Tuesday, March 24, 2009

TERORISM SI MANIPULARE



FRONTUL PENTRU ELIBERAREA ANIMALELOR

NATIUNEA ARYANA

GRUPURILE CRESTINE SI CELE AFILIATE LOR

FRONTUL PENTRU ELIBERAREA PAMINTULUI

FORTELE ARMATE PENTRU ELIBERAREA PUERTO RICO

JAMMAT UL FUQRA

Astea sint gruparile ce trebuiesc supravegheate de fortele armate americane ce lupta imporiva terorismuuil, conform manualului lor. Dar sa vedem cine sint ei si cu ce se maninca, si de ce sint pusi la gramada.

FRONTUL PENTRu ELIBERAREA ANIMALELOR
astia sint baietii aia de-i vedem noi prin filme ca intra in diverse laboratoare unde se fac experiente pe animale si ii fura pe sobolani, maimute etc ca sa nu termine cu un implant in creier cum era celebra pisica neagra cu antena de la Institutul Parhon(prietenii stiu de ce).

NATIUNEA ARYANA
Nu-i simpatizez, sint baietii care au nostalgii naziste, dar ii intelegem usor intr-o tara in care a fi alb devine o crima, mai ales dupa ce mi-a povestit o prietena ce voia sa se mute in Africa de sud cum a fost ea violata de niste baieti negrii doar pentru ca era alba si aia voiau sa o descurajeze sa se mute in tara lor. In fine, aici e mult de discutat. O nota mare ca au una din poeziile mele preferate ca motto, INVICTUS. Una mica ar fi chestia cu suprametia rasei albe-eh, s-o lasam.Ah si vor sa dea cu bombardeaua la Erez...asta e chiar ilar.

GRUPURILE CRESTINE SI CELE AFILIATE LOR

Ca sa le dau baietilor de la antitero o mina de ajutor ma ofer sa adaug citeva nume de infractori si teroristi periculosi care s-ar potrivi f bine aici: Parintele Iustin Parvu, Parintele Arsenie Papacioc, parintele Teofil Paraianu, Parintele Irineu Curtescu, Maica Ecaterina Fermo, Parintele Ioan Sismanian.....mai am, va stau la dispozitie.


FRONTUL PENTRU ELIBERAREA PAMINTULUI
The Earth Liberation Front (ELF), also known as "Elves" or "The Elves",[1] is the collective name for anonymous and autonomous individuals or cells who, according to the ELF Press Office, use "economic sabotage and guerrilla warfare to stop the exploitation and destruction of the environment",[2] commonly known as ecotage or monkeywrenching"
Deci elfii cum isi zic ei, se opun distrugerii pamintului, animalelor si oamenilor prin gherila. I-auzi.

FALN
Baietii astia au dat cu bombele ca nu erau de acord cu influenta USA asupra tarii lor. Si mai multe cititi pe wiki.

JAMMAT UL FUQRA
Aici imi place mult. Baietii sint teroristi islamici, dar leaderul lor, Sheikh Mubarak Ali Gilani e un tip interesant. Sau ma rog se aude despre el ca ar fi liderul. Dar nu se stie. Mi-a placut mult ce a zis el aici: Human beings can be made to do things against their will. They can be made to commit crimes. They can made to go and kill people. You know? And all your missiles, all your rockets, space ships go up. And electronics, they can be damaged, influenced, and misdirected through the agencies of jinn beings. Adica jinnii sint mai mari dusmani ai oamenilor decit terorismul. Adica dracii.Cam tru!

Din toate astea ca sa clarificam, nu vreau sa se inteleaga ca sint pro chestiile nasoale, ci ca mi se pare abuziv si chiar NESIMTIRE ca crestinismul si gruparile crestine care au ca principiu nonviolenta sa fie puse pe lista de teroristi. Am observat ce au in comun TOATE gruparile de mai sus. Toti au comunitati autonome si inchise, in care se traieste liber, fara ca nimeni sa depinda de banci, mincare, apa, case, medicamente sau alte chestii de la guvern. Sa fie o coincidenta?Ah si sint anti establishment.

Traind in mare parte in Ierusalim, oras in care mi-am luat si pietre in cap de la arabi, am asistat la explozii de masini la 10 metri de mine, si mi-am luat si cutite in picior, tot de la palestinieni of course, cind eram gravida si aratam prea mult a evreica, nu sint chiar simpatizanta cu cauza araba. Intotdeauna. Dar e clar ca orice si oricine este impotriva terorismului de stat, oficial, american, este catalogat ca terorist. Baietii doar au inventat termenul, nu? bazindu-se pe faptele lor.(vezi Vietnam, Irak)
Acum chiar ma intreb cind or sa ne cenzureze blogurile si cit or sa ne mai suporte, ca prea multa informatie se scurge de la noi spre voi.
Si asa cum scrie pe siteul lui Aaron Russo (R.I.P.-we love u Aaron):
Aaron, you changed America with your presence, you have awoken millions to the truth, we will finish the game.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites