Tuesday, November 24, 2009

MAXIMUM PLEASURE COMBO
















































Mai
buddha de ce ma provoci tu pe mine? Dependenta de ciocolata nu poate rata o asemenea chemare la arme...iubitori de ciocolata din toata lumea uniti-va si hai sa vedem cam ce ne-ar face noua placere. Placere=relaxare....acea senzatie a corpului caruia ii vine sa se intinda ca o pisica pufoasa pe un calorifer caldutz, dupa ce a alergat inainte prin iarba uda si apoi si-a scuturat labutele pe pianul din sufragerie.
Pentru ca am inteles ca este un post individualist, nu o sa scriu despre
ce ma relaxeaza pe mine cu adevarat, ci despre ceea ce putem face singuri ca sa plutim pe norisori de placere.

Picture that:tolanit pe un fotoliu comod. In fundal,
muzica perfecta. In brate cea mai pufoasa pisica din lume, care toarce blind, in timp ce ti se uita in ochi cu dragoste. In mina o cana cu Ceai de Craciun, din care aroma de scortisoara, mar, portocala si nucsora te cheama blind. In fata ta, o narghilea ce isi revarsa aburii de menta sau pepene dulce sau trandafir greu de Damasc catre tine, chemindu-te in tara povestilor.
Si pe masa, asteptindu-te sa-l rasfoiesti alene, un album de calatorii in care fotografiile din India, Tibet si China te transpun intr-alta lume, lumea frumusetii depline.

Discret, in spatele albumului, cutia cu bomboane de ciocolata de la Kandia, isi asteapta cuminte rindul...pour la bonne bouche

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites