Tuesday, March 24, 2009

NASUL Radu Moraru a dat in premiera nationala pe o televiziune de succes extrase din dezvaluirile lui Aaron Russo despre cip, UE, SUA, Guvern Mondial

Activistul civic Aaron Russo, producator de filme si documentare la Hollywood, detaliaza intr-un interviu faimos cu nu mai putin celebrul militant si jurnalist civic Alex Jones "planul final al Elitei Mondiale", pe care i l-a spus chiar Nick Rockefeller:

“Scopul final al acestei Elite Mondiale este de a introduce in fiecare locuitor al planetei un microcip”. Russo mai spune ca razboiul impotriva teroristilor este un fals si ca prin evenimentele de la 11 septembrie 2001 s-au pus in miscare invaziile din Irak si Afganistan.

"Nick Rockefeller mi-a spus cu 11 luni inainte ca se va intampla", afirma regizorul. Aaron Russo ne mai vorbeste si despre planul de distrugere a familiei si de reducere a populatiei, care este un obiectiv fundamental al "Elitei Globale", conform http://proortodoxia.wordpress.com/.

Russo, care a candidat la prezidentiale in SUA din partea Partidului Libertarian, este autorul documentarului despre planurile Guvernului SUA privind cipurile RFID si taxele ilegale ale "Federal Reserve", care a pus pe jar "elitele", America: From Freedom to Fascism.

Russo a murit de cancer galopant la scurt timp dupa ce a dat in vileag dezvaluirile de mai sus privind planurile grupului inchis Council on Foreign Relations.

Ieri, pentru prima oara in Romania, NASUL Radu Moraru a difuzat la B1TV secvente din interviul care i-a grabit sfarsitul militantului american pentru libertate.


"Unii chiar cred ca facem parte din vreo cabala secreta ce lucreaza impotriva intreselor Americii, caracterizindu-mi familia ca internationalisti si conspirind cu altii din lume pentru a construi o politica mai integrata si o structura economica unite-in lume. Daca asta e acuzatia atunci sint vinovat si mindru de asta! "

David Rockefeller - His Book Memoirs, 2002, Page 405

Mai jos despre CFR si Controlul Media.

Nota bene: Membrul CFR Gerald M. Levin, presedinte din 1993 al Time Warner Inc, a cumparat cu 241 de milioane de dolari 31% din actiunile Central European Media Enterprise, CME, trust condus de Ronald S. Lauder, de asemenea membru CFR, care detine in Romania postul PRO TV

sursa victor roncea



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites