Friday, April 23, 2010

MAREA SCIRBA

Ce au facut cand au vazut ca am batut-o pe strada?

Reporterii CANCAN au vrut sa testeze reactia oamenilor fata de violenta, fie ea verbala sau fizica.

Instaleaza Flash Player pentru a vedea filmul.
S-au uitat cu coada ochiului. Jurnalistul incognito a acuzat-o pe
S-au uitat cu coada ochiului. Jurnalistul incognito a acuzat-o pe "iubita" sa ca ii este infidela, a ridicat tonul si a agresat-o chiar si fizic, in timp ce oamenii care se relaxau in parc au asistat la spectacol. Unii s-au facut ca nu observa, iar altii, din pura curiozitate, au tras cu coada ochiului la scena de agresiune.
Au privit de la distanta. Cei doi barbati s-au uitat pe furis cum tanara este
Au privit de la distanta. Cei doi barbati s-au uitat pe furis cum tanara este "agresata" si au trecut mai departe fara a interveni, oprindu-se la zece metri departare pentru a vizualiza scena.
Lasat sa-si umileasca iubita. Tot in IOR, jurnalistii incognito au continuat cearta, in timp ce pe langa ei trecea un sportiv care facea jogging. Acesta s-a oprit si a privit socat, insa in loc sa-l apostrofeze pe ziaristul care-si brusca
Lasat sa-si umileasca iubita. Tot in IOR, jurnalistii incognito au continuat cearta, in timp ce pe langa ei trecea un sportiv care facea jogging. Acesta s-a oprit si a privit socat, insa in loc sa-l apostrofeze pe ziaristul care-si brusca "iubita", a facut stanga imprejur, continuandu-si antrenamentul.
"Trebuia sa-i dea mai tare!". In parcul IOR, mai multi muncitori care au auzit discutia dintre reporterii CANCAN au dezbatut motivul certei, faptul ca "prietena infidela" a petrecut noaptea cu altcineva, si au ajuns la o concluzie: "Trebuia sa-i dea mai tare, nu doar o palma!".
"Daca te-a inselat, a meritat sa fie batuta! Ai procedat corect!". Un tanar, care se afla cu iubita lui pe o banca din parcul Kiseleff si a asistat la intregul scenariu presarat cu jigniri si gesturi violente, a avut o reactie incredibila in momentul in care ziaristul CANCAN i-a cerut sfatul. Ignorand-o pe tanara care-i tinea companie, el a marturisit ca i se pare normal ca iubita infidela sa fie pedepsita cu palme si cuvinte grele.

Jurnalistii incognito care pareau a forma un cuplu au simulat o cearta conjugala, barbatul ridicand tonul si bruscand-o pe "consoarta" sa. Agresiunile comise in plina strada nu i-au impresionat pe trecatori. Acestia au asistat nepasatori la spectacol, au comentat si chiar l-au compatimit pe barbatul bataus care sustinea ca fusese inselat.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites