanu
 95. Mini tarte cu mere şi scorţişoară-Ramona Chivereanu
 96. Tort cu mure-Ramona Chivereanu
 97. Prăjitură cu straturi fructate-Ramona Chivereanu
 98. Budincă de chia şi fructe-Ramona Chivereanu
 99. Biscuţi din migdale şi fructe uscate-Ramona Chivereanu
 100. Prajitură cu zmeură-Ramona Chivereanu
 101. Prajitura Raw cu stafide si seminte de floarea soarelui-Raw is fun
 102. Tortulet Raw de Sf. Valentin-Raw is fun
 103. Mini-tarte “Trandafir”-Arawma de viata
 104. BOMBOANE CU CAPSUNI SI NUCA DE COCOS-Raw style
 105. INGHETATA MINUNATA CU CAPSUNI SI NUCI-Raw style
 106. FRUCTE USCATE “DELICIUL COPIILOR”-Raw style
 107. TORT RAW SI DEMENTIAL DE VERDE-Raw style
 108. APROAPE TORT DE CLATITE DULCE ACRISOR-Raw style
 109. PRA(W)JITURELE CU SPIRULINA-Raw style
 110. FUR(AW)STAFIDE-Raw style
 111. INGHETATA DE AFINE CU MACADAMIA-Raw style
 112. INGHETATA DE BANANE CU COACAZE SI ALUNE DE PADURE-Raw style
 113. INGHETATA (it’s my obsesion, my dear) – CU CIRESE SI MENTA-Raw style
 114. INGHETATA DEMENTIALA RAW-Raw style
 115. INGHETATA CU FLORI DE SALCAM-Raw style
 116. SPUMA DE CAPSUNI RAW-Raw style
 117. Halva raw vegană-Raw lifestyle
 118. Prăjitură cu fructe de pădure-Raw lifestyle
 119. Budincă din pară, cu avocado-Raw lifestyle
 120. Budinca de chia cu cocos-Raw lifestyle
 121. Prăjitura cu nuci și smochine-Raw lifestyle
 
 
Atentie, cartea cuprinde cel mai mare numar de retete puse laolalta (545) si nu toate retetele raw vegane din blogosfera raw vegana!
Cartea va fi actualizata! Daca aveti un blog cu retete raw vegane, lasati-mi link-ul intr-un comentariu si s-ar putea sa va includ in carte.
Mica observatie: cartea cuprinde si un numar foarte mic de retete vegane, nu raw vegane: adica supe, de exemplu ce au fost fierte, dar care au doar ingrediente vegane. M-am gandid ca nu are sens sa le sterg, fiind atat de putine; parerea mea este ca de multe ori o supa doar vegana, chiar daca nu este ea si raw vegana, este mult mai buna decat o supa normala cu carne si ulei. Dar repet, peste 95% din retete sunt raw vegane!
 
            http://kosmetikos.ro
fotomail1.jpg

---- 
Pentru cei interesati.

  Bun venit pe cea mai mare carte cu retete raw vegane!
Aceasta colectie, pentru care am luat la rand zeci de bloggeri si bloguri, contine 545 de retete – 62 de bauturi, 34 de aperitive, 15 mic dejun, 79 de salate, 23 de gustari si lactate, 23 de supe si ciorbe, 24 de painici, 26 de sosuri, 138 de feluri principale si 121 de deserturi. 
Multumiri autoarelor si autorilor necunoscuti pentru munca depusa si sutele de retete preparate.

Bauturi

 1. Sucul de dimineata-theCUCCHIAIO
 2. Suc mar-kiwi-portocala-Bucataria Vie
 3. Lapte de migdale-Bucataria Vie
 4. Ceaiuri macerate si sucuri acidulate prin fermentatie naturala- Bun si sanatos
 5. Suc de mere verzi si lime-Bun si sanatos
 6. Bautura din migdale sau “Lapte din migdale”-Bun si sanatos
 7. Suc acidulat de portocale-Bun si sanatos
 8. Proiect Smoothie- Corina Bacalu
 9. Vit C tonic super smoothie-Corina Bacalu
 10. Suc de afine si catina-Corina Bacalu
 11. Compot de fructe raw ( Raw fruit compote)-Corina Bacalu
 12. Pink Smoothie-Corina Bacalu
 13. Voda’n Loboda!-Corina Bacalu
 14. Purrrrple zmuti-Corina Bacalu
 15. Capuccino energizer-Corina Bacalu
 16. Lapte de susan – Sesame milk-Corina Bacalu
 17. Popeye’s Spinach-Corina Bacalu
 18. Sucul serbet de lamaie-Crazy Good Raw
 19. Combo probiotic-Crazy Good Raw
 20. Sucul pasiunii-Crazy Good Raw
 21. Sucul pentru gurmanzii sanatosi-Crazy Good Raw
 22. Lemon & Ginger Zinger-Crazy Good Raw
 23. Un suc. Un super suc-Crazy Good Raw
 24. Lapte de migdale- Crud si Sanatos
 25. Smoothie de banane cu ghimbir (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 26. Smoothie cu plante salbatice-Mimi Walter
 27. Smoothie cu fragi si plante din flora spontana-Mimi Walter
 28. Lapte de cocos -Doina Oprea
 29. Lapte de migdale/nuci-Doina Oprea
 30. Lapte din nuci cu fructe de acai -Doina Oprea
 31. Lapte din nuci cu valente terapeutice-Doina Oprea
 32. Ambrozie cu gojie berries-Doina Oprea
 33. Kombucha – Ceaiul Zeilor -Doina Oprea
 34. Kombucha cu fructe -Doina Oprea
 35. Nectar de pere cu capsuni si portocale-Doina Oprea
 36. Cocktail verde cu suc de portocale -Doina Oprea
 37. Suc verde “Inceput de primavara”-Doina Oprea
 38. Suc verde “Kale si portocale”-Doina Oprea
 39. Suc verde “Primavara” -Doina Oprea
 40. Iarba de grau -Doina Oprea
 41. Piure de kale cu citrice -Doina Oprea
 42. Smoothie din frunze de patrunjel cu aroma de zmeura-Doina Oprea
 43. Suc de legume “Eroica” -Doina Oprea
 44. Lapte de susan-Ramona Chivereanu
 45. Smoothie cu spanac şi măr-Ramona Chivereanu
 46. Nici o zi fara “Green Smoothie”-Raw is fun
 47. MăCeșele-sursa de vitamina C-Arawma de viata
 48. Green Kids?- uite ca se poate-Arawma de viata
 49. CUM SE FACE REJUVELACUL-Raw style
 50. NECTAR ENERGIZANT CU CATINA, GOJI SI GHIMBIR-Raw style
 51. CUM SE FACE OTETUL DE MERE CU MIERE-Raw style
 52. APA DE ARGILA, APA DE TARATE SI APA DE LEGUME-Raw style
 53. Raw Energy Drinks (Multumesc Corina!)-Raw style
 54. Cum se face hidromelul ? -Raw style
 55. ARTA CEAIULUI RAW-Raw style
 56. Nectar de dovleac-Raw style
 57. Un Nectar Divin-Raw style
 58. Milk-shake de exceptie-Raw style
 59. Cum se face borsul?-Raw style
 60. Smoothie super cremos-Raw lifestyle
 61. Smoothie dulce-acrișor cu zmeură-Raw lifestyle
 62. Lapte de susan-Raw lifestyle

Aperitive

 1. Drob de naut umplut cu dovlecei-Bun si sanatos
 2. Crema de tofu cu verdeata-Bun si sanatos
 3. Castane coapte-Bun si sanatos
 4. Biscuiti sarati din soia-Bun si sanatos
 5. Rulouri din tofu si castravete-Bun si sanatos
 6. Salata de mazare cu acritura-Bun si sanatos
 7. Tartine cu pasta de fasole-Bun si sanatos
 8. Cartofi uscati-Bun si sanatos
 9. Salty Cake (Appetizer)-Corina Bacalu
 10. Macadamia Cheese-Corina Bacalu
 11. Pate aromat si racoros-Corina Bacalu
 12. Spanac – supa crema/ pate/dressing-Corina Bacalu
 13. Purrrrrpleeee-Corina Bacalu
 14. Salata de floricele cu ulei de catina-Corina Bacalu
 15. Ciuperci cu maioneza-Mimi Walter
 16. Reteta fermecata – sos de salata, pateu, icre….-Mimi Walter
 17. Piure de conopida-Mimi Walter
 18. Zacusca raw-Mimi Walter
 19. Crema pasta din seminte de floarea soarelui cu crackers din seminte de in si malai-Mimi Walter
 20. Bruschete raw -Doina Oprea
 21. Ciuperci cu maioneza de caju-Doina Oprea
 22. Ciuperci Shiitake cu smantana si marar-Doina Oprea
 23. Guacamole-Doina Oprea
 24. Mini gogosari umpluti cu pateu din seminte-Doina Oprea
 25. Mini Pizza-Doina Oprea
 26. Pasta de dovlecel zucchini cu seminte si ulei de dovleac-Doina Oprea
 27. Pasta de primavara cu leurda-Doina Oprea
 28. Pasta picanta din cartofi dulci-Doina Oprea
 29. Pasta picanta din dovleac si avocado-Doina Oprea
 30. Pateu din seminte de pin cu busuioc-Doina Oprea
 31. Salata de icre din seminte de chia-Doina Oprea
 32. Salata de spanac cu maioneza de mustar-Doina Oprea
 33. Tahina-Doina Oprea
 34. Zacusca-Doina Oprea

Salate

 1. Mini-maratonul SALATE: Salata cu alge waka me-theCUCCHIAIO
 2. Mini-maratonul SALATE: Salata cu … loboda-theCUCCHIAIO
 3. Mini-maratonul SALATE: Salata cu maioneza vegana-theCUCCHIAIO
 4. Salata din frunze de gulie-theCUCCHIAIO
 5. Salata cu andive-theCUCCHIAIO
 6. Salata cu andive, versiunea imbunatatita-theCUCCHIAIO
 7. Salata de brocoli- Bucataria Vie
 8. Salata de avocado-Bucataria Vie
 9. Lasagnia-Bucataria Vie
 10. Pizza Primavera-Bucataria Vie
 11. Spaghetti Carbonara-Bucataria Vie
 12. Tabbouleh– reteta imbunatatita-Bun si sanatos
 13. Salata verde cu ciuperci si telina-Bun si sanatos
 14. Salata de rosii cu mazare noua-Bun si sanatos
 15. Salata de brocoli cu gulie-Bun si sanatos
 16. Salata de avocado cu hrisca-Bun si sanatos
 17. Salata de stevie cu germeni de grau-Bun si sanatos
 18. Salata iute de alge (bucatarie japoneza)-Bun si sanatos
 19. Salata de fennel cu grefe-Bun si sanatos
 20. Salata de iarna cu varza si germeni-Bun si sanatos
 21. Salata iute-acrisoara de iarna-Bun si sanatos
 22. Salata de telina-Bun si sanatos
 23. Varza marinata (Bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 24. Rucola cu salata creata-Bun si sanatos
 25. Andive cu castraveti-Bun si sanatos
 26. Tabbouleh (bucatarie arabeasca)-Bun si sanatos
 27. Salata de brocoli cu conopida-Bun si sanatos
 28. Salata de ciuperci cu struguri-Bun si sanatos
 29. Salata de telina cu alune-Bun si sanatos
 30. Salata de spanac-Bun si sanatos
 31. Salata de avocado cu mar si rosie-Bun si sanatos
 32. Salata de gulii sau “cartofi prajiti”-Bun si sanatos
 33. Salata verde cu papadie si susan-Bun si sanatos
 34. Salata de brocoli cu stafide-Corina Bacalu
 35. Salata Viareggio-Corina Bacalu
 36. Salate diverse cu leurda.-Corina Bacalu
 37. Salata de varza rosie-Corina Bacalu
 38. Salata de ciupercute-Corina Bacalu
 39. Salata Joy-Corina Bacalu
 40. Salata insorita-Corina Bacalu
 41. Salata de alge cu nuci-Corina Bacalu
 42. O, ce salata minunata!!!-Crazy Good Raw
 43. Salata Garbo-Crazy Good Raw
 44. Salata de varza with a twist-Crazy Good Raw
 45. Salata completa de avocado-Crazy Good Raw
 46. Salata frantuzeasca-Crazy Good Raw
 47. Salata de Craciun (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 48. Salata de toamna-iarna (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 49. Crema de ‘branza’ cu salvie si seminte de mac-Crud si Sanatos
 50. Salata vegana de icre-Mimi Walter
 51. Salata cu linte incoltita-Mimi Walter
 52. Salata de fasole Azuki-Mimi Walter
 53. Salata de rosii si ardei cu “branza” de hrisca-Mimi Walter
 54. Salata de varza murata cu frunze de papadie-Mimi Walter
 55. Salata de iarna-Mimi Walter
 56. Salate cu plante din flora spontana-Mimi Walter
 57. Lahanosalata. Salata greceasca de varza -Doina Oprea
 58. Salata de avocado -Doina Oprea
 59. Salata de cruditati cu varza de Bruxelles, ciuperci marinate si smantana de caju-Doina Oprea
 60. Salata de fennel cu sos picant de avocado -Doina Oprea
 61. Salata de kale cu morcovi baby si gulii -Doina Oprea
 62. Salata de sfecla rosie cu hrean si seminte de pin -Doina Oprea
 63. Salata de radacinoase cu iz tropical -Doina Oprea
 64. Tzaziky-Doina Oprea
 65. Salată de morcovi-Ramona Chivereanu
 66. Salată cu spanac-Ramona Chivereanu
 67. Salată cu rucola şi roşii-Ramona Chivereanu
 68. O salată delicioasă-Ramona Chivereanu
 69. Salată de rădăcinoase-Ramona Chivereanu
 70. Salată verde cu praz-Ramona Chivereanu
 71. Salată de broccoli cu stafide şi seminţe-Ramona Chivereanu
 72. Salată Simfonia culorilor-Ramona Chivereanu
 73. Salată de dovlecei-Ramona Chivereanu
 74. Salata din flori de papadie-Raw is fun
 75. Varza murata fara sare-Raw is fun
 76. SALATA PORTOCALIE SI FISTICHIE IN STIL MAROCAN-Raw style
 77. SALATA CU FETICA (VALERIANA) SI CIUPERCI-Raw style
 78. Salată verde cu semințe de dovleac-Raw lifestyle
 79. Salata Romanăcu semințe de cânepă-Raw lifestyle

Gustari si lactate

 1. Popcorn din conopida-theCUCCHIAIO
 2. Mix box-theCUCCHIAIO
 3. Coarne (ati mai auzit de ele?)-theCUCCHIAIO
 4. Cătina-theCUCCHIAIO
 5. Unt raw-vegan din ulei de masline-theCUCCHIAIO
 6. Chipsuri din cartofi dulci-Bucataria Vie
 7. Pop-corn-Bucataria Vie
 8. Ceapa deshidratata-Bun si sanatos
 9. Uleiul de porumb si reteta de raw popcorn-Bun si sanatos
 10. Branza crema de caju-Doina Oprea
 11. Branza cu busuioc -Doina Oprea
 12. Branza cu zucchini si chimen-Doina Oprea
 13. Branza de caju-Doina Oprea
 14. Branza de migdale-Doina Oprea
 15. Branza de migdale cu ardei si rosii-Doina Oprea
 16. Branza dulce din nuci de macadamia -Doina Oprea
 17. Branza picanta de caju -Doina Oprea
 18. Cascaval din nuci de macadamia -Doina Oprea
 19. Crema de branza-Doina Oprea
 20. Parmezan din seminte de pin-Doina Oprea
 21. Smantana din caju -Doina Oprea
 22. Branzica si Laptic Raw-Raw is fun
 23. Ciuperci cu frunze curry (reteta proprie)-Raw is fun

Supe si ciorbe

 1. Supe rapide-Bun si sanatos
 2. Supa-crema de avocado si rucola-Bun si sanatos
 3. Bors rece de sfecla si dovlecei-Bun si sanatos
 4. Supa de urzici crude-Bun si sanatos
 5. Gazpacho (bucatarie spaniola)-Bun si sanatos
 6. Bors rece de spanac-Bun si sanatos
 7. Bors rece de varza-Bun si sanatos
 8. Supica de telina-Corina Bacalu
 9. Supa de “rawsii” sau Supei la plic ar trebui sa-i fie frica, foarte frica!-Crazy Good Raw
 10. Supica picanta de broccoli-Crud si Sanatos
 11. Supa de rosii, ardei si castraveti-Mimi Walter
 12. Bors rusesc-Mimi Walter
 13. Gazpacho-Doina Oprea
 14. Supa crema de dovleac-Doina Oprea
 15. Supa crema de legume cu chimen-Doina Oprea
 16. Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju -Doina Oprea
 17. Supa de rosii -Doina Oprea
 18. Supa de rosii cu mazare verde-Doina Oprea
 19. Supa miso-Doina Oprea
 20. Supă cremă de dovleac-Ramona Chivereanu
 21. Supă cremă de avocado şi spanac-Ramona Chivereanu
 22. SUPA CREMA DE TELINA CU USTUROI-Raw style
 23. Supa cremă cu lapte de susan-Raw lifestyle

Painici

 1. Sa uit si alta nu de crackers-urile raw…-theCUCCHIAIO
 2. Painici cu malai-Bun si sanatos
 3. Painici din hrisca – fara gluten-Corina Bacalu
 4. Painici din seminte-Corina Bacalu
 5. Painici din inulici-Corina Bacalu
 6. Turtite din ovaz-Corina Bacalu
 7. Painici cu praz-Crud si Sanatos
 8. Painici cu ceapa-Crud si Sanatos
 9. Crackers de in-Crud si Sanatos
 10. Painici de hrisca (RAW.z)-Crud si Sanatos
 11. Turtite de hrisca si seminte de in-Mimi Walter
 12. Crackers -Mimi Walter
 13. Biscuiti de hrisca cu legume si usturoi-Doina Oprea
 14. Foi din nuca de cocos -Doina Oprea
 15. Paine de grau si secara-Doina Oprea
 16. Paine de hrisca si migdale -Doina Oprea
 17. Paine din seminte de in-Doina Oprea
 18. Paine Mediteraneana -Doina Oprea
 19. Paine rustica -Doina Oprea
 20. Pâinici de in-Ramona Chivereanu
 21. Pâinici cu ardei si usturoi-Ramona Chivereanu
 22. Pâinici din seminţe-Ramona Chivereanu
 23. Pâinici cu ciuperci-Ramona Chivereanu
 24. Pâinici din hrișcă germinată-Arawma de viata

Sosuri

 1. Branza “topita”-Bucataria Vie
 2. Sos din seminte de floarea-soarelui-Bun si sanatos
 3. Sos de spanac si usturoi-Bun si sanatos
 4. Sos de rosii in stil italian-Bun si sanatos
 5. Me back! Green Tahini or Sesame Pesto?-Bun si sanatos
 6. Sos Tahini-Bun si sanatos
 7. Sos de castraveti-Bun si sanatos
 8. Guacamole (bucatarie mexicana)-Bun si sanatos
 9. Sos acrisor din naut-Bun si sanatos
 10. Sos Hummus-Bun si sanatos
 11. Sos de dovleac si mar copt-Bun si sanatos
 12. Un guacamole perfect-Crazy Good Raw
 13. Raw Vegan Gourmet-Crazy Good Raw
 14. Sos de usturoi-Crud si Sanatos
 15. Guacamole-Crud si Sanatos
 16. Sos marinara-Crud si Sanatos
 17. Pesto de patrunjel / busuioc-Crud si Sanatos
 18. Mustar si maioneza vegana-Mimi Walter
 19. Dressing Misso-Doina Oprea
 20. Maioneza de avocado -Doina Oprea
 21. Mustar raw -Doina Oprea
 22. Pesto de busuioc -Doina Oprea
 23. Pesto de masline -Doina Oprea
 24. Sos de smantana cu marar -Doina Oprea
 25. Sos de usturoi din dovlecei si caju -Doina Oprea
 26. Untul de caju-Raw lifestyle

Feluri principale

 1. Shaorma vegana si de post-theCUCCHIAIO
 2. Retete cu avocado-theCUCCHIAIO
 3. Guacamole-o noua reteta cu o noua intrebuintare :)-theCUCCHIAIO
 4. Ardeiul imbuibat - Bucataria Vie
 5. Chiftelute vegetale-Bucataria Vie
 6. Piure de spanac- Bucataria Vie
 7. Pastai cu sos de rosii-Bun si sanatos
 8. Fasole graffiti-Bun si sanatos
 9. Legume la tigaie-Bun si sanatos
 10. Mancare din linte germinata si orez-Bun si sanatos
 11. Mancare din cartofi si mazare germinata-Bun si sanatos
 12. Turte din morcov si mazare-Bun si sanatos
 13. Mancare de soia cu varza rosie-Bun si sanatos
 14. Orez cu urzici-Bun si sanatos
 15. Mancare din germeni mung (bucatarie indiana)-Bun si sanatos
 16. Mancare de praz cu cirese de pamant-Bun si sanatos
 17. Tocana de naut cu varza creata-Bun si sanatos
 18. Bureti iuti cu telina si alge (bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 19. Chiftele din cartofi cu naut-Bun si sanatos
 20. Dovlecei indesati-Bun si sanatos
 21. Sote de vinete cu varza si ghimbir (bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 22. Mancare de linte cu malai-Bun si sanatos
 23. Fasole scazuta (bucatarie romaneasca)-Bun si sanatos
 24. Chiftele de linte cu sos de rosii-Bun si sanatos
 25. Ciuperci umplute-Bun si sanatos
 26. Ceapa umpluta cu naut-Bun si sanatos
 27. Tofu cu usturoi (Bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos
 28. Ciuperci in aspic-Bun si sanatos
 29. Orez cu legume-Bun si sanatos
 30. Bushes-Bun si sanatos
 31. Zacusca-Bun si sanatos
 32. Mancare de legume la cuptor-Bun si sanatos
 33. Mancare de cartofi cu dovlecel si paste (bucatarie italiana)-Bun si sanatos
 34. Sote de vinete si ciuperci cu struguri-Bun si sanatos
 35. Mancare de ardei copti-Bun si sanatos
 36. Galusti cu sos verde-Bun si sanatos
 37. Sarmalute in foi de vita de vie-Bun si sanatos
 38. Tofu sau “branza din soia”-Bun si sanatos
 39. Painici de cartof-Bun si sanatos
 40. Mazare curry (bucatarie indiana)-Bun si sanatos
 41. Sote de pastai-Bun si sanatos
 42. Sote de ciuperci cu morcovi-Bun si sanatos
 43. Frigarui vegetarine-Bun si sanatos
 44. Cartofi copti pe grill-Bun si sanatos
 45. Cus-cus cu masline si ciuperci-Bun si sanatos
 46. Sote de ciuperci cu brocoli-Bun si sanatos
 47. Sfeclim ceva?-Corina Bacalu
 48. Brocoli cu avocado-Corina Bacalu
 49. Mancare din telina-Corina Bacalu
 50. Namaste!-Corina Bacalu
 51. Mancare cu rosii colorate-Corina Bacalu
 52. Spicy veggies stir-nonfry-Corina Bacalu
 53. Chiftelute Awsome!-Corina Bacalu
 54. Pilaf cu taitei-Corina Bacalu
 55. Sarmale cu maligutza raw-Corina Bacalu
 56. Say Cheeese!-Corina Bacalu
 57. Tabouleh-Corina Bacalu
 58. O gustare grozava pentru sistemul imunitar!-Corina Bacalu
 59. “spaghete” cu nuca si miere-Corina Bacalu
 60. Pesto de masline Cristina Barascu-Corina Bacalu
 61. Papardelle veselle-Corina Bacalu
 62. Guacamole (a la Madaly)-Corina Bacalu
 63. Paste Bianco-Corina Bacalu
 64. Varza si ciupercute high-Corina Bacalu
 65. Telina cu maioneza vegana-Corina Bacalu
 66. Barcuta cu pate si ciupercute prietenoase.-Corina Bacalu
 67. Raw French Fries-Corina Bacalu
 68. Ciupercuta Sandwich-Corina Bacalu
 69. Tagliatelle cu sos de rosii-Corina Bacalu
 70. “Orez” cu avocado-Corina Bacalu
 71. Spanac cu avocado-Corina Bacalu
 72. I would like a RAWMBURGER-Corina Bacalu
 73. Brocoli cu nuci si ciupercute-Corina Bacalu
 74. Me like sushi!-Corina Bacalu
 75. Pizza per favore!-Corina Bacalu
 76. Pizza Salad-Crazy Good Raw
 77. Exista fast food dupa raw vegani?-Crazy Good Raw
 78. Paste raw din dovlecei-Crazy Good Raw
 79. Chiftelute pentru ex-carnivori-Crazy Good Raw
 80. Paste cu ciuperci salbatice-Crazy Good Raw
 81. Curry cu broccolli-Crazy Good Raw
 82. Sote picant de broccoli asezonat cu “orez” gustos-Crazy Good Raw
 83. Chiftelutze din cartofi dulci (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 84. Piure de conopida (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 85. Sarmalutze crude-Crud si Sanatos
 86. ‘Cartofi prajiti’ (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 87. PIZZA-Mimi Walter
 88. Spaghetti raw – variatiuni pe aceeasi tema-Mimi Walter
 89. Chiftelute raw vegan -Mimi Walter
 90. Sarmale -Mimi Walter
 91. Pseudo-orez indian -Mimi Walter
 92. Ciuperci Shiitake umplute cu branza de migdale-Doina Oprea
 93. Dovlecei zucchini cu crema de usturoi -Doina Oprea
 94. Hrisca cu ardei si mirodenii-Doina Oprea
 95. Hrisca cu ciuperci Piciorul Caprioarei-Doina Oprea
 96. Humus din seminte de floarea soarelui-Doina Oprea
 97. Humus din dovlecel si pasta de susan -Doina Oprea
 98. Lasagna -Doina Oprea
 99. Orez de legume cu legume-Doina Oprea
 100. Pasta de varza murata si nuca -Doina Oprea
 101. Piure de broccoli cu usturoi verde -Doina Oprea
 102. Pizza Raw -Doina Oprea
 103. Sarmale fara foc (raw)-Doina Oprea
 104. “Piure de cartofi” din conopida si rozmarin-Doina Oprea
 105. Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii -Doina Oprea
 106. Spaghete din dovlecei cu sos de rosii-Doina Oprea
 107. Sushi Nori cu sparanghel si telina-Doina Oprea
 108. Ciuperci marinate-Doina Oprea
 109. Biluţe din migdale aromate cu verdeţuri-Ramona Chivereanu
 110. Hrişcă bătută-Ramona Chivereanu
 111. Pateu din seminţe şi leurdă-Ramona Chivereanu
 112. Paste colorate cu sos alb-Ramona Chivereanu
 113. Sărmăluţe-Ramona Chivereanu
 114. Varză acră cu nuci-Ramona Chivereanu
 115. Pateu de caju şi spanac-Ramona Chivereanu
 116. Frigărui-Ramona Chivereanu
 117. Spaghete cu sos de roşii-Ramona Chivereanu
 118. Shaorma-Ramona Chivereanu
 119. Ciuperci umplute-Ramona Chivereanu
 120. Piure de broccoli-Ramona Chivereanu
 121. Sarmalute crude-Raw is fun
 122. Sushi-raw fast food-Arawma de viata
 123. Pătrunjelul – sursă de vitamina B12-Arawma de viata
 124. Flori de dovlecei umplute cu branză-Arawma de viata
 125. SUPA ENERGETICA ANN WIGMORE-Raw style
 126. BRANZICA DE CAJU CU REJUVELAC-Raw style
 127. MANCARE SAU/SI CIORBA RAW-Raw style
 128. PATEU DE MASLINE KALAMATA-Raw style
 129. BROCCOLI MARINAT CU SOS CREMOS DE BRAWNZA-Raw style
 130. CHIFTELUTE MARAWNATE-Raw style
 131. “CARTOFI PRAJITI” DIN TELINA-Raw style
 132. Supersalata delicioasa de paste-Raw style
 133. Hamburgeri raw-Raw style
 134. Ne-spaghete cu sos de roșii-Raw lifestyle
 135. Rulouri din castraveți cu nuci și legume-Raw lifestyle
 136. Biscuiti raw vegani din susan-Raw lifestyle
 137. ”Chiftele” vegane crude-Raw lifestyle
 138. Spaghete “Green Delight”-Raw lifestyle

Desert

 1. Brownies vegane si delicioase!-theCUCCHIAIO
 2. Bomboane din caju-theCUCCHIAIO
 3. bomboanele Bombocina-theCUCCHIAIO
 4. Tartă raw cu fructe-theCUCCHIAIO
 5. American Pie -Bucataria Vie
 6. Budinca de banane cu capsuni-Bucataria Vie
 7. Praline cu alune de padure-Bucataria Vie
 8. Tort “Simfonia Gustului”-Bucataria Vie
 9. Tort cu fructe de padure-Bucataria Vie
 10. Salata de pepene galben si papaya-Bun si sanatos
 11. Tarta de nuci cu fructe-Bun si sanatos
 12. Prajitura cu migdale, caju, nuci si fructe-Bun si sanatos
 13. Bomboane spiralate-Bun si sanatos
 14. Turte din susan-Bun si sanatos
 15. Inghetata de banane-Bun si sanatos
 16. Bomboane din curmale-Bun si sanatos
 17. Mini-tort din migdale si cocos-Bun si sanatos
 18. Bomboane din caise uscate-Bun si sanatos
 19. Bomboane de ciocolata cu migdale-Bun si sanatos
 20. Budinca de ciocolata-Bun si sanatos
 21. Mucenici dietetici-Bun si sanatos
 22. Mini pan-cakes (fara ulei)-Bun si sanatos
 23. Frigarui Antilles (Bucatarie Caraibiana)-Bun si sanatos
 24. Orez cu portocale-Bun si sanatos
 25. Congee cu nuca si banane-Bun si sanatos
 26. Vis de vara – tort raw-Cornelia Marin
 27. Inimioare cu inima de ciocolata pentru mic dejun-Cornelia Marin
 28. Urasc inghetata asta pentru ca este divina!!-Cornelia Marin
 29. In tinuta eleganta, bomboane satioase si sanatoase-Cornelia Marin
 30. Bomboane Dara. Bomboane speciale pentru o zi deosebita-Cornelia Marin
 31. Chips-uri de mere–ultima mea pasiune-Cornelia Marin
 32. Un altfel de musli. Pentru copii si nu numai-Cornelia Marin
 33. Tort cu afine, lamaie si mere-Cornelia Marin
 34. La cererea clientilor Fibrio… Branza din migdale! O nebunie!-Cornelia Marin
 35. Rosyllium-Corina Bacalu
 36. Bomboane Milky Way-style-Crazy Good Raw
 37. Almond cupcakes-Crazy Good Raw
 38. Raisin Truffles-Crazy Good Raw
 39. Delicioasele bomboane cu cocos-Crazy Good Raw
 40. Bomboane RAW-Crazy Good Raw
 41. Almond cupcakes-Crazy Good Raw
 42. birthday cake for the birthday girl-Crazy Good Raw
 43. Budinca de chia (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 44. Budinca de cioco cruda-Crud si Sanatos
 45. ‘Placinta’ cu mere (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 46. Prajiturici de Craciun-Crud si Sanatos
 47. ‘Placinta’ cu pere (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 48. Tortuletz in 3 culori-Crud si Sanatos
 49. Clatite de banane cu sirop de cioco-Crud si Sanatos
 50. Bombonici cu morcov si scortisoara-Crud si Sanatos
 51. Bombonici de caju cu miere-Crud si Sanatos
 52. Bombonici de cocos cu lamaie-Crud si Sanatos
 53. Baton de cereale cu dovleac (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 54. “Compot” de struguri cu ghimbir (PROPRIE)-Crud si Sanatos
 55. Gem de caise si gem de capsuni-Mimi Walter
 56. Gem de caise, crud si fara zahar-Mimi Walter
 57. Ciocolata fara zahar -Mimi Walter
 58. Tarta(tort) de fructe -Mimi Walter
 59. Trufe raw cu cocos şi curmale -Doina Oprea
 60. Budinca de chia cu afine-Doina Oprea
 61. Budinca de chia cu lapte si aroma de vanilie-Doina Oprea
 62. Budinca de chia si ciocolata-Doina Oprea
 63. Budinca simpla de banane cu cacao -Doina Oprea
 64. Ciocolata alba cu ghimbir -Doina Oprea
 65. Ciocolata Black&White -Doina Oprea
 66. Ciocolata energizanta -Doina Oprea
 67. Ciocolata raw -Doina Oprea
 68. Ciocolata cu menta -Doina Oprea
 69. Ciocolata cu migdale -Doina Oprea
 70. Clatite de capsuni cu crema de ciocolata si cocos-Doina Oprea
 71. Crema de banane si curmale -Doina Oprea
 72. Crema de capsuni cu banane -Doina Oprea
 73. Fructe Uscate -Doina Oprea
 74. Inghetata de banane si capsuni-Doina Oprea
 75. Lapte crema cu ciocolata -Doina Oprea
 76. Prajitura cu migdale si mere -Doina Oprea
 77. Salata de fructe cu mango -Doina Oprea
 78. Tiramisu -Doina Oprea
 79. Tort cu crema de vanilie si capsuni-Doina Oprea
 80. Tort de migdale cu fructe -Doina Oprea
 81. Tort de migdale cu crema de ciocolata si fructe de merisor-Doina Oprea
 82. Tort de nuci cu ciocolata si vanilie -Doina Oprea
 83. Îngheţată cu afine-Ramona Chivereanu
 84. Tort fin cu zmeură-Ramona Chivereanu
 85. Banane învelite în ciocolată-Ramona Chivereanu
 86. Prăjitură din fructe-Ramona Chivereanu
 87. Budincă de fructe-Ramona Chivereanu
 88. Bomboane colorate-Ramona Chivereanu
 89. Bomboane de ciocolată cu cocos-Ramona Chivereanu
 90. Tortuleţ cu dovleac-Ramona Chivereanu
 91. Bomboane cu cocos-Ramona Chivereanu
 92. Bomboane sănătoase şi delicioase-Ramona Chivereanu
 93. Tortul de ziua mea-Ramona Chivereanu
 94. Clătite cu vişine-Ramona Chivereanu
 95. Mini tarte cu mere şi scorţişoară-Ramona Chivereanu
 96. Tort cu mure-Ramona Chivereanu
 97. Prăjitură cu straturi fructate-Ramona Chivereanu
 98. Budincă de chia şi fructe-Ramona Chivereanu
 99. Biscuţi din migdale şi fructe uscate-Ramona Chivereanu
 100. Prajitură cu zmeură-Ramona Chivereanu
 101. Prajitura Raw cu stafide si seminte de floarea soarelui-Raw is fun
 102. Tortulet Raw de Sf. Valentin-Raw is fun
 103. Mini-tarte “Trandafir”-Arawma de viata
 104. BOMBOANE CU CAPSUNI SI NUCA DE COCOS-Raw style
 105. INGHETATA MINUNATA CU CAPSUNI SI NUCI-Raw style
 106. FRUCTE USCATE “DELICIUL COPIILOR”-Raw style
 107. TORT RAW SI DEMENTIAL DE VERDE-Raw style
 108. APROAPE TORT DE CLATITE DULCE ACRISOR-Raw style
 109. PRA(W)JITURELE CU SPIRULINA-Raw style
 110. FUR(AW)STAFIDE-Raw style
 111. INGHETATA DE AFINE CU MACADAMIA-Raw style
 112. INGHETATA DE BANANE CU COACAZE SI ALUNE DE PADURE-Raw style
 113. INGHETATA (it’s my obsesion, my dear) – CU CIRESE SI MENTA-Raw style
 114. INGHETATA DEMENTIALA RAW-Raw style
 115. INGHETATA CU FLORI DE SALCAM-Raw style
 116. SPUMA DE CAPSUNI RAW-Raw style
 117. Halva raw vegană-Raw lifestyle
 118. Prăjitură cu fructe de pădure-Raw lifestyle
 119. Budincă din pară, cu avocado-Raw lifestyle
 120. Budinca de chia cu cocos-Raw lifestyle
 121. Prăjitura cu nuci și smochine-Raw lifestyle
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites