Tuesday, February 8, 2011

MANO PODEROSA



Share/Bookmark


"O Powerful Hand of God! I place my Christian soul before you, and in my despair and anguish, beseech you to aid me with your almighty power. At your feet I place the devotion of my sorrowful heart that I might be delivered from my suffering. May the loving kindness of your power help me and give me strength and wisdom to live in peace and happiness. (Here present your petitions). Amen."


Devotiunile catre MANO PODEROSA-Mina Puternica a Divinitatii- sint foarte raspindite in America Latina, cunoscuta pentru rugaciunile puternice si rapide ale credinciosilor.

Imaginea este aceea a unei miini ranite in centru( a lui Iisus) care are degetele ridicate spre cer.
Degetele poarta pe ele pe sfintii parinti Ioachim si Ana, pe sfintul Iosif, Maica Domnului si pe Pruncul Iisus.
In stinga, dreapta si sus sint heruvimi care cinta laude si acorda protectie.


Aceasta rugaciune extrem de puternica si rapida se face timpe de 15 zile, si de obicei in jurul zilei a 8 a orice dorinta, oricit de grea, se indeplineste. In acest caz, continuati pina in ziua a 15 a rugaciunea, aducind multumiri in loc de cereri, iar apoi publicati-o, ca sa se bucure si altii de puterea ei.



O, MIna puternica a lui Dumnezeu! Imi aduc sufletul crestin in fata Ta si in disperarea si anxietatea mea Te implor sa ma ajuti cu atotputernica Ta forta. La picioarele Tale imi aduc credinta inimii mele indurerate si Te implor sa ma eliberezi de suferinte. Fie ca a iubirea plina de compasiune a puterii Tale sa ma ajute si sa-mi dea forta si intelepciune pentru a trai in pace si fericire(aici va prezentati petitia). Amen.
Se fac 3 Tatal Nostru.


Después de hacer la súplica , se debe decir:

Aquí vengo con la fe de un alma cristiana, a buscar tu misericordia en situación tan angustiosa para mí. No me desampares y la puerta que quiera abrirse en mi camino, sea tú mano poderosa la que me la cierre para no entrar en ella si no me conviene, o me la dejes abierta, si ha de volver mi tranquilidad tanto tiempo deseada. A tus pies dejo esta súplica, que te hace un alma obligada por el destino a grandes sufrimientos, que ya no puede combatir si tu mano poderosa no detiene la ley de la razón.
Sea usted un buen cristiano haciendo buenas obras y de esa manera tiene usted derecho a recibir algo desde el infinito, siempre y cuando que usted se lo merezca.

Dios mío, perdona los desaciertos que yo he cometido durante esta existencia, la cual llevo de frente, dame fuerzas para soportar las amarguras de esta vida.
Hágase un Padre Nuestro.

Esta oración se reza quince das. A los ocho das después de hecha esta oración, se alcanza lo que se pide por difícil que sea.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites