Saturday, April 24, 2010

DOAMNE, NUUUUUUUUUU!

L-AU UCIS BLESTEMATII.....

Drasius KedysDrasius Kedys, lituanianul care e considerat cel mai iubit criminal din lume, după ce i-a executat pe violatorii fiicei sale de numai patru ani, a fost găsit mort chiar la 30 de kilometri de casa lui din Kaunas, Lituania.

Drasius Kedys (37 de ani), sătul să cerşească dreptatea, a pus mâna pe armă, anul trecut, în luna octombrie, şi i-a executat pe violatorii fiicei sale în vârstă de numai patru anişori. De atunci, el a dispărut fără urmă şi a fost căutat de poliţia din întreaga Europă, de fiecare dată apărând zvonuri cum că acesta şi-ar fi schimbat identitatea şi s-ar ascunde ba în România, ba în Marea Britanie, ba în Spania.

Drasius Kedys a impresionat întreaga lume cu îndrăzneala sa de a-și răzbuna fiica Însă misterul dispariţiei sale a fost elucidat duminică, atunci când trupul lui Drasius a fost găsit fără suflare chiar la 30 de kilometri de casa lui din oraşul Kaunas, Lituania. Autorităţile nu au precizat de cât timp acesta era decedat şi nu au făcut încă public motivul morţii. Autopsia cadavrului are loc astăzi.

Trupul nu avea urme de violenţă

Cadavrul a fost identificat şi de rudele bărbatului. Deşi procurorul general al Lituaniei, Raimondas Petrauskas, care investighează cazul, a declarat că trupul neînsufleţit al lui DrasiuLibertatea a relatat pe larg, anul trecut, în octombrie, drama lituanianuluis nu prezintă urme de violenţă, presa lituaniană a început să îşi dea cu părerea. Astfel, în timp ce unele publicaţii susţin că tatăl ar fi murit înecat cu mâncare sau în urma unui şoc hipotermic, altele nu exclud şi posibilitatea unei crime şi se gândesc chiar să cheme din Varşovia, Polonia, un expert medico- legal independent, care să analizeze cazul.

Drama “vânătorului de violatori”, aşa cum a fost numit Drasius de presă, a impresionat Europa, care l-a transformat pe acesta într-un erou, având fani şi fiind aplaudat pentru curajul lui în întreaga lume.

Şi-a răzbunat fata, executând doi dintre vinovaţi

Drama lui Drasius a început în 2008, când a depus plângere la poliţie, susţinând că fiica sa, Deimantela, de doar patru anişori, a fost violată şi abuzată de judecătorul Jonas Furmanaviczius, 47 de ani, şi de politicianul Andrius Usas.

Întâlniri în care cei doi o abuzau pe micuţa Deimantela erau puse la cale chiar de soţia lui Kedys şi de sora ei, Violeta Naruseviciene, care a fost şi ea ucisă de Drasius. Oamenii legii au suspendat ancheta, sub pretextul lipsei probelor, scoţându-i pe pedofili basma curată.

Astfel, lituanianul, convins că autorităţile vor să muşamalizeze cazul, a trimis 200 de scrisori şi înregistrări video, în care micuţa poveşteşte tot ce i-au făcut cei doi bărbaţi jurnaliştilor, specialiştilor în apăra-rea drepturilor omului, cât şi politicienilor de la Parlamentul European, în speranţa că îl va lua cineva în seamă şi că îl va ajuta.

Însă, pentru că nici acest lucru nu a funcţionat, şi-a făcut singur dreptate. I-a urmărit pe violatorii fiicei sale şi, pe 5 octombrie 2009, i-a împuşcat mortal pe judecător şi pe propria cumnată, iar Laimapoliticianul Andrius Usas, a scăpat ca prin urechile acului de răzbunarea lui Kedys.

Copila a rămas în grija mătuşii ei

După ce “vânătorul de violatori” şi-a răzbunat copila, ucigându-i pe molestatori, micuţa Deimantela, acum în vârstă de şase ani, a fost dată de autorităţi rudelor tatălui ei. Astfel, ea a rămas pentru totdeauna în grija surorii lui Drasius, pe nume Laima (foto).

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites