Thursday, October 1, 2009

FROZEN YOGHURT-SECRETE SI RETETE

Am cautat retete de frozen yoghurt, care sa aiba ingrediente de care sa putem face si noi rost, aici.ENJOY pofticiosilor!

Frozen Yogurt cu piersici

1/2 cana zahar

1 lingurita gelatina

1/8 lingurita nucsoara

1/2 cana lapte

2 lingurite sirop de glucoza, sau de zahar

750 gr piersici curatate si fara simburi taiate in 4

1 cana yaurt gras

1/2 lingurita esenta vanilie

Combinati primele 3 ingrediente intr-o tigaie.
Amestecati laptele si lasati sa se odihneasca 1 minut. Lasati la foc mic 5 minute pina cind gelatina se dizolva, amestecind constant. Luati de pe foc si amestecati cu siropul.Lasati mixtura sa se raceasca complet. Intr-un blender adaugati piersicile si amestecati pina cind devin o pasta. Combinati pireul de piersici, amestecul gelatinos, iaurtul si vanilia intr-un bol mare. Amestecati bine.Acoperiti si lasati la frigider 8 ore, sau la congelator pina cind devine inghetata. Garnisiti cu fructe.

Shake Tropical Breeze Spring


Tropical Breeze

2 linguri ananas bucati
2 linguri mango bucati
2 linguri cocos ras
250 gr iaurt gras
1 ½ Cana gheata
½ Cana lapte

Plasati totul intr-un blender si amestecati pina devin omogene. Puneti la congelator pina devin ca o inghetata.


Yogurt Bar Pops

Originalul :

2 1/2 cani yaurt gras
1/8 cana capsuni taiate mic
1/8 cana bucati kiwi
Amestecati, congelati, ornati.

Green Tea Mango Yogurt Bar Pops:

2 1/2 cani yaurt congelat amestecat in prealabil cu ceai verde
¼ cana bucati mici de mango

P.T.:

Plasati yaurtul si fructele intr-un bol.Amestecati pina devin pasta. Turnati in cani mici in care introduceti palete de lemn (pastrate de la inghetate pe bat) si veti avea, dupa congelare, acadele din frozen yoghurt.




Placinta Black Forest Frozen Yogurt !



Black Forest Frozen Yogurt

5 cani yaurt de zmeura sau capsuni(se face ca cel cu piersici)
1 ½ cani napolitane de ciocolata zdrobite(Joe sint bune)
6 linguri unt topit
1/3 cana cocos ras si prajit putin in tigaie cu unt
1 cana zmeura sau capsuni proaspete
sirop de ciocolata

Amestecati napolitanele, untul si cocosul pina se amesteca bine. Puneti amestecul intr-o forma rotunda de prajitura sau tort. Lasati la congelator pina se intareste.

Cu un mixer amestecati la viteza inceata 1/2 cana de capsuni cu iaurtul de capsuni pina fructele se inglobeaza. Puneti la congelator pina devin inghetate. Cu o lingura umpleti amestecul de napolitane cu amestecul de fructe. Ornati cu alte fructe, cocos ras si siropul de ciocolata.. Lasati din nou la congelator cel putin 2 ore.






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites