Thursday, August 11, 2011

HOROSCOP TOTEMIC AMERINDIAN


Sunt o… gasca. Dar salbatica!

Mi-a trimis mama un mail prin care imi explica faptul ca amerindienii calculau dupa perioada din an in care s-au nascut ce personalitate ti se potriveste, potrivind personalitatea unui animal totem.

Cand am citit titlul ma asteptam sa fiu un leu sau un tigru. Sau hai… macar un cal salbatic. Dar amerindienii ma considera o gasca salbatica. Bine ca nu-s gasca de curte…

Gasca salbatica (17 septembrie – 14 octombrie)

Gasca salbatica este o pasare migratoare, extrem de zgomotoasa, greu sa treaca neobservata. Tu esti perceputa de anturajul tau ca o persoana seducatoare, simpatica, afectuoasa si originala. Dar, in acelasi timp, cineva pe care se pot baza, iar prietenii tai stiu asta.


Acest cocktail, intre farmec si seriozitate, originalitate si responsabilitate, reprezinta punctul tau cel mai atragator. Barbatii te gasesc irezistibila caci stii cum sa-ti pui in evidenta atuurile fizice. Iar familia si colegii te cred indispensabila, putand conta pe buna ta dispozitie si pe faptul ca stii sa asculti.

La locul de munca, esti cea care dezamorseaza conflictele gratie spiritului de echipa. Atentie insa: nu deveni “amabila de serviciu”, cea care accepta totul pentru ca e fata de treaba si care sfarseste prin a fi manipulata. Alege-ti bine partenerii si nu acorda increderea ta oricui.

Pasionata de arta, de creatie, poti excela in tot ce are legatura cu acest domeniu. Daca devii usor mai dura, poti evolua cu succes si in profesii care au legatura cu politica, in consiliere, strategie sau lobby.
In dragoste, flexibilitate ta asigura o buna longevitate relatiilor. Dar nu uita nici de propriile tale dorinte. Fa-i pe plac altuia fara insa sa te neglijezi pe tine.

Restul de animale-totem sunt de gasit aici. Daca va iese ca sunteti rame sau lilieci patati… nu ma injurati pe mine, certati-va cu amerindienii!

sursa CABRAL


poza de aici

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites