Friday, April 16, 2010

AJUTOR PENTRU LAMAIA!

LAMAIA are pisici de dat....dupa ce bunicul ei a murit (r.i.p.).....daca vreti pisici aveti acum de unde sa alegeti.Toate sint educate si deparazitate. Mai jos postul original:


AJUTOR pentru pisicile mele. Asa ca daca vreodata v-am ajutat cu popularizare de adoptii animalute, acum e momentul potrivit sa imi intoarceti favoarea. Ce sa mai vorbim de o adoptie efectiva, asta ar fi chiar prea dragut.

In cele ce urmeaza vedi vedea niste pisici. Ele sunt pisicile bunicului meu, care ne-a parasit vineri. Desi pot trece zilnic pe la ele, au nevoie de oameni care sa le ingrijeasca, de cate un stapan iubitor si dragut. Mai ales ca in curand s-ar putea sa nu mai aiba unde sa locuiasca, deloc. Toate sunt foarte putin pretentioase la mancare si intretinere.

So pls help.

P.s. In aceste poze pisicile sunt incruntate. Nu e totusi starea lor naturala :) . Cand zic educate, ma refer desigur la faptul ca stiu sa faca la ladita, nu distrug casa, pot trai atat la curte cat si in apartament.

Chuchuca. 4 ani. Extrem de jucausa, iubitoare, fun total, foarte desteapta si perfect educata. Necastrata.
S-a dat catre Ramina, merci!

chuchuca

Cookie. 5 ani. Pisica pres, sta la orice fel de mangaiere, se poate purta si ca guler viu, este cea mai cuminte pisica din lume, educata, si absolut splendida. Fotografia nu e cea mai buna, are ochi albastri superbi, este brimaneza rasa pura, cu o blana enorma pe care stie sa si-o intretina singura. Necastrata.
S-a dat catre Karmapolice, multumesc mult!

cuchi

Negrel, 4 ani. Un splendid motan negru cu guler alb. .Putin cam speriat zilele astea, dar isi va reveni curand. Educat, lucios ca un rege. Castrat.

negrel

Bobby, 4 ani. Fratele lui Negrel si al Chuchucai, un motan enorm, clasic tigrat, cu nasul mare si zdravan, si el putin afectat de evenimente. Foarte afectuos si lipicios. Amndoi motanii sunt jucausi si fun. Castrat. Aici se ascundea de blitz.

bobi

Mofti, 6 ani. Iata o pisica despre care parerile sunt impartie. In timp ce suntem cu totii de acord ca e cea mai dulce, cuminte si iubitoare pisica, perfect educata, mama si Costin o gasesc frumoasa pe cand eu sunt gata sa admint ca nu e o splendoare in iarba. Sunt totusi in minoritate si fata de alte persoane care au admirat-o de-a lungul timpului. A fost pisica preferata a bunicului si asta meritat: e foarte iubitoare. Micuta .Castrata.

mofti

Gritzi, 4 ani. O splendoare de corcitura British Shorthair, de talie foarte mica, este ideala pentru cienva care nu vrea sa simta pisica in casa. E educata, iubitoare insa sta toata ziua intr-un loc. E posibil sa stea locului o saptamana intreaga, parasind postul doar pentru ladita si mancare. O pisica splendida. Castrata.
O ia Luciana, merci mult!

gritzi

Nessa, 3 ani. Ce mai pufoasa si stralucitoare pisica neagra, din pacate are un defect la un ochi, putin vizibil insa. Vede bine si e foarte dragastoasa. Chiar si cand este enervata si scuipa, nu musca si nu zgarie niciodata. Cu ea nu am poza fiindca era prea intuneric si iesea ceva negru pe negru, iar daca o pozezi cu blitz stralucirea blanii arunca lumina inapoi. Vopi updata cand o prind la lumina zilei. Necastrata.

So, pls help.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites