Monday, June 14, 2010

ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ A SECOLULUI XXI, UN ŞEF DE STAT (TRAIAN BĂSESCU) APELEAZĂ LA UN ESCROC

Share/Bookmark

Incredibil, dar penibil!

De ADEVĂRATUL SERVICIU ROMÂN DE INFORMAŢII

Sîmbătă după-amiază, Dictachiorul Traian Băsescu a avut o discuţie cu Aliodor Manolea, căruia i-a cerut să se concentreze pentru a împiedica trecerea Moţiunii de Cenzură, care ar duce la căderea Cabinetului Boc.

Faptul că un şef de stat, membru al Uniunii Europene, în Secolul XXI, apelează la astfel de practici ar putea fi amuzant, dacă în cauză nu ar fi vorba chiar de cel ce conduce România, deci ne influenţează destinele tuturor.

Mai bine de o oră, cei doi au vorbit despre diversele scenarii politice pe care escrocul violet trebuie să le influenţeze spre materializare.


Numitul Manolea a cerut şi a primit o listă cu parlamentarii PDL şi independenţi consideraţi ca influenţabili în a susţine Moţiunea de Cenzură şi i-a promis Matrozului că va face în aşa fel încît să nu existe probleme, marţi, în Parlament.

Escrocul i-a mai spus Bolnavului Naţional că, întrucît ziua de marţi este una proastă pentru flacăra violet, îl va lua "partener la lucrare" pe un confrate, numit în discuţie "Virgil". După cum s-a exprimat, se pare că acesta nu este un necunoscut pentru Matrozul Chior, care i-a spus să facă tot ce îi stă în putinţă ca "treaba să se încheie favorabil!".


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites