Wednesday, April 21, 2010

S'IL VOUS PLAIT MONSIEUR


Reusita apararii onoarei romanesti, macar pe internet, de catre hackerii de la Romanian National Security care au spart si Daily Telegraph si Le Monde, le-a adus acestora laude de la ziaristi si de la romani din intreaga lume dar a suscitat si interesul cadrelor specializate, inclusiv a SRI si FBI, serviciul de contraspionaj american, care are la noi o celula anti-hackeri condusa de agentul Michael Eubanks si actioneaza in Romania ca la el acasa.

Desi specializarea lui Eubanks este pe frauda financiara (dupa cum ii spune si numele, desi poate mai corect ar fi fost Usbanks :-D ), succesul baietilor de la RNS a atras atentia specialistilor de la cele doua institutii de securitate si contrainformatii, conform unor surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul (parca asa se zice, nu? :-D ). Cum si hackerii nostri par cel putin la fel de avizati ca si baietii lui Eubanks, nu ne ramane decat se le uram succes in toate operatiunile lor viitoare.

Redau mai jos, dupa acest video simpatic de la Daily Cotcodac, o parte dintre mesajele de sustinere a grupului de hackeri ai Securitatii Nationale Romane (iar Securitatea?! :-D ), numai vreo cateva sute, de pe HackersBlog, Curentul si Roncea.ro. Vox populi:

O producţie Daily Cotcodac, 220.ro şi cristealizari.com.

VIA RONCEA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites