Wednesday, February 9, 2011

Antena 2 se alatura Radio Zu in protestul "Panica la etnobotanica"!

Share/Bookmark

Mihai Morar propune ca "Iubim viata" sa fie declaratia de dragoste a zilei de 14 februarie


Ziua indragostitilor are, in acest an, o semnificatie in plus, multumita lui Mihai Morar care, pe 14 februarie, ii indeamna pe romani sa iasa in strada, la ora 13,00, in Piata Victoriei, pentru a demonstra impotriva legalizarii consumului de etnobotanice.


Mesajul Zilei Indragostitilor va fi extins anul acesta, un "Te iubesc" adresat doar persoanei iubite nu mai este decat o declaratie egoista de dragoste, in conditiile in care zeci de tineri isi pierd viata doar pentru ca, din nepasare sau din lipsa de inspiratie, legiuitorii nu gasesc o cale de a interzice aceste substante comercializate legal.

"Iubim viata" este mesajul de dragoste pe care il propune Mihai Morar romanilor de orice varsta, de Ziua Indragostitilor.



Puya s-a alaturat acestui protest care se desfasoara sub lozinca "Panica la etnobotanica" si a compus si un imn, ce poate fi ascultat la Radio Zu, dar si luni, in Piata Victoriei.



Iar diseara, la "Rai da buni", incepand cu ora 19:30, telespectatorii vor putea asculta marturia cutremuratoare a unui supravietuitor al consumului de etnobotanice, care a renuntat la ele dupa ce i-au murit, din cauza supradozelor, cinci prieteni si sase cunoscuti. Vor fi prezente in platoul Antenei 2 sau vor transmite mesaje prin telefon personalitati care sustin interzicerea "Magazinelor de vise".


Invitati astazi la Antena 1, in cadrul Observatorului 16, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au transmis urmatorul mesaj tuturor sustinatorilor acestei cauze:"Pe 14 februarie, de la ora 13:00, in Piata Victoriei, Buzdugan si Morar te asteapta cu marar. Daca vreti botanica, cumparati marar".


Sursa:Antena2.tv

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites