Tuesday, February 8, 2011

Detective Dee 2010


Share/Bookmark

PENTRU IUBITORII DE ARTE MARTIALE SI BUDISM:


Anul 689 e.n., China. In urma mortii Imparatului, vaduva acestuia, Imparateasa Wu, profita de faptul ca Printul Mostenitor este inca minor si instaureaza o Regenta de 8 ani, la sfarsitul careia intentioneaza sa devina prima Imparateasa a Chinei.
In perioada Regentei, aceasta ordona ridicarea unei statui a lui Buddha uriase, de dimensiunile celebrului Colos din Rhodos, pe care o viziteaza generali veniti din indepartata Peninsula Iberica..



Dar cand lucrarile sunt aproape terminate, iar ziua incoronarii ei ca Imparateasa este iminenta, o serie de crime inexplicabile au loc, si persoanele cheie implicate in constructia Semetului Buddha se aprind de vii la propriu.


Pentru a nu periclita finalizarea constructiei inaintea incoronarii, dar si pentru a impiedica viitoarele crime de acelasi gen, Imparateasa apeleaza la un pseudo-oracol, Sacerdotul, un cerb care vorbeste si ii transmite ca aceste crime vor inceta daca detectivul Dee este eliberat din temnita si daca ii este incredintata rezolvarea cazului.


Urmand vorbele miticului Sacerdot, Imparateasa il elibereaza pe detectivul Dee, cel mai aprig dusman al ei in urma cu 8 ani, cand impusese Regenta. Si de aici incep o multime de aventuri captivante, detectivul Dee reusind sa dezlege, pas cu pas, misterul Flacarii Fantomei.


AICI COMPLET, SUBTITRAT-COMPLETE MOVIE SUBTITLED IN ENGLISH AND ROMANIAN HERE

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites