Friday, April 23, 2010

Mesaj urgent din partea Maestrului Karma Tanpai Acharya Rinpoche pentru toţi

Master Tanpai Rinpoche


cu profunde condoleanţe, iubire şi rugăciuni pentru
toate fiinţele umane inocente care ajung victime
ale catastrofelor şi dezastrelor naturale zilnice

20 aprilie 2010

Inima universal iubitoare a lui Dumnezeu Atotputernic, a naturii elementelor şi a esenţei tuturor, fiind în favoarea supremă a protecţiei lumii chiar în acest moment, nu poate tolera deloc blocajul şi reacţia extrem de lentă a multor fiinţe umane, a liderilor şi a celor care iau decizii în lume, a celor care nu pot simţi şi servi dorinţa lui Dumnezeu şi a fiinţelor la momentul potrivit. Lumea poate suferi şi mai mult dacă reacţionăm prea lent.

Cu cât reacţionăm mai lent pentru o cauză bună, cu atât experimentăm mai multă frică şi suferinţă. Cu cât reacţionăm mai repede pentru o cauză bună cu atât mai repede experimentăm pacea şi o lume fericită. Înainte ca Dumnezeu Atotputernicul şi natura elementelor să se întoarcă împotriva noastră trebuie să reacţionăm mai repede în acest moment, când alegerea schimbării este în mâinile noastre pentru a uni şi proteja pe toţi. Cea mai mare greşeală - ex: a nu reacţiona sau a reacţiona lent - ne poate lua cea mai mare oportunitate de schimbare şi poate aduce catastrofe groaznice în lumea noastră.

Pe de altă parte, inima noastră universal iubitoare şi cunoaşterea divină a iluminării au putere infinită de îndrumare, binecuvântare şi protejare a tuturor, dacă reacţionăm rapid şi lucrăm împreună pentru a obţine unitatea şi protecţia pentru toţi în acest moment.

Avem tot, putem face tot şi putem obţine tot, pentru că Dumnezeu şi natura sunt în favoarea noastră. Dar nu avem timp de pierdut, timpul se scurge. Trebuie să reacţionăm rapid şi acum, în acest moment şi să obţinem tot ce este mai bun din tot pentru a uni şi proteja pe toţi. Nenumărate fiinţe umane plând cu inima amărâtă şi speranţă şi ne cheamă, ne aşteaptă să venim şi să le protejăm.

Chiar în acest moment trebuie să ne întărim puterea supremă a unităţii şi dedicării pentru a reacţiona şi realiza scopul unic al tuturor, glorificarea esenţei tuturor religiilor şi protejarea tuturor fiinţelor umane şi a lumii noastre înainte de a fi extrem de târziu. Vă rog, reaţionaţi acum, în acest moment pentru pace şi unitate! Adevăratul succes şi bucuria eternă vor fi recompensa pentru noi toţi.

Fie ca noi toţi şi lumea noastră să obţinem victoria supremă asupra tuturor diverselor obstacole şi să realizăm unitatea şi pacea imediat. JAY HO! JAY HO! JAY HO!

Cu iubire din suflet şi cele mai bune dorinţe pentru toţi,

Master Karma Tanpai Gyalţen Acharya
Kunhegyes, Ungaria, EU

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites