Saturday, August 13, 2011

O enigmă greu de dezlegat – Triunghiul Bermudelor

Sute de ani, vase şi nave au dispărut în geometria diabolică a Triunghiului Bermudelor. Misterul său continuă să ne uimească şi azi. Dar ce este Triunghiul Bermudelor cu adevărat?

O mare cu valuri uriaşe, un vârtj meteorologic, o forţă electromagnetică misterioasă sau pură imaginaţie? Acest film documentar subtitrat încearcă să răspundă la aceasta întrebare printr-o serie de interviuri cu specialişti şi oameni de ştiinţă.

Cunoscut şi sub numele de “Triunghiul Diavolului”, Triunghiul Bermudelor, este o zonă de formă triungiulară, cu o suprafaţă de aproximativ 1,2 milioane de kilometri pătraţi, situată între insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale, din Oceanul Atlantic.

De zeci de ani există speculaţii potrivit cărora în această zonă se petrec frecvent fenomene paranormale, dispariţii de vase şi avioane sau modificări ale legilor fizicii. Cu toate acestea, Paza de Coastă a Statelor Unite susţine că acestea sunt doar legende, numărul de dispariţii din perimetru nefiind mai mare decât în alte zone ale Globului.

Vizionare online film documentar subtitrat O enigmă greu de dezlegat – Triunghiul Bermudelor


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites