Friday, August 5, 2011

Dosarele paranormale secrete ale KGB

Un film documentar nerecomandat celor care suferă de paranoia, deoarece conține secvențe care le vor înrăutăți simptomele. Însă acest fascinant film îți va menține atenția trează pe pe toată durata sa prin subiectele pe care le tratează:

predicții telepatice, controlul minții, mașini pentru modificarea stării mentale și microunde, doar câteva dintre fenomenele pe care KGB le-a experimentat în încercarea de a fi pe primul loc în lume în acest domeniu tenebros.

Tunguska – Ceea ce s-a întâmplat în pădurea siberiană în 1908 a fost o cometă, un meteorit, sau o navă extraterestră care a explodat cu o forță de 2000 de ori mai mare decât bomba de la Hiroshima.

De asemenea, documentarul prezintă și o înregistrare secretă făcută de KGB în 1968 a unui OZN prăbușit. Fantomele – Înregistrări video incredibile din arhiva KGB, cu fantome și spirite manifestate.

Dosarele secrete dezvăluite în acest film datează din anii ’60-’70, iar conținutul lor te va face să te întrebi ce tip de tehnologie folosesc guvernele în zilele noastre.

Vizionare online The Secret KGB Paranormal Files


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites