Thursday, June 17, 2010

FETITA LUI DRASIUS KEDYS IN PERICOL!!!!!

Share/Bookmark

Vor să o ucidă pe fata vânătorului de violatori

17 Iunie 2010 | Articol semnat de Alina Vlad
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Pericol uriaş pentru Deimantela, fetiţa de cinci ani din Lituania al cărei tată, Drasius, i-a executat pe cei care au agresat-o sexual.

Moartea recentă a celui de-al treilea pedofil lituanian
care a agresat-o, in 2008, pe micuţa Deimantela, fetiţa "vanătorului de violatori" Drasius Kedys, a scos la iveală, zilele acestea, detalii şocante.

Oamenii păzesc strada unde se află casa în care stă Deimantela cu  bunicii După  ce a fost căutat prin toată Europa pentru a fi pedepsit, Drasius a fost  găsit mort în aprilie, pe un câmp, înecat cu propria vomă. Părinţii  îndureraţi nu s-au dezlipit de sicriul lui

Imaginea cu Drasius ţinându-şi în braţe fetiţa a impresionat o lume  întreagă, anul trecutDeşi cei care au molestat- o sexual pe Deimantela în urmă cu 2 ani sunt morţi - doi ucişi anul trecut de Drasius Kedys şi unul care a murit într- un accident cu ATV-ul zilele trecute - fetiţa care e acum în grija bunicilor e în mare pericol. Conform presei din Lituania, o reţea uriaşă de pedofili, din care fac parte parlamentari şi magistraţi, ar pune la cale uciderea fetiţei şi a mamei sale - cea care, de fapt, a închiriat-o pentru a fi abuzată sexual.

“Oameni cu influenţă din Lituania se tem să nu le fie descoperite apucăturile. Căci pe lângă faptul că fac sex cu copii, se mai ocupă şi cu trafic de arme şi de stupefiante. Şi vor să-şi acopere urmele lichidând martorii. Doar micuţa Deimantela şi mama ei îi mai pot identifica. Aşadar, trebuie să piară”, a scris presa lituaniană. Deocamdată, fetiţa se află în siguranţă la bunicii din partea tatălui şi e păzită zi şi noapte de zeci de oameni, care stau de bunăvoie în faţa casei lor.
libertatea.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites