Monday, September 28, 2009

M-AU APUCAT NERVII-

MARE VESTE MARE-Retea de traficanti de droguri destructurata de politistii bacauani!

O grupare infractionala constituita din mai multi tineri a fost destructurata de politistii bacauani dupa ce in locuinta unuia dintre ei a fost gasita o cantitate impresionanta de droguri - jumatate de kilogram de canabis in valoare de 50.000 de lei.
zice la cancan

ALO...DOMNII GUVERNANTI, POLITISTI, JUDECATORI, MINISTRESE, PROCURORI, JURNALISTI

Asta e captura impresionanata? Juma de chil de iarba?? BA, golanilor cu acte,diplome false si voturi fraudate, voua nu va e rusine?JUMA DE CHIL?DE IARBA?
Am inteles ca duceti o camapanie de indoctrinare a romanilor ca vreti sa inchideti magazinele de plante etnobotanice ca deja e criza si ca sufle vintul in buzunarele voastre, de cind consumatorii s-au reorientat, si pusherilor nu le mai merg afacerile asa de bine cu copiii de bani gata pe care ii au pe liste.Date de voi, da, stim.

PAi va dau eu ponturi.

*Duceti-va in fiecare noapte la 12 trecute fix la metroul Eroii Revolutiei si salutati-l pe tiganul burtos cu maieul suflecat ce-si trage scaunul de plastic tacticos in fata blocului si incepe pe strada sa vinda heroina-la juma de metru masina de politie stationeaza ca nu cumva cetateanul sa pateasca ceva.

*Alex, capul pusherilor carditori din Bucuresti-il gasiti in fiecare weekend la fostul Volga, acum pompos denumit Club MArtin. Ah uitasem, nu conteaza cite sute de pusti a nenorocit, voi aveti nevoie de el ca e turnator.

*Dati o raita prin Aviatorilor in fata la Turabo ballroom dupa 1 noaptea si o sa-i gasiti pe toti dealerii strinsi la o hora frateasca cu consumatorii. Nu ca nu ati stii...ca vad patrula trecind pe acolo numa'numa.

Pina cind o sa incercati sa-i prostiti pe cei ce va indoapa?
Iar voi,pina cind o sa mai suportati oameni buni, prefacindu-va ca nu vedeti toate aceste minciuni ordinare?
LEGALIZE WEED!







3 comments:

se dau si ei mari inainte de alegeri..sint curioasa cine pune botul

Fraierii.Si babele din spatele bloacelor.
Pai daca s-ar legaliza, ar mai face ei bani la greu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites